Kvitová neudržela vedení proti Bartyové a semifinále v Pekingu si nezahraje

4. 10. 2019, 08:48
Aktuality 98
WTA PEKING - Petra Kvitová ve čtvrtfinále turnaje v Pekingu nedotáhla k vítězství nadějně rozehrané utkání proti Australance Ashleigh Bartyové. Česká tenistka sice získala první set a ve druhém měla celkem pět brejkbolů, ale žádný nevyužila, poprvé ztratila servis a nakonec světové jedničce podlehla 6-4 4-6 3-6.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová v prvních dvou utkáních v čínské metropoli porazila Kristinu Mladenovicovou i Belindu Bencicovou ve dvou setech a na dvousetové vítězství měla rozehrané i čtvrtfinále se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.

V úvodní sadě Kvitová ztratila po svém podání jen sedm míčků, z toho tři vinou dvojchyby, a vyhrála ho 6-4. "Myslím, že v prvním setu jsem neudělala moc chyb a ani v gamu, kdy mě brejkla, jsem jí tam nedala nic zadarmo. To prostě byla typická Petra," ocenila Bartyová soupeřku.

Ve druhém setu měla za stavů 0-0, 2-2 a 3-3 dohromady pět brejkbolů, ovšem žádný nevyužila. Naopak sama za stavu 4-5 soupeřce nabídla první dvě šance na brejk a zároveň setboly. První zlikvidovala, ale při druhém při náběhu na síť nedokázala vrátit soupeřčin lob a první ztracený servis poslal zápas do rozhodujícího dějství.

Do něj ještě Kvitová vstoupila brejkem, ale nepotvrdila ho. K dalšímu brejkbolu se už nedostala, naopak v osmé hře potřetí v zápase přišla o podání a Australanka šla servírovat na vítězství. Česká tenistka sice vzápětí zlikvidovala tři mečboly v řadě, ale při čtvrtém Bartyová 'posadila' míček z forhendu na lajnu a vítězným úderem dokonala obrat.v

"Myslím, že to byl jen z nejkvalitnějších zápasů, který jsem letos odehrála. Petra ze mě vždycky dostane to nejlepší," řekla Bartyová, jež letos porazila ve finále Roland Garros Markétu Vondroušovou. "Od nás obou to bylo na neskutečně vysoké úrovni. I kdybych prohrála, dívala bych se na ten zápas stejně, což není obvyklé," dodala světová jednička.

Finalistka z roku 2014 Kvitová prohrála s Bartyovou podruhé v řadě, poprvé s ní neuspěla v březnu v Miami. Ve vzájemné bilanci přesto stále vede 4-2. Bilanci proti světovým jedničkám my nyní 5 výher a 5 porážek.

Světová sedmička Kvitová v Pekingu zatím nezískala definitivní jistotu startu na Turnaji mistryň, ale o letenku do Shenzhenu by přijít neměla. Jistotu sedmé účasti na vrcholu sezony pro osmičku nejlepších hráček může šampionka z roku 2014 dostat už dnes, pokud Ukrajinka Elina Svitolinová ve čtvrtfinále porazí Nizozemku Kiki Bertensovou.

Levou rukou hrající Kvitovou před očekávaným návratem do Číny čekají v následujících dvou týdnech halové turnaje v Evropě - v Linci a Moskvě. Otázkou je, zda raději nebude šetřit bolavou ruku, se kterou v posledních měsících laborovala.

Bartyová si dnes připsala 51. výhru v sezoně, čímž překonala vedoucí Karolínu Plíškovou. V semifinále se utká s Kiki Bertensovou. S Nizozemkou se i popáté střetne na venkovních betonech, všechny předchozí duely vyhrála.

Bertensová včas našla formu a každým vítězstvím zvyšuje své šance na start na Turnaji mistryň v Shenzhenu. Světová osmička porazila 7-6(6) 6-2 světovou trojku Elinu Svitolinovou, zvládla už devátý z deseti posledních čtvrtfinálových soubojů a poprvé od konce července si zahraje semifinále. Proti Bartyové bude bojovat o své největší finále na venkovních betonech a první od loňského zářijového triumfu v Soulu.

Caroline Wozniacká ve svém teprve druhém letošním čtvrtfinále porazila 6-3 7-6(5) Darju Kasatkinovou a i nadále v Pekingu obhajuje loňský triumf.

O své druhé letošní a celkově 56. finále bude dvojnásobná šampionka, která v čínském hlavním městě v posledních deseti zápasech neztratila jediný set, bojovat s Naomi Ósakaovou (h2h 2-0).

Japonka ve večerním čtvrtfinále zdolala v souboji posledních vítězek US Open 5-7 6-3 6-4 šestnáct zápasů neporaženou Kanaďanku Biancu Andreescuovou a zajistila si start na Turnaji mistryň.

• WTA PREMIER MANDATORY PEKING •
Čína, tv. povrch, 8.285.274 dolarů
páteční výsledky (04. 10. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Kvitová (7-ČR) 4-6 6-4 6-3
Bertensová (8-Niz.) - Svitolinová (3-Ukr.) 7-6(6) 6-2
Ósakaová (4-Jap.) - Andreescuová (5-Kan.) 5-7 6-3 6-4
Wozniacká (16-Dán.) - Kasatkinová (Rus.) 6-3 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

98
Přidat komentář
Dobry-den
Konečně někdo Bjance vyprášil kožich. :-)
Reagovat
kada.tom
přesně, už bylo na čase :-)
Reagovat
tommr
po dnešní výhře už má Osaka účast na TM oficiálně jistou jako pátá účastnice ...
Petra si na oficiální potvrzení ještě bude muset počkat. Měla by jí k tomu ale stačit i jedna výhra v Linci ...
Karolína Plíšková už má jistý, že bude na TM nasazená jako dvojka a ve skupině tudíž nebude moct narazit na Bartyovou ...
Reagovat
Torn
Jenže u Karolíny budou problém všechny, zrovna Bartyová mi zase jako taková hrozba nepříjde, jako třeba mastodontka z Kanady nebo Petra. :D
Reagovat
tommr
Karolína loni Petru ve skupině porazila a velkou šanci by proti ní měla i letos. Já ale doufám, že los bude k našim milosrdnej a každá bude v jiný skupině, aby se mohly potkat až ve finále ...
Reagovat
milik254
To mohou, i když budou ve stejné skupině. Když budou každá v jiné, naopak hrozí, že na sebe narazí v semifinále.
Reagovat
Torn
Tak teoreticky už v SF ne? Jako osobně bych byl radši, kdyby se nepotkaly (snad radši ani v tom finále). A ideální kombinace bych viděl Kája - Halep - Elina - Kiki a Petra - Ash - Bianca - Naomi. Ale nějak mám obavy, že Kája skončí s Bianco, Petrou a Naomi. :D
Reagovat
tommr
musí být prostě každá v jiné skupině a ještě tu skupinu vyhrát ... :)
Jinak Karolína nemůže mít ve skupině současně Svitolinu a Bartensovou, protože ty postoupí ze 7. a 8.místa ...
Reagovat
FulnekUltras
Jejich osm let staré funusové panoptikum oficiálně překonáno nebude. A v klidu můžou zůstat i ti největší fanatici jako Halík, Špaček či Honzák. Vše zůstane pro modročecháčky přijatelně "ukryto" v "šedé zóně" - a mileniálům je to fuck.
Reagovat
Grape
Jak to souvisí s tenisem?
Reagovat
blixa
Ve zkrouceném mozečku StalinUltrase to určitě nějak souvisí :D
Reagovat
com
tak furt lepsi, nez kdyby tu zas psal jak plechojedi budou sbirat zitra drobecky :D
Reagovat
Torn
To ted říkat nemůže, když Petra jede do Lince a on se tam určitě za ní vydá Asiat jeden :D:D
Reagovat
FulnekUltras
Petra je taky fanynkou - čili je potřeba říci tady pokud možno stručně všechno.
Reagovat
Fandina
Mám radost, že postoupila Caro, když už Petra vypadla. Osaka bude samozřejmě velkou favoritkou v zápase s ní, ale jsem zvědavá, jak bude mač vypadat. Na druhou stranu, asi kdyby bývala vyhrála dlouho neporažená Andrescu, tak by asi Caro měla mnohem menší šance. V každém případě držím palce. Caro go!
Reagovat
tommr
zítra budu asi poprvé v životě přát Wozniacký. Ta je na tom ted tak špatně, že je mi jí až líto. Navíc si dneska v zápase s Kasatkinou brala dlouhej MTO takže asi nebude úplně fit ...
Reagovat
Jon61
Mně připadá, že tenis hraje pro "rozptýlení", aby se nemusela zabývat tou nevyléčitelnou nemocí, kterou má.
Reagovat
dadaft
Naomi - Bianca --- super mač
Reagovat
com
:) Kvitovka venku, jeste by to chtelo aby odtama vystrelila Andreescu
Reagovat
Mantra
to se nestane, 150k Andreescu win
Reagovat
com
je to tam :D
Reagovat
smazaný uživatel
Docela pěkný tennis. Bianca je výraznější. Ale uvidíme. Sportu zdar.!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No, mohla to zlomit. Škoda, velká škoda.
Reagovat
Pavlis
O Petru v Pekingu jsem přišel, ale jsem rád, že dvě výhry zvládla. Další nevyužité šance zamrzí, ty jo. Jinak info o tenise v televizi je nedostatečné, lidi bez netu se nic nedozví. Můj případ. Bilance 37-13 vypadá slušně.
Reagovat
FulnekUltras
co je televize?
Reagovat
Jon61
Akorát u článku o zápase mají pěkný nesmysl: Petra nemá jistou účast na Turnaji mistryň. Tu si mohla výhrou definitivně zajistit. Pomoci jí mohla na vrchol sezony pro osmičku nejlepších hráček také Nizozemka Kiki Bertensová. Ta ovšem ve čtvrtfinále turnaje vyhrála nad Ukrajinkou Elinou Svitolinovou.
Naopak pomoci ji přece mohla Svitolinová, kdyby vyhrála. Nebo jsem ten natvrdlý já? :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
my ale nikde nepíšeme, že má jistý start, naopak, že si ho dnes mohla zajistit...
Reagovat
Jon61
Pardon, to mělo patřit jako reakce od: George Renel. Byl to článek na sport.cz (web seznam.cz)
Reagovat
George_Renel
o které jsme přišli:
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1149747-kvitove-turnaj-mistryn-zatim-unika-souperka-ji-vsak-nemuze-vynachvalit.html#hp-sez
Reagovat
tommr
obyčejný mazání medu okolo huby. Slajzbába je vychytralá na kurtu i mimo něj ...
Reagovat
Jon61
Je to liška pošitá :) Měl jsem v práci kolegu, který měl stejně podsatitou postavu i výšku jako Barty, chodil i stejně kolíbavě. Říkali jsme mu medvežonok (jmenoval se totiž Ivan).
Reagovat
Aussie
Já tomu říkám, že chodí jak kyrysar.
Jinak, Barty se už asi oklepala z útlumu, který se nutně musel dostavit a je zase těžko k poražení. Dnes sice porazitelná byla, ale Petra by nesměla dělat chyby. Ashleigh jich dělá zatraceně málo a proto je tam, kde je.
Reagovat
FulnekUltras
asi tak
Reagovat
Jon61
Akorát u článku o zápase mají pěkný nesmysl: Petra nemá jistou účast na Turnaji mistryň. Tu si mohla výhrou definitivně zajistit. Pomoci jí mohla na vrchol sezony pro osmičku nejlepších hráček také Nizozemka Kiki Bertensová. Ta ovšem ve čtvrtfinále turnaje vyhrála nad Ukrajinkou Elinou Svitolinovou.
Naopak pomoci ji přece mohla Svitolinová, kdyby vyhrála. Nebo jsem ten natvrdlý já? :)
Reagovat
tommr
tak Bertensová jí taky mohla pomoct - kdyby prohrála ... :)
Reagovat
Jon61
A úmyslně prohrála a připravila se o peníze. Teď se nenosí ani padnout za vlast :)
Reagovat
sojka1
no ale hlavne ja v tom clanku zadnou nesrovnalost nevidim a uz z nadpisu snad vyplyva, ze ucast na TM Peti jeste stale unika....
Reagovat
Jon61
Tommr to pochopil, pomoci někomu mohu výhrou, tedy Svitolina. Je to napsané jako kdyby ji svou prohrou měla pomoci Bertens. Přece se nepřipravím o peníze.
Reagovat
sojka1
ale ja tam ctu toto:

Pomoci jí ještě mohla Elina Svitolinová. Avšak ukrajinská tenistka prohrála s Kiki Bertensovou, a tak Kvitová bude muset o účast usilovat dál.

Nebo jsem blazen ja....
Reagovat
Jon61
Pozor! Jedná se o chybu v prvním článku o zápase. V dalším, kde píší o názorech na tiskové konferenci, to už bylo napsané správně. Asi ten první článek psal ve spěchu. :)
Reagovat
Jon61
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1149380-kvitova-po-bitve-prohrala-se-svetovou-jednickou-turnaj-mistryn-jeste-nema-jisty.html
Tady je ten článek, snad to už neopravili.
Reagovat
sojka1
jj, takze vysvetleno, cetla jsem jiny clanek.... :-)
Reagovat
Jon61
Články na webu sport.cz jsou proslulé chybami. Děláme je všichni, ale pokud se živím novinařinou, neměl bych se jich dopouštět. Je ostudou napsat soupeřky jí blahopřáli. :)
Reagovat
sojka1
ja tuto vetu ani nikde nevidim, tak asi ctu jiny clanek.... :-)
Reagovat
Jon61
Odkaz na článek máte výše, opravdu se v článku píše, že by Petře mohla pomoci Bertens.
Doufám, že mi dáte za pravdu, jinak budu rozpolcený a za ranního kuropění budu kokrhat :)
Reagovat
sojka1
hlavne je treba si v klidu vyckat, az bude vse vychytane a ne se nervovat uz v 6:22 (nebo v kolik toto vyslo).... :-)))
Reagovat
Jon61
Jsem asi pedant, ale já jsem na sebe více tvrdý než na jiné. Ale lidi by si měli dávat pozor, co vypustí bez rozmyslu mezi veřejnost. To platí obzvlášť na politiky.
Reagovat
George_Renel
Můj odkaz je na článek z 11:52...
Reagovat
Jon61
To já dobře vím, byla tam citována slova Barty o Petře. Ale uvedl jsem tu citaci z prvního článku, aby bylo vidět, jaké nesmysly někdy pseudonovináři píší.
Reagovat
sojka1
sofistikovane provedeni... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Petra měla vyhrát...škoda...ale neviděl jsem...
Asi Barty prostě zahaluzila...:o)
Reagovat
tommr
tak Petra se prý do Lince těší takže tam snad hrát bude. Přece jen něco dobrýho z tý dnešní neštastný porážky vzešlo ...
Reagovat
Elip13
Je to mimo holky, ale na toho Janka je radost dívat se na síti dneska:))
Reagovat
sojka1
John sice caruje, ale pokaslany TB, homerun na odvraceni BB Stefanose, ktery nasledne brejk potvrdil a je vsechno pryc... :-(
Reagovat
sojka1
navic mam uz dokonale nactenou mimiku Stefanose a uz ma zase ten vyraz "fesaka pred zrcadlem"... :-( :-)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak do tčetice všejho nej. si nakonec mohl říct čichač tenisek...no škoda...
Reagovat
sojka1
fetak jeden... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Jasný doping... bez toho by v top10 nebyl :D)
...ale nepředpokládám, že to WADA zařadí na zakázanou listinu.
Reagovat
sojka1
nebo mozna jen ty nejsmradlavejsi znacky... :-))
Reagovat
Jon61
Na šatně v práci jsme měli chlapa, kterému opravdu hodně páchly nohy. Kdyby si čuchnul k jeho botám, byl by knockoutován, ten smrad by sestřelil orla v letu. :)
Reagovat
FulnekUltras
normální fusgen
Reagovat
Elip13
Vysledek podle ocekavani. :) Osobne moje symptatie jsou vetsi prave k Tstsimu, ale Janek se mi na siti dneska fakt libil:)). Kvalitni zapas a hlavne ty dlouhe vymeny, to byla krasa:)).
Reagovat
EllNino
Asie nakonec celkem fajn výsledky, čekal jsem něco podobného jako loni ... letos na třech ze 4 Mandatory turnajů čtvrtfinále :)

Uvidíme, co závěr roku, snad se do toho ještě obuje a pak může pořádně doléčit ruku
Reagovat
tommr
po dvou dnešních čtvrtfinále se situace v boji o TM zase o něco zkomplikovala. Prvních 6 míst je jasnejch (Barty, Karolína Plíšková, Halep, Andreescu, Osaka, Kvitová), ale o zbývající dvě místa se ještě povede tuhej boj. Zatím to vypadá na postup Svitolny a Bertensový, ale ani Bencicová ještě není úplně odepsaná ...
Reagovat
paddy
Serena zatím drží 8. místo, takže Kikina musí porazit Barty nebo uhrát body na dalším turnaji.
Také víme, že Serena by stejně nejela kvůli zranění. Už to udělala 6x. Žádat o WC na turnaj v Kremlu asi nebude.

Takže osmička je kompletní (pokud se nezblázní vzteklá BeBe).
Reagovat
tommr
Serena dala jasně najevo, že o TM ani letos nemá zájem už tím, že se odhlásila z Pekingu. S její účastí proto nemá cenu kalkulovat ...
Nepředpokládám, že by Bertensová mohla porazit Bartyovou a tak se o zbylých dvou účastnicích nejspíš rozhodne až v příštích dvou týdnech. Netroufám si spekulovat o tom komu se podaří postoupit, protože ani nevím kdo ještě bude kde hrát ...
Reagovat
LukasH
Co ale stojí za zmínku je, že Petra už neprohrává s no name hráčkama. Nejsou tam ty výbuchy. Je mnohem konzistentnější než dřív. Ve srovnání se starou gardou je na tom jednoznačně nejlíp. Zase trochu ztratila kouzlo semifinále a finále, kde dřív bývala k neporažení. Ve finále AO byla prostě taková přibržděná.
Asie mohla dopadnout sice líp, ale i mnohem hůř. Hru už má hodně dobrou, ale je trochu slabší ve vypjatých momentech. Potřebuje zas nahrát zápasy a ideálně něco vyhrát
Reagovat
EllNino
taky mě ta konzistence udivuje ... :)

Ona to kouzlo má pořád, letos je to sice ve finále 2:2, ale zase, prohry s fakt top hráčkami a po boji ... já bych jí přál, aby jela do Lince a vyhrála to, zvedla si sebevědomí na TM ... ale nevím, jestli by to nebyl přílišný zápřah na ruku
Reagovat
tommr
kdyby Petra dneska vyhrála tak by asi Linec vypustila. Takhle si ale myslím, že by tam jet mohla a i měla, protože před TM potřebuje co nejvíc zápasů na rozehrání ...
Reagovat
lvicek
Finale AO jsem videla zacatek, pak jsme museli odjet. A prisla mi skvela do toho momentu, kdy ztratila gam na podani Osaky, ve kterem vedla 40:0. Tam se to podle me zlomilo. To byly opravdu dva, tri mice, kterych je neuveritelna skoda.
Reagovat
hippos
česká vopice neudrží ani moč!
Reagovat
dadaft
v Čechách, na Moravě a ve Slezku opice nežijí, asi se ti to všechno pomotalo v hlavě.
Reagovat
Jon61
On se přepsal, má být jsem česká opice, která neudrží moč.
Reagovat
hippos
vygugli si termin "zoo", taky ve velkych mestech na ulici je potkavam
Reagovat
Fandina
Bohužel, Bárty byla od poloviny druhého setu o chlup lepší. Ve třetím už Petra nestihala. Škoda, že Petra přišla na konci druhého setu o podání.
Reagovat
Fandina
W/UE Peti 36/28 Barty 31/20. Petry vítězné prevazovaly nad UE, ale stejně to nestačilo, Ash byla v koncovce druhého a ve třetím lepší.
Reagovat
Jon61
Barty dokonce lépe podávala, zejména na konci 2.setu a ve třetím, měla více es. Především dokázala nejlépe podávat v rozhodujících chvílích, na brejkboly a v posledním gamu, kdy Petra srovnala na shodu, dala dva skvělé servisy. V tu chvíli ukázala, že je světovou jedničkou.
Reagovat
FulnekUltras
žádné zázraky teď od Petry nečekejme - bude cajk, pokud si ještě do konce sezony nezprasí víc ruku
Reagovat
dadaft
škoda no.
zápas měl vysokou úroveň.
Reagovat
Davor1
V prvom sete vysokú úroveň od Petry, v treťom od Ash. Celkovo taká klasika od Kvitovej, nástup vo veľkom štýle a obrovská dominancia, čo sa postupom času a úbytkom síl začalo vytrácať a v koncovke tretieho setu už klasická bezmocnosť proti dobre hrajúcej súperke, ktorá jej nedovolí len tak ukončiť výmenu. Ash je svetová jednotka plným právom, jej servis je neskutočný, herná inteligencia úžasná. A ten kľud, s ktorým hraje, to je na ženu málo vídaná záležitosť...
Reagovat
Pesek12
No viděl jsem jen kousek 3.setu, ale podle statistik servisy 9/8 (esa/db), Petra 5/4. Taky úspěšnost 1.servisu nic moc.
Reagovat
EllNino
No "Klasika od Kvitovej" asi úplně ne, poslední dobou v zápase, kde brala první set, dokázala vyhrát zápas, myslím, že to říkal komentátor, posledních 19 z 20 zápasů, naposledy prohrála po výhře setu s Kontou ...

tohle, co popisuješ, je spíš "Klasika Týny Plíškové"
Reagovat
Torn
Týna zásadně hraje jednoseťáky. :D
Reagovat
George_Renel
Výborný tenis, spíše tedy tenisové šachy občas proložené žravou dámou.
Prohrát se světovou jedničkou není ostuda.
Pokud pojede do Lince, věřím že v současné formě si jede pro titul.
Reagovat
Andrew89
sice prohrála, ale CF je super výsledek. Hodně lidí tu stále zapomíná na to, že půlku sezony skoro nehrála...a to nejlepší si na nás Petra ještě schovává....TM jí sedne
Reagovat
Davor1
"půlku sezony skoro nehrála"
To ten mesiac a pol medzi RG a Wimbledonom je polka sezóny?
Reagovat
George_Renel
Odehrát dva turnaje za měsíc a půl v období vrcholné sezóny je jako skoro nehrát.
Reagovat
Blondie
Vynechala Toronto a pak už se jen nerozehraná a s očividným handicapem zraněné ruky zkoušela vracet. Takže ano, půlku sezóny v podstatě nehrála a stále má velkou šanci na TM.
Reagovat
Andrew89
RG = 2000 bodů
Trava + W = cca 2500 bodů (W hrála, ale herní výpadek byl znát)
US serie - ruka se po W zhoršila , Toronto nehrála 900b , Cinci 900B (pořádně nehrála, vypadla), US open 2000B - nerozehraná, vypadla

Takže jasně, časově to půlka sezony nebyla TJ , plná palba cca 8300 bodů za tohle období a získala cca 370 bodů....

Takže sry, ale je to půlka sezony
Reagovat
Davor1
Ok, ale to sa takto nedá brať. Väčšina hráčov hrá nejaké turnaje po návrate po zranení alebo s nejakým hendikepom. Taká Halep hrá s nejakým hendikepom každý druhý turnaj. Trebárs Andreescu vynechala celú antuku, celú trávu aj Cinci. Hneď prvý turnaj po návrate ale vyhrala- v Toronte, dokázala sa skvele pripraviť. Ak by ale vypadla v prvom kole a rovnako aj na USO, tak jej tie turnaje ani nezapočítam, lebo šak sa vracala nerozohraná po zranení?
Reagovat
Andrew89
To není úplně srovnatelný, co mi tu píšeš. Vynechala, ale trénovat mohla po vyléčení a proto, jak píšeš se dokázala skvěle připravit. Petra netrénovala vůbec.

Srovnávat bys mohl možná, když se vracela po napadení, kde hned druhý turnaj vyhrála, tam mohla trénovat a nějak se připravit. To je spíš srovnatelnější.....ale i tak to stejně nejde srovnávat
Reagovat
Davor1
Tak ty Peti odpočítavaš Wimbledon, kde došla hladko do osemfinále, kde prehrala s výborne hrajúcou Kontou... V Amerike nebola 100%, to súhlas, ale ako hovorím, množstvo hráčov/hráčok odohrá určitú časť sezóny s nejakým hendikepom alebo v nie 100% stave.
Andreescu možno trénovala, ale ten niekoľkomesačný zápasový výpadok bol brutálny, tréning a zápasový rytmus je niečo úplne iné. Ja mám Petru rád, ale toto je proste zbytočne nasilu jej odpisovať polovicu sezóny, kde nehrala mesiac a pol a navyše leto v Amerike jej nikdy nešlo, síce tam nebola 100%, ale aj ak by bola, zrejme by to nejaký obrovský rozdiel aj tak nebol...
Reagovat
Torn
Tohle je trochu fabulace. Jak ty můžeš vědět, která hráčka byla jak moc ok na turnaj? Petru sleduješ víc. Plno hráček se vrací po zranění atd, je nerozehraných atd. Na druhou stranu je volba hráčky, zda turnaj podstoupí nerozehraná nebo tak.
Reagovat
tommr
další doslova zahozená výhra. Petra byla dva sety jasně lepší hráčkou, ale svoje šance ve druhým setu trestuhodně zahazovala a Bartyová toho dokázala využít. Slajzbába měla dneska zase jednou kliku na neschopnou soupeřku ...
Reagovat
Torn
Neschopnou? :D Petra je leccos, ale rozhodně ne neschopná. :)
Reagovat
makro99
já bych řek "haluzářka"....
Reagovat
tommr
dneska byla. Ve druhým setu nebyla schopná proměnit žádnou z mnoha šancí, který jí Bartyová nabídla a nedokázala dobře rozehranej zápas dovést do vítěznýho konce. Schopná hráčka by dneska Bartyovou porazila ve dvou setech ...
Reagovat
Grape
A neschopná by se k těm brejkbolům ani nedostala...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist