Karolína Plíšková v Bratislavě prohrála finále dvouhry i čtyřhry

21. 11. 2011, 09:28
Aktuality 2
ITF BRATISLAVA - Karolína Plíšková v Bratislavě postoupila potřetí za poslední měsíc do finále turnaje ITF, na tituly z Japonska ale nenavázala. Talentovanou Češku připravila o osmou trofej Ukrajinka Tsurenková.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková má za sebou úspěšný měsíc. Nejprve na přelomu října a listopadu vyhrála dva turnaje ITF s dotací 25 tisíc dolarů v Japonsku, až její šňůru 12 vyhraných zápasů v řadě uťala ve čtvrtfinále soutěže na Tchaj-wanu Japonka Moritaová. Po týdnu pauzy se devatenáctiletá Češka představila na halovém podniku v Bratislavě a znovu si vedla velmi slušně.

Letos již popáté postoupila do finále, o celkově osmý titul z okruhu ITF však bývalou vítězku juniorky Australian Open připravila nejvýše nasazená Ukrajinka Lesia Tsurenková.

Plíšková, které v žebříčku WTA patří 160. místo, si na Slovensku zahrála i finále ve čtyřhře. Se svou sestrou Kristýnou byly nejvýše nasazeným párem, v boji o titul ale podlehly britsko-francouzskému duu Broadyová/Mladenovicová.

Kristýna Plíšková v Bratislavě skončila ve 2. kole na raketě Holanďanky Hogenkampové, stejně jako Sandra Záhlavová, jež uhrála jediný game s domácí Jurikovou. Barbora Krejčíková vypadla v 1. kole s Karolínou Plíškovou.

Obě sestry Plíškovy a Sandra Záhlavová se již přesouvají do rodné vlasti do Vendryně, kde se koná další podnik ITF.

- ITF BRATISLAVA -
(Slovensko, tv. povrch / hala, 25.000 dolarů)
finálové výsledky

Dvouhra - finále:
Tsurenko (1-Ukr.) - Kar. Plíšková (5-ČR) 7-5 6-3

Čtyřhra - finále:
Broadyová/Mladenovicová (4-Brit./Fr.) - Kar.Plíšková/Krist. Plíšková (1-ČR) 5-7 6-4 10-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
skott
Nasta, Evgeniya, Kata a ted Lesia...seznam vitezek v Bratislave opravdu nema chybu:-) Skoda jen ze penez je rok od roku stale mene a tak ikdyz na petadvacitku je to stale silne obsazeni, tak jeste pred par lety Nasta defacto vyhrala WTA turnaj na Slovensku.Lesii bohuzel tech par bodu neposunulo ani do hlavni souteze na AO.
A krom Lesie pochvala smeruje i pro Dashku s Ludmilou, ktere prosly z kvaldy az do ctvrtfinale.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist