Krejčíková se na kurty nevrátí ani v Madridu. Odhlásila se také Vondroušová

26. 4. 2022, 23:10
Aktuality 15
Barbora Krejčíková se necelý měsíc před obhajobou titulu na Roland Garros odhlásila z dalšího turnaje. Světová trojka léčí problém s loktem a nebude hrát od čtvrtka ani v Madridu. Naposledy se představila ve druhé polovině února v Dauhá.
Barbora Krejčíková

Grandslamové Roland Garros startuje v neděli 22. května a Krejčíkovou čeká na pařížské antuce obhajoba titulů ve dvouhře i ve čtyřhře. Předtím by mohla teoreticky hrát ještě od 9. května turnaj v Římě, na který je přihlášená, a případně pak obhajovat titul ve Štrasburku.

Stav zraněného lokte, nejspíše z přetížení z minulé životní sezony, je nejasný. Začátkem dubna Krejčíková říkala, že se zlepšuje, ale datum návratu nevěděla. Tento týden dávala na sociální sítě video, jak stále pinká jen levou rukou a dnes přidala fotku z kurtů v areálu pražské Sparty ve Stromovce, kam ale brněnská rodačka chodí podle informací ČTK do posilovny, když je v Praze.

Podle trenéra Aleše Kartuse je případný návrat po pauze lepší na antuce než třeba na betonu. "Antuka je náročná na fyzičku, ale tu dělá poctivě a má Bára dobrou. Beton je rychlý, můžete začít hrát údery pozdě a ruka vás může bolet," řekl Kartus začátkem dubna serveru iDNES.cz.

Z Madridu se odhlásila i Markéta Vondroušová. Z Češek se představí Karolíny Plíšková a Muchová, Petra Kvitová či Tereza Martincová. Ta si v 1. kole zopakuje duel s Britkou Emmou Raducanuovou, s níž prohrála na Štvanici v Poháru Billie Jean Kingové.

Po zranění se vrací světová deblová jednička Kateřina Siniaková a na divokou kartu se představí Linda Fruhvirtová, která čeká na jednu z kvalifikantek. Tou se může stát i Marie Bouzková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
peggy
Vůbec nechybí,zazářila a padá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a peggy někdy zazářila nebo jenom padá?smile
Reagovat
Krisboy
Myslím, že před rokem 89 zářila, od té doby padá. Během minulého volebního období možná cítila šanci na comeback, ale ten se nepovedl a teď už její pád společně s prasetem Zemanem na hnojiště dějin nezastaví nic. smile
Reagovat
Fandina
Myslím, že nikdy nezazářila. Těžko bude soudný člověk respektovat někoho, kdo bez opodstatnění druhé shazuje.
Reagovat
Drzymalski
Škoda no.Krejčíková mi na okruhu chybí.Chytrost, úderová pestrost, hra na síti. Zda zranění souvisí s přetížením díky deblu musí vědět ona sama a lékaři.snad se Ryba brzy vrátí ve formě ve které "bourala sály"...
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Mantra
jsme to tu s některými psali několikrát a někteří nás za to neměli rádi...

"někdo by jí měl upozornit, že se fyzicky oddělá"

něco jako: prachy v pr. .li, auto na sr. .ky, ale mámo, ty hráli!
Reagovat
Blondie
:(
Reagovat
FulnekUltras
už má to sportovně nejlepší dávno za sebou...

smile
Reagovat
Drzymalski
I to je možné. Hráčka která obrážela kvaldy najednou začala porážet singlovou špičku. Třeba ji konkurence už má přečtenou a našla zbraně na její neortodoxní hru.
Reagovat
tommr
to že nebude hrát Bára jsem čekal a upřímně řečeno nevěřím tomu že se ještě letos vrátí. Aspon určitě ne v lonské formě ... smile
Co je ale zase proboha s Markétou?! smile
Reagovat
GaelM
Letos? To je silné vyjádření na konci dubna smile Máš nějaké info, že je to vážnější?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Palmface, aspoň pětkrát.
Reagovat
paddy
je na čase skončit

Barty je mladší a už také nehraje smile
Reagovat
Fandina
:DDD smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist