Senzace dokonána! Krejčíková je první českou vítězkou dvouhry na French Open

12. 6. 2021, 14:55
Aktuality 654
FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková jako první česká tenistka v historii samostatného Česka vyhrála dvouhru žen na French Open. Ve finále 25letá rodačka z Ivančic porazila 6-1 2-6 6-4 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a stala se nečekanou šampionkou. Zítra navíc zaútočí i na triumf ve čtyřhře s krajankou Kateřinou Siniakovou.
Barbora Krejčíková (© AFP)

Barbora Krejčíková dva týdny po premiérovém triumfu na turnaji WTA, který vyhrála na antuce ve Štrasburku, slaví také první titul na grandslamovém turnaji ve dvouhře. Až dosud přitom byla jen jednou v osmifinále.  

Pětadvacetiletá Češka v dnešním finále French Open porazila 6-1 2-6 6-4 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou, pro kterou bylo dosavadním grandslamovým maximem čtvrtfinále.

Statistiky zápasu
Krejčíková - Pavljučenkovová
2 esa 2
5 dvojchyby 1
73 %
1. podání 'in' 66 %
55 %
úsp. 1. podání 49 %
55 %
úsp. 2. podání 48 %
34 winnery 23
31 nevyn. chyby 16
11/15 hra na síti 2/6
6/14 brejkboly 5/12
85 celkem bodů 75
čas: 1:58

Hned v první hře Krejčíková spáchala dvě dvojchyby a přišla o servis, ale od té doby úvodnímu setu dominovala. Hrála dlouhé míče, rozběhávala Rusku do stran, měnila rytmus a kontrolovala tempo výměn. Brejk na 1-1 zařídila šťastným lobem, za stavu 4-1 zkusila soupeřka riskovat, ale ještě víc chybovala a Krejčíková set v klidu dopodávala.

Bývalá juniorská jednička Pavljučenkovová od druhého setu přestala tolik chybovat a dostávala Krejčíkovou do úzkých. Češka prohrávala 1-5, ale povedl se jí brejk na 2-5. Ruska si pak nechala ošetřit a zavázat levé tříslo a poté set ukončila při podání soupeřky.

V rozhodující sadě se podařilo Krejčíkové, která Rusku přestřílela na vítězné míče 34-23, jít i díky dalšímu úspěšnému zkrácení do vedení 2-1, ale vzápětí ztratila svůj servis. Od stavu 2-3 Krejčíková předvedla parádní jízdu a za pomoci ran k lajnám získala osm fiftýnů v řadě a vedení 4:3 s rozhodujícím brejkem.



Za stavu 5-3 ještě odvrátila Pavljučenkovová dva mečboly, ale Krejčíková si odvážnou hrou připravila další dvě šance na ukončení utkání při svém podání. "Věděla jsem, že musím jít přes první servis a připravit si bod," řekla. Nejprve sice rozechvělá udělala dvojchybu, ale poté soupeřka poslala míč za základní čáru a Krejčíková po dvou hodinách hry zvedla ruce ve vítězném gestu k nebi. A poslala do něj i polibek Novotné.

"Jsem prostě šťastná," vydechla Krejčíková v rozhovoru na kurtu. "Jen těžko dám dohromady větu, protože jsem vyhrála grandslam, což je neuvěřitelné," doplnila.

Poděkovala rodině, trenérovi Aleši Kartusovi a celému Česku za podporu, a to nápisem v srdíčku na kameru. A především znovu mluvila o své bývalé mentorce a trenérce Janě Novotné, která zemřela v roce 2017 na rakovinu.

"Prošla jsem těžkým obdobím, kdy Jana odešla na věčnost, ale předtím mi řekla, abych si užívala tenis a zkusila vyhrát grandslam. Vím, že na mě odněkud shora dohlíží. Byla mi inspirací, chybí mi, ale věřím, že je teď šťastná," pronesla Krejčíková.

"Dnes to byl velmi vyrovnaný zápas. Anastasia má za sebou skvělý turnaj, hrála dobře a bylo to těžké. Promiň," řekla směrem k Pavljučenkovové. Ještě předtím převzala Pohár Suzanne Lenglenové z rukou Martiny Navrátilové. Na stupníku na kurtu Philippa Chatriera si pak vychutnala českou hymnu s pohárem v náručí. Usmívala se a zpívala "Kde domov můj".


Krejčíková přerušila sérii čtyř českých finálových nezdarů a stala se první českou grandslamovou šampionkou ve dvouhře po Petře Kvitové, která podruhé ovládla Wimbledon v roce 2014.

V Paříži zvítězila jako první Češka v historii samostatného Česka. Předtím triumfovala pouze Hana Mandlíková v roce 1981. Dvakrát zvítězila také Martina Navrátilová, ta ale uspěla v letech 1982 a 1984 už pod vlajkou USA.

Díky vavřínu z French Open se Krejčíková posune na patnácté místo světového žebříčku. Na konto si připíše 1,4 milionu eur (zhruba 35,6 milionu korun). Navíc má šanci jako první hráčka po 21 letech slavit v Paříži double, v neděli bude hrát s Kateřinou Siniakovou i finále čtyřhry. Pokud zvítězí, stane se Krejčíková znovu i světovou deblovou jedničkou.

Také první dnešní česko-ruské finále v Paříži mělo českou vítězku, 16letá Linda Nosková v něm získala titul z grandslamu juniorek.

• FRENCH OPEN 2021 •
Francie / Paříž, antuka, 34.360.000 eur
sobotní výsledky (12. 06. 2021)
• Dvouhra žen - finále •
Krejčíková (ČR) - Pavljučenkovová (31-Rus.) 6-1 2-6 6-4
• Dvouhra juniorek - finále •
Nosková (ČR) - Andrejevová (Rus.) 7-6(3) 6-3
• Čtyřhra juniorek - finále •
Ealaová/Selechmetěvová (1-Filip./Rus.) - M. Bondarenková/Tóthová (8-Rus./Maď.) 6-0 7-5
• Dvouhra juniorů - finále •
Van Assche (13-Fr.) - Fils (14-Fr.) 6-4 6-2
• Čtyřhra juniorů - finále •
Fils/Mpetshi Perricard (4-Fr.) - Katz/Samofalov (Belg./Ukr.) 7-5 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

654
Přidat komentář
lars
jak tipoval vitezku finale RG?
Reagovat
Teo
Tady jsem si dovolil krátké video vlastní výroby z finále dvouhry, tak sdílejte, než to smažou, páč něco podobného prostě neuvidíte a na Youtube to neprojde smile

https://www.facebook.com/100000446071854/videos/4394047837286709/ smile
Reagovat
Tiebraker
...
Reagovat
Tiebraker
Na tu bych nevlezl smile
Reagovat
PetaM
Ona na tebe taky ne, buď v klidu. :D
Reagovat
Mayo
Neskutočný Česky uspech. Môžme bratom závidieť. smile
Reagovat
Mantra
Je to tak: na antuce jestřáb nelze kalibrovat přesněji než na cca 2cm. Před začátkem zápasu. A to se během hry navíc mění, podmínky pro snímání se mění tím jak se v různých místech navrší antuka různě. Prostě to není o ceně, ale o tom, že by ten systém byl ještě míň spravedlivý a přesný než to je. Btw aspoň maj sudí práci jednou za rok...
Reagovat
Mantra
Věřím, že na tom výrobci pracují, aby to dokázalo třeba přepočítávat nerovnosti, ale je to tak, že by musel být systém scanu pro povrch, ten by předával info pro jestřába a ten to kalibroval prakticky nonstop. To by podle mě asi byl zaseknutej prakticky od začátku, moc informaci a proměnných...
Reagovat
peek
Technicky to je určitě řešitelné. Ty čáry jsou statický, nikdo s nima nehýbe, že v průběhu hry se na ně sype antuka, nehraje roli, můžou být zafixovaný virtuálně.
Reagovat
slacker
TO je kravina. Bud lzou o presnosti na jinych povrsich (tedy je tam take odchylka 2 cm) nebo na te antuce je prukazne jak se oko muze list od skutecnosti. Vrseni hliny co to je za argumnet. Hybe se snad cara? Ve Wimbledonu se ten povrch meni behem turnaje jeste mnohem drsneji.
Reagovat
Frick
Nezní úplně hezky, ale bylo by super, aby neplatila za "nejméně dobrou singlistku" s GS titulem a tento "titul" předat zpět Ostapenkový.

Což tak easy taky nebude.

Ale i kdyby jo, tak co. Tak by byla nejhorší. A co jako. Má ten titul? No, k**va, MÁ. Má ho Plechovka? NEMÁ!!!! smile

BTW: Pro Ostapenko byl GS titul fakt prvnim titulem v životě?

Tak to aspoň Bára nechtěla dopustit a tak to v tom Štrasburku nějak uklohnila, no...
Reagovat
blixa
Pro Jelenu Ostapenko i pro Igu Świątek byly GS tituly prvními na okruhu WTA+GS. Nicméně ty jsi pořád stejnej dement.
Reagovat
slacker
A ty furt ku.rva a z.mrd. A dokonce si na sebe nedavno prozradil ze dokonce zidovska ku.rva a z.mrd
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
slacker
Taky k nim patris?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak Frick pitvá naprostý kraviny.
Reagovat
lars
asi jo, ale Ostap mela finale v Dauha na P5
Reagovat
sojka1
dobre jsem vedela, proc si vsechno hezky uzit jen sama s Barou! :-)) To jsou zase kecy pavlacovy - jak velka je vlastne kopie poharu... a zly - jestli Kacenka hodne zavidi, jestli je Bara nejslabsi vitezka GS... a hlavne se proti nekomu vymezit, to nikdy nesmi chybet! Aby tvoje mela dusicka klid, reknu ti, v cem je Bara na okruhu nej - pri FH opise raketou nej kruh! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výstižnésmile
Reagovat
gigin
Já na to kolečko furt myslím. Trenér to do mne hustil furt. Všechno paráda, sedl do auta, odjel za roh a bylo po kroužení. Regulovčík na scénu.
Reagovat
sojka1
je to veda... :-) Halle nedopadlo, videla jsem cisla... :-(
Reagovat
gigin
Jj, dobrý set a půl :)
Reagovat
lars
jako nej-vetsi kruh ?
Reagovat
sojka1
jako uzavreny... nej-uplnejsi... :-)
Reagovat
Jan
https://www.sport.cz/tenis/french-open/clanek/2470516-krejcikove-gratulovaly-k-titulu-kvitova-strycova-ci-halepova.html#article-artcl

"Gratulace. Je úžasné, co v turnaji předvádíš. Uvidíme se zítra," přidala se i loňská vítězka French Open Iga Šwiateková. smile
Reagovat
budul
A to jsem si říkal, že když Petra odstoupila po kotníku a Muška vypadla se slabě hrající Stephens tak se na RG vyprdnu no a Bára nádherně nahradila obě jak za hru tak i za emoce..tohle už jsem opravdu dlouho nezažilsmile(naposledy u Ester)gratulace a ať se i nadále daří s nejen v tenisesmilesmile
Reagovat
budul
*a nejen
Reagovat
Jan
smile Ještě , aby tam hrála Ester smile Nepůjčil by jí někdo raketu ? smile
Reagovat
Petr_Fisk
Ještě aby to tam vyhrála Ester, to už by Poláci vůbec "nezkousli".
Reagovat
budul
To by musela hrát s prknemsmile
Reagovat
Frick
Ona tam políbila originál a pak jí přijde kopie 1:1, zatímco Nasťa dostala přímo ten svuj konkrétní talíř?

A v deblu je to jak?
Reagovat
Frick
Se deblistky potěšej na kurtu s jednim originálem a pak jim přijdou kopie 1:1 nebo lehce zmenšený?
Reagovat
Petr_Fisk
Je to celé nespravedlivé.
A ještě se z takového pěkného talíře dá výborně najíst. Co s takovým ucpaným pohárem?
Já bych hrál rovnou jen o druhé místo...
Reagovat
Aussie
Máš pravdu, je to diskriminace! Možná, že i rasová, docela určitě ale genderová.
Reagovat
Ela-fon-isi
Použít jako urnu.smile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
turista
Obrovská gratulace a uznání! Bára je hvězda. Dokázala to.
Reagovat
Jan
Kodeš musel mít radost. I Navrátilová. smile
Reagovat
SydneyOpen
Největší radost má Jana smile
Reagovat
Jan
Lendl asi na objíždění turnajů kašle.
Reagovat
Petr_Fisk
Jako, že Janě se to shora pěkně zoomuje a nemusí nic objíždět?
Reagovat
Jan
Jana nemusí nic objíždět a Lendl také ne smile
Reagovat
TOPtennis
Podle mě ten poslední míč nebyl out ale dobrý míč od Pavlyuchenkové ! Doma jsem si to pouštěl a míč spadl na čáru. Je s podivem že rozhodčí ani neslezl a Pavyluchenková se jasně divila. Takže hodně zajímavý moment. Barbora smaozřejmě nic. Prosím
Reagovat
majkl005
jestřáb ukázal out, poté ve studiu Eurosportu...já fakt nechápu, proč se neustále najde někdo, kdo něco zpochybňuje...věřím tomu, že kdyby to byl třímetrovej out tak se stejně najde nějakej kryplík, kterej to bude zpochybňovat...smile
Reagovat
TOPtennis
Tak to se omlouvám ! Já jestřába neviděl smile
Reagovat
TOPtennis
Mrkal jsem na ČT
Reagovat
majkl005
v pohodě, stane se...ale celkově mě vadí, jak tu zas někdo píše i to, že to byla jen náhoda a už nikdy ničeho nedosáhne apod...my jsme v tomhle hrozně zadrbanej národ...Bára nám udělá takovou radost, že můžeme zas po čase být hrdí na to, že jsme češi a po takovejch kecech tě ta hrdost zase přejde smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
TOPtennis
Já jen poznatek co jsem viděl - Barboře samozřejmě gratulace ! Vítězství náhoda není ! Navíc v každém sportu je potřeba i to štěstí.
Reagovat
a.magerova
https://i.redd.it/maj17wkd1v471.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
v pohodě, stane se...ale celkově mě vadí, jak tu zas někdo píše i to, že to byla jen náhoda a už nikdy ničeho nedosáhne apod...my jsme v tomhle hrozně zadrbanej národ...Bára nám udělá takovou radost, že můžeme zas po čase být hrdí na to, že jsme češi a po takovejch kecech tě ta hrdost zase přejde smilesmile
Reagovat
Jan
Níže tady někdo dal fotku ze studia Eurosportu, kde neoficiální jestřáb ukázal out.
Reagovat
Mr.Pink
ten neoficialni jestrab by se ale mel zakazat
Reagovat
Petr_Fisk
Proč?
Umpire podle něj nerozhoduje a zastaví to různé fanatické fanoušky milující konspirační teorie.
Reagovat
Mr.Pink
ja to vidim spis naopak. jednou je to neoficialni jestrab, tak se vubec nema pouzivat. nekolikrat bylo receno, ze je nepresny. oficialni jestrab ma odchylku 3,6 mm, uz to je docela dost, tenhle na tom bude jeste o dost hur
Reagovat
Petr_Fisk
Na antuce je to určitě složitější, ale pořád lepší než nahánění toho správného otisku v hromadě jiných.
Reagovat
Jan
Viz semifinále se Sakkariovou.
Reagovat
SydneyOpen
mělo by se zakázat pořádání Roland Garros dokud tam nebudou mít jestřába. Proboha je rok 2021
Reagovat
Petr_Fisk
Oni si Frantíci stejně zase něco svérázného vymyslí. Těm prostě není pomoci, francouzský pravěk.
Reagovat
Petr_Fisk
1,3cm out - potvrzeno. Neoficiální HE.
Reagovat
SydneyOpen
"nejlepší" jsou poláci co na sociálních sítích píšou že je Krejčíková cheaterka atd. přitom za 1. out to byl a za 2. ona za to fakt nemůže, není umpirová ani lajnová. Doufám že vyhraje i zítra a zavře jim hubu
Reagovat
majkl005
poláci, ti byli vždy jinde...asi ještě nemůžou zkousnout, že to nevyhrála Svátková...
Reagovat
Petr_Fisk
Spíš je s..e ta čtyřhra.
Reagovat
tommr
no jsem zvědavej jak budou Poláci vyvádět pokud Bára s Katkou zítra vyhrajou v deblu i nad Swiatekovou. Polský fanoušci Swiatekový se zdají být ještě horší než rumunský fanoušci Halepový ... smile
Reagovat
Jan
Moc bych si přál, aby to holky vyhrály. Bude to možná horší oříšek než dnešní finále.
Reagovat
Petr_Fisk
Ať holky raději v antuce nic neukazují a nechají to všechno na rozhodčích. Já když vidím jaké konspirační teorie jsou schopni si někteří polští fanoušci vymyslet, tak jen zírám.
Reagovat
PetaM
https://i.redd.it/maj17wkd1v471.jpg
Reagovat
Pavlis
Ten moment je sporný. Co vím, tak ani jestřábí oko není vždy plně stoprocentně spolehlivý. Já viděl video na Twitteru, kde míček byl zpomalen. Takže při dopadu na antuku zanechal žlutou stopu, vinoucí se za ním. A jak mířil po odrazu ze ze země opět do vzduchu, nezpozoroval jsem nijak, že to bylo za hlavní čárou kurtu. Jevilo se mi to zcela přesně na čáře.
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že to pískal Kader a ani neslezl ze židle, není co řešit. Tomu věřím tak 100x více než nějakému twitteru, kde si může každý nalhat co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že to pískal Kader a ani neslezl ze židle, není co řešit. Tomu věřím tak 100x více než nějakému twitteru, kde si může každý nalhat co chce.
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že to pískal Kader a ani neslezl ze židle, není co řešit. Tomu věřím tak 100x více než nějakému twitteru, kde si může každý nalhat co chce.
Reagovat
lars
muzes tady napsat link na to video na TW?
Reagovat
smazaný uživatel
TOPtennisovi je nejlíp v ignoru.
Reagovat
majkl005
kdo Báře ukradne trenéra? házejte tipy na jména českých hráček smile

přeci jen v české kotlině je tohle docela standartem, že si holky doslova kradou trenéry smile
Reagovat
Petr_Fisk
Nikdo.
Reagovat
TOPtennis
smile souhlasím. Bude to asi stejný příběh jako Miške u Muchové...
Reagovat
a.magerova
A mám Tě v hrsti... to bude drahý... smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=qMkW6-6bof8&t=42s
Reagovat
jirkaS
ňák si nedovedu představit Báru
v bílém (Wimblas) smile
Reagovat
tommr
a jakej v tom vidíš problém? Vždyt Bára hraje ve Wimbledonu debla už řadu let a dokonce tam získaly s Katkou titul ...
Reagovat
Petr_Fisk
Často se teď po finále objevují na různých serverech názory, že Bářin GS v singlu byla náhodná shoda okolností a že už to nikdy nezopakuje.
Opak ale může být pravdou. Pokud bude zdravá, tak obzvlášť na antuce to může zopakovat. Má pestrou hru a dar, který se nedá naučit. Je totiž vítězný typ, který v rozhodujících momentech místo toho aby se sesypal, tak dokáže zvednout úroveň své hry. Tento dar mají jen skuteční šampióni...smile
Reagovat
blixa
Zítřejší debl bude docela speciální, aby se v něm sešly proti sobě letošní a loňská vítězka singlu se nestává zase tak moc často smile
Reagovat
lvicek
A obe aktualne drzici 2000 bodu za FO ;) :).
Reagovat
horska.kraslice
No, to je světový unikát ;-)
Reagovat
slacker
Senzace, atrakce, svetovy unikat. Mame tady Inda a ten kdyz vynda ...
Reagovat
Dobry-den
Jenom pro připomenutí, v mixu Bára prohrála ve čtvrtfinále, ačkoliv měla s Poláškem 4 mečboly! smile

Ta prohra byla to nejlepší, co ji mohlo potkat, nedokážu si představit, že by fyzicky vydržela účast ve všech 3 soutěžích až do konce. smile
Reagovat
budul
smile
Reagovat
GaelM
Asi je to dobře, kdo ví jestli by fyzicky vydržela. Na druhou stranu, ta eventualita vyhrát všechny tři soutěže na jednom grandslamu byla fakt lákavá a už se asi dlouho nebude taková příležitost opakovat - teď myslím globálně, natož přímo u Báry...

Trochu se bojím, že mixy na GS už Bára moc hrát nebude, jak se z ní teď v podstatě během týdne stala elitní singlistka s ambicemi na závěrečné boje. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Proč se toho bát?
To nejlepší bude, když Bára zůstane zdravá a bude schopna opakovaně potvrzovat svou kvalitu v singlech. Debly a mixy si může nechat na pozdní tenisový důchod.
Reagovat
paddy
máš malou představivost, debl je alternativa k tréninku, tolik neunaví jako singl, takže to jde zvládnout smile

Navrátilová to dělala běžně a na USO 1987 vyhrála všechny 3 soutěže a celkem 6x v životě hrála všechna 3 finále na jednom GS smile

ne nadarmo má 59 GS titulů (18/31/10)

GS, kdy se dostala min. do QF ve všech soutěžích

1979 US - SF/F/SF
1984 W - W/W/QF
1985 FO - F/W/W
1985 W - W/F/W
1985 US - F/F/W
1986 FO - F/W/QF
1986 W - W/W/F
1986 US - W/W/F
1987 AO - F/W/SF
1987 FO - F/W/QF
1987 US - W/W/W
1988 AO - SF/W/F
Reagovat
paddy
Krejčíková sama řekla, že jí debl nevadí/neškodí
Reagovat
Mr.Pink
uplne jina doba, to nelze srovnavat. mas dny, kdy telo je unavene a ty jeste musis jit hrat debla misto odpocinku
Reagovat
paddy
ona lže?
Reagovat
Mr.Pink
co ja vim, tak v jednom nedavnem rozhovoru rekla, ze se nad programem bude muset zamyslet, jestli neomezit ctyrhru.
urcite nelze, ale jak vime, zatim je tohle jeji prvni velka zkusenost s takovou porci zapasu
Reagovat
paddy
do budoucna určitě nemá smysl plýtvat silami a bude si muset vybrat, teď to bylo spíše v opačném gardu, že singl jako doplněk k deblu vyšel, a vznikly příjemné komplikace
mix je jen 4x ročně a singl s deblem po celý rok se dá kombinovat i v omezené míře, i Plíšková to zvládala
Reagovat
Mr.Pink
ano, to jsem tu psal, ze v omezene mire ok, ale urcite musi setrit silami. kazdopadne verim, ze bara vi, co dela a rozhodne se nakonec spravne
Reagovat
Petr_Fisk
Bára se teď dostává do nové situace a teprve uvidí, jak vše bude fungovat. Pokud by opakovaně postupovala do závěrečných kol turnajů, do toho různé další mediální povinnosti a současně dále zvedala úroveň své hry, tak po několika měsících se může vše jevit úplně jinak. Např. i Ester L. musela svůj přístup částečně zkorigovat.
Reagovat
GaelM
Problém je, že Navrátilová rozhodně nebyla "běžná" hráčka smile A kdo ví, jestli by i ona neměla problém, kdyby se narodila o 25 let později...
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně tak, to je těžké srovnávat.
Reagovat
Jam
Báru letos čekají dva debuty v hlavní soutěži GS. Je dost neuvěřitelné, že odehraje své první zápasy na Wimbledonu a US Open již jako GS vítězka.

A vcelku by mě zajímalo jestli se to někdy už někomu podařilo.
Reagovat
SydneyOpen
jojo pěkná kuriozitka smile
Australian Open - 2.kolo
French Open - Vítězství
Wimbledon - 2.kolo kvalifikace
US Open - 3.kolo kvalifikace
smile
Reagovat
tommr
takže už má jistý, že ve Wimbledonu a na USO udělá letos nejlepší životní výsledek i kdyby vypadla už v prvním kole ... smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
lvicek
A bude rovnou nasazena ;).
Reagovat
EllNino
dokonce v první 16 :)
Reagovat
tommr
ve Wimbledonu to už má jistý. Před USO si to nasazení ještě bude muset obhájit ...
Reagovat
GaelM
Pokud jsem dobře hledal, tak naposledy se to povedlo Mary Pierce, která odehrála svůj první Wimbledon (1995) už jako vítězka Australian Open z téhož roku.

S Mary Pierce má Bára vůbec dost společného, snad napodobí její počin z Paříže 2000 (titul v singlu i v deblu zároveň) smile
Reagovat
tommr
nevím jestli to tu už někdo nezminoval, ale Bára je momentálně naše nejúspěšnější GS hráčka. Už má totiž 6 GS titulů: 1 GS v singlu, 2 v deblu a 3 v mixu. A zítra může přidat ještě sedmý ... smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
vladka
smilesmilesmile
Reagovat
Frick
Určitě jí to přeje - ale přecijen - prostě ví, že ona v tom páru byla vždy tou lepší singliskou, resp. ona byla singlistkou, co hraje velmi dobře i debla a Bára deblistkou, co by chtěla v tom singlu aspoň do tý stovky a teď najednou....
Reagovat
GaelM
Věřím že Katka jí to přeje z celého srdce, znají se dlouho a jsou kamarádky.

Jinak Katka v tom finále klidně mohla být taky, v nějakém paralelním vesmíru. Její strana pavouka byla doslova umetená a formu letos na antuce měla, nejen na RG. Ale ukázalo se v čem je mezi oběma dívkami největší rozdíl. Není to ani tenisová kvalita, ani fyzická kondice, ani talent... je to hlavně a především hlava. Bára v tomhle ohledu patří ke světové špičce a Katka... no možná do stovky, když má zrovna lepší den smile
Reagovat
GaelM
Co se týče vztahu těch dvou, spíš by mě zajímalo jak to bude dál s jejich deblovou dvojicí. Olympiáda je asi jasná, ale dál? Bára bude teď minimálně rok patřit mezi elitní singlistky a byla by hloupá, kdyby tomu neuzpůsobila turnajový program. Sice má fyzicky na to hrát k tomu dál i debla, ale musela by se přizpůsobit Katka a hrát s ní debla na turnajích, kam se jako singlistka třeba nedostane. Tj. částečně odepsat vlastní singlovou kariéru... No bude to zajímavé.
Reagovat
lvicek
Jj, to jsme tu resili uz nekdy v prubehu jara, jeste pred antukou, kdy docela realne hrozilo, ze Katka vypadne ze stovky a Bara uz sla hodne nahoru. Ze to bude zajimave, kdyz se najednou role v paru obrati. Predtim to musela vazit a obetovat hlavne Bara, ted se k tomu bude muset postavit Katka. Ale Katka ted udelala aspon nejake vysledky, takze minimalne z ty stovky by ted vypadnout nemela a na WTA turnajich se udrzi (ale prozatim spis tech mensich...).
Reagovat
tommr
paradoxní je, že stoprocentní jistotu účasti bude mít katka jen na GS ...
Reagovat
tommr
pokud se Katka udrží v top-100 tak to nebude vůbec žádnej problém a už vůbec ne na GS. Jen těch deblovejch turnajů budou hrát o něco mín ...
Reagovat
Frick
Je určitě dobře, že Bára byla ve finále v Dubaji. Takhle nikdo němůže řikat, jak vedle toho nic (v singlu) nedokázala - i kdyby se bagatelizoval ten její vítěznej Štrasburk aka malej turnaj před GS, které může vyhrát kdokoliv.

Teď tedy lze říct, že Bára v 1. půlce sezony dosáhla obrovského úspěchu, přičemž vyhraný WTA turnaj a hlavně finále prestižního turnaje v Dubaji ukazují, že to nebyla úplná náhoda.
Reagovat
Frick
Stalo se, že by vítězka GS pak ten rok nehrála na TM, i když neukončila kariéru či byla v jeho termínu zraněná? Případně by byla zraněná velkou část sezony.

Prostě že by jen vyjma GS byla po zbytek sezony naprosto marná.
Reagovat
EllNino
Asi Stephens ne?
Reagovat
EllNino
Clijsters 2009 určitě
Reagovat
tommr
to čekáš, že ted bude Bára všechno prohrávat? smile
Reagovat
Frick
Snad ne. smile Kor když to teď bude mít na spoustě turnajů lehčí.
Reagovat
GaelM
Pokud budou i na zbylých dvou GS favoritky tak rychle končit, je klidně možné, že Báře už její aktuální výsledky (RG, Dubaj, Strasbourg + nějaké drobné z ostatních turnajů) účast na TM zajistí. Aktuálně je v RACE druhá, jen cca 100 bodů za Ashleigh Barty smile

BTW nebylo nějaké pravidlo, že GS vítězky mají účast na TM jistou automaticky, i kdyby nebyly v top8?
Reagovat
tommr
já si myslím, že to platilo jen pro ATP ale jistej si tím nejsem ...
Každopádně jsem přesvědčenej, že pokud se Bára nějak vážně nezraní tak si účast na TM v pohodě vybojuje jak v singlu tak v deblu ... smile
Problém bude spíš v tom jestli se TM letos vůbec uskuteční. Čína se chová velice nezodpovědně a nespolehlivě a není vůbec jistý, že dostojí svým závazkům ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Myslím, že to ve WTA neplatí.
Reagovat
blixa
Ve WTA tohle určitě neplatí, s ATP si nejsem jist. Nicméně dohrát potřebné body už by neměl být takový problém.
Reagovat
Dobry-den
Pořád tomu nedokážu uvěřit. Neuvěřitelná pohádka. A jak jsem předtím psal, že to prostě nemůže dopodávat, tak v posledním gamu tam Bára nasázela 3 winnery (resp. 2, toho třetího se Nasťa dotkla, ale byla bez šance). Až při posledním, čtvrtém mečbolu Nasťa chybovala a byl to prakticky stejný míč jako při tom neuznaném mečbolu v semifinále. To nevymyslíš. smile

Přitom tam dneska Bára vůbec nemusela být, ve čtvrtfinále odvrátila snad 5 nebo kolik setbolů proti Gauffové, v semifinále zase odvrátila mečbol, pak přišlo to selhání rozhodčího...

Nevěřím na osud a podobný věci, ale Bára prostě nějakým záhadným způsobem všechny těžký okamžiky dokázala překonat, v klíčových okamžicích byla silná a prostě nebyla k zastavení, šla si pro to a po zásluze dosáhla na životní úspěch a zapsala se tučným písmem do tenisové historie. smile

Uvidíme, co to s ní udělá, ale ona působí jako typ člověka, kterej se z toho nepotento.

Tak jedeme dál, ještě zítra debl a pak mohou propuknout oslavy. smile
Reagovat
EllNino
Ještě taky v 1. kole byla 5:7 1:3 proti Kristýně ... :) Měla toho hodně tyjo :)
Reagovat
Dobry-den
Mně to první kolo přijde strašně dávno. Jako bych během toho turnaje o několik let zestárl. smile
Reagovat
tommr
je to docela paradox, že nejvíc nahnutý to měla právě s Kristýnou ... smile
Reagovat
EllNino
no tam byl přejezd, soustředění na 1. kolo po čerstvém titulu ze Štrasburku :)
Reagovat
Jan
Tam ještě byla v očekáváné pozici smile
Reagovat
lvicek
Je opravdu uzasny, jak to dokazala vsechno prekonat. Koukala jsem obcas s mamkou a ona je takova vecna pesimistka, takze to porad bylo - A uz si to prohrala a to je skoda, atd. Ale treba v tom zapasu se Sakkari ja jsem byla kupodivu celkem klidna, proste jsem si rikala, ze srovna na 5:5 a basta a ona jo. Ted ve druhem setu mi trosku zatrnulo, ale v tom tretim to tam bylo zas - proste takova poklidna "jistota", ze to zvladne. To u zapasu Peti u kazdyho jejiho servisu jsem vzdycky jak na trni :D. Jsem zvedava, jak dlouho se to bude Bary drzet, ale ted to byla naprosto paradni jizda.
Reagovat
tommr
no ted na ní asi bude větší tlak podobně jako na Petru nebo na Karolínu. Snad se s tím popasuje dobře a nějak zásadně to neovlivní její psychiku k horšímu ...
Reagovat
Jan
Hlavně aby kvůli všem interview a jiným akcím nezanedbávala trénink, jak se to asi stalo Petře po prvním titulu ve Wimbledonu.
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
mahycek
To bylo pro tebe Magerko, už nepíšu dnes,
vzalo mě to.
Reagovat
mahycek
Jéžiš,to jsem si naběhnul, prozradil jméno,
ale to asi, že jsem měl vlhké oči a
srdce naměkko. Hold jsem romantik. Ahoj.
Reagovat
annah
Ceremoniál byl moc hezký, ten mě (spolu s Bářiným vítězstvím) smířil s tím neoblíbeným turnajem a jeho organizátory. Bára tam působila velmi sympaticky a její soupeřka taky.
Jsem moc zvědavá, jak se Báře bude dařit dál, jestli na ten dnešní úspěch naváže. V deblu nejlépe už zítra. :-))
Reagovat
ReadyTeddy
Senzace! Obrovská gratulace Barboře. Zase jsme jednou pořádně vidět! I díky Lindě, Češky letos kralují na French Open! Paráda! Mám neskutečnou radost.
Reagovat
Mony
Nevíte, co se stalo v zápase Danu? Jen vidím, že tam zatím marně oživují hráče?
Reagovat
Denis92
Eriksen skolaboval - zrejme zastava srdca
Reagovat
Mony
Sám od sebe, bez ataku?
Reagovat
Denis92
Ano
Reagovat
blixa
Odhlavičkoval běžný míč, nikterak tvrdý a padnul nikým neatakován.
Reagovat
Mony
Už jsem to viděl. ON už se matozil k tomu míči, ten už asi nevnimal
Reagovat
Mr.Pink
uz se probral, ale vyhrano jeste nema
Reagovat
Mr.Pink
to je tragedie, snad bude v pohode
Reagovat
Jan
Možná příčina. Od 11 minuty mluví o úmrtí sportovců: https://www.youtube.com/watch?v=-inZlwV4eSw

Nebo jestli nebyl očkovaný proti covidu.
Reagovat
Mr.Pink
anna strunecka, tu fakt neeee, sarlatanka a konspiratorka
Reagovat
Jan
Dělá přednášky po celém světě. Šarlatánku by určitě nezvali.
Reagovat
Mr.Pink
ale zvali, takovych sarlatanu, kteri prednaseji po celem svete, je spousta. konspiratori, sarlatani a jejich fanousci totiz nejsou jen v cesku
Reagovat
Jan
A Aspartam a jiná sladidla v limonádách aj. určitě nejsou to pravé pro zdraví nejen sportovců.
Reagovat
Frick
Aspoň, že tak. Bylo by to kruté i Baroboře, kdyby její senzační úspěch byl (i v českém sportovně-zpravodajském kontextu) případně zakryt takovou tragédií.

I když ještě není vyhráno u něj.

Každopádně je pr.ser

A ve fotbale se to rozhodně nestalo prvně.
Reagovat
Ela-fon-isi
Baruško díky za krásný zážitek a buď pořád tak pokorná a skromná!smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile to má dané
Reagovat
mahycek
samozřejmě sportovec 2021 !!
Reagovat
lars
pred OH 2021 a dalsimi GS to neni samozrejme
Reagovat
SydneyOpen
v Tokiu by nejspíš musel někdo získat 2 zlata jako Martin Doktor v Atlantě nebo Ester v Pchjongčchangu a to se nejspíš nepovede
Reagovat
lars
a tipoval si pred 2 tydny B.K . na titul z RG v singlu ?
Reagovat
mahycek
Je to fantazie, jen si představte, co
roků se Berďa snažil, Štěpec také, nic proti
nim, reprezentovali vyhrávali, mám je moc
rád, co dokázali, ale GS jim byl odepřen.
To samé Plíška, o tom co Barbora předvedla
se jí snad ani nesní. Je to famozní, po
neůspěchů v hokeji mnoho let i v inviduálních sportech, tohle je náplast jako
hrom. I pro politiky za..aný. Ať se všichni
vzpamatujou. Už dost, jsem naměkko.
Bravo, Bravo, Bravo Barbaro !!!
Reagovat
Mony
To prinese Hvězdám novou inspiraci máknout.. Koneckonců My těch dívčích hvězd v tenise máme taky proto , že měly nějakou inspiraci v legendách
Reagovat
Jan
On ten turnaj byl naprosto neobvyklý stejně jako MS v hokeji. Favorité hořeli a 2. vlna se dostala nahoru. Kdyby měla hrát semifinále, finále s hvězdami, kdoví ... Na druhou stranu, možná by se jí to povedlo stejně.
Reagovat
GaelM
Na WTA hoří favoritky na každém druhém turnaji, to není nějaké specifikum letošního roku smile
Reagovat
Jan
Ale tady vyhořely úplně všechny.
Reagovat
Frick
Uvidíme. Přál bych to Báře, ale zároveň doufám, že bude mít značnou konkurenci. Jinak by to znamenalo, že by se v Tokiu nezlatilo.

I když vlastně.... smile
Reagovat
Mr.Pink
v 98. vyhral australian open korda, novotna wimbledon, ale vsechnu smetanu slizli hokejiste
Reagovat
Mony
Navíc jsme ani ne v půlce roku
Reagovat
Frick
No ještě aby ne.
Reagovat
mahycek
Tady je komentů, musel jsem se podělit
do restaurace, zápas jsem sledoval
celý doma, taky jsem přispíval a teď se
PODRŽTE, jeden idi.t ale známej mi řeknul
že už ta čubka vydělala dost. Bez komentáře, ano hodil jsem po tom ču.ákovi
pivo a šel jsem domů. Tak takovej hnus se
ve společnosti nachází. Fuj!
Reagovat
petrulinka
Doba je divná, lidi jsou závistiví, je to hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
smile je, jedná spravedlnost je, že se jim to odrazí na vizáži v obličeji a vlastně se tím i ničí. Prostě způsob myšlení.
Reagovat
lars
a neurazil si to pivo ? :)
Reagovat
Lina
Gratulace Báře k obrovskému úspěchu! Snad nebude moc unavená a přidá i tu čtyřhru, ty její srdička jsou prostě nádherné.
Sice je FO můj nejméně oblíbený GS, ale jak píše brixner, ceremoniál se povedl, žádná formalita. I ta slzička v pozápasovém
rozhovoruu u mě byla
Reagovat
ivecka
Bravo Báro, jsi nejlepší. smilesmile
Reagovat
Kytka
Gratulace. Je to senzační a moc ji to přeji. Má to dobře srovnané v hlavě a ví co je v životě důležité.
Reagovat
Bee
Obrovská gratulace Báře, já jí fakt do poslední chvíle nevěřila.... PECKA!smile

Jediný, co mě trochu chybělo - poděkovat současnému trenérovi... Chápu, že všichni mluví o Janě a bezesporu po právu, ale ten chlap byl prostě radostí bez sebe, moc to prožíval a slzel štěstím... Určitě i on má podíl na tomhle mega velkým úspěchu a já zkrátka nezaznamenala ani po semifinále ani teď po finále, že by mu Bára poděkovala (pokud jsem jen nepozorná, tak se omlouvám), vím, že hráčky po vyhraném turnaji chodí do svého boxu objímat "blízké", možná to teď kvůli Covidu nesmějí anebo jen Bára nemá tu náturu, každopádně on to prožíval tak, že bych si řekla, že spolu musí mít hezký vztah a zkrátka by se to výslovné poděkování jemu hodilo.... Jinak ještě jednou obrovská gratulka a kloboučeksmilesmile
Reagovat
PetaM
Poděkovala mu, neboj. :) Poděkovala celému současnému týmu. :) Po SF i F. :)
Reagovat
Nola
wau, ale dnes sa z mysicky stala kocka, kto by si bol pomyslel, ze ziska GS titul skor ako jej preferovane ceske kolegyne? velmi jej to prajem, ako som nedavno pisala, nikto si ju predtym az tak velmi nevsimal, skor v debli a teraz vypalila ako kometa, gratulacia do Ciech
Reagovat
Mr.Pink
nepis nikdo a ani ta mysicka se mi nelibi, kdo tohle vymyslel? :)
Reagovat
Nola
poznas tu rozpravku o mysom kozusku? pod nim sa skryvala princezna, takze to sedi ako rit na serbel smile
Reagovat
Mr.Pink
chapu, asi tak pusobi, ale ja ji vzdy mel za hvezdu
Reagovat
Jan
smilesmile
Reagovat
Mony
Staly při ní Hvězdy a asi hodně duchu Tam Nahore
Reagovat
Frick
Ví někdo, jaký je rekord v počtu vyhraných singlových zápasů v řadě u Češky na WTA/GS?

Bára má 12.

Že by byl rekord 19? Vaidišová 2005 a Novotná 1998?

I to je třeba vypíchnout, že Bára stejně jako Novotná dokázala GS vyhrát jako druhý turnaj v řadě + Jana dokázala pak vyhrát i Prahu. Hned týden potom. Měla za sebou 21 zápasů během třech týdnů, čtyři trofeje a stejně pak ještě potěšila Štvanici nejen tím, že symbolicky neodehtála jeden, dva mače, ale že to celé vyhrála.

To už by asi dneska nešlo a myslím, že Barču uvidíme až ve Wimblu.
Reagovat
PetaM
Nevím, jestli do toho počítáš i FC, ale Petra má z roku 2018 šňůřu 14 výher (Petrohrad - FC - Dauha - IW).

Plus ze stejného roku má 13 výher (Praha - Madrid - RG).
Reagovat
majkl005
myslím si, že týden přes W si dá turnaj, aby si na trávě zahrála a zvykla trošku...resp. byla by asi chyba nedát si jeden přípravnej...ale stejně, podle mě Wimbl bude pro Báru nepodstatnej a nic moc tam neuhraje, což si ale myslím, že nikomu moc vadit nebude, ona teď už nemusí nic, dokázala to, co třeba Karolína Plíšková do dnes ne a to je hráčkou světové desítky už několik let
Reagovat
Petr_Fisk
Je psaná od 21.6. na Bad Homburg.
Reagovat
majkl005
což si myslím, že neodehraje a byl by to i nesmysl...ať si dáchne, holka naše
Reagovat
lvicek
No ale to je prece tyden pred Wimbledonem.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale 21.6. je týden před Wimbledonem, kdy by se měla teda na trávě rozehrát?
Reagovat
majkl005
tak pardon :D jsem z toho dneška tak u vytržení, že mě nedošlo, že vlastně ten Wimblas je za dveřma :D tak jo, ať to zkusí :D
Reagovat
darek.vrana
Martina Navrátilová 74, to je jiná liga.smile
Reagovat
com
No tak zitra jeste tu ctyrhru teda, svetovou jednicku v deblu.. a bude toho mit trochu moc se mi zda smilesmile
Reagovat
a.magerova
Gratulace veliká smile smile
Reagovat
EllNino
jak Bára našla Janu, která jí přesvědčila, že může vyhrát GS ...

Budu patetický, ale Jana by byla opravdu hrdá ... byla na Petřiných finále ve Wimbledonu, ale s tou má hlubší propojení spíš Martina ... Jana je měla s Bárou ... takže by to bylo určitě sladké :)

Bára se stala šokující vítězkou, ale její hra je prostě účinná ... třeba ne až tolik líbivá jako Mušky, Petry nebo Markéty ... ale na krásu se nehraje :)

Snad ji to te´d nesemele a udrží nervy na uzdě ... tuším, že tráva bude v kocovině a americké léto taky ... a že se chytne tak někdy kolem US Open nebo po něm :)

Ale třeba pojede furt ... každopádně je z lovce lovenou, jako Markéta, Petra, Karolína, Muška ... snad se s tím popere

Velká gratulace, Kodeš, Martina a spol. musí být radostí bez sebe :)
Reagovat
Blondie
Já si dovoluji zaspekulovat, že Bára zazářila, užije si tuhle sezónu a úspěch už pod tlakem možná nezopakuje. Ale je mi to plně jedno, během tří týdnů dokázala to, o čem sní tisíce hráček, potěšila stovky tisíc fanoušků, nahrabala si krásné penízky, zapsala se do historie... nikomu nic nedluží, prostě jen ať si to užije smile
Reagovat
Jan
Na rozdíl od Kvitové, Plíškové, Muchové, Vondroušové (kdyby vyhrály) od ní nikdo další singlový titul čekat nebude. Mně to je jedno, Tohle byl krásný příběh a bude se na to krásně vzpomínat. Byla to parádní jízda.
Reagovat
ivecka
Já si myslím, že její vzestup začal už v roce 2019, vyhrávala jeden turnaj ITF za druhým. Loni se moc nehrálo, potom bylo překvapení osmifinále na podzim v Paříži. Já tedy překvapená nejsem. Je výborná! smile
Reagovat
Mr.Pink
souhlas, ona ty itf turnaje vyhravala uz v 17, nebyly to sedesatky, ale i tak. v ni to bylo vzdycky, bylo jen otazkou casu, kdy se jeji talent naplno projevi. smrt jany novotne ji dost pribrzdila, ale nakonec to prislo. grandslam je ale neco vyjimecneho, spousta talentovanych holek skoncila bez titulu
Reagovat
brixner
Rozebírat zápas nechci, to jste už udělali Vy ostatní. Spíš bych poukázal na závěrečný ceremoniál a musím uznat, že tohle se Francouzům fakt neskutečně povedlo! Přišlo mi to velmi uvolněné, dokonce sladili i ta pódia no a pak Martina, Kodeš, Marion, obě finalistky a fakt hodně podařená hudební vložka...No jo, zrovna ta hymna...to se tedy nepovedlo, přišlo mi, že se někde rozhodila synchronizace zvuku, u zpěvu té francouzské kočky to byla paráda, takže prostě asi chyba a myslím, že bylo lepší nechat hymnu doznít v tomto "paskvilstvu", než jí, po uvědomění si chyby, ukončit! Francouzi tady toho letos i v minulosti posrali už dost, ale minimálně tento ceremoniál se jim moc a moc povedl a u mě si reputaci o dost pozvedli! Já byl tedy spokojen!smile
O výsledku ani moc psát nebudu, fakt jako Blondie - ukápla mi slza...Hulákal jsem na konci tak, že i Čenda se vylekal a radši se vodklidil do koupelny a dokonce za sebou zavřel i dvéře, poserasmile Budu muset vyndat násadu a vysvětlit mu, co to je na něco čekat 40 let...Ba né, dostane hubana na čenich, fakt mám obrovskou radost, MÁM!!!smile
Reagovat
Mony
To bylo úmyslně echo hymnysmile
Reagovat
RFanousek
Přesně tak šlo o úmysl, ale tedy nepovedený
Reagovat
Mony
To ukáže cas
Reagovat
lvicek
Jak to vite?
Reagovat
Mony
Francouzi vždy byli hracickove..
Reagovat
Mr.Pink
ale to je nesmysl, samozrejme. kdo vi, treba jsme tu ozvenu slyseli jen my u tv a na stadinou to bylo ok
Reagovat
Mony
Ozvěna byla, ale umyslna
Reagovat
Mr.Pink
proc by mela byt umyslna?
Reagovat
Mony
Prostě francouzské zdokonalení hymny.. A mně jako muzikantovi i to taky docela sedlo, i když chápu, že je potřeba si na to zvyknout
Reagovat
Mr.Pink
ale to nebylo zadne zdokonaleni, neverim, ze to byl umysl
Reagovat
Mr.Pink
no az na tu zpevacku, pekna pisnicka, ale malem mi upadly usi, jak to misty bylo falesne. ale emoce tam byly a to je u sansonu nejdulezitejsi
Reagovat
Mony
Hluchým uši neupadnou
Reagovat
brixner
Waters taky ne zrovna skvěle intonoval a kam to dotáhlsmile Mě se to líbilo!
Reagovat
vergus
Tahle písnička nedávno získala 2. místo v Eurovizi smile
Reagovat
Mr.Pink
nesledoval jsem, ale pisu, ze ta pisnicka je pekna, jen zpevacka zrovna nebyla v moc dobre forme
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem zvláštní sen
a ten bych vám přál:
Barbora Krejčíková
zvedá nad hlavu ušatý pohársmilesmilesmile
Reagovat
Jan
Krása. Báře se to povedlo. Bylo to pro mě hodně emotivní, víc než když Kvitová vyhrála Wimbledon. Možná proto, že to nebylo tak snadné jak u Petry. Chyběl tomu efektní winner na závěr, ale pohár je doma smile Nervozita byla veliká, Bára nakonec byla ráda, že po dvojchybě dostala při dalším padání míček přes síť. Velká gratulace a přeji úspěch v zítřejším finále. smile Kdoví jak by to dopadlo, kdyby Pavljučenková měla stehno v pořádku, ale to je život a tenis. Nakonec Bára přetlačila i Sakkariovou, takže by to možná dotáhla i tak. Ještě jednou velká gratulace. smile
Reagovat
Jan
podání
Reagovat
Jan
Bára vděčí Pavljučenkové za odstranění obou Bělorusek Azarenkové a hlavně Sabalenkové, s nimi by to měla těžké. To je věc losu a pavouka, kdyby měli hrát každá s každou, výsledek by byl zcela jiný.
Reagovat
Jan
měly
Reagovat
GaelM
A možná ještě víc Sakkari za vyřazení Igy, s tou by to měla taky pěkně složité. Hra Báry by jí docela seděla. Sice na ní už letos měla matchbally, ale to samo o sobě moc neznamená.

Celkově to vyšlo skvěle, sice silné soupeřky, ale takové, kterým hra Báry moc nesedí a dokáže je vykolejit. V tomhle je to štěstíčko prostě potřeba - a zbytek už Bára zvládla prakticky dokonale sama :)
Reagovat
tommr
taky si myslím, že vypadnutí Swiatekový byl klíčovej moment v letošní cestě Báry za titulem. Ne že by jí Bára nemohla porazit, ale v tom smyslu, že jí to dodalo větší víru v možnost "to tam celý vyhrát" ... smile
Reagovat
blixa
Je to tak, Iga, když jí chytnou motory, tak je na antuce prakticky nehratelná. Neštěstí pro Báru má letos kolísavou formu a proti Marii měla přeci jen slabší den. I tak by měla Bára zaslat Marii alespoň dárkový koš a děkovný dopis ! smilesmilesmile
Reagovat
blixa
"Naštěstí ..."
Reagovat
GaelM
Jj. V semifinále už byla s pěti GS tituly (byť z deblů) vlastně nejzkušenější hráčkou. Nasťa zatím sbírala jen čtvrtfinále (a možná už tím postupem do SF překonala samu sebe, musela už chudák mít trochu psychický blok). A ostatní dvě byly tak daleko úplně poprvé...
Reagovat
Jan
Iga v zápase se Sakkariovou vypadala docela slabě ... Nebyla to loňská Iga.
Reagovat
Mony
Byla indisponovana, trislo, či stehno
Reagovat
Mr.Pink
a take zmenila raketu
Reagovat
tommr
když jsem jí viděl druhej den v deblu tak po nějakým zranění nebylo ani vidu ani slechu ...
Reagovat
hanz
Navíc gratulka i Lindě Nosků, sice nepříliš známé jméno, přesto obrovský úspěch a určitě i potenciál!
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
hanz
Obrovská gratulace Krejčíkové! Ačkoli se v některých momentech trápila, oceňuju, že se zejména po druhém setu psychicky nesložila. Obdivuhodná fyzická výkonnost! Super vytěžit z tohoto otevřeného turnaje maximum. Kdo by řekl, že bude grandslamovou šampionkou oproti třeba takové Plíškové. smilesmilesmile
Reagovat
Jan
To by ještě před týdnem dne neřekl nikdo.
Reagovat
Esgalnor
Mam obrovskou radost, jen me mrzi zpusob jakym ten zapas skoncil. Spatne zahlaseny out na MB... Dokud Bara nevyhraje druhy titul, bude muset neustale poslouchat od lidi co budou jeji uspech chtit shodit komentare k tomuhle micku. Oslava toho momentu byla taky dost nevyrazna, mozna ze Bara sama to taky videla uvnitr, ale riskovat ze by to Anastasia jeste otocila by se nevyplatilo. Velka skoda a RG uz konecne potrebuje zavest hawkeye prave kvuli temhle momentum.
Reagovat
Blondie
A bylo potvrzeno, že to bylo venku, nebo se domníváte?
Reagovat
Esgalnor
Uz jen to ze ta kontroverze existuje a oficialne nic potvrzeno nebylo Barcine uspechu bohuzel skodi. Ten moment jsem si poustel nekolikrat a nevidim out... alr chlacholim se tim, ze to je jen uhlem kamery a skutecne to out byl. Hawkeye nebo zaznam dopadu micku je ale na RG skutecne potreba zavest - rozhodne to neno Barina chyba, v pripade skutecne spatneho callu je na vine umpire a taky vedeni turnaje, ze elektronickou metodu overovani dopadu odmita.
Reagovat
Esgalnor
https://twitter.com/colcassidy/status/1403733410867302408?s=19
Reagovat
Nancy_z
Ve studiu Eurosportu ukazovali, že to byl opravdu out.
Reagovat
Esgalnor
Tak aspon ze tak. Byla by to skoda, kdyby ta vyhra prisla po spatne zahlasenem dopadu.
Reagovat
EllNino
myslím, že to je v tuhle chvíli úplně, ale úplně jedno :D
Reagovat
Jan
Tak jak ji out prohlášený za dobrý míč málem nedostal do finále, tentokrát možná dobrý míč prohlášený za out jí pomohl vyhrát. taková dobrá ironie a Murphyho zákony.
Reagovat
lvicek
Ted jsem si pustila to studio a ten out vypadal uplne stejne jako ten se Sakkari :D. Proste asi osud tomu chtel, aby presne tohle byl pro Baru ten vitezny matchball :D.
Reagovat
Jan
Ano, je to ironie. Pohár už je její, kdo s tím co může dělat.
Reagovat
lvicek
No ale podle toho studia to byl opravdu out, neni treba spekulovat. Spis mi prislo usmevne, ze proste osud rekl - tohle bude ten matchball! A kdyz mi to ten umpire zkazil ve ctvrtek, tak ja ho sem soupnu znova v sobotu a basta!
Reagovat
Mony
Jo to nemůže být náhoda, ale hra s osudem... O tom bych mohl vyprávět hodiny
Reagovat
Jan
Přesně. smile
Reagovat
horska.kraslice
Taky to tak cítím smile
Reagovat
Kozoroh
https://i.redd.it/maj17wkd1v471.jpg
Reagovat
Sberatel.kosti
To jsou domněnky. Ani Nouni nešel z umpiru dolů a byl si jistý, že je to out. Kamera u těhlech míčů klame. Bára si to zasloužila.
Reagovat
GaelM
I kdyby to tak bylo, za ten očistec navíc pro Sakkari, který vůbec neměl už být, si to Bára zasloužila. Není to její chyba a pochybuju, že jí to bude někdo vyčítat. Jediný, kdo zaslouží kritiku, je vedení turnaje. Věřme, že tohle byl poslední ročník bez adekvátní lajnové technologie...
Reagovat
GaelM
* proti
Reagovat
Mr.Pink
uzasna barunka to dokazala, pecka nejvetsi

ja su tak stastne
Reagovat
Patik
nenasadená hráčka vyhrá grandslam to sa môže stávať len v ženskom tenise..inak jej gratulujem hrala dobre..aj keď povahovo mi ako človek nepasuje..ale natom prd záleží..prajem českým fanúšikom nech si to užijú..Kvitová ich už sklamala niekoľkokrát..krejčíková vyžehlila..smilesmile
Reagovat
EllNino
Kvitová má 2 GS ... to není zas tak málo :) Zklamávají jiné
Reagovat
Patik
Federer má 20 GS a sklamal ma niekoľkokrát je to prirodzené..no keby som švajčiar a vyhrá za neho Wawrinka tak všetko odpustené a teším sa..smile
Reagovat
petrulinka
Ty jsi dobře auva na hlavu. Petra Kvitová, která má 28 titulů, několik let, i přes zranění, se drží v top10, max v top20 a několikrát zklamala? Dej si mokrý hadr na hlavu, ať tady nemeleš nesmysly. Myslím, že spíše zklamala Karolína Plíšková, protože od ní by člověk očekával GS už dávno a to se zatím bohužel nestalo.
Reagovat
Patik
daj si ruku na srdce a povedz mi že keď Petra prehrala GS finále nebol si smutný..ty si určite povedal že nevadí Petra veď si v top10 tešíme sa smile
Reagovat
EllNino
Petra prohrála všeho všudy 10 finále v životě ... ke 28 výhrám :)
Reagovat
Patik
a vždy ste s tým boli v pohode že ?
Reagovat
Patik
*v ženskom rode asi si žena..odpusť..písal som to akoby si bola muž..
Reagovat
Blondie
Lol, další zhrzený sáskař? Fakt tě zklamává vítězka Turnaje mistryň, 2 GS a dalších 25 trofejí, ty jeden šašku? :D
Reagovat
Blondie
* sázkař
Reagovat
SydneyOpen
a olympijská medailistka což je v tenise relativně vzácnost
Reagovat
Patik
vás asi nikdy v živote nikto nesklamal..tak to vám prajem..mňa sklamali športovci ktorí majú ďaleko lepšie výsledky ako Petra..niekedy to robia niekoľkokrát v sezóne..premňa je to normálne pretože mám očakávania ako každý kto niekomu zo srdca fandí..takže tak..celé je to o tom že ste mal všetci zle pochopili..
Reagovat
Mony
Nepochopili.. V pohodě. To víš opozice teď hodně v Česku trénuje. Babiš nás to naucil
Reagovat
Patik
ale no taak..čo si hneď chrumkavá..chcel som len povedať že Kvitová prehrala tuším posledné dve GS finále kde ste jej verili nevyužila svoje šance..a krejčíková vás jednoducho potešila a dotiahla to do víťazného konca..aj mňa minulý rok vo finále sklamal Djokovič a to má 18 GS a niekoľko rekordov smilety šaška chrumkavá smile
Reagovat
EllNino
Jedno finále ... kde nebyla favoritkou proti Osace ... zjisti si fakta, prosím :)
Reagovat
Patik
a čo keď nebola favoritkov..všetci ste fandili a verili ste do posledného fiftínu..všetci ste tu boli sklamaní keď to prehrala..ja vám to nevyčítam je to prirodzené aj keby mala 50 GS tak každá porážka sklame alebo zamrzí..pretože Petra nieje zlá hráčka a vždy každý vie že nato má..a mala nato aj proti Osake..
Reagovat
SydneyOpen
kolik GS vyhrála Kužmová? smile
Reagovat
George_Renel
Vrať se na ATP....
Reagovat
smazaný uživatel
Mimoni, dobře ses odrovnal tím, že Petra prohrála dvě poslední finále.
Reagovat
Patik
finále s OSakovou či hrala potom s Osakovou ešte raz a zase prehrala niekde v Austrálii ? či ? niečo ma doplietlo..
Reagovat
PetaM
Upřímně? Mě Petra nikdy nezklamala. Nemůže mě zklamat, když ji vůbec neznám.

Zklame mě člověk, který mi něco slíbí a pak to nedodrží. Zklame mě člověk, který mi lže a já se to pak dozvím.

Ale Petra? Jasně, její prohry jsou na prd, ale je to její život. Ona může svými prohrami zklamat jen sama sebe. A když prohraje, tak si stále říkám, že je to její život a ona si ho řídí. :D To, že letos odstoupila z RG pro mě nebylo zklamání. Řekl jsem si, že je trouba, že neumí chodit a skoro si zlomí nohu. :D Ale rozhodně mě nezklamala.

Upřímně nechápu, jak někoho může sportovec zklamat. Pokud máte štěstí, viděli jste ho 1x naživo ... Člověk, kterého jste 1x viděli naživo vás prostě nemůže zklamat. Pak k němu máte vřelejší vztah, než on někdy bude mít k vám. A to je špatně. Pak budete zklamaní vždy. :D
Reagovat
Patik
mňa sklame všetko čo mám uložené vo svojom srdci..a keďže je tenis moja srdcovka a prechovávam k tomuto športu určitú vášeň a oblúbení hráči k tomu patria..je to niečo čo vo mne vyvolá občas smútok a sklamanie..sú aj ľudia ktorí čakajú na podpis a sú sklamaní keď sa im neujde..samozrejme šport nieje celý môj život..čo sa týka blízkych ktorý ma trebárs môžu sklamať to už sú iné emócie s ktoré inak spracovávam a majú inú povedzme kategóriu..
Reagovat
PetaM
Jako jasně, je mi líto, když Petra prohraje. Možná mě to chvíli i štve, protože vím, že na to měla a klidně mohla celý turnaj vyhrát. Ale zklamání bych tomu neříkal. :D Zklamání je pro mě něco, co mě fakt zasáhne, ale od blízkého člověka. Kterým sportovec, kterého jsem nikdy nepotkal, fakt není no. :D

Ale zase je to možná povahou, snažím se věci moc neřešit, příliš neprožívat to špatné a radši to hodit za hlavu. Když prohraje můj oblíbený hráč/hráčka, řeknu si "Ty jsi deb*l.", nebo "Ty jsi krá*a" :D A jdu v životě dál a už na to nemyslím. :D
Reagovat
George_Renel
Máš pravdu. Je to stejné, jako když někdo řekne: stydím se za prezidenta, premiéra, vládu, Čr a ještě nevím koho cizího.
Je to blbost. Stydět se můžu maximálně tak za sebe, za svou rodinu. Toť vše. Stydět se za někoho cizího - to nepochopím.
Reagovat
Patik
tak toto zase nechápem ani ja..aj keď ..niekedy sa hanbím že som muž..keď vidím správanie iných mužov..k ženám alebo k zvieratám alebo celkovo za hlupákov ktorí sú rovnakého pohlavia..
Reagovat
Patik
Tak u mňa záleží natom ako k čomu prechovávam nejakú emóciu..milujeme ľudí..milujeme hercov..milujem športovcov hudbu a zakaždým je to úplne iná láska..a nikdy ich nestretneme a nikdy o nás nebudú ani vedieť..a aj tak niekedy plačeme s nimi..tešíme sa s nimi..sprevádzame ich kariérami..záleží do čoho je kto a ako ponorený..a to ja zase niesom taký že si ponadávam a idem ďalej to jedine len keď si klepnem kladivom po prstoch alebo mi padne niečo na nohu..v týchto veciach je smútok občas potrebný..pretože keď človek smúti..tak premýšla a keď premýšla tak zisťuje a uvedomuje si..mňa osobne to posúva k akému si rastu mojej osoby..a možno niekedy len všetko príliš prežívam..neviem..
Reagovat
bIbec
Gratulace!
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Báře! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zapsala ses do historie tenisu a to krásným písmem. Krásně propojený příběh s Janou, Martinou a Lindousmilesmile Těžko to mohlo vyjít lépesmile
Děkuji zá krásný zážitek!
Reagovat
Mony
Odebírám Baru z krabičky labilek... a taky trochu se omlouvám... Překvapila mě nejen na kurte, ale i na ceremoniismile
Reagovat
Jabadu
Tak. A Báře už zbývá jenom meta nejvyšší. Exhibice s Babišem ve Znojmě. smile
Reagovat
Jabadu
Jo a také už máme sportovce roku.smile
Reagovat
com
smile zapominas, ze Karolina vyhraje Wimbledon, olympiadu a turnaj mistryn smile
Reagovat
Blondie
už to nehul
Reagovat
SydneyOpen
Neříkal jsi že Karolína letos získá GrafSlam? smile
Reagovat
tommr
Wimbledon by měla vyhrát Petra a na Karolínu zbyde USOpen ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
ano, tam je jako doma
Reagovat
milik254
Ale Karolína Muchová
Reagovat
tommr
ta vyhraje AO ... smile
Reagovat
Jan
smile Máš to pěkně nalajnované. Ještě, aby si to ty hráčky přečetly, aby se na to mohly připravit smile
Reagovat
tommr
a to jsem ještě zapomněl, že bud Katka Siniaková nebo Markéta Vondroušová vyhrajou příští FO ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Frick
Dovolili 50x testovaný Barboře venku při 2m rozestupu sundat roušku.

Ale nesmí se to přehánět, takže dávno vakcinovaná Navrátilová má smolíka.
Reagovat
Frick
Kéž by za to někdo zaplatil. Aspoň se omluvit. Pardon, že jsme vás buzerovali. Nemělo to smysl.

Oni to neudělaj. Budou si mlej furt tu svou. Zm*di rouškofilní.
Reagovat
FulnekUltras
gejc bude viset - melinda utekla včas
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
dadaft
smile
Reagovat
Serpens
Tak zatímco my se léta dohadujeme a doufáme, zdali Kvitová, Plíšková, Vondroušová nebo Muchová nám zase přinesou českou grandslamovou radost po těch letech, najednou odněkud z deblových dvorců vyletí Krejčíková a všem zkušenějším krajankám a nám fanouškům takhle vypálí rybník. Obrovská gratulace.
Reagovat
tommr
ještě by jí mohla napodobit Katka a to by byla ještě větší bomba ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že je jedině dobře, že se ukazuje, jak je ženský český tenis na vysoké úrovni a můžeme být na to pyšní. Když nevyhraje jedna, přijde další a to je super. Jen je škoda, že u chlapů je to taková neskutečná bída.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
Jan
Ale proč tomu tak je ? Mnohem větší konkurence než u žen ? "Šílené" umění těch nejlepších ? Chlapi jsou rozprostřeni přes fotbal, hokej a řadu dalších sportů i jiných aktivit, zatímco ženám zbývá tenis ?
Reagovat
Nenela
Je to skvele
Reagovat
Jabadu
Nebyla to Čečenská hymna?
Reagovat
TOPtennis
No tak jak jsem to říkal smile CELÝ SVĚT KOUKÁ CO SE TO DNES STALO smile A každému spadla brada a hlavně v Česku a českém tenisovém prostředí !
Reagovat
TOPtennis
Je potřeba Barboře pogratulovat ! Jednou pravda vyjde na povrch smilesmile Vše má svůj čas...
Reagovat
Jan
Pravda o čem ?
Reagovat
lukassb
Ta hymna bohuzel nebyla ozvena. Ale ?nova verze? od cesky filharmonie - naprostej odpad :D jinak k Bare nemam slov. Fantaziesmilesmile
Reagovat
EllNino
podle mě to není nová ne? vždyť to byly dvě hymny na sobě s dvousekundovým zpožděním, jako by to pustili omylem 2x
Reagovat
Matej4732
Jj, to bylo jenom puštěný 2x za sebou
Reagovat
lukassb
https://youtu.be/Ll8MKliqe6o

Ja si prave myslel, ze je to tahle verze..no mozna lepsi to pustit omylem 2x za sebou, nez oficialne tu verzi nahoresmile
Reagovat
Mony
Ano 2 stejně za sebou, ale umění přesně trefit to zpoždění... Vím, Novotný vedou ke kroucení hlavou nebo zácpa i uši, ale pro mě to nové kouzlo mělo.. Horší to bude pro ty, co si tu hymnu zpivaji
Reagovat
Mony
Novoty
Reagovat
aligo
Takhle zkazit hymnu... to je na žalobu
Reagovat
lvicek
Meli by ji to pustit jeste jednou.
Reagovat
Mony
To se takhle teď bude pouštět vsude
Reagovat
Jan
Trvám na opakování ceremoniálu smile
Reagovat
Frick
Konečně víme, jak to zní, když smile hymna se pustí prvně a pak ještě podruhé s 2 vteřinovým zpožděním.
Reagovat
Blondie
:D
Reagovat
EllNino
to byla ostuda ...
Reagovat
SydneyOpen
další, co si připraví na zítřek? Místo řecké hymny pustí tureckou smile
Reagovat
Frick
Pořadatelé mají již připravenou Albánskou a Tureckou hymnu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
RFanousek
To se jim moc nepovedlo no. V jednoduchosti je síla
Reagovat
slacker
co to ted hrajou za peknou muziku?
Reagovat
SydneyOpen
Helenku Vondráčkovou
Reagovat
smazaný uživatel
Helenku Vondráčkovou
Reagovat
SydneyOpen
tvl ta hymna smile
Reagovat
lvicek
Jezkovy voci, ta ozvena je hrozna :D.
Reagovat
Matej4732
Tvoje predikce dopadla přesně naopak, jen tak dálsmile
Reagovat
tommr
ale trefil jsem aspon ty sety. A že jsem neuhod ty jména vítězek to mi vůbec nevadí ... smile
Reagovat
Matej4732
Myslím že všem tady, taky nesmile
Reagovat
George_Renel
I kdyby se nepovedlo zítra vyhrát debla, dá se říci že české tenistky ovládly Paříž.smilesmilesmile
Reagovat
Frick
Martin Kuba a Martha Issová
Reagovat
zfloyd
kdo to je ?
Reagovat
Frick
Hejtman JČ kraje
Reagovat
PetaM
Krása, krása, krása. Druhý set sice trochu noční můra ... No ale co. :D

Další GS titul po Petře se asi čekal od jiných holek - Plíšková, Vondroušová, Muchová ... Ale všem vypálila rybník Bára, která ještě před rokem a něco hrála ITF .. :D

Upřímně ani já jsem to od ní nečekal. V minulosti mi její hra nepřišla jako něco výjimečného, možná to tak bylo, ale v posledních dnech/týdnech hraje úplně něco jiného. Hraje chytře, nepanikaří (trochu paniky v SF a F ji odpustím :D ) a holky na druhé straně rozkládá. Nehraje agresivně, nehraje rány (což se mi líbí více :D ), ale chytře a když to jde, umí i zatlačit. Skvělé. :)

Trochu je mi líto, že jsem v lóže neviděl Katku ... Pokud tam byla, tak v pohodě, ale chyběla mi tam no ... Čekal bych, že ji přijde podpořit, jako kamarádka ...

Obrovská gratulace! I kdyby mělo skončit jen u jednoho GS, tak je to neuvěřitelný úspěch! :) Ale věřím, že přijdou další. :)
Reagovat
tommr
Katka by možná Báru naopak znervoznovala. A navíc se musí šetřit na zítřejší deblový finále protože tam asi bude muset hrát i za Báru ...
Reagovat
PetaM
Jasně, ono sezení strašně vyčerpá :D
Reagovat
tommr
jde spíš o psychiku - ten závěr byl na infarkt ... smile
Reagovat
Elip13
Katka tam byla. Bylo to vidět z jejích příspěvků na sociálních sítích, jen asi nebyla u Báry v lóži, ale seděla jinde.
Reagovat
Jan
Krejčíková sama říkala, že jí pomohl covid. Že měla čas trénovat singl, který vždy chtěla hrát (lépe).
Reagovat
annah
Pikantní na tom je, že máme vítězku i v juniorkach. A zítra se to případně může podařit i v deblu. Je to velký příběh. smile
Reagovat
lvicek
Jako Baro, to je uplne neskutecne! Skvele, paradni! Jsem skoro beze slov. A Disney uz shani prava!!!
Reagovat
brixner
Krásná Clavia a ještě hezčá zpěvačka...

Frantíci - smile
Reagovat
FulnekUltras
dokázala jsi, že máš z čeho brát - taková vnitřní síla se získává celý život - a žádný Jelínek ji tam dovnitř nedostane.

smilesmilesmile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
aape
Je to splněný sen nejen Báry, ale i nás českých fanoušků, proměněné finále grandslamu
Báro, díky moc a užívej si to smile smile smile
Reagovat
tommr
Bára je asi nejpřekvapivější vítězka FO v open éře. Titul si ale zaslouží ... smile
Závěr dnešního finále byl ale infarktovej ... smile
Reagovat
MFish
A co Ostapenko? Není to tak dlouho
Reagovat
paddy
Omlouvá ho Alzheimer smile
Reagovat
SydneyOpen
Ostapenko i Iga asi překvapivější, Bára má letos velkou formu
Reagovat
tommr
Ostapenko měla sice ve finále těžší soupeřku ale její cesta k titulu nebyla tak překvapivá. V době kdy vyhrála GS byla už třetím rokem stabilní hráčkou top-100 ...
Reagovat
SydneyOpen
to jo ale Bára jela do Paříže jako finalistka Premier 5 v Dubaji a vítězka Štrasburku, každopádně snad Bára nepůjde ve stopách Ostapenko....
Reagovat
tommr
jj snad Bára nedopadne v budoucnu jako Ostapenko a udrží si tu vysokou výkonnost delší dobu. Předpoklady pro to má - hraje chytře a není to žádná hop nebo trop bouchačka ...
Reagovat
Jan
Mi to vadit nebude. TO co dokázala dnes, mi bohatě stačí, ještě zítra toho debla.
Reagovat
Jon61
Skvostnou formu měla na antuce také Španělka Paula Badosa 17:3.
Reagovat
tommr
a o Swiatek se mluvilo jako o potenciální GS vítězce už dlouho předtím ...
Reagovat
Jan
Ta byla loni také překvapivou vítězkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněla na Plíškovou
Reagovat
MFish
Na tu časem zapomenou všichni. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
jen se neboj, si na ni vzpomenes brzo, az vyhraje Wimbledon smile
Reagovat
aape
Vždyť dobře,jen do toho,všichni budeme šťastní, pokud vyhraje znovu Češka
Reagovat
budul
Jooooooo.. Bára je letos neskutečnásmilesmilegratulace a ať klapne i deblsmile
Reagovat
com
chybi a je v race cislo 1 smilesmilesmile
Reagovat
tommr
to by měla zvládnout ve Wimbledonu ... smile
Reagovat
Jon61
Váš předzápásový pesimismus přináší našim holkám tituly. smile
Reagovat
Fransoas
Poslední míček byl hodně těsný jako se Sakkari.Tentokrát se to neprověřovalo.Je to bomba.Obrovská gratulace.Supeeeer.
Reagovat
tommr
no jako křehká dívčina teda moc nevypadá ... smile
Reagovat
Pe3k
Velké gratulace. Finále tak akorát pro diváka obzvláště toho smile
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, skoda ze to je len RG. Titul bez hodnoty.
Reagovat
Jan
Len RG ? Že byla teprve 2. Češka (kromě Navrátilové), která ho dokázala získat. Řekni Rafovi, že jeho 13 titulů je bez hodnoty smile A Djokovič si také může jeden titul bez hodnoty odpočítat smile
Reagovat
Mr.Pink
to byla ironie, pze tohle prave predhazuji nekteri federerovci fanouskum nadala, mozna jsou i mezi nimi nejaci fanousci noleho, nechci jim krivdit :)
Reagovat
EllNino
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
teď už můžeš smilesmilesmile , děkuji moc pěkné podívání
Reagovat
Newcombe
Neuvěřitelné!! GRATULACE.. Česko-Rusko 2:0!!smilesmile
Reagovat
Andrew89
Gratulaceeeeeee. Jana by byla neskutecne pysnasmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
annah
Já mám žaludek na vodě! To byla síla! Naaadheraaa !
Reagovat
brixner
Přepište dějiny!!!
Bože můj - 40 let!!!
Báro - DÍKY DÍKY DÍKY!!!
smilesmilesmile
Reagovat
mahycek
Je to tady !! Bravo !!!!!!!!
U těch mečbolů 40 - 15 jsem se vzpoměl
na Rogera ve Wimblu 2019.smilesmile
Reagovat
RF46
uz o tom nikdy nemluv:)
Reagovat
annah
Tehdy to nevyšlo. Dnes jo!!!!
Reagovat
FerrariF50
Co mi kazíš tenhle zážitek !!!
Reagovat
FerrariF50
Tak to je mazeeeec :-D Bombaaaaaaaa !!!
Reagovat
zfloyd
ona i já jsme si mysleli že bude empire ten míček opravovat
Reagovat
zfloyd
proto tak malá radost
Reagovat
Jon61
smile
Reagovat
tommr
ještě že tam nebyl ten slepej rozodčí co rozhodoval semifinále. Nouni je oproti němu fantastickej rozhodčí ... smile
Reagovat
Blondie
Máme GS vítězku!!!! :D :D :D já se zblázním, to je radost :D gratuluju smile slzy v očích...
Reagovat
SydneyOpen
kdo by to řekl že to bude zrovna Bára smile
Reagovat
smazaný uživatel
no?
Reagovat
Blondie
Jo :D brečím tady dojetím a radostí jako trubka :D to je sen...
Reagovat
SydneyOpen
neskutečnééééééé
Reagovat
Dobry-den
joooooo
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
MFish
Jak se ani neumí radovat smile
Reagovat
EllNino
už vystřel :D
Reagovat
Jon61
Asi si vzpomněla, jak ji v semifinále málem připravil o postup rozhodčí, neboť i teď dopadl míček za základní čáru. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile no a je to tusmile
Reagovat
smazaný uživatel
teď to na mě padlosmile
Reagovat
Blondie
Prosím, prosím, prosím, doservíruj to. Já ti to tak přeju...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Mantra
Jí vidí jak slepýho koně
Reagovat
brixner
Mě jebne...
TVL, za co...smile

Ale ještě není konec!
Báro, vámos!!!smile
Reagovat
MFish
Pavlychenkova právě vyhrála svůj první GS. Gratulace. Poděkování patří Báře, to ona ji ho totiž vyhrála smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Tak a už jsi se dostatečně veřejně ztrapnil, s trochou štěstí jsi přišel o nějaké prachy, už můžeš odtáhnout zpátky na gauč. Sbohem :D
Reagovat
SydneyOpen
tak blízko a tak daleko. Jedem
Reagovat
Andrew89
Ted to bude nejdulezitejsi servis v jejim zivote?pojd
Reagovat
Andrew89
Proc mi to dela porad otazniky:D
Reagovat
FulnekUltras
teď se ukáže
Reagovat
Blondie
Neříkej to ani nahlas!
Reagovat
Dobry-den
Fakt věřím tomu, že kdyby servírovala jako první, tak to dá. Ale takhle ne. Dopodávat nejdůležitější zápas v životě...
Reagovat
Blondie
Taky se bojím :(
Reagovat
Mony
Už to má v gatich
Reagovat
Mony
Snad si řekne, ze takhle to nepujde, a nabudi se
Reagovat
Blondie
To je škoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, ale nevadí
Reagovat
SydneyOpen
no nic musíme dopodávat sakra
Reagovat
Andrew89
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
vamossmile
Reagovat
Blondie
Omg, omg!!!
Reagovat
MFish
Tak jestli prohraje z 5:3 a 40:15, tak to je na Chocholouška
Reagovat
Mantra
Ty jsi na placku přes celou hubu... vod startu
Reagovat
RF46
smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
Doprdele
Reagovat
mahycek
To jsou nervy....
Reagovat
smazaný uživatel
Blízko se blýsklo smile
Reagovat
Blondie
A teď, teď, TEĎ ji brejkni, Báro, ať nemusíš dopodávat. Uaaah :D to jsou nervy
Reagovat
smazaný uživatel
pořád jí votravuje na bekendu a teď dostala
Reagovat
smazaný uživatel
musí to dopodávatsmile
Reagovat
Mantra
Já se počůrám smile
Reagovat
MFish
Překvapuje mě, že je Marek Svačina tak klidný vzhledem k fázi zápasu
Reagovat
SydneyOpen
pooojď
Reagovat
com
tak ještě game a máme tu novou českou gs šampionku a Kvitovic se může jít s tím svým wimbledonem zahrabat smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
Hlavně ta tvoje nána
Reagovat
Mantra
Že jich má plnou skříň
Reagovat
Alien
Teď už snad nebude mít GS z našich hráček jenom Ida!
Reagovat
Blondie
Lol
Jako tvá ohnutá realita je fakt zábavná, come :D
Reagovat
com
tak GS ma kdekdo, svetova ceska jednicka je furt jen jedna smilesmile
Reagovat
Blondie
Lol, jak říkám, ohýbači reality :D

Máme dvě skvělé GS vítězky.
A napovím ti - Karolína mezi nimi není smilesmile
Reagovat
Mr.Pink
proc by se mela zahrabat? ty dva tituly ji nekdo sebral?
Reagovat
Mantra
Ideálně 6-3 davajsmile
Reagovat
brixner
Prej "Bára byla na vlně!" No byla, ale já bych snad radši byl na Nastě...smile

No nismilec, dem dál!
Reagovat
Kozoroh
Bára získala Tildenův game. Jestli měl Tilden pravdu, tak Bára vyhraje RG.
Reagovat
Dobry-den
Neexistuje šance, že by udržela servis. smile
Reagovat
MFish
jednoznačněsmile
Reagovat
annah
Teda to jsou nervy... teď Rusku brejkla, naděje žije.
Reagovat
SydneyOpen
teď by to chtělo na servis postavit Karloviče místo Báry
Reagovat
mahycek
Tildenův gam vyhrála !!!!!!smilesmile
Reagovat
MFish
Od této sezony vznikne Pavlyuchenkový gam. Takticky prohrát ve finále RG 7 gam, aby pak 6-4 vyhrála
Reagovat
Mantra
JEĎ. Nepřestavej, Barunosmilesmile
Reagovat
MFish
Bylo by možné povolat na servis Johny Isnera?
Reagovat
com
a ted ji brejkni a doraž smile
Reagovat
Blondie
teď ji brejkni... Baru...
Reagovat
smazaný uživatel
smile jde to dobře Nasťa se roztaví
Reagovat
Mantra
Dávej smile
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to pohyb, teď dobrý servissmile jsem optimista
Reagovat
smazaný uživatel
0:40 nepanikařit a půjde to
Reagovat
brixner
Sem si na chvíli vomylem dách a už mam zas nervy!
Báro, jeď na ty nohy, nohy curva!
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
teď musí přitlačit, jinak si na ni Nasťa smlsne. Momentálně takticky nedobře. A chybí i DS.
Reagovat
mahycek
Asi si už nevěří, vypadá to špatně a
ruska v řeči těla je Ok.
Reagovat
Mantra
Báře, není moc šance, že by stihla Nasťa ještě zakopnout.
Reagovat
Mony
Prostě vyhraje odvaznejsi a sebejistejsi
Reagovat
MFish
vyhraje ta, který nepřepne v hlavě a dokáže hrát svůj tenis dýl jak jeden set
Reagovat
Mony
Snad ji to zase chvilku vydrzi
Reagovat
MFish
6-1 a nic. 2-1 brejkne zadarmo, aby hned odevzdala a v dalším gamu 15-30 a opět 000nic. Hráčka, na kterou se pějí ódy za její psychickou odolnost a bojovnost, odchodí finále GS. IQ 200 smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Kolik jsi vsadil, Mardy? .)
Reagovat
MFish
Všechny své nemovitosti
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Mantra
Tebe poslat spát s rybami
Reagovat
zfloyd
prý co mám hrát ? Tenis Báro , svůj Tenis
Reagovat
Aussie
Tmavá mračna opět na obzoru.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vymýšlí pič.... smile
Reagovat
SydneyOpen
to je škoda, teď byla blízko otočka z 0:40 ach jo
Reagovat
MFish
Nebyl to první game, kde zbytečně vyházela první míče, aby začala hrát za stavu 0-40, ale pak klasicky už nedotáhne
Reagovat
smazaný uživatel
teď chytne vlka a je konec
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vlk je na trávěsmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile díky
Reagovat
EllNino
Bekhend nefunguje
Reagovat
SydneyOpen
opět stejná kombinace - BH cross do půlky sítě smile
Reagovat
MFish
jediný co funguje, je to, když nefunguje nic Pavlyuchenkový. Což ji bude nakonec stačit tak na 2-3 gamy v posledním setu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm, tak tohle je nečekaně slabý gem...smilesmile
Reagovat
com
tommr zas ani neduta smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
introvert
Reagovat
MFish
Jestli teď z týhle situace (Pavlyuchenko v lese) nic nevytěží a hned odevzdá servis, tak promarní svoji první a možná poslední šanci na GS.
Reagovat
Dobry-den
Dík za info. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
MFish
2-6 smile
Reagovat
zfloyd
snad se uklidnila smilesmile
Reagovat
Mantra
OMFGsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Teď si to Bára užívásmile Snad už to vydrží.
Reagovat
com
ted uz jen neztratit podani a je to smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Aussie
Utři bradu, učtyři bradu, upět bradu - a podej svému kamarádu!
Tohle zaklínadlo třeba pomůže...
Reagovat
Aussie
A hned zabralo. Bára má brejk!
Reagovat
Dobry-den
Tak aspoň kanár nebude. smile
Reagovat
Mantra
Ufff
Reagovat
SydneyOpen
BH úplně v háji smile
Reagovat
Mantra
V prdeli. Začala křičet a je to v háji. 0,2 3 a fin
Reagovat
zfloyd
Nervy v hajzlu
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
už zase né
Reagovat
SydneyOpen
bude hrozně těžké Nasťu brejknout
Reagovat
com
tak kdyz se sama vyháže.. nevim proc tak specha smile
Reagovat
MFish
Hráčka s pomalým servisem na antuce je těžký brejknout. Hlavně, když stojí na returnu hráčka, co má v plánu vyhodit každej druhej uder smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
Takhle jsem to bída, když jsem sázel
Reagovat
Mantra
Vídal #
Reagovat
Blondie
Ouch :( ne, teď to nejde...
Reagovat
paddy
Navrátilová měla naruby roušku a když to zjistila, tak jsem odezřel z úst, jak zaklela "doprdele". Rodný jazyk se nezapře smile

Komu myslíte, že fandí? Tipuji, že Rusce, když má jednu doma smile
Reagovat
Mantra
Že Nasťa už směr nezmění
Reagovat
MFish
Já se zase obávám, že ani Krejčíková směr nezmění (out, síť, out, síť, out, síť)
Reagovat
Mantra
No já vidím že jí Nasťa nedává prostor.
Reagovat
MFish
smilesmilesmile že by držela raketu za ní? Když se Krejčíková vyhazuje jak žačka, tak to není moc o pavlyuchenko
Reagovat
paddy
Ivane, jdi domů smile
Reagovat
Dobry-den
Tohle už Bára nedá. Servíruje jako druhá a bude neustále pod tlakem. Proti Sakkariové servírovala jako první, což jí podle mě hodně pomohlo vyhrát zápas. Tohle fakt vidím černě. smile
Reagovat
com
netahej do toho Serenu smilesmile
Reagovat
MFish
Finále
2015 - Šafářová: měla smůlu, že narazila na Serenu, protože ta v tý době neměla konkurenci.
2019 - Vondroušová: Taky narazila na top hráčku a moc šancí neměla.
2021 - Krejčíková - po 11 vyhraných zápasech vyhraje ve finále 6:1 nad Pavlyuchenko (na finále víc než hratelná soupeřka), aby zbytek vyházela a odchodila. A po zápase řekne, že je za finále $ťastná, kam došla. smile

smilesmile
Reagovat
Mantra
Bude to taksmile
Reagovat
Blondie
Barčo, pojď! Fandíme, podporujeme, držíme pěsti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mantra
Tak to zkusím napsat. Nasťa prostě i přes zranění lepší hračkou na place.smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Blondie
Ve druhým určitě :(
Reagovat
zfloyd
já bych spíš řekl Bára je horší
Reagovat
SydneyOpen
Tak snad tam teď Bára nechá všechno
Reagovat
zfloyd
Báro probuď se !!!smile
Reagovat
PetaM
Bože Báro, hlavně jí nešetři. Však jí nic není.
Reagovat
MFish
A můžeš se vrátit zpátky na debly. smile
Reagovat
smazaný uživatel
A ty mezi zhrzené sázkařesmile
Reagovat
Blondie
Ty jo, kolika lidem (?) by ta prohra Barbory udělala radost :)
Reagovat
MFish
Mě by udělalo radost, kdyby hrála tak, jak celý turnaj a ne že vyhraje první set a zbytek zápasu odevzdá
Reagovat
aligo
Nemáš sázet když to neumíšsmilesmile
Reagovat
aligo
Jo je jak u Kvitové smile
Reagovat
Aussie
Tak si říkám, kdyby už měla Bára prohrát (toho prosím nedopusť Veliký Architekte Všehomíra) , tak aspoň s hezkou holkou, jakou je Nasťa. Bolelo by to o trochu méně..-.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Špinavá ruská taktikasmile
Nasťa už v minulých zápasech s tou nohou něco měla? To je ve finále naprd... Pro obě.
Reagovat
smazaný uživatel
je to špinavé
Reagovat
Titan
Prej ruská, dělají to všichni...
Reagovat
FulnekUltras
drž piču ksindle
Reagovat
brixner
No, nevím, jestli Bára takticky nedělá chybu, že tzv. nevyházela druhý set a nezačala se stopro soustředit na třetí sadu...I když mezi ženami člověk fakt nevísmile

Snad se Bára dá do kupy, v rukou to rozhodně má!smile
Reagovat
MFish
Ona se takticky ještě víc vyhází ve 3. Je úplně mimo
Reagovat
smazaný uživatel
Teď kdyby nedala pauzu, tak je hotová.
Reagovat
Ela-fon-isi
Jano, vrať se k Báře!smile
Reagovat
paddy
Neproměněný SB a konec se blíží... smile
Reagovat
vodnaty_prujem
No nevím. Možná měla druhý vypustit a jít servírovat jako první ve třetím. smile
Reagovat
SydneyOpen
To raději ne, Bára ty začátky setů moc nezvládác
Reagovat
smazaný uživatel
To raději ne, Bára ty začátky setů moc nezvládác
Reagovat
SydneyOpen
neopisuj dík
Reagovat
paddy
Třetí set nebude smile
Reagovat
Blondie
Takový přístup se jí nemusí vyplatit, musí to soupeřce znepříjemňovat do až do konce, ne jí dávat křídla.
Reagovat
Mony
Kde se berou ty vaše mozkovy pochody?
Reagovat
smazaný uživatel
prší jí pot z kšiltu
Reagovat
SydneyOpen
kdo ví jak by set vypadal kdyby Nasťa neodvrátila BB v 1. gemu..
Reagovat
Dobry-den
Třetí set snad bude nejlepší. Jinak to finále bude celkem zklamání.
Reagovat
MFish
třetí set bude pouhá formalita. Krejčíková bude ráda za uhraný game.
Reagovat
smazaný uživatel
no to asi bude opačně - ošetření, asi se roztaví, pot jí leje z kšiltu. To se musí projevit.
Reagovat
MFish
Ošetření tak maximálně ještě víc vyvede Krejčíkovou z tempa. Žádné vážné zranění
Reagovat
MFish
Než aby ji hned na začátku druhého setu dorazila, když mohla, tak se z ničeho nic začne vyhazovat jak kvalifikantka ve Starých Splavech a akorát ji rozehraje. Po suverenním prvním setu zbylé dva odchodí a udělá 40 nevynucených chyb. A to už jsem myslel, že Krejčíková vypatlaná není...
Reagovat
majkl005
není, vypatlanej seš ty :D
Reagovat
mahycek
Dalo se to , ale čekat. U žen jsou
takové obraty v setech běžné. I když
to moc nechápu. 6-1 1-6 ?????smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
com
takhle si to finale zmrvit.. po prvnim setu nemela dat Naste vubec cuchnout a mohla uz slavit smile
Reagovat
Nenela
Ojojoj, Barco, co se to s tebou stalo? Seber sily a vyhraj!
Reagovat
SydneyOpen
ty BH cross je asi největší slabina Báry smile hrozně moc jich končí v síti a často dokonce v polovině sítě
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
brixner
Sem zavostřil a vidim, že Nastěnka má zámečky na ouškách, občas se i špuntík vobjeví pod kazajkou...hele holka, brzdi, brzdi, jó!
smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
Mantra
Psí... proč ty ženské nemohou jet stejný tempo hodinu v kuse? smile
Reagovat
Mony
Jsou zvyklé na cykly
Reagovat
zfloyd
no jo Nasťa přestala dělat chyby , ale třeba zase začne
Reagovat
paddy
Jeden brejk a všichni se začínají hroutit smile

Vsaďte si radši že Krejčíková vyhraje 2.set smile
Reagovat
Aussie
Kéž by.
Reagovat
Blondie
Nah, teď si to chce udržet servis, uklidnit se...
Reagovat
com
sama se uklidni smile
Reagovat
Kozoroh
Anastasia přidala na razanci a vyplácí se jí to. Brejk získala svou vlastní aktivitou.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně čte soupeřku
Reagovat
EllNino
Bylo jasné, že Nasťa zabere :) Jsem zvědav, kdy Bára setřese deku
Reagovat
mahycek
Takže, začátek setu utekl, ale nevadí,
nemůže to být tak hladké.
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
brixner
Nasadil sem brejle a zjistil, že ta Nasťa je vlastně hodně hezká žena!smile Jojo, Rusandy jsou.
Ale kládu dostane! MUSÍ!smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Aussie
To vidím i bez brejlí, i když bez nich vidím málo. Operace šedého zákalu čeká. Stejně, je ti ale hezká Ruska. Škoda.
Reagovat
annah
Mně připadá jako taková zachovala mamina od dvou dětí, kterým táhne na dvacet.
Reagovat
EllNino
lol ... a kdyby byla třeba Němka? :)
Reagovat
lvicek
No je fakt, že mě překvapilo, že ještě nemá třicet teď před finále FO - je to taková harcovnice na WTA...
Reagovat
Mony
Dostává Nastu do konformni zóny.. Bude muset vzít zase iniciativu
Reagovat
smazaný uživatel
smile tak
Reagovat
Aussie
Nedobré...
Reagovat
Aussie
Přesně toho jsem se obával.
Reagovat
Dobry-den
1:6 6:0 12:10 smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile dobrýsmile
Reagovat
mahycek
Tvl, né omlouvám se, ale takové napětí
při ženském finále jsem měl jen s
Petrou ve Wimbledonu. Až se mi nechce
věřit, že tak hladce. Ale určitě zádrhel
bude. Snad né velikej.
Reagovat
Nenela
Asi pred 20 minutami mi spadla brada a nechce se vratit zpatky. To je absoultni valec!
Reagovat
smazaný uživatel
Anastásia? Asi. 3:0
Reagovat
SydneyOpen
hlavně hlavně si neutéct začátek druhého setu
Reagovat
Newcombe
To je neuvěřitelné! Bojuj a vydrž!
Reagovat
Aussie
A první set doma! Teď jen nepolevit...
Reagovat
Nancy_z
Bára jako matadorka
Reagovat
Aussie
Opatrně, ať to nezakřikneme!
Reagovat
SydneyOpen
ale nezapomínejme že Nasťa je velká bojovnice... nicméně od Báry zatím moc pěkný, koncentrovaný výkon
Reagovat
paddy
Taková finále bývají rychlá, do 90 minut, jedna bývá pouhý kompars

Rychle se zapomíná, že nebýt Máňi, tak dnes slaví Switáčková. A sama Máňa byla míč od titulu smile
Reagovat
smazaný uživatel
no a je to, ještě jeden set - to bude za chvíli. Sebere pohár a hurá domů.smile
Reagovat
Andrew89
Docela vtipný, že se čeká GS Petry nebo Karoliny?.a prijde Bara ma ho na dosah ruky. Osobně si tipuju že barbora vyhraje v pohodě ve dvou když to vidím, protože bára vůbec nekazí a Nasťa to takhle neuhraje
Reagovat
com
jenze Krejcikova je takova nemastna, neslana.. Karolinu a Kvitovic bud lidi maj radi, nebo ne smilesmile
Reagovat
Andrew89
Promin?.mozna jen od Petry?.od Karoliny se neceka uz nicsmile
Reagovat
com
neprominu smile
Reagovat
EllNino
Hele Petra s Karolínou, na ty je vždycky největší tlak ... Bára prostě nemá co ztratit
Reagovat
lvicek
No tak Peta uz dva ma, az bude mit Bara dva, tak taky uvidime, jak bude hrat. Ale to bych ted nepredbihala ;). Ted se ji urcite hraje uplne jinak ;). A taky je asi fyzicky (klepy klep) docela v pohode, s cimz bohuzel Peta furt bojuje.
Reagovat
lvicek
To jsem spis myslela, jako odpoved Andrewovi nahore.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Andrew89
Petra je hlvne uz starsi no?ale ja jsem rad ze je zas cesky tenis videt:)
Reagovat
SydneyOpen
No tak Petra ty GS už má... ale obě stárnou a brzy odejdou do důchodu, je naprosto přirozené že je budou nahrazovat jiné tenistky
Reagovat
EllNino
Ale to nemusí trvat věčně ...
Reagovat
Nancy_z
Nasťa umí hlavně útočit, zatím na ní platí Báry variabilita, ale asi si v průběhu na to zvykne.
Reagovat
mahycek
Ani nedejchám, to je nakročeno. Pojď
dál !!!! Na ČT 2 se mi to zdá lepší
koment Svačina (Davis Cup) Ne Eurosportu
Michal Šíma, tak si vyberte co je lepší???
Reagovat
smazaný uživatel
jaký pojď(vamos) je hotovo
Reagovat
brixner
Sakra, proč mám pocit, že tohle Bára NEMŮŽE prohrát...smile
Reagovat
smazaný uživatel
já ho mám takysmile
Reagovat
Nenela
Zatim krasa! Prvni gem byl na zahrati, od te doby parada
Reagovat
com
a bude to paráda lehnout si po vitezstvi na antuce na záda smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Já bych klidně leh i na bachor!
smile
Reagovat
lvicek
S cigaretou prilepenou na pantu? ;)
Reagovat
TOPtennis
To bude asi fičák !!! Ano promyšlené pane komentátore na ČT smile smile
Reagovat
lvicek
Baru, lita ti to paradne! Krasa! Bojujem! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow. Krejča jede jako pila!
Reagovat
Nancy_z
Ani nedutám! Do konce ještě daleko, ale i tak je to parádní
Reagovat
SydneyOpen
alors on y va. Jedeme Bárosmile
Reagovat
Kozoroh
Bára je ve vedení 3:1. smile
Reagovat
com
4:1 ty troubo smile
Reagovat
Dobry-den
Tak trochu se zpožděním, ale jedeme! smile
Reagovat
TOPtennis
6:3 6:1 Barbora smile
Reagovat
SydneyOpen
Poison de beauté Báro smile
Reagovat
lvicek
Tak to byl velemegahustej break :D.
Reagovat
Andrew89
V podstate je pro me tezky komu fandit?jako cech fandim Bare to je jasny:), ale Nastenka je srdcovka. Jsem uz ted spokojeny:)
Reagovat
SpacialRecognition
vyprovodit podvodnici za tu včerejší prasárnu ;)
Reagovat
com
to na tom zacina.. tak nejspis nakonec nic smile
Reagovat
paddy
...že titul pojede do Ivančic, ale mluvilo se o něm jen v Lounech smile
Reagovat
Fransoas
Duel mezi těmito hráčkami je otevřen.Pravděpodobně více zkušeností má Ruska.Obě mají výbornou formu a vyzařují vnitřní rovnováhou.Tak Báro pojď.
Reagovat
slacker
Kde toho kohouta vyhrabali? A kde je prenos na CT? Z povercivosti sem to chtel sledovat na CT jako vsechny predchozi zapasy.
Reagovat
EllNino
ČT2
Reagovat
lvicek
Viz nize ;).
Reagovat
lvicek
Tak jsem si sla s nadsenim pustit v televizi ten sportovni svatek - nase hracka hraje finale French Open - a tam litaji nejaky pitomci po travniku za balonem...
Reagovat
Nancy_z
Je to na Dvojce
Reagovat
lvicek
Aha, tak pardon, CT2 me nenapadlo ;). Timto se omlouvam CT! Ja jsem teda prepla na ten Eurosport, ale takhle to jeste zvazim.... :)
Reagovat
lvicek
Pritom bych s tou dvojkou mohla byt zvykla z biatlonu treba, ale nejak me to dnes nenapadlo zkontrolovat.
Reagovat
tommr
finále vysílá smile Eurosport 1 a ČT2 ... smile
Reagovat
tommr
doufám že mi ani můj druhej dnešní tip nevyjde a že Bára napodobí Lindu ... smile
Reagovat
com
napodobi.. spis zastíní je to spravny slovo smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist