Kolář po senzačním French Open pokračuje v mizérii a prohrál i třetí zápas

14. 6. 2022, 12:52
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BLOIS - Zdeněk Kolář po senzačním debutu v hlavní fázi grandslamových turnajů pokračuje v mizérii a prohrál i třetí zápas. Pětadvacetiletý Čech na challengeru ve francouzském Blois, kde byl nejvýše nasazeným, nestačil 2-6 4-6 na až 250. hráče světa Jevgenije Karlovského.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář před necelým měsícem zazářil na French Open, když na 17. pokus prošel grandslamovou kvalifikací a při svém debutu v hlavní fázi čtyř největších podniků porazil Lucase Pouilleho a málem dostal do rozhodující sady loňského finalistu a zástupce Top 10 Stefanose Tsitsipase.

Pětadvacetiletý Čech však po parádní jízdě spadl do krize a prohrál všechny tři zápasy. V Prostějově (#324 Louis Wessels), Bratislavě (#232 Riccardo Bonadio) i dnes v Blois (#250 Jevgenij Karlovskij) ztroskotal hned na úvodním protivníkovi.

Nejvýše nasazený sice ve francouzském městě začal vedením 2-0, nicméně pak přišel o šest gamů v řadě. Ve druhé sadě zaváhal na servisu jako první a manko brejku smazat nedokázal.

Na turnaji tak z Čechů pokračuje už jen Vít Kopřiva, který si zítra, či pozítří s Emiliem Navou zahraje o čtvrtfinále.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist