Kr. Plíšková na Mallorce porazila nasazenou Maďarku Babosovou

19. 6. 2017, 20:42
Aktuality 9
WTA MALLORCA - Kristýna Plíšková na Mallorce zdolala rychlém třísetovém duelu nasazenou Maďarku Timeu Babosovou a připsala si první letošní výhru na trávě. O postup do čtvrtfinále si pětadvacetiletá Češka zahraje s Bouchardovou, nebo Schiavoneovou.
Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková na posledních dvou turnajích neudržela vedení 1-0 na sety a vypadla hned v prvním kole. Také dnes na trávě na Mallorce získala první sadu a tu druhou ztratila, tentokrát však obrat nedovolila, když osmou nasazenou Maďarku Timeu Babosovou porazila 6-2 3-6 6-3.

Pětadvacetiletá Češka zasypala o rok mladší soupeřku 13 esy a vzala jí třikrát podání. Sama ztratila servis jednou, což ji stálo druhý set, ale i tak za necelou hodinu a půl dokráčela k první výhře po téměř měsíci.

Zatímco sestra světové trojky Karolíny Plíškové přerušila sérii tří porážek, její dnešní soupeřka Babosová je na tom je mnohem hůř. Prohrála už posedmé za sebou a její poslední vítězství je téměř dva měsíce staré. Jediný turnaj se jí povedl v únoru na domácí půdě v Budapešti, kde dokázala triumfovat.

48. hráčka světa Plíšková se ve druhém kole utká buď s Kanaďankou Eugenií Bouchardovou, nebo s italskou veteránkou Francescou Schiavoneovou.

Na Mallorce se na kurty vrací po krátké 'mateřské dovolené' bývalá světová jednička Viktoria Azarenková. Běloruska se v úterý večer střetne s Japonkou Risou Ozakiovou.

• WTA INTERNATIONAL MALLORCA •
Španělsko, tráva, 250.000 dolarů
pondělní výsledky (19. 06. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kr. Plíšková (ČR) - Babosová (8-Maď.) 6-2 3-6 6-3
Sevastovová (2-Lot.) - Mertensová (Belg.) 7-6(2) 5-7 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Hector21
no sláva Nasti, ALE...
Reagovat
EllNino
tak Nasťa a tráva ... :D Až na to čtvrtfinále Wimbledonu loni, ale to je spíš výjimka :D
Reagovat
Hector21
nj, ale přitom údery na to má, ale bohužel ten pohyb tam není...
Reagovat
Fandina
Na Malorce taď hraje Garcia s Jankovic a Jelena má o5 zajímavé šatičky. Hezké.
Reagovat
Fandina
A také prodloužené vlasy, nedávno měla krátké a teď je má víc než do půlky zad.
Reagovat
Frick
na těch rozpálenejch šutrech jako? Bych tedy určitě radši stál...
Reagovat
gusticek
Viděl to někdo. Kristýna vyhrála ve třech setech, šokující.
Reagovat
EllNino
ani ne ... už 7x letos vyhrála ve 3 setech
Reagovat
tommr
no Kristýna měla hlavně velký štěstí, že hrála proti Babosový, která je ted v hrozným útlumu. Proti trochu silnější soupeřce by ten třetí set asi nevyhrála ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist