Kuriózní odhalení Bostonu? Hokejový klub možná omylem oznámil místo konání Laver Cupu 2020

13. 4. 2019, 12:45
Aktuality 6
Po Praze, Chicagu a Ženevě, kde se bude hrát letos, bude hostit 4. ročník Laver Cupu zřejmě americký Boston. Pořadatelé prestižní týmové soutěže sice místo konání ještě veřejně neoznámili, v bostonské hale TD Garden však před čtvrtečním utkáním NHL mezi domácím týmem a kanadským Torontem svítily na obrazovkách nápisy 'Vítej, Laver Cup, Boston 2020'.

Laver Cup, ve kterém se v září po US Open utkávají hvězdné šestičlenné výběry Evropy a zbytku světa, m za sebou dva ročníky. Premiéru hostila pražská O2 arena, loni se akce konala v americkém Chicagu. Letos se bude hrát ve švýcarské Ženevě a příští rok se očekává stěhování opět do Ameriky. 

A možná už je rozhodnuto i o konkrétním místu konání. O pořadatelství minimálně usiluje Boston a pokud už nemá pořádání exhibiční akce odklepnuté, tak minimálně testuje oznámení o přidělení pořadatelství. 

V hale pro bezmála 20 tisíc diváků TD Garden, která je domácím stadionem hokejového klubu Boston Bruins hrajícím NHL, totiž ve čtvrtek před duelem playoff mezi domácími 'Medvědy' a Torontem Maple Leafs (1-4) svítily na informačních obrazovkách v útrobách stadionu i na velkoplošné kostce nad ledovou plochou nápisy 'Vítej, Laver Cup, Boston 2020'.

Zřejmě jako první a pravděpodobně bez postranního úmyslu vyslali informaci o Laver Cupu činovníci hokejového klubu 'Javorových listů'. Na twitter totiž vyvěsili fotky, jak se hokejisté krátce před utkáním rozcvičují a na jedné z nich se objevily i již zmíněné informace.

"Netuším, jak se to mohlo stát, ale stalo se," žasl na twitteru známý tenisový novinář Ben Rothenberg.

Uvidíme, zda organizátoři Laver Cupu potvrdí, že se příští rok bude hrát v Bostonu, nebo je hlavní město státu Massachusetts zatím jen jedním z adeptů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
SwissMaestro
Zde je jak se věci mají. Ve zkratce: Díky velké poptávce se rozhodlo, že LC bude i v roce 2020.
Reagovat
SwissMaestro
https://www.usta.com/en/home/pro/pro-media---news/laver-cup-to-be-held-annually-starting-in-2020.html
Reagovat
Mayo
Boston je slabý.
Reagovat
Kozoroh
V přístím roce se Laver Cup konat nemá. Organizátoři Laver Cup přeci při startu soutěže oznámili, že v olympijském roce se Laver Cup konat nebude.
Reagovat
Roger_Federer
Jj, taky mě to zarazilo, podle me mystifikace..a reklama :)
Jako trajlers co teď vybíhají k novym Avengers End game :):)
Reagovat
Ondra979
presne, taky jsem si na to vzpomnel.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist