Krejčíková na Australian Open dál míří za obhajobou. S Chorvatem Mektičem prolétli do semifinále

30. 1. 2020, 04:34
Aktuality 3
AUSTRALIAN OPEN - Barbora Krejčíková loni na Australian Open s Američanem Rajeevem Ramem ovládla mix a letos se pokouší s Nikolou Mektičem na loňský triumf navázat. Česko-chorvatský pár byl v dnešním čtvrtfinále suverénní, Nadju Kičenokovou a Rohana Bopannu smetl za pouhých 47 minut a prolétl do semifinále.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková loni získala svůj premiérový grandslamový titul ve smíšené čtyřhře. Čtyřiadvacetiletá Češka na Australian Open nenašla přemožitele po boku Američana Rajeeva Rama a s novým parťákem Nikolou Mektičem se pokusí na loňský triumf navázat.

S 31letým Chorvatem v Melbourne Parku vyřadili českou deblistku Květu Peschkeovou a Nizozemce Wesleyho Koolhofa a v super tie-breaku zajímavý pár tvořený Amandou Anisimovovou a domácím Nickem Kyrgiosem.

V dnešním čtvrtfinále si vedli zatím nejsuverénněji v průběhu turnaje. Za pouhých 47 minut přejeli 6-0 6-2 Nadju Kičenokovou a Rohana Bopannu, kterým nenabídli jediný brejkbol.

O finále se nasazené pětky utkají s turnajovými trojkami Gabrielou Dabrowskou a Henri Kontinenem.

Druhou semifinálovou dvojici již utvořili Bethanie Matteková-Sandsová s Jamiem Murraym a Astra Sharmaová s Johnem Patrickem Smithem.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
kodkar
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz
Kam zmizely všechny komentáře na této straně?
Reagovat
Fandina
Super, podívám se na to ze záznamu. Ale minulý zápas s Anisimova Kyrgios se mi líbili. Bára hrála rozvážně a její partner byl všude.
Reagovat
smazaný uživatel
Kenin ji porazila její zbraní.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist