Kuerten se v Barceloně neobjeví

24. 4. 2008, 09:11
Aktuality 0
Rozlučkové turné Brazilce Gustava Kuertena po Evropě se zkrátí o jeden turnaj. Trojnásobný vítěz French Open, který letos ukončí kariéru, se odhlásil z turnaje v Barceloně kvůli svalovému zranění.
Profily hráčů
Gustavo Kuerten

Na prvním z evropských turnajů, které měl loučící se Kuerten navštívit, vypadl hned v prvním kole. Zápas s Chorvatem Ljubičičem sice dohrál, zranil si ale levou nohu. Kvůli ní si několik dní nezahraje tenis a bude tak muset příští týden vynechat podnik v Barceloně.

"Je to velká škoda, hrát v Barceloně by pro mne bylo výjimečné," uvedl v prohlášení 'Guga', který se na španělském turnaji dostal nejdále v letech 2003 a 2004, kdy postoupil do čtvrtfinále.

Bývalý nejlepší hráč světa letos ohlásil konec kariéry kvůli chronickému zranění kyčle, kvůli které podstoupil dvě operace. Vyvrcholením jeho rozlučkového turné má být účast na grandslamovém French Open, kde dokázal třikrát získat cennou trofej.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist