Kolář na challengeru v Eckentalu proti Popyrinovi nepřekvapil a do čtvrtfinále neprošel

5. 11. 2020, 12:36
Aktuality 0
ATP CHALLENGER ECKENTAL - Zdeněk Kolář do čtvrtfinále halového challengeru v německém Eckentalu neprošel. Český tenista dle očekávání ve dvou setech nestačil na nasazenou dvojku a 110. hráče světa Alexeje Popyrina z Austrálie.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář si po koronavirové pauze na českých challengerech vedl velmi dobře, v Praze se dvakrát dostal do osmifinále a v Ostravě do čtvrtfinále. Na dalších šesti akcích si však připsal pouhá dvě vítězství.

To druhé slavil v pondělí na halovém challengeru v německém Eckentalu, když porazil Francouze Geoffreyho Blancaneauxe a přerušil sérii tří porážek. V dnešním utkání druhého kola ale nestačil dvakrát 4-6 na nasazenou dvojku a 110. tenistu světového pořadí Alexeje Popyrina.

S Australanem dokázal v obou setech držet krok, přestože v úvodní sadě dvakrát doháněl manko brejku. Čtyřiadvacetiletý český tenista figurující v žebříčku ATP na 229. místě, jenž stále čeká na debut v Top 200, ovšem za stavu 4-5 pokaždé selhal na podání a po hodině a čtvrt pro něj turnaj skončil.

V Eckentalu se z českých tenistů představil ještě Tomáš Macháč, který v prvním kole nestačil na nasazeného Američana s českými kořeny Sebastiana Kordu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist