Kolář na challengeru v Chorvatsku zvládl dvoukolovou kvalifikaci

12. 4. 2021, 12:17
Aktuality 1
ATP CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář s přehledem zvládl dvoukolovou kvalifikaci antukového challengeru v chorvatském Splitu a potvrdil skvělou formu z posledních dvou týdnů. Čtyřiadvacetiletý Čech v dnešním finále kvalifikace přehrál Itala Mattea Violu a v hlavní soutěži doplnil Lukáše Rosola.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář ještě před dvěma týdny procházel obrovskou krizí. Zlom nastal po odvráceném mečbolu v prvním kole v Oeirasu, kde si poté suverénním způsobem došel pro svůj první titul z challengerů.

Po triumfu v Portugalsku se 24letý Čech vydal do Chorvatska, na antuce ve Splitu před týdnem uhrál druhé kolo a na další akci zvládl dvoukolovou kvalifikaci. V ní porazil 6-1 6-4 domácího Viktora Galoviče a dnes po setech 6-2 6-4 Mattea Violu.

Kolář tak za posledních 14 dní vylepšil svou bilanci na 8-1 a v hlavní soutěži doplnil Lukáše Rosola, s nímž bude hrát čtyřhru. Kolář v prvním kole hlavní soutěže vyzve nasazenou dvojku Marca Polmanse z Austrálie, Rosol se utká s polským kvalifikantem Kacperem Žukem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Bylo by fajn, kdyby Zdenda postoupil dál. Pořád si myslím, že má na víc, než na třetí stovku. Tak snad se to už prolomí. Pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist