Kohlschreiber: Nechci kariéru ukončit během koronavirové krize

17. 4. 2020, 11:28
Aktuality 1
Philipp Kohlschreiber už má rozhodně věk na to, aby tenisovou raketu pověsil na hřebík. Šestatřicetiletý Němec ale během pauzy zaviněné koronavirovou krizí skončit nechce, raději si kariéru prodlouží.
Profily hráčů
Philipp Kohlschreiber

Kohlschreiber jistě už pomýšlí na konec kariéry, věk na to má. Raději se však rozloučí na některém z tenisových turnajů a ne teď, kdy je sezona přerušená minimálně do 13. července.

"Náš sport to kvůli koronaviru pořádně schytal. Tenis je mezinárodní sport, což je velký problém. Nechci končit teď, kdy se nesmí hrát. Chci se ještě na kurty vrátit a prodloužit si kariéru," řekl Němec, který v říjnu oslaví 37. narozeniny.

Koronavirovou krizi přečkává s rodinou v rodném Augsburgu. "Chodím akorát na krátkou procházku se psem. Pokud to takhle půjde další tři nebo čtyři měsíce, budeme muset s kondičním trenérem vymyslet jiný plán. Pandemie je neštěstím pro celý svět, snažím se si alespoň užívat rodinný život s manželkou, který jsme před krizí kvůli neustálému cestování nikdy neměli."

Kohlschreiberovi momentálně v žebříčku patří 74. příčka, už přes 14 let figuruje v elitní stovce a nejvýše byl šestnáctý. Na okruhu ATP získal osm trofejí, finále hrál celkem 18krát.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Sympoš s jednoručákem. Hezký tenis.

https://www.youtube.com/watch?v=bMuiRMn-n5s
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist