Krajicek nebude šéfem ATP

14. 12. 2011, 16:45
Aktuality 0
Bývalý wimbledonský vítěz Richard Krajicek se stáhl z boje o křeslo šéfa mužské tenisové organizace ATP. Podle nizozemského listu De Telegraaf nechce Krajicek kandidovat proto, že necítil podporu od členů vedení asociace.
Profily hráčů
Richard Krajicek

Nového šéfa si ATP hledá od poloviny roku, kdy Adam Helfant oznámil, že letos v čele asociace po třech letech končí. Richard Krajicek, který v roce 1996 vyhrál Wimbledon a v současnosti je ředitelem turnaje v Rotterdamu, byl jedním z jeho možných nástupců.

"Řekl jsem jasně, že o to místo mám zájem," řekl na podzim čtyřicetiletý Krajicek, kterého podporovali někteří špičkoví hráči. "Nechci to ale nějak moc vykřikovat. Vedení ATP si mě vyslechlo, a je teď na nich, jak se rozhodnou. Musím být trpělivý."

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist