Kližan je po dvou letech ve finále. O titul si zahraje i deblista Jebavý

3. 8. 2018, 18:15
Aktuality 6
ATP KITZBÜHEL - Martin Kližan na antuce v rakouském Kitzbühelu porazil Španěla Jaume Munara, včetně kvalifikace vyhrál už šestý zápas v řadě a poprvé od července 2016 postoupil do finále, v nichž má bilanci 5-0. O šestý titul se slovenský tenista střetne s Uzbekem Istominem, který je ve finále popáté a poprvé na antuce.
Martin Kližan

Ve čtyřhře se daří jedinému českému zástupci v soutěži. Roman Jebavý a Argentinec Andres Molteni, kteří ve čtrvtfinále vyřadili nasazené jedničky a devět zápasů neporažené duo Perallta/Zeballos, dnes porazili 7-6 6-3 čtvrtou nasazenou německou dvojici Pütz/Struff a na čtvrté společné akci postoupili poprvé do finále.

Český deblista se do finále na okruhu ATP dostal popáté v kariéře. Zatím získal dva tituly v loňské sezoně - s Jičím Veselým a Nizozemcem Matwem Middelkoopem. Pokud v Rakousku získá třetí trofej, poprvé se ve světovém žebříčku posune do Top 50.

Podrobnosti připravujeme.

• ATP 250 KITZBÜHEL •
Rakousko, antuka, 561.345 eur
páteční výsledky (03. 08. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kližan (SR) - Munar (Šp.) 7-6(3) 6-3
Istomin (Uzb.) - Jarry (Chile) 7-5 6-7(4) 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Jebavý/Molteni (ČR/Arg.) - Pütz/Strugg (4-Něm.) 7-6(4) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Rogers_Cup_-_Men%27s_Singles#Draw

1. kolo - Chung
2. kolo - Polansky/Ebden
3. kolo - Thiem/Tsitsipas
ČF - A. Zverev/Pouille/Sock
SF - Anderson/Dimitrov/Goffin/Bautista/Raonič/Rublev
F - Nadal/del Potro/Čilič/Isner/Fognini/Nišikori/Kyrgios/Shapovalov

No1e se nevešel do elitní osmičky, která má 1. kolo volné, tudíž musí absolvovat o zápas víc. Ale to nevadí, protože los má fajnový (když ho srovnám s Rafovým, kterého čeká kombo Gyros/Čilič/del Potro, neměnil bych).
Potřetí celkově a poprvé mimo AO se Djoker utká s Chungem, pro něhož je Novak tenisovým vzorem. Nepochybně jeden z nejzajímavějších mačů 1. kola.

OT: Murray se z Toronta odhlásil, WC po něm převzal Babrinka, který tak nepůjde do kvalifikace. Los si se Stanem však krutě pohrál - bude hrát s Gyrosem. Co peprného tentokrát vzkáže Nick the Dick? :-)
Reagovat
Fandina
Pěkně Kližko, dívala jsem se na jeho zápas s Lajovičem a Martin hrál dobře, oba se mi líbili a Kližko to nakonec dal. S Istominem to nebude lehké, ale držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Skalpy Thiema, Djokovica, setbally s Nadalom..

Dobrá antuková sezóna pre Kližana, v internom antukovom rebríčku ho mozno vidim aj v top 11-15.
Reagovat
Ma3ek
najvačšiu šancu by mal na grandslamoch keby od prvého kola hral iba stými najlepšími lebo inak ho to nebaví ale hráč je fakt skvelý tenisovo
Reagovat
turista
No to 112. místo na kterém Kližan aktuálně je neodpovídá jeho úrovni. Měl by být mnohem výš. Ve finále ještě nikdy neprohrál, takže těch možných 250 bodů by mu pomohlo.
Reagovat
paprikovygulas1
Keby niet zranení tak je minimálne v top 60 tam ho očakávam aj na konci roka len by to chcelo viac úspešných turnajov za sebou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist