Kuerten dostal divokou kartu na French Open

16. 5. 2008, 09:45
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Gustavo Kuerten je podle očekávání jedním z hráčů, kteří od pořadatelů obdrželi divokou kartu na grandslamový Roland Garros. Pro Brazilce to bude poslední turnaj jeho kariéry, jejímiž vrcholy byly tři triumfy právě na French Open.
Profily hráčů
Gustavo Kuerten

Bývalý nejlepší hráč světa letos ohlásil odchod z profesionálního tenisu kvůli chronickému zranění kyčle, která se ani po dvou operacích nedokázala úplně zahojit. Tečku za svou kariérou měl udělat na French Open, kde dokázal triumfovat v letech 1997, 2000 a 2001, a organizátoři mu vyšli vstříc a udělili mu divokou kartu.

Většinu divokých karet dostali francouzští tenisté a tenistky. Vedle domácích Jonathana Eysserica, Jeremyho Chardyho, Adriana Mannarina, Oliviera Patienceho a Erica Prodona mají ještě jistotu účasti také Wayne Odesnik ze Spojených států a Australan Robert Smeets. Odesnik si divokou kartu vybojoval díky vítězstvím na miniturnajích pořádaných americkou tenisovou asociací. Stejným způsobem ji získala jeho krajanka Madison Brengleová a s ní se pak do hlavní soutěže dostaly i Australanka Samantha Stosurová a šest Francouzek - Severine Bremondová, Julia Fedossovová, Stephanie Foretzová, Violette Hucková, Mathilde Johanssononová a Olivia Sanchezová.

Komentáře

5
Přidat komentář
weak
letec chtěl být vtipný, ale nebyl a navíc mu to hned 3 kavky sežraly... :-)

p.s.: trochu úcty k bývalým hvězdám, letče, by ti slušelo...
Reagovat
smazaný uživatel
Finále? Ten udělá jedno kolo a bude rád.
Reagovat
smazaný uživatel
finále ?..tak zas neblázni :D
Reagovat
smazaný uživatel
výborný,skvělý..tento hrač všem jeste ukaze jak se ma hrat tenis...verte ze prekvapí velmi mile...finale ho nemine...
Reagovat
smazaný uživatel
to sotva...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist