Končím, oznámil Jihoafričan De Voest

28. 7. 2014, 15:04
Aktuality 1
Svůj poslední profesionální turnaj v kariéře odehraje tento týden Jihoafričan Rik de Voest. Momentálně až 635. hráč světa dnes oznámil, že po challengeru ve Vancouveru pověsí po dlouhých 16 letech raketu na hřebík.
Profily hráčů
Rik de Voest

Jihoafrický tenista, který se narodil v italském Miláně a rok poté se s rodiči stěhoval do nové země, už v dubnu uvedl, že končí s reprezentací v Davis Cupu. Čtvrt roku nato oznámil, že končí s profesionálním tenisem nadobro.

"Měl jsem to štěstí, že se mi splnila spousta snů. Teď jsem se rozhodl, a přemýšlel jsem nad tím hodně, že je čas skončit a jít jiným směrem," citují jihoafrická média De Voesta.

Hráč, který kariéru odstartoval v roce 1999 a jehož největšími úspěchy na okruhu ATP jsou dva deblové tituly, si pro svoji derniéru nevybral turnaj ve Vancouveru náhodou. Stotisícový challenger, na nějž jezdí pravidelně, v roce 2006 vyhrál a v kanadském městě se navíc seznámil se svou ženou Carolyn, kterou zde později požádal o ruku během letu horkovzdušným balónem.

Komentáře

1
Přidat komentář
George_Renel
není to kam přilepit takže jeden off topic. Jirka Veselý konečně vyhrál. V Rakousku šel přes minulý týden úspěšného Struffa 2x 6:4. Snad zase nabere vítěznější šňůru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist