Kuerten bude studovat divadelní školu

27. 1. 2009, 06:54
Aktuality 0
Bývalý brazilský tenista Gustavo Kuerten znovu nastoupí do školy. Dvaatřicetiletý antukový specialista úspěšně složil přijímací zkoušky na divadelní akademii ve své rodném Florianopolisu. Výuka pro něj začne 16. února.
Profily hráčů
Gustavo Kuerten

Jeden z největších sportovních idolů této jihoamerické země si už vyzkoušel, že ani v životě mimo tenisový kurt nemůže uniknout fanouškům. Ti jej obtěžovali i při přijímacích zkouškách minulý rok a musela je od něj oddělit ochranka.

Dvaatřicetiletý Kuerten skončil s tenisem oficiálně loni po dlouholetých zdravotních problémech s kyčlí. Během kariéry třikrát vyhrál Roland Garros a dostal se až na vrchol tenisového žebříčku. Svůj poslední zápas odehrál loni právě na oblíbeném French Open, kde se dočkal velkých ovací i přes hladkou prohru v 1. kole s domácím Mathieuem.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist