Kvitová na US Open smazala ztrátu z úvodu a Ostapenkové oplatila letošní porážky

29. 8. 2016, 18:09
Aktuality 433
US OPEN - V New Yorku odstartoval poslední grandslam sezony a hned na začátku programu do US Open zasáhla Petra Kvitová. Česká dvojka si navzdory dvěma ztraceným servisům hned v úvodu poradila ve dvou setech s Lotyškou Jelenou Ostapenkovou a oplatila jí dvě letošní porážky. Naopak na tři předchozí výhry nad Rumunkou Niculescuovou nenavázala Barbora Strýcová a dvouhra pro ni skončila.
Petra Kvitová

Petra Kvitová má letos na grandslamových turnajích mizernou bilanci. Na Roland Garros skončila ve třetím kole, v Melbourne i na trávě v Londýně vypadla dokonce už v kole druhém. A nic snadného ji nečekalo ani na začátku nejméně oblíbeného grandslamu US Open, na kterém z osmi účastí uhrála nejlepší výsledek loni, kdy ve čtvrtfinále prohrála s pozdější šampionkou Italkou Flavií Pennettaovou.

Šestadvacetiletá Češka si sice zvedla sebevědomí ziskem bronzové medaile na olympiádě v Riu a minulý týden v New Havenu došla po dobrých výkonech do semifinále, ale v něm v pátek bojovala s nachlazením a utrpěla debakl s Polkou Agnieszkou Radwaňskou. A už tři dny poté narazila v 1. kole newyorského grandslamu na devatenáctiletou Lotyšku Jelenu Ostapenkovou, s níž prohrála letos v Dauhá i Birminghamu.

Že na talentovanou Ostapenkovou neumí, potvrdila i dnes v úvodu třetího vzájemného střetnutí. Dvakrát ztratila servis a prohrávala 0-3, ale oba brejky pak postupně umazala, od stavu 3-5 získala čtyři hry v řadě a první set vyhrála 7-5.

Kvitová tím mladou Lotyšku zlomila a ve druhém dějství odskočila do vedení 4-1. Výhodu brejku sice ztratila, vážné komplikace však zlikvidovala okamžitým rebrejkem, aby nakonec zvítězila 7-5 6-3.

"Ze začátku jsem se cítila hrozně stažená a nedokázala jsem přemluvit tělo, aby se uvolnilo. Všechno bylo o hlavě, ale myslím, že hlava pracovala celý zápas docela dobře na to, že jsem začala takhle špatně," řekla Kvitová Radiožurnálu.

"Pomohlo mi asi to, že jsem v poslední době odehrála výborné zápasy, a to jsem asi v té hlavě měla. To mě trošku uklidňovalo, že přeci jenom to tam někde je, že se to nemohlo vytratit. Myslím, že mi to pomohlo, že jsem měla odehrané zápasy v Riu a New Havenu, což asi souvisí s těmi zkušenostmi," dodala.

Ve druhém kole se česká tenistka utká s Caglou Büyükakcayovou, s níž se dosud nestřetla. Šestadvacetiletá Turkyně dnes při svém debutu na US Open smetla 6-2 6-1 domácí Irinu Falconiovou a připsala si druhou výhru na grandslamovém turnaji.

První vyřazenou Češkou z turnaje je Barbora Strýcová. Nasazená osmnáctka nedokázala navázat na předchozí tři výhry ze vzájemných zápasů s Monicou Niculescuovou a po téměř dvou a půl hodinách boje prohrála 3-6 7-6 1-6. Třicetiletá rodačka z Plzně tak v New Yorku neobhájí loňské třetí kolo, v kterém nechyběla na pěti grandslamech v řadě.

Strýcová si na US Open zahraje ještě čtyřhru s Indkou Saniou Mirzaovou, se kterou předminulý týden v Cincinnati vyhrály první společný turnaj.

Další čtyři Češky - Karolína Plíšková, Lucie Šafářová, Denisa Allertová a Kateřina Siniaková - vstoupí do US Open v úterý.

• US OPEN 2016 •
USA / New York, tv. povrch, 18.162.048 dolarů
pondělní výsledky českých tenistek (29. 08. 2016)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (14-ČR) - Ostapenková (Lot.) 7-5 6-3
Niculescuová (Rum.) - Strýcová (18-ČR) 6-3 6-7(3) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

433
Přidat komentář
Krisboy
Gratulace Petře, příjemné překvapení!
Reagovat
Lunej..
mě opravdu hodně mrzí, po tom, co předvedla ve 2. setu jsem věřila, že to dá. 3. set jsem neviděla. Nicméně Monika se svým naskakujícím slice FH je fakt rarita, já ji nemusím, ale musím uznat, že v tomto je nepřekonatelná.
Reagovat
sprchon
Já vytuhnul už v prvním setu. :D Ale taky jsem věřil, že to dá... Bohužel.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
janek_da
kada :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tě navždy potupila tím, že získala olympijské zlato. To mi stačí, Kadleci...

NAVŽDY POTUPEN, NAVŽDY POTUPEN!!! :D
Reagovat
kada.tom
mě nepotupila, potupila úroveň WTA :-) ..
Reagovat
smazaný uživatel
Od: kada.tom 12.08.2016 22:05
doufám, že jí ve finále zničí kterákoliv bude stát proti ní ... to by byl opravdu výsměch, kdyby Puig vyhrála OH ...

Graff - Capriati - Davenport - Venus - Henin - Dementieva - Serena

Keys a Kerber OK ... Kerbe je jedna z nejlepších v současnosti, Keys dejme tomu, že v současnosti se taky hodně lepší ... ale Puig?

doufám, že taková nula se nazařadí vedle těch legend, co mají zlato z OH
Reagovat
PetaM
Nevím, co se ti nelíbí. Nula vedle legend. Má to správně.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
bIbec
je jí 22. Ještě může ledacos dosáhnout.

A vlastně ve svojí vlastní zemi už legenda je.
Reagovat
smazaný uživatel
Netřeba dalších komentářů... :)
https://www.youtube.com/watch?v=82KXsQ77N_o
Reagovat
kada.tom
byla to jen náhoda, teď zase sklouzne do toho svého průměru a za X let bude olympijské zlato to jediným, čím se bude moci chlubit, samosebou to není málo a pro ní i pro Portoriko to bude navdždycky velká událost, ale z globálního hlediska je ostuda, že taková hráčka vůbec mohla dosáhnout na takový úspěch a je to především ostuda pro úroveň WTA, která stále klesá a klesá ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://abload.de/img/omgossnb.jpg
Reagovat
janek_da
Z globálního hlediska jsi nula. Z hlediska TP jsi ostuda.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
EllNino
ty jsi ostuda ču*áku tučnej
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
no ty vole
Reagovat
Lunej..
Ty už jsi fakt tímhle tak trapný, jakým právem tady píšeš, že je něco ostuda? Ty jen bušíš do klávesnice a otravuješ tady svojí národnostní nenávistí, jinak o tobě nikdo neví. Ostuda je to, že studuješ politologii a máš "představovat" určitý druh inteligentní společnosti, zatímco ty se tady prezentuješ na úrovni zvláštní školy. Tady je vidět, že kde nic není, ani smrt nebere.
Reagovat
kada.tom
to, že je to ostuda je nas slunce jasný ... prostě Puig a skutečné velikánky tenisu nelze srovnávat
Reagovat
EllNino
ale to je úplně fuk ... prostě to vyhrála, porazila vítězku Wimbledonu, RG a AO ...prala se za svoji zem jako lev, ukázala velké srdce a po zásluze vyhrála, nic víc nic míň... a to, že tobě se to nelíbí, je uplně jedno, tenis hraje výbornej, když má den, může porazit jakoukoli hráčku, a že není legenda ? ...no a co, miluju překvapení a šťastný konce a tohle je prostě pohádka a tenis tohle potřebuje, aby motivoval mladé lidi k tomu, aby neskončili jako tučný prasata se zbytečným politologickým povoláním, jako jseš ty ;)
Reagovat
kada.tom
zajímavé se domnívat, že politika, která utváří vše kolem, je zbytečná ...
Reagovat
EllNino
zbytečné ...
Reagovat
George_Renel
Politika třeba ne, ale politolog je opravdu k hovnu.
Normální člověk nepotřebuje, aby mu nějaký polovzdělanec předžvýkával.
Reagovat
EllNino
přesně tak jsem to myslel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jsi sledoval její zápasy, tak bys to v životě nenapsal. Na olympiádě předvedla jeden z nejlepších výkonů hráčky v sezoně. Pohyb a úderová jistota, v důležitých momentech. Vítězství na turnaji ji samozřejmě katapultovalo do pozice hráčky, kterou bude chtít soupeřka porazit, což byl pravděpodobně včerejší zápas.

I když nechápu, že za stavu 4-1 v prvním setu už neuhrála žádný game. A ve druhém pouze jeden.

Celý zápas by se dal přirovnat k hlášce, která mě včera zaujala -

"Co někam jelo, jede jinam, a co nejelo, jede někam"
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu včerejšímu zápasu: Ve 2. setu uhrála dva gemy, ale to je jedno. Já jsem to viděl a jak už jsem psal, podle mě jí prostě nesedla soupeřka, která na Monču po těch pěti gemech našla recept. Hodně toho vrátila, snažila se hrát dlouhé kopce, pak nečekaně přecházela na síť. Dá se říct, že jí to otrávila a ve 2. setu už Monča víc chybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
PetaM
Ano, ale já se nebavím o budoucnosti :D Bavím se o tom, čím je právě teď. Budoucnost je velká neznámá a tu si rozhodně předpovídat netroufnu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych chtěl být nula, co vyhraje olympiádu...
Reagovat
PetaM
Jeden vydařený turnaj hvězdu nedělá. To tady slýchám pořád, pořád, pořád. Hlavně, když jde o Češku. A všichni s tím souhlasí :D Teď nesouhlasí nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Je turnaj a turnaj, že jo...
Reagovat
EllNino
je ...a pak taky turnaj, turnaj, a další turnaj ....ale další turnaj už nemusí být turnaj jako turnaj, tudíž turnaj a turnaj vlastně nejsou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak. :D Ale je jasný, že vyhrát olympiádu a vyhrát Bastad (jenom příklad, nic proti tomuhle turnaji) je trochu rozdíl...
Reagovat
EllNino
ano, za OH nedostaneš body a peníze, za Bastad ano :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se líbí Karolína Plíšková a Simona Halep. :D
Reagovat
EllNino
:D No líbí se to všem, jen to neřeknou, Kája nazývá věci pravými jmény a teď toho dokonale využila :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, s tím tak úplně nesouhlasím. "Oficiálním" důvodem byla zika...
Reagovat
EllNino
Zika byla jen zástěrka, tos ale mohl pochopit :))
Reagovat
PetaM
Jenou třeba bude tak na mizině, že svoje zlato prodá :D To s talířem z Wimbledonu těžko udělá ...
Reagovat
EllNino
roztaví a vyrobí z toho Aladinovu lampu, Petra si poradí, neboj ;)
Reagovat
PetaM
Petra je v pohodě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prodat se dá všechno. :D Ale vím asi jenom o třech lidech, co svoje medaile/trofeje prodávali. Minimálně dva z nich (Pollert, Malachowski) na mizině nebyli a ten třetí (Borg) údajně byl, ale popřel to. :D
Reagovat
PetaM
A pak, že nikdo nepotřebuje peníze :D
Reagovat
EllNino
jak malý děti na písku :D :D :D
Reagovat
Lunej..
Je super, když píše nula o někom, že je nula.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
PetaM
Nula k nule sedá, proto se tady všichni bavíme ne? :D :D
Reagovat
kada.tom
vše souhlasí, to je jako různé logické řady pro bystré mozky :-)
když budeš mít řadu jablko - hruška - kiwi - mrkev - meruňka, vyřadíš mrkev, protože to je zelenina ... když budeš mít řadu Venus - Dementieva - Graf - Serena - Puig, vyřadíš Puig, protože ta se s ostatníma taky nemůže rovnat
Reagovat
smazaný uživatel
A může! :D
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Olympic_medalists_in_tennis#Singles_.28women.29
Reagovat
kada.tom
tak jasně, zlato z OH maj všechny, to je ale opravdu jediné, co je může spojovat, ve všem ostatním se s nima Puig opravdu rovnat nemůže, zatím (a patrně na pořád)
Reagovat
smazaný uživatel
Kadit proti soupeřkám, v tom jsi stejně dobrej jako iqe.
Olympijské finále bylo výborné a jeho kvalitu určovala Monica. Nevěřil jsem jí, moc mile překvapila.
Reagovat
sprchon
Hmm, Sasanka a Niculescu ve 2. kole... Hnus. Hlavně Barče jsem věřil.
Reagovat
vrabejka
Uff tak to Mad zvládla ale byla to fuska. Byla dokonce 2 micky od vyřazení ale nakonec dokázala soupeřku zlomit.
S Day už takové problémy nebudou.
Reagovat
Hector21
Madison má něco s ramenem, pokud není 100% ok, tak problémy mít bude
Reagovat
A.R.R.
Báro cos mi to zase udělala, ch jo :-(
Reagovat
a.magerova
Jj taky mě nas.ala... né že ne.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Bára prostě na nejlepší nemá, je dobrá to jo, ale nemá na to být v Top 10
Reagovat
Fandina
Na O2 teď jede pátý set Veselky. Tak doufám, že to nebude jak s Bárou a ten rozhodující set vyhraje.

Jinak mě pobavil Homolka, když na O2 při zápase Báry řekl o Monice ... Nikulesku Blesku
Reagovat
blixa
Abyste si zase nemysleli, že Bára je jediná který m*dá v hlavě ...

https://www.youtube.com/watch?v=bd-h6mIZYFs
Reagovat
Frick
1. Halep
2. Muguruza
3. A. Radwanska
4. Cibulkova
5. Suarez Navarro
6. Bencic
7. Stosur
8. Ka. Pliskova
9. Pavlyuchenkova
10. Svitolina
11. Strycova
12. Stephens
13. Safarova
14. Vandeweghe
15. Puig
16. Wickmayer
17. Doi
18. Petkovic
19. Putintseva
20. Gavrilova (#45)
---------------------------

Pokud tam Bára nebo Lucie brzo vyletěj, tak si za to můžou jen a jen samy jsou stupiditou ve výběru turnajů.
Reagovat
EllNino
a co když mají ty turnaje už opředu napřihlášený třeba od začátku roku ty stupidito ?
Reagovat
bIbec
já hlavně nevím, proč těm hráčkám jako vyčítat, že hrají na premierech. Když vyletí v prvním kole, tak vyletí, proč ne.
To se stává. A může se to stát v klidu a pohodě i na pitomém internationálu. A když na to mají žebříček na ty premiéry..

nevím, proč to má furt Frick potřebu řešit, kdo kde hraje. Ať si ty holky hrají kde chcou, když (ještě) můžou.
Reagovat
EllNino
Přesně, na Premierech je o ně daleko líp postaráno, třeba takové Tokyo Premier a Tokyo Int. je nebe a dudy .... a kdo ví, věčně na tyhle turnaje jezdit nebudou, teď už jsou na sklonku sezony, tak proč si to neužít, jejich volba :)
Reagovat
misa
Lucie si chce zahrát na premieru, dokud ji ještě vezmou do hlavní soutěže...
Reagovat
tommr
v první polovině zápasu jí nefungoval mozek, v závěru úplně odpadla fyzicky. 57 nevynucených chyb je pro hráčku s jejím stylem hry příliš vysoký číslo na to aby mohla uvažovat o výhře ... :(
Dnešní prohra mrzí o to víc, že Bára tím nejspíš pohřbila naděje na první dvacítku a účast na ET, která byla už tak blízko ... :(
Reagovat
Frick
20. Babos na ní ztrácí 236 bodů. Zase neblázni.
Reagovat
Frick
Teda 336 bodů. To je více než jeden vyhranej INT nebo finále Premieru.
Reagovat
Frick
On už i ten fakt, že ta cigna měla na BB 4/4 asi svědčí o tom, že hlava moc nepracovala.

Nedá se nic dělat....
Reagovat
FulnekUltras
končí frustrovaná a otrávená. Dnes to pro ni bylo skoro jako hra proti zdi, která se ještě při odrazu míčku různě kroutí a naklápí. Děs...
Reagovat
historik
strašně mrzí. Vzhledem k letošní formě, pohodě. Ale těch chyb bylo prostě příliš moc
Reagovat
EllNino
fuj fuj fuj ...tenis zase nechci na nějakou dobu vidět
Reagovat
Dobry-den
Dlaždička pěkná vostuda. S Niculescu, nejodpornější hráčkou na okruhu.
A Vese49ka, ten si dovolil už moc. Jdu blejt.
Reagovat
EllNino
Báro ....místo toho aby si ji po tom 2. setu dorazila, tak se rozsypeš ...ztráta ze 40:15 v závěru setu to jen podtrhuje ....a ta pipina se letos dokáže vybičovat jen proti ČEŠKÁM
Reagovat
historik
je konec
Reagovat
EllNino
Veselý bez servisu ?
Reagovat
EllNino
Jirka směšnej ...
Reagovat
historik
humus
Reagovat
historik
třetí set 2:6:-(
Reagovat
FulnekUltras
ale tam už to bude skutečně na krev. Niculescu je svým stylem mimořádně nepříjemná - dosavadní poměr UE 42:19 z pohledu Barči jasně ukazuje, jak těžké to je. Docela bych chtěl cigaňu vidět při pinecu oben ohne... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára skvěle :-) Ten forhend Moniky...no, tak každý není Del Potro.
Reagovat
Fandina
Barča super. Tak ještě jeden set Báro jeď!
Reagovat
historik
ale ty nervy v těch tiebracích vždycky
Reagovat
Lunej..
Barco, jsi skvělá, hlavně klid:) držím ti všechno, co mám.
Reagovat
FulnekUltras
tiež tu tlačím z posledných síl... ;)
Reagovat
historik
veselý si začíná vážně koledovat! tragédie co hraje
Reagovat
historik
tak a konečně!
Reagovat
EllNino
ať ji zmáčkne ! ...Monica má v oblibě se skládat :)
Reagovat
historik
6:5 teď by mohla být šance ne?
Reagovat
Lunej..
Však píšu, že hraje skvěle.:)
Reagovat
Lunej..
Nemám ráda TB. Baru jeď!
Reagovat
EllNino
To je bojovnost ...:)
Reagovat
historik
veselý:-( hrůza
Reagovat
Lunej..
Hraje skvěle, na riziko, útočí u sítě, super, škoda chyb, ale to se dá čekat. Kéž by to otočila.
Reagovat
EllNino
skvěle ? ...
Reagovat
Lunej..
Snaží se, co teda já vidím, má pestrou hru.
Reagovat
EllNino
tak jasně, ale víc jak 30 chyb to je hrozně moc ...snaží se hrát aktivně, ale pokud jí teď poprvý v zápase nesebere servis, nebude to nic platný :(
Reagovat
Lunej..
Vidíš? Stačí hračku pochválit a už je to 5:5. Já tu nebýt:D
Reagovat
EllNino
super super :D
Reagovat
historik
ten veselý to je strašná nemohoucnost potvrdit break :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kayla Day první set, zatím super :)
Reagovat
historik
už 28UE proti jen 6 od Niculescu. To už jsem u ní dlouho neviděl. Jestli dneska vypdne z našich právě jen Bára, tak to bude hodně mrzet.
Reagovat
EllNino
Jirka nemá nic jistýho, hraje strašně
Reagovat
historik
jj příšerně. Mí jediný štěstí, že tam má jednoho z těch nejslabších. Spíš Bára to má zatím víc nahnutý. Je pozadu o set a brejk
Reagovat
EllNino
nechápu Báru, dneska se vzteká jako malý dítě, po docela dlouhý době ...ale proti tý hře na blití od Niculescu se ani nedivím
Reagovat
historik
bára vede při jejím 30:15 a pak jí lacino daruje tři míčky. To strašně sráží.
Reagovat
EllNino
chybuje, Niculescu hraje najednou zase jako hráčka top 30 proti Češce -_-
Reagovat
FulnekUltras
vykloubený forhend - ach bože...
Reagovat
EllNino
když vidím, jakou svělou úderovou pestrost má Bára, tak mě ta Monica fakt pije krev ...
Reagovat
EllNino
bože !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano?
Reagovat
smazaný uživatel
Puig podle očekávání, no chtěl jsem jít sázkou do Zheng, za stavu 1:4 jsem si řekl, že jsem se s tím tipem spletl. A hele. Jdu zas mlátit hlavou do stěny, už to máme důvěrně známé spolu :)
Reagovat
FulnekUltras
Puig Puig Monča Puig ;) ...jo není to jednoduchý tadleta zvodpovědnost, soudruzi, není to jednoduchý...já bych dokonce řek´, že za určitejch okolností to může bejt i dost složitý... ;)
Reagovat
EllNino
tvl .....6:0 5:2 ....6:0 5:7 2:6
Reagovat
COMEON
:DDDD omg
Reagovat
svetova.dvojka
Jdu si udělat silnou afroamerickou kávu a podívám se na Djokoviče s tím polským bláznem..., a pak huráá spinkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu. :( Do stavu 4:1 v 1. setu bylo všechno v pohodě a pak to šlo do kopru. Beru to tak, že Monče dneska nesedla soupeřka a prostě se jí dostala pod kůži. Taky je to tak, jak psal Kadlec...

Takže US Open pro mě skončí v prvním týdnu, to je celkem jistý... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba překvapí Caro! Musíš věřit.
Reagovat
Fandina
Mončo díky, vzhledem k Fantasy fakt super. Doufala jsem, že to dáš.
Reagovat
vrabejka
Puig výprask :D
Reagovat
a.magerova
Hnus Velebnosti... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Na US Open bude mít šanci příští rok. Kdo chce zlatou placku z olympiády, ten bude mít šanci až za 4 roky. Asi tak...
Reagovat
vrabejka
Trošku to ukazuje Že Puig ještě tu výkonnost nemá. A OH byla náhoda.
Reagovat
EllNino
jasně ...náhodně porazila vítězku Wimbledonu, AO a RG ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeš to, Vrábel je ču*ák (a opovažte se to smazat :D).
Reagovat
vrabejka
Ano měla tam životní formu. Ale nedokázala to tady potvrdit takže zas tak dobrá není.
Reagovat
EllNino
kecy kecy kecy
Reagovat
vrabejka
Které jsou ovšem pravdivé což nedokážete unést.
Reagovat
EllNino
mně je Puig u její p*dele, ale tyhle nesmysly, co říkáš, mě prostě nemohou nechat chladným :D ...takže ty kecy o tom, že něco nedokážu unést, si nech od cesty magore
Reagovat
vrabejka
Nevím kdo tu uráží když mu dojdou argumenty. Padáte na úroveň Iqeho a Fandiny.
Reagovat
EllNino
proč mi vykáš ?
Reagovat
vrabejka
Myslim tebe a Montyho
Reagovat
Fandina
Neber si moje jméno do úst, ty ne.
Reagovat
EllNino
Sorano proboha ...
Reagovat
EllNino
6:0 5:2 ...a je t 6:0 5:7 -_-
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi snad zdá. :( Číňanka je extrémně nepříjemná, od kopců až po náběhy na síť. Bohužel se jí nějak povedlo Monču otrávit. Teď nevím, jestli vydržím až do konce...
Reagovat
kada.tom
inu, po posvícení často bývá s*ačka :-)
Reagovat
vrabejka
Kevin :)
Reagovat
vrabejka
Satral paráda:)
Reagovat
Frick
Asi mu Denča po druhym setu naznačila, že mu nedá.
Reagovat
bIbec
tak něco podobného by mohl zkusit zítra Honza na Denisu. Třeba to klapne.
Reagovat
Empe
Honza Šátral teď úžasně vybojovaný bod. :) Nelituju, že jsem zůstala vzhůru na zápas takových dvou relativně "no name" hráčů :)
Reagovat
kada.tom
Šátral hraje v 5. setu fakt parádně!
Reagovat
fretek
U Ostapenko změna. Teď už ten náhrdelníkový amulet nebo křížek nelíbá, ale před každým podáním se ho jenom lehce dotkne. Tak lehce, že normální divák si to ani nevšimne. Problém je v tom, že kvůli tomu odbývání asi dnes prohrála.
Reagovat
brixner
Na tý fotce Petra vypadá jako VVV!
No huš!!!
Reagovat
a.magerova
Už aby to bylo... :-P
Reagovat
brixner
Magerko, vím, že držíš basu !
No ni?
:-))
Reagovat
a.magerova
http://www.cukrarnasimona.cz/images/dorty/13.JPG
Reagovat
Mac
co tam dela to chlupaty kiwi? se mi nezda moc hygienicky...
Reagovat
a.magerova
Máš pravdu, ony i ty hrozny jsou neobrané.... prostě bude mít člověk ruce zaprasené.... :-/

http://www.vareni.cz/include/ir/recepty/42662/zdet--mm670xmm600.jpg
Reagovat
a.magerova
Ale stejně dávám přednost tomuto... :-)))

http://www.belaobec.cz/VismoOnline_ActionScripts/Image.ashx?id_org=5799&id_obrazky=9881&datum=26.6.2013+13%3A57%3A35
Reagovat
brixner
Ňam!
Jako vždycky!
Magerko, jsem svobodný, takže...
;-)
Reagovat
a.magerova
V myšlenkách nebo ve stavu?
Reagovat
kada.tom
Lahyani je už dnes podruhé na Grandstandu :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Já kdybych měl 2 milióny, jako možná bude mít tenista Šátral, tak by si za ně koupil ojetý kabriolet Aston Martin z roku 1999.
Reagovat
smazaný uživatel
a ojel bys ho ty, ne?
Reagovat
svetova.dvojka
Se podívej na internet, tam jsou podobné luxusní kousky sice trošku ojeté, ale v perfektním stavu běžně ke koupi.
Reagovat
mkubis17
haha prej dva miliony, víš kolik mu zbyde po zdanění, trenér, zastupující agentura jestli má, atd...? :-D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
svetova.dvojka
tenis už není bílý sport ? Gentlemani by měli hrát čistě v bílém.
Reagovat
a.magerova
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lilttuTp0v1qef76ro1_500.gif
Reagovat
sprchon
http://www.tennisidentity.com/wp-content/uploads/2016/03/M-NK-COURT-HEAD-EMOJI-TEE-880480_100_A.jpg
Reagovat
a.magerova
http://cdn.shopify.com/s/files/1/1002/5538/products/1607Wimbledon16shirt_grande.jpg?v=1469540141
Reagovat
sprchon
https://pbs.twimg.com/media/Biy2YU5CIAAFqME.jpg
Reagovat
a.magerova
https://twitter.com/Sofia__RF/status/764296273168072704
Reagovat
sprchon
http://images2.fanpop.com/images/photos/8200000/Roger-Federer-roger-federer-8208069-1024-768.jpg
Reagovat
a.magerova
https://pbs.twimg.com/media/CkhLXOgUkAgW2vp.jpg
Reagovat
kada.tom
byť nejsem fanouškem růžové barvy, tak k Joovi se dokonale hodí :-)
Reagovat
a.magerova
Jeho soupeř - super triko.
Reagovat
brixner
Dlouhý Jan!
OK!
Reagovat
kada.tom
Šátral se rozjel, teď Američanovi nedává šanci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že konečně trefil do správnýho fast foodu.
Reagovat
svetova.dvojka
Jestli vyhraje, tak 2.kolo na US Open ho zajistí finančně na celý život...
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože ty dva miliony ho spasí natolik, že už nebude muset hnout prstem? Kde žiješ?
Reagovat
svetova.dvojka
když je dobře investuje tak proč ne , já žiji v ČR konkrétně v Ostravě, a vy ?
Reagovat
mkubis17
no, tak on z tý částky nakonec bude mít stejně tak 40% a bude rád, takže má aspoň z čeho třeba sezonu cestovat
Reagovat
kada.tom
John pomalu ani neví, jak vyhrál, rozhodly zkušenosti.
Begu OUT už v 1. kole, hmm ...
Reagovat
blixa
No máš kliku, Johne !!! A já taky :D
Reagovat
a.magerova
Tak nějak.... už měl u mě namále...
Reagovat
brixner
Sabina už taky venku...
Co se s ní děje?
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Tiafoe to v závěru setu nezvládl, za stavu 5:3 nedopodával a dost chyb...pak byl na konci viditelně zklamaný a u sítě snad i zamáčkl slzu Johnovi do trička - ten zasloužená radost :-))
Reagovat
sprchon
Tak přece jen. :)
Reagovat
smazaný uživatel
come on!!!!!! Sympaticka gesta u site... :-)
Reagovat
vrabejka
Satral obrat!!!
Reagovat
brixner
Budoucí vítězka US OPEN!
Věřím tomu!
Peti, poť!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý, může nastoupit Monča. Snad si udržela formu z Ria a rychle to vyřídí. Jsem si myslel, že dneska půjdu brzy spát...
Reagovat
blixa
Koťátko nakonec dobrý ... ale, hmm, příště mu dám radši nažrat .. ;-) :D
Reagovat
brixner
Kdo je koťátko?
Plavu v tom...
Reagovat
sprchon
Já.
Reagovat
blixa
Ty seš leda tak mlsnej kocour ! :D
Reagovat
sprchon
Mně se říká Medvěd. :)
Reagovat
blixa
To je podle síly, srsti nebo stravovacích návyků ? :D
Reagovat
sprchon
Ani jedno z toho. Chtěl jsem ti nabídnout, abys hádal třikrát, ale už jsi vyčerpal tři možnosti. :D
Reagovat
blixa
No aspoň jsme to zbytečně neprotahovali, bo bych to stejně neuhod :D
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem měl nedávno na oběd medvědí řízek.
Reagovat
blixa
Já mám zase v lednici cikánskou šunku ;-)
Reagovat
sprchon
+1
Reagovat
svetova.dvojka
snad romskou ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Žirafka.
Reagovat
brixner
No kurav, tady se toho zase dozvím...
Nejste krapet zmatení?
Reagovat
blixa
Mají bordel v zoologické systematice ;-)
Reagovat
blixa
Plaveš. Abys neplaval, koťátko je Garbine a prdelka (moje) je Camila Giorgi ;-)
Reagovat
brixner
Jo tááák! No, pro mě je to jen Živý lano, ale to už asi víš! A hodně přeceňovaný, ale to už asi víš!
Blixa, co nevíš?
:-)
Reagovat
blixa
Já nevím skoro nic, ale koťátko a prdelka jsou přezdívky které jsem jim dal já, takže to vím :D
Reagovat
brixner
A co třebáááá...Hezká noha?
Na koho by se to hodilo?
Ahá?
:-))
Reagovat
blixa
Jen jedna ? Chmmm, to nevím, já ty postižený sportovce zase tak neznám ... ;-)
Reagovat
sprchon
Ona má nějaká hráčka jen jednu nohu?

Jinak "špinavá noha" už je zabraná.
Reagovat
brixner
Blixa, ty puntičkáři!
No tak jo, tak Hezký nohy...
Boha jeho, s tebou je zas domluva!
V čem jsi zas šátral?
Kdo vlastně vymyslel Špinavou nohu??
Reagovat
a.magerova
To nikdo vymýšlet nemusel, člověk se koukne a vidí a pojmenuje... :-P
Reagovat
a.magerova
Sotva to začalo, tak nervy na dvou frontách... ale uffff !!!
Reagovat
sprchon
To mě Mertens a předtím Ostapenko pěkně vypekly. :D Dobrej start, namlsaly mě a pak to tak doprasily.
Reagovat
blixa
Jsem říkal že letos to bude peklo :D
Reagovat
a.magerova
Já měla vybrány týmy Fantasy za 2 minuty bez přemýšlení.... vzala jsem si mustr z minulých srabáckých týmů Forehanda... vždy se holedbal, že je na bedně, tak jsem mu to chtěla teď konkurenčně ztížit.... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
OMG, tohle měl Tiafoe dohrát už, škoda.
Reagovat
Mayo
o dve hodiny aj niečo by mal nastúpiť na dvorec legendárny srb Novak Djokovič
Reagovat
svetova.dvojka
to je ten lůzr co vypadal v 1.kole v Riu... ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhej Janek :/
Reagovat
sprchon
Snad Delbonis nehodlá otáčet. Doufal jsem, že dneska uvidíme Barču. :)
Reagovat
EllNino
hodlá ...Brian to neudejchá už :(
Reagovat
smazaný uživatel
I tak od něj super ale.
Reagovat
EllNino
rozhodně ...zmeženej talent zraněními ...
Reagovat
kada.tom
Muguruza-Blanco nakonec jde dál ... :-)
Reagovat
EllNino
výborně :)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak co... , do kolika hodin do rána budete ponocovat ? Sledujíc tenis
Reagovat
Mayo
zatiaľ som videl veľmi málo toho a ponocovať si nemôžem dovoliť
Reagovat
svetova.dvojka
čeho málo ?
Reagovat
sprchon
Taky hotovo, zdolal toho počítačovýho mága. :)
Reagovat
kada.tom
Rafa se ani nenadřel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jak si Cibul'a poradí s tím příznivým losem, tam má první pořádnou soupeřku naplánovanou až kdo ví kdy. Mugu a John zatím dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
No Mugu sice dala kanára, ale Mertens bude ještě kousat. Možná 1. big upset US Open (prohru Errani neberu za big upset, Errani je bez formu a Rogers má pěknou útočnou hru)
Reagovat
sprchon
Nic nebude, Mertens se toho bojí. Začátek výbornej, ale teď je v hajzlu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bývá, ještě než se cílí vůbec přiblíží tak jim vypne hlava a začnou hrát jako Petra při leteckém dnu, jen pár hráček mimo Top 30 má hlavu na to aby to dotáhly do konce
Reagovat
sprchon
To není leteckej den. Prostě si nevěří, tak pinká. A když něco dobře zabije a Garbine to sotva vrátí, tak výměnu nedorazí, ale zase jen přehodí přes síť...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo co je s Maky? Dlouho nehrála
Reagovat
travar
Je zraněná.
Reagovat
smazaný uživatel
pořád?
Reagovat
tommr
hned po prvním kole a vypadá to, že je na nejlepší cestě brzo vypadnout i z první stovky. A to přitom vypadala jako takovej talent ... :(
Reagovat
sprchon
Cože, ona už dohrála? Sakra, ona se snad letos nechytí. :/
Reagovat
vendulkabendulka
Ona talent bezesporu je, ale hlava ji srazi nekam do pekel. A kazda dalsi prohra tu chandru jeste prohlubuje. Tenis ale hrat umi.
Reagovat
smazaný uživatel
No krása, krása. Loni porazila Radwaňskou, Wozniackou a podle vás už měla být v tuto dobu světová jednička a hle.
Reagovat
Fandina
podle koho měla být světovou jedničkou?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale hodně nicků tady předpovídalo že bude světová jednička, že je mega talent, že je nejtalentovanější a dělali z ní hvězdu. Realita je jiná, prostě AKS nezvádla ten přechod mezi užší špíčku. Třeba se zvedne ale teď zřejmě vypadne ze stovky a vracet se znovu do Top 30 bude hardcore
Reagovat
Fandina
Vypadala nadějně, tak uvidíme, jestli se z ní ještě něco vyvrbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná že ano, ale teď se vrátila zase na začátek. Možná se už nevrátí, možná ano, ale ztratila rok, ztratila celý jeden rok
Reagovat
Fandina
Tak tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu WTF
Reagovat
smazaný uživatel
Pospěš! :D Kdyby vocasové předtím nehráli na pět setů, tak už dávno mohla hrát Monča...
Reagovat
tommr
ty otravný zápasy na tři vítězný by se měly zrušit ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, pětisetové zápasy tvrdě narušují program, hráčky pak musí čekat i 2 hodiny. Jako ve Wimbledonu, kdy se před Petrou hrál mužský pětisetový zápas, nekonečné a úmorné čekání navíc když už od předešlého dne. Zápasy na pět setů by se měli zrušit, zvlášť na RG tam když se to přetáhne tak se musí program posunout na 2.den
Reagovat
kada.tom
buď rád za TB ve 3./5. setu ... to je totiž z mého pohledu jediná negativní věc na USO, kdyby byl konec nutný na rozdíl dvou her, tak by byl newyorský GS dokonalý :-)
Reagovat
EllNino
bože ...fuj
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby ve 3.setu nebyl TB tak by Petra možná neporazila Safinu, ten zápas byl možná rozhodující, možná ne
Reagovat
kada.tom
to je mi fuk, na GS prostě ty epické maratóny patří, jde to všude, jen v New Yorku ne (uznávám, že hrát ve Wimbledonu na tři vítězné bez TB v 5. setu i mužskou čtyřhru je úlet)
Reagovat
vrabejka
Gael :)
Reagovat
Empe
Monfils parádička snad před koncem zápasu. :)
Reagovat
sprchon
Hezký, pustil jsem si to zpětně. :)
Reagovat
vrabejka
Ale jo Mugu to otočí :)
Reagovat
sprchon
Zato Isner asi ne.
Reagovat
vrabejka
to je jen dobře :)
Reagovat
a.magerova
No to mě dost nase.e.... na OH nejel a Fantasy mi zkazí ?!!!

Tak set doma, doufám, že mé oprávněné rozhořčení se k němu dostalo a on se zamyslel a nejen TO !!!
Reagovat
sprchon
Taky doufám. :)
Reagovat
vrabejka
taky jsem nad ním přemýšlel ale naštěstí jsem místo něj dal Kevina :)
Reagovat
sprchon
No vida, vzal si to k serdci. :)
Reagovat
kada.tom
Vandeweghe OUT, hmm ... Muguruza-Blanco je taky na nejlepší cestě ven ..
Reagovat
smazaný uživatel
věřím, že to obrátí :)
Reagovat
George_Renel
No a Cocotka je překvapivě taky venku.
Reagovat
vrabejka
Garbině od trimfu ve Wimbledonu je marná :(
No to bude velká šance pro Puig, Bencic nebo Kontu
Reagovat
kada.tom
snad na RG, ne? :-)
Reagovat
vrabejka
no nebo.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo :DDD
Reagovat
A.R.R.
Přecedooooooooo, co to s tou Garbine vyvádíte? Nevěřím vlastním vočím.
Reagovat
blixa
Co naděláš. Koťátka si dělají co chtějí :D
Reagovat
A.R.R.
že tys jí nedal před zápasem Whiskas? :-D

Já akutálně žasnu nad Coco, ta to tam taky mastí jak může :-D
Reagovat
sprchon
No to čumim, co to je? :D
Dyk vedla 40:0 za stavu 3:3, jsem myslel, že brejkla a že to pak dotáhne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to za toho stavu na vteřinku přepnul a najednou 4:3 Osaka... no a teď osobní vkaz pro Coco plný vulgarizmů: Sbohem Coco, nasralas sebe i mě :D
Reagovat
A.R.R.
mě taky, doufám že to slyší :-D
Reagovat
A.R.R.
Hele jsou to baby...by se z nich jeden zbláznil....
Reagovat
sprchon
Co se děje, MTO?
Reagovat
sprchon
Já to tušil. :D A Mertens se mi docela líbí, jak variuje údery. Ty slajsy dělají Garbine problémy.
Ale druhej a třetí set si pohlídá. ;)
Reagovat
A.R.R.
Dneska nesleduji, ale je to nějaký čas co jsem viděl Mertens hrát a vím,že mě docela překvapila. Zároveň ten den vyřadila i Bertens nějakou TOP hráčku, tak jsem se tomu docela smál :-)
Reagovat
George_Renel
plní slib a dává opravdu zápasy všech českých hráčů a hráček.
Momentálně Basík komentuje Šátrala.
Reagovat
kada.tom
jen to skoro nikdo nevidí, no ..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkáme my na eurofotbalu: Jebat O2! (blijící smajl) :D
Reagovat
kada.tom
správně!!
Reagovat
George_Renel
Já to vidím a jsem spokojen.
A až spustí kanál O2TV-tenis, bude to ještě o něco lepší. :-)
A vy na EF to můžete j..., ale fotbal lovíte na ukrajinském streamu, nebo kupujete na kusy na blesku či jste vazaly sázkovek. Přitom za 4 vybrané zápasy na streamu zaplatíte stejně, jako za měsíc O2.
Reagovat
smazaný uživatel
Já stejně sázím u Tipsportu, takže se na českou ligu dívám tam. A když nemám prachy na účtě, tak to jistí streamy (zadara, to dá rozum)... To by člověk musel furt měnit poskytovatele, aby měl všechno v televizi. My máme Skylink a měnit to nebudeme, i kdyby se Kellner třeba stavěl na hlavu. Nakonec ani jeho O2 nemá všechno. To machrovali s anglickou ligou a nakonec mají prd, španělskou taky nemají. Všechny zápasy LM taky vidět nepotřebuju, tam mě zajímá jenom Barcelona.
Reagovat
George_Renel
Však každému dle jeho přání a možností.
Já jsem reagoval jen na to nesmyslné nadávání.
A taky, nejen sportem živ je člověk.
Reagovat
Basa
Dáváme úplně všechny, v multidimenzi souběžně hraný zápasy. Nenávist o2 nechápu, ale každého boj:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nenávist O2 nechápeš, protože pro ně pracuješ? :D Tak jako mě třeba štve, že normálně chytáme Slováky a jenom kvůli tomu, že má O2 exkluzivní vysílací právo, nám během zápasů LM na STV zčerná obrazovka.
Reagovat
George_Renel
Ale je přece jasné, že když si koupíš na něco drahá práva, že chceš mít exkluzivitu a ne aby někdo v tvém prostoru parazitoval.
Reagovat
Basa
To ne, dělám i jinde - práva stojí miliony, tak si hájíš investici, ne? Jako taky když něco draze koupíš, tak nechceš, aby to využíval někdo jinej...
Reagovat
smazaný uživatel
No fajn, ale odnesou to akorát spotřebitelé, co mají jiného poskytovatele. Pak se nikdo nemůže divit, že lidi nemají O2 zrovna v lásce... Kdyby se O2 domluvilo třeba se Skylinkem nebo UPC, aby byla jejich televize dostupná i přes ně (samozřejmě jako placený kanál), tak neřeknu ani ň. Televizní divák se prostě kvůli O2 nezblázní, když za pár let bude mít prava zase někdo jinej a tak pořád dokola...
Reagovat
Basa
Ale to není problém o2 - problém je ČR, kde je nejvíc sportvních TV na světě - a to jsme tak malej trh. o2 využilo tu možnost trhu...jinak já taky doma o2 nemám...ale nemám ani digi a taky mě to sere...
Reagovat
Fandina
Já O2 mám, kvůli tenisu a teď mě vadí, že tam není Digi Sport. Nevíš, jestli se tam vrátí?
Reagovat
Basa
Já vím přeci vše:)
Reagovat
Fandina
Tak díky ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Digi sport se tam vrátí těžko, ale bude spuštěn kanál O2TVtenis.
Reagovat
Fandina
To je jasné, že bude spuštěný kanál O2 tenis s WTA.
Reagovat
Lunej..
Já jsem s 02 spokojená, třeba UPC si nechalo platit 150 Kč navíc za vysílání v HD, u 02 je to v ceně.
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza 0:3, že já se rovnou neodstřelím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní výkon! Byla by věčná škoda, kdyby se tenisu nevěnovala profesionálně (podle toho, co psal nedávno skott). Větší talent mezi náctiletými tenistkami prostě nevidím...
Reagovat
tommr
jen škoda, že je to takový tintítko ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se furt něco nelíbí... :D
Reagovat
tommr
mě se Bellisová docela líbí, ale nevím jestli bude schopná konkurovat o hlavu větším ranařkám ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je ještě mlaďounká a rány dává slušný už teď... :)
Reagovat
blixa
Justine Henin byla ještě menší a jak hrála !
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře to dávala k lajnám.
Ve 2. kole zajímavý americký derby.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si to jen dopadla :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to špatný ..
Reagovat
tommr
k prvnímu velkýmu překvapení na letošním USO došlo přece jen na kurtu číslo 12. Obětí naštěstí nebyla Petra jak se asi mnozí (včetně mě) obávali, nýbrž nesympatická vracečka Erraniová ... :)
Reagovat
blixa
No dovol !!! Sára je velmi sympatická vracečka !!!
Reagovat
vrabejka
Pro Angie dnes zraněná Hercoqová nebyla soupeřkou. Angie alespoň pošetřila síly na těžší zápasy :)
Reagovat
sprchon
V problémech. Tiafoe je výbornej i na returnu, vůbec se toho nebojí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si ho hodil ve fantasy do týmu jako jistých nevím kolik bodů, než potom prohraje s Djokovicem :)
Reagovat
sprchon
Já ho mám taky, ale tušil jsem, že bude mít problémy dneska...
Mě asi zapíchla tutovka Ostapenko, mínusový body, to je konec. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, už jsem se tvé Ostapenko škodolibě usmál, když jsem si prohlížel týmy ostatních :DDD
Reagovat
sprchon
Navíc jedu bez Angie a bez Garbine, prostě se nevešly... Nevidím to moc růžově. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem věděl už pri sestavování, že tohle nedopadne :D
Reagovat
blixa
No ty jedeš odvážně, bez dvou nejvyšších :D Ale zase jestli ti to vyjde, tak nás smázneš ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si říkal, nebudu srab :D no ale kdo mi tam dal Coco, toho bych rád potkal, už zlobí ve 3. setu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Garbinina kocovina po FO pokračuje.
Zkroť to kotě, trochu!
Reagovat
blixa
Zkusil si někdy krotit kočku ? Natož kotě !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to trénink. Aspoň základní dovednosti. Trefit se na správný místo a tak :-)
Reagovat
blixa
To vono umí potvora ! Ale musí se mu chtít !!! :D
Reagovat
blixa
Koukám na první set Garbine a možná to byl hodně dobrej tah ;-)
Reagovat
sprchon
No Angie určitě ne. Dneska byla v pohodě...
Ale u žirafky trochu doufám. Je nějaká ztuhlá, pohyb otřesnej. Ale svítí sluníčko, tak třeba se to zlepší. ;) Mertens má dobrej první servis a hraje celkem razantně, vidím ji teď poprvé.
Reagovat
sprchon
Přitlačila, ale zatím neměla moc šanci dostat se do rytmu a uhrát si míček...
Reagovat
a.magerova
Jj ve chvíli, kdy si ho dám do Fantasy, tak rupne.. a to mám tak srabácký tým a přesto.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
otoci.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
sprchon
Já doufám. :D
Ťafkovi nepřejete? Taky tam dává pěkný ťafky... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak proti me srdcovce.. vlastne ani globalne nemam duvod.. :-)
Reagovat
sprchon
No teda, už mi zatrnulo, jak to bylo 1:3 a navíc jsem myslel, že ten další míč byl dobrej a bude to 1:4. Nakonec ale parádní závěr 3. setu. :D Tak ještě dva. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jeden.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kardinalne spatnym rozhodnutim na saku (zbytecnym pokusem o krasovolej) zavrsil druhy set... no ps!
Reagovat
smazaný uživatel
strašný..prosím o minutu ticha za Tomrra.......
Reagovat
blixa
Proč za Tommra ? Tommr jí fandí.
Reagovat
tommr
ten chlapec bude nějakej slušnej mimon ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
První dny grandslamů mě znervózňují, jak je tolik zápasů a nestíhám to sledovat, zvlášť když přijdu pozdě. Petra vyhrála - dneska jsem jí proti Ostapenko věřil, jak jsem si přečetl pár komentářů, kde byla Ostapenko dnešní jasná tutovka na výhru - tímto se loučím s Ostapenko, která je mi docela sympatická a je škosa, že musela skončit už v prvním kole. Věřím, že Petra už na tomhle turnaji může provést v podstatě cokoliv - takže pro hráčky bojující o no#1 velká nejistota - hlavně Angie je na ráně. Diskuzi dnešního zápasu se bojím otvírat... :D
Reagovat
FulnekUltras
pusť to do sebe pod tlakem... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sára koukám taky pěkně v hajzlu
Reagovat
tommr
výsledek dobrej, hra špatná. Petra měla dneska štěstí, že narazila na soupeřku, která neměla svůj den a chybovala ještě víc než Petra ...
V dalším kole jí čeká Buyukakcay, která má sice letos životní sezónu, ale neměla by pro Petru představovat žádný velký nebezpečí. Petra by s ní mohla prohrát jen pokud by se totálně zbláznila a všechno vyházela na tribuny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
zase všechno špatně, to by jsi nebyl ty tommre :D
Reagovat
FulnekUltras
tos teď posral, víš to? ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To posral a pořádně, on ještě uvidí
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petro, ještě nás čeká 6 zápasů
Reagovat
Mayo
Péťa predsa vyhrala a už urobila úspech na USO. :D
Reagovat
A.R.R.
Petře gratulace, jsem věděl že když přestanu koukat, tak to otočí,není to prvně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Taylor :( Dnes to měla dát
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sprchon
Hm, tak první skreč. :(
Reagovat
dunphy
Nejela si jen tak pro penízky? :D
Reagovat
sprchon
Tam bylo zranění, jen vracela na střed už od začátku...
Reagovat
dunphy
Takže jela, no... :) stejně jak loni Diatchenko proti Sereně
Reagovat
tommr
a ty se tomu divíš? Pro hráčku z druhý stovky je těch 43 000 dolarů docela dost peněz ... :)
Reagovat
dunphy
Kdo říká, že se tomu divím proboha?
Reagovat
Fandina
píšeš to tak
Reagovat
slacker
nelzi
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
PetaM
To fakt? To to té Kerber nechejte celé bez boje :D
Reagovat
kada.tom
Caro, super :-)
Jsem rád, že to takhle pěkně otočila, snad jí to pomůže do budoucna :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem psal vedle... Světlana (počítám, že postoupí) bude hodně těžká soupeřka, ale aspoň že Caro nekončí v 1. kole.
Reagovat
George_Renel
No hlavně s ní spadla ta Kotyzova deka :-b.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra postupuje, bohužel Taylor ztrácí. Dnes bych ještě mohla postoupit Linette, Sevastova a Beth.
Reagovat
aligo
A Bára :D
Reagovat
smazaný uživatel
kdo?
Reagovat
smazaný uživatel
A jo Bára, no jo mr,dá mi v hlavě.
Reagovat
sprchon
Sice bídnej zápas, ale je fajn, že ho zvládla. :) Snad se jen potřebuje dostat do tempa, hrát a hrát...
Reagovat
svetova.dvojka
Kližan to je kanón, 4 gemy posbíral...
Reagovat
Pavlis
Fíha, začátek hroznej, ale konec dobrý. V prvním setu hrály blbě obě, Peťule pak využila nabídnuté šance. Rozhodly zkušenosti i to, že byla Petra v klidu, pak se i povzbuzovala. Zatímco Jelena propásla velkou příležitost, měla ji přitom na talíři. Tady jsem správně spoléhal, že se to stane Ostapenko osudné, proto kouči na gandslamy během zápasů nesmí. Ve druhém setu si sice nechala Petra utéct jednoznačnej náskok, ale Lotyška opět hrála nemožně. Ačkoli v závěru zápasu se obě zaskvěly i slušnými výměnami. Kvítí, slunce svítí, hodně zdaru do 2 kola. A gratulace k postupu.
Reagovat
Mac
jak tak se na tu holku divam, ona se snad na stara kolena nauci hrat od zakladni...a bude fakt #1
Reagovat
Michaelus
Jak může Townsend ve své kondici vůbec hrát na takové úrovni? :D
Reagovat
mkubis17
asi lehko když Serena s takovym tělem taky hraje jak hraje :D
Reagovat
Michaelus
No ježiši ale je rozdíl mezi svalem a tukem :D
Reagovat
PetaM
Normálně. Vždyť má spoustu uložených ... sil. A to se na ty vykostěné holky hodí.
Reagovat
Michaelus
No neviděl jsem takhle tlustou holku hrát tenis na vrcholové úrovni :D
Reagovat
PetaM
Pokud si ještě ve třetím setu dokáže obíhat BH na FH, má sil dost :D Takže jí to asi nevadí.
Reagovat
Michaelus
To mě na tom překvapuje ještě víc :D Je docela pohyblivá.
Reagovat
PetaM
My tlusí, co se pohybujeme, jsme pohybliví ... :D To jen vás kostnáče to pak strašně překvapuje :D Stačí tuk udržovat v provozní teplotě, nesedět jenom u Pc a pohoda :D :D
Reagovat
Michaelus
:D aha no. U nás na škole to právě špekáči moc nedávají :D Ale je fakt, že znám pár lidí, kteří nejsou v kondici, ale ve sportu jsou lepší, než mnozí ve formě.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ve vyšším věku se to kwa ukáže... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by trestuhodné nevyužít ty chyby, které Jelena dělala.
2. kolo - Kaglička není Karlička. Pojď!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
tommr
postup sice dobrej, ale žádná sláva to rozhodně nebyla ... :)
Reagovat
a.magerova
Jásám nad postupem, né nad hrou... ale uznej, že naopak by to bylo horší... ;-)
Reagovat
tommr
bejt to naopak tak by to byla těžká rána - a to jak pro Petřino postavení tak pro její psychiku... :)
Reagovat
a.magerova
No vidíš, takže jásot nad postupem nikoli hrou je na místě... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to s tím streamem na Angie..... :/
Reagovat
kada.tom
Petra pěkně, zdolala echt nepříjemnou soupeřku, to se počítá, zvlášť v NY, kde to nemá úplně ráda. Ve 2. kole Turkyně, noo ... jako, vcelku přijatelná soupeřka :-)
Reagovat
George_Renel
Už je po žních, tak Turkyni poslat k Turkovi :-).
Reagovat
FulnekUltras
a na ty už Naducánek nestačil. Parádní výkon pod nesporným tlakem - teď jen nepodcenit Bukkakčku... ;)

Doufám Jirko, že ses té radosti dožil ve zdraví... ;)
Reagovat
Fandina
začátek bída, ale nakonec super. A doufám, že to nebyla náhoda a že Petra je zdravá a na USO pojede. Dneska od stavu 2:5 v prvním setu super!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
PetaM
Petra prvních pár gamů ještě mód New Haven s Agou, pak ale přestala dělat hlouposti a zabrala. Nakonec to byla i celkem pěkná hra :) Snad vydrží. Hru ze SF z NH fakt nechceme ... :)

Teď snad pohodovější druhé kolo! ;)
Reagovat
FulnekUltras
zůstaňme raději v mírném pesimismu... ;)
Reagovat
misa
v dalším kole má přijatelnou soupeřku.
Reagovat
Pe3k
Ještě, že tak, ale nablito tu bude tak jak tak :)
Reagovat
George_Renel
že Petra vyhrála hlavně díky tomu, že předchozí program již od Ria včetně odehrála bez trenéra.
Ostapenko je zvyklá na tu svoji chůvu a bez ní je poloviční. Co poloviční, bezradná.
Reagovat
FulnekUltras
Máš pravdu - Peťa teď jede za svý a zdá se to lepší než nějaké pro formu porady... ;)
Reagovat
Fandina
Tak tak. Petra je šikulka, ta nepotřebuje mít za zády mentory.
Reagovat
Lunej..
Navzdory svlekacum kalhot vyhrála, velká gratulace:)
Reagovat
Frick
https://twitter.com/tomasberdych/status/770165733896622080

nebo jen nějaký "rozhánění"? A má to vůbec smysl?
Reagovat
Fandina
chudák Berďulka ¨:-)))
Reagovat
a.magerova
Chci vidět jizvu... nebo okolí... :-P
Reagovat
Lunej..
hodil deku a je to rázem 4:3. Prý má Ostapenko poslední možnost něco udělat a ona udělala. Baso, u Petry Mlčeti Zlato!:)
Reagovat
vrabejka
Jeleno bojuj!
Reagovat
FulnekUltras
Matka nešťastná emigrantka z Moskvy, otec hrdý rek z Kyjeva, dceruška vzorně vycepovaná v jejich nové demokratické vlasti, dostatečně zaplevelené americkými žoldáky a s oficiálním zákazem ruštiny - to všechno představuje pro Američany bezesporu hluboký, až téměř hřebejkovsky jímavý příběh...

Poooooooooooooooooooooooojď do ní, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Nechápu, proč zrůda tvého ražení musí špinit jméno Fulneku.
Reagovat
PetaM
Ostatní města jsou zabraná! :D
Reagovat
Fandina
:-))) já nemůžu smíchy
Reagovat
Lunej..
Proč sem tahas pořád politiku, ono je tady málo zvastu? Jdi si na politické fórum.
Reagovat
George_Renel
Tajemník to jinak neumí, musí tam tu ideologii přibalit.
Reagovat
Fandina
Třeba tu loví politické dušičky.
Reagovat
slacker
Myslet boli, co?
Reagovat
misa
Tak jako tak je lepčí žít v područí USA než zaostalého Kremlu.
Reagovat
Fandina
přesně tak
Reagovat
FulnekUltras
Áááno... ;)
Reagovat
misa
*lepší
Reagovat
Fandina
Máš bujnou fantazii, ale jako pokus o pobavení dobré ...
Reagovat
FulnekUltras
Trocha fantazie nikoho nezabije... ;)
Reagovat
Fandina
Se slovy básníka ano, ale zase, fantazírovat až takhle, to bych rozhodně nechtěla tak dopadnout
Reagovat
FulnekUltras
Lepší už to nebude... ;)
Reagovat
Fandina
Než tahle kravina, tak je na světě spoustu lepších věci.
Reagovat
FulnekUltras
máš úplnou pravdu... ;)
Reagovat
Jabadu
Odtučněnko má dost.
Ten los byla trefa na třináctku.
:-)
Reagovat
misa
A jak bys hodnotil Townsend?
Reagovat
Jabadu
No, Kerolajn čeká pěkná fuška.
Reagovat
misa
Petra nakonec může být za los 1. kola ráda.
Reagovat
FulnekUltras
tam přece musíš mít nad tím frackem navrch. Pooooojď !!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
Jžš Kvitovka dostala pravomoc psát články :(
Reagovat
George_Renel
Po 1. setu
i článek je tu .-)))
Reagovat
Lunej..
Zatím se tu trochu ohreju, než tu bude nával. Nastává kritický 2.set.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist