Kolář v úvodním kole challengeru v Itálii ztratil jen dvě hry. Rosol skončil hned na prvním soupeři

12. 4. 2022, 14:05
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BARLETTA - Zdeněk Kolář se v minulém týdnu v Oeirasu dočkal první letošní vítězné série a úspěšně vstoupil také do dalšího antukového challengeru v italské Barlettě, třetí nasazený v úvodním kole smetl domácího kvalifikanta Francesca Fortiho. Do hlavní soutěže v úterý vstoupil také Lukáš Rosol, český veterán však skončil hned na úvod.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář (© Martin Sidorják)

Zdeněk Kolář se v minulém týdnu v Oeirasu dočkal první letošní vítězné série, postoupil až mezi nejlepší kvarteto a možná definitivně zlomil krizi. Ta ho provází od září, kdy ve Štětíně získal svou třetí kariérní trofej z challengerů.

Po sérii pěti porážek úspěšně vstoupil už do třetího turnaje v řadě. Třetí nasazený v italské Barlettě za hodinu a pár minut smetl 6-2 6-0 Francesca Fortiho, domácímu kvalifikantovi nenabídl jediný brejkbol.

O čtvrtfinále si 25letý Čech zahraje s Andreou Pellegrinem. Italovi může vrátit porážku z kvalifikace loňského French Open.

Do turnaje v úterý vstoupil také Lukáš Rosol a rozloučil se hned po úvodním zápase. Šestatřicetiletý český veterán překvapivě nestačil 5-7 6-2 3-6 na zástupce až osmé stovky žebříčku Oleksandra Ovčarenka, 20letý Ukrajinec si připsal premiérové vítězství na challengerech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist