Krejčíková vyhrála už 15 zápasů a 3 turnaje ITF v řadě!

5. 5. 2019, 16:25
Aktuality 5
ITW WIESBADEN - Rozjetá Barbora Krejčíková vyhrála třetí turnaj ITF během pěti týdnů. Dnes dotáhla k triumfu své snažení na antukovém podniku s dotací 60.000 dolarů v německém Wiesbadenu, když ve finále zdolala devatenáctiletou Ukrajinku Katarinu Zavackou a svou neporazitelnost prodloužila na 15 utkání. Celkově třiadvacetiletá Češka získala 14. titul.
B. Krejčíková (© facebook B.K.)

Barbora Krejčíková letos dává přednost startům na velkých turnajích ve čtyřhře s Kateřinou Siniakovou, se kterou loni vyhrála Roland Garros a Wimbledon. V singlovém žebříčku se ale propadla až do třetí světové stovky a tak se na těchto akcích ve dvouhře nedostávala ani do kvalifikací.

Zřejmě i proto si nejlepší deblistky současnosti naplánovaly na duben rozdílný program a Krejčíková 'volnosti' dokonale využila, když během pěti týdnů na antuce vyhrála všech 15 utkání. Po amerických triumfech na turnajích ITF 80k v Palm Harboru a ITF 25k v Pelhamu ovládla i podnik ITF 60k v německém Wiesbadenu.

Čtvrtá nasazená Češka v Německu neztratila ani set. V prvních čtyřech duelech s Amandou Hesseovou, Helenou Scholsenovou, Caglou Büyükakcayovou a Annou Blinkovovou prohrála dohromady jen deset gamů a v dnešním finále porazila 6-4 7-6 i devatenáctiletou Ukrajinku Katarinu Zavackou.

Třiadvacetiletá Krejčíková, která si předloni na antuce v Norimberku zahrála už i jedno finále na okruhu WTA, hrála finále turnaje ITF podvacáté v kariéře a vybojovala v něm celkově 14. titul.

Po teprve pěti letošních odehraných turnajích ve dvouhře má Krejčíková parádní bilanci 19 výher a 2 porážky, přičemž jednu z nich si připsala po skreči.

Příští týden bude Krejčíkovou čekat jen čtyřhra v Madridu, kde se sejde se svou parťačkou Siniakovou. Na dalších akcích by se ale měla dostávat už i minimálně do kvalifikací ve dvouhře, neboť v žebříčku se posune na 126. místu a jen pět příček ji bude dělit od vlastního maxima.

Zavacká prohrála finále ve Wiesbadenu druhý rok po sobě, loni v něm nestačila na Lichtenštejnku Kathinku Von Deichmannovou.

• ITF 60k WIESBADEN •
Německo, antuka, 60.000 dolarů
nedělní výsledky (05. 05. 2019)
• Dvouhra - finále •
Krejčíková (4-ČR) - Zavacká (6-Ukr.) 6-4 7-6(2)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Frick
To bylo u ní nějak prapodivné. Po prohraném FC hrála jeden zápas debla v Trnavě (po výhře v R16 do ČF už nenastoupila, přičemž singla tam nehrála vůbec) a pak na přelomu února/března skrečovala SF 25.000 v hale ve Francii.

V březnu pak tedy dala singlu vale a hrála jen debla s Katkou.
Reagovat
Fransoas
Je dobře,že se Báře podařilo uhrát další finále.Bude to pro ní velké plus do dalších i těžších turnajů.
Reagovat
tommr
výsledky má Bára v poslední době vynikající, ale herně se mi nezdá že by udělala nějakej průlomovej pokrok. Její hra je pořád pomalá a těžkopádná bez jakýhokoli momentu překvapení. Uvidíme jak si povede na větších turnajích proti silnějším soupeřkám než který měla v poslední době ...

Ted Báru čeká rychlej přesun do Madridu kde bude spolu s Katkou hrát debla. Jsou nasazený jako jedničky a při neúčasti největších konkurentek by měly turnaj vyhrát ...
Reagovat
horska.kraslice
Pěkně se nám Bára rozehrála. Teď jen neztratit brzo ten vzestupný trend.
Reagovat
EllNino
Super, začíná se přibližovat ke stovce, mladým (mladším) holkám to letos jde :) Akorát Katka se trápí, ale ta hraje v podstatě jen největší turnaje
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist