Kvitová je po čtyřech letech ve třetím kole Wimbledonu, postoupila i Strýcová

4. 7. 2019, 15:31
Aktuality 127
WIMBLEDON - Dvojnásobná šampionka Petra Kvitová poosmé porazila Kristinu Mladenovicovou a poprvé od roku 2015 se probojovala do třetího kola nejslavnějšího turnaje světa. Pár minut před Kvitovou do něj postoupila Barbora Strýcová. O účast mezi nejlepší dvaatřicítkou marně bojovala Kateřina Siniaková.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová letos prožívá naprosto skvělou sezonu. Devětadvacetiletá Češka si čtyřikrát zahrála finále, dvakrát byla úspěšná, ale v útoku na post světové jedničky, ke kterému měla skutečně blízko, jí zastavilo zranění levého předloktí, kvůli němuž od poloviny května nehrála a přišla i o antukové French Open.

Na kurty se vrátila ve Wimbledonu, kde v letech 2011 a 2014 kralovala, a návrat to je zatím velmi úspěšný. Nasazená šestka na úvod za hodinu hry porazila Ons Džabúrovou a set neztratila ani dnes s Kristinou Mladenovicovou, kterou přehrála 7-5 6-2 a upravila s ní vzájemnou bilanci na 8-1 ve svůj prospěch.

Kvitová hned v úvodním gamu po "prasátku" Mladenovicové ztratila servis a dlouho se jí nedařilo manko brejku smazat. Povedlo se jí to až na poslední chvíli. Francouzka totiž v desáté hře neproměnila ani jeden ze tří setbolů a dvěma dvojchybami v řadě Kvitové game darovala.

Českou tenistku srovnání skóre vybudilo k lepšímu výkonu. Mladenovicové ve zbytku zápasu povolila pouhé dvě hry, přičemž jednu z nich po dalším ztraceném podání, opět v úvodním gamu setu.

Kvitová před Wimbledonem kvůli zranění ruky příliš netrénovala a tréninky v tenisovém svatostánku neabsolvuje ani mezi zápasy, raději nechává předloktí odpočívat.

"Jsem ráda, že nejsem ten typ hráčky, co nemusí každý den dřít několik hodin. Doufám, že mi denní pauzy pomohou," uvedla Kvitová, která Mladenovicovou na vítězné údery přestřílela 24-7 a udělala stejný počet chyb (18).

Kvitová si třetí kolo Wimbledonu zahraje po dlouhých čtyřech letech. O první osmifinále od triumfu v roce 2014 se utká s o dva roky mladší Polkou Magdou Linetteovou (h2h 1-0).

"Důležité je, abych byla zdravá a mohla hrát svůj tenis," řekla. Dál než do třetího kola Wimbledonu se dostala naposledy v roce 2014, kdy londýnský grandslam podruhé vyhrála.

Linetteová si dnes při své premiéře ve druhém kole Wimbledonu poradila s talentovanou semifinalistkou nedávného French Open Američankou Amandou Anisimovovou.

Barbora Strýcová se na oblíbené trávě opět herně zvedla a v Birminghamu zopakovala semifinálovou účast z loňska. Na generálce v Eastbourne ovšem musela kvůli zranění achillovky vzdát hned první kolo.

Ve Wimbledonu, kde si v roce 2014 zahrála své jediné dosavadní grandslamové čtvrtfinále, ale 33letá rodačka z Plzně působí zase fit. V prvním kole nedala šanci nasazené Lesje Curenkové a dnes po téměr dvouapůlhodinové bitvě zdolala 6-3 7-5 Lauru Siegemundovou, které oplatila loňskou porážku ze Stuttgartu.

Strýcová mohla postup do dalšího kola slavit o pár desítek minut dřív. Za stavu 6-3 4-1 si však prohrála servis, vzápětí nevyužila ani jeden ze sedmi brejkbolů a i přes zvýšení na 5-3 se podařilo houževnaté Němce skóre srovnat. Strýcová se ale nenechala ztrátou jasného vedení rozhodit a ovládla následující dva gamy.

Strýcová, která na předchozích dvou letošních grandslamech skončila vždy v prvním kole, postupem do třetího kola Wimbledonu vyrovnala svůj loňský výsledek.

O účast mezi nejlepší šestnáctkou si zahraje se světovou čtyřkou Kiki Bertensovou (h2h 1-0), která dnes měla namále. Nizozemská favoritka zdolala Američanku Taylor Townsendovou 3-6 7-6 6-2, přestože ve druhém setu prohrávala 1-3 a za stavu 5-6 při podání soupeřky čelila mečbolu.

Z tria českých nadějí dnes neuspěla až Kateřina Siniaková, která v podvečer nestačila na domácí favoritku Johannu Kontaovou. Devatenáctá nasazená hráčka jí nenabídla ani jeden brejkbol a Britka zvítězila 6-3 6-4.

Siniaková hrála ve Wimbledonu poprvé na centrálním dvorci a před zápasem se bála, že bude svázaná nervozitou. "Ale nestalo se," řekla nedávná světová deblová jednička. Se svou hrou byla spokojená.

"Nemám si co vyčítat, ona mi nedala žádnou šanci a zvládla to na jedničku, ne-li na jedničku s hvězdičkou desetkrát podtrženou. Když jsem cítila šanci, šoupla mi tam dvě esa nebo přímé body, takže jsem se k ničemu nedostala. Držela to celý zápas," řekla Siniaková, jež se zaměří na čtyřhru, v níž s Barborou Krejčíkovou obhajují titul.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 38,000.000 liber
čtvrteční výsledky (4. 7. 2019)
• Dvouhra ženy - 2. kolo •
Kvitová (6-ČR) - Mladenovicová (Fr.) 7-5 6-2
Strýcová (ČR) - Siegemundová (Něm.) 6-3 7-5
Kontaová (19-Brit.) - Siniaková (ČR) 6-3 6-4
Bartyová (1-Austr.) - van Uytvancková (Belg.) 6-1 6-3
Bertensová (4-Niz.) - Towsendová (USA) 3-6 7-6(5) 6-2
Davisová (USA) - Kerberová (5-Něm.) 2-6 6-2 6-1
Stephensová (9-USA) - Yafan Wang (Čína) 6-0 6-2
S. Williamsová (11-USA) - Juvanová (Slovin.) 2-6 6-2 6-4
Bencicová (13-Švýc.) - Kanepiová (Est.) 6-3 6-1
Qiang Wang (15-Čína) - Zidanšeková (Slovin.) 6-1 6-2
Görgesová (18-Něm.) - Flinková (Rus.) 6-1 6-4
Mertensová (21-Belg.) - Niculescuová (Rum.) 7-5 6-0
Linetteová (Pol.) - Anisimovová (25-USA) 6-4 7-5
Suárezová (30-Šp.) - Parmentierová (Fr.) 7-6(2) 7-6(4)
Dartová (Brit.) - Haddadová Maiaová (Braz.) 7-6(4) 3-6 6-1
Riskeová (USA) - Jorovičová (Srb.) 6-2 6-7(3) 9-7
• Čtyřhra - 1. kolo •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (3-ČR/Tchaj-wan) - Barthelová/Knollová (Něm./Švýc.) 6-2 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

127
Přidat komentář
EllNino
do 3. kola postoupilo z 32 nasazených 18 mužů a 19 žen ...

To jen, kdyby tu zase někdo říkal, jak jsou muži stálí a ženy labilní :D
Reagovat
d@ve
+1 :)
Reagovat
VlS
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
tommr
ženy udělaly oproti lonsku pokrok: loni jich do 3.kola postoupilo jen 13 ...
Reagovat
LukasH
V ATP to drží silná trojka. Kdyby nebylo jich, tak je to jak ve WTA. Tsitsipas, Thiem, Zverev...nikdo se stálou výkonností.
Jsou úplně dvě odlišný věci vylítnout nahoru a pak se tam udržet. Vyhrává pořád zkušenost. Do mladých se nalije spousta sebevědomí, díky němuž třeba vystřelí nahoru, pak se něco nevede a všichni se hroutí. Ale totálně.
Reagovat
Dobry-den
Výjimka potvrzující pravidlo. :-)

Až postoupí do 4. kola top 8 nasazených žen, jako se to podařilo mužům na RG, tak dej vědět. ;-)

Holky JSOU více nevyrovnané, ale mně se to tak líbí, aspoň to není nuda. ;-)
Reagovat
EllNino
to se asi nepodaří nikdy :)
Reagovat
Dobry-den
Tak aspoň do 3. kola.

Nebo do druhého. ;-)
Reagovat
ttopi
A jaká byla statistika po 1.kole?
Reagovat
dadaft
tak už máme kompletní 3K a za sebe můžu říct, že je typicky ženské poslední doby --- část je určitě překvapivá, nicméně hráčky které v něm jsou hrají slušný tenis a můžeme se těšit na zajímavé a kvalitní zápasy.
(a dost kvalitních ženských zápasů už máme za sebou ---- v tomto velmi dobrý ročník Wimbledonu:)

za sebe:
--- samozřejmě postup našich a líbil by se mi i u Wozniacké, Bencic a Barty................. zbytek zápasů je zajímavý od začátku do konce, jsou tam lahůdky jako Halep - Azarenka, i méně věhlasně obsazené, od kterých ale čekám hodně dobrý tenis, jako Jastremská - Golubič.

za sebe tedy plná spokojenost se 3K :)) a už se těším na zápasy...
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,, a za stavu 1-1 na sety, 4-4, jsem vstoupil do zápasu Nadal - Kyrgios,,,,,,,,,,,,,, a to je ten úplně pravý čas.............. teď už to bude mít grády...

božský Wimbledon.
:))
Reagovat
FulnekUltras
V závěru to bylo psycho z obou stran - ale přece jen se opět potvrdilo, že myšlení No.133 odpovídá vystrašenému ptáčátku, zcela paralyzovanému pouhým pohledem na mambu. Která doufám skončí v příštím kole.
Reagovat
tommr
jj Goergesová už jí tentokrát sejme ...
Reagovat
Mac
serena teda dopodavala luxusne...potvora...
Reagovat
SpacialRecognition
zítra od 12:00 na COURT 1.
Reagovat
SpacialRecognition
https://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule12.html
Reagovat
SpacialRecognition
od 14:00 oprava
Reagovat
Jabadu
Mno, takže Magdo! Doufám, že je ti známo, jak se chová členka širšího slovanského fraucimoru ke své panovnici?
Nemusím to nijak dopodrobna rozebírat ...?
Reagovat
Mac
jak se opovazili nam na bbc utnout cernou bohyni?
za to nekdo pujde na pracak...
Reagovat
dadaft
paráda, gratulace.

kromě toho mě včera potěšila Wozniacká, pořád ji vidím jako černého koně, dnes trochu zklamala Amanda Anisimová -- nicméně bojovala, to se počítá.
doufám, že to zvládne Belinda.

a teď si vychutnám závěr Sereny,,,,,,,,,,,,,,,, závěr nebo konec ???

teď
Reagovat
Andrew89
uz ji mele...a nekdo tam hrozne rve:D kdyz da Kaja chybu..to musi byt frustrujici
Reagovat
FulnekUltras
anglosaský euroatlantický šmejd
Reagovat
Michaelus
xdd chlapče chlapče
Reagovat
FulnekUltras
pro soudobou "honoraci prázdných petic" docela mrzuté, že? ;-)
Reagovat
Jon61
Mně stačilo, když ukázali černošku v hledišti jak se může zbláznit radostí, když Serena vyhrála game. Škoda, Kaja začala dobře, ale Big mother to otočila. i Whoopi bude spokojená.
Reagovat
Andrew89
hrala slusne..ke konci trosku hlava,ale ustala to paradne:)
Reagovat
tommr
Petru nečeká nic lehkýho. Linette bude v týhle formě taky hodně nebezpečná ...
Reagovat
Andrew89
jojo to mas pravdu...ale podle me lepsi nez Amanda:)
Reagovat
Mac
ve 3. kole GS byla 2x, tady dosud vzdy vypadla v prvnim. je sance, ze uz bude dost nasycena a pokud kvitka nebude mit vyhazovaci den, melo by to projit...
Reagovat
tommr
za normálních okolností by to byla pro Petru snadná soupeřka, ale těžko říct jak na tom bude současná Petra hlavně fyzicky ...
Reagovat
Mac
psonka si rekla "za katyn"! a je to...
Reagovat
Jon61
Black locomotive se už rozjíždí, funí, funí... Je ji třeba vykolejit.
Reagovat
petrulinka
Pořád všichni, že Anisimova pro Petru ve 3. kole a zatím to vypadá, že Anisimova do toho 3. kola ani nedojde
Reagovat
EllNino
trochu jsi to zakřikla :)
Reagovat
Andrew89
snad to doklepe
Reagovat
petrulinka
A nezakřikla, Amanda je venku, Petru čeká Magda
Reagovat
tommr
Anisimova by byla pro Petru atraktivnější soupeřka, Linette se zase zdá být o něco schůdnější ...
Reagovat
Michaelus
Serena už není taková, jaká bývala

Obecně na to, jak byla ta 1.čtvrtina nadupaná se nakonec zdá, že to bude ez průchod pro Ashleigh. Všechny ostatní z formy, Angie, které jsem z nich věřil nejvíc, dneska propadla.

K dnešnímu zápasu Petry. Hodně chyb rozhodčích (ale těch se mi zdá obecně letos ve W fakt hodně), v jednom gemu Petra využila snad 3 jestrřáby (všechny dobře)
Kiki byla silná hlavně na podání, hodně zprvu Petru tlačila a nedávala jí prostor se rozehrát, jenže pak Petra zabrala, ukázala v sobě bojovnici a od stavu 5-3 pak sebrala Kikině všechna podání, se kterýma se předtím trápila, až na jedno. Popravdě jsem čekal její hru mnohem horší. Obecně se i hodně povzbuzuje, chce do toho dát všechno a podle mě může neočekávaně dojít dál, než všichni čekáme.
Reagovat
Mac
no, uz mela moznosti si vzit brejk zpet za stavu 4/3, ale uplne selhala. nastesti labilni kikina ji ho pak sama vnutila kdyz podavala na set...
Reagovat
Michaelus
tam 3x na brejkbol přilítlo hodně dobré podání
Reagovat
Mac
mam dojem, ze 2x to bylo druhe...
Reagovat
Michaelus
bylo, ale to nic nemění na tom, že bylo dobré. Kiki ho dneska dost přiriskovávala (z toho pak taky pramenily ty dvojchyby)
Reagovat
Mac
ok,souhlas, ale kdyz jsem to videl v primem, delalo to na me dojem, ze aspon 2 mohla do kurtu vratit...
Reagovat
EllNino
všechny servy dost na tělo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se ale asi postupně rozehraje.
Ash tam má příště sice Dart, ale domácí prostředí na jedné straně a dlouhá šňůra na druhé straně můžou dělat divy. Navíc dál Alison/ Kaia, nebo Belinda.
Reagovat
Michaelus
jako může, ale momentálně pokud bude tam fakt nevidím pro Ashleigh soupeřku. To by se tam muselo nějaké to mládě hodně zbláznit
Reagovat
Jon61
Big mother prohrála první set, osmnáctiletá Kaja, podle Whoopi no name, si dovolila hodně, zbytek zápasu musí poslušně největší hvězdě tenisu odevzdat, jinak bude Whoopi vřískat.
Reagovat
Andrew89
Juvan se Sereny nezalekla. A to jsem si popravde myslel zr bude pro Serenu jen rutina. Zalezi na tom,jak dlouho to vydrzi a kdy se Serena vzchopi a jeatli..
Reagovat
Jon61
Serena má léta, kila navíc, chybí jí herní jistota a především se jí hráčky přestaly bát, naopak chtějí se na ni vytáhnout, zejména ty mladé.
Reagovat
Mac
jeste, ze je tam juvan, kristyna by to te dychavicne matce opet odevzdala...
Reagovat
com
ale tak zas prohra Kristyny se ted jevi uplne v jinym svetle.. Kdyz s ni prohrava i Serena :))
Reagovat
Mac
sem si vzpomnel na jedno RG kde ji tyna mela na lopate. tehda serena hrala celej turnaj na jedne noze, ale nakonec se vsechny z ni podelaly, safarky ve finale vcetne...
Reagovat
EllNino
škoda, další hvězda v tahu ... už jich tam zase tolik nezbývá

Gratulace Lauren :) Sympaťanda s velkým srdcem
Reagovat
FulnekUltras
tak je to správne, tak to má byt. Bravo samozřejmě i Barče, Peťa - to je už teď skoro malý zázrak. Škoda Moniky a Zrzečky - ale to už bychom asi chtěli moc... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus - out (1. kolo)
Garbine - out (1. kolo)
MaSha - out (1. kolo)
Angelique - out (2. kolo)
Serena - ? (Kajo, hajde!)

Petra - in Pojď
Reagovat
Blondie
Jestli to zakřikneš, tak ode mě dostaneš baňu! :D
Díky za shrnutí ;)
Reagovat
blixa
Hvízd, hvízd ... a želvy byly pryč ... :D
Reagovat
Blondie
Ono to vypadá zajímavě i se Serenou....
Reagovat
smazaný uživatel
Však to píšu. Ale je to hlavně tím, že Serena chybuje.
Kaja se toho ale nebojí a má set. Hajde!
Reagovat
Dobry-den
Kerbeřice schytala pěkný výprask. To jsem teda nečekal.

A neChybělo mnoho a mohla být ze hry i Bertenska...
Reagovat
dunphy
Ta malá děvčica Kerberosa úplně vystřílela - 45 winnerů, wow.
Reagovat
com
vypada to, ze za chvili vystreli z Wimbledonu i Serena :D
Reagovat
dunphy
Kéž bys hned po ní následoval z TP ty.
Reagovat
com
to az vyhraje Karolina Wimbledon :) pak uz nebudu mit potrebu sem chodit :D
Reagovat
dunphy
To tu budeš strašit ještě hodně dlouho. Škoda.
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
com
praveze ne, za necely dvy tydny odeme bude pokoj :)
Reagovat
FulnekUltras
nestraš ;-)))
Reagovat
rybicka
Neslibovat co nebude splněno !
Reagovat
Mac
copak je s kerberkou? zafacovana je sice davis, ale jako mumie hraje endzii...
Reagovat
Andrew89
se mi herne nelibila uz v prvnim kole a je to jak jsen rikal. Nekteri mi tu zas rikali ze rikam nesmysly...vyfici ze ani nestaci rict frau Merkel.Prej obhaji finale...tak urcitee..je to sport
Reagovat
EllNino
ty tu poslední dobou taky dost trolíš :D
Reagovat
Andrew89
co je troleni na tom,ze rikam ze nehraje dobre:D? Nehraje...
Reagovat
EllNino
se podívej pod sebe :D
Reagovat
Andrew89
ale ale
Reagovat
Mac
videl jsem jenom posledni game, ale davis v modu puig OH...
Reagovat
Andrew89
ja po ocku koukal od pulky druheho setu...ten posledni bila Davis naprosto zabijacka...paradni hra.
Reagovat
Andrew89
byla...do billy jdu zachvili:D
Reagovat
Andrew89
tak Amanda je dooost tragicka....
Reagovat
tommr
zápas teprve začal ...
Reagovat
Andrew89
kdykoliv Magda pritvrdi tak se Amanda vyhodila..
Reagovat
Jabadu
Jak se vám líbí "Magda"?
(reklama na Mazdu)
Mít ve třetím kole hráčku číslo 75?
To by nebylo špatné.
Reagovat
tommr
určitě by to pro Petru bylo lepší než tam mít nevyzpytatelnou Anisimovou, ale ne o moc ...
Reagovat
Blondie
Známe Peťu a její hru s neznámými ambicioznimi slečnami :D
Reagovat
Andrew89
vyhrala nad Angie set...pojd jeste jeden nez se rozpadnes:d
Reagovat
Andrew89
poooojd!!
Reagovat
Dobry-den
Katka končí. Nehrála sice úplně špatně, ale return před zápasem zapomněla nejspíš někde v šatně, takže dnes byla naprosto bez šance...
Reagovat
Jabadu
ne aby tě napadlo vložit do rukou Taylor Townsend stradivárky nebo ji třeba nechat spravit obraz Clauda Moneta.
Děkuji předem.
Reagovat
SpacialRecognition
naprosto neschopná na returnu dneska.
Reagovat
EllNino
9:7 ve třetím, ta je teda magnet na tuhé bitvy ... ve 3. buď Bebe nebo Kaia :)
Reagovat
Dobry-den
Taunsendová se nějak rozpadla...
Reagovat
smazaný uživatel
A pro změnu se rozpadává Kiki.
1:3 > 5:3 > 5:6 > ?:?
Reagovat
com
Kiki by uz mohla tahnout.. Snad ten tiebrejk Taylor dopadne
Reagovat
tommr
škoda! Třetí set si už Bertenska pohlídá ...
Reagovat
Andrew89
ma zas stesti...ted ma polomrtvou souperku :D
Reagovat
George_Renel
Až na prvních 10 minut Petra odehrála skvělý zápas.
Jen se může vkrádat myšlenka kdo by byl světovou jedničkou, kdyby nebylo zranění :-/.
Reagovat
EllNino
není všem dnum konec :)
Reagovat
Andrew89
Kiki B prohrala prvbi set....ze by upset?
Reagovat
EllNino
na trávě to není žádná titánka ... a styl Townsend je na trávu jak dělaný, podobný jako Laura nebo Bára z dneška :)
Reagovat
Andrew89
jojo ja vim...ale prece jen Taylor neni nejak mentalni titan:)
Reagovat
Dobry-den
A teď už je na řadě Kačenka :-)
Reagovat
tommr
dneska měla Petra kliku, že je soupeřka tak slabá na hlavu. Proti psychicky odolnější hráčce by první set z 3:5 asi neotočila. I ve druhým setu Petra začala tím, že darovala soupeřce hned v úvodu brejk (ze 40:15!), ale Mladenovicová už byla tak nalomená že jí ani to nepomohlo ...

Příští kolo s Anisimovou už asi tak jednoduchý nebude. Anisimova je plná sebevědomí a pravej opak Mladenovicový. Ta Petře nedaruje ani míček ...
Reagovat
Jon61
Díval jsem se na Báru a viděl až konec zápasu Petry, Kristina mi připadala rezignovaná.
Reagovat
tommr
jj ta koncovka prvního setu jí úplně zlomila a kdyby jí Petra nedarovala dvě hry tak ve druhým setu schytala kanára ...
Reagovat
milik254
Neremcej a buď rád za každou výhru
Reagovat
Andrew89
ze 40:15 mas pravdu..akorat si zapomenul rict,zr s notnou davkou krivdy caroveho:D Osobne jsem rad ze vubec hraje a popravde kdo si myslel ze bude ve 3 kole? ja ne...s jidlem roste chut...jasny ale zas bych brdil.

Amanda jeste ve 3 kole neni a treba nebude....
Reagovat
Andrew89
a kiki hrala fakt hodne dobre. prvni set
Reagovat
Jabadu
Ono když hladová lvice zabodne svůj pohled do kořisti ...
Reagovat
tommr
až mi jí dneska bylo líto ...
Reagovat
Fransoas
Petra Kvitová nebyla v prvním setu dobře se servisem ani s returnem.Podařilo se jí nakonec prolomit servis soupeřky.Ve druhém byla v lepší komfortní zóně a úspěšně to dotáhla do vítězného konce.Gratulace.
Reagovat
makro99
To je úplně přesný! :)
Reagovat
Pavlis
Kroutím hlavou. Její ruka vydržela, soupeřka ji donutila chybovat, pochybovat o své hře. Pak se ale staly věci, především Peti srovnala na 5-5 v prvním. To bylo klíčové. Mladenovč ztuhla ruka, už se z toho do konce zápasu nevzpamatovala. Kvítí tak mohla rozehrát naplno své grandiózní představení a dodat mu jiskru. Já při zápase dopil svůj krémový likér, donutil mě k tomu vývoj zápasu. Fakt nehoráznej mazec!

Petře gratuluji a jsem rád, že jde dál.
Reagovat
Blondie
některé míčky od Petry byly hrozně sebevědomé
Reagovat
Dobry-den
Petra je ve třetím kole, po 4 letech. :-)

Kdo tam je dál? Anysimova? To ujde. :-)
Reagovat
tommr
ani bych neřek. Ještě si vzpomínám jak Anisimova přejela Petru loni v Indian Wells ...
Reagovat
EllNino
v Indian Wells ji přejel kde kdo, i naše Bára :D ...

Já si zase vzpomínám, jak ji Petra přejela v Melbourne :) A navíc, Amanda zatím nevyhrála
Reagovat
tommr
no upřímně řečeno ona ani ta Linette není pro současnou Petru žádný terno ...
Reagovat
lvicek
A kdo by byl?
Reagovat
FulnekUltras
dva měsíce času na hojení navíc
Reagovat
Fransoas
Bára potvrdila bojovnou hru.Nepamatuji,že by jeden gam trval tak dlouho jako v případě sedmého - " pouhých " 20 minut.Velká gratulace.Němka hodně kousala.
Reagovat
Jon61
Byl to zvláštní zápas, Bára tradičně bojovná, oboustranně byly k vidění skvělé výměny, ale také neuvěřitelné kiksy, které zápas dramatizovaly a prodlužovaly.
Reagovat
Ela-fon-isi
Svým povzbuzováním sama sebe mi připomíná Cimrmanova J?TYho, když se hádá sám se sebou. :-)
Reagovat
Ela-fon-isi
Místo -á se zobrazil -?
Reagovat
Fandina
JáTYho
Reagovat
Fandina
mně ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra s Bárou stihnou ještě společně jahody :-)
Paráda.
Kiki je psycho. Hlava, hlava, hlava.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist