Kolem US Open byl jeden pozitivní na koronavirus, není to hráč

18. 8. 2020, 21:30
Aktuality 3
Jeden člověk z uzavřeného okruhu lidí, kteří se starají o přípravu tenisového US Open, měl pozitivní test na koronavirus. Nejedná se o hráče, doplnila Americká tenisová asociace (USTA). Celkem už bylo v souvislosti s chystaným grandslamovým turnajem provedeno 1400 testů, všechny ostatní byly negativní.

Nakažený člověk nemá žádné příznaky a musí zůstat minimálně deset dní v izolaci. Nyní se trasují jeho kontakty, aby se rozhodlo o případné další karanténě.

Netradičně teprve druhý grandslam sezony, který by měl začít 31. srpna, provázejí mimořádná opatření. Na jeho organizaci i řízení se bude podílet přesně vymezený a zúžený okruh lidí, například čárové rozhodčí nahradí technologie. Všichni tenisté budou muset absolvovat testy před odletem do Spojených států amerických a jednou až dvakrát týdně budou testováni i na místě. Denně jim bude měřena teplota.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Zatim potvrzene absence na letosnim 2. GS v NY:

Rafael Nadal - 2
Roger Federer - 4
Gael Monfils - 9
Fabio Fognini - 11
Stan Wawrinka - 17
Nick Kyrgios - 40
Jo-Wilfried Tsonga - 49
Lucas Pouille - 58
Pierre-Hugues Herbert - 71
Alexei Popyrin - 103
Lu - PR 71
Reagovat
Vlk-v-trave
Vypada to, ze turnaj bude bez Spanelskych hracu...

odhlasili se: Albert Ramos, Feliciano Lopez, Pablo Andujar y Roberto Carballes.

Dalsi odhlaseni:
Yosihito Nishioka, Miomir Kecmanovic.

Predpokladam, ze asi nedorazi ani na USO.

http://www.puntodebreak.com/2020/08/18/ausencias-masa-jugadores-espanoles-cincinnati-2020
Reagovat
FulnekUltras
Jako prezident stomatologické komory má sice chrup v poměrně katastrofálním stavu (měl jsem dokonce možnost vidět naživo a zblízka ;-), ale nakonec je to doktor, kurwa... smile

https://www.flowee.cz/clovek/8069-roman-smucler-chytra-karantena-fungovat-nemuze-lide-uz-se-covidu-neboji?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=406101&dop_req_id=HDrVGKEEtHZ-202008182009&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist