Kolář si znovu po týdnu zahraje o finále challengeru

15. 4. 2022, 15:36
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BARLETTA - Zdeněk Kolář si teprve v předchozím týdnu připsal první letošní vítěznou sérii a už na druhém turnaji v řadě prošel do semifinále. Pětadvacetiletý Čech ve čtvrtfinále challengeru v Barlettě po obratu a téměř tříhodinové bitvě zdolal Jelleho Selse z Nizozemska. O páté finále na této úrovni bude usilovat proti Lucianovi Darderimu, nebo Nunovi Borgesovi.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář nedávno v Oeirasu přerušil sérii pěti porážek, o týden později se v portugalském městě dočkal první letošní vítězné série a nakonec postoupil až mezi nejlepší kvarteto. Možná definitivně zlomil krizi, která ho provází už od září, kdy ve Štětíně získal svou třetí kariérní trofej z challengerů, protože si semifinále zahraje také v Barlettě.

V Itálii v úvodních kolech dominoval a nedal šanci domácím Francescovi Fortimu ani Andreovi Pellegrinimu. Mnohem více práce měl ve čtvrtfinále s Jellem Selsem, Nizozemce udolal až po bezmála třech hodinách boje 5-7 7-5 6-1.

Rodák z Bystřice nad Pernštejnem, který na třetím turnaji v řadě zvládl úvodní zápas, bude o své páté finále na challengerech usilovat proti Lucianovi Darderimu, nebo Nunovi Borgesovi.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist