Kvitová nestačila na Kruničovou a končí stejně jako vloni už ve 3. kole, dohrály i Plíšková a Strýcová

30. 8. 2014, 18:44
Aktuality 805
US OPEN ŽENY - Žádná z tria českých tenistek dnes nepostoupila do osmifinále. Po turnajové trojce Petře Kvitové, jež nestačila na srbskou kvalifikantku Aleksandru Kruničovou, a Karolíně Plíškové končí i Barbora Záhlavová-Strýcová. Ta v nočním zápase podlehla ve třech setech wimbledonské finalistce Eugenii Bouchardové.
Petra Kvitová

Petře Kvitové se na US Open nikdy příliš nedařilo. Tento fakt dokládá i její nejlepší výsledek na tomto grandslamu, kterým je osmifinále z let 2009 a 2012. Dál, než do čtvrtého kola, se česká jednička v New Yorku ještě nedostala. Letos Kvitová podruhé v kariéře vyhrála Wimbledon a před americkou tour mluvila o tom, že by ráda zlomila prokletí na US Open.

První dva zápasy turnajová trojka v New Yorku zvládla bez větších potíží a hlavně bez ztráty setu. V úvodním kole deklasovala Francouzku Mladenovicovou, s níž ztratila jen jeden game, a ve druhém pak přehrála krajanku Petru Cetkovskou. Ve třetím kole nejlepší českou tenistku čekala srbská kvalifikantka Aleksandra Kruničová, která si ve druhém kole připsala cenné vítězství nad talentovanou Američankou Madison Keysovou.

Už od prvních výměn bylo patrné, že Kvitová není ve své kůži - do utkání nastoupila se zavázaným pravým stehnem jako letos ve Wimbledonu a hned na úvod si prohrála podání, brejk ale vzápětí získala zpět. Podruhé přišla o servis v deváté hře i kvůli dvojchybě při brejkbolu a sadu už nezachránila, prohrála ji 4-6.

Kruničová dobře měnila rytmus hry - přímé údery střídala s vysokými míči a čopy. Především se ale skvěle pohybovala, doklouzávala na betonu k míčům jako její krajan a první hráč světa Novak Djokovič a výměny prodlužovala. Kvitová měla problém zahrát vítězný míč a při snaze o riskantní údery k čarám často chybovala. V úvodním dějství působila unaveně a po delších výměnách pokulhávala.

Do druhého setu vstoupila Kvitová nadějně, zpřesnila hru a ujala se vedení 2-0, jenomže pak ztratila čtyři hry v řadě. Svěřenkyně Davida Kotyzy ještě bojovala, snažila se být co nejtrpělivější a srovnala na 4-4, další dvě hry ale znovu ztratila. První mečbol při podání Srbky ještě odvrátila, ale ten druhý dokumentoval přesně vývoj zápasu - Kruničová vrátila každý míč, který na ni Kvitová vyslala, Češka nakonec ve výměně nevydržela a trefila aut.

Česká jednička tak prohrála po hodině a 39 minutých hry dvakrát 4-6 a sen o prolomení prokletí na US Open tak letos nenaplní. Kvitová v utkání napáchala celkem 34 nevynucených chyb, zatímco Kruničová chybovala jen čtrnáctkrát!

"Nevím, jestli budu schopná něco říct. Jsem strašně šťastná," řekla v rozhovoru na kurtu dojatá Srbka. "Chtěla bych moc poděkovat všem fanouškům, kteří se na nás dnes přišli podívat. Vytvořili nám skvělou atmosféru, moc jsem si to užila. Díky taky svému týmu za podporu a za všechno, co pro mě dělá."

"Víte, je to pro mě něco nového. Hrát s takovou hráčkou, jako je Petra, je pro mě velká zkušenost a jsem za to moc ráda. Je to velká šampionka, která toho už v tenise hodně dokázala. Do zápasu jsem šla s tím, že bych chtěla uhrát aspoň set, nakonec jsem ale získala dva. Je to neuvěřitelné, jsem opravdu hrozně moc šťastná," radovala se aktuálně 145. hráčka světa, která před US Open hrála v hlavní soutěž grandslamu jen jednou - minulý rok v New Yorku ale prohrála již v prvním kole.

"Jsem velmi zklamaná. Chtěla jsem vyhrát, ale bohužel jsem to nedokázala. Neměla jsem svůj den," řekla Kvitová. "Ona hrála neuvěřitelný tenis a vrátila mnoho míčů a těžko se mi hrály jenom vítězné údery. Hodně jsem chybovala, ale snažila jsem se, jak to v dané chvíli nejlíp šlo."

US Open již přišlo o tři ze čtyř nejvýše nasazených hráček dvouhry. Před Kvitovou vypadly také dvojka Simona Halepová z Rumunska i čtyřka Agnieszka Radwaňnskká z Polska. Ve hře zůstává jen jednička a obhájkyně titulu Serenna Williamsová z USA, která už má jistotu, že i po turnaji zůstane v čele žebříčku WTA.

Karolína Plíšková na US Open vůbec poprvé v kariéře postoupila do třetího kola grandslamového turnaje. V něm dnes česká tenistka změřila síly s Australankou Casey Dellacquaovou. Plíšková, jež si ve druhém kole připsala skalp bývalé světové jedničky Any Ivanovičové ze Srbska, ale na soupeřku z Austrálie nestačila a prohrála s ní ve třech setech 3-6 6-3 4-6.

Dvaadvacetiletá Karolína Plíšková nastřílela 11 es a celkem 43 vítězných míčů. Zároveň ale udělala 40 nevynucených chyb, zatímco soupeřka pouze pětadvacet.

V rozhodující třetí sadě Plíšková už prohrávala 2-5, ale ještě dokázala získat dvě hry a při prvním mečbolu napálit vítězný return. Při druhém už ale kapitulovala a z výhry se radovala Dellacquaová.

I pro Barboru Záhlavovou-Strýcovou byla účast ve třetím kole US Open premiérou. Její soupeřkou byla finalistka Wimbledonu Eugenií Bouchardová, která nakonec v utkání roli favoritky potvrdila, i když se jí od úspěchu v Londýně na kurtech příliš nedařilo.

Bouchardová celkem hladce vyhrála první set 6-2. Druhý ale po houževnatém úsilí vybojovala ve zkrácené hře Strýcová, která pak ale v závěrečných hrách posledního setu krok udržet nedokázala a Kanaďance po dvou hodinách a 33 minutách hry podlehla 2-6 7-6 4-6.

"Asi se mi bude vracet celý zápas. Byl docela fajn. Chyběl kousek k vítězství. Dala jsem do toho všechno. Mrzí mě to," řekla Záhlavová-Strýcová deníku Sport po utkání, které se hrálo za umělého osvětlení na centrkurtu. "Kurt je parádní, lidi byli skvělí, ale chtěla jsem vyhrát. Mohla jsem to hrát chytřeji," uvedla čtvrtfinalistka letošního Wimbledonu.

Turnajová třicítka Záhlavová-Strýcová se s Bouchardovou, v New Yorku nasazenou jako číslo sedm, utkala na okruhu WTA předtím už dvakrát. I loni v Ósace a letos v Norimberku odešla z kurtu poražena.

"Beru to jako úspěch. Vezmu si z něj pozitiva i negativa. Pojedu zase dál, budu se snažit posouvat a být zase o trošku lepší," řekla osmadvacetiletá tenistka.

Kanaďanka, jež si jako jediná tenistka letos zatím na všech grandslamech zahrála minimálně v semifinále, si tak na US Open zahraje osmifinále.

"Cítím se tu parádně. Díky všem lidem, co nám přišli fandit, protože atmosféra na kurtu byla skvělá. Je to něco nesutečného, hrozně moc mi to pomáhá a dodává mi to energii," děkovala po utkání divákům Bouchardová.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
sobotní výsledky žen (30. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
Kruničová (Srb.) - Kvitová (3-ČR) 6:4, 6:4
Pennettaová (11-It.) - Gibbsová (USA) 6:4, 6:0
Dellacquaová (29-Austr.) - Karolína Plíšková (ČR) 6:3, 3:6, 6:4
Bouchardová (7-Kan) - Záhlavová-Strýcová (30-ČR) 6:2, 6:7 (2:7), 6:4
Azarenková (16-Běl.) - Vesninová (Rus.) 6:1, 6:1
S. Williamsová (1-USA) - Lepchenková (USA) 6:3, 6:3
Kanepiová (Est.) - Suárezová (15-Šp.) 7:5, 6:0
• Čtyřhra - 2. kolo •
Hradecká, Krajiceková (11-ČR/Niz.) - Husárová, Kaniaová (SR/Pol.) 6:3, 6:2
Jankovičová, Koukalová (Srb./ČR) - Medinaová, Švedovová (13-Šp./Kaz.) 4:6, 6:2, 7:5
Hingisová, Pennettaová (Švýc./It.) - Pavljučenkovová, Šafářová (15-Rus./ČR) 6:3, 6:0
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

805
Přidat komentář
PetaM
Dám si 800. komentář. Se omlouvám všem teda :D
Reagovat
tommr
nedopadlo dobře i když los vypadal velice nadějně ...
Je zajímavý, že nejhůř dopadla Petra, která měla přitom jednoznačně nejlehčí soupeřku - až 145.hráčku světa. Hladkou porážku od kvalifikantky Krunicový považuju za největší letošní selhání Petry ...
Naše zbývající holky, který měly nasazený soupeřky si ve srovnání s Petrou vedly mnohem líp: Lucka postoupila a Bára s Karolínou svedly s favorizovanejma soupeřkama vyrovnaný třísetový bitvy s neštastným koncem ...
Reagovat
Frick
Casey nebyla favoritkou.
Reagovat
tommr
Dellacqua jako 29.nasazená hráčka byla proti nenasazený Karolíně favoritkou i když si to třeba někdo nepřipouštěl ...
Reagovat
smazaný uživatel
některé prohry Petry sem neviděl a nebo neměl možnost vidět, ale tu včerejší prohru bych největším selháním nenazval. Spíš bych ocenil její soupeřku, která hrála moc pěkně a věděla jak na Petru.
Reagovat
Frick
Takže nejhorší to bylo na AO?
Reagovat
tommr
Kumkhumová byla v době konání zápasu hráčkou první stovky a Petra měla částečnou omluvu i v nerozehranosti a v neznalosti soupeřky. Navíc aspoň uhrála jeden set ...
Při prohře s Krunicovou žádný takový polehčující okolnosti nejsou ...
Reagovat
VlS
A už začal soudní proces, že mluvíme o polehčujících okolnostech? A z čeho je obviněná, že projela zápas? Nesliboval jsi letos už několikrát, že se na ni vykašleš a nebudeš to tak prožívat?
Reagovat
tommr
o žádným soudním procesu nevím a tobě jsem určitě nic nesliboval. Na soudce a morální autoritu si tu opakovaně hraješ akorát i když jsi ve skutečnosti jen takovej Brouk Pytlík ...
Reagovat
tommr
mělo tam bejt "hraješ akorát ty ..."
Reagovat
LukasH
Tomuhle se můžu fakt jenom zasmát....
Reagovat
EllNino
já se tommrovi směju už tak pul roku, za jeho kategorický třídění tenistek, žebříček je jen číslo a mnohdy zkresluje skutečný schopnosti tenistky, ale to tommr nechápe ...
Reagovat
smazaný uživatel
to nevím, to sem neviděl.
Reagovat
EllNino
A to nejlehčí soupeřka je teda dost relativní pojem, něco je číslo na rankingu a něco je aktuální rozpoložení a forma, ale nebudu to vykládat někomu, kdo viděl tenis maximálně z gauče ...
Reagovat
tommr
dneska jsi zase nějakej moc chytrej ...
Reagovat
EllNino
na tohle nemusí bejt člověk zase tolik chytrej, aby to pochopil ...
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným třetím kole na USO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do čtvrtýho kola.

1. Williams, S. 7670 (+1744) *
2. Halep 6160 (+234)
-------------------------
3. Kvitová 5926
-------------------------
4. Sharapova 5575 (-351) *
5. Radwanska, A. 5380 (-546)
6. Li 5270 (-656)
7. Bouchard 4545 (-1381) *
8. Kerber 4400 (-1526)
9. Ivanovic 3855 (-2071)
10. Jankovic 3655 (-2271) *
11. Wozniacki 3245 (-2681) *
12. Errani 3025 (-2091) *
13. Cibulkova 3007 (-2919)
14. Šafářová 2965 (-2961) *
15. Petkovic 2525 (-3401)
16. Pennetta 2461 (-3465) *
17. Suarez Navarro 2420 (-3506)
18. Williams, V. 2370 (-3556)
19. Makarova 2305 (-3621) *
20. Stosur 2110 (-3816)
21. Cornet 1900 (-4026)
...

Petra Kvitová na USO opět selhala a propásla tak jedinečnou šanci na posun v žebříčku a zajištění účasti na letošním TM.
Petra sice zatím zůstává na třetím místě, ale nejspíš o něj ještě příjde.
Předstihnout Petru můžou Sharapova (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do semifinále) a Bouchardová (ta by k tomu potřebovala získat titul) ...

Lucka Šafářová se zatím na rozdíl od Petry na turnaji ještě stále drží a v žebříčku se posunula na 14.místo s minimální ztrátou na Cibulkovou a Erraniovou.
Lucka také ještě stále živí naději na průnik do první desítky (podmínkou je postup aspon do finále) ...
Předstihnout Lucku můžou Pennetta (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do semifinále), Makarova (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do finále) a Azarenka, Dellacqua a Peng (ty by k tomu potřebovaly získat titul) ...
Reagovat
PetaM
Pokud Mášena dnes vyhraje, to Semi určitě dá. Proto fandím dnes Caro :D Juhů :D :D
Reagovat
tommr
já budu naopak tlačit Sharapovou. Sharapova se před Petru stejně dřív nebo později dostane a pro Petru je výhodnější držet si bezpečnej odstup před Wozniackou ...
Reagovat
PetaM
Radši později, než dříve :D :D
Reagovat
EllNino
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/kvitova-prohrala-i-u-fotografu-v-souboji-pupek-vs-rozkrok-nemela-sanci.html ...to je zase článek
Reagovat
Cico93
Smiať alebo plakať, čo toje za článok preBoha.
Reagovat
smazaný uživatel
plakat
Reagovat
smazaný uživatel
Co chceš od bulváru. A ještě ty komentáře pod článkem, to je teprve humus (jako bych o tom nedávno nepsal)...
Reagovat
EllNino
pupek vs rozkrok ...my god ..no tu stránku nezmiňuju radši
Reagovat
gigin
Tvl, tak ty komenty pod článkem to je fakt humáč! :-O To tady jsme v těžkým klídku... To kdyby četl quesh, tak zbytek života stráví na kapačkách...
Reagovat
PetaM
Hele, tam jsou nějaký komenty? :D Já nevidím ani jeden ... :D
Reagovat
Fandina
Klikni nahoře na Přidat komentář, já tam vidím tři
Reagovat
PetaM
No, já tam nic nevidím :D :D Ale možná to je proto, že jsem si spoustu lidí zablokoval (teda zablokoval jsem si lidi, kteří píšou na Labilní tenistky :D ), takže asi proto nic nevidím :D :D :D
Reagovat
Fandina
Aha. Tak já tam vidím tři, jsou to výlevy atd.. Nic k zamyšlení.
Reagovat
Cico93
Sú a teda ;))) mam dosť.
Reagovat
PetaM
Fakt jo? I ty toho máš dost? To je co říct :D :D
Reagovat
gigin
A v těch komentech je odkaz na tu FB stránku Labilní české tenistky. Tak jsem to teda odpanil a šel tam juknout. To snad není ani možné... Člověk neví, jestli se má smát, nebo plakat... Já už Gulbise i chápu proč nemá FB, twitter a jiné pičoviny...
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
smazaný uživatel
plakat
Reagovat
a.magerova
No ale je tam i zajímavá informace o tom, že Luboš Zabloudil je z Písku, to je pro mě nové ;-)
Reagovat
gigin
Jo magu, tato informace mi taky otočila život naruby ;))
Reagovat
a.magerova
To chápu, přece jen z Moravy je to do Písku lán cesty, a teď tam člověk natěšeně dojede zjistí, že to není náš typ a aby jel zas lán cesty zpět :-/
Reagovat
gigin
Tvl, ty bys furt kdesi jezdila :))) Vem si příklad ze Stana, ten ti chtěl přistát na střeše!!
Reagovat
a.magerova
No to víš, srazy a osobní setkávání, to je přesně pro mě :-P

Hele a co je se Stanem, jsme mu tu loni vyznala lásku a teď zmizel, jakože a alimenty bude platit kdo?!!!
Reagovat
gigin
Vůbec nevím. Půjčil si od Dominika 8 melcků a slehla se po něm zem...
Reagovat
a.magerova
Ale prý žije, tak snad se někdy na malého přiletí podívat ;-)
Reagovat
Roger_Federer
11 :(
Reagovat
PetaM
"Nohy se jí rozjíždějí daleko od sebe."

Zajímavá věta :D :D :D Člověk si jí může vyložit několika způsoby :D
Reagovat
EllNino
myslíš jako, že má třeba mezi nohama mezeru 3 metry žejo ? :DD nebo ještě nějaký způsob ? :D
Reagovat
PetaM
Třeba jako "přistávací dráha pro mnoho penisů" ... :D Hele, když má člověk fantasii ... :D :D :D
Reagovat
Fandina
A zase, není štíhlá. Kdyby ji člověk neviděl, tak by tomu i věřil.
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsem si myslel, že dno žumpy je Pavel Novotný, ale na tuhle "stránku" jsem zatím nenarazil...
Reagovat
smazaný uživatel
A která hráčka s TOP 10 má stabilní výkony no žádná
Reagovat
Cico93
Ale je ich tam zopár.
Reagovat
smazaný uživatel
no možná Simona a Maria ale jinak nikdo
Reagovat
smazaný uživatel
Dufam , už ked nedošlo na zapas Vika - Petra , tak nech dojde aspon na zapas Vika - Genie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak musím pochválit Petru, že i když prohraje, tak se u sítě dívá soupeřce hezky do očí a dokáže svou prohru uznat, narozdíl od některých hráček, který podávají ruku na pl vteřiny a zároveň u toho odchází.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem neměla možnost vůbec sledovat tenis. Co mě štve na US OPEN - nemohu se ani ze záznamu podívat, jak zápasy vypadaly. Amíci nás vypečou....
Reagovat
smazaný uživatel
jj to nechápu, co maj za problém. Ty jejich minutový highlighty jsou naprosto k ničemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, alespoň někdy s někým souzním....
Reagovat
Fandina
Tak teď je na Eurosportu2 záznam. Stav 3:3 v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, ale to je mi na dvě věci....
Reagovat
Fandina
Ale pokud by sis zaplatila Eurosportplayer za bez pár desetinek tři Euro na měsíc, můžeš to vidět také na computeru. A oni hodně opakují záznamy tenisových zápasů.
Reagovat
Fandina
Jinak, jak už jsem psala, pořídit si satelitní soupravu není také drahá záležitost a dá se tam sledovat tenis neustále.
Reagovat
LukasH
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/petra-kvitova-chce-najit-kompromis-mezi-agresivitou-a-vyrovnanosti--1390709

Pěknej rozhovor...
Reagovat
VlS
Lukáši, zní to dobře, ale to říká už několik let a zatím to funguje jen tu a tam. Asi je strašně těžký změnit osobnost, z Agy taky nikdo neudělá agresivní predátorku a bude to vždycky spíš ta opatrná holka, která se ze řetězu urve jen náhodou. Dostat pod kontrolu chování se dá, dostat pod kontrolu temperament? Jak?
Reagovat
LukasH
No to tu a tam je ale už pokrok. Včera jí to sice bylo k ničemu, dělala chyby v klíčových momentech, ale už hraje výměny. Před rokem by to byla jen síť, aut. Ta cesta je hrozně dlouhá. Hlavě je důležitý, aby Petra neztratila svojí osobnost, ale toho se zas nebojím. Pořád lepší výpadky v 2., 3. kolech a pak Wimbledon a jinej turnaj (obecně turnaje) než konzistentní čtvrt a semifinále...
Reagovat
slacker
A co konzitentne swemifinale - vitezvi?
Reagovat
LukasH
No to by bylo samozřejmě hezký.:D
Reagovat
VlS
To by bylo hezký, jen by to nebyla Petra, ale Angie Kerber.
Jistěže bych si přál, aby byla konzistentní v módu Robocop, holt to asi nejde, no co už s tím naděláš - důležitý je se smířit s tím, že i prohry ke sportu patří a ne za ně Petru nenávidět a okopávat a la tommr, není potřeba zastírat realitu a la Quesh a kopat do soupeřek a vymýšlet důvody, když důvod je Petra. Je taková, fandím ji i s tím, i když z ní moje srdcovka jako Lucy nebude nikdy. Víš kolik propadů jsem si zažil s Lucy za těch cca 10, 11 let? A kolik ještě asi zažiju? Stejně jí budu fandit dál, i když se třeba zase nebude dařit. Nemám rád konjunkturální fandění když se daří a zatracování, když ne Trochu mě teď řady nových fandů Lucky děsí, kolik bude kritiků, až se jí třeba půl roku nebude dařit nic)
Ale fandit neznamená oslepnout a zblbnout, když Lucka hraje blbě, tak to klidně řeknu( napíšu).
Reagovat
EllNino
Lucce fandím, Petře možná trochu víc, ale jak v dobrým, taki ve zlým, to tady ale leckdy není moc ve zvyku...
Reagovat
Fandina
Podle mě quesh viděl jak na to Petra je, jen mu vadilo, že se do ní kope a bránil jí.
Reagovat
Fandina
oprava ... jak na tom
Reagovat
Fandina
Já mám Lucku moc ráda, je milá, hraje super, ale tenisově víc věřím Petře.
Reagovat
VlS
Ale Fandino, o to přece nejde, kdyby o to šlo, tak budu fandit Sereně.
Reagovat
slacker
JO to teda nejde, Serena totiz neni nase.
Reagovat
Fandina
Já hlavně fandím všem českým holkám, každá je jiná, každá je jiná osobnost a hlavně se toho o nich nejvíc dozvídám, v médiích čtu atd. To znamená, že kdybych byla v Srbsku, budu nejvíc číst o Srbech. A Petru mám moc ráda, nelíbí se mi na ní nevyrovnanost, ale zase schopnost vyhrávat se mi líbí. I její agresivní styl. A to je důvod, proč jí upřednostňuji před Luckou. Co se týká ostatních hráček, nečeských, tak tam mám také své oblíbenkyně, podle sympatiích, herně. Ale obecně víc fandím Petře než Lucii.
Reagovat
Fandina
oprava ... podle sympatií. Prostě víc fandím Petře, i když je nevyrovnaná, ale mám ji radši než Lucku.
Reagovat
martinek37
Přesně tak. Já jsem Lucce fandil ještě, když ji nikdo pořádně neznal a teprve se objevila v rankingu. Stejně je to zvláštní, jak se již několik let soustavně drží širší špičce, řekněme v TOP50, ale až letos se to nějak zlomilo. I ty pády, změny trenérů a také v soukromém životě. Myslím, že až letos tak nějak tenisově dozrála a je schopná zvládat zápasy i hlavou. Snad bude ještě líp. Je to moje nejoblíenější česká hráčka.
Reagovat
slacker
A co teprve az tenisove a lidsky dozraje za 4 roky PK? :-))
Reagovat
misa
Myslím si, že kritiků Lucky moc nebude. Protože nikdy nedokáže tolik, co Petra. Pokud se sveze třeba z 13. místo na 30., lidi to podle mě nebudou tak řešit. Nikdy nevyhrála velký titul. U Petry je to jiné - ta vyhraje Wimbledon a za měsíc po příšerném výkonu vyletí v Cincinnati. Tohle lidi strašně štve.
Reagovat
Fandina
Na tom něco bude. Nevyrovnanost je to, co mnohým na Petře vadí, ale vem si to, já jí fandím leta, prohraje, vyhraje. Ale pořád jí fandím dál a těším se, až pěkně zahraje a vyhraje.
Reagovat
slacker
Fandina po krucek po krucku opousti queshovske postoje co se tyce hodnoceni Petry. Chvalim a gratuluji.
Reagovat
Fandina
A to je právě to fandění, kterému rozumím i u queshe. Fandit za každé situace i když se nedaří a věřit, že bude líp. A pak mít radost, když líp je.
Reagovat
misa
Je rozdíl mezi fanděním a nekritickým zbožňováním dotyčné, kdy se každý její neúspěch na někoho svede - třeba na rozhodčí.
Reagovat
Fandina
tak to souhlasím, že fandit a věřit je správné. Ale zase není potřeba zveličovat, že někdo vidí nějaké problémy s rozhodčími. O tom jediném fandění není. Stane se, špatně si vyhodnotím nějaký výrok, ale paušalizovat, že to tady člověk napsal potom obecně a na všechno, co tu někdo napsal nemá smyslu. Chce se to zamyslet komplexně. Ne vypichovat jednu věc, která se někomu zrovna nepovedla. A neustále to připomínat.
Reagovat
misa
On to tady v antukové sezoně psal po každé její porážce...
Reagovat
Fandina
Ano, něco jsem četla, zdálo se mi to přehnané, ale na druhou stranu, u jednoho zápasu jsem to slyšela i od komentátorů, byla tam chyby u rozhodčích v neprospěch Petry a byl to zrovna důležitý bod na set nebo na výměnu, je to těžké, když tam není oko. A to ještě známe případy, že oko je, tenista si ho nevezme a pak nám ukážou, že se ošidil.
Reagovat
Fandina
Ten rozhovor je hodně otevřený a jen potvrzuje, že Petra jednou zahraje top a jindy nic. Ale vyplývá z něj jednoznačně, že se snaží s tím poprat. A to je nejdůležitější.
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadabadůůů!! Dneska konečně nemusím ponocovat, všichni kromě Gríši hrajou v přijatelných časech a můžu koukat na vícero streamů naráz :)) řeknu vám, že noční už moc nezvládám
Reagovat
Cico93
http://sport.idnes.cz/foto.aspx?r=tenis&c=A140830_210303_tenis_tny&foto=HLT559412_746ed61dc4af4aed94f3eec295197075_0.jpg
Reagovat
Cico93
10
Reagovat
kada.tom
Jak to vidím já? :-)

Serena > Kanepi
Flavia >= Dellacqua
Krunic < Vika
Ekaterina = Genie

Bencic < Jankovic
Lucka >= Peng
Sharapova = Caro
Sára = Lucic-Baroni
Reagovat
Cico93
Remíza v tenise nemôže byť!
Reagovat
smazaný uživatel
tiper ma polozit hlavu na spalek.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Makarova-Genie věřím mnohem víc Kátě, dál doufám že to zvládne Lucka, Máša-Caro netuším, pak věřím Sáře, u Lucicové čekám tradiční výjeb po vyřazení favorita.
Reagovat
dadaft
vidím to dost podobně - jen u Sharapové jsem pro víc a u Bencic - Jankovic to vidím naopak otevřeněji.
Reagovat
VlS
Serena je jasná favoritka, vyhraje
Flavia vyhraje
Vika vyhraje
Genie vyhraje, Káťa se tradičně sesype.
Jelena vyhraje a Belinda zjistí, že se má ještě dost co učit
Lucka vyhraje
Marie vyhraje
Sára vyhraje, Mirjana nezopakuje tu přesnou. střelbu a vyhází se po tom, co jí Sára rozleptá sebevědomí vracením nevratitelnejch míčů.

Sojko, hlavu mám na špalku :-)
Reagovat
dadaft
Kerberová Benčičové určitě taky chtěla vysvětlit, že se má co učit. ))

doufám že Belinda i Mirjana udrží level z předchozích zápasů --- ať to má grády.
Reagovat
VlS
Ani náhodou nezpochybňuji co říkáš, ale Sojka nakázala jednoznačnost, tak do toho nemůžu dávat ale a kdyby ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
ale uznejte, vysledek nezna nikdo, takze bud tipuju, nebo mudruju. ;-)))
Reagovat
dadaft
:-))
jo, je to tvrdá disciplína.

tak já teda podepisuju tvůj seznam s jednou výjimkou: tipnu Belindu.
Reagovat
VlS
Taky mě to lákalo, ale mě tak na..., když někde na otce řvala " drž hubu" , že mi to nejde z huby. Takhle na mě zařvat moji synové (30+), tak ji chytí, jen to břinkne. :-))
Reagovat
dadaft
oto je ovšem na procítěného facana, to je fakt.
jsem nevěděl, že je tak ostrá...
Reagovat
dadaft
to je ovšem.......... žádný Oto. ))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
o to.. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas skoro se vším, trošku víc věřím Peng a s tou Eugénií-Káťou si taky nejsem moc jistej.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/1932494_801018106616318_4915966217264243421_n.jpg
Reagovat
VlS
Ale já si taky nejsem jistej, ale tip je tip, když popíšu všechny varianty, tak to není tip, ale mudrování, co všechno se může stát.
Reagovat
smazaný uživatel
"Bouchardová je oprašovaná hvězdička. Šla jste na ni o to víc nabroušená?"
http://sport.idnes.cz/us-open-tenis-zahlavova-strycova-rozhovor-fkf-/tenis.aspx?c=A140831_081740_tenis_ten

Ty vole, to je otázka... Knape, ty jseš takovej tragéd. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo to byl "expert" Jaroch? :D
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-us-open/213157/na-bouchardovou-nestacila-ten-zapas-me-bude-strasit-rekla-strycova.html
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že ta otázka není úplně mimo :-)
WTA by mělo rádo Genie jako super hvězdu, aby byla co nejvýš. Kvůli národnosti a vzhledu. Takhle to prostě chodí, není potřeba si nic nalhávat..
Jinak je to dobrá hráčka, ale má prostě určité přednosti, které hrají velkou roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je tahle otázka akorát důkazem, že ten dotyčný redaktor nemá rád Genie (což by více sedělo k Jarochovi). Já nevím, ale Genie přece Barboře nic neprovedla, tak proč by proti ní měla nastupovat nějak speciálně nabroušená? Tohle novinářské vyvolávání konfliktů se mi vůbec nelíbí...
Reagovat
Roger_Federer
To je prace Jarocha..mel by se jit lecit s temi jeho ironickymi komentari.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se zeptal na Twitteru, kdo položil tuhle de*ilní otázku, tak snad dostanu nějakou odpověď (nejlépe od Jarocha)... :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja mam na ty jeho debi-lni komentare uz roky alergii, ( priznam se ze sem smim mel na jedne spolecenske akci vymenu nazoru) :)..Dle meho bazoru neni nestrany jak by jako profik mel.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám stejný názor jako ty. Nekecej, ty už jsi s ním měl výměnu názorů osobně? Já zatím jenom na Twitteru... :D
Reagovat
Roger_Federer
Jo, potkali jsme se na jedne oslave.
Reagovat
smazaný uživatel
není to o tom, jestli někdo něco někomu udělal. Jde o upřednostňování hodnot.
Dám úplně jednoduchý příklad. Dvě holky se hlásí o místo sekretářky, jedna je o něco více šikovná, ale nosí brejle, vzhled nic moc, druhá je taky celkem šikovná, ale ne jak ta druhá, ale zato je atraktivní. Místo dostane ta druhá.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
jo no, ve filmech to funguje trošku jinak. Jsme učeni lidskosti, ale v jádru jsme zvířata.
Reagovat
dadaft
blbec
Genie se podle mě "potenciálem" (jak říkají lidi z marketingu) už přibližuje Ivanovičové.
na Marii ještě zdaleka nemá, ale jednou.......... kdo ví?

monty
tohle je tak na hraně, taky nemám moc rád přehnané hrocení.
ale celkově noviny i atmosféra ve společnosti hrubne - politika dokonce dost hodně.
výroky politiků nebo titulky takových Parlamentních listů, to je někdy brutal.
Reagovat
Roger_Federer
Nepochybuji ze bum kolem Genie je vytvareny umele i diky mlade a hezke holce, ale je ji 20 a je v prvni 10..takze rozhodne si to musela uhrat, nikdo ji to nekoupil..A podobne otazky od "profesionalniho novinare" jsou hloupoucke a zavadejici.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím a úpím, osvěž si český pravopis ! Jinak myslím, že s monty řešíte koniny.... To, co se předvádí v médiích u nás ( jakýsi antibouchardismus ) je naše české rýpnutí. A v Americe, Kanadě, ( nemusíte se bát) profesionální novináři si bez skrupulí zase rýpají třeba do Petry ( jakýsi antikvitismus ). Co k tomu říct - děti se rvou o hračky, hádají se a šťouchají....Nic z toho není podstatné a životně důležité... V té samé chvíli jinde ve světě jsou lidé, včetně malých dětí zabíjeni, mučeni a vražděni, umírají na ebolu, žijí ve strašlivých podmínkách a nedostává se jim účinné pomoci... To je hrozné ! Ovšem to, že jakýsi redaktor řekne o někom, že je oprašovaná hvězdička ( což je mimochodem pravda ), je z prominutím......víte co, že ?
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, ale uz jsem ti na tuto vec odpovidal tento tyden 1x, pod jinym clankem.Takze pokud sis nevsimla, najdi si to.Vice uz to rozepisovat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš na ty tvé hrubky ? Tvá odpověď asi měla na mě velkou prodlevu, protože jsem ji nečetla. Opravdu nemám čas vyhledávat odpovědi, které jsou pod staršími články. Nepochybně jsi mě něčím odpálkoval, protože tvůj písemný projev je pořád ledabylý... Když se s tím spokojíš....Ono je fajn kritizovat cizí prohřešky ( Jaroch - v tvém podání Jaroh ), ale nad svými mávnout rukou, to dobře znám....Tak zdar a sílu.
Reagovat
VlS
Fanynko, pokud vím RF není rodilý Čech, na to je jeho psaná čeština super. Taky dělám hrubky, ty taky ( máš v tom příspěvku 2, přečti si to, bouchnou tě do oka), nepruďme se zbytečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Že není rodilý Čech jsem nepostřehla. Neříkám, že nedělám chyby, ty tady dělá každý. Jistě ne záměrně. RF píše bez háčků a čárek - pro mě hrůza, velice špatně čitelné a vyjadřuje se ( mě připadá, že záměrně ) s chybami ( hrubé chyby ) a velice ledabyle. Uznávám, že je to součesný trend, asi nejen u nás. A tak to vzdávám a už nebudu prudit kvůli pravopisu. Buď bude příspěvek čitelný a já přečtu nebo ne. A RF to bude srdečně jedno, já vím.
Reagovat
Roger_Federer
VIS
diky, ale jsem Cech, Moravak.

fanynka5

Ano, z ceskym pravopisem mam proste problem od zakladni skoly, neumel jsem se to ucit, trpel poruchami, bouzel mi to zustalo do dneška.Proste mi to dlouhodobeji nenaskakuje. Venoval jsem hodne hodne, hodin sprtani, muceni se s mluvnici a pravopisem, uceni literatury abych body v Cestine ziskal jinde. Drel a tezce se mucil na stredni, maturu mam za 11 a dokonce jsem s tim dokazal udelat i UTB..Vzhledem k tomu, ze mi je uz pres 30 asi stim uz nic do smrti neudelam..
V neposledni rady, hodne svych prizpevju sem pisi na mobilu, nebo tabletu..z toho jsou pak ty preklepy..Ale myslim ze na tenisovem foru jde ospise o obsah, nez pravopis..
Reagovat
VlS
Ta otázka je pitomá a Barča zareagovala správně.
Reagovat
VlS
včera jsem to nějak nezvládl a odpadl jsem po Karolíně a vidím hned 2 důvody, proč to byla škoda. Utekly mi 2 parádní zápasy chlapů (Dlouhej Janek-Filip a Kyrgios - Robredo) a Bára Bušička.
2 důvod je, že tady na TP byla po dlouhý době dobrá tenisová atmosféra, která pomůže přežít ponocování a neřešila se do otupění fandina.
Tak nevím, čeho mám litovat víc.
Reagovat
smazaný uživatel
ja vysumela podobne (Karoliny bylo skoda!) ale nelituju, ze jsem nevidela padnout Johna, to uz bych jednoduse neprezila! Drzel se, zda se, skvele a nakonec zase kolapsy a prd. Hele, Kohli, je to jasny, 3x a DOST!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bruno asi málo fandil... :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/505850136216743937
Reagovat
dadaft
začátek zápasu a třetí set rozhodně stály za to - jak píše sojka, nakonec si Robredo vyšlápl na kopeček, ale ze začátku to byla sopka. ))))
Reagovat
dadaft
po prvním setu ve znamení neubranitelného Kyrgiose,
přes set druhý, kde Robredo hledal a nalézal způsoby jak přežít,
přišel dokonale vyrovnaný třetí set, kde v koncovce Tommy prodal všechno do mrtě, i staré smradlavé fusekle.

famózní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
zivel slabne a odchazi.... ale byla to desiva krasa. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
A pro další kolo Sofiina volba..... Stan vs Tommy :-/
Reagovat
smazaný uživatel
a kdyby se hadal rozum se srdcem, ale prava a leva komora.. :-( :-))
Reagovat
dadaft
jaká nádhera - sem tam utření do ručníku, ale jinak se servisy valí jeden za druhým a brutální řezničinu a rychlé body střídají úžasné výměny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
strhující tempo.

jaká úleva od nadalovských a jiných nekonečných utíraček a prohrabávaček všech otvorů.
Reagovat
dadaft
sekec mazec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy zajimava statistika ve 2. setu - DF/0, UE/0 :-)
Reagovat
dadaft
takové koule z forhendu jako Kyrgios umí už jen jeden jediný hráč - JMDP.

přesto se Tommy začíná chytat.
Reagovat
dadaft
no Tommy, dneska to bude šichta jako v čelbě na šachtě.
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
27 minut.
Nadal s Djokovičem by se pomaloučku polehoučku chystali rozehrát čtvrtý gem.
Reagovat
dadaft
nejbrutálnější začátek zápasu, jaký jsem za poslední roky viděl.
Tommy 15 minut nedostal ani čuchnout, úplně bez šance, 0:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi to vychází na semifinále:
Serena - Vika
Lucka (přání otcem myšlenky) - Masha

v mužích Djoković - Raonic a Berdych - Federer
Reagovat
Frick
Lucka

No, s Alizkou to bude zajímavé. Samozřejmě, Lucka by to dát měla, ale Cornet bude záludná soupeřka - letos se jí podařila naprosto unikátní věc v podobě svou výher nad Serenou! Plusem by mohlo být to, že před US Open se Alize zas tolik nedařilo...

Bára

Já tady Báře celkem věřím. Po Wimblu není Eugenie nic moc, na přípravných turnajích před USO se jí nedařilo a ani teď ta vybojovaná výhra nad letos nevýraznou Soranou nebudí nějaké velké obavy. A Bára už ve Wimblu ukázala, že je schopna porazit TOP hráčky (Na-Li, Caroline)

Karolína

Snad jako odměna za životní výhru nad Anou je tu zápas 3. kola s přijatelnou soupeřkou. Casey pomohl do 3. kola dosti lehký los, nedá se tedy říct, že by jako Karolína porazila nějakou TOP hráčku, to myslím, že je pro Káju plus. Dalším pluskem je to, že jí Karolína už porazila. Stalo se tak loni v únoru na Karolíninym životnim turnaji v Kuala-Lumpuru. Pokud Casey dá mohlo by "žezlo životního turnaje" převzít právě USO 2014. Hezká symbolika, no ne? :o)

Petra

Pokud nepočítáme neuskutečněný zápas s Denisou v Trnavě, měl by toto být již desátý mač Alexandry s českou hráčkou. To je dost, co? Vlastně to bude zápas dvou hráček TOP 200, co hrají s Češkami dost možná vůbec nejčastěji. Petra se s Češkou utkala letos také 9x...
No, každopádně tu není nik k řešení a pokud si Petra nechce udělat ostudu, musí vyhrát, o tom žádná.

Jak vidíte, jsem poměrně optimistický a co více - v případě postupu bych to i v osmifinále viděl celkem dobře a všechny hráčky by měly reálnou šanci postoupit dokonce do ČF!

Jinak tedy myslím, že by z tohoto mohlo vykrystalizovat kvarteto pro FC....
---------------------------------------------------------------------
Reagovat
Frick
Lucka

No, čekal jsem, že bude méně práce s Alizkou Gedžitkou, ale tak nakonec to Lucy ubojovala, snad tedy takovéto výhry fyzicky vysílí, ale psychicky o to více posílí...

Bára

Tak nakonec bohužel. Vyhrát se to určitě dalo, jestli to bylo o hlavě... no asi jo. Bylo to pěkně otevřené, s Ekaterinou by se hrát dalo. Ale tak aspoň Barča dokázala využít svého nasazení a na AO to třeba bude zase lepší.

Karolína

Zápas jsem neviděl, no určitě škoda. Když už se tak pěkně předvedla ve 2. kole, je škoda, že to nedokázala potvrdit v zápase, kde byla lehce favorizována. Ve zbytku sezóny obhajoba asi 150 bodů, to by se snad dalo překonat a zabojovat tak o nasazení na AO 2015...

Petra

Také jsem neviděl. No, co říct k tomu... Asi nic. Ta Petřina sezóna je nějaká divná. Sice zisk Wimbledonu, ale na dalších třech GS 2x R32 a 1x R128, z toho dvě blamáže se soupeřkami, co hrají na ITF turnajích. To je dost tristní. K tomu jako "bonus" další porážky v prvních kolech....

--------------------------------------------------------------

Nuže tedy, jakkoliv jsem si třeba dělal naděje na to, že i 4. kolo bude plné Češek, tak bohužel. Zbyla jen ta Lucina, snad se tímto "sobotním masakrem" nenakazila...
Reagovat
dadaft
je neskutečný brousek.
Reagovat
lars
Proc nedali misto tohoto zapasu Kyrgios-Robredo Kvitovou ???
Reagovat
freeteepek
Tak vám řeknu, že Kruničová dnes proti Petře předvedla lepší výkon, než teď Bouchardová se Strýcovou dohromady. Petra měla prostě smůlu, že ta holka má talent a předvedla proti ní nejlepší výkon v životě:-( Kdyby jí Petra porazila, tak by zítra večer mohla hrát na centrálním dvorci s Azarenkovou. A to byl zápas turnaje...
Petře na USO stačí překonat první 4 kola, aby se dostala na Centrální kurt a už na žádném vedlejším nehrála. A aby už nehrála s nějakou kvalifikantkou, což je pro ní největší problém. Pak má klidně šanci USO i vyhrát.
Reagovat
slacker
No jedna Krunic na zkazila US Open. 3 cesky si na ni vylamali zuby. Mela ji zariznout hned ta prva
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, Lucka je ve finále všechny pomstí.
Reagovat
dadaft
hrála dobře, o tom žádná.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by hlavně zajímalo, jestli se Genie ještě dokáže vrátit na tu vlnu, po které jela od začátku roku do finále Wimbledonu. Od té doby jen střídá bídné výkony s nepřesvědčivými, tak aby z ní nakonec nebyla jen kometa jedné sezóny - jako zatím trochu vypadá, že bude Sloane Stephens. I když zase jsou holky mladý, tak je asi blbost je odepisovat.

Ale myslím, že pokud se Bouchard do dalšího zápasu výrazně nezlepší, tak jí Makarova přejede.

U Krunić nevěřím, že přejde další kolo, Vika si s ní pohraje. Ta to má teď narýsované minimálně do semi a pokud by v něm došlo na její match se Serenou, tak bych si tipnul, že z něj vzejde vítězka turnaje.

O Petře bylo napsané dost, ale škoda Karolíny. Ta postoupit měla.
Reagovat
dadaft
vidím to podobně - Káťa má rozhodně šanci.
nicméně první set hrála Genie skvěle, byla to palba ostrýma, Bára se nechytala.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, chci říct, že těžko říct.
třeba na RG měla taky potíž s Larsson a pak se zlepšila.
Reagovat
Cico93
Supeeer!
Reagovat
lars
Neverniku cibulari to tady nepis !!!!!!!!!!!
Reagovat
lars
Radsi to vysvetli ty svoji Cibuli , proc to je super s Eugenii :))))
Reagovat
tommr
Bouchardová zápas doservírovala bez nejmenších potíží čistou hrou ... :(
Po jasným prvním setu Bára zápas zdramatizovala, ale konec bohužel nezvládla. Klíčovým momentem byly nejspíš ty 3 neproměněný BP v šestý hře třetího setu. Kdyby Bára odskočila na 4:2 tak by možná Bouchardová zpanikařila ... :(
Reagovat
dadaft
souhlas - tam to byla velká škoda - Genie byla vcelku dole a Bára nahoře, mělo by to na vývoj třetího setu dopad.
no nic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
martinek37
Tak bohužel, škoda té dvojchyby na BB, no snad nám to vše vynahradí Lucka
Reagovat
lars
Bara v zaveru nakupila dost UE
Reagovat
slacker
VYhrala lepsi, ale Bara to mohla vyhrat i pres hruzostrasny prvni set. Pochybyju ze nnekdy nakouklne do Top 20, tricitka je jeji maximum
Reagovat
Frick
A proč by nemohla? Do TOP 20 se dostala i Klára...

Nyní Báře do ní chybí asi 500 bodů. Až do začátku trávy sezóny 2015 jich obhajuje asi 580...
Reagovat
Pesek12
Pochvalme Báru za bojovnost a dramatický zápas v tuto ranní hodinu. Škoda že to nevyšlo.
Reagovat
Pesek12
Pochvalme Báru za bojovnost a dramatický zápas v tuto ranní hodinu. Škoda že to nevyšlo.
Reagovat
slacker
Musela by se lepe pohybovat a mit presnejsi a tvrdsi udery a nemrdat v hlave
Reagovat
vendulkabendulka
Tak uz i Bara to ma za sebou. Rvala se statecne.
Reagovat
tommr
Bára bohužel opět ztratila podání. To už vypadá zle. Bouchardová bude servírovat na zápas ... :(
Reagovat
dadaft
a kujwa.
Reagovat
historik
ze 30:0
Reagovat
dadaft
ta divná výměna s autem, který nakonec aut nebyl, do celé domotala. ((
Reagovat
tommr
Bára si při podání soupeřky vypracovala BP a proměnila ho. Je opět srovnáno ... :)
Reagovat
historik
no to je teda noční drama
Reagovat
tommr
nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Bára mohla jít v šestý hře do brejku a místo toho v sedmý hře naopak podání ztratila ... :(
Reagovat
dadaft
ajaj, po nevyužitých šancích naopak přitlačila Bušička - dvě lajny a má brejk.
Reagovat
dadaft
naštěstí Buchard zkvitovatěla a v důležitých chvílích to naprala ven.
srovnáno!
Reagovat
slacker
TY kanadsky cuze to musi furt lepit na lajny ... break :-(
Reagovat
tommr
nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Bára mohla jít v šestý hře do brejku a místo toho v sedmý hře naopak podání ztratila ... :(
Reagovat
historik
tohoto gemu, snad to báru nenahlodá
Reagovat
tommr
Bára si postupně vypracovala 3 BP, ale bohužel je neproměnila. Velká škoda. Bouchardová opět srovnává ... :(
Reagovat
historik
dva breakbally v čudu:-(
Reagovat
dadaft
sice sem tam pěkné výměny, ale celkově to není boh vie čo.
Reagovat
dadaft
i když teď zase dobrá hra.
Reagovat
historik
ze 40:0 chyba, prase, na síti to měla dávno zabít ale zase je tu gem pro barču:-)
Reagovat
tommr
Bára získává další servis i když s menšíma komplikacema. To prasátko Bouchardový za stavu 40:15 bylo nechutný ...
Reagovat
lars
Krucinova by to prasatko dobehla ???
Reagovat
lars
Oprava: Krunicova
Reagovat
tommr
ve třetím setu si zatím hráčky svoje podání drží. Bouchardová ho ted získala dokonce čistou hrou ...
Reagovat
historik
jedem, dostaň ji pod tlak!
Reagovat
tommr
Bára znovu získává svůj servis i když musela jít přes shodu ... :)
Reagovat
dadaft
a zdá se, že i psychická pohoda je teď spíš na straně Báry.
Reagovat
tommr
po tom TB je to pochopitelný. Snad jí to vydrží ... :)
Reagovat
tommr
i Bouchardová uhrála svůj první servis ve třetím setu ...
Reagovat
historik
by mohla prodat svoje zkušenosti. Zdravě se naštvala a zakousla. jedem Báro!
Reagovat
tommr
Bára zvládla vlastní servis i na začátku třetího setu. Snad jí to uklidní ... :)
Reagovat
slacker
Strycova mala ale pomala a nemotorna :-(
Reagovat
martinek37
Tak se nám to pěkně prodlužuje, Bára to dá.
Reagovat
tommr
Bára si hezkým winnerem na síti vytvořila 4 setboly a hned první proměnila ... :)
To je opravdu nečekanej obrat. Po prvním setu bych na Báru nevsadil ani pětník ... :)
Reagovat
dadaft
naštěstí v klíčových chvílích přišel první servis a Genie zároveň dost zvadla.
Reagovat
dadaft
je to neřest, ale zapaluju dýmku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, protože tato noc nebude krátká.
Reagovat
slacker
zavrel jsi vratka?
Reagovat
dadaft
ne, bratříček.
Reagovat
slacker
Tak Bara uhaluzila druh set, yupii jeste nekoncime
Reagovat
Mayo
Bára kráľovná tajbrejkov...6-0
Reagovat
Pesek12
tak, tak a teď "jen" dotáhnout třetí set
Reagovat
tommr
Bára si udržuje výhodu minibrejku a jde do střídání stran se slibným náskokem ... :)
Reagovat
tommr
hned na úvod obrovská chyba Bouchardový, která zazdila nalitej míč ... :)
Reagovat
tommr
Bára to zvládla, srovnala na 6:6 a bude se hrát TB ... :)
Reagovat
dadaft
už jsem fakt věřil, že ten druhý set urve,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tak snad tajbrejk.
Reagovat
Pesek12
Bára teď dobře bojuje a nebojí se 6:6
Reagovat
dadaft
JO!
Reagovat
Pesek12
1:0 srandovní smeč od Eugenie, teď Bára vede 4:2 - jedem
Reagovat
tommr
Bouchardová získává vlastní servis a otáčí stav druhýho setu z 5:3 na 5:6. Bára bude po krátký pauze podávat na udržení se v zápase ... :(
Reagovat
slacker
To je den, dopodovat nebetycny problem pro vetsinu cesek. 5:5 kurnik siopa
Reagovat
tommr
a Bára set nedopodávala. U českých hráček nic překvapivýho ... :(
Reagovat
lars
no jo 2x UE
Reagovat
tommr
Bouchardová bez problémů snižuje a Bára bude po krátký pauze podávat na zisk druhýho setu ...
Reagovat
tommr
Bára potvrzuje brejk! Bouchardová začíná dost chybovat ... :)
Reagovat
tommr
Bára šla při servisu soupeřky do vedení 40:0 a hned první BP proměnila díky DF Bouchardový, která už ve druhým setu není tak suverénní jako na začátku zápasu ... :)
Reagovat
tommr
Bára získává po boji vlastní servis a srovnává na 3:3. V této hře konečně předvedla i několik hezkých zákroků na síti a jedno pěkný zkrácení hry ... :)
Reagovat
tommr
Bouchardová získává snadno vlastní servis a poprvé se ve druhým setu ujímá vedení ... :(
Reagovat
tommr
a Bára přichází o podání i o výhodu brejku ... :(
Reagovat
slacker
To je rozdil tridy,. Bouchard dokaze pravidelne umistova pul metru metr pred zadni caru. Strycova jednou da kratky do pulky a pak pretahne do outu a tak furt do kola
Reagovat
tommr
Bouchardová naproti získává vlastní servis bez nejmenších potíží a snižuje na 2:1 ...
Reagovat
tommr
Bára po velký přetahovaný získává vlastní servis a potvrzuje brejk. Hra trvala přes 10 minut a Bára v ní čelila několika BP. Hru zakončila esem ... :)
Reagovat
historik
opravdu dost zle podávají. Bára je poprvé na tomhle kurtu a dost jí myslím vadí vítr a taky ten ruch v hledišti,
Reagovat
tommr
myslím si, že jí dělá potíže hlavně rychlá hra Bouchardový ...
Reagovat
slacker
To je slaboucky tenis od Bary :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrat s Izzym tri TB, to je ako vyhrat s Boltom tri šprinty v rade, neskutočné..Este vacsia kuriozita je, ze Isner hral na GS min. tri zápasy, ani raz nestratil servis a aj tak vypadol..To je snaď
prvým tenistom v historii..Hoci on tých kurioznych rekordov má tak vela, ze tento zapadne prachom..

Kazdopádne dobrá správa pre Noleho, ten jeho krutý zreb je vypadnutím Isnera hned o nieco lahsi..
Reagovat
tommr
druhej set začíná stejně jako první brejkem pro Báru. V prvním setu to ovšem Báře nebylo nic platný ... :)
Reagovat
freeteepek
Teď by si měla Bára pořádně vynadat a začít něco hrát. Je nejvyšší čas!
Reagovat
tommr
Bára ztrácí potřetí svůj servis a tím i první set ... :(
Bouchardová je zatím o třídu lepší a pokud se Bára ve druhým setu nějak podstatně nezlepší tak bude zápas brzy u konce ... :(
Reagovat
freeteepek
Bouchardový zatím nijak nedokáže ublížit. Snad se probere, ale jsem dost skeptickej.
Reagovat
tommr
Bouchardová bez větších problémů získává vlastní servis a je už jen jednu hru od vítězství v prvním setu. Zatím je jasně lepší ... :(
Reagovat
tommr
Báře se konečně na třetí pokus podařilo získat vlastní servis a snižuje na 2:4 ... :)
Reagovat
freeteepek
Bára bohužel žije jenom z chyb Bouchardový. Sama není nijak nebezpečná. Jestli nezačne něco hrát, dostane pořádnej klepec:-)
Reagovat
slacker
Bara je fakt marna proti Bouchard, ta si ji tam maze na chleba
Reagovat
tommr
a další čistá hra na podání Bouchardový ... :(
S Bárou vypadá velice špatně - Bouchardová jí jasně přehrává ... :(
Reagovat
Mayo
aj ja sa čudujem, že ešte tam nepršalo...ale už to príde podľa toho čo hovorí komentátor
Reagovat
tommr
Bára přišla i o svůj druhej servis když na BP udělala DF ... :(
Reagovat
slacker
To sem nechapal. 30:0 pak se sprajcnul stream pak najednou reklama tak sem myslel ze srovnala na 2:2. po reklame vyhoda Bouchard za stavu 1:2. Cpat TV reklamy uz i do hry to je moc
Reagovat
tommr
byl výpadek tv signálu - ty reklamy tam byly z nouze ...
Reagovat
slacker
Do prcis to dneska vsechny nase tenistky budou tak mizerne podavat?
Reagovat
tommr
a Bouchardová jako první získává vlastní podání - a to dokonce čistou hrou ... :(
Reagovat
tommr
Bára brejk bohužel nepotvrdila i díky tomu, že udělala 3 DF ... :(
Reagovat
tommr
Bára začla dobře když získala brejk hned v úvodu čistou hrou - hlavně ovšem díky chybám soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí, počítá se vše :) hlavně v dnešní zrádné době :D
Reagovat
Mayo
1:1 ... tých brejkov bude ako býva zvykom u žien plno predpokladám
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vypadnutí Petry bylo jasné. Já jsem teda někde hluboko doufal, ale instinkt byl silnější... Naopak velmi mě překvapila Karolína a její nepostup. Ale i tak Casey je příjemná a je krásná. :) Gratuluji Vice, moc hezký výsledek a jen tak dál. Radost mi udělala také Flavia :) Souboj mých svěřenkyň (Vee a Sara) jsem neviděl. Před zápasem jsem si byl opravdu na 100% jistý, že Venus postoupí. Dál jde taky Serena, což je dobré zpráva. Končí Halep a teď ještě fiflena Bouchard a Sharapka
Reagovat
Mayo
Genie komon
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý zápas. Asi nejlepší co jsem letos na USO viděl. S výsledkem jsem spokojený. Přál jsem to Kohlimu, ten jeho BH je prostě nádhernej. Podle mě nejhezčí jednoručák na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
2012

3R Kohlschreiber-Isner 6:4, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4

2013

3R Kohlschreiber-Isner 6:4, 3:6, 7:5, 7:6

2014

3R Kohlschreiber-Isner 7:6, 4:6, 7:6, 7:6
Reagovat
kada.tom
John má na Kohliho docela smůlu, kdekoliv jinde ho porazí, ale doma v NY ne ..
Reagovat
J.M.
Jedna z historických tenisových kuriozit.

Ale všechno krásné zápasy. To zatím ani ty dva Rogerovy nebyly zdaleka tak zábavné jako toto. Ten souboj stylů, to je to, co tenis potřebuje.

Hlavně ty delší výměny od základní čáry, tam bylo skoro pokaždé jasné, že to vyhraje Philipp. Ten hodně těžil z toho, že je John slabší v defenzivě. Proti Nolemu mu tohle asi tohle procházet nebude. Ale jsem na to zvědavý.
Reagovat
freeteepek
1. začátek turnaje
2. slunce
3. teplota
4. vlhkost
5. malý kurt vedle obrovského stadionu
6. protihráčka s rankingem 100+

O které z top hráček je řeč?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra :O :(
Reagovat
tommr
ten 5.bod se mi nějak nezdá ...
Reagovat
freeteepek
Ten pátý bod znamená, že se zápas odehrává na GS, ale nikoliv na centrálním dvorci. S největší pravděpodobností se jedná o USO, protože tam mají druhý největší kurt přilepený na obrovský centrální. Čím menší kurt na GS, tím hůř pro Petru:-)
Reagovat
skott
K Ashe nic přilepeného není, ten stojí samostatně uprostřed areálu. Grandstand je jednou podélnou tribunou spojený s Louis Armstrong.
Reagovat
freeteepek
Až bude Petra světovou jedničkou, což bude za 2 roky, jak tady správně předpovídá věštkyně, utkají se spolu konečně na AO ve třetím kole, kde Vika dostane od Petry pěknou nakládačku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejbližší zápas Kvitová vs Azarenka bude v Indian Wells 2015 ve ČF kdy Petra vyhraje 6:1 6:3 dřív spolu hrát nebudou
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDD veštkyňa
Reagovat
Frick
Zkur*** Bolehlav!
Reagovat
smazaný uživatel
Věštkyně asi měla pravdu, 17 minut do Báry a jsem na pokraji rozhodnutí jít spát...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to chceš vzdát? :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jen 9, já jí to zadarmo nedám :D
Reagovat
smazaný uživatel
J8 už fičím do hajan.. Tak se tu mějte.. Jolando, už jdi taky spát:D
Reagovat
smazaný uživatel
a pak že neumím věštit Jolanda se neplete Jolanda je věštkyně
Reagovat
smazaný uživatel
no pozor, já jsem se hecnul a furt držím stav bdělosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
usneš moje karty říkají že brzy usneš bude to do 10 minut nevydržíš už cítím v kartách tvojí únavu
Reagovat
a.magerova
anakine, pusť si něco co Ti nedovolí usnout, třeba:
http://www.youtube.com/watch?v=MOa2JXDSaf4
Reagovat
smazaný uživatel
díky,to mě zachránilo :D
Reagovat
Mayo
Isner do toho, ten K´schreiber mi nie je po chuti :(
Reagovat
smazaný uživatel
Musí, není možné, aby doma prohrál potřetí v řadě ve 3. kole a potřetí s tím samým soupeřem. Ale Kohlschreiber to na něj i další servismany umí.
Reagovat
kada.tom
Stan bez boje ve 4. kole :-)
Reagovat
a.magerova
Super, to švýcarský finále by mohlo klapnout :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No to ne drahá, na to zapomeň :-))
Reagovat
a.magerova
tomasinho: a je nějaká jiná možnost?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě :-)
Reagovat
a.magerova
No a jaká?
Myslíš, že Tvůj Andy porazí Tvého Noleho :-P
Reagovat
a.magerova
No a druhá strana pavouka je moje :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic-Dimitrov :-))
Reagovat
a.magerova
Odvážná volba, takže uvidíme uvidíme.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nišikori - Goffin
Reagovat
kada.tom
zapomeň ... Nole se ukazuje v excelentní formě, ten titul nepustí
Reagovat
a.magerova
Já věděla, že Tě tou větou proberu k životu :-P
Reagovat
kada.tom
správně :-D
jediného Švýcara, kterého jsem ochoten vidět ve finále je Stan :-)

můj tip na finále je ale Nole - Tomáš
Reagovat
a.magerova
UVIDÍME....
Reagovat
kada.tom
a semíčko vidím na Tomáš - Grigor
Reagovat
Cico93
To čo ty si ochoten alebo neochoten to má celý TP v pr*eli;)
Reagovat
spaniel
Tak tak. Jen mu řekni Cico. Nejakej Kadlec z Plzně nas tady nebude prudit :)
Reagovat
lars
Jakym zpusobem hrala Krucinova v predchozich zapasech ?
Reagovat
lars
Zajimave je , ze Siniakova dala Krunic kanara. mela ji porazit a byl by asi klid .
Reagovat
tommr
myslím si, že by se tím nic nezměnilo - Petra by jen vyhučela s nějakou jinou tenistkou ...
Reagovat
lars
zmenilo - noviny by nepsaly , ze prohrala se 145. hrackou zebricku :))
Reagovat
a.magerova
Noviny píší, že prohrála s kvalifikantkou, což zní ještě hůř :-/
Reagovat
kada.tom
Vašek s Jackem si tu čtyřhru těžce užívaj, maj z toho dobrou srandu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Čuchám čuchám trollí trus, ale co, já to dneska balím, vzbuďte mě, až to vyhraje Birdman :)
Reagovat
smazaný uživatel
JÁ UŽ MUSÍM JÍT JOLANDA TU ZÍTRA BUDE PRO VÁS DOBROU NOC
Reagovat
smazaný uživatel
Volali my Kvitová, Šafářová, Záhlavová-Strýcová, Radwanská, Azarenka a jí jim pomohla skutečně ptejte se mám tu svoje cigánské karty ktaré už věštili zápasy Navrátilov, Selešové a dalších
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka: Máš ještě jejich čísla? :)
Reagovat
smazaný uživatel
zítra se mě zeptej když budeš hodný tak ti jejich čísla zítra dám
Reagovat
patriks
Monacká hráčka začala panikařit, když srbská hráčka nedělala chyby. A pak se hra začala hroutit.
Reagovat
smazaný uživatel
ty si zlí člověk v Monaku bydlí i Wozniacká a Azarenka a těm neříkáš monacké jsi hnusný člověk já Petře poradila aby se odstěhovala do Monaka
Reagovat
PetaM
Nevíš, jaký je rozdíl mezi trvalým bydlištěm a občanstvím? ... To je mi tě líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Na trollí škole se tohle ještě neučili.
Reagovat
smazaný uživatel
Využijte toho že jsem tady zítra tu Jolanda nebude využijte mé věštby
Reagovat
Fandina
to je hezké ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
vyvěšti nám prosímtě vítěze mužské dvouhry ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
ou, to se těším za týden na ty řeči až zjistíš že ses trefila :)
Reagovat
smazaný uživatel
já to vyvěštila
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
já umím věštit no zkoušej mě já ti odpovím
Reagovat
smazaný uživatel
kam myslíš že to letos Tom dotáhne na US? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec netuším..:-/ Rád bych alespoň čtvrtfinále, ale samozřejmě budu doufat, co nejdál může :-D :-) Co ty? Taky fandíš Tomovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Jolanda to ví kam se Berdych dostane
Reagovat
smazaný uživatel
Jolando kušuj! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vím taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
nene ty to nevíš nemáš moje magické cigánské karty
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Berďa je z tenistů můj absolutně nej, vždycky jak na gs vypadne tak pro mě končí veškerá zábava :) Letos z něho mám dobrej pocit, tak snad půjde daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Takt o jsme na tom nastejno.. Berďa je frajer! :-) Už mám od něho tolik suvenýrů.. On je super i jako člověk :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se s ním nikdy nepotkal, ty jo? Strašně mu přeju ten gs, letos má dobrej los tak věřím že toho využije :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotkal, to ne.. Ale byli jsme na Davis Cupu, všechny tři dny, poslední zápas jsem chytil jeho propocené potítko, navíc mi podepsal 3 fotky a a jeden podpis do památníků.. A dříve jsem si s ním hodně psal na fb.. Jinak mi poslal poštou podepsanou kšiltovku, několik fotek, potítka podepsané... Je super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tom je teda vážně dobrej, to jsem ani netušil :) No ale víc fandit už mu stejně nemůžu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to frajer.. :) Přeji mu GS.. Mou podporu bude mít vždy.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
komunikují lidé s mimozemšťany??? Byla dřív slepice nebo vejce? Existuje Lochneska?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jí dáváš zabrat, člověče :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ano lidé komunikují s Ufouny byla dřív slepice ptotože v pravěku slepice nerodili vejce ale potom slepice rodili vejce a Lochneska existuje vy si myslíte že Jolanda lže ale to není pravda
Reagovat
smazaný uživatel
A jak se má můj křeček Ferda?
Reagovat
smazaný uživatel
má se vcelku dobře ale musíš ho víc krmit
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ptejte se jsem tu pro vás zdarma věštba vše o tenisu tak honem
Reagovat
smazaný uživatel
ale já jenom nevěštím nemáte rádi nějakou tenistku moje kledba zaručí je ta tenistka prohraje už jsem zaklela Cornetovou v zápase s Luckou US Open 2014 moje kletby jsou silné ale pouze 80% kletby jsou těžké
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, díky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hraji dobře tenis?:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ne tady vidím velký špatný ale někdy ti to jde ale někdy ne ale spíš ne musíš více trénovat a potřebuješ více pomoci od Jolandy
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ještě nespí, tu máte video, jak byl Berďa u Krause.. V roce 2009.. :-D OT8ZKA: Kdo čeká na zápas Strycova-Bouchard? :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím....Čekám na něho, nebo nečekám? Kdo ví, snad nějakej věštec?? Doufám že vydržím, rád bych to viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
já čekám na zápas protože Bára my před Wimbledonem 2014 volala abych jí pomohla já jí pomohla od té doby hraje Bára dobře volalami už 10x a vždy sem jí pomohla já jí totiž věštila jak bude hrát soupeřka
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší recept je se dívat na Krause :DDD Tomáš byl super host:DD https://www.youtube.com/watch?v=taIlaSWcwPY
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový tušení, že jistej fanoušek Petry po dnešku definitivně propadl zoufalství anebo to už prostě nevydržel a dal se radši na věštění z koule, protože ruku na srdce, je to jistější než výsledky Petry, no ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
tady pán my nevěří ale ptejse já umím věštit chceš vědet jak na tom bude Kvitová, Šafářová co ptejse já ti to vyvěštím
Reagovat
smazaný uživatel
Proto se na ni nedívám.. Za ty nervy mi už nestojí :-D Poslední kapička byla, když prohrála v prvním kole na AO.. Tam jsem skončil sledováním jejich zápasů :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
si zlí člověk Petra je dobrá teniska volala mi a já jí pomohla jako Báře
Reagovat
smazaný uživatel
kdybys uměla věštit Jolando, tak víš, že nejsem pán a dokonce ani paní :D a Kvitová ani Šafářoví nejsou moje oblíbené hráčky, já se specializuju na mužský tenis :P
Reagovat
smazaný uživatel
to není dobře měla bys koukat více na Petru a Serenu a Marii Šarapovovu jinak budete na tom špatně
Reagovat
smazaný uživatel
na Petru budu víc koukat, až se sebou něco udělá a nebudou mě z její hry bolet oči, a co se týče Sereny a Maruš, na ty se dá celkem spolehnout i bez koukání na jejich zápasy, jinak bych si je nedala do Fantasy, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Lidé říkají Jolanda neví co říká že se plete Jolanda ale když jim vyvěštím tak lidé říkají Jolanda umí věštit
Reagovat
smazaný uživatel
bude Cibulková dál prohrávat uspěje Errani i na hardu ptejte se je to zadarmo všechno zadarmo
Reagovat
smazaný uživatel
Nespěte ptejte se zdarma věštba ptejte se já vím všechno
Reagovat
smazaný uživatel
Bude vaše hráčka na TM vyhraje vaše hráčka US Open 2014 stačí se zeptat já to vím já vám odpovím
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDD si super
Reagovat
smazaný uživatel
pod článkem o prohře Kvitové bych tohle karaoke vážně nečekal :D Ale mám otázku: Vydržím dneska na zápas Báry?
Reagovat
smazaný uživatel
nene usneš a probudíš se až zítra v 9:00
Reagovat
smazaný uživatel
Až?? Já mám vstávačku né dříve jak ve 12 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nen ty vstaneš zítra až ve 12:23
Reagovat
dadaft
prd.
není zajímavější nevědět jak dopadnou???
Reagovat
smazaný uživatel
už jako malá jsem věštila výsledku Navrátilové, Evertové, Graffové, Davenportové, Selešové vždy my vyšly vždy jsem tipla správný výsledek věštila jsem v barech lidé si sázeli na moje tipy a lidé vyhrávali měli peníze dnes je to zakázané dnes nemůžu v barech věštit
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že člověk může odhadovat budoucnost, říká se tomu intuice. Ale silně pochybuji, že se na ní tvá proroctví zakládají.
Reagovat
smazaný uživatel
tady ten pán si ze mě dělá pr.del ale nedělejte si ze mě pr.del moje věštby jsou přesné a tady tady pát nevěří ale věřte ptejte se
Reagovat
lars
Jak presne dopadne zapas dnes na USO Bary s Bouchard ??
Reagovat
smazaný uživatel
Bára vyhraje 6:4 2:6 7:5
Reagovat
smazaný uživatel
Tak abych začal... Dneska se mi výkon Sereny nezdál příliš přesvědčivý, přišla mi unavená a znuděná, musela se hecovat a povzbuzovat. Kdyby proti ní dnes stála nějaká lepší hráčka než je Lepchenko, tak by mohlo dojít k dalšímu překvapení tohoto turnaje.
Reagovat
LukasH
Ale Serena hraje podle úrovně soupeřky. Proč by se namáhala víc než musí, když ví, že nemusí...Pokud jí sleduješ delší dobu, tak zjistíš, že to tak dělá. Pokud proti ní bude stát třeba Máša, bude hrát Serena úplně jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tak tak. Se silnější soupeřkou přichází dvakrát silnější Serena. Čím je Serena v turnaji dál, tím těžší je ji porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Trápí vás vás tenisové výsledky nevíte jak vaše hráčky dopadnou na dalším turnaji ptejte se já vám odpovím na vše zeptejte se na jakoukoliv tenistku na světě. Bude se jí dařit nebo ne ptejte se a já vám hned odpovím
Reagovat
smazaný uživatel
jsem tu pro vás vyhraje Vika ještě GS bude Caro znovu jedničkou já to vím tak se ptejte
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
anakin... teď si mě dostal!!:DD
Reagovat
smazaný uživatel
možná to jsem a nebo to já nejsem to vím jenom já
Reagovat
slacker
Jeste pred kliknutim tipuju Yolandu
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, je to legenda :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to víš jak že věštím z cigánských tenisových karet tak se zeptej mladej jakou tenistku máš rád já ti oní řeknu všecko
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tě zeptám.. Jaká je moje nejoblíbenější tenistka?? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu99 tvoje tenistka je Petra Kvitová, Aga a Serena moje karty nelžou
Reagovat
smazaný uživatel
Moc si to teda netrefil :DD má nejoblibenější tenistka je Šafářová/Errani :-DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
to je lež moje karty neukazují Errani a Šafářová ty lžeš
Reagovat
smazaný uživatel
Vrať tu věšteckou kouli zpátky do IKEI :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
IKEA věci nevrací protože ta koule byla ve slevě meli ji za 300 KČ já musela čekat až bude ve slevě protože jinak stojí 1200 KČ a to já nemám
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ji znič, nejde ti to sní:D
Reagovat
smazaný uživatel
ta koule byla drahá jako cigánka nemám padesát tisíc na týden pokud chcete tu kouli koupit za 400 KČ výhodná koupě
Reagovat
smazaný uživatel
Nespěte pište budu tady dlouho jak se povede Petře no zajímá vás to je to zdarma neváhejte a pyšte já tu sem a také budu
Reagovat
smazaný uživatel
já se zeptal dole a stále bez odpovědi :) za to jsem si nezaplatil!
Reagovat
smazaný uživatel
dobře zlato co tě trápí v tenise
Reagovat
smazaný uživatel
už zodpovězeno... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a na co se ptáš kde je tvá otázka
Reagovat
smazaný uživatel
o pár řádků níž :) Ani nevíš komu odpovídáš,co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
dřív umře nebo přestane soušťastnit? Ukaž se:)))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak se ptejte volná linka okamžitá odpověd vše zadarmo ptejte se bude Lucka v TOP 10 spadne Serena na dno, ukončí Venus kariéru já to vím stačí se zeptat
Reagovat
smazaný uživatel
Ptám se: Ukončí Venus kariéru? Já jsem myslel, že bude hrát do smrti.
Reagovat
smazaný uživatel
ano Venus opravdu zkončí příští rok po US Open
Reagovat
smazaný uživatel
nebojte ptejte se každý máte svojí oblíbenou tenistku ale jak se jí bude dařit to nevíte tak se ptejte řeknu vám vše
Reagovat
smazaný uživatel
Radši zkoukněte mojí prezentaci o Berďovi, na dobrou noc :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý!! Ta hudba by mohla být potišejc, ale dobrý!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
máš prezentaci o Berďovi? :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo už dlouho.. a docela úspěch.. 7 liků!!! :-DD :)) Berďa je TOP ! :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná :) nej Berďovy zápasy, s citem udělanej konec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! :) Jsem rád, že se líbí :)
Reagovat
smazaný uživatel
už jako malá jsem věštila výsledku Navrátilové, Evertové, Graffové, Davenportové, Selešové vždy my vyšly vždy jsem tipla správný výsledek věštila jsem v barech lidé si sázeli na moje tipy a lidé vyhrávali měli peníze dnes je to zakázané dnes nemůžu v barech věštit
Reagovat
Cico93
Daj si paralen
Reagovat
smazaný uživatel
má křištálová koule s IKEI se nemýlí
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik GS Petra ještě vyhraje jasnovědec?? :_D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhraje 1x AO 1x RG 4x W a 2x US Open a 3x TM
Reagovat
smazaný uživatel
Vyvěštím vše z mé křištálové koule a mích tenisových karet mé karty se nemýlí
Reagovat
dadaft
tak to já jsem právě rád, že nevím jak dopadnou. ))
Reagovat
dadaft
škoda Varvaro, ale jak říkal komentátor, se vztyčenou hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, jsem tady nový a doufám, že Tenisportal obohatím novými postřehy :)
Reagovat
slacker
Prima, nahrada za Queshe, Lunej a Vlka se hodi
Reagovat
dadaft
ahoj.

OT - a Lunej je proč pryč?
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej se tady neobjevila od toho konfliktu mezi Fandinou a spol.. Jestli se nemýlím, byla do toho nějak zatažena a od té doby se tady neobjevila no.. Jestli tady ale píšu špatné informace, tak se omlouvám! :-) ALe fakt od té doby sem jí tady neviděl..

tomas.kopecky: Vítej! :-))
Reagovat
slacker
prihoriva
Reagovat
a.magerova
Nebyla do toho zatažena, jen se do toho zbytečně zapletla sama. Ale v online je často a i teď tu je, jen prostě nepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha.. :-) Tak já to jen tak pročítal a viděl jsem, že tam padnul její nick atd.. :-))
Reagovat
Fandina
zajímavé informace
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej :)
Reagovat
kada.tom
vítej :-))
Reagovat
a.magerova
Čau Tome..... řekni mi komu fandíš a já Ti řeknu kdo jsi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moji koně jsou Stan Wawrinka, Tomáš Berdych, Del Potro, Monfils a Jirka Veselý.

Mezi ženami fandím všem Češkám, Ivanovič, Petkovič, Lisicki
Reagovat
a.magerova
OK dík, slušný výběr, tak snad nám to švýcarské finále vyjde ;-)
Reagovat
kada.tom
Serena pěkně :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Dalsi slusne prekvapeni: Kanepi vyprovodila CSN s kanarem ve druhem setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanár je překvapení, výsledek až tak ne. Na hardu to bylo 50/50.
Reagovat
tommr
dnešní první dobrej výsledek. Lucce tak odpadla jedna nebezpečná konkurentka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý tenis, dobrá atmosféra na AAS!! :-)
Ale je mi líto Varvary.. Dneska si zasloužila uhrát víc gemů než 6.. Hodně gemu bylo vyrovnaných, třeba ten sedmý gem ve druhém setu, ten musí mrzet, měla tam míč u sítě na GP a ona ho dala přímo Sereně na ruku.. Škoda noo.. Serena by to stejnak vyhrála, ale nebojím se napsat, že ten zápas si zasloužil 3. set! A ještě mě překvapilo, že Serena dneska měla jen 13 winners, kdežto Varvara okolo 30.. :-))

Jinak tohle je zajímavá statistika (odkaz).. :D
https://pbs.twimg.com/media/BwUGbnKIcAEqKzq.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
a v roce 2016 se bude hrát v Praze turnaje WTA Premier Matadory a v 02 aréně se bude hrát TM (po Singapuru)
Reagovat
misa
A pak ses vzbudil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je náhodou super, že sem zavítal věštec, řekni mi prosím ještě, jestli a kdy se vrátí Robin Soderling a jestli se H+H dají ještě dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
H+H se dají dohromady na začátku příštího roku svůj první turnaj odehrají v Brisbane kde vypadnou v SF a na AO vypadnou také v SF a Sorderling se pokusí vrátit zpět po RG 2016 ale nebude to úspěšný návrat ze tří zápasů prohraje tři
Reagovat
smazaný uživatel
a to už to jako víckrát nezkusí? A nemoh by trochu dřív... (smutný oči)
Reagovat
smazaný uživatel
nene Robin bude trénovat až příští rok ale nedostane se zpátky na vrchol nene bohužel
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka: Myslíte si, že se ještě Hlaváčková vráti v singlu, tam kde byla třeba před dvouma roky?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověď: Ne.
Reagovat
smazaný uživatel
nikdy
Reagovat
kada.tom
ani omylem
Reagovat
smazaný uživatel
1.Kvitová
2.Bouchard
3.Šafářová
4.Halep
5.S.Williams
6.Vaidišová
7.Keys
8.Wozniacki
9.Šarapovová
10.Azarenka
11.Radwanská
12.Ivanovič
13.Jankovič
14.Záhlavová-Strýcová
15.Kebrer
16.Sloane Stephens
17.Ka Plíšková
18.Muguruza
19.Svitolina
20.Pavlyuchenkova
Reagovat
smazaný uživatel
15.Kerber
Reagovat
slacker
Pred US Open nebo az Po?
Reagovat
smazaný uživatel
po US Open kdy bude finále Kvitová vs Vaidišová
Reagovat
slacker
A cim se Lucka dostala na 3 misto kdyz vypadla v semifinale?
Reagovat
smazaný uživatel
v roce 2016 vyhraje French Open kde porazí Šarapku ve Wimblasu si zahraje ČF a na US Open SF
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhraným AO a FO, to je snad logika, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a v roce 2014, 2015 a 2016 vyhrajeme Fed Cup
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to už beru jen jako formalitu, s 3 hráčkami v top 6 singlu a světovou jedničkou a dvojkou deblu (Siniaková, Krejčíková) to bude snadný.
Reagovat
smazaný uživatel
uz tolko nepi, nerobi ti to dobre na mozog ;)
Reagovat
lars
mas bujnou fantazii
6. Vaidis ???????
Reagovat
smazaný uživatel
jo a proč ne není se Štěpánkem tak TOP 10 je reálná.
Reagovat
misa
Velmi odvážné :-) Tipl bych si, že Češky budou níž.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vtip by to chtělo dát Kruničovou místo Bouchardový :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A CiCi Bellis je kde? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře ty! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čiči bude 25.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, hezké číslo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale na RG 2017 bude Čiči ve finále kde nakonec prohraje se Šarapkou
Reagovat
smazaný uživatel
To taky beru! :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale Čiči vyhraje TM 2017 kde ve finále po 3 hodinovém zápase porazí Halepovou
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapka bude asi hrát finále RG nadosmrti.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi nějak nesedí, Masha v lichých letech GS nevyhrává. Není ta tvá křišťálová koule od Vietnamců?
Reagovat
smazaný uživatel
ale ano Šarapka vyhraje RG 2017 a také AO 2016
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! :D
Reagovat
smazaný uživatel
a pozor Caro vyhraje GS vyhraje US Open 2015
Reagovat
smazaný uživatel
Super! :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale Anička se bude docela trápit ale v TOP 20 se minimálně do Wimbledonu 2017 udrží
Reagovat
smazaný uživatel
No hele, nemůže ti vyjít všechno, že jo... :D
Reagovat
majkl005
Barča určitě nebude tak vysoko....a chybí mi tam např. Coco :)
Reagovat
smazaný uživatel
coco se na konci roku 2015 zraní a po US Open 2016 bude na 29.místě
Reagovat
vendulkabendulka
Muguruza vys, Woz mnohem niz. Jinak pekne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza nebude v roce 2016 mít nejlepší sezonu ale i tak vyhraje dva turnaje jeden International a jeden Premier 5
Reagovat
Patri.k
Máš tam chyby, ale jinak slušný.
Reagovat
dadaft
c´mon Varvara.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten sedmý gem ve druhém setu celkem mrzí.. :-/
Reagovat
kada.tom
Nicole Vaidišová se v 25 letech vrací k tenisu, přijala divokou kartu do turnaje ITF v Albuquerque. Serveru iSport to řekl její agent Olivier van Lindonk.
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeees!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super
Reagovat
vendulkabendulka
Je tam!
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100032510
Reagovat
slacker
schori jak papyrovy pytlik
Reagovat
PetaM
Labilka skončí hned v prvním kole ....

:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jo a třeba taky ne..
Ale když dostane do 1. kola Andreu, tak by nemusela prohrát! :DD
Reagovat
PetaM
Nedělej, ještě by Andrea náhodou vyhrála :D :D :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Nikola nebyla o nic vic labilni nez P.K.jeste od Ledna do Wimbledonu.
Reagovat
PetaM
Petko? Já nejsem žádný po(j)ebaný Slovák ;)
Reagovat
Roger_Federer
zapomel jsem dodat..od Wimbledonu do tedka:)
Reagovat
Fandina
hlavně, že není labilní pořád, jiní takoví jsou
Reagovat
slacker
poj(e)bana Slovenka
Reagovat
Fandina
moc zvědavá jak se jí bude dařit a moc jí přeji úspěch. Nicol pojď!
Reagovat
slacker
Tohle neni jeji Twitter, jses na spatne strance
Reagovat
Fandina
tak nějak
Reagovat
smazaný uživatel
Snad by Petra mohla zkusit začít nějak spolupracovat s Navrátilovou. Sice přišel velký úspěch ve Wimbledonu, což nabádalo k tomu nechat všechno tak, jak je, ale možná by právě teď potřebovala se posunout o krok výš a začít se na věci dívat z trochu jiného pohledu, který by jí Martina poskytla. Ale neříkám, že by se měla rozcházet s Kotyzou. Jinak proč o Martinu nikdo (asi) nestojí je mi záhadou.
Reagovat
PetaM
No, tak vidíš. Když jí nikdo nechce, něco bude špatně :)
Reagovat
misa
Nutila by je chodit na síť, čehož se dnes skoro všichni bojí :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Spis se jenom pan Cernosek rozhodl, ze je to spatne.
Reagovat
PetaM
A to víš, nebo tipuješ?
Reagovat
slacker
Zeby jeji orientace?
Reagovat
tommr
sice dneska odehrála debla, ale podle výsledku se zdá, že se přitom moc nenadřela. A já se jí ani moc nedivím. Zítřejší zápas s Pengovou bude pro její kariéru hodně důležitej a byla by škoda kdyby ho prohrála kvůli únavě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, že by debla prohrála úmyslně. Hingiska v deblu vyhrála tuším 9 GS turnajů, Pennetaová byla svého času jedničkou WTA. Tento pár může na US Open dojít hodně daleko! Zvlášt, když vypadly letošní šampionky AO a W Sara s Robertou, které by potkaly v 3. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude hrát pozdě, tak snad pro ni dobře že ještě získá víc času na odpočinek.
Reagovat
misa
Správný přístup, nebo jí došly síly už dnes?
Reagovat
tommr
těžko říct, ale já doufám v to první ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že pokud by dokázala stabilizovat svou současnou výkonnost v singlu a zařadila se definitivně do širší světové špičky (a brzy třeba i té top 10), tak by možná bylo lepší na debla rezignovat úplně.
Reagovat
PetaM
Kdyby se dostala do Top 10, tak by ten debl měla skutečně vypustit a dělat to jako Petra, mít ho jen jako rozehrávku :) A třeba by mohly rovnou hrát spolu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice škoda, ale hlavně že se nevysílila ještě víc.
Reagovat
spaniel
Jinak k prohře Petry, myslim, ze ji proste nesedí tento typ hracek. Ona ma radeji přestřelky nez hračky, co ji tam dávají vysoké oblouky, různé úhly (Petra netrefuje moc dobre v běhu) a co vse dobehnou. Navic Krunic dobre podávala cely zapas a porad si bez výkyvů hrala to svoje. Na Petře bylo videt, ze moc chce, ale nevi co ma hrat. Nektere nabehy na sit byly vyslovene naivní. Krunic je celkem zajímavá, je velmi atletická a rychla jak blesk.
Reagovat
LukasH
Petra už pojede jenom ten Wimbledon.:D Proč si ničit zdraví jinde? Na AO je horko, na RG antuka,na USO hluk a horko, no že by se na to nevykvajzla...:D
Reagovat
lars
jeste se musi kvalifikovat na TM
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, že Petra nevěděla co má hrát, ona je otázka, proč byla tak naivní, když jindy je tak suverénní.
Reagovat
misa
když Petra nevěděla, co má hrát, koho je to chyba?
Reagovat
Fandina
samozřejmě že Petry, ona musí vědět, proč to nevěděla
Reagovat
misa
Ne, trenéra, platí ho za to.
Reagovat
slacker
Jak vis za co ho plati? :-)
Reagovat
misa
Taky by mě občas zajímalo, za co ho platí.
Reagovat
PetaM
A ty víš, co jí poradil před zápasem? Třeba se toho nedržela.

Mimochodem, když jí David chodí radit během zápasů (ne na GS), tak radí opravdu dobře a když ho začne poslouchat, začne vyhrávat. Není podle mě chyba v Davidovi ;)
Reagovat
horska.kraslice
Už jsem to psala po úspěchu v New Havenu. Na USO jí nikdo během zápasu neporadí....Je vidět, že Petra patří mezi hráčky, kterým evidentně koučing v průběhu zápasu svědčí. A to až tak, že bez něho si snad sama neumí poradit, co právě hrát.
Reagovat
spaniel
Co je to se Serenou, ze vresti jak pavian? Dalsi Sarapku neee
Reagovat
freeteepek
Už skoro 3 roky čekáme na zápas Petry s Vikou. A vypadá to, že se ani letos nedočkáme! A přitom stačilo tak málo...
Jasně, každej může mít blbej den. To bylo na Petře od začátku vidět, ale ta soupeřka byla určitě hratelná. Mít blbej den a dostat hráčku top 10 by bylo mnohem horší. Petra vypadala do dneška suverénně, hraje líp, než kdy předtím a pak přijde prokletí 3. kola ve kterém jako by Petra byla začarovaná! Až jednou Petra dojde na USO do čtvrtfinále, celý turnaj vyhraje. O tom nepochybuju:-)
Reagovat
majkl005
možná právě hráčka Top 10 by Petru vyhecovala...
Reagovat
LukasH
Přesně tak. Já říkám celou dobu, že pro Petru jsou tyhle zázračný kvalifikantky spíš potíž. Jak sama řekla: hrajou naprosto bez tlaku, Petra je nezná a vlastně neví, co úplně čekat. Zlatá Radwa, Kerberovka, Venus, Sara a jiné...
Reagovat
tommr
já to věděl, že se tyhle dvě hráčky zase nepotkají. Jen jsem si bohužel myslel, že předčasně vypadne Azarenková ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Varvara se nebojí a je to 3:3!!!! Skvělý tenis, zatím Serenu celkem prohání!!
Reagovat
dadaft
Serenka - Lepenka
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, docela se to rozjíždí.
Reagovat
Patri.k
Krunič, česká drtička jede dál. Pokazila nám celej US open.
Reagovat
smazaný uživatel
Celej ještě ne. To by musela porazit Lucku ve finále :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bych jenom zopakoval, co jsem napsal po 1. setu. :) Je teda fakt, že Vesna poměrně dost kazila, ale přesto Vika předvedla skvělý výkon (15 winnerů, 8 UE). No a taky Vika udělala po zápase celkem dobrou show. To se pak není čemu divit, že ji mají lidi (nejen) v New Yorku rádi. :)

Ještě k Vesně: Ani nevím, jestli jí tady aspoň trochu někdo fandí (vím jenom o skottovi, který fandil většině ruských holek). Jestli ne, tak je to podle mě docela škoda. Tenisově solidní hráčka a navíc pohledná sympaťačka (viz odkaz). :) Vím, že větší podporu tady má její deblová parťačka Káťa (možná i proto, že se jí víc daří v singlu)...
http://2.bp.blogspot.com/-_oDJ9UJNz-s/UzNeL1DZLBI/AAAAAAAAdh0/p7kEM-96qpk/s1600/Elena+Vesnina+Playboy+Russia+(1).jpg

Takže Vika je v osmifinále a kdyby mi někdo před turnajem řekl, že tam bude proti Krunic, tak bych to asi bral všema deseti. Ale vzhledem k tomu, koho Krunic dokázala vyřadit, je respekt určitě na místě. Jak Vika potvrdila v pozápasovém rozhovoru, bude to jejich první vzájemný zápas...
Reagovat
Cico93
Vicka je 1; )
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem kouknul dneska na Viku.. Už hrála celkem dobře, dobrý výkon na servisu.. Ale na druhou stranu nemusela zahrát nic navíc.. Vesnina od toho gemu co měla BP (bylo to na začátku 1. setu), tak se úplně sesypala nebo nevím co a od té doby se nedokázala trefit kurt.. Všechno síť nebo out..
Reagovat
misa
http://www.usopen.org/en_US/news/interviews/2014-08-30/201408301409421947580.html?promo=relatedcontent

Nohu prý trochu cítila, ale nic vážného. Nevím, jestli si Petra tou smlouvou s IMG nenaběhla. Těm se určitě nebude líbit, že výborně zahraje cca 5 turnajů v roce a zbytek jsou propadáky. Asi na ni budou tlačit, aby se sebou začala něco dělat.
Reagovat
PetaM
Tak snad věděli, co čeho jdou ...
Reagovat
lars
A ty vis , co v ty smlouve je ??
Reagovat
misa
Ne, ale určitě nebudou spokojeni, že jejich hráčka slouží na grandslamech jako životní kořist pro bezejmenné tenistky. A že na většině turnajů v roce končí před čtvrtfinále. Po podpisu Petry s IMG jsem četl vyjádření nějakého člověka z marketingu, který říkal, že Kvitová může zaujmout jen výbornými výkony na kurtu. Že na ni jinak není pro svět nic zajímavého.
Reagovat
slacker
No IMG ji melo hlavne zaridit zapasy na centerkurtu v night session, at se pak nedivej kdyz ji daji trapit na slunicko
Reagovat
Patri.k
Tak ženský tenis je vyrovnaný, nemá krom Sereny žádné velké favoritky, to že vypadavají hráčky světové desítky je v ženským tenise celkem běžná záležitost, to jen novináři rádi háží do titulku slova jako senzace a tak.
Reagovat
PetaM
http://sport.idnes.cz/trener-david-kotyza-po-prohre-petry-kvitove-us-open-tenis-pnj-/tenis.aspx?c=A140830_210303_tenis_tny

Jako nic moc jsme se nedozvěděli :D :D
Reagovat
Patri.k
No očividně byla fyzicky v pořádku, to jen diskutující na tenisportálu měli jasno, že ji něco je :D
Reagovat
misa
Já bych spíš řekl, že z toho rozhovoru plyne, že Petra má velký problém sama se sebou. A nikdo kolem ní neví, co s tím. Začal bych s tím, že její okolí jí bude vymlouvat to, že nemá na některé povrchy a předem rezignuje na neoblíbených turnajích.
Reagovat
LukasH
Tu poslední větu nechápu...
Reagovat
misa
Stačí, když si řekne, že to tam nemá ráda, loni tam nic neuhrála a že to asi stejné bude i letos.
Reagovat
LukasH
Jo, to by mohlo fungovat. Fakt je, že by tak možná uspěla, pokud by USO brala jen jako trénink a předem si řekla, že je to úplně jedno..:D:D:D
Reagovat
Fandina
Tak to si nemyslím, že stačí si říct, že to tam nemá ráda a všechno to ovlivní, to by bylo příliš jednoduché. Podle mě to Petra popsala zpětně, že jsou tam podmínky, které jí nevyhovují, herně, ovzduší, hluk, povrch atd. A to shrnuje, že to tam nemá ráda, na základě zkušeností.
Reagovat
VlS
No, já bych řekl, že toho Kotyza řekl dost. Petra má prostě problémy s Petrou. Když má den, tak nemá konkurentku, když má den blbec, tak je konkurentkou kterákoliv hráčka. Nikdo neví, kdy kterej den přijde. Připadá mi, že toho Kotyza má už taky plný zuby, už se ani nějak nesnaží to omlouvat a połožil to docela naplacato.
Nevím, jestli je to tím, že Prostějov nedokáže zorganizovat a provozovat opravdu profi tým a zázemí, nebo jestli je Petra opravdu tak specifická a nejde s tím nic dělat. Aspoň zkusit s tím něco udělat by to chtělo. Šafář na Wimblu je prostě málo, je potřeba někdo na plnej uvazek a ten musí být s Petrou všude.
Reagovat
misa
Věřím, že jsou po světě trenéři, kteří přesně ví, co by jí pomohlo a jak toho dosáhnout. Tak jako Rob Steckley s Luckou. Petra je buď spokojená nebo má strach z velké změny.

K tomu profi zázemí ... občas se divím, co všechno s tím svým týmem Petra dosáhla - kondiční trenéři s ní jezdili na pár turnajů v roce, psycholog se s ní sejde, když má čas po výuce v Olomouci, někdy dokonce jede na turnaj úplně sama...
Reagovat
slacker
Jojo ... to je fakt k placi. Konzultace po vyuce ve skole :-))
Reagovat
kada.tom
Tak monty - dneska nám to vyšlo. Vika byla suverénní a zvládla to na jedničku. Doufám, že pomstí Petru a Krunic vyřadí. Má velkou šanci na QF a jestli bude hrát jako dneska, tak není bez šance ani dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem to zhodnotil trochu výš... :)
Reagovat
martinek37
Tak Karolína taky ne, snad Bára v noci, jdu koukat na Serenu. Myslím ale, že narozdíl od Petry může být Karolína spokojená, i když dnes to byla škoda. Skalp Aničky se počítá.
Reagovat
lars
S 2 prohranymi servisy v setu to jde spatne :((
Reagovat
slacker
s 2 to jde dobre. DelAqua se dvema prohranymi vyhrala
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to na Bářa aby dnešek zachránila
Reagovat
smazaný uživatel
Báře
Reagovat
Patri.k
Nebude to mít lehký a v minulých zápasech ztrácela furt servis, osobně jsem ji věřil dneska nejmíň
Reagovat
kada.tom
Pořadatelé si dělají srandu - Sharapova opět na AAS. Tentokrát to i chápu, ale jako to už tam bude pořád dokud nevypadne.

Jinak Tomáš na LAS 3. zápas, Lucka 4. zápas na Grandu.
Reagovat
PetaM
Lucka tak pozdě?! ... :( :(
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň bude mít víc času na odpočinek, stejně tak Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša-Caroline si nic jinýho než centr kurt ani nezaslouží, to může být supr mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša vs Caro na centr patří ale Marfuša hraje na každým GS na centru i na každém turnaji. To ji ani jednou nemůžou dát na druhý největší kurt.
Reagovat
kada.tom
asi nemůžou ... nechápu to :-(
Reagovat
Denis92
Tak da sa to chapat pretoze Masha vladne zenskemu tenisu z pohladu marketingu.
Reagovat
slacker
A pro koho ji tam na ty centry cpou? Monty25 je v mensine vetsina ji tady nema rada
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, uživatelé TP jsou přímo pupkem tenisového světa... :D
Reagovat
Patri.k
To je k vzteku dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste pane, tak ona proti Aně předvede životní výkon, aby následně prohrála s DellAcqou. Tomu se říká "one-hit wonder"... Proč se musela vytáhnout zrovna proti Aničce? :(
Reagovat
PetaM
Protože tě chtěla naštvat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to se jí teda povedlo... :(
Reagovat
Titan
Řekl bych, že výhra nad Anou se bude počítat i za dva roky, kdežto prohra s DellAcquou bude za měsíc nic...:-)
Reagovat
Patri.k
No, podle mě se to v tenise takhle nehrotí
Reagovat
Titan
Ale ano, statistiky s top hráčkami jsou aktuální celou jejich kariéru, prohry s nevýraznými hráčkami se opravdu nehrotí...:-)
Reagovat
slacker
Jezisi. to se jeste dalo zvratit a ne vyhazet
Reagovat
LukasH
Ještě k Petře: opět se zdá, že byla přemotivovaná jako na AO. Wimbledon, NH a teď pasovaná do role favoritky. Petra se cítila dobře a chtěla strašně udělat dobrej výsledek. No a dopadlo to takhle. Nechci Petru srovnávat se Serenou, ale na tu to taky letos slušně spadlo...a Simona - další důkaz.
Nevím, no, i tady bylo plno očekávání. Už se tu psalo o čtvrtfinále, semi atd. Já se nejvíc bál prvního kola. Když ho Petra odehrála, řekl jsem si - tohle je nějaký podezřelý. Po zápase s Cetko jsem dobrej pocit neměl, obzvlášť když Petra řekla, že je unavená. Když jsem viděl Kruničkovou s Keys, říkal jsem si, tohle bude hrozně těžký, ale doufal jsem, že jí Petra utluče ve třech. Nestalo se. Petry mi bylo dost líto a tahle porážka jí jen tak z hlavy asi nevyjde...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, Petra často řeší ta očekávání lidí, místo toho aby se na to vykašlala a jela si svoje. Prostě si myslí, že má za úkol vyhrát. A dostává se pod tlak. Možná.
Reagovat
VlS
No, a to je o tom kvalitním psychologovi a na plnej uvazek, ne jet 3 x za rok na výlet, když se mu chce.
Reagovat
misa
Je to dobrý kamarád a odvádí kus práce, tak co.
Reagovat
LukasH
Ale to nemusí bejt očekávání od lidí, ale od sebe samý. Prostě cítila, že je ve formě a chtěla, chtěla moc. Před AO si zase hrozně slibovala od přípravy a bylo to v podstatě to samý.
Kdyby si v tomhle šlo poručit, udělá to a jiní taky...
Reagovat
misa
Jak to, že ve Wimbledonu taky moc chce a vychází to?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je u ní opravdu strašně rozhodující vliv prostředí, kde se hraje. Ve Wimbledonu je taky pod tlakem, ale je fakt, že se jí tam daří od začátku kariéry, už má nejspíš v hlavě, že to tam vždycky bude dobré. Zatímco třeba na USO si každý další neúspěch víc a víc bere. V New Haven hraje vždycky dobře, ale USO pak nevyjde. Ono jí může vyvést z pohody už jen to, že hraje brzy odpoledne, protože si vzpomene, kolik zápasů už speciálně v USA v podobných podmínkách projela. V podstatě "maličkost", ale jí to rozhodí. Je to o detailech.

Přikláním se ale k tomu názoru, že je lepší vyhrát každých pár let Wimbledon a na ostatních GS vypadávat ve 3. kole, než mít rekord v počtu SF v řadě, ale bez titulu. Kdo si třeba bude za pár let pamatovat, že byla Genie v SF AO, SF RG a F Wimbledonu? Do historie se zapisují jen vítězové.

Myslím, že třeba v Asii jí to zase půjde líp - už kvůli "pozitivnímu vlivu prostředí".
Reagovat
slacker
Mylsim ze lepsi nez 2 tituly z Wimbledonu je mit karierni Grand Slam
Reagovat
misa
To bezpochyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je snad jasný, ale to není v rozporu s tím, co jsem psal. Než mít z 50 GS 5 prohraných finále a 20 semifinále, tak radši 5 titulů a 20 proher v 1. kole.

A ad kariérní GS - mimo hráček, které už ho mají, mě z těch současných momentálně nenapadá žádná, která by na něj mohla dosáhnout.
Reagovat
Fandina
Nevím, počkám si jestli bude ještě nějaké vyjádření Petry. Podle toho co čtu tady v článku, tak měla problémy s hrou Krunič, všechno jí vrátila, jako se Petře nedaří hrát s Halep. Podle mě to nezvládla herně.
Reagovat
Fandina
Kája DellAqua 4:5 ve třetím tak Kájo prosím brejkni máš na to, pojď!
Reagovat
Fandina
tak bohužel, nedopadlo to
Reagovat
Fandina
Mě se moc líbí ten Káji pohodový tenis, jen si myslím, že ten třetí set hodně podcenila, protože nedokázala zakončit ve vhodném okamžiku. Doufám, že to byla pro ní další zkušenost a ke svému pohodovému tenisu, dobré podání a pak zakončení, na který se dobře dívá ještě přidá ty třešničky na dortu zabodovat v rozhodujícím okamžiku. Dnes to chybělo ve třetím setu, přitalčit trochu. Tak doufám, že to bude někdy v budoucnu. Kájo pojď!
Reagovat
Fandina
oprava mně se líbí
Reagovat
majkl005
sorry borci, ale nechápu, jak můžete být tak posraní z toho ufňukaného, rozedřeného, nesympatického a uhekaného fracka jménem Viktória...myslí si o sobě že je kdoví kdo a dává to najevo i na kurtu, to nesnáším
Reagovat
smazaný uživatel
neviem prečo ti príde ako 'ufňukaný fracek" ale je to tvoj nazor na nu, nebudem ti ho brať
ale chcel by som vedieť tvoje oblubene hračky
Reagovat
majkl005
ty nevidíš jak se chová na kurtu i mimo něj ? jak je neskutečně namyšlená ?
a moje oblíbené hráčky jsou všechny obyčejné holky, které si na nic nehrají
Reagovat
smazaný uživatel
Viku som sledoval až doteraz ale konečne prišla na radu Serena :)

by the way. Serena zabíja saka tento rok na GS :D :D
Reagovat
kada.tom
tu chvilku bys to u Viky ještě vydržel :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ja viem :Dale Serenin zápas som ceelý ešte na USOpen tento rok nevidel , vždy som bol von tak teraz to chcem napraviť. :)
Reagovat
PetaM
Škoda, že už AO a USO nejsou na trávě ... To by bylo titulů lidi :D :D :D
Reagovat
Patri.k
tráva je dost alternativní povrch, není až tak spravedlivá :D
Reagovat
PetaM
Tak antuka taky není zrovna fér povrch :D

Každý má své pro a proti hele :D
Reagovat
kada.tom
to jooo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mne chýba jeden turnaj 1000 na tráve.
Madrid je na antuke (k tomu je aj Rím 900)
a ostatné 1000 a 900 su na betone.
Teraz ked sa bude medzi Roland Garros a Wimbledonom predlžovať z dvojtýždňovej prestvávky na trojtýždňovu tak by na druhý týždeň mohli dať niejaku 1000Mandatory na tráve alebo aspon 900(5premier). :)
Reagovat
Patri.k
3 kolo ještě nic moc není, bylo zbytečně moc haló pro nic, naše hráčky popadaly
Reagovat
slacker
A smeruje to velkych ....
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu se potvrdilo, že Vesna jako soupeřka Vice opravdu sedí. Zatím je to od Viky pěkný výkon na servisu i returnu. :) Jinak obvykle to moc nevnímám, ale dneska dělají holky zajímavou zvukovou kulisu "úúúúú - ajáááá". :D Nevím jak vám, ale mně to přijde roztomilé. :)
Reagovat
kada.tom
Vika houká pěkně o tom žádná :-)
Ve srovnání s Sharapovovou je to balzám na duši, takový učesaný :-D

A Vika hraje parádně, radost se dívat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No co, Maruška do toho dává srdíčko... :D
Reagovat
PetaM
Tak to je slušná píčovina :D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hezky ses chytil... :D
Reagovat
PetaM
Člověk tady vrní blahem, že Vika vyhrává a ty napíšeš tohle :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky vrním blahem. :) Slyšíš to? Vrrrrrrr... :D
Reagovat
PetaM
To spíše zní, jak bys někoho sváděl do postele :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
kada.tom
ta určitě :-D solidní blábol, hele :-P
Reagovat
babolat.cz
já se vás chtěl zrovna zeptat,jak na ni můžete koukat, snad jenvypnout zvuk,to se prostě nedá a bez zvukuto stojí také za prd. takže pro mě absolutně nekoukatelný.
Reagovat
smazaný uživatel
je horšie ako Mariine "aaaaa" a Vikine "huuuuuu"
Reagovat
kada.tom
Strong Vika!
Reagovat
tommr
se rozhodla debla nevypustit. Doufám, že ví co dělá a že zítra bude mít dostatek sil ... :)
Reagovat
misa
Nechce zklamat Nasťu. Aby zítra nevypadala jak Petra.
Reagovat
slacker
Wau, skvely zvrat ve druhem setu. a vyhoda podani v rozhodujicm setu jako bonus
Reagovat
zpilat
spíš nevýhoda podání!!!
Reagovat
slacker
lepsi je vzdy mit sanci si zase vzit break zpet nez ukoncit zapas stratou podani a smolik pacholik
Reagovat
majkl005
Kája má konečně suprovou délku úderů jako s Anou, začala do toho i slušně bušit a vyplácí se to...ještě jeden Kájo !!!
Reagovat
lars
jsi to "zarkikl" uz podruhe ztratila svuj servis
Reagovat
majkl005
je teďka zas jakási zabržděná, nechápu to
Reagovat
majkl005
Kája brejk, POJĎ !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojd Viko!!!!
Reagovat
kada.tom
Vika v akci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě Schalke potěšilo bojovným výkonem a cennou remízou proti Bayernu! No a teď už se můžu plně soustředit na tenis... :)
Reagovat
PetaM
Vika vyhraje, o tom žádná! :)
Reagovat
kada.tom
dneska fandíme stejný hráčce, se málokdy stává :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, stává se to poměrně často. Vždycky když hraje Vika. :D
Reagovat
Roger_Federer
musim rict, ze mi Petra dneska velice zprijemnila vikend, Krunic v kurzu 11,5 to byl darecek. vcelku by me zajimalo co potom dnesnim DEBAKLU,, by napsal quesh..Dole ctu zase nejake vymluvy na nemoc, kdo si to mysli, pustte si ten zapas znova.
Reagovat
slacker
Zajdi na idnes, zatim je jeste "hodnej"
Reagovat
lars
To nebyl debakl. !!!
SK ten kurz nezvladli. byly out
Reagovat
Roger_Federer
Nene, to byl tentokrat debakl..
Reagovat
lars
NEBYL to debakl !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
slacker
BYL BYL BYL,
Reagovat
lars
nerozumis tomu!!!
Reagovat
slacker
Jako ze nebyl kanar tak to neni debakl? :-) Takovy debakl jako v Cincinneti to nebyl presto BYL
Reagovat
smazaný uživatel
Debakl - záleží na úhlu pohledu. Ovšem průser je to 100%.
Reagovat
slacker
Umi ta Pliskova neco krome prvniho podani? Vetsina vymen konci jeji chybou
Reagovat
vendulkabendulka
Samozrejme ze umi. Napriklad ukoncit vymenu chybou. Kdo z vas to ma, co?
Reagovat
smazaný uživatel
na druhou stranu narozdíl od Běloruska, Kanady, Polska a Dánska že když vypadne naše jednička tak stále máme jiné hráčky které mají šanci na ČF takže když vypadne Vika, Evženie, Aga a Caro tak tyto státy už v ženském tenise nemají komu fandit protože jejich dvojky přejdou maximálně 2.kolo
Reagovat
PetaM
myslíte, že se Petra s Vikou ještě do konce jejich kariér někdy potká? :D :D :D :D
Reagovat
Fandina
proč ne, na TM třeba ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale nie tento rok :/ :D
Vika sa tam nedostane ani keby sa do kocky poskladala :D
Reagovat
Fandina
jasně, věřím, že obě zase budu v osmičce nejlepších, Viku jsem teď nesledovala, ale co jsem četla, tak tu nehraje nejhůř a kdyby vyhrála USO, tak je k osmě blíž i letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika to nevyhrá
Reagovat
Fandina
jasně, já jí tady nesleduji a ani nefandím, jen tak jsem zauvažovala, přece jenom, když už GS někdy vyhrála, proč ne znovu ... úsměv
Reagovat
lars
Kdyby vyhrala USO Vika tak by sanci mela :))
Reagovat
misa
Příští rok na Australian Open.
Reagovat
smazaný uživatel
to by bolo super :) a v druhom SF Seeree vs. Maria :D
ale to je strašne daleko :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Som smutko z toho že Petra prehrala.
Ale aspoň Genie ma väčšiu šancu na ďalšie SF v rade :)
&
Seeree ma voľnejšiu cestu. :)
Reagovat
babolat.cz
od Kvitové jsem nic nečekal, narozdíl od 39% zdejších. Stejně tak nevím, kdo by mohl porazit Novaka, narozdíl od 49% zdejších.
Reagovat
smazaný uživatel
Díváte se někdo na tento zápas? Hraje Australanka tak dobře, nebo jí to Karolína ulehčuje?
Reagovat
majkl005
Karolíně nejde moc první servis a dělá zbytečně chyby....a není tak razantní jako v zápasu s Anou
Reagovat
lars
Kaja se nesnasi dobehnout nektere mice !!
Reagovat
majkl005
larsi, to si ji asi neviděl nikdy hrát :D :D to co předvádí dneska co se týče pohybu je atletickej výkon :D dřív dokázala stát v prostředku a vůbec se nehýbat
Reagovat
lars
No videl jsem ji hrat malo .
Reagovat
Patri.k
Já už nemám po zápase Kvitové cokoliv sledovat
Reagovat
Patri.k
chuť
Reagovat
slacker
NO a Karolina taky zacina horet papirovy sacek. cerna Sobota zatim
Reagovat
majkl005
je vidět, že Karolína dneska taky není ve své kůži, nehraje ani zdaleka tak bojovně jak proti Aně
Reagovat
tommr
Karolína sice říká, že výsledky ostatních českých hráček moc nesleduje, ale myslím si, že ten debakl co utržila Petra jí na náladě a sebevědomí moc nepřidal ...
Reagovat
majkl005
spíš se tohodle bojím u Lucky
Reagovat
smazaný uživatel
po tom, co předváděla Krunic proti Madison to nevnímám jako zase takové překvapení. Jasně, Petra nehrála dobře, dělala chyby, špatný servis, ale celé to plynulo z houževnaté obrané hry Aleksandry. Hrát proti něčemu takovému je dost frustrující. Něco podobného jako když hraje proti Halep.

Myslím, že proti Madison by to bylo úplně jiné, ale to je jedno. Hodně štěstí v Asii.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím,že málokdo čekal,že 150 hráčka žebříčku podá takový suverení a soustředěný výkon proti hráčce TOP 5.Krunič hrála podle mě na úrovni hráčky TOP 10,teda viděl jsem jenom první set,pak jsem to vypnul,bylo mi jasný,že je to v prdeli.Kvitová hrála tak na 65% svých možností a to prostě na Kruničovou nemohlo stačit.Nevadí mi,že Petra prohrála,ale,že jsem nevsadil na Kruničovou aspoň 20 Kč,moh jsem mít vyděláno na večeři s mojí zlatokopkou.
Reagovat
misa
Lucka na 3 ze 4 letošních grandslamů dosáhla lepšího výsledku než Petra. A Wimbledon byl pro Lucku taky skvělý. To by mě v lednu nenapadlo.
Reagovat
PetaM
A na co to Lucce je ... V historii zatím není zapsaná, jako vítězka GS ... A lísteček s popiskem "Semifinále Wimbledonu" doma vystavený určitě nemá ... :D
Reagovat
PetaM
Tím nechci nic říct, ani se hádat :D :D

Ale konzistence bez titulu je ... na prd ... Chtělo by to titul, i nějaký menší třeba ...
Reagovat
misa
Získá větší sebevědomí. Příští rok třeba zaútočí na místo české jedničky :-)
Reagovat
PetaM
A třeba už Petru konečně porazí :D
Reagovat
tommr
ještě štěstí, že máme tu Lucku jinak by se po dnešku snad ani nevyplatilo USO dál sledovat. Doufám, že se Lucka po tom náročným zápase s Cornetovou dá do kupy a přes Pengovou přejde ... :)
Reagovat
PetaM
A to za chvíli hraje ještě debla :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ani bych zas tak překvapený nebyl, kdyby prohrála, neměla to lehký ani s timeo Babos, s tou číňankou a Alize už vůbec ne a pár Hingis/pennetta je docela kvalitní takže čekám bitvu-únava to všechno může zkazit.
Reagovat
Fandina
Když Lucka došla do semi na jednom GS, tak proč by nemohla na jiném dojít i dál? Moc bych jí to přála.
Reagovat
misa
Tak urřitě :-) I sama Lcka si asi říká, že pokud tam byla jednou, může někdy zase. Už ví, že na to má.
Reagovat
misa
oprava: určitě ... Lucka
Reagovat
misa
by se měla vybrečet, uzdravit a jít dál. V USA mě potěšila titulem v New Havenu a 1. kolem US Open s Mladenovicovou. Dnes bojovala, i když jí asi bylo blbě. V Race má na 9. Kerberovou náskok skoro 900 bodů, takže věřím, že si postup na TM pohlídá. Myslím, že by Petra potřebovala ještě lepší péči. Nějaký šikovný fyzioterapeut jenom pro ni by se hodil.

Někde jsem četl, že zážitek nemusí být kladný, hlavně když je silný. S Petrou nikdy nikdo neví, co přijde příště. Tohle je pro fanoušky dost psychicky náročné... Když ji ale miluješ, není co řešit :-)
Reagovat
VlS
a hlavně psychologa aspoň na rok ba plnej uvazek, ale dobrýho.
Reagovat
misa
Petru někteří lidi berou jako dobrý vedlejšák.
Reagovat
dadaft
přechody na síť byly naprostá katastrofa.
o volejích nemluvě.

moc nechápu, že Lucka tvrdí, že jsou kurty "rychlé".
když Errani porazí Venus a Suarez-Navarro Vandeweghe, tak to jsou pomalé kurty,,,,,,,, - kdo nemá pořádnou plochou pecku, tak není proti dobré obraně schopen zakončit,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
No, ono nefungovalo nic, ty náběhy na síť byly už jen aktem zoufalství
Reagovat
pepin
Pokud se někdo přidá, budu rád, ale ne, že byla nemocná nebo podobné výmluvy.
Reagovat
PetaM
Já osobně bych řekl, že její největší problém byl dnes ve využívání svých šancí.

A to nejenom na BB ale i na GB, zbytečně se o svůj servis prala, i když mohla už dávno sedět. No a BB .. Když už si je svojí hrou vybojovala, tak je zároveň i trestuhodně zahodila ... A především na důležité míče dělala neuvěřitelné chyby .. :)
Reagovat
smazaný uživatel
teď jen doufat, že to Petru příliš nesebere a že opravdu není nějak zraněná, aby mohla najít síly na zbytek sezony.
Reagovat
pepin
Utkání jsem neviděl byl jsem nebo lépe řečeno jsem v práci. Můžeš mi prosím Tě reálně napsat co se dělo, že ta Petra prohrála? Vím, že napíšeš pravdu bez výmluv. Díky.
Reagovat
tommr
nějak podrobně rozebírat dnešní zápas nemá cenu. Petra hrála jako vždy když u ní dojde k takovýmu výbuchu. Od začátku jí to tam napadalo, přestala si věřit a soupeřka naopak vycítila, že je Petra úplně marná. Ke konci už stačilo Krunicový jenom přehazovat sít, protože Petra se už bála dát větší ránu a stejně vždycky udělala nějakou chybu. Prostě naprostej zmar ... :(
Reagovat
LukasH
Ono už jí to tam ale nepadalo podle představ, když hrála s Cetkou. Akorát, že ta jí hodně pomohla k výhře.
Akorát bych tedy vůbec neřekl, že Krunič bylo to "nejlepší", co Petru mohlo potkat. Jakože by byla nejslabší. Podle žebře jo, ale tý hry jsem se obával, ještě než zápas začal. Keys by pro Petru byla podle mě mnohem lepší soupeřka, protože by se občas sama vyhodila, možná víc, možná míň a to by právě Petře dneska obzvlášť pomohlo. Víš, jak Krunič na konci už jen vracela, to je občas pro soupeře to nejtěžší, co vůbec může nastat, pokud mu to tam nepadá. Zlatá Keys nebo Venus, který samy chtějí tvořit hru a dělají chyby. To by dneska Petru nabudilo, ale Krunič prostě vracela do kurtu míčky jako stroj a zoufalá chybující Petra byla frustrovaná čím dál víc.
Reagovat
tommr
do určitý míry máš pravdu. Každá hráčka Petru nevyjímaje má některý soupeřky jejichž styl jí nevyhovuje a proti kterejm se jí nedaří a naopak ...
Nicméně je třeba si taky uvědomit dvě těžko vyvratitelný skutečnosti.
Za prvé to, že Krunicová je ve druhý stovce není žádná náhoda. Kdyby to byla opravdu dobrá hráčka s nebezpečnou hrou tak už je dávno někde jinde ...
A za druhý Petra je světová čtyřka a dvojnásobná wimbledonská šampionka a jako taková by si prostě měla s hrou jakou dneska předváděla Krunicová poradit. Sereně nebo Sharapový by se tohle nikdy nestalo ...
Reagovat
Fandina
Podle mě je u Petry nejhorší problém ta její herní nevyrovnanost. Jednou hraje jako bohyně a pak zase prohraje absolutně nečekaně. Myslím, že jí tohle provází celou kariéru. Nevyrovnanost a neustále se to opakuje.
Reagovat
LukasH
Ne, to není náhoda, kde Krunič je, ale ona ti třeba takový výkony jako teď podala, už nezopakuje. Je to ale pořád tenis, kde se může chytnout úplně každej a když má den (dny), tak se rozdíly smazávají. S tím, že by si Máša nebo Serena poradily, o tom vůbec nepochybuju, ale Petra je Petra a taky není náhoda, že tu neprošla před 4. kolo.
Reagovat
misa
Prostě organizátoři turnajů se vydali špatným směrem. Tyhle pomalé povrchy... Opravdu tohle lidi chtějí vidět?
Reagovat
PetaM
Tak myslím, že finále Serena - Mária, je více, než pravděpodobné ... :)

Ani jedna nemá v pavouku nikoho, kdo by je měl snad ohrozit.

Jedinou větší hrozbou je Lucka pro Mášu.
A pro Serenu ... Asi jen Serena ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že to tam vyhraje Serena, přála bych jí to. :)
Reagovat
PetaM
Já už teď taky :D I když ... Padnout ve finále s Luckou ... Proč ne :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
je zajímavé že když Petra vyhraje je na Novinkách a Idnes 5-6 příspěvků ale když Petra vypadne tak je tam 70-100 příspěvků to jenom ukazuje jak umí češi jenom kritizovat
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to není jen na Petru, ale na každého českého sportovce.
Reagovat
tommr
už po první hře když jsem viděl nasupenej výraz Petry mi bylo jasný, že se schyluje k průšvihu. Až takovou blamáž jsem ale nečekal ... :(
Naprosto nechápu lidi co tady píšou že Petra hrála vlastně docela dobře. To si děláte srandu? Pokud ano tak ted není zrovna ta pravá chvíle ... :(
Kvalifikantce Krunicový (mimochodem nejslabší hráčce co ve třetím kole byla) dneska stačil stěží průměrnej výkon k tomu, aby zcela marnou Petru jasně přehrála. Stačilo vracet jakýmkoli způsobem přes sít a čekat co zase Petra vyvede. A Petra jí většinou snaživě vyhověla ...
Po Wimbledonu jsem na chvilku bláhově věřil, že by se hra Petry přece jen mohla stabilizovat na nějaký vyšší úrovni, ale po dnešku jsem z toho definitivně vyléčenej. Budeme se nejspíš muset smířit s tím, že Petra jednou nebo dvakrát do roka zazáří a zbytek roku bude tragická ... :)
Reagovat
LukasH
A na to jsi přišel až teď?:D:D:D
Reagovat
gedzitka
Lepší než kdyby se stabilně vypadávala třeba v semifinále. Radši ať párkrát do roka zazáří.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nemohli dát pořadatelé Petru na noční zápas protože noční zápasy Petře jdou. Hlavně že Šarapka hrála noční zápas 2x ale světovou trojku a dvojnásobnou Wimbledonskou šampionku šoupnou na Grandstand a na Louise Armstronga. to samé Halepka světová dvojka a jde na Grandstand ale Šarapka prostě musí jít pořád na Arthura Ashe
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělej queshe.
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to pravda už si ani nepamatuji kdy Šarapka hrála jine než na Arthura Ashe.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to jedno, kdo kde hraje. Masha je populární, tak ji holt dávají na největší kurt...
Reagovat
smazaný uživatel
myslím že by nasazování na kurty neměli dávat podle toho která tenistka natočí více reklam dá na sebe více kilo make-upu ale měli by hráčky dávat na kurty podle jejich tenisových umění a toho co dokázali Šarapka v poslední době moc nezáří ale stejně musí mít všude přednost na každém turnaje je Maria na centru
Reagovat
PetaM
Právě proto, že poslední dobou nezáří, jí dávají na centr .. :D :D Aby byla vidět aspoň párkrát, než vypadne :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masha v poslední době moc nezáří, a proto vyhrála RG a je na 1. místě v Race. Tak teď ještě tu o Karkulce... :D
Reagovat
PetaM
Slabý argument, především proto, že RG není "v poslední době" ... ;)

Právě, že RG je poslední turnaj, který se jí povedl. A to je skoro čtvrt roku :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to 1. místo v Race okecáš jak? :D
Reagovat
PetaM
Antuka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň Masha na všech letošních GS přešla 3. kolo (na rozdíl od někoho)... :D
Reagovat
PetaM
To měl být asi odjeb, ale já tady neporovnávám Petru s Mášenou :D :D

Jen teda doufám, že Serena se po US Open vyhoupne na čelo RACE rankingu :D

A jestli teda chceš porovnávat Petru s Mášenou, tak to ani nemůžeš. Ta na centru moc nehraje :D Letošní US Open a Wimbledon byla jen výjimka :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že to bylo srovnání přímo s Petrou? To může být srovnání skoro s kýmkoliv (třeba i se Serenou)... :D
Reagovat
PetaM
Serena je legenda! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nic nemění na tom, co jsem napsal o letošních GS... :D
Reagovat
PetaM
Když vyhraje USO, tak na tom nebude nikomu záležet :D :D
Reagovat
a.magerova
Turnaj je především pro organizátory byznys!!!!!!!!
Potřebují naplnit a zaplnit největší kurty platícími diváky a to jim Máša zajistí s přehledem. V Americe žije 20 let, tady je zbytečná polemika na téma jestli je či není proti Petře zvýhodňována, je a vždy bude. Upřímně si myslím, že ani další 3 Wimbledony Petře nezajistí podobnou popularitu jakou disponuje Máša, je to atraktivní zboží žádané po celém světě.
Navíc si myslím, že i víc lidí na světě zná Kurnikovovou než Kvitovou, prostě o tom to celé je, je to nefér, ale je to tak.
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat.
Reagovat
tommr
a je třeba taky dodat, že Sharapova by nikdy takhle neselhala proti naprostý outsiderce. Petra si za to přehlížení může do značný míry i tou strašnou nespolehlivostí ...
Reagovat
a.magerova
Petře by zvýšily celosvětově atraktivitu nejen vyrovnané výkony na kurtu, ale hlavně (pro Petru asi nejschůdnější bod 1), kdyby:
1. buď začla chodit s Jardou Jágrem
2. nebo začla chodit s Leonardem DiCaprio
3. ovšem nelepší by bylo šokovat nejen Ameriku, ale i celý svět tím, že by kvůli Petře změnil svou sexuální orientaci Jim Parsons čili Sheldon Cooper z Teorie velkého třesku

Samozřejmě je to nadsázka, ale jedině tak by se mohla Petra přiblížit k popularitě Máši, život je tvrdý a jen poctivá práce prostě stačí....

K dnešní prohře: tak vyhraje příště ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím JJ by jí to pomohlo jen u nás, v USA asi ne :)

A kdyby to nevyšlo s Parsonsem, tak pořád je tu ještě Neil Patrick Harris, šance je vždycky ;)
Reagovat
Fandina
Ona ale Mária je známá právě kvůli tomu, že je úspěšná v tenise. Její popularita začala růst právě a jedině kvůli tomu.
Reagovat
a.magerova
No.... to je pravda tak napůl, samozřejmě talent, píle a vytrvalost je to hlavní, ale po marketingové stránce jí hodně v tom rozjezdu pro hvězdu nepřímo pomohla právě Anna Kurnikovova...... protože o Márii se začalo mluvit jako o její nástupkyni.... a to vyvolalo o ni velký zájem i mezi netenisovou veřejností.... napadlo mě, že kdyby se o nějakém tenistovi začalo mluvit třeba jako o baby Federer, tak by lidi taky zajímal víc než kdyby se jen řeklo, bulharský tenista :-))))

http://revue.idnes.cz/u-site-vede-maria-sarapovova-dgf-/lidicky.aspx?c=A030808_165050_lidicky_dpi
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuji, ze by to dnes pomohlo. Petra prostě nebyla fit a prohrála si to sama, šance tam byly. Život jde dál, příště bude líp... :-)
Reagovat
PetaM
Jo, jak řekl Monty, nedělej Queshe. Sáhla jsi mu na Marušku, to už nikdy nedělej ...
Reagovat
smazaný uživatel
To taky, ale hlavně nemám rád ubrečence... :D
Reagovat
PetaM
Napsala pravdu ne? :D :D :D :D

Roger taky hraje jenom noční zápasy, taky mi to nepřijde moc fér a to mu fandím ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
snad mi Maria udělá radost jako ve Wimbledonu a vyletí. CARO DE JÍ KANÁRA
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já fandím oběma, viď... :D
Reagovat
PetaM
Ale nepřál bys Mášeně kanára od Caro :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ani Caro od Mashy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo přál Marii nemusím Caro fandím hned po Petře, Lucce a Vice takže snad my Caro udělá radost
Reagovat
smazaný uživatel
Marfušu nesnáším na každém GS hraje každý zápas na centru to i kdyby Šarapka nebyla v TOP 50 tak by jí stejně cpali pořád na centrkurty a to není jen na GS ale na všech turnajích musí mít Šarapka přednost
Reagovat
freeteepek
Souhlas, Petra na tohle doplácí. Šarapka je bohužel mnohem populárnější a těží z toho. Petra se potřebuje stát světovou jedničkou, jedině tak se dostane na srovnatelné postavení. A nebo vyhrát ještě 3 Wimbledony:-)
Reagovat
Fandina
Ono je to také o tom, že Mária vyhrála Wimbledon prvně v roce 2004 a bylo jí sedmnáct a od té doby je v podvědomí a má na Petru velký náskok, co se týká známosti ve veřejnosti a má i víc tenisových úspěchů. Je prostě delší dobu vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zdolá číňanku, pak si podá Jankovič, vratí prohru Sugarpove a nakonec podlehne Sereně .......:-)
Reagovat
PetaM
I tak by to byl neuvěřitelný úspěch a moc ho Lucce přeji. I když, výhra nad Serenou by byla lepší :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
POkud nebu hrát finále s někým z dua Plíšková/Strýcová ..:-)
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D To určitě ne :D
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu ... Serena bude po US Open na 100 % dále světovou jedničkou. Takže svět bude, jak má být .. :) :)
Reagovat
kada.tom
to je jedině dobře, Serena tam musí být co nejdýl :-)
na ní absolutně žádná tenistka dlouhodobě nemá :-)
Reagovat
tommr
jj a ani k tomu nepotřebovala přejít třetí kolo ... :(
Reagovat
kada.tom
?Hlavně jsem chtěla vracet míč do kurtu, dokud Petra neudělá chybu,? přiznala Kruničová.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenisove-us-open-kvitova-vs-krunicova-dha-/tenis.aspx?c=A140830_145346_tenis_tny
Reagovat
PetaM
Tak, kolik kdo prohrál? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neva, vydělám další ..:-)
Reagovat
Patri.k
vzhledem k tomu, že tu byly zprávy o tom, že je unavená a bolí ji záda, je hloupost na ní vsázet, i když si nemyslím, že tohle dneska rozhodlo
Reagovat
smazaný uživatel
To byl vtip, já nesázím a na Petru už vůbec ne ...
Reagovat
Patri.k
správně :D
Reagovat
misa
Já jsem prohrál čtvrtfinálovou naději, kterou jsem měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase se porazila sama, zase psychika - dnes slušně řečeno kolaps za stavu 2:0 pro Kvitovou ve 2. setu, první jsem neviděl - toho psychologa už dávno měla vyhodit, najmout lepšího a pracovat na zlepšení psychické odolnosti a stability. Mohla být jednička a mít na kontě už několik grand slamů. Odmítla před asi dvěma lety pomoc M. Navrátilové, že si pomůže sama.. Když na to nemá ani náhled, tak jí není pomoci.
Reagovat
LukasH
A napadlo tě, že se prostě necítila dobře tělesně? Myslíš, že si v hlavě poručí a bude to ok?
Její údery neměly dneska potřebnou razanci, podání bylo v čudu, od pohledu nebyla ok. Naopak v psychice udělala pokrok. Nevzdala se až do konce, vím, pro tenhle zápas je to už jedno, ale do budoucna není špatnej výhled...
Reagovat
smazaný uživatel
Psychika byla naprosto OK
Reagovat
smazaný uživatel
Je to po několik let pořád stejná písnička - je vyloučeno aby to bylo pořád zdravotními problémy. Tisíce nevynucených chyb, které nedělají ani žáci, to není zraněním, TO JE PSYCHIKA! A samozřejmě, že si v hlavě neporučí a nebude to OK, to je dlouhý proces zlepšování koncentrace a psychické stability nejlépe ve spolupráci s odborníkem - já u ní v tomto směru žádný zřetelný pokrok nevidím.
Reagovat
PetaM
*Tisíce nevynucených chyb" ...? :D :D :D Vždyť jich bylo jenom 34 :D :D :D :D
Reagovat
slacker
U me je "nevynucena chyba" i rezignace reagovat na prohozy nebo mekky mic tam kde stoji/bezi hracka na misto zabiti/uklizeni na druhou stranu
Reagovat
freeteepek
Petra byla v tomhle zápase obrovskou favoritkou a nervozita ji od počátku svazovala. Zatímco Chorvatka ze sebe nervozitu brzo setřásla, protože neměla co ztratit. Jakmile se dostala do zápasu, hrála úplně bez nervů, zatímco pro Petru to bylo čím dál těžší. Ve druhém setu sice vedla 2:0, ale měla problémy s podáním proti sluníčku. Hrálo v pravé poledne a jasného nebe. Slunce se schovalo za mraky pozdě, to už Kruničová podávala na vítězství.
Přes tuhle porážku by ale Petru nezatracoval. Ve druhém setu za stavu 4:4 nechybělo moc, aby se dostala zpátky do zápasu. První podání jí tam konečně začalo padat, měla našlápnuto...Petra se oproti loňsku opravdu zlepšila. Hlavně na síti, kde je výrazně úspěšnější. Hraje mnohem lépe takticky, nebývá hektická, nebuší do toho hlava nehlava. Dnes ve druhém setu v důležitých chvílích se ji bohužel vrátily staré chyby, to ale bylo dáno situací a velkým vypětím. Podmínky v NY jí nesedí. Škoda, že se zápas nehrál večer:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Chorvatka rikas? ... ;)
Reagovat
freeteepek
Srbka. To je jen těsně vedle:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou, já si také nemyslím, že Petra hrála až tak špatně, až na důležitý koncovky. Příště musí více zabrat v Torontu a Cinci, vypustit New Heaven, aby byla odpočatá a zdravotně ready připravená
Reagovat
Patri.k
Podle mě hrála dobře, jen v druhém setu byla při svém servisu dost bezzubá. Měla tam nějaké brejky v prvním setu, kdyby je využila, zápas by mohl dopadnout úplně jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že 1. setu hrála trochu sterotypně, z 90% pouze křižný backhand a forehand létal taky z velké části jen křižmo, lehce to pak četla. Ve druhém setu již začala údery více mixovat
Reagovat
freeteepek
Petra byla nervozní, necítila se. Proto hrála ty křížné údery místo po lajně. Kruničová předvedla úžasnou pohyblivost, 3x provaz. Petra hrála úhly, ale ona všechno doběhla. Bylo potřeba, aby přišel Kotyza a Petru sklidnil. To na GS bohužel není možné.
Reagovat
smazaný uživatel
po vypadnutí Ivanovičové, Kerberové a Radwanské si Petra postupem do ČF mohla na 95% zajistit TM ale ted o něj bude ještě hodně bojovat
Reagovat
Patri.k
Já mnyslím, že nebude, přeci jen, na konci sezóny jsou její oblíbené turnaje, ale nechápu co furt máte s turnajem mistrů, to je jen jeden turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano je to jeden turnaj ale jeden z největších a nejsledovanějších na TM jdou nejlepší tenistky za rok je to hodně prestižní turnaj
Reagovat
slacker
kde ma kazdy zadarmo minimlane 210 bodu
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc Petra tam obhajuje SF takže se tam prostě musí dostat
Reagovat
smazaný uživatel
Moc jsme toho neviděli, ale i pár gemů jako ukázka její hloupé bumbum hry stačilo!
Reagovat
LukasH
Hm, ty vždycky vylezeš a meleš. Hlavně, že po Wimbledonu ses tu neobjevoval...
Reagovat
misa
Ptáci ti posrali satelity, jdi si je očistit!
Reagovat
matesdc
...jak můžeš napsat něco takové, když jsi viděl pár gemů - ty jsi jednoduchý člověk
Reagovat
smazaný uživatel
Eurosport celý zápas pozdě v noci pustí ze záznamu. Nečekám ale, že bych musel měnit názor. Viz zdejší online komenty.
Reagovat
freeteepek
Seš vedle. Jak píšu nahoře, Petra už nehraje bum bum tenis jako dřív. Je mnohem trpělivější. Naopak si myslím, že dnes měla hrát agresivněji. Ale byla nervozní a necílila se na to. Taktika byla z její strany správná. Její soupeřka bohužel všechno doběhla a moc nechybovala ani na servisu. Viz závěrečný game, kdy se zásluhou třech skvělých servisů dostala do vedení 40:0. Kruničová dnes hrála výborně. Ukázala pevné nervy, které nemají jiné, mnohem zkušenější hráčky, když mají dopodávat zápas!
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrala, tak co. Hlavně se z toho neposr... Pořád je to naše nejlepší tenistka, nikdy nebude hrat konzistentě jako Serena, to k ní patří. ..třeba překvapí Luccy a půjde daleko
Reagovat
smazaný uživatel
plně souhlasim a podepisuju se pod to..
Reagovat
kada.tom
Takže teď to znamená jediný - Vika musí dneska vyhrát, aby Petru pomstila - má do QF vymetenou cestu - Vesnina i Krunic by Vice neměly vadit v cestě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic se nenadělá Kvitová zustane světovou čtverkou nadále no může i trojkou ale to by Sharapka musela vypadnout v dalším kole a to se nestane .
Reagovat
PetaM
Kdyby v dalším kole nebyla šance, že potká Viku, v pohodě by postoupila :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ač Petře se v New Yorku v předchozích letech moc nedařilo, přesto jsem očekával, že by právě letos mohla poprvé postoupit do ČF.
Kvitová je prostě hráčkou s nestálou formou. Ale vezměme to z té lepší stránky - je lepší mít 2 GS tituly a mít nestálou formu než být tenistou šedé stability.
Reagovat
smazaný uživatel
No a na závěr mě štve, že se Petra opět nestřetne s Vikou. Ach jo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Co by např. Wozniacky nebo Radwanska za to daly, kdyby měly GS. ... Tomáš Berdych hraje konzistentně, ale GS asi nikdy nevyhraje. Historie bude Petru dávat výše než konzistentního Tomáše
Reagovat
filp
zatim mam v zenach zebricek Navratilova, Mandlikova, Kvitova, Novotna dal jsem nepremyslel
Reagovat
VlS
souhlas
Reagovat
filp
Co se da delat souperka hrala presne co Petra nemusi, jeste k tomu je v laufu a vrati neuveritelne mice. Na trave by je nevratila, protoze trava je rychlejsi. Petra nebyla 100%, nepriklanim se k zranení ackoliv to zatepovane stehno a pocet dvojchyh), ale Petra nesnasi slunicko, je potom polovicni.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel Petra nebyla zdravotně v pořádku snad ji vyjde Asie
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel Petra nebyla zdravotně v pořádku snad ji vyjde Asie
Reagovat
VlS
nic společnýho nemělo. Teda pokud nemyslíš zdravím přechodné zatemění rozumu. Ty rozhodující zbytečný, hloupý a nepochopitelný chyby v rozhodujících momentech ( 3 DF v jednom gemu, jasný míče vypálený z kurtu a tak. Krunič je přesně ta hráčka, se kterejma Petra mívá těžkej problém. Petra už vysadí, protože je přesvědčená, že se jí míč nevrátí, on přilítne a Petra ho zazdí, protože už měla vypnuto. Začne na to tlačit a je to samá chyba. Začne nabíhat na síť a je prohazovaná. To je tak. Zas bude lepši den a lepší turnaj.
Reagovat
misa
To bych neřekl. Stačil mi pohled na její tričko + razance jejích úderů se ze zápasem s Mladenovičovou vůbec nedala srovnat. Počkáme na rozhovor, co jí vlastně bylo.
Reagovat
slacker
Tak tyhle blbe presveceni ze si ji uz mic nevrati by ji mel nekdo vyklepat natrvalo z kebule.
Reagovat
LukasH
A ty by sis měl jít zkusit tu hru fakt zahrát, naučit se základům a chvíli hrát. Jsi jeden z největších adeptů...
Reagovat
slacker
Proc? Stejnt bych to hral jen pro zabavu a kondici, takze nejake mentalni navyky nevypoustet koncentraci na mic az do konce asi pestovat nebudu potrebovat
Reagovat
LukasH
To právě není pravda. Stačí to hrát a potom třeba s kámošem hrát zápas. Pochopíš aspoň tu základní psychologii tenisu, kdy ti jednou jde všechno, máš pocit, že už ti to takhle musí jít pořád. A když jdeš hrát potom, nejde ti nic. Nejde ti to, ztratíš sebedůvěru, bojíš se do míče praštit. O tomhle mluvím. Prostě poznáš aspoň trochu, co je tenis za hru a pak to zákonitě nemůžeš komentovat tak, jak to komentuješ ty
Reagovat
VlS
Lukáši, těm lidem co si to ani nezkusili tohle nevysvětlíš, oni si myslí, že jde natrénovat všechno. Ale na druhou stranu nemá smysl tuhle prohru svádět na zdraví, zranění a já nevím co.
Reagovat
LukasH
Jojo, snaha marná.:D:D
Taky to na zdraví nesvádím. Beru to jako Petry prohru, kdy jí prostě nešlo to, co normálně hraje. Chtěl jsem říct, že je to v tenise úplně normální. Pak samozřejmě záleží, jak se to stává často a jak se s tím hráč umí vyrovnat....
Reagovat
slacker
Hosi, ja reagoval na VISovo "Petra už vysadí, protože je přesvědčená, že se jí míč nevrátí, on přilítne a Petra ho zazdí, protože už měla vypnuto". Prijde vam to profi takhle pravidlne vysazovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tenhle zápas honem rychle zapomenout, uzdravit se a v Asii všem ukázat, jak se hraje pořádný tenis. ;-)
Reagovat
Cico93
Pozri si Vicktoriu a maš pořadny tenis;))), z nášho derby zase nič;(
Reagovat
PetaM
Tak aspoň, že má ten Wimbledon :D :D :D A hlavně neskončila v prvním kole :D Zbytek byl nadplán :D :D
Reagovat
kada.tom
jojo, má Wimblas a New Haven ... obhájila si loňský na US Open :-)
je to škoda, ale snad se uzdraví a v Asii bude hrát zase dobře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sledoval jsem jenom čísla... Takže Aničce se proti Češkám nedaří a srbská pětka kosí na US Open jednu Češku za druhou. Tak to mi ho teda vyndej...

BTW: Katka > Petra
Reagovat
EllNino
katyně Češek
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že jí Vika vystaví stopku. :) Ale nejdřív musí porazit Vesnu...
Reagovat
PetaM
Tak to je skoro 100 % :D Protože Petra nepostoupila, postoupí Vika :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petro... :(
Reagovat
VlS
Petra ukázala svou druhou tvář, milion UE, naštvaná, neuvěřitelný chyby. Snad v Asii bude hrát zase jiná Petra.
Reagovat
kada.tom
hlavně zraněná/nemocná
Reagovat
VlS
Promiň, ale když je běkdo zraněnej nebo nemocnej, tak nemá nastupovat k zápasu.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to je sok...
Reagovat
smazaný uživatel
Krunič, Svitolina, Kuzna, Zhang, Klejbanka, Suarez, Chumkum, Pironkova, Riske, Cirstea, Razzano, Flipkens, Wickmayer, Hampton, Hantuchová, Kirilenko, Mladenovic, Robson, Martič, Hradecká.

S těma všema za poslední dva roky řeznice rupla. To je teda výběr mega TOP TOP stár :-DD
Reagovat
misa
Napiš raději, kolik tebou zmiňované vyhrály za tu dobu turnajů WTA. A nemyslím jednotlivě, ale všechny dohromady.
Reagovat
VlS
Ty ještě Brože neznáš?
Reagovat
misa
Znám :-(
Reagovat
Fandina
Je fakt, že Petra prohrává spíš s no name hráčkami, ale ono to je celé to její dosavadní hraní, jednou hraje top a příště nic.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist