Kvitová drtila Kirilenkovou, Ruska po 7 gamech vzdala

21. 1. 2012, 02:20
Aktuality 80
AUSTRALIAN OPEN ženy - 20 vítězných úderů a pouhé 2 nevynucené chyby. Petra Kvitová na svou soupeřku ve třetím kole Australian Open Marii Kirilenkovou vletěla, nadělila kanára a za 38 minut vedla 6-0 a 1-0. Ruska pak kvůli zranění marný boj vzdala. V osmifinále se česká tenistka utká se Srbkou Ivanovičovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová měla ve druhém kole problémy hlavně s vlastní hrou a postup přes Španělku Suárezovou musela vybojovat. Dnes už to ale byla zase známá Petra Kvitová Světová dvojka v Rod Laver Areně přehrávala Rusku Marii Kirilenkovou, která za stavu 6-0 a 1-0 pro českou hráčku ze zápasu kvůli zraněnému levému stehennímu svalu odstoupila.

"Naposledy se mi stalo, že by soupeřka vzdala, při utkání v Tokiu se Šarapovovou, ale její zranění kotníku bylo určitě vážnější než Kirilenkové," řekla Kvitová.  Opět často hledala očima trenéra Davida Kotyzu v hledišti. "Cítím, že tam je tým, který mě podporuje. Je to většinou automatické," usmála se hráčka z Fulneku.

Kvitová od první výměny zasypala soupeřku sprškou tvrdých úderů. Kirilenková se ale bránila a první game utkání trval dlouhých deset minut. Na jeho konci využila Kvitová čtvrtý brejkbol a zaťatou pěstí oslavila zisk podání soupeřky.

Maria Kirilenková a Petra KvitováZa dalších deset minut už wimbledonská vítězka Kvitová vedla nad 27. nasazenou Kirilenkovou 4-0 a stejně jako ve finále Fed Cupu na kurtu dominovala. "Prvních pět her jsem hrála skvěle, z toho jsem měla opravdu radost," řekla Kvitová. Češka hrála soustředěně, přesně a Kirilenková se často stihla po míči jen ohlédnout.

Za stavu 5-0 v první sadě si nechala Kirilenková ošetřit levý stehenní sval v útrobách stadionu. Kvitová se o pauze na lavičce zahalila do ručníků. Set pak doservírovala zcela přesvědčivě bez ztráty fiftýnu a ukončila esem.

"Snažila jsem se o pauze na ošetření maximálně soustředit a hrát pak se stejnou intenzitou, nedělat chyby a chodit do míčů," řekla Kvitová. "Někdy totiž bývá složité se po pěti minutách dostat zpět do zápasu, do rytmu, v jakém jsem hrála předtím."

Po první hře druhé sady Kirilenková utkání vzdala. Kvitová se tak zdržela na kurtu jen 38 minut, během kterých trefila 20 vítězných úderů a udělala pouhé dvě chyby.

"Proti předchozímu zápasu jsem určitě nebyla tak hektická, cítila jsem se dobře. Taky k tomu přispěla skutečnost, že se hrálo v Rod Laver Aréně, kde je jiná atmosféra," porovnávala Kvitová duel s Kirilenkovou s druhým kolem, v kterém měla v Hisense Aréně problémy a Španělku Carlu Suárezovou porazila až 2:1.

Rodačka z Fulneku, která se může stát po Australian Open světovou jedničkou, napodobila postupem do osmifinále Ivetu Benešovou a Tomáše Berdycha.

Ve 4. kole Kvitová narazí na jednadvacátou nasazenou a bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou, se kterou v letech 2008 a 2009 prohrála všechny tři vzájemné souboje. Srbka dnes porazila ve dvou setech Američanku Vaniu Kingovou.

Ivanovičovou sice ve třech vzájemných zápasech Kvitová ještě neporazila, ale předešlé duely se hrály v době, kdy byla Srbka na vrcholu a Češka se s okruhem WTA teprve seznamovala. "Petra je nyní jednou z nejnebezpečnějších na okruhu a jsem ráda, že se střetneme. Bude to pro mě velká výzva," řekla Ivanovičová.

V Melbourne Parku dnes dohrála překvapivě Marion Bartoliová, se kterou se Kvitová mohla utkat v případném čtvrtfinále. Francouzka podlehla Jie Zheng, která bude o potencionální čtvrtfinále proti Kvitové usilovat v souboji s Italkou Sarou Erraniovou. Vypadla také Věra Zvonarevová, jež nestačila na krajanku Jekatěrinu Makarovovou.

Nedařilo se českým deblistkám. Postoupily pouze sedmé nasazené Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, naopak končí Benešová se Záhlavovou-Strýcovou, Birnerová, Uhlířová a i nejvýše nasazený pár Květa Peschkeová/Katarina Srebotniková - pár odstoupil kvůli zranění Slovinky, Češka tak bude pokračovat alespoň v mixu po boku Mikea Bryana.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2012 -
(Austrálie, tv. povrch Plexicushion, 26.000.000 austr. dolarů)
sobotní výsledky českých tenistek (21. 01. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Kirilenková (27-Rus.) 6-0 1-0 skreč K.

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) - Cetkovská/Foretzová (ČR/Fr.) 7-5 6-3
Kudrjavcevová, Makarovová (Rus.) - Peschkeová/Srebotniková (1-ČR/Slovin.) 3-2 skreč P./S.
Mirzaová/Vesninová (6-Ind./Rus.) - Birnerová/Briantiová (ČR/It.) 7-5 7-5
Beguová/Niculescuová (Rum.) - Uhlířová/Grandinová (9-ČR/JAR) 6-1 4-6 6-3
Fudžiwaraová/Moritaová (Jap.) - Benešová/Záhlavová-Strýcová (10-ČR) 6-4 3-6 7-5

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Uhlířová/Lipsky (ČR/USA) - Hercogová/Cabal (Slovin./Kol.) 7-6(4) 7-5
Matteková-Sandsová/Tecau (8-USA/Rum.) - Hradecká/Čermák (ČR) 4-6 6-3 10-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

80
Přidat komentář
smazaný uživatel
Viktoria vs Iveta > Iveta sokuje svet a postoupi;)

Li vs Kim > tipuji Kim. Tezky zapas na tipovani.

Karolina vs Jankovic > Jelena pomyslne sesadi Karolinu z tenisoveho trunu. Jejich vzajemna bilance je velmi vyrovnana, ale vykony Karoliny za posledni dobu moc ne.

Agnieszka vs Julia > Tezke tipovat, opet napisi pro-forma > Aga:)

-------

Feliciano vs Rafa > Rafa.

Tomic vs Fedex > Tomic nema co ztratit, podle mne udela set, ale asi to bude jeho posledni zapas na letosnim AO. Ale kdo vi. Divaci delaji divy. Tohle netipuji.

Tomas vs Almagro > Tomas postoupi opet ve 3 setech.

DelPo vs Kohli > Urcite DelPo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem v noci sledoval a výkon Petry byl o dvě třídy lepší,než v utkání se španělskou hráčkou. Věřím,že v osmifinále Anu porazí.Podle mojeho názoru se v semifinále utká o post světové jedničky Petra s M.Šarapovovou. Vyhraje Petra a finále s Kim si užije už jako světová jednička.
Reagovat
VlS
holky
Azarenka Victoria versus Benesova Iveta; Iveta nemá asi moc velkou šanci vyhrát, o to víc jí budu držet palce, ale vsadit na Ivetu, to neudělám.
Li Na versus Clijsters Kim; škoda zápasu, kterej měl být o kolo až dvě později, jedna z potenciálních semi finalistek vypadne už v osmi finále, ale nic se nedá dělat. Můj tip je Na-li, přání je Kim.
Wozniacki Caroline versus Jankovic Jelena; těžko říct. Jelena není úplně odhadnutelná, navíc na Caro vysloveně neumí, je něco mezi útočnicí a obranářkou, proto prohrává jak s vyslovenou obranářkou Caro, tak s vyslovenejma bomberkama. Tipuju, že to Caro ubrání, fandím Jeleně (podle mě největší dámě na okruhu).
Radwanska Agnieszka ? Goerges Julia ? jde o to, jakou bude mít Julia mušku. Jestli bude trefovat kurt, tak Agu ustřílí. Tipuju, že nebude trefovat kurt a postoupí Aga. Nemám zde osobní přání, ani jednu nemám nijak zvlášť rád.
Kluci
Feliciano ? Rafa ? favoritem je určitě Rafa, ale myslím, že Feliciano není bez šancí. Z ESP jedinej skutečnej hardař s výtečným servisem, , přechodem na síť, volejem, kraťasem ???????.. . Navíc, na rozdíl od ostatních ESP není z Rafy vedle a nebojí se ho i porazit (už se stalo). Budu fandit Felicianovi.
Tomič ? Fedex ? myslím, že favoritem je Fedex a věřím, že vyhraje, i když to vůbec nemusí být lehké. Australani Australana poženou dopředu, ale na to má Roger zkušeností dost, aby se nenechal vylekat.
Berdych Almagro , věřím i fandím Tomášovi
Delpo ? Kohli tipuji Delpa, palce držím Kohlimu, ale asi to nepomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce Caro a Vice, to je snad jasné. :) Z dalších zápasů bych to přál asi Julii a Kim... Jelena je v pohodě, ale pro mě je největší dámou na okruhu Masha. :)
Reagovat
gigin
já jsem se právě chtěl zeptat,jestli teda můžu, pro zrovna Jelena.
Reagovat
gigin
.
Reagovat
Andrew89
Zítřejší ideální den? Carol poražená, Kim poražená, Vika postup a Aga taky:)
Reagovat
VlS
Chová se jako dámo - to je uměřeně, neječí, neřve, nebrečí, vždycky vypadá tak nějak upraveně.
Monty, jak proboha může bejt ta uřvaná vuvuzela dáma vůbec a k tomu ještě největší? Fakt máš popletený pojmy a dojmy.
Reagovat
gigin
děkuji za odpověď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak muj idealni den se diametralne lisi, ale jednu shodu bych tu nasla. VISi, samozrejme, ze nejvetsi DAMOU okruhu je Jelena!!! Bezkonkurencne, tech drobnosti, ktere ji prozradi je nepocitane, mimika, gesta uz mluvi uplne jasne..... ale verim, ze spousta mladych lidi vubec nevi, o cem mluvis ty. ;-))
Reagovat
gigin
kamarád byl právě v Dubaji a měl přístup i na večírek. A říkal, že právě Jelena byla velmi sympatická, zdvořilá a tak nějak prostě mu nejvíc přišla jako dáma :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevěděl, že do toho počítáš i zvukové projevy. :D Podle mě je Masha dáma, protože je velmi půvabná a elegantní v každé situaci. I když třeba upadne na zem a je celá od antuky, tak je prostě krásná. :)

A když už přirovnáváš Mashu k té barevné trubce, tak jsem se rozhodl zakončit svůj příspěvek básní:

Kdo nefandí vuvuzele,
nemá kouska ohně v těle,
tahle trubka, to je hit,
musím si ji zakoupit
:D
Reagovat
smazaný uživatel
ona je tou damou i na kurtu, vsimni se, jak si seda, zahali se rucnikem, k rozhovoru nejde nikdy bez bundicky - svetriku (Petro, mysli na to), ma vzdycky s sebou jeste kabelecku na ty vsechny jeji flasticky..... mile detaily....noooo
Reagovat
gigin
tak toho jsem si nikdy opravdu nevšiml :-D já se picnu :-))))
Reagovat
Fandina
není sama kdo se halí ručníkem a na kurt chodí všechny holky ještě v něčem na triku, bunda mikča. Faktem ale je, že hraje v zajímavých šatech nebo oblečení. Jinak Jelena je typ, který se mi vůbec nelíbí........
Reagovat
smazaný uživatel
Julia! Julia!
Reagovat
VlS
odpovím taky básní

Udělej si radost sobě,
kup si vuvuzely obě,
Schovej si je dobře někam ,
s vděčností před tebou smekám,
bez vuvuzel bude klid,
nebudeme muset klít.
Reagovat
Fandina
to jsou hezké básničky ...... ale monty má těch adeptek víc než dvě ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
klidne! Ale musis se smirit s tim, ze v zivote nepoznas damu. :-))) Ne, vazne, ja chapu, ze jde o tenis, ale i ten tenis hrajou lidi a jako takovi maji nejake projevy, a ted to sklouzlo (ja jsem sklouzla?) na ne...... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mne se Jelena taky vubec nelibi! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Vika chodí na kurt v bundě a se sluchátky v uších. :D Nejlépe oblékané tenistky jsou podle mě Masha a Caro. :) Zajímavé oblečení má taky třeba Galina Voskoboeva.
http://1.bp.blogspot.com/-tMtnZdUaQqc/TkYDUijH19I/AAAAAAAAOEg/YKajB0Gjnks/s1600/GV-toronto.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za smeknutí. :) Ale klidně si klej, prý to pomáhá. :D
http://tech.ihned.cz/c1-37774790-test-prokazal-kleni-pomaha-par-jadrnych-slov-dokaze-mirnit-bolest
Reagovat
VlS
ty truhlíku, máš ponětí, co je dáma? Dáma vůbec nesouvisí s krásou nebo s nějakými hadry. Dáma se pozná podle toho, že dokáže důstojně a vkusně nosit i pytel od brambor, dáma se nevystavuje zbytečně na twiteru a podobnejch lákadlech na puberťáky, dáma nedělá politickou reklamu a jiné pokleslosti a tak dál. Maša ani Vika rozhodně nejsou a nikdy nebudou dámy.
Reagovat
Andrew89
Ohoz je možná zajímavej, ale ona mi příjde krajně ošlikvá...taková bobrová...nevim jak to líp říct:D a pod tim bobrem si každej domyslete co chcete:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ses nám nějak rozohnil... Já ti ten článek neměl posílat. :D Ano, věřím tomu, že Masha by dokázala důstojně a vkusně nosit i pytel od brambor. :) Jelena má taky twitter a že je to lákadlo pro puberťáky? Jestli chceš, tak si to mysli... Ale je tam spousta mnohem starších lidí než já. :)
Reagovat
gigin
já si myslím, že vzhledem k mému věku bych už dámu mohl poznat. Ale pravda je, že jsem ji mezi tenistkami nikdy nehledal. Koukal jsem jen na to, kdo je mi nejvíc sympatický a jak hraje. Monty to má zmáklé od A až do Z ty dcérky. Já moc ne. VIS mi přijde taky kovaný a navíc bude asi i starší a zkušenější než Monty :-)Takže tenisovou dámu poznal :-D
Reagovat
VlS
Dáma není tenisová, dáma je, nebo není a může hrát tenis, být učitelka, prodavačka nebo policajtka, to je úplně fuk co dělá.
Dáma nepiští a neječí, když mluví sprostě, tak jen tehdy, kdy je třeba mluvit sprostě, .................. to je na tlustou knihu. Důležité je, že dámou se v principu nelze stát, tou se musí holka narodit a výchova to jen vytříbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas s Jelenou a jejími projevy nejen na kurtu. Ještě bych připomněla, jak
distingovaně se utírá po výměně do ručníku.

VISi, hezky jsi to popsal, jak poznat dámu :-)
Reagovat
tito
Taky souhlas, není co dodávat.:-)
Reagovat
rib
přesto, že by si zde mnozí přáli, aby Petra skončila na raketě Any, přesto, že Ana je zajímavé srbské děvče (se vším, co k tomu patří), přesto držím Petře palce a doufám, že předvede něco podobného, jako dnes s Kirilenko. Vždyť i Makiri hraje podobně jako Ana. Takže Petro POJĎ!!!
Reagovat
VlS
Co jsem nestihl v přímém přenosu jsem dokoukal ze záznamů, a tak tedy takto:
Novak, JWT, Kei, David dle předpokladů snadno postupují. Andy taky, ale navíc to byl divácky hezkej zápas. Gael - obrovský zklamání, Leyton potěšil své příznivce a rozesmutnil Miloškovi, ale byl to hezkej tenis. Milošek se dočká brzo. Potešil mě Ríša, navíc vyhrál jasně a zaslouženě.
Holky - o Petře netřeba psát, je toho tady plnej portál, Serena - v podstatě nuda, Greta nic nenabídla a tak Serena nic ukazovat nemusela. Maša - výsledek nezobrazuje průběh, Maša takovou převahu neměla, ale hrála moc dobře. Případné QF se Serenou může být hodně pěkné. Věrka - v prvním setu měla v TB SB, ale hrála najednou neuvěřitelně zbaběle a alibisticky a dopadlo to jak to dopadlo. V druhým už jen víc a víc propadala beznaději a panice a končila v slzách. Tím mě zklamala, hráčka její úrovně by měla umět přijmout porážku s úsměvem a grácií.
Marion - lehké zklamání, čekal jsem od ní víc. Zheng postupuje právem. Sabina - no, nakonec dobrý, ale proti Máše jí nevěřím, prohraje. Ana - no, Vania ji prostě neprověřila. Sorana - Sára - největší bitva v 1. setu, pak Sorana prostě odpadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Leyton rozesmutnil i mě, protože Milošek by mohl (možná) v zápase, který je teď na řadě, třeba i něco zkomplikovat.
Richard mě taky potěšil. V tom zápase by mě potěšil každý, komu by se to povedlo. :-)
Serena tam chodí zase jako spící pana a člověk nedokáže odhadnout, na kolik procent vlastně hraje. O šancích Mashe proti ní už jsem psal jinde, myslím že nebudou.
Věrka je bohužel jedna z těch, které asi nikdy nic velkého nevyhrají...
Marion, to bylo pro mě velké překvapení!!! Asi největší z dnešního dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny Tvoje oblíbenkyně jsou tam, ale teď to začne lítat :-)
I když si myslím, že Masha ještě jedno kolo dá, zatím je pořád lepší než Sabine, i když já budu fandit Sabine, je mi mnohem sympatičtější.
Ale co pak... Co si tak Masha může počít proti Sereně. Vždyť už když Angelika začala na chviličku hrát skutečný tenis, už měla obrovské problémy. A Serena nebude hrát skutečný tenis jen chvíli, ale od 1. do poslední minuty.
Vidím to v semi na předčasné finále Petra - Serena a jak tohle dopadne, to je ve hvězdách.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš. :D Je to otevřené, všech 16 holek má šanci. Sabine je mi taky sympatická, ale Masha je moje favoritka. :) Já zásadně netipuju a dívám se jenom na nejbližší zápas. Dál nemá cenu spekulovat. Co se má stát, to se stane. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si trochu zahrál se skleněnou koulí, ale finále raději vůbec netipuji, protože jestli dojde v semi k tomu co píšu, tak stejně skončím asi nervovým kolapsem a finále už neuvidím... :-)))
Reagovat
Fandina
dá Serenu tak vyhraje. Jinak vyhraje Serena. Finále Kim Petra nebo Kim Serena........
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, opět opakuji POKUD k tomu dojde, může to semi být taková řežba, že pak nemusí ve finále uspět ani jedna z nich.
A když už jsme u toho tipování, tak Na tentokrát pošle Kim domů.
Ale už končím, nechci něco zakřiknout!
Reagovat
smazaný uživatel
http://2012.australianopen.com/en_AU/news/match_reports/2012-01-21/201201211327133766359.html
Reagovat
smazaný uživatel
Kirilenková asi nevzdala po 1. hře třetí sady že??
A pokud vím tak Srebotniková je slovinka.
Profesionalismus!!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsme si tak trochu zvykly na to, že pan Zabloudil to po sobě moc nečte, jinak by mu to muselo hned padnout do oka.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky za upozornění.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Mashe a Aně! :) Všechny moje oblíbené tenistky jsou v osmifinále, už teď můžu být spokojený. Ale samozřejmě věřím a doufám, že budu mít komu fandit i ve čtvrtfinále, semifinále a nejlépe finále. :) Teď mě asi nebudete mít moc rádi, protože Vika hraje s Ivetou a Ana s Petrou. :D Petra je určitě favoritka, ale věřím, že když Ana předvede svoje maximum a Petra bude mít trochu horší den, tak Ana může vyhrát. Když Ana nevyhraje, nic se neděje. Jako jednadvacátá nasazená má už splněno. :) Adam mě teď taky nebude mít rád, protože Masha hraje proti Sabine... To jsem to dopracoval. :D Jinak mě celkem příjemně překvapila Jie Zheng, ta je mi sympatická od Wimbledonu 2008. Na druhou stranu je škoda Sorany.
Reagovat
Jabadu
Pokud Petra bude hrát jako dnes a půjde ji return, tak na ni nemá nikdo (ani Serena). Ana dnes dost kazila a jak už někdo psal - ve všech činnostech je tak o 30% horší než Petra. Doufám, že motyka nespustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty fandíš jenom těm hezčím,bohužel Petra ji deklasuje ,ivanovič neumí servis
Reagovat
smazaný uživatel
verim Petre. S Anou rozhodne, urcite prekona i krizi, pokud by prisla. Se Serenou si ji ale dovolit nemuze, vsechno musi byt rychle a slapat jako po dratkach. Rozbehana Serena uz je mnohem mene nebezpecna. A bude to jako u chlapu - zapas o servisu.
Reagovat
rib
ach ty příznivče tenisek z totalitních krajů :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadu, sojka: Každý zápas je jiný. Já vím, čeho je Ana schopná. :) Zatím porazila papírově horší hráčky, ale její výkon ze zápasu proti Kim v Brisbane nebyl vůbec špatný... Ale opakuju, Petra je určitě favoritkou tohoto zápasu.

pitr125: Já se za to nestydím. :) Servis je u Any taková trochu alfa a omega. Někdy jí jde výborně, jindy zase ne. Rozhodně bych ale neřekl, že ho neumí. Bude záležet na tom, jak ji to půjde v ten daný den...

rib: Ach ty ženbote. :D Včera jsem něco slíbil a chci to dodržet. :)
Reagovat
Heather_Fedex
Ana by si urcite jeste nejaky uspech zaslouzila. Masa bude mit tezkou praci proti sabine, ale forma je hodne na strane marie. Mne hodne zklamala marion :( carol to proti jelenovi taky nebude mit snadne :P a pokud se aza nebude rozcilovat kvuli prkotinam, tak ivetu splachne ve 2 sadach
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný zápas není snadný. :) Iveta je teď ve velké pohodě, ale Vika si tentokrát pro jistotu nechá aspoň jeden challenge. :D V zápase Zheng proti Marion jsem právě přál Zheng, ale nečekal jsem, že by mohla postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že jí Ana dá takovou malou lekci!
Reagovat
smazaný uživatel
No pořádnou lekci by si zasloužila. Nebo ani ne tak ona jako její skalní ''fanoušci''. Ale nevím jestli zrovna Ana je toho teď schopná.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty: Anně taky fandím proti Petře :D Ano, sežerte si mě, ale já prostě Petru nemusím...ale věřím, že jedno překvapení bude, a to v podobě vítězství Sabine :P Jen musí být perfektní na servisu, navázat na skvělé dropshoty a nedělat kvantum chyb jako v prvním setu. No ale, myslím si, že pokud Masha vyloženě nepodá podprůměrný výkon, tak půjde dál.
Reagovat
kejv2
Smim se zeptat, co konkretne ti vadi na Petre a naopak co se ti libi na tvych oblibenkynich?
Reagovat
VlS
Co se líbí Montymu za prvé, druhé a třetí, je asi jasné - vzhled, za čtvrté až milionté prezentace na sociálních sítích.
Co se nelíbí Mutademovi a za co by si Petra zasloužila lekci nevím, fakt je, že občasné přehánění fandů mi taky trochu vadí. Kdykoliv tvrdit před zápasem, jak někdo někoho rozmázne je ošidné. Stačí den blbec nebo nedejpánbu podvrtnutý kotník a všechno je jinak. I my, kteří Petře fandíme bychom měli mít k jejím soupeřkám trochu úcty alespoň před zápasem a lépe i po něm.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci protestovat, ale ono to u mě není až tak jednoznačné. :D Mně se dřív líbila Dinara a tu zrovna za krásnou moc lidí nepovažovalo... Samozřejmě se ale nestydím za to, že mám pro hezké holky slabost. A ještě když se k půvabu přidá sportovní um, tak tomu nedokážu odolat. :) Ale zase to není pravidlo, že bych fandil jakékoliv krásné sportovkyni... Pro mě jsou důležité sympatie a charisma, což jsou snad ještě subjektivnější faktory než krása. :) Jinak co se týká těch sociálních sítí, tak už je to dneska skoro povinnost. Tebe třeba nezajímá, co holky dělají mimo kurt, jakou poslouchají hudbu atd. Ale mě to zajímá hodně, protože chci vědět, jestli mám s holkama něco společného. :) A taky mě zajímá, jak se cítí a jestli jsou spokojené. Protože když jsou šťastné, tak jsou většinou šťastní i jejich fanoušci.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) To je hezké. Ale fakt. Monty, já Ti přeju abys byl šťastný. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji, já tobě taky. Přej a bude ti přáno. :)
Reagovat
kejv2
No ja jsem svuj dotaz ted smeroval na adama9, ale nevadi. Jasne ja tusim, ze kluci k tomu maji takovy trochu "glamorous" pristup. Ale chtel jsem to od nich slyset osobne :)
Ja chapu, ze tvaricky Ivanovic nebo Kirilenko se lip prodavaji, ale mne treba se ty holky nelibi. Jsou to takove detske panenky (hlavne Kirilenko). Naopak Petra sice typicka kraska neni, ale podle me ma presne to charisma, o kterem mluvi monty. Ale takove ne do oci bijici, ne uplne vyrazne na prvni pohled jako treba Sarapova.
Kazdopadne si ale oblibence ci oblibenkyne vybiram hlavne podle predvadene hry (proto taky vic sleduju chlapy). Takze muzu klidne rict, ze se rad podivam na Bartoli, Schiavone (kdyz ji to jde), Safarovou, samozrejme Kvitovou, i tu Azarenku nekdy zvladnu.
Reagovat
smazaný uživatel
No a já to mám kombinovaně, musí platit obojí. Jak sympatie, tak se mi musí líbit tenis, který hrajou. Krása v tom až takovou roli nehraje, takové ty modelkové typy jsou stejně nanic.
Ale třeba Anička mi sympatická je, Masha prostě ne.
A Peťka hraje nejkrásnější tenis ze všech. Na kurtu je to lvice a dračice dohromady, ale mimo kurt nejsympatičtější a nejmilejší holčina ze všech.
Reagovat
VlS
Mě tedy zajímá, jaký tenis hrají a jak se chovají na kurtu nebo v přímé souvislosti s tenisem. Co si dělají mimo kurt je jejich věc a mě do toho nic není a po pravdě je mi to úplně jedno.
Mám to podobně jako Kejv, mám rád aktivní tenis, kdy si hráč (hráčka) jde ten bod uhrát a nečeká, že ho dostane - jak bylo řečeno, Peťa, Vika, Kim, |Fran, Marion. Petko, Lucky(obě). Serena samozřejmě tenis na to má, ale je mi nesympatická.
Reagovat
Jiri
Serena se vrati vzdy po delsi pauze bez jakehokoliv zapasoveho rytmu a vsem strasne naklada. To same Kim a chvili i Henin. To ukazuje na "bidu" soucasneho zenskeho tenisu. Doufam, ze Peta a ji podobne nastartuji novou eru silnych a stabilnich tenistek.
Reagovat
Fandina
silné a stabilní tenistky které přijdou nahradí staré silné a stabilní tenistky jako je dnes Serena a Kim a bude se to dál opakovat ... úsměv
Reagovat
Andrew89
Tvuj komentář k ,,bídě" ženského tenisu mi přijde hodně zcestný....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to znamená že Vaidišová bude za půl roku v první desítce :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
Pe3k
Monfils skončil :(
Reagovat
misoSK
To bolo pekne divadlo co tam predvadzal, dva sety sa tam plazil so zranenym chrbtomm, potom ozil, zacal hrat normalne, uhral seriu gemov 11:1 aby nakoniec totalne pokazil zaver svojimi dvojchybami
Reagovat
smazaný uživatel
A já skáču do stropu radostí, neboť Gael si to dnes nezasloužil. Kukuškinova hra měla více kvality a z jeho strany tam byla větší snaha ukončovat výměny. Byla to bitva se šťastným koncem pro Kukuškina. Mimochodem nechápu Gaela, když čelil matchballu, proč druhý servis a zároveň jeho poslední byl tak riskantní. Ale bylo to jeho rozhodnutí. Dobrý zápas.
Reagovat
Heather_Fedex
Jak uz jsem psala: prohral diki bezohlednim divakum kterym vypadavaji mice pocas zapasu!!
A sice, kukushkin podal velmi solidni vykon, to je pravda
Reagovat
misoSK
Nebyt tych divakov tak Gael dostane zrejme 3:0 na sety...To, ze si nezasluzil vyhrat je jasne, len mi nejde do hlavy ten jeho divny pristup k zapasu, dost by ma zaujimalo nejake jeho vyjadrenie, 2 hodiny vyzeral, ze skrecuje a zrazu ani stopa po jeho zraneni...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že i Petra tak decentně v porovnání s Mashou v Tokiu naznačila, že Makiri asi nic nebylo, prostě jen utekla z kurtu. :-)
Ana hraje podobně jako Petra, snaží se být aktivní, tlačit, zakončovat atd. Ve všem co dělá je ale asi tak o 20 až 30% slabší a pomalejší než Petra. Pokud Petra odehraje svůj solidní standard (nemusí to být nic výjimečného) tak Ana nemá šanci.
PÉŤO POJĎ !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Panenky v pořádku :-))
Reagovat
vendulkabendulka
Petra ma zatim dobry los. Ivanovic da, pak Errani/Ceng, to jsou hratelne souperky. Pak ale uz je semifinale, v nem Maria nebo Serena a tam se to vsechno rozlouskne.
Reagovat
Fandina
příští vítězka AO ........... go go go
Reagovat
Andrew89
Serema s tou Arn jen lehce trénuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ana si dnes nebyla moc jista, hodně chybovala, servis nic moc, takže je potřeba se soustředit hlavně na minimum chyb a nemusela by Petře dělat velké problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrala fantasticky. Dnes bylo v Melbourne zatazeno, bezvetri, skoro jako v hale, pro Petru ideal. Premejslim, jestli to ma na Petrinu hru nejakej vliv. V pondeli ma bejt horko, slunecno, ale zato nizka vlhkost vzduchu. Tak snad ji to bude aspon trochu vyhovovat.
Reagovat
Andrew89
Petra jí nedala žádnou šanci. Ted jde na Anu. Je na čase zvrátit nepříjemnou bilanci 3-0 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovicova je ted ve forme, myslim, ze to nebude jednoduchy zapas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist