Kolář na challengeru ve Splitu znovu skončil před branami čtvrtfinále

15. 4. 2021, 13:02
Aktuality 0
ATP CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář znovu po týdnu skončil na antukovém challengeru v chorvatském Splitu před branami čtvrtfinále. Čtyřiadvacetiletý český kvalifikant dnes nestačil na 200. hráče světa Aleksandara Vukice.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář před dvěma týdny naprosto nečekaně ovládl challenger v Portugalsku a slavil svůj první triumf na této úrovni. Od té doby ale opět vypadává v úvodních kolech a na výraznější výsledek čeká.

I když hraje v lepší formě a ve Splitu za poslední dva týdny suverénně vyhrál čtyři zápasy, do závěrečných kol se ani na jedné ze dvou akcí nedostal. Před týdnem ve druhém kole nestačil na Thanasiho Kokkinakise a dnes prohrál 6-7(5) 4-6 s jiným Australanem Aleksandarem Vukicem.

Utkání měl přitom dobře rozehrané. V úvodním dějství však dvakrát ztratil náskok brejku a o set přišel v tie-breaku. Ve druhé sadě na podání opět dvakrát zaváhal a brejkbolovou šanci na srovnání skóre na 5-5 nevyužil.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist