Krejčíková v Morningtonu začala opět vítězně

29. 3. 2017, 08:44
Aktuality 0
ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková hraje druhý týden po sobě na turnaji ITF 25k v australském Morningtonu a znovu začala úspěšně. Finalistka z minulého týdne odstartovala výhrou nad Němkou Vivian Heisenovou a pak přidala i postup do semifinále čtyřhry, v niž hraje s Izraelkou Julií Gllshkovou.
Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková minulý týden na antukovém turnaji ITF 25k v Morningtonu vyhrála po sedmnácti měsících čtyři zápasy po sobě a poprvé od srpna 2015 si zahrála ve finále. Prohrála až v boji o svůj 10. titul. 

Na stejném místě jednadvacetiletá Češka startuje i tento týden, kdy plní roli nasazené sedmičky. V prvním kole potvrdila roli favoritky proti o dva roky starší Němce Vivian Heisenové, která je hráčkou páté světové stovky a nikdy nebyla výš. 

Krejčíková měla zápas neustále pod kontrolou. V prvním setu si vypracovala vedení 4-0, ve druhém 3-0. A byť třikrát neudržela servis, vyhrála za necelou hodinu a půl hladce 6-2 6-4 a soupeřce připravila čtvrtou porážku v řadě.

Ve druhém kole 257. tenistu žebříčku WTA Krejčíkovou čeká domácí pětadvacetiletá Sally Peersová, která už byla 140. hráčkou světa, aktuálně však nefiguruje ani v první tisícovce. V případném čtvrtfinále by česká tenistka mohla narazit na nějvýše nasazenou Nizozemku Arantxu Rusovou.

Se svou příští soupeřkou Peersovou i další potencální sokyní Rusovou se už Krejčíková v Morningtonu utkala. V dneším čtvrtfinále čtyřhry s Izraelkou Julií Glushkovou, s níž tvoří druhý nasazený pár, je porazily 6-4 6-3 a postoupily do semifinále.

• ITF 25k MORNINGTON •
Austrálie, antuka, 25.000 dolarů
středeční výsledky (29. 03. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Krejčíková (7-ČR) - Heisenová (Něm.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Glušková/Krejčíková (2-Izr./ČR) - Peersová/Rusová (Austr./Niz.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist