Kristýna Plíšková porazila Wickmayerovou, Šafářová v Aucklandu končí

31. 12. 2013, 01:11
Aktuality 94
WTA AUCKLAND - Kristýně Plíškové se na začátku nové sezony daří. V Aucklandu vyhrála už čtyři utkání v řadě, když po úspěšně zvládnuté kvalifikaci dnes v hlavní soutěži zaskočila šampionku z roku 2010 a loňskou finalistku Yaninu Wickmayerovou. O první čtvrtfinále na okruhu WTA se utká s Hamptonovou. Lucie Šafářová naopak prohrála první zápas sezony,
Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková na konci uplynulé sezony vyhrála podnik ITF v Limoges a v Barnstaplu prohrála až ve finále. Svou dobrou formu si jednadvacetiletá rodačka z Loun přenesla i do začátku sezony 2014, neboť po čtyřech zápasech zůstává stále neporažená.

Aktuálně 129. hráčka světa na turnaji WTA v Aucklandu nejprve prošla tříkolovou kvalifikací, ve které musela s každou soupeřkou otáčet nepříznivý vývoj, a úspěšně dnes vstoupila i do hlavní soutěže.

Vítězka wimbledonské juniorky z roku 2010 se přitom utkala s 51. hráčkou světa Yaninou Wickmayerovou, která má na Auckland dobré vzpomínky; v sezoně 2010 si došla bez ztráty setu pro titul a v letech 2011 a 2013 prohrála až ve finále.

Česká tenistka se však belgické favoritky nezalekla. V prvním setu sice dvakrát přišla o podání, soupeřce to ale stejnou mincí oplatila a v tie-breaku strhla vedení na svou stranu. Druhá sada už byla zcela v režii Plíškové, která prohrála jen šest fiftýnů a Wickmayerové nadělila 'kanára'.

Plíšková postoupila do 2. kola turnaje WTA už podeváté v kariéře, ovšem za něj se ještě nikdy nedostala. O první čtvrtfinále se utká s pátou nasazenou Američankou Jamie Hamptonovou.

Už včera zvládla zápas prvního kola její sestra Karolína, kterou v dalším duelu čeká třetí nasazená Belgičanka Kirsten Flipkensová. Dvojčata Plíškova dnes společně zvládla i vstup do soutěže deblistek.

První zápas sezony se naopak už třetí rok v řadě nepovedl Lucii Šafářové. Česká dvojka a turnajová šestka dnes překvapivě nestačila na Japonku Ayumi Moritaovou.

Šestadvacetiletá Šafářová měla v prvním dějství za stavu 6-5 setbol, který však nevyužila a v tie-breaku prohrála. Ve druhé sadě šla po brejku do vedení 2-1, z následných šesti gamů ale uhrála už jen jeden a Moritaové tak podlehla 6-7 3-6.

Brněnská rodačka Šafářová hraje na Novém Zélandu ještě čtyřhru s s kamarádkou Andreou Hlaváčkovou. V Aucklandu jsou nejvýše nasazeným párem a svůj první zápas nové spolupráce zvládly, když porazily 6-4 7-6 duo Grandinová/Klemenschitsová a postoupily do čtvrtfinále.

Ta se letos na podzim rozešla s Lucií Hradeckou, které se zatím s novou partnerkou Michaellou Krajickovou daří. Česko-nizozemský pár, který letos na podzim vyhrál dva podniky ITF, si neporazitelnost udržel i po úvodním zápase sezony 2014, když v 1. kole turnaje WTA v Aucklandu smetl 6-1 6-2 Španělky Lourdes Domínguezovou s Garbinou Muguruzaovou.

O velké překvapení se postarala Ana Konjuhová, jež v pátek oslavila teprve 16. narozeniny. Talentovaná Chorvatka, která loni vyhrála juniorku Australian Open a US Open, při svém debutu na okruhu WTA vyřadila nasazenou jedničku a světovou čtrnáctku Robertu Vinciovou, kterou porazila 3-6 6-4 6-2.

- WTA INTERNATIONAL AUCKLAND -
(Nový Zéland, tv. povrch, 250.000 dolarů)
úterní výsledky (31. 12. 2013)
Dvouhra - 1. kolo:
Krist. Plíšková (ČR) - Wickmayerová (Belg.) 7-6(3) 6-0
Moritaová (Jap.) - Šafářová (6-ČR) 7-6(2) 6-3
Konjuhová (Chorv.) - Vinciová (1-It.) 3-6 6-4 6-2
Ivanovičová (2-Srb.) - Riskeová (USA) 7-5 7-6(2)
Flipkensová (3-Belg.) - Puigová (Portor.) 6-4 7-5
Fichmanová (Kan.) - Cirsteaová (4-Rum.) 6-1 6-4
Görgesová (Něm.) - Knappová (8-It.) 4-6 7-6(3) 7:6(2)
Davisová (USA) - Erakovicová (N. Zél.) 6-1 6-4
Išizuová (Jap.) - Kontaveitová (Est.) 6-3 1-6 6-3
.
Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Šafářová (1-ČR) - Grandinová/Klemenschitsová (JAR/Rak.) 6-4 7-6(3)
Hradecká/Krajicková (3-ČR/Niz.) - Dominguezová/Nuguruzaová (Šp.) 6-1 6-2
Kar.Plíšková/Kri.Plíšková (ČR) - Paszeková/Vandewegheová (Rak./USA) 7-5 3-6 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

94
Přidat komentář
smazaný uživatel
ještě nějaké pako, kromě mě, které kouká teď na tenis? :D:D
Reagovat
ptpc
Jasne...
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D to jsem ráda. Na Kristýnu?
Reagovat
dadaft
............... že váháš Lunej. ))

zatím dostává Kristýna tvrdou školu.
tři gemy a ani si neškkla.
budiž ji připočteno k dobru, že není potetovaná jako nějaká šlapka...

šťastný nový rok vespolek.

)))))))))))))))))))))))))))))
/////////////////////////////
(((((((((((((((((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Hampton zatím bezchybná no. Hraje dobře.

Chudák Karolína, za stavu 4-5 30-40 ji páska pošle míček do outu. A ještě když odvrátila 3 SB a stav 0-5 15-40.
Reagovat
smazaný uživatel
koukám no, mně ten Kristýnin herní styl naživo přišel takový hodně vláčný, já nevím, jak bych to popsala, ona působí jako takový flegmouš i u té hry.. :) Tak je tetování a tetování, když je to decentní, proč ne. :)
Reagovat
dadaft
Jamie to tam sype jakoby se hrálo na čas. ))
cokoliv trochu nalitého trestá jediným úderem...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, vypadá, že rychle vypadnout u kurtu :) A Kristýna ji v tom pomáhá..
Reagovat
smazaný uživatel
že chce vypadnout, už zase neumím psát :)
Reagovat
smazaný uživatel
dofandi i za mě, jdu do peřin :) Hezké ráno a taky přeju šťastný nový rok. :)
Reagovat
dadaft
pokud jde o tetování, jsem stará konzerva - nelíbí se mi to a růžička, co má Li Na, je pro mě maximum snesitelného.
((( ovšem piercing NIKDY )))

moc hezké --- několik čopíků a pak brutální topspinové zrychlení.......

technikou je Jamie trochu jinde než Krista (hlavně Jamiin bekhend je high quality, ale i forhend by spousta hráček bralo), ale měla by se zklidnit - psychika není šutr, spíš rezonátor a guma, věci potřebují chvíli na zpracování >>>>> když to šlape, není problém................
................. hůř, když to jít přestává............

............. a teď zas zpomalovačka na křížný forhend, skvělý timing, přišla si pro něj a pak neměl chybu. ))
Reagovat
dadaft
začátek od Jamie s plnou forsáží, pak na slušné úrovni - lítalo to rychle a blízko k BL --- Kristýna měla co dělat a často se vykazila...
............. semi proti Venus a finále s Anou???

souhlas Lunej s tou energičností obou hráček - z Jamie to přímo prýští...
Reagovat
dadaft
á, ty už spinkáš...............
.............. .........................tak dobrou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeju pěknej novej rok všem :)))
Reagovat
Bob
Já též :)
Reagovat
smazaný uživatel
Happy New Year everyone! Rory McIlroy and I started 2014 with a bang! ... I said YES!!!!
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/q71/s720x720/994077_10152229519162228_353112033_n.jpg
:OO
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, první příjemná zpráva roku 2014! Už jsem jim pogratuloval na Twitteru. :)
Reagovat
Sonja
To je výborný:-)))))))

https://www.facebook.com/photo.php?v=737318772945177&set=vb.516482191695504&type=2&theater
Reagovat
Bob
Nejlepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se na 1. set, než jsem šel spát... Docela mě mrzí, že Monča na to měla, ale připravila se o lepší výsledek vlastními chybami a nevyužitými šancemi. :( Byla škoda, že Monča nepotvrdila ani jeden z těch dvou brejků na začátku. Potom Kirsten odskočila na 5:3, ale vzápětí nedokázala dopodávat set, když dala za stavu 15-15 dvě dvojchyby za sebou a proti druhému brejkbolu celkem lacinou nevynucenou chybu. Jenže Monča toho nevyužila, když v desátém gemu neproměnila gembol a proti setbolu se jí vůbec nepovedla smeč... Podobných chyb tam bohužel Monča udělala hodně, přitom jinak hrála fakt dobře. Kolikrát si parádně rozehrála výměnu, už to vypadalo na jasnou záležitost a pak to Monča špatně zakončila. :( Za stavu 3:3 tam Monča měla i nepříjemný pád, což mě trochu vylekalo, ale naštěstí se jí nic nestalo... Druhý set už jsem neviděl, ale předpokládám, že to bylo něco podobného jako v prvním. Monča sice prohrávala 2:4, ale rebrejkem se dostala zpátky do hry. V desátém gemu při svém podání odvrátila dva mečboly. Pak už byl na spadnutí tie-break, jenže Monča za stavu 5:6 nevyužila vedení 40-0 a bylo po zápase. :(
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/4UnTBdaI/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Je to fakt škoda, protože si myslím, že Monča měla minimálně na zisk jednoho setu. Hlavně na začátku mi přišlo, že má celkem navrch. Neskutečně obdivuju ten švih, který má v ruce. Pak jsou z toho docela rány a když to tam spadne, je to bomba. :) Jenže je tam taky dost rezerv, a to hlavně ve hře na síti. Tam se Monča vůbec necítila dobře a jakmile trochu popošla do přední části své poloviny kurtu, tak to zpravidla dopadlo špatně. Nevím, možná to bylo jenom v tomto zápase, ale je fakt, že Monča je hlavně baselinerka. Třeba by jí pomohlo, kdyby hrála debla. Až na tyhle chyby má totiž obrovský potenciál... Co se týče Kirsten, tak ta byla na začátku spíš pod tlakem, ale dokázala se z toho dostat. Postupem času taky zakončovala výměny a hlavně po technické stránce měla oproti Monice navrch. Taky asi hrály roli zkušenosti, kterých má Kirsten určitě víc. No, co se dá dělat... Kirsten tu výhru nad Mončou holt odpustím, když je to kamarádka a spoluhráčka Aničky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Any jsem neviděl, ale tušil jsem, že Riske nebude snadná soupeřka. Její výkony na US Open určitě nebyly náhodné... V 1. setu bylo důležité, že Anička získala ten rebrejk na 4:4. No a pak samozřejmě ten poslední gem, ve kterém se napočtvrté povedlo proměnit setbol... Druhý set byl asi ještě náročnější. Ve čtvrtém gemu se Aně znovu povedl rebrejk, jenže vzápětí svůj servis zase ztratila. Za stavu 5:4 podávala Riske na vítězství, ale Anička odvrátila čtyři setboly a srovnala. Pak ještě za stavu 5:5 při podání Any měla Riske pátý setbol, taky nevyužitý. Nakonec došel 2. set do tie-breaku a to skóre v něm vypadá celkem jednoznačně... Pro Aničku velmi cenná výhra ve dvou setech. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/G8GoUwFn/#prubeh-zapasu;1

Uvidíme, kam až Ana v Aucklandu dojde. Už v 1. kole se tam zrodily nějaké překvapivé výsledky a po vyřazení Roberty je Ana momentálně nejvýše nasazená... Věřím, že ty vybojované výhry v 1. kole singlu i deblu jí pomůžou, co se týče sebevědomí. :)

A tady vám všem přeje Anička šťastný nový rok 2014 (v Aucklandu už ho mají)... :)
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/417924493139402752
Reagovat
Sonja
S Mončou úplný souhlas:-)
S Anou vlastně taky, akorát byl ten průběh malinko jinak, než píšeš. Ana v 2.setu za stavu 5-3 pro Riske podávala na setrvání v setu a tam musela odvracet ty 4 setbally, pak měla Riske jeden jediný na svém podání, který Ana taky odvrátila (pokud si dobře pamatuju, byl to krásný FH return-winner:-))
Jinak tu fotku, kde Ana přeje šťastný Nový rok, jsem sem už taky házela:-) Akorát já z fb:-D
Reagovat
Sonja
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1524998_808747925807386_370819252_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já jsem to skóre úplně popletl. Teď nechápu, jak jsem mohl napsat takovou blbost, že Riske měla setbol za stavu 5:5. :D Proto radši dávám odkaz na livesport, protože tam je to správně. :)

Aha, tak té fotky s přáním jsem si vůbec nevšiml... Jinak tu fotku v tomto vlákně jsem už viděl, když Anička dávala odkaz na Instagram. :)
Reagovat
majkl005
Kačka Siniaková psala na FB, že je v Hobartu. Otázkou tedy je, zda tam jela jen trénovat (což je asi blbost) a nebo zasáhne do kvalifikace o hl. soutěž. Pokud by se jí ale povedlo dostat se do hl. soutěže tak by taky nemusela stihnout Q na AO.
Reagovat
majkl005
ááá, už je to tu zmíněné, tak to se omlouvám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší to zmínit dvakrát než vůbec. :) Tak uvidíme, jak se to vyvrbí...
Reagovat
tommr
pokud by se Katce v Hobartu dařilo a došla tam tak daleko, že by kvůli tomu nestihla kvalifikaci AO tak by snad mohla ještě dostat divokou kartu do hlavní soutěže. Myslím si, že je to v pravidlech nějak ošetřený, ale nejsem si tím jistej ... :)
Reagovat
Frick
pořád ráda. Asi chtěla, aby v tom nebyl sám, tak to taky podělala :-(

Kurňa, jsem doufal, že se na konci minulý sezóny Lucka trochu dostala z toho marastu a mohla by se zase pokusit dostat do TOP 20, ale takto to tedy - NEPUDE. Kurňa, kolik hráček na okruhu má figuru jak ona. Tak ať toho více využije.
Reagovat
tommr
jj je to zajímavá souhra náhod. Doufám, že se z toho špatnýho začátku sezóny oba co nejdřív oklepou ... :)
Reagovat
dadaft
páč nešel internet, neviděl jsem nic.
ale některé výsledky prostě musím trochu okecat, protože jsou fajne.
jelikož nevěřím, že by Li Na hrála nějak špatně, protože ona je teď dobrá, i když je mimo, tak to vypadá, že se Věra vrátila, až si byla jistá, že její hra bude mít nějakou dostačující úroveň........., snad. doufejme.
bylo by skvělé, kdyby se dostala na level před zraněním - prvotřídní v obraně a schopná přejít do útoku rovnocenně z forhendu i bekhendu.

podle zápisu Kristýna ve druhém setu Yaninu doslova zničila a asi se nám holka rozehrála - sebevědomí tam už teď bude.
nemám sebemenší tušení, jak bude zápas s Jamie vypadat - a dost se těším.

pokud jde o Brisbane, začínám netrpělivě vyhlížet QF řežbu Jankovičová - Kerberová. ))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím nevím s tou Kristýnou. Zápas sem neviděl, ale Yanina je hráčka, která může přeci jenom vyletět s kdekým.
Pro mě sou holky Plíškovic takové Ivo Karlovičové ženského tenisu. Prostě servis a jinak nic moc.
Reagovat
EllNino
No na to, aby se rovnali alespoň tomu Karlovičovi, mají zatim sakra málo dobrejch výsledků ;)
Reagovat
smazaný uživatel
..a to jim ještě s tím Ivem lichotím :-)
Reagovat
EllNino
To teda jo :)) budou jednou rádi, jestli někdy dosáhnou takovejch výsledků jako on
Reagovat
smazaný uživatel
jj, máš pravdu, mě teď tak z fleku napadl Karlovič, ale ty výsledky nejsou takový, to je jasný. Ale servis mají Plíškové brutální.
Reagovat
EllNino
Jojo, já to nemyslím zle, po ránu musí bejt sranda :D Myslím, že Flipkens i Jamie mohou servisem porazit, povrch je na to v Aucklandu rychlej dost :)
Reagovat
dadaft
to jo, ale v Aucklandu obvykle hraje dobře, sedí jí to tam.
ale jak říkám, neviděl jsem - možná Jamie Kristu sfoukne jako svíčku.
/////\\\\\/////\\\\\/////\\\\\/////\\\\\/////\\\\\
Plíškovky se o servis opírají, to bezesporu, ale když si vzpomenu na Karolínu, jak vyhrála Kuala Lumpur, tak tam hrála dobrý tenis...
Reagovat
EllNino
V případě by mi to sfouknutí od Jamie fakt nevadilo, doufám, že si tam doje pro titul po výpadku Sorany, Vinci, Lucky, Barthel a tak :D ...ale Flipkens by klidně mohla letět :) je mi slušně řečeno nesympatická ;)
Reagovat
dadaft
jj, třeba Hsieh Su-Wei Jamie utluče winnery, i Agu dokázala porazit, Azarenku těžce potrápit, ale proti razantním servisům a tvrdým přímým úderům vadne - Sharapova ji rozmetala 61 60, a i třeba Keysová ji pokaždé dala (2x).
Reagovat
EllNino
proto mám pocit, že dneska to Týně vyjde i napopátý :) a to by byl sakra dobrej začátek sezony :) ...navíc když nevím, co si mám myslet o tom prvním zápasu Jamie, kardiograf na entou :))
Reagovat
tommr
Kristýna hraje dneska od půlnoci našeho času, Karolína hned po ní. Jsem zvědavej jestli to bude vysílat SlovakSport. Obávám se ale, že na Silvestra to stejně moc lidí nebude sledovat ... :)
Reagovat
EllNino
Já doufám, že vyhrajou, protože to určitě neuvidím :DD mohly by udělat pěkný double
Reagovat
PetaM
Já se koukat budu :) Ale asi neuvidím začátek teda no :D :D
Reagovat
dadaft
Slovaksport dává od dvou Brisbane.
Reagovat
tommr
a to budou vysílat ATP nebo WTA turnaj? Podle turnajovýho rozvrhu hrajou dneska od dvou muži (Matosevis vs. Querrey) a teprve od čtyř ženy (Lisicki vs. Voegele) ... :)
Je taky zajímavý, že všechny pánský singly se hrajou v Pat Rafter aréně zatímco ženský s výjímkou zápasu Azarenkový odsunuli na vedlejší kurt ...
Reagovat
dadaft
WTA.
před Lisicki - Voegele ještě měla hrát Sharapova s Barty - na LiveSportu.cz je ten zápas ještě uvedený.
ale v revidovaném ofic. rozpisu už ale není, nevím proč - takže to začne asi až ve čtyři.
Reagovat
Sonja
Protože Barty odstoupila, Maria má wo.:-(
Reagovat
dadaft
http://www.slovaksport.tv/sprava/4471/wta-premier-aj-v-roku-2014.html

budou vysílat 22 turnajů, v podstatě všechno důležité mimo grandslamy.

je nejvyšší čas, aby se Slovaksport ukázal na českých kabelovkách - zkusím to po novém roce zase obvolat...
Reagovat
dadaft
pche, Mášenka si to teda umí "zařídit".
ale Kaia ji zahraje na inú notečku, estonský heavy metal.
((( možná )))
Reagovat
smazaný uživatel
já ho chytla na digitálu a je to fajn, včera jsem si užila Domču, i když jen chvíli. _Ale zase na Satelitu ho nemám, takže budu přebíhat z obýváku do kuchyně :)
Reagovat
tommr
v nabídce O2TV SlovakSport je - i když zatím jen do konce roku. Jsem zvědavej jestli tam zůstane i nadále ... :)
Jinak ale nechápu proč zrovna dneska přestanou vysílat Auckland a přejdou na Brisbane? Proč teda nevysílali Brisbane už od začátku? Docela mě to štve, protože v Aucklandu máme ještě pár želízek jak v singlu tak v deblu ...
Reagovat
dadaft
no já zrovna před 3/4 rokem přešel od O2 k UPC ,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Freesat (bývalé UPC), nabídka dobrá, ale Slovaksport chybí. Takže zlatý digitál zdarma :)
Reagovat
dadaft
tak jsen se teď pořádně mrkl na ty rozpisy Slovaksportu - pro nás milovníky prvních kol nic moc, budou dávat zápasy vždy od čtvrtka do neděle, tj. QF, SF a F.
ale tak lepší než drátem do oka - nicméně na Eurosport, který blahé paměti dával turnaje od prvních kol, to nemá...
Reagovat
tommr
možná, že jsou v tom předběžným rozpisu uvedený jen závěrečný kola, ale ve skutečnosti se bude začínat s vysíláním dřív. U velkejch turnajů jako jsou třeba Indian Wells nebo Miami by byla neodpustitelná škoda vynechat první čtyři kola se spoustou špičkovejch zápasů ... :)
Reagovat
tommr
soupeřky hodně kousaly. Andrea předvedla svůj vysokej deblovej standard, Lucce se dneska moc nedařilo. Bylo taky vidět, že spolu hrajou poprvé - jejich souhra místama hodně vázla. To by se ale mělo časem zlepšovat ... :)
Reagovat
PetaM
Ale no tak tommre .. Holky spolu nehrály poprvé ... :) :D
Reagovat
tommr
byl to jejich první letošní zápas nebo ne? :)
Jinak já vím, že spolu hrály už loni v Doha. To bylo ale jen takový jednorázový partnerství z nouze a holky neměly čas se přitom nějak víc sehrát. Takže se to nedá počítat ... :)
Reagovat
PetaM
Člověk by zase mohl polemizovat, že rok 2013 ještě neskončil, takže to nebylo v minulém roce :D Ale chápu :D Jasně, já vím, že to víš, ale prostě jsem si musel rýpnout :D By to udělal někdo jiný a třeba by to myslel vážně :D Já to myslím ze srandy :) :)
Reagovat
tommr
zatím jim trochu skřípe souhra, ale přesto už mají v prvním setu brejk k dobru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a set. Jinak, Hlavackova je mi totalne protivna, ale slecna deblistka to rozhodne je.. i s Venusi se drzela slusne.. ;-)
Reagovat
tommr
zatím je Andrea výrazně lepší než Lucka. Lucka se mi zdá na začátku sezóny trochu z formy. Nejspíš se na ní podepsala i ta porážka s Moritaovou ...
Reagovat
PetaM
Mě přijde, že to Lucka Š. kazí stejně, jako Lucka H. :D Akorát druhá jmenovaná měla silnější údery a dala si i nějaký ten winner ... Myslím, že kdyby se teď utkaly Š+H vs. H/K tak je asi celkem jasné, kdo by vyhrál :D
Reagovat
tommr
zatím je to bohužel tak jak píšeš. Andrea to táhne a Lucka jí to spíš kazí. Jde ale o jejich první letošní zápas a snad se to časem zlepší. Lucka má určitě na víc než dneska předvádí ... :)
Reagovat
PetaM
Jasně no, chce to více zápasů, aby se hodně dobře poznaly :) Ale za to mě potěšila celkem snadná výhra Lucky H. a Míši K., pěkné pěkné, asi budou nebezpečné :D
Reagovat
tommr
zápas H+K jsem neviděl, ale jejich výsledek je dost vypovídající. Doufám, že se oba naše páry potkají ve finále a v přímým souboji se ukáže kdo je na tom líp ... :)
Reagovat
PetaM
No to jsi ani nemohl vidět, nebylo to k vidění :D Já sledoval čísla a moc hezké :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
též doufám v souboj H+Š a H+K. A snad dostane H+Š pořádně na prdel :-) :D.
Reagovat
tommr
já teda doufám v pravej opak i když ani jasná výhra H+K ve finále by mi nijak zvlášt nevadila. Nejdřív se tam ale oba páry musí dostat. H+K to budou mít o něco těžší, protože musí ve čtvrtfinále porazit Flipkensovou s Ivanovicovou a v semifinále nejspíš další českej pár P+P ... :)
Reagovat
Jan
Nakonec je jedno, jestli to vyhrají H+Š, H+K, P+P nebo X+Y, ne ? :)))
Reagovat
tommr
mě to teda jedno není - žádný X+Y neberu. Fandím jen našim a preferuju ryze český páry před párama s českou účastí. Nejvíc bych to tudíž přál H+Š, pak P+P a nakonec H+K ... :)
Reagovat
Jan
Však souhlasím. Dělal jsem si legraci. Už tam těch zkratek bylo moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem moc rád, že se Kristýně podařilo postoupil. Čtyři výhry v řadě a ještě k tomu ty předchozí 3 těžce vybojovaný jsou super! Škoda Lucky, ale na to už jsem si jakž takž zvyknul :) :/
Reagovat
smazaný uživatel
to ja zas tohle Lucy trpet nebudu.. :-)
Reagovat
tommr
Morita je sice velice nebezpečná soupeřka (svý o tom ví i Petra Kvitová), ale přesto je pro mě vypadnutí Lucky obrovský zklamání ... :(
Reagovat
EllNino
Mrzí to, ten 1. set Lucka měla urvat, tb nezvládla a ve 2. setu nepotvrdila brejk za stavu 2:1 ..pak už se vezla :/ ..z toho druhýho vysílacího kurtu je pouze taková mazanina se statickou kamerou a bez ukazatele skore, ale asi to tam docela lítá, Morita vysílala ty svoje obouručný přímky a Lucka se vyházela ..
Reagovat
tommr
Lucka bude mít zřejmě špatnej vstup do sezóny stejně jako loni. Je to škoda, protože na konci minulý sezóny hrála opravdu dobře ...
Reagovat
EllNino
Vypadá to tak, jako by přez zimu vždycky někde zatuhla ...přitom kde jinde nabrat nějakou porci bodu, navíc když z osmi nasazených 5. vypadlo v 1. kole....
Reagovat
smazaný uživatel
to je trosku klasika, je pretankovana.. zas ale nedojde palivo v zaveru.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Siniaková je nakonec v Hobartu, takže si chce asi střihnout nějaké zápasy před AO.
Jinak Konjuh zatápí Bobině. Budoucí světová jednička?
Reagovat
smazaný uživatel
no ps, Bobina fakt "padla"...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Konjuh je fakt obrovský talent. Já ale doufám, že z Chorvatek bude lepší Donna... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze by Verka po pauze zautocila na titul a hned na uvod sezony zdolala hracku TOP 5???
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhra nad bejvalou sampionkou a lonskou finalistkou v Aucklandu se hodne pocita a mohla by ted Kikinu nastartovat k postupu za sestrou...
Reagovat
tommr
jj výhra nad Wickmayerovou je velkej a nečekanej úspěch. Pokud bude Kristýna takhle válet i nadále tak Karolínu brzy v první stovce dožene ... :)
Reagovat
MarcelPersch
Když má Ree outfit z Pekingu, mohla si nechat i ty boty, tyhle se moc nehodí :D Ale to je jen takový detail, zatím dělá dost chyb, ale forhand jí tam padá víc, než na konci minulý sezóny. Come on Serena.
Reagovat
EllNino
A Šafi opět nezklamala :/
Reagovat
Sonja
No škoda, že se tady ten článek neobjevil dřív, musela jsem o Monče psát pod jinym:-(:-D
Teď dohrála Anička, měla sice s Alison dle očekávání problémy, ale nakonec to urvala ve dvou setech:-) Ana určitě nehrála ideálně, udělala spoustu chyb, ale taky je nutno říct, že to vůbec neměla lehký, Riske je nepříjemná soupeřka, kor do prvního zápasu po delší pauze. Dokonce měla ve 2.setu asi 5 setballů (4 na podání Any a 1 na svym), naštěstí Ana všechny odvrátila a v TB dotáhla zápas do vítěznýho konce:-)) Tak gratuluji!
Reagovat
Sonja
Tak Cibulka svůj náročný zápas proti Kimiko taky zvládla. Pěkně:-)
Teď Jecaaa.
Reagovat
Sonja
Jelena krásně, Svitolina v 1.setu nevěděla, kde jí hlava stojí, ve 2. už se trochu rozehrála a držela s Jecou krok až do stavu 4-3, kdy Jelena lahůdkovým BH po čáře proměnila brejkbol a pak čistou hrou dovršila vítězství:-)) V příštím zápase jedna z dvojice Andělka/Nasťa, to bude maso:-D
Na další zápasy nevydržím, Petko a Nalinko, hodně štěstí:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zhodnocení zápasu Any! :) Přečetl jsem si taky tvůj komentář k Monče a řekl bych, že s tebou ve všem souhlasím. Víc už jsem napsal tady ve svých komentářích...

Jinak jsem koukal, že už ses taky přidala na Twitter. :) To je moc fajn, už mám aspoň čtyři followery. :D A díky tobě mám teď 25 sledovaných, což je ještě lepší! :)
Reagovat
Sonja
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist