Krejčíková se odhlásila z US Open

8. 8. 2020, 17:37
Aktuality 8
Barbora Krejčíková nebude hrát na letošním US Open. Osmá deblistka světa se měla představit v hlavní soutěži dvouhry na newyorském grandslamu poprvé v kariéře, ve čtyřhře tam předloni postoupila po boku Kateřiny Siniakové do semifinále. Účasti se vzdala kvůli obavám z šíření Covidu-19.
Profily hráčů
Barbora Krejčíková

"Zdravotní situace mi stále nepřijde bezpečná. Navíc si nedovedu představit, že bych hrála tenis a radovala se v místech, kde ještě před šesti týdny stála nemocnice," uvedla Krejčíková.

Čtyřiadvacetiletá Krejčíková, aktuálně 115. hráčka dvouhry pořadí WTA, napodobila australskou světovou jedničku Ashleigh Bartyovou, pětku Elinu Svitolinovou z Ukrajiny, sedmičku Kiki Bertensovou z Nizozemska či španělského úřadujícího vítěze Rafaela Nadala.

Z Češek tak zůstávají v soutěži Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová, Karolína Muchová, Barbora Strýcová, Marie Bouzková, Siniaková a Kristýna Plíšková. Šanci na účast má Tereza Martincová, která je aktuálně druhou náhradnicí. V soutěži mužů je z Čechů jen Jiří Veselý.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
patriks
Ti co se údajně obávají koronaviru si mohli všimnout, že Nole ho měl, a stalo se mu něco tak hrozného ??
Reagovat
Tomas_Smid_fan
řekni to prosím tě těm 3 milionům nakažených v Americe. Určitě je povzbudíšsmilesmile
Reagovat
pumpier
Já ji taky nemusím (neuznávám ženský teni s odměnami), ale udělala dobře. Mimochodem obhajovat body se nemusí. Jinak tam jedou ti naši jen aby si vydělali. Za toto si ji oceňuji. Divím se, že se neodhlásila Kvitová se svým astmatem. Pokud dostane coronu tak přijede v zinku, nebo nemá jako astma aby mohla brát doping...
Reagovat
pumpier
Krejčíková hraje turnaj v Praze a ty češky co se odhlásily si klidně jedou do USA vydělat ..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, zamysli se nad tím trochusmile
Reagovat
PetaM
Je to správné, peníze se mají mají vydělávat. ;)
Reagovat
tommr
"Zdravotní situace mi stále nepřijde bezpečná. Navíc si nedovedu představit, že bych hrála tenis a radovala se v místech, kde ještě před šesti týdny stála nemocnice," uvedla Krejčíková.

Krejčíková patří mezi pár českých hráček, který mi nejsou moc sympatický a tímhle u mě ztratila i ty poslední zbytky sympatií. Její vyjádření je tak trapný, že ani nemá cenu ho nijak zvlášt rozebírat. Jen by si asi měla uvědomit, že není zase tak dobrá, aby si mohla dovolit vypouštět GS, protože se už taky nikdy nemusí na žádnej další kvalifikovat. Navíc tím potopila i naděje Katky Siniakový v deblu ... smile
Reagovat
Mantra
pravý důvod bude spíš nákladnost výletu bez jistoty návratnosti takové investice, to se dá pochopit
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist