Kvitová a Štěpánek přejeli Španěly a na Hopman Cupu mají první bod

29. 12. 2013, 04:22
Aktuality 111
HOPMAN CUP - Skvělým způsobem vstoupili do nové sezony 2014 Petra Kvitová a Radek Štěpánek. Kvitová v úvodním zápase na Hopman Cupu ztratila s Anabel Medinaovou jen jeden game a Štěpánek pak o zisku bodu proti Španělům rozhodl další hladkou výhrou. Set česká dvojice nakonec neztratila ani v deblu.
Petra Kvitová a Radek Štěpánek

Petra Kvitová začala letos v létě chodit s Radkem Štěpánkem a už po US Open využívala služby jeho kondičního trenéra Marka Všetíčka. Fyzickou přípravu na novou sezonu už oba zamilovaní tenisté absolvovali společně na Floridě a už první zápasy naznačily, že se neobvyklý formát povedl.

Milenecký pár byl pozván na Hopman Cup a české duo začalo svůj úvodní zápas na turnaji smíšených dvojic skvěle, když porazilo hladce 3-0 oslabené obhájce titulu Španěly. "Pro nás oba to byl první zápas nové sezony a je skvělé začít výhrou, takže jsme spokojeni," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu po smíšené čtyřhře.

O bleskové vedení 1-0 se postarala Petra Kvitová poté, co za necelou hodinu hry deklasovala 6-1 6-0 Anabel Medinaovou-Garriguesovou.

"Výsledek hovoří za vše, vyhrála jsem a to je důležité. Na první zápas to bylo docela dobrý," pochvalovala si Kvitová po své dvouhře na Radiožurnálu. "Vyzkoušela jsem si pár věcí, které jsme trénovali, a bylo vidět, že to třeba i sem tam funguje. To je důležité vědět. Servis mě hodněkrát podržel, takže dobrý," usmála se světová šestka, jež se do Perthu vrátila po dvou letech. Předloni Kvitová Hopman Cup vyhrála po boku Tomáše Berdycha.

"Nikdy nevím, jak se po delší době tvrdého tréninku budu cítit. V posledních dnech jsem byla trochu unavená, tak jsem teď šťastná, že jsem vyhrála," dodala Češka.

Medinaovou, vítězku minulého ročníku soutěže s Fernandem Verdaskem, omezovala bolavá kolena. "Trápí mě delší dobu a vždy po dlouhém letu je to horší, takže jsem je cítila a nemohla jsem dobře běhat," řekla Španělka.

O zisk prvního bodu do skupiny A pak rozhodl Radek Štěpánek. Ten si poradil s Danielem Muňozem-De La Navou, který nahradil zraněného Tommyho Robreda, rovněž hladce a bez ztráty podání dvakrát 6-2.

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru Štěpánek v horkém dni Muňoze jistě přehrál. "Soupeř byl velká neznámá, takže tam bylo počáteční oťukávání. Dařilo se mi ale brát mu servis a držet si svůj, i když jsem měl zpočátku problémy s nadhozem, protože jsme hráli v poledne a svítilo mi do nadhozu. Ale to jsou věci, které budou člověka potkávat na turnajích každý den," řekl Štěpánek.

"Vyhrát po Davis Cupu i Hopman Cup je pro mě velkou motivací. V posledních letech jsem v týmových soutěžích hrál velmi dobře tak by bylo skvělé, kdybych do sbírky přidal i zdejší trofej," přeje si pětatřicetiletý rodák z Karviné.

Kvitová se Štěpánkem nakonec nad obhájci titulu zvládli vyhrát ve dvou setech i čtyřhru. První dva gamy vůbec prvního společného deblu se sehrávali, ale pak se dobře doplňovali. Štěpánek ukázal své deblové kvality a Kvitová přidala několik povedených volejů. "Byla to legrace, užívala jsem si to," řekla.

Ve své skupině, ze které vítěz postoupí do sobotního finále, se čeští tenisté utkají už zítra v dopoledních hodinách SEČ s Francií (Jo-Wilfried Tsonga a Alizé Cornetová) a pak až v pátek v závěrečném duelu znovu dopoledne s Američany (John Isner a Sloane Stephensová).

- HOPMAN CUP 2014 -
(Austrálie/Perth, tv. povrch)
nedělní výsledky (29. 12. 2013)
Skupina A:
Česko - Španělsko 3-0
Kvitová - Medinaová 6-1 6-0
Štěpánek - Muňoz-De La Nava 6-2 6-2
Štěpánek/Kvitová - Medinaová/Muňoz-De La Nava 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

111
Přidat komentář
Frick
Kdyby Nicole se vrátila, jak by to vypadalo? Začínala by někde na 10k? Byla by třeba schopna "hned" porážet hráčky z konce TOP 1000 WTA nebo i tyhle hráčky jsou natolik dobrý, že by na bývalou hvězdu stačily? Ale měla by si za tim jít. Tak bude jí na jaře jen 25, to kor v dnešní době pořád nic není. A není její vztah s Pavláskem dobrej důkaz toho, že se pořád se kolem toho tenisu nějak drží? Pokud by chtěla dát tenisu (resp. celýmu prostředí tohoto sportu) vale, tak nebylo by logický to, že by se to "stvrdilo" rozvodem se Štěpcem a následně už žádnym navazovánim vztahu s tenistou?
Reagovat
Frick
Dobře se tim prokousalo, proti Coco V. už prohrávala 5:7 a 0:1 BP. Teď si proti ní s Kájou ještě zahrajou debla. Jinak koukám, že Jirka už by konečně měl poprvé vyhrát na ATP okruhu. Ten Ind asi bude slabej...
Reagovat
Sonja
Víte vůbec, že spolu v Dauhá utvořili deblový pár Můra a Nenad?:-)))
Reagovat
Sonja
Víš vůbec, že spolu v Dauhá utvořili deblový pár Můra a Nenad?:-)))
Reagovat
freeteepek
Rozhodně nebyla. Jen jí bylo dost horko:-)
Hrála skvěle. Ve čtyřhře byla lepší, než Radek, který to očividně lehce flákal. Mě se ale Petra líbila hlavně na síti, kde předvedla pár skvělých úderů a neudělala moc chyb. Kdyby takhle na síti hrála i v singlu, bylo by to super!
Reagovat
PetaM
Byla naštvaná, ale jenom při posledním gamu prvního setu, kdy se bojovalo dlouho a ještě si dala 3 debly ... Jinak byla v pohodičce, spíše hodně soustředěná .. :)
Reagovat
freeteepek
Vždyť to popisuje v rozhovoru pro Radiožurnál, že mlela z posledního. To nebylo vztekem, ale únavou...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
PetaM
Každého musí naštvat, když dá v jednom gamu tolik dvojchyb. Sám to znám :D To bych nejradši game rovnou vypustil, ale prostě musíte bojovat dále :D
Reagovat
tommr
oba singly jsem viděl jen ze zkrácenýho záznamu, ale bylo vidět, že jak Petra tak Radek měli svoje zápasy pod kontrolou. Soupeři ale nebyli z nejsilnějších takže výhry byly povinností. Uvidíme jak si naši povedou proti Francii a USA ... :)
Jinak nevím jestli se mi to jen nezdálo, ale Petra vypadala nějaká naštvaná. Možná ale, že to bylo jen tím horkem?
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy myslíš? Při singlu?
Reagovat
tommr
já viděl jen druhej set proti AMG takže v něm. Ale jak říkám nejspíš to bylo jen tím nelidským horkem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se Petra tvářila tak nějak jako vždy, tzn. chvílema i blbě :D:D Zato v deblu byla jak sluníčko, prostě pohoda jazz :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já si teda ničeho takového nevšiml..
Reagovat
Mayo
Kokkinakis môj nový obľúbenec, parádne meno :D
Reagovat
Sonja
Andy Murray ?@andy_murray

"Me with a very calm looking falcon.."
https://pbs.twimg.com/media/Bcp_82ZIIAAzFgR.jpg

"Rafa with the same falcon.."
https://pbs.twimg.com/media/BcqADI9IEAAuiEN.jpg
Reagovat
Mayo
dvaja pánesovia darmo ... asi nemá rád RAfu toten vták :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerám si kurzový a vidím že Harrison hrá s T.ITOM..

Tak tito, drzime palce..;)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
odkdy bydlí Petra v Monte Carlu? o.O
Reagovat
smazaný uživatel
No ona tam "bydlí" asi tak stejně jako Tomáš nebo Radek (který jí do toho nejspíš navlíkl..)
Reagovat
smazaný uživatel
aha :D díky
ale je to difnýý
Reagovat
smazaný uživatel
Divný? Ani ne, vzhledem k tamější daňové politice je tam největší koncentrace slavných a bohatých na metr čtvereční v Evropě. ;-)
Reagovat
PetaM
Petra tam bydlí přibližně od TM :D
Reagovat
smazaný uživatel
Má na ní ten Radek nějak moc velkej vliv :-))
Reagovat
PetaM
Zatím ale docela dobrý :) Jak v tenise, tak po stránce financí ... Já vydělávat tolik peněz, tak je určitě nedávám tomuhle vydřidušskému státu ... Jako .. Já mu zatím nic nedávám, ale po Vysoké už budu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No čím méně bude na Radka vázaná a Radkovi zavázaná, tím líp pro ní, hlavně pro případ, že by jim to nevyšlo (což je, obávám se, reální hrozba)..

Tak až ty prachy budeš vydělávat, tak se k nim můžeš nastěhovat :-D
Reagovat
PetaM
O tom vůbec nemluv, rozchod by Petru položil a možná více, než s Adamem ... Snad jim to vydrží ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč asi myslíš, že na rozdíl od některých jiných nejsem z tohohle jejich svazku zrovna nadšený a strašně se obávám budoucnosti..
Reagovat
smazaný uživatel
Nesýčkuj sýčku :D Radek je ostříhaný, vypadá mladší :) I kdyby to nedopadlo, což se může stát, ať si to spolu užijí dokud to jde. :)
Reagovat
PetaM
Lunej má pravdu :) Dokud jsou spolu, měli by oba dva těžit ze svého vztahu, Petra těžit směrem ke GS a Radek směrem k vydařeným sezónám :) A vůbec, kdo tvrdí, že jim to nevydrží ... :D Radek miluje tenis, ten jen tak neskončí, v singlu možná, ale debl může hrát ještě dlouho :) A zatím jim to spolu klape, jsou zamilovaní, a Petra není konfliktní typ, rozumí si spolu, doplňují se. Zatím nevidím nic, co by jim bránilo mít dlouhý vztah .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesýčkuju, já jim to přeju. Jen z toho mám obavy, protože já prostě vidím pár věcí, které jim ten vztah můžou řádně zkomplikovat (PetaM: jednu z nich jsi mimochodem jmenoval sám..)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi taky nějak nakažený? :D Chodí spolu chvíli a už řešíš co kdyby, jak kdyby.. nikdy se nedá nic říct dopředu, hlavně ve vztahu dvou lidí, takže nám nezbývá než si vychutnávat jejich tenis a těšit se na další sezonu. :) Líbilo se mi včera přirovnání komentátora, že Petra je pro Radka vlastně takový Tomáš Berdych, obrazně řečeno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem nakaženej, jsem jen zvyklý nad vším uvažovat analyticky. A bohužel mi to zatím vychází tak, že Petra kvůli Radkovi jednou bude hodně nešťastná. Takže upřímně řečeno doufám, že postupem času do té mé analýzy přibydou údaje, které ji obrátí úplně naruby. ;-)
Reagovat
PetaM
Pokud žena/muž skutečně miluje, tak po rozchodu jsou oba nešťastní. To prostě k lásce patří. Nejenom dny plné slunečního světla a pohody, ale i temné dny, s neshodami a hádkami .. :) Nežijeme v Utopii .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš úplnou pravdu. Teď je ale otázka, jak kdo ty temné dny s neshodami a hádkami umí řešit..
Reagovat
smazaný uživatel
dovolím si ti dát malou radu: bude rok 2014, tak si dej předsevzetí, že přestaneš být analytikem :D A jak se ti jeví postava Petry? Pan Růžový si tady včera rýpnul, že se jí bohužel změnila, což chápu jako že Petra opět přibrala..:)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, kdybych přestal být analytikem, nebyl bych to já. ;-) Petřina postava? Mě se jenom potvrdilo to, co tu říkám celou dobu a co někteří neustále odmítají pochopit - že to bříško prostě bude mít vždycky..
Reagovat
Jan
Vypadá to queshi, že jsi pesimističtější než tommr :))) Nedávno tady tommr brzdil pesimistické předpovědi, což tobě nehrozí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
je fakt, že televize kila přidává, sama jsem se o tom přesvědčila, ne že bych s jeho názorem tak souhlasila, ale přijde mi, že Petra na asijském turné vypadala štíhlejší.. i když to není podstatné, mně je jedno, jestli vyhrává s bříškem nebo bez něj :)
Reagovat
Jan
Ale bez bříška to líp vypadá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jan: jo, taky jsem si všiml. Skoro se začínám obávat, jestli jsem se nepropadl do paralelního vesmíru :-))

Lunej: Vždyť Petra i Všetíček od začátku deklarovali, že jim nejde o nějaké shazování kil, ale o celkové zlepšení pohybu a kondice. ;-)
Reagovat
Jan
Vždyť tu byl před časem článek, že Všetíček promění tuk ve svaly. Že by tak pracovali na břišních svalech ? :)))
Reagovat
LukasH
Není možný, aby Petra při tom režimu, co měli na Floridě přibrala. Upřímně, myslím si, že se jí ta váha nijak moc neměnila vůbec. Možná malinko, ale ne moc. Břicho měla vždycky a v tom tričku na jaře vypadalo větší než potom v dalším oblečení, který měla v Americe a Asii.
Reagovat
PetaM
Mě také přišlo, že má trošičku větší bříško, ovšem oproti tomu rapidně zlepšený pohyb. Takže je mi to vlastně tak nějak jedno. Někomu se to ukládá na pozadí, někomu v nohách a Petře prostě na břichu. Blbé místo, ještě, když je Češka, ale co s tím, i s tím vyhrála spoustu turnajů ...
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvám se, že jsem tu tuhle debatu rozpoutala, není to mým zvykem, takže už brzdím a měníme téma. Dneska jsem jen trochu ironická, to mě zas přejde :)
Reagovat
LukasH
Jan: prostě Petra má takovou postavu. To se nezmění. A myslím, že svaly má a mít bude ještě víc, ale bříško tam bude. Musela by jít na liposukci. Postavu Sereny prostě mít nebude. Hlavní je ale to, jak hraje. Vždyť všechny ty tenistky vypadají nějak. Němky mají silný paže a stehna. Nebo Vika taky není nejštíhlejší. Tak už přestaňte řešit Petřinu postavu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je na moji hlavu tentokrát, já s tím začala. Ale už končím, napořád, slibuju :D
Reagovat
freeteepek
Ano, Petra se mění. Zmenšujou se jí prsa, bříško zůstává. Doufám, že to nebude v tomhle duchu pokračovat, vypadala by příšerně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jan: Já myslím, že na tom pracují. Nic to ale nemění na tom, že ona ten tuk na břiše bude mít vždycky.

LukasH: hlavně jí se všechno ukládá na bříško, kde je každý gram rozdílu strašně vidět. Holky, co se jim tuk ukládá rovnoměrněji, mají v tomhle výhodu, u nich ten váhový rozdíl nebývá tak patrný.

PetaM: viz LukasH

Lunej: já si hned myslel, že vyvolávat démona zvaného "Petřina postava" není moc dobrý nápad :-)
Reagovat
Mr.Pink
kdyby na tom pracovali, tak ma ploche bricho.
Reagovat
Mr.Pink
kdyby na tom pracovali, tak ma ploche bricho.
Reagovat
smazaný uživatel
Genetiku jste koukám ve škole ještě nebrali, co? No jo, ta je vlastně v osnovách až v osmičce..
Reagovat
Mr.Pink
a opet genetika, to jsou jen velmi trapne vymluvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, jak jinak :-P
Reagovat
LukasH
Nemá, fakt věř, že ne. Cvičením svaly posílí, ale nějakej tuk tam zůstane. Quesh má pravdu, že většina ženských to má na zadku. Petra právě zadek skoro nemá. Aby se zbavila tuku na břiše, musela by vážně na tu liposukci. Pro takový lidi je vlastně určená - co sportujou, ale nemůžou se zbavit tuku v určitý části těla, ať dělají, co dělají.
Reagovat
Mr.Pink
nejaky tuk tam zustane vzdy, to je jasne.
ploche bricho je hlavne o strave. vetsinou je to opravdu trapna vymluva.
Reagovat
LukasH
No, u vrcholový sportovkyně bych to jako trapnou výmluvu nebral. Navíc ten tuk na břiše se nedá shodit posilováním břicha. To se sice zpevní svaly, ale tuk se nespálí. Tuk kdekoliv se spaluje aerobním cvičením, který Petra podle informací absolvovala víc než dost. Prostě je to tak geneticky. Kdyby se to vzalo a dalo na zadek, tak všichni řeknou, že je Petra krásně štíhlá.
Reagovat
Mr.Pink
No prave, vrcholova sportovkyne - tenistka by mela vypadat uplne jinak. Samozrejme, ze se tuky spaluji aerobnim cvicenim, ale bez dobreho stravovani bude takove cviceni k nicemu. Informace o jejim treninku nemam, takze nemohu hodnotit zda a kolik casu venovala aerobnimu treninku. Zakopany pes bude, podle me, hlavne ve strave.

ale je to jeji zivot, klidne at ma 200 kg. jen jsem si vsiml, ze jeji postava od konce minule roku doznala urcitich zmen. sirsi ramena (+), vetsi bricho - celkove vypadala oplacanejsi (-)
Reagovat
carolyn
tak tady WATTS ZAP 2013 :-)

http://www.youtube.com/watch?v=TNGlqPJ_PDI
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/z-lazara-muzem-roku-zelezny-stepanek-dokazal-nemozne/r~fd75d152624911e383ba002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-20
Reagovat
Sonja
Tak to je mazec, jak hraje.
Reagovat
Sonja
"Best match in my career"...Tak to bych řekla:-D
Chudák Miloš, takovou hru od 280.hráče žebříčku nemohl čekat. Tak snad to Kanada zvládne aspoň proti oslabený Itálii.
Reagovat
dadaft
http://img13.rajce.idnes.cz/d1303/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/2013-12-29_143409.jpg?ver=2
Reagovat
dadaft
bravo bravo Genie.
za odvahu zaútočit, za snahu rozdělovat míče, za chuť si to dohrát na síti. )))))))

bravo bravo Ago.
tohle nebylo jednoduché...
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezkej zapas to byl. Aga hrala docela akrivne jak mela moznost a Genie to rezala jako je jejim dobrym zvykem. V prvnim setu ani jedne to moc neslo na siti ale to byla jedina chybka na tomto zapase :-) Moc hezky match...
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo! Genie, ještě jeden!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to tady dřív napadne sníh :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To jo...ten třetí je krize..
Reagovat
smazaný uživatel
já radši žeru :D a krmím Poua
Reagovat
smazaný uživatel
To chce čas než Genie vyspěje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Matchball pěknej, to musím uznat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte v tom článku chybu,Česko je ve skupině B..
http://hopmancup.com/countries/czech-republic
Reagovat
dadaft
tak holky se do sebe pustily pěkně zvostra a vypadá to na zápas podle mého gusta. )))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
1.set pro Agu ;)
Reagovat
dadaft
do půlky setu super, v 7. gemu se Géňa rozsypala...
6:3 Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
kanárek to nebude :D*
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý zápas..
Dneska se mi líbí Agy hra, snaží se hrát aktivně..
A zápletka je tu! 4:3 a jde podávat Genie!!
Reagovat
dadaft
ohó, ve druhém to vypadalo jasně (4:1), ale Géňa si vzala brejk zpět.
ovšem EU musí ubrat...
Reagovat
dadaft
Ago, člověče, tohle smrdí třetím setem...
Reagovat
smazaný uživatel
3. set by tomu zápasu slušel myslím, ale vypadá to, že to Aga nakonec urve v tiebreaku..
Reagovat
dadaft
... ... a neurvala.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/cesketenistky

Zde najdete aktuální zprávy, komentáře, výsledky zápasů a zajímavé postřehy týkající se ČESKÝCH TENISTEK !

Neváhejte a dejte také LIKE :)
Reagovat
Nola
gratulujem českému páru, malá poznámočka: to nemáte krajšiu fotku, ako záber Petry od chrbta?
Reagovat
Jan
Pěkné, ale výhra nad slabšími soupeři je něco jiného než budou následující zápasy. Držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,tak po delším pročítání diskuzí zde na tenisportálu jsem se rozhodla rozšířit fandovský klub Petry Kvitové a od nové sezóny se připojím.... Zápas jsem dnes viděla a bylo to pohodové a příjemné podívání bez nervů. Neví někdo kde by se dala shlédnout čtyřhra, kterou jsem propásla? Děkuji M.
Reagovat
PetaM
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10186693736-tenis/213471291354001-cesko-spanelsko/

Tady se můžeš kouknout :) Budeš muset jen přeskočit dvouhry :) Taky na to teď koukám .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju
Reagovat
pepin
Tak Tě vítáme a doufám, že jsi fanda "rozumný" a ne zaslepený.
Reagovat
smazaný uživatel
No v odkaze mi to nabízí jen dvouhru Kvitové, čtyřhru nemůžu najít. :(
Reagovat
EllNino
musíš počkat, až skončí to první video, automaticky se to přepne na další :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, díky :)
Reagovat
PetaM
A nebo to prostě jenom přeskoč :D
Reagovat
EllNino
Jo, to bude snažší :D :D
Reagovat
PetaM
Já to píšu jen pro jistotu :D Někteří jsou totiž schopni dívat se na celý zápas Petry, a pak Radka, jen aby se dočkali debla :D Neříkám, že je to tenhle případ, ale pro jistotu jenom :D
Reagovat
EllNino
Jo, jo :D ještě, že se ty ostatní zápasy vysílaj v křesťanštější hodinu, z toho ponocování jsem nějakej připitomělej :D
Reagovat
PetaM
Přesně přesně. Bude se mi mnohem lépe vstávat na 10:30, než čekat na 3:00 ... :D :D Už zítra Francie :D Těším se :D
Reagovat
EllNino
Koukal jsem, že taky hraje zejtra Klárka s Donnou, Barbora, Kar. Plíšková a Andrea s Venus v nočním zápase :D tkže budu stejně ponocovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj :D zas tak pitomej nejsem, abych nepřeskočil. :D
Reagovat
dadaft
no, já mám dneska budík na 1:30, kdy hraje Jamie Hampton. bůůůů... ((((
Reagovat
smazaný uživatel
ale zatím pouze očekávaná výhra se 100 hráčkou a 194 hráčem.
Reagovat
smazaný uživatel
proti hráčce, lkterá dala Sereně kanára
Reagovat
MarcelPersch
hard a antuka je trošku něco jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
jo je :D ale stejně dala Sereně kanára..a byla 2 míčky od senzace
Reagovat
petrulinka
Petra hrála moc hezky, pak jsem šla spát, takže další zápasy jsem neviděla, kouknu odpoledne na záznam. Ale zítra to bude jiné kafe. Tsonga a Cornet nejsou žádné ořezávátka a John se Sloane taky. Tak uvidíme, každopádně budu moc držet palce.
Reagovat
dadaft
pochvalme i Kristýnu Plíškovou, na úvod sezóny už má dva vyhrané zápasy, oba dokázala otočit............
teď ji čeká Coco, vloni byl povrch v Aucklandu pokud si vzpomínám rychlejší, takže nic jednoduchého, ale věřím v postup.
Reagovat
pepin
Tak velká gratulace, solidní výkon, je moc hezké se na ně dívat jak jsou zamilovaní, je to vidět i na kurtu. Radek přesně plnil to co Petra potřebuje. Klid, rozvahu, povzbuzení ve chvíli když tam sypala jednu dvojchybu za druhou, přesně bylo vidět jak ji vedl. Doufejme, že to bude pokračovat, mám dojem, že má na Petru opravdu velký vliv a to nejen díky věku, ale hlavně jako tenisový matador. Petra by jej potřebovala mít vedle sebe i v normálních turnajích vedle Davida. A ten polibek na závěr, opravdu moc hezké. Tak uvidíme zítra, to bude trošku jiné kafe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem nakonec vydržela a koukala na 1. set. Musím říct, že mě Petra moc příjemně překvapila aktivitou, hrou u sítě a pěknými voleji. Chvílema byla lepší než Radek, který se občas chtěl předvést, ale ne vždy to vyšlo :) Připadalo mi to z jejich strany jak exhibice, bezstarostná, pohodová, samý úsměv :) Umpire rozhodčí teda fakt stojí za to :) 2. set jsem už nevydržela, ale jsem ráda, že vyhráli. Nejsou sice tak sehraní a občas nějaká ta srážka a nedorozumnění, ale celkově na mě působili hodně pohodově. Je pravda, že se uvidí, až budou mít těžšího soupeře. Nicméně co jsem já viděla, tak Petru chválím :)
Reagovat
VlS
VMixu taky bez ztráty setu, super start
Reagovat
Karl
Gratulace, doufám, že se v tomto duchu ponese celá sezóna. :-) Teď napjatě očekávám smíšenou čtyřhru, první společný zápas, doufám, úspěšné dvojice. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist