Kopřiva na challengeru v Římě v dnešní dohrávce vyřadil nasazenou dvojku Delliena

21. 4. 2021, 13:52
Aktuality 2
ATP CHALLENGER ŘÍM - Vít Kopřiva na druhém antukovém challengeru po sobě zvládl dvoukolovou kvalifikaci i úvodní kolo hlavní soutěže. Třiadvacetiletý český tenista v Římě už včera rozehrál první kolo hlavní soutěže s bývalým členem Top 100 žebříčku Hugem Dellienem, v dnešní dohrávce potvrdil skvělou formu a nasazenou dvojku a antukového specialistu vyřadil.
Profily hráčů
Vít Kopřiva

Vít Kopřiva teď na challengerech prožívá velmi povedené období. Na začátku března si v Petrohradu zahrál své premiérové semifinále na této úrovni a daří se mu i na antuce.

Na nejpomalejším povrchu 23letý český tenista uhrál čtvrtfinále v Zadaru a z kvalifikace postoupil do druhého kola v Marbelle. To samé se mu povedlo v Římě, kde měl v posledních dvou dnech pořádně nabitý program.

Kvůli dešti totiž musel včera absolvovat finále kvalifikace a o pár hodin později nastoupit k prvnímu kolu hlavní soutěže. Duel se 125. hráčem světa a nasazenou dvojkou Hugem Dellienem měl skvěle rozehraný a do dnešní dohrávky vstupoval s vedením 7-6(4) 3-1. Náskok nepustil a druhý set vyhrál 6-3.

O třetí letošní čtvrtfinále si Kopřiva zahraje s Bernardem Tomicem z Austrálie.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Hugo se spálil.
Reagovat
Fransoas
Gratulace k dohrávce nad nasazeným hráčem.Příští soupeř bude velice těžký.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist