Krejčíková má první grandslamový titul z mixu, Australian Open vyhrála s Američanem Ramem

26. 1. 2019, 14:28
Aktuality 6
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková získala třetí grandslamový titul první ve smíšené čtyřhře, když společně s Američanem Rajeevem Ramem ovládli Australian Open. Třetí nasazený pár ve finále zdolal domácí hráče startující na divokou kartu Astru Sharmaovou a Johna-Patricka Smithe 7-6 6-1.
B. Krejčíková a R. Ram (© AFP)

Světová deblová dvojka Barbora Krejčíková s Rajeevm Ramem šli v úvodním setu do brejku, ale vedení neudrželi a rozhodli až v tie-breaku poměrem 7-3. Krejčíková i Ram se dobře doplňovali, Češka solidně returnovala a blýskla se také povedeným lobem. Druhé sadě už dominovali a Krejčíková utkání ukončila při druhém mečbolu křížným prohozem.

Třiadvacetiletá Krejčíková slaví třetí grandslamový vavřín. Loni s Kateřinou Siniakovou vyhrály čtyřhru na Roland Garros i ve Wimbledonu.

Smíšenou čtyřhru v Melbourne vyhrála z českých tenistů předtím jen Jana Novotná. S Američanem Jimem Pughem zvítězili v letech 1988 a 1989.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
sobotní výsledky (26. 01. 2019)
• Smíšená čtyřhra - finále •
Krejčíková/Ram (3-ČR/USA) - Sharmaová/Smith (Austr.) 7-6(3) 6-1
• Dvouhra žen - finále •
Ósakaová (4-Jap.) - Kvitová (8-ČR) 7-6(2) 5-7 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Aznoh1000
Dostane za to nějaké body do žebříčku?? :O
Reagovat
Fandina
ne, žebříček mixu není, ale v přehledu trofejí jí to chybět nebude
Reagovat
Jan
Aspoň něco. Gratulace.
Reagovat
Fandina
už jsem to tu někde psala, že jsem viděla jen proměněný MB a ten byl lahůdka. Ale viděla jsem je tady hrát předtím a líbilo se mi, jak Barča hrála s přehledem a dneska ten MB taky dobře podala a pak zakončila křížákem. Gratulace veliká!!!
Reagovat
a.magerova
Velká gratulace.
Reagovat
George_Renel
Velká gratulace. Chvílemi nejen zábavné, ale i velmi dobré. Bára zářila. Její loby psaly výsledek.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist