Když se daří, tak se daří. Bertensová po životní sezoně přijala žádost o ruku

2. 11. 2018, 11:08
Aktuality 2
Kiki Bertensová prožívá životní rok v tenisovém i osobním životě. Šestadvacetiletou Nizozemku dnes požádal o ruku její partner Remko de Rijke a světová devítka na dovolené na Bali řekla "ano". O radostný okamžik se s fanoušky podělila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Kiki Bertensová

"Řekla jsem ano lásce svého života," napsala na Instagram k fotce, kde má zásnubní prsten navlečený na malíčku. "To je rok!! Prstýnek byl příliš malý, ale na tom vůbec nezáleží!!" Jednatřicetiletý De Rijke působí v týmu Bertensové jako fyzioterapeut, kondiční trenér a sparring partner.

© Instagram Kiki Bertensové

Bertensová před radostným okamžikem, který se odehrál dnes na dovolené partnerů, nyní již snoubenců, na indonéském ostrově Bali, prožila životní sezonu na tenisových kurtech.

Šestadvacetiletá Nizozemka letos vyhrála tři turnaje (Charleston, Cincinnati a Soul), finále si zahrála ještě v Madridu, ve Wimbledonu došla do čtvrtfinále a parádní rok završila na Turnaji mistryň v Singapuru, kde prošla skupinovou fází a až v semifinále nestačila na pozdější vítězku Svitolinovou. Letošní sezonu zakončí na devátém místě žebříčku WTA.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
drabona
Přejme jí štěstí, jak si život zařídí, takový ho bude mít, bylo by ale škoda, kdyby zmizela z tenisového kolotoče, myslím , že ještě není v zenitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad ji nenapustí při první příležitosti, ještě bych sezónu dvě se rád podíval na její tenis :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist