Kvitová hned po otevření sportovišť vyrazila na kurt. Ale motivaci k tréninku hledá těžko

7. 4. 2020, 17:02
Aktuality 94
Petra Kvitová využila otevření venkovních sportovišť a po měsíci vyrazila s raketou na dvorec. Dvojnásobná wimbledonská vítězka si dnes na betonovém kurtu na Spartě zahrála s trenérem Jiřím Vaňkem.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"Vždycky je to skvělý. Tenis je letní sport. Je fajn si zahrát venku a jsem ráda, že to bylo umožněno. Že se otevřely venkovní sportoviště, tenisové kurty a mám možnost si poprvé zahrát venku," řekla třicetiletá tenistka v nahrávce pro média.

Světová dvanáctka naposledy trénovala v březnu v USA před turnajem v Indian Wells, který byl kvůli šíření nového typu koronaviru zrušen a posléze byla odvolána celá antuková i travnatá část sezony. Ta je aktuálně zastavena do 13. července.

"Uvidíme, jak budou vypadat poslední měsíce v roce, jestli se tenis vrátí na okruh, nebo ne," řekla Kvitová.

Přiznala, že jí momentálně chybí v tréninku motivace. "Je to hrozně zvláštní. Nevím, na co se mám připravovat. Udržuju tělo, aby nevypadlo úplně z rytmu. Každý den doma cvičím, běhám a dneska i hraju tenis. Tělo to nezapomene, jenom je třeba ho pořád udržovat," uvedla.

Kvitová je ráda, že v současném slunečném počasí mohla na kurt. "Hezké počasí vždycky zlepší náladu. V tom všem, co nás teď na světě pronásleduje, je fajn si zlepšit náladu sluníčkem. I venku si zaběhat a zpotit se je super," řekla.

Podle bronzové olympijské medailistky je otevření venkovních sportovišť prospěšné obecně. "Zvyšujeme si tím imunitu, abychom byli odolní nejen vůči těmto virům, ale vůči všemu. Posiluje to i psychiku," prohlásila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

94
Přidat komentář
Kozoroh
ČT je pro-unijně zaujatá, to mi je jasné, ale aeronet je proruská žumpa. Kdo považuje Aeronet za hodnověrný zdroj, by se měl nad sebou zamyslet.
Reagovat
blixa
To je ovšem něco, čeho milovníci téhle žumpy nejsou schopni ;-)
Reagovat
peggy
Je moc hezké,gesto Karolíny Pliskove,že své byty v Praze dala pro potřebu těm co stojí v první linii.Je to opravdu Česká jednička,myslí na vše. DIKY KAROLINO.
Reagovat
Frick
Pokud bude evidentní, že čínský režim nese za pandemii zodpovědnost - teď nemyslím, že jim to ušlo z laboratoří, ale 1) umožňovaly ty humusáky wet markety 2) Zatajovali informace, umlčovali ty, co varovali, byly by na místě nějaké sankce?

Např. že by tenistky ze západních zemí odmítaly hrát na všech čínských turnajích?

Dále bych si dokázal představit, že by se mohly bojkotovat ZOH v Pekingu.
Reagovat
Grape
Jak většinou nad tvými fabulacemi obracím oči v sloup (Žondra, daně), tak tohle mi nepřijde jako úplně špatný nápad. Čína by si to rozhodně zasloužila.
Ovšem problém je, že bojkotem by tratily i samotné tenistky, ZOH v Pekingu bude pro spoustu sportovců vrcholem kariéry, tohle projde jen těžko. Možná u jednotlivců ano, ale u většiny ne.
Reagovat
milik254
Čína bude po pandemii jako první znovu ekonomicky obnovená, nebo se tak minimálně bude chtít tvářit, takže si spíš myslím, že tenistky spíše objedou každý čínský turnaj, aby si vydělaly nějaké žluťásky
Reagovat
FulnekUltras
nenech se tak naivně vláčet euroatlantickými mediálními výplachy a radši pořád sleduj osobní perimetr - ty nejpodezřelejší exempláře bude brát odchytka po velikonocích rovnou do pytle ;-)
Reagovat
Jan
Čína a USA:

https://www.youtube.com/watch?v=bt4KiOp4WLs&fbclid=IwAR0aiZvzNm77mmi_zFNtHiNS87DRSKwFA0nZ0Y-4YzNlMhwWB83HWwF_-Gs

https://www.youtube.com/watch?v=3ppM8VOWFRk

https://aeronet.cz/news/video-dalsi-traskave-svedectvi-reditel-italskeho-institutu-pro-farmakologicky-vyzkum-sokovanemu-moderatorovi-televize-rekl-ze-italsti-lekari-zaznamenali-pripady-coronaviru-jiz-na-pocatku-rijna/

https://aeronet.cz/news/video-bill-gates-v-rozhovoru-pro-ted-odhalil-ze-pro-obnovu-globalniho-cestovani-po-svete-budou-lide-muset-mit-prukaz-digitalni-imunity-ktery-ponese-informace-o-tom-jestli-je-clovek-ockovany/

Už před lety Bill Gates na konferenci pro bohaté mluvil o nutnosti snížit ppulaci planety:

http://www.rukojmi.cz/clanky/800-bill-gates-priznal-vakciny-maji

http://www.rukojmi.cz/clanky/1775-vakciny-a-bill-gates-filantropie-nebo-terorismus-pokracovani-nejctenejsiho-clanku
Reagovat
Jan
https://aeronet.cz/news/video-reditel-cdc-priznal-pred-americkym-kongresem-ze-v-usa-umirali-lide-na-coronavirus-dlouho-predtim-nez-virus-propukl-v-cine-ceska-spickova-biolozka-v-rozhovoru-sokovala-kdyz-potvrdila-info/
Reagovat
Fandina
Prosím tě, mysli hlavou. Podle mě ji nemáš.
Reagovat
blixa
Nástroj k myšlení evidentně postrádá ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak ušáckým óbrkurwám ani na obyčajných ušákoch nikdy moc nezáležalo, to je jas... Podle mého má ten vírus všechny znaky biologické bojové látky (mj. dlouhá stabilita ve vnějším prostředí, velmi snadný přenos, atypická struktura). No ale kdo by sa teď s tym už zabýval, hlavné sú gumičky a plná lednica žrádla. ;-)
Reagovat
Fandina
Nemel nesmysly. Neznám jediné jméno někoho z USA, kdo by tohle dělal. Jsi hloupý.
Reagovat
FulnekUltras
Kromě Pompea taky přesně nevím, jak se jmenují ty další kurwy - např. šéfové Pentagonu, CIA a členové prezidentova týmu "bezpečnostních poradců", plus další šmejdi z oblasti financí, průmyslu, spekulativních investic, strategických "projektů zahraniční pomoci a rozvoje" apod. Všechno jen samá "slušná a seriózní" superchamraď, která od 2. světové války ještě nestačila vychcípat.
Reagovat
EllNino
trochu moc uvozovek, patos z toho vyzařuje na míle, méně je více :)
Reagovat
FulnekUltras
realita a pravda je víc než prázdné kecy - akorát je potřeba si na ně zvyknout - moc se tady v posledních desítkách let nenosily
Reagovat
Fandina
Zato za komunismu, tam se kecy nosily. Hlavně ve vězení.
Reagovat
FulnekUltras
místo prvního "je" má být "jsou" ;-)
Reagovat
Fandina
realita a pravda jsou prázdné kecy jen pro bezcharakterní lidi
Reagovat
FulnekUltras
pořád mi vychází, že v těch tzv. "nevěrohodných" médiích je reality a pravdy často víc, než v těch "seriózních" - stačí si vzít jenom věci u nás, které si každý den můžeme osobně ověřovat
Reagovat
Fandina
Jenže každý se řídíme vlastním rozumem, hlavou a citem. A to jsou taková čidla, která nám řeknou, že to a to je možné nebo nemožné. A podle toho se rozhodujeme. A je úplně jedno, jestli je to v tom a nebo v tom médiu. A pokud se nám x krát stane, že v tom a tom médiu ti někdo říká něco, co ty sám uznáš za nevhodné a nebo vhodné, tak potom podle toho si sám uděláš obrázek o tom, jaké to médium je. Jestli je věrohodné nebo ne. Takhle uvažuje podvědomě každý. A klidně se může stát, že pro někoho je věrohodné to a pro druhé to. Záleží to na inteligenci, vrozené, získané a na zkušenostech člověka. A proto jsou také určité skupiny lidí, třeba podle iq. Teď mluvím o lidech, kteří vědomě nelžou. To je zase jiná kapitola.
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že každý na to máme nějaký svůj "hardware". A "software" do nás cpou 24/7 non stop. ;-)
Reagovat
Fandina
Já nemám až tak čas si nechat něco cpát do hlavy. Na to jsem moc stará a zkušená, abych si na to hrála.
Reagovat
Fandina
Respektive, ani nemám čas pořád něco poslouchat a nechat se ovlivňovat. A ani jsem to nikdy nedělala. Vždycky se rozhoduji za sebe a je mi fuk, co na to druzí.
Reagovat
FulnekUltras
jj, máš recht ;-)
Reagovat
FulnekUltras
jo - a na uvozovkách to vážně, ale vážně nestojí - ty akorát odrážejí pokrytectví současné civilizace - která ti obvykle "pomáhá" tak, aby tě doživotně zničila ;-)
Reagovat
EllNino
teď přijde to, že využiješ ode mě slovo "patos" a poskládáš na něm další glosku :)
Reagovat
EllNino
a následně využiješ slovo "gloska", protože patos už jsem ti vyžral já :) následně slovo "vyžrat" ... :)
Reagovat
FulnekUltras
zbytečně se v tom užíráš - radši vnímej a mysli ;-)
Reagovat
Fandina
Od tebe to sedí.
Reagovat
FulnekUltras
já minimálně apriori nerozlišuju "věrohodná" a "nevěrohodná" média - a to mi pro začátek úplně stačí
Reagovat
Fandina
Ty hlavně nemyslíš.
Reagovat
EllNino
přesně, bagatelizace a rádoby pocit, že máš navrch :) ale já ti vidím až do žaludku :) dobrou noc
Reagovat
FulnekUltras
když myslíš - sojka ti jistě dobře poradí i příště ;-)
Reagovat
Fandina
Je to úplně jedno, jaké jméno řekneš, ale potřebuješ si jako ten ubožáček na někoho ukázat a poplivat. Protože bys jinak nemohl žít, aniž by sis ně někoho neplivl. Je mi tě líto.
Reagovat
FulnekUltras
zkušenosti, vážená paní - přesně ty, které vy úplně ignorujete
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý. Nic jiného se o tobě nedá říci. Já mám bohužel víc zkušeností, než rozumu.
Reagovat
FulnekUltras
tak je využívej v plném rozsahu - nejen ty, které Ti před 30 lety nakukali Havel a spol. ;-)
Reagovat
Fandina
Havla jsem měla ráda hlavně jako člověka. Setkání s ním bylo super příjemné. Zažila jsem Klause i Zemana, ale jako člověk byl Havel nejlepší.
Reagovat
Fandina
Příjemný a milý.
Reagovat
FulnekUltras
Z Tvého zorného úhlu o tom nepochybuju. ;-)
Reagovat
Fandina
Já se celý dlouhý život řídím hlavně citem. A nemám ráda lidi, kteří ubližují druhým a kydají na ně hnuj, jak to děláš ty.
Reagovat
FulnekUltras
Cit je důležitá věc, to souhlasím. ;-)
Reagovat
EllNino
Lol, velice věrohodné stránky :D
Reagovat
FulnekUltras
co je dneska věrohodné - snad BBC, ČT nebo dokonce WHO ??? ;-)))
Reagovat
EllNino
Nova
Reagovat
Fandina
Věrohodné je to, co dává smyslu. Takže ČT a BBS určitě, což se ale o článcích výše říci nedá.
Reagovat
FulnekUltras
Pro mě je věrohodná hlavně Věra. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=86ScLVvQZuI
Reagovat
Mr.Pink
aeronet? to snad ne. proflakly dezinformacni web
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako ČT, BBC nebo WHO - což si ovšem "lepší lidi" nikdy nepřiznají - relevance informací je posouditelná pouze přímou zkušeností vzhledem k jejich obsahu, nikoliv tím, že nějaký zdroj jednou tendenčně onálepkujeme, a budeme se pak proti němu donekonečna vymezovat jen proto, že je na jakési "černé listině" - tohle praktikují mj. ušáci proti všem zemím světa podle toho, jak jim která leze do prdele - a adekvátně k tomu to pak taky dneska ve světě vypadá - totéž NATO, EU apod. - nejčerstvější praxe ukazuje, že veškerá předpojatost vede jen k prohlubující se neobjektivitě, a nakonec mj. třeba i ke zcela zbytečným ztrátám na životech - ve jménu tupého dodržování nařízení ze "seriózních" a "nedotknutelných" míst
Reagovat
Fandina
Fezinformavni web je ten, který vědomě šíří nepravdivé informace ve smyslu někomu uškodit a někoho zvyhodnit. A poznáš to hlavně podle stylu a rétoriky a samozřejmě i obsahu. Pokud whs zveřejnila něco a pak to drmentovala, tak to svědčí o něčem jiném než je dezinformace. Nebymxtx mozek umí rozlisovat.
Reagovat
Jan
Aeronet - proruský dezinformační web. Kdyby ses ale na ty články podíval, jsou tam videa rozhovorů těch dotyčných lidí. To přebrali jsou v tom nevinně. O tom, co pak v těch článcích píšou si můžeš myslet co chceš. Pak tam je odkaz Jaromíra chvátala - nikoliv aeronet. Mluví tam o vazbách jednotlivých laboratoří v USA a co se tam dělo. Z toho také něco vyplývá. A třetí zdroj - ne aeronet také mluví o tom, co se v USA dělo.
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se na jejich články a jejich smyslem je útočit na jednu stranu. Je to trapné.
Reagovat
Jan
Pokud to vyrobili v USA, tak nebudou útočit na jinou zemi, že.
Reagovat
Fandina
Jak to víš, že to vyrobili v USA?
Reagovat
Jan
A nakonec naše vědkyně Soňa Peková vyjádřila, že virus má takovou sekvenci, která by přírodně nemohla vzniknout: https://www.youtube.com/watch?v=gG7oEmuVrH0&t=108s
Reagovat
Fandina
Nemusím být vědkyně, aby mě nenapadlo, že to není přírodní. Ale to mohu řící i o moru, španělské chřipce a jakýkoli jiných nemocí, které lidstvo zná. To je tak všechno, co si o tom jak to vzniklo, mohu myslet. Chybí důkaz.
Reagovat
Jan
Poslechni si ten rozhovor.
Reagovat
Fandina
Já to slyšela, žádný důkaz tam není, ale potřeba plivat velká.
Reagovat
Jan
V reakci na prohlášení Soni Pekové se okamžitě z USA ozval řev, hned se to snažili vyvrátit. potrefená husa se ozvala.
Reagovat
Fandina
Každý se ozve, když ho někdo osočí.
Reagovat
Jan
NEříkala, že to vyrobili v USA, jen že vir je asi umělý. A přesto se ozvalo USA.
Reagovat
Fandina
Nějak si protiřečíš, na jedné straně to USA udalali na druhé to nikdo neřekl. Slovíčkaříš.
Reagovat
Jan
Soňa Peková řekla, že je virus asi umělý. Neřekla, že ho vyrobily v USA. Ale v těch jiných odkazech indicie ukazují, že zřejmě ano.
Reagovat
Jan
vyrobili
Reagovat
Fandina
To kydání hnoje na USA je fakt trapné.
Reagovat
Jan
Když v tom jednom videu ředitel Centra pro kontrolu a prevenci nákaz před americkým kongresem řekl, že koronavirus byl v USA už loni na podzim, v dalším videu italský lékař řekne, že se vyskytoval v severní Itálii už loni na podzim, jak se tam asi dostal ? Ve Wuhanu bylo v listopadu vojenské sportovní klání, kterého se účastnila i americká delegace. Ve stejné době tam byla konference, kde Bill Gates varoval před celosvětovou nákazou virem, dělali simulaci nákazy a vybrali s k tomu koronavirus (ne Covid-19, použili jeden z kmenů koronaviru). Asi o tom už musel něco vědět. V severní Itálii jsou rovněž americké letecké základy. Takže to celkově navádí na možnost, že jak v číně, tak v Itálii nákazu donesli američtí vojáci. A v odkazu MaP mluví o tom, jak čínští vědci vozili do USA viry odebrané netopýrům, které následně dostávaly laboratoře v USA.
Reagovat
Fandina
Gates nikdy nic takového neřekl. Jen hlupák tomu věří. Sežeň si jeho vystoupení v originále a pak něco říkej. Jsi směšný.
Reagovat
Jan
Někde jsem to četl.
Reagovat
Jan
Nakonec ve značné části laboratoří v USA, zabývajícími se viry, genetikou apod. má majetkový podíl Bill Gates. Tyto a další souvislosti jsou ve videu Jaroslava chvátala.
Reagovat
Fandina
Ten článek o Gatesovi je dezinformace. Nikdy nic takového by neřekl. Kdybys myslel hlavou, tak bys to pochopil.
Reagovat
FulnekUltras
je klasická euroatlantická manipulativní špína - nyní se horlivě snažící dehonestovat Trumpa (článek) - a odvést přitom pozornost od CIA plus dalších šmejdů - mediálně-masážní klasika, která už lidi s dlouhodobějšími zkušenostmi nemůže nijak překvapit - tenhle věčně nenažraný a hamižný ksindl známe jak své boty

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/americke-tajne-sluzby-vedely-o-nebezpecnem-viru-v-cine-uz-loni-40320011
Reagovat
Frick
Pokud se díváte k nějakýmu datu v budoucnu, tak se vždy podívejte analogicky do minulosti.

Za 6 týdnů bude třeba 20. května. Chcete něco předjímat, co v tý době bude a nebude?

Tak se podívejte 6 týdnů zpátky. 26. února. Copak si tehdy někdo myslel, co nastane? Si člověk myslel, že těch pár ohníčků nákazy se v Evropě uhasí a bude.
Reagovat
Frick
Od půlnoci z pondělí na úterý budou moci občané České republiky opět začít využívat venkovní sportoviště, parky a další veřejná prostranství k individuálnímu sportování. Pokud dodrží minimální odstup dvou metrů od ostatních osob, nebudou muset mít při sportování, a to včetně jízdy na kole či běhu, roušku. Společně sportovat mohou nanejvýš dvě osoby s výjimkou členů domácnosti a nesmí přitom využívat vnitřní šatny, sprchy a další uzavřené společné prostory. V praxi to znamená, že si lidé mohou venku nově věnovat třeba tenisu, nohejbalu, golfu, jízdě na koni, bruslení či vodním sportům při omezení počtu dvou osob na hřišti či v posádce.

-------------------------------------------------------------

Hm, takže pokud se čověk nechce dusit, tak musí sportovat? Takže pokud někde v městskym parku budu mít 2 meetrovou distance, tak bude v nepořádku, pokud tam budu jen stát, ale jakmile začnu dřepovat, tak na mne nemůžou?
Reagovat
sojka1
jses uz coby ten odmitac neskonale trapny, pokud vnimam rousku jako ochranu druhych a vim, ze virus pretrvava, je mi zle, predstavim li si misto v parku, kde poseda - polehava (pochybuji, ze by vydrzelo drepovat) nedisciplinovane neorouskovane, takze rizikove individuum a za okamzik pote se na stejnem miste zastavi - usedne na svacinku dychanim pres rousku vycerpany starik nebo maminka, jejiz dite se tam zacne na "zdravem vzduchu" popelit. Podstata je prece v rychlem presunu sportujicich, navic tedy ve forme se udrzujicich...
Reagovat
Fandina
Na Nově dávají Ordinaci v růžové zahradě a na Primě Slunečnou. Petruška to bude mít komplikované, na co se dívat. A jinak se mi líbí, že Petra, když se na to dívá, tak to také řekne. Hodně lidí ty seriály považují za brak a mnozí by to nepřiznali, i když se na to dívají.
Reagovat
brixner
Bábinko, věřila bys tomu, že třeba dnes jsou tací, kteří televizi ani nemají? Jsou považováni za exoty..."Cožeee, s neviděl Vordinaci, jó, jak von jí tam..." A to bez ohledu, zda to je brak nebo ne. Kdysi jsem tomu taky moc nevěřil, co já se před TV naválel - teda když zrovna nevolala nějaká ta sousedka, no :-) V únoru jsem načal, tuším, devátý rok bez TV a zvykl jsem si náramně. Nechci kecat nic o prioritách a podobných žvástech, prostě mi to nechybí a sedá na to jen prach. Takže místo Ordinace si čtu Virgilia v originále, občas Pavka Korčagin a ani bys nevěřila, jaká to je slast(rozuměj pohoda!), když si občas lehnu k Čendovi a proměním si ho na polštář! Jak dýchá, ně se zvedá a zase klesá hlava a už mockrát jsem u toho i na pár minut prostě usnul a on asi tuší, že se mi to líbí, protože sebou nemrská a poslušně drží a je v klidu. Teď si ho užívám do sytosti, ale brzy už vyrazím do práce a bude mi zase chybět-víc, než TV. Ale za měsíc zase přijedu a von vo to strah nemá :-))
Reagovat
Fandina
Ale věřila, že jsou tací, co televizi nemají. Mám jedny známé, ti televiz nemají, ale faktem je, že mají internet, takže informace čerpají odsud. Ale když ještě nebyl internet tak rozšířený, tak televizi doma neměli, ale když k nám třeba přišli, tak se permanentně na to u nás dívali, ať tam bylo cokoli. Na druhou stranu, zase se doma sobě víc věnovali. Hráli deskové hry a tak trávili společné večery. Takže, všechno má svoje.
Reagovat
Fandina
A zapomněla jsem na rádio. To je také informační zdroj. :-))
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
tak to ma byt ;-)
Reagovat
Nenela
My televizi taky nemame a znam docela dost rodin, ktere ji taky nemaji. Myslela jsem si, ze kvuli tomu deti budou mit problem se spoluzaky, ze se jim treba budou posmivat, ale to se nedeje. Asi ze televize je pro dnesni decka totalne out. Takze kdyz se mluvi o serialech, jsme tak nejak mimo.
ALE: se zacatkem krize jsme zacali sledovat vecerni televizni zpravy (pres internet). Jsou o hodne lepsi nez takovy internet. Treba SEznam NOvinky: 'v CR je jen 5000 nakazenych, zatimco v sousednim Rakousku 12000, pritom ma polovicni pocet obyvatel.' I uplny ignorant musi vedet, ze v Rakousku je jen o cca milion lidi mene nez v CR. A podobne informacni ulety jsou na internetovych zpravovych portalech pomerne caste. v TV zpravach se toto stava zcela vyjimecne. Kdyz uz se chci chlubit, jak jsem lepsi nez soused, tak prosim alespon s fakty, ktera se zakladaji na pravde. Jinak ta pozitivni zprava vyzni ne v tom smyslu, jak jsem to dobe udelali, ale v tom, jak se dobre umime chlubit.
Reagovat
Fandina
Musím to potvrdit, že moje vnoučata 18 a 13 let se vůbec na televizi nedívají. Moje generace a i mých dětí televizi zná a znali ji i moje rodiče. Ale jejich rodiče, moje prarodiče, ti zase byli odchovaní rozhlasem. :-))
Reagovat
Fandina
A současní mladí mají hlavně internet.
Reagovat
Fandina
A u všech těch mých jmenovaných pěti generací :-) ještě funguje tisk. Psané informace, noviny, časopisy, knihy.
Reagovat
a.magerova
Dnes sledovat televizi (bednu) v reálném čase je celkem zbytečná ztráta času, ono je lepší mít v rámci netu televizní kanály s možností zpětného (týdenního) čučení a pak nemusím koukat na to množství reklam, které přeskočím a stihnu v době vysílání jednoho filmu v bedně na netu dva filmy... ;-)
Reagovat
brixner
Vono to má taky jiný jistý nevýhody - já měl kdysi bednu, né že ne. Ale jak jsem furt někde v prdeli(samosebou pracovně), tak úklid drobáto zahálel. No a jednou mě něco vosvítilo a já si řek, že utřu prach. A když došlo na bednu, v tom žebroví vzadu mi normálně vyrostla v tom prachu malá kytička nejasný rasy. Tak sem to utřel vokolo a nechal jí tam ty živiny, to hlavně proto, že mam kytky tak nějak vobecně rád, protože kde je kytka, tam je hezky a veselo a já rozhodně nejsem mordovač kytek, spíš navopak - mam další dvě a docela se furt držej. Z toho vyplývá, že bedna(tedy TV) je semeništěm všeho možnýho neřádstva a já nemam rád neřád, ale spíš řád a proto sem tu bednu tehdá řádně popad a vodvez do sběráku - jako řádnej třídič ekologickýho vodpadu! Vod tý doby, když přídu domu, tak nic nezapínam, výhodou je, že nezapomínam nic vypínat :-)
Reagovat
a.magerova
No... u Tebe spíš předpokládám, že víc rozepínáš než zapínáš... ;-)
Reagovat
brixner
Tams toho, Peti, nikdá moc neupinkala, takže se nestresuj! Ale ty nebudeš, vo to strah nemam, to zas jó! n:-))
Reagovat
FulnekUltras
Výhodou Peti je, že "to má v ruce" - takže hlavně držet fyzičku - což si myslím, že v pěkném počasí nebude až takový problém. Nějaké ty "motivační" srandičky na vzduchu se už vždycky vymyslí. A doufejme, že by mohl v létě, kdy u nás virus snad povolí, probíhat předběžně plánovaný Kaderka Cup.
Reagovat
turista
Je to těžký, když speciální tenisový trénink nebude ještě dlouho moci prodat na turnajích.
Reagovat
tommr
naštěstí jsou na tom všechny hráčky stejně takže snad nehrozí, že by Petra po znovuzahájení sezóny nestačila na konkurenci ...
Reagovat
EllNino
naopak bych řekl, že Petra má v tomhle oproti některým hráčkám (jako například Simona Halep, Angie atd.) velkou výhodu, protože už se po dlouhé pauze párkrát vrátila a dokázala naskočit i do rozjetého vlaku ...
Reagovat
tommr
to je pravda. Když se Petra dokázala úspěšně vrátit po tom hrozným zranění ruky tak by měla zvládnout i tu koronavirovou krizi ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist