Kolář v Barlettě dál dominuje a zahraje si o další semifinále

13. 4. 2022, 15:38
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BARLETTA - Zdeněk Kolář na antukovém challengeru v italské Barlettě pokračuje ve zlepšené formě a bez ztráty sady i servisu. Pětadvacetiletý Čech po setech 6-3 6-2 vyřadil dalšího domácího zástupce Andreu Pellegriniho a oplatil mu loňskou porážku z kvalifikace French Open.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář nedávno v Oeirasu přerušil sérii pěti porážek, o týden později se v portugalském městě dočkal první letošní vítězné série, nakonec postoupil až mezi nejlepší kvarteto a možná definitivně zlomil krizi. Ta ho provází už od září, kdy ve Štětíně získal svou třetí kariérní trofej z challengerů.

Na probíhající akci v Barlettě zvládl už na třetím turnaji v řadě úvodní zápas, v Itálii v něm deklasoval Francesca Fortiho, domácímu kvalifikantovi nenabídl jediný brejkbol. A bez ztráty podání pokračuje, ve druhém kole po odvrácení všech šesti brejkbolů přehrál 6-3 6-2 dalšího domácího zástupce Andreu Pellegriniho a oplatil mu loňskou porážku z kvalifikace French Open.

O druhé semifinále v řadě bude třetí nasazený bojovat s Jellem Selsem. Také s Nizozemcem jediný předchozí souboj prohrál.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist