Kvitová nezaváhala, Strýcová překvapila a v osmifinále Wimbledonu jsou čtyři Češky!

6. 7. 2019, 12:05
Aktuality 230
WIMBLEDON - Mezi šestnáctkou nejlepších ve wimbledonské dvouhře žen jsou znovu po pěti letech čtyři české tenistky. Karolíny Plíškovou a Muchovou dnes doplnily dvojnásobná šampionka Petra Kvitová a také Barbora Strýcová. Kvitová na svém neoblíbeném kurtu číslo 2 přehrála hladce bez ztráty podání Polku Magdu Linetteovou a poprvé od svého druhého triumfu v roce 2014 postoupila na londýnské trávě do osmifinále. Strýcová se postarala o vyřazení světové čtyřky Kiki Bertensové z Nizozemska.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová v Londýně hraje první turnaj po výpadku kvůli natrženému svalu v předloktí levé ruky. Zraněné místo ji nebolí, ale vzhledem k obavám o zdravotní stav se více než na soupeřky ohlíží na sebe.

I v tomto režimu však prošla třemi koly Wimbledonu bez ztráty setu. Po Tunisance Džabúrové a Francouzce Mladenovicové si dnes bez problémů poradila i s Polkou Magdou Linetteovou, kterou porazila snadno 6-3 6-2.

Devětadvacetiletá Češka měla duel se 75. hráčkou žebříčku Linetteovou pod kontrolou. Nasázela třiadvacet vítězných úderů, nečelila brejkbolu a soupeřce vzala třikrát podání. Svěřenkyně kouče Jiřího Vaňka prolomila prokletí wimbledonského dvorce číslo dvě, na kterém v minulosti třikrát neuspěla a nehrávala na něm ráda.

"Jsem ráda, že jsem to zvládla. Dobře jsem se hýbala, hodně mě zase podržel servis a i údery jsem hrála kvalitně. Jsem ráda, že jsem zase konečně prošla prvním týdnem a uvidíme, co se stane dál," řekla Kvitová.



Do osmifinále Wimbledonu postoupila šampionka z let 2011 a 2014 Kvitová poprvé po pěti letech a celkově pošesté v kariéře. Dosud v něm neprohrála, v pondělí se pokusí prodloužit neporazitelnost v duelu proti domácí Johanně Kontaové (h2h 3-1).

"Každopádně to bude hrozně těžká soupeřka, musím být připravená. Budu muset odehrát hodně vysoký level, abych byla schopná konkurovat," řekla Kvitová ještě předtím, než Britka zdolala Američanku Sloane Stephensovou 3-6 6-4 6-1 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 4-0.

Čtvrtfinalistka z roku 2014 Barbora Strýcová uspěla proti světové čtyřce Kiki Bertensové. Na favorizovanou Nizozemku si na trávě věřila a na kurtu to potvrdila. Třiatřicetiletá Češka zvítězila 7-5 6-1 a i druhý vzájemný zápas tak vyhrála ve dvou setech.

Strýcová se k první výhře nad hráčkou ze světové pětky žebříčku po více než roce prodrala výpady k síti. Uspěla v 31 z 41 náběhů. Dramatický byl více než hodinový první set. Strýcová srovnala z 1-3 na 3-3 a důležitý byl game za stavu 4-4, v němž plzeňská rodačka odvrátila šest brejkbolů.

Za stavu 5-4 pak měla při podání soupeřky první dva setboly, ale uspěla až při pátém o dvě hry později. Ve druhém setu už po kurtu létala a od stavu 1-1 získala pět her v řadě.

Strýcová dnes v All England Clubu postupila do osmifinále i ve čtyřhře. V boji o něj společně s Tchajwanskou Su-Wei Hsieh porazily dvakrát 6-2 dvojici Alexandrovová/Golubicová.

"Byl to zase náročný den a povedly se mi dvě výhry. Radost je zase větší, protože jsem v dalším kole, ale snažím se to do sebe dostat a pořád se soustředit. Chci prostě pořád podávat výkon, na který mám. Radost mám v sobě a nechci to dávat najevo," řekla.

Ve svém druhém singlovém osmifinále ve Wimbledonu bude Strýcová bojovat o druhé grandslamové čtvrtfinále, které si zahrála před pěti lety právě v Londýně. V pondělí bude čelit jednadvacáté nasazené Belgičance Elise Mertensové, s níž jediný vzájemný duel na loňském US Open prohrála.

Mezi šestnáctkou nejlepších jsou tak celkem Češky, neboť v pátek do osmifinále postoupily také Karolíny Plíšková a Muchová, které v pondělí čeká vzájemný souboj o čtvrtfinále. V roce 2014 byly v osmifinále Kvitová, Strýcová, Šafářová a Smitková.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38.000.000 liber
sobotní výsledky (06. 07. 2019)
• Dvouhra žen - 3. kolo •
Kvitová (6-ČR) - Linetteová (Pol.) 6-3 6-2
Strýcová (ČR) - Bertensová (4-Niz.) 7-5 6-1
Bartyová (1-Austr.) - Dartová (Brit.) 6-1 6-1
Kontaová (19-Brit.) - Stephensová (9-USA) 3-6 6-4 6-1
S. Williamsová (11-USA) - Görgesová (18-Něm.) 6-3 6-4
Riskeová (USA) - Bencicová (13-Švýc.) 4-6 6-4 6-4
Mertensová (21-Belg.) - Qiang Wang (15-Čína) 6-2 6-7(9) 6-4
Suárezová (30-Šp.) - Davisová (USA) 6-3 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (3-ČR/Tchaj-wan) - Alexandrovová/Golubicová (Rus./Švýc.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

230
Přidat komentář
peggy
Nevim,ale zde se nepise o nikom jinem jen o Ceskach a hlavne o slecne Kvitove.Pripada mne to jako kdyby si to koupila.O pani Pliskove jen skrt a protom je nejlepsi.Ojinych hrackach si musim hledat jinde.
Reagovat
FulnekUltras
Petra je samozřejmě zdravotnická ruská ruleta. Barča by za optimální konstelace Elise dát mohla - kde jinde než teď a kde jinde než na trávě, žáno? ;-) No a Mušku z východu tlačíme na doraz, to je jas... ;-)
Reagovat
Jan
Je škoda, že se Muška potká s Karolínou. Jde jim to všem čtyřem a při dobré konstelaci by mohly jít všechny dál.
Reagovat
FulnekUltras
Když to Kája vyhrá celé, věšet se nebudu. Jen si zlehka pohladím špagát... ;-)))
Reagovat
blixa
Srabe ...
Reagovat
FulnekUltras
Není čas na hrdinství - ještě musíme trochu zlidštit kapitálizmus.
Reagovat
Jan
Zničit.
Reagovat
slacker
krtka
Reagovat
FulnekUltras
když to jinak nepude ;-)
Reagovat
Jan
Dobré postřehy k vývoji v Evropě (vhodné odposlouchat celé):

https://www.svobodny-vysilac.cz/2019-07-05-sefredaktor-zpravodajskeho-portalu-aeronet-cz-pan-vk-komentuje-aktualni-udalosti-uplynuleho-tydne/
Reagovat
Jan
Začíná to připomínat rok 2014, kdy se také víc Češek dostalo do osmifinále a dál a Petra to pak celé vyhrála ? Letos by to případně mohla být i Karolína ...
Reagovat
Frick
Mne ne. Neni tam Lucka.
Reagovat
Jan
Je to 5 let, časy se mění a hráčky také. Nemůže to být úplně stejné.
Reagovat
Frick
Nicméně je tedy asi třeba říct, že tím pádem už je to i dlouhých pět od chvíle, co (téměř zázračně) na sebe upozornila Terka Smitková, aby v příští půldekádě utopila svůj talent v slzách.

Fakt se jí nedalo více pomoci?
Reagovat
Jan
Já ji nesleduji. Byla tam častá zranění ?
Reagovat
Frick
Ne. Nedala to hlavou.
Reagovat
Frick
4 Češky a to Markéta byla zraněná.

...a pak mu stejně dojde, že i kdyby Markéta byla 100%, tak by to lepší nebylo :-(
Reagovat
brixner
Nejlepší to je v paneláku na chodbě!
Když to de, tak to de!---A když to nejde, tak zrovna někdo de...
Tisíce děkovnejch emailů a metráky pečínek:-))
Čau
Reagovat
FulnekUltras
to dneska vypadá na nějakou levnější rychlovku v podpalubí ;-)))
Reagovat
a.magerova
Škoda, že nechci být jedna z mnoha... ale jen ta jedna jediná... asi tak v Životě propásnu nějaké něco navíc čili tříenko... ;-)
Reagovat
Frick
Přiznám se, že když na konci roku 2014 říkala, jak hraje tenis pod brufenama kvůli achilovce, že ani nemůže tréninkově běhat, ale že na operaci jít nechce, tak jsem si myslel, že její kariéra půjde rychle do kopru.

Nakonec je o necelých 5 roků později (opět) ve 4. kole GS, zatímco Lucka si vybírá kočárek.

Přecijen, zamrzí to v tomhle směru. že Bára JEŠTĚ jo a Lucka UŽ ne.

Nebo myslíte si, že Bára Lucce nebo Andy naopak tiše závidí a sama by už radši byla v očekávání taky, kdyby třeba bylo s kým?
Reagovat
FulnekUltras
Baruška teď podobné starosti rozhodně nemá. ;-)
Reagovat
blixa
Řek bych, že každá žije přesně tak jak sama chce. Nechápu, proč ty se v tom pořád vrtáš. Asi proto, aby ses nemusel vrtat ve svým ubohým zbytečným životě, tak se sereš do životů jiných.
Reagovat
FulnekUltras
Srát se do života druhých je tady přece úplně běžné. ;-)))
Reagovat
Frick
+1
Reagovat
Frick
Tak já teda nevim, zda třeba si nemalovala před 2 rokama, že teď už buou s Krausem tři. Co ty víš.

Vlastně je fakt, že Lucka by třeba ani přes tu "30" vůbec nehrála, pokud by byla pořád s Berdychem.

Zároveň si ale naopak řikám, že nepotkat před rokem na ledě i mimo něj produktivního Plekance, tak by se třeba ještě s tim koncem kariéry prala více. I když kdyby hrála jen debly, tak by mi mne to asi taky moc netěšilo.
Reagovat
FulnekUltras
Berďa holt vsadil na "Irénku" - a podle toho taky dopadne. Tím rozhodně nesrovnávám Šafi s "Vlastičkou", což bude vždycky jenom Veškrnová. ;-)
Reagovat
VlS
A proč je nenecháš žít jak chtěj? Neboony tobě žvaní do života?
Reagovat
sosna
Holky super, z našich 4 osmifinalistek ztratila jen jeden set Kája P.
Reagovat
Mayo
Péťa ide super. Len tak ďalej.
Reagovat
tommr
si dneska po cenný singlový výhře připsala i výhru v deblu. Spolu s Hsieh soupeřky přejely suverénně dvakrát 6:2 ...

V dalším kole je čeká nebezpečná rumunská dvojice Begu/Niculescu. Obzvláště konfrontace Hsieh a Niculescu bude určitě zajímavá ...
Reagovat
Ela-fon-isi
Neuvěřitelné! Myslela jsem, že ani nenastoupí.
Reagovat
tommr
Bára je nezmar. V pondělí jí čeká další dvojzápas ...
Reagovat
lvicek
Pamatuju si, ze hrala i tri zapasy v jeden den - bylo to na nekterem travnatem turnaji, kdyz program zdrzoval dest.
Reagovat
jirkaS
myslim že to byl zrovna Wimbledon, jak si BMS zničila koleno
Reagovat
lvicek
Ja mam dojem, ze to byl nejaky mensi turnaj pred Wimbledonem - asi Birmingham nebo Eastbourne, no tehdy prselo vyslovene na kazdem turnaji. Wimbledon asi ne, tam jsou ty denni pauzy, tak to by tezko vysly tri zapasy na jeden den. Jeste mam takovy dojem, ze to byl ctvrtek nebo patek a slo asi o ctvrfinale a semifinale nebo tak nejak :).
Reagovat
jirkaS
je to možný, v Anglii ch...e každou chvíli
ale s tou Bětkou to byl tuty W, bo sem si
říkal, jak na takovym podniku může selhat
1.pomoc
Reagovat
horska.kraslice
Bára si dnešek užila :-)
Reagovat
Jon61
Ženský tenis je výstavní skříní České republiky.
Reagovat
Jon61
Bára na nejlepší cestě k dnešnímu double. Je na ni vidět, že hraje v pohodě.
Reagovat
FulnekUltras
Právě jsem se vrátil z výplavu - a jenom tiše smekám.
Reagovat
Fransoas
Johana Konta přehrála Stephens.Ve třetím setu jí deklasovala.Pro Petru to bude hodně nebezpečná soupeřka.Petro pojď tohoto domácího miláčka publika přehrát a tím vyřadit.Bude ale velice složité při aktuální formě Britky.
Reagovat
Tiebraker
Budeme té naší Peťulce všichni držet palečky, určitě se pubertální Fandina brzy zase ozve se svým infantilním komentářem.
Reagovat
EllNino
Jsi trapný a nerozumíš tou za 3.2.1 ... :D
Reagovat
rybicka
Teď ! :-)
Reagovat
Dobry-den
Nelži!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
:P
Reagovat
Fandina
Jsi trapný a nerozumíš tomu.
Reagovat
blixa
Vlčím očkám ve třetím odešla hlava, snadné sousto pro Johanu. Nedělal bych z toho velké závěry.
Reagovat
Fandina
Jevilo se mi lepší, aby Petra hrála proti Sloane, skoro dva sety to tak vypadalo, ale s tou nedotaženou koncovkou to pohřbila a od té doby byla Dřou Účty lepší. Škoda.
Reagovat
Fandina
Džou
Reagovat
FulnekUltras
čápice driblena
Reagovat
Jon61
Mně také připomíná čápa, její podání je pouze komické, kdežto podávací rituály Nadala nechutné.
Reagovat
FulnekUltras
do chrámu se obřadní kývání marabu docela hodí, ale pondělkem by mohlo klidně skončit ;-)
Reagovat
Jon61
V případě budou Britové smutní, čekají že jim dcera maďarských rodičů narozená v Austrálii konečně vyhraje Wimbledon.
Reagovat
Mac
capa mi spis pripomona plistice s tim svym nosem a nohama...
konta podanim a pohybem je pro me robocop....
Reagovat
Fransoas
Bára Strýcová opět hrála ve svém bojovném módu.Favorizovanou Kikinu přehrála nátlakovou hrou.Na konci prvního setu to bylo jako na houpačce.Pomineme-li BB,tak rozhodly dva vyhrané míče.Ve druhém setu to bylo jasnější.Při tomto výkonu Báry je hratelná i Mertens.Gratulace,že porazila tuto mojí neoblíbenou hráčku.Báro pojď.
Reagovat
FulnekUltras
Baruška je zjevně v těžké pohodě pravidelně ukájené třicátnice. Takže věřím minimálně v reprízu výsledku ze slavného roku 2014.
Reagovat
Fandina
Sloane má obrovské řasy.
Reagovat
Fandina
A Účty teď srovnali 1:1 na sety. Tak jsem zvědavá, s kterou bude Petra hrát.
Reagovat
Fandina
srovnala
Reagovat
Jon61
Účty srovnaly.
Reagovat
blixa
Srovnaly. Účty jsou neživé ;-) :D
Reagovat
Fandina
To ano, ale když vezmu jen ryzí překlad jména, tak pořád píšu o holce.
Reagovat
Jon61
I když Johanna je teď až moc živá. Britové mohou dál snít sen, že Britka vyhraje Wimbledon. Britka? Dcera maďarských rodičů narozená v Austrálii.
Reagovat
EllNino
Postup do 2. kola juniroky :) Gratulace, ta holka má pecky :) Opravdu skvělé údery, přechod na síť, vše ... snad ji někdo nezkazí, vidím v ní možná ještě větší potenciál než v Markétě, tedy z pohledu dnešního tenisu
Reagovat
tommr
ještě má tu ortézu?
Reagovat
EllNino
nene
Reagovat
Pedronegro
asi jen překlep - je to Linda Fruhvirtová :)
Reagovat
vrabejka
Fantazie holky :)
Bára téměř bezchybný výkon, pro její dnešní vítězství byla klíčová koncovka 1.setu a ve 2. užnedala Kiki šanci.
Petra bez problémů, první ostrá zkouška přijde až v osmifinále.
No po dlouhé době nás čeká zajímavý Manic Monday i z pohledu českého fanouška :)
Reagovat
tommr
se po dnešku zúžil jen na Bartyovou a Karolínu Plíškovou ...
Bertensovou vyřadila porážka od Báry Strýcový a Petra Kvitová ztratila i teoretickou naději po dnešní výhře Bartyový ...
Reagovat
FulnekUltras
No.1 teď skoro nikoho nezajímá ;-)
Reagovat
com
Kvitovou nahodou urcite zajima kdyz ji jeste nebyla.. Tak ted nekde breci v koute :D
Reagovat
FulnekUltras
Třetí titul z Wimblu nám bude stačit. Nemusí to být nutně letos. ;-)
Reagovat
No-le
Promiňte, že vstupuju na ženský okruh s tímto komentem, ale musím to teď říct. Rafa to celé vyhraje. Děkuji. Hezkou sobotu všem!
Reagovat
sojka1
ted ale co my s tim.... na zenskem okruhu.... :-)
Reagovat
blixa
V dnešní době ... co my víme ... třeba Rafa zamíří mezi ženy .. :D :D
Reagovat
rybicka
... že by to už nastalo? Chuderka Xisca :-)
Reagovat
Zemanka
Ne.Rádo se stalo.
Reagovat
Kytka
Super!!!! Petra měla lehkou soupeřku, tam byl strach zejména o to zranění. A Bára parádně. Gratulace oběma. A v osmifinále je 1/4 Češek.
Reagovat
tommr
radost trochu kalí jen to, že se obě Karolíny v osmifinále střetnou a jedna z nich tudíž bude muset skončit ...
Reagovat
vrabejka
Aspon jistota že tam bude minimálně jedna ve čtvrtfinále. Taky tam nemusela být žádná že jo.
Reagovat
Fandina
Petra super, byla favoritkou, splnila to, Magdu i s jejím čínským :-) stylem přehrála. Nádhera a v příštím kole Konta nebo Sloane. Takže moc držím palce Peti pojď!!!!!!!!!!!!!!

Baruška nádhera, líbilo se mi, jak si hrála svou a nakonec Bertens přehrála. Takže super, fakt se mi to moc od Barušky líbilo a vzpomněla jsem si na rok 2014 ... také čtyři holky v druhém týdnu. A Barča s Petruškou o5u toho. Držím palce holky, pojďte!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
o5 u
Reagovat
Tiebraker
Ty tvoje pubertální komentáře se nedají číst.
Reagovat
Fandina
Tak je nečti!!!!
Reagovat
ludmilaosfka
Dneska Petra i Bára nádherný zážitek! PEťa, pokud ruka bude držet, tak hodně dobrý.
Bára Kiki úplně převálcovala. A v ang. komentáři zaznělo několikrák, že Bára je daleko menší než Kiki, což je velká nevýhoda. A vzápětí zaznělo, jak jsou Bářiny zákroky chytré :))) prostě malá, ale NAŠE!!!
Reagovat
Kytka
Náhodu, Bára na svou výšku má velmi dobrý servis a super smeče. Když to srovnám se stejně velkou Sarou Erani, tak to je nebe a dudy.
Reagovat
vendulkabendulka
Dudy stejný.
Reagovat
jirkaS
po tatínkovi
Reagovat
blixa
Jojo, Teta když chytne slinu, to se pak dějou věci ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. Bojovnost, přesnost.
Ať hraje s Mertens stejně jako s Bertens.
Pojď!
Reagovat
EllNino
Kiki na trávě prostě není Kiki na antuce ... a bylo to vidět, skvělý pohyb Barči, cit pro balon, prostě jako doma na dvorečku :) Oproti tu Kiki trochu jako slůně v porcelánu (teď nemyslí vzezření, hodně zhubla, je teď opravdu fit a silná), chyběla lehkost, hlavně bekhend haproval, servis rovněž, hodně ji nalomily ty nevyužité brejkboly na 5:4 v prvním ... od té doby Bára lepší, výhrou prvního setu se uvolnila a druhý set už byl jako malina :)

Ve 4. kole Elise Mertens, chytla tu formu, ale rozhodně to je na 4. kolo hratelné, Bára má s travičkou více zkušeností, navíc už tu ve čtvrtinále byla, bylo by fajn jít ještě dál ... třeba do čtvrtfinále :) S Petrou :) ... ale zpátky na zem, pěkně krok po kroku :)
Reagovat
tommr
Bára se postarala o největší dnešní překvapení. Její výhra byla přitom naprosto zasloužená, protože byla ve všech ohledech lepší než světová čtyřka ...
Reagovat
Kytka
Na tu statistickou tabulku se koukalo moc dobře-
Reagovat
tommr
jen to proměnování brejkbolů mohlo bejt lepší, ale Bertensová v tom měla naštěstí ještě horší úspěšnost ...
Reagovat
Dobry-den
Bára hezky vyučila Bertensku.

4 Češky v osmifinále? To tu bylo i v roce 2014, ne? A všichni víme, jak to tehdy dopadlo. ;-)
Reagovat
jirkaS
tvl
Reagovat
VlS
wau, to byla jízda. Gratulace
Reagovat
Jon61
První set vydřený, druhý set spanilá jízda. Sebevědomý výkon od Báry.
Reagovat
tommr
jj Bertensku zlomil závěr prvního setu ...
Reagovat
mahycek
Na NOVA Sport 2 už je Nadal - Tsonga. Moto GP už skončilo.
Reagovat
rybicka
Hezky pěkně Bára !
Reagovat
rybicka
A zabodovala i ku prospěchu našich dalších...
Reagovat
Jon61
Bára se rozjela. Klid musí hledat nalomená Kiki.
Reagovat
Jabadu
Hezky Barunka. Pomáhá Petře v žebříčku.
Reagovat
tommr
pomohla hlavně Karolíně, protože vyřadila Bertensku z boje o světovou jedničku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Karolína a Ash dneska určitě oslaví :-)
Reagovat
blixa
Vožerou se spolu jak zákon káže ... :D
Reagovat
rybicka
- s Australanem? :-)
Reagovat
blixa
Znám pár Ausíků a všichni lejou jak čuňata :D
Reagovat
rybicka
Já měla na mysli tenistu, co pije i před utkáním s Nadalem...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Ash má kromě golfu (a kriketu) ráda i pivo :-)
https://www.stuff.co.nz/sport/tennis/113378804/beer-steak-and-golf-how-ashleigh-barty-is-celebrating-her-french-open-win
Reagovat
rybicka
Ohledně piva jsem jako Ash, jen nejsem světová jednička :-))
Reagovat
rybicka
Tak pomalu začínám věřit i v Báru 4:1 ještě je viz major, ale nadějné, velmi nadějné.
Reagovat
Michaelus
Česko může být země s nejvíce osmifinalistkami (4), pokud JoKo potvrdí roli favoritky a postoupí do OF (Sloane na trávě je celkem slabá, navíc Johanně domácí atmosféra svědčí)

A jinak se rýsuje ČF Serena-Ash, což by možná mohlo být menší předčasné finále... Serena, i když jsem ji předtím odepisoval, dnes zahrála skvěle a obvykle se ještě v průběhu turnaje lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane má ve Wimbledonu víc výher než JoKo. A obecně zápasy se Sloane jsou hlavně o Sloane :-)
Ale třeba JoKo otočí.
Reagovat
Jon61
Grand Slam a tolik chyb čárových rozhodčích! Už aby zavedli místo nich jestřábí oka.
Reagovat
Dobry-den
Petru jsem neviděl, ale splnila očekávání a hladce postupuje. Gratulka. :-)

Teta by mohla Bertensku dorazit, pokud jí nezačne m..at v hlavě. ;-)
Reagovat
rybicka
Spíše bych doufala, že to ještě chvilku dokáže v hlavě nespustit :-)
Reagovat
Jon61
Bára se párkrát vztekala, ale Kiki není zrovna příliš psychicky odolná, často dokáže selhat.
Reagovat
sojka1
bohyne, hvezda a mama to zvladla... ;-) :-))
Reagovat
Jon61
USA jsou v euforii. Big mother Serena i její mladičký klon postupují.
Reagovat
com
Karolina by tu patnactku mohla zfouknout v SF a Serenu dorazit ve finale :D
Reagovat
jirkaS
to by asi byla událost století
Reagovat
rybicka
Serenka zvící metráku...
Reagovat
Jon61
Nemá ten její manžílek strach, že mu rozdrtí pánev, když si to rozdají na koníčka?
Reagovat
rybicka
Netrpím obecně podobnými představami, ale přiznávám, u nich dvou už se mi párkrát cos vizualizovalo :-))
Reagovat
Jon61
A musí to být u nich jako v chlívě, když se do toho pustí. Mrčení, chrochtání... Strašná představa, hrůza!
Reagovat
rybicka
Tak do této představy už nevstupuji :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-))))) onanian to má vyšpekulované celkom ináč... ;-)
Reagovat
Jon61
Onanian? Snad onanista, pěkný je český název ukáječ.
Reagovat
FulnekUltras
on sa volá Ohanian, tuším... ;-)
Reagovat
Jon61
Jj, myslím, že se tak jmenuje. Kolem kolegy v práci prošla ženština, která by možná Serenu přeprala a on prohlásil: Tak dnes už se mi ... (nedostanu erekci, abych to napsal slušně).Omlouvám se těm, které to urazí, zejména ženám.
Reagovat
FulnekUltras
V dnešní překotné době je třeba i na takové zážitky zapomínat v řádu minut. ;-)))
Reagovat
a.magerova
Za prvé:
Jakože: "Dnes už se mi nepostaví!"
- to je ta informace, kterou Ti bylo žinantní naplno napsat?

A za druhé:
Ha ha... nevěřím, že by ne... :-P
Reagovat
Jon61
Paráda! Bará si za svou bojovnost set zasloužila.
Reagovat
tommr
Bára byla v prvním setu lepší a zaslouženě ho vyhrála. Kdyby tolik nezahazovala šance tak ho mohla ukončit mnohem dřív ...
Reagovat
Esgalnor
Kdo to sleduje, hraje Bertens na Bariny BP/SP tak dobre nebo to Bara zazdi?
Reagovat
aligo
hraje na ně skvěle
Reagovat
rybicka
Bára má první set
Reagovat
Jon61
To je škoda! Pro Báru není žádný míček ztracený, ale odměna nepřichází.
Reagovat
slacker
uz prisla odmena
Reagovat
Esgalnor
Tedka v dost silenym gamu Bara odvratila 6x BB, skvele, tak ted ji breaknout a prvni set je v kapse.
Reagovat
mahycek
Ta jede ta Bartyová, ona to snad do 15 minut ukončí a my
přijdeme o 1 set Nadala, než to přepnou po 16 z motorek
na tenis.
Reagovat
peggy
Netizi slecnu Kvitovou ta hora zlata,je jedina na okruhu tak ovesena.Nezavidim.
Reagovat
Jabadu
Zlata není nikdy dost.
Reagovat
rybicka
Očividně tíží cizí zlato hlavně závistivce!
Reagovat
rybicka
O nepravdivosti toho ubohého tvrzení není těžké se přesvědčit. O jemnosti těch šperků - ještě snadněji.
Reagovat
com
a ty mas za tu reklamu na sperky naky provize? :D
Reagovat
rybicka
O jaké značce mluvíme? :-)) Mám jich více...
Reagovat
rybicka
Za reklamu za šperku logicky bere ten, který je tu zmiňuje. To já nebyla :-)
Reagovat
rybicka
*na šperky
Reagovat
LukasH
Skvěle. Linette byla sice z těch lehčích soupeřek, ale důležitý bylo, že ji Petra nedostala do hry při svým podání.
K těm brejkbolům: lepší by byla statistika nevynucený chyby při brejkbolech. Jak dneska Magda, tak předtím Kikina jich docela dost odvrátily dobrým servisem nebo vítězným míčem.
Reagovat
Esgalnor
Bara - ze tri BB se vyhazela 3 chybami, skoda.
Reagovat
tommr
jj toho bude ještě hodně litovat ... :(
Reagovat
Jon61
Je to tak, když vám dá soupeř na brejkbol eso, nenaděláte nic, ale když se o něj připravíte hloupou chybou, to zamrzí. Teď Bára vydřela své podání, mohl být set ztracen.
Reagovat
dadaft
kdepak Belindo, prohrát 5 gemů v řadě v rozhodujícím setu, to se zkrátka neodpouští, sorry.
Reagovat
EllNino
Gratulace :)

Ale tohle si BeBe prohrála sama, jako již poněkolikáté ... 3:0 40:0 ve třetím, pak gemboly na 4:1 .... nakonec 4:6 ..
Reagovat
smazaný uživatel
Z 0:3 a 0:40 > na 5:3
Na 5:3 Alison odvracela 2bb, ale nechytatelným podáním...
Reagovat
Torn
Gratuluju k výhře, i když soupeřky zatím žádná slává, tak snad jí nezaskočí první trochu lepší soupeřka. Konta se teď cejtí a Sloane se ráda cáchne na GS, tak uvidíme, jak to půjde. V dalším kole pak spíš Bertens, protože Báře nevěřim, a i kdyby postoupila Bára, tak Petra jí smázne z travnatého pažitu, jako kosa jarní kvítí. :D
Reagovat
Jan
Gratulace k výhře. V osmifinále už půjde do tuhého. Ale hlavní roli bude hrát ruka jako dosud. Vypadá to, že Petře prospěla i ta měsíční pauza, kdy si odpočala.
Reagovat
FulnekUltras
mód vyhládlé lvice zatím funguje ;-)
Reagovat
dadaft
"Ja som jebnutá," nám sdělila Belinda Benčič.
Inu,
i tak se dá popsat ztráta brejku...

Riske je na každý pád těžká soupeřka na trávu.
Reagovat
dadaft
co to proboha děláš Bel?
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak já přeji Petře do 4. kola spíš tu Johanku...se mně zdá, že je to milá holka, která ráda pomáhá, Maky pomohla do finále, tak třebas Petře pomůže do QF...:)
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře. Ale neviděl jsem moc z prvního setu, druhý už viděn celý. Předpokládám, že byl jejich průběh podobnej. Peti se snažila hrát co nejkratší výměny, dávala esa, hrála prudce. Její ruka opět vydržela. Osmifinále bude obtížné. Spíše bych uvítal Kontu.
Reagovat
tommr
dneska to byl pro Petru zatím nejlehčí zápas na turnaji. Polka byla absolutně neškodná a kdyby Petra zbytečně nezahazovala šance tak bylo skóre ještě mnohem jednoznačnější ...
Postup do osmifinále je nečekanej úspěch a bez ohledu na to jak tam Petra dopadne je už ted možný říct, že se Petra pro účast rozhodla správně ...
Reagovat
Jan
Třeba se to Petře v ruce trhá, ale nedává nic znát a hraje. Aby byl její tým v klidu :)
Reagovat
rybicka
Ale kuš!
Reagovat
tommr
nevěřím tomu, že by Petra takhle zbytečně riskovala ...
Reagovat
Jan
Já bych tomu i věřil, ale doufám, že je její ruka v pohodě a vydrží i dál.
Reagovat
EllNino
tak ty věříš různým nesmyslům, co tu čtu poslední měsíce, takže ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Alison jde do dalšího tříseťáku.
A kameraman si koleduje tím, jak snímá Belindu :-)
Reagovat
sojka1
gratulace Peti, chybky, ale uvolnene, predvedcive.... pojd! Na Sloane.... :-)
Reagovat
sojka1
* presvedcive.... jeeeee... alespon pro me... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě taky! ;)
Reagovat
EllNino
Super! :)

Letos jí na to GS jde skvěle, jako by hrála daleko uvolněněji než v předešlých letech, kdy se spíše trápila, třeba loni :) Velká škoda té Paříže, že ji nemohla hrát ... ale díky bohu za ten Wimbledon, vypadá to zatím dobře :)

Ale teda 4. kolo, to bude hodně těžké, ať už to bude JoKo nebo Sloane :)
Reagovat
Torn
Tak zatím ještě nenarazila na hráčku, co by jí dokázala aspoň trochu prověřit. Ons zraněná/nezraněná, labilní Týna a Linette. Určitě ten los je poměrně přiznivý, i když je to Petra a může se vyházet s kde kým, ale i tak. Nejsou to aktuálně soupeřky, co by Péťu nějak měly zaskočit, obzvlášť pokud ruka funguje a nemá zásadní problém. Jako hodně vysoko míří, moc netuším, kdo by jí mohl zastavit, i když je tam Sloane, Konta, Bertens. Nějak mi příjde, že Petru na trávě zkrátka nemají čím překvapit, navíc to budou šlágry dne, takže možná i centr kurt, který je rychlejší, což je určitě pro Péťu výhoda, že to může rychle ukončovat a nebude zatěžovat ruku.
Reagovat
dadaft
paráda.
skvělý výkon.
pojďme zápas po zápase ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Blondie
Peťa ve druhém týdnu po hladké výhře nad slečnou s krásným čokoládovým jménem :) moc to Petře přeji, ale využití breakových šancí bylo tedy opravdu strašidelné.

Příští kolo už bude asi konečná, ale i tak je krásně vidět, co s Peti udělá absence tlaku a očekávání :D
Reagovat
tommr
jj proměnování brejkbolů je dlouhodobá slabina Petry. Dnešní bilance (3/12) byla opět špatná a to jí to ještě soupeřka vylepšila tím, že na poslední brejkbol udělala dvojchybu ...
Reagovat
rybicka
Absence tlaku - u Petry podstatné. Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná práce :-)
Pojď!
Reagovat
com
Linette neprekvapila.. Aspon ze do dalsich kol bude cekat nejspis Konta, Bertens.. Ty uz Kvitovou zastavi :)
Reagovat
tommr
neprovokuj zbytečně ...
Reagovat
rybicka
Přináší Vám to nějakou radost, když Petra prohraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o tom nepochybuj!
Reagovat
rybicka
A já si myslím, že ani tak velkou radost nemá. Že mu jde víc o pozornost a naštvání jiných. Asi je hodně osamělý a nedoceněný. Škoda, fandění pro Káju máme společné :-)
Reagovat
Pe3k
Pěkně Pe3a.
Reagovat
tommr
ta trojka tam ovšem momentálně nepasuje ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak aspoň Magda rozesmála Petru tím pěkným kopcem...na lajnu...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale na saku je dneska Petra hrozná:) Se nám někde ztratil ten cit...
Reagovat
EllNino
dneska jo, ale třeba s Kiki i s Ons byla na sítí skvělá :)
Reagovat
Jabadu
Ježíšmarjá!!!
Klid, klid ... klíííd!
Reagovat
Jabadu
5:2! Malý matchball využitý!
Reagovat
Vlk-v-trave
No pro tu Magdu to musí být asi hrozné...vést 40:00, a najednou, kde se vzal, tu se vzal brejk...
Reagovat
tommr
jj totéž jí Petra provedla už v prvním setu a myslím si, že to poznamenalo celej zápas ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Některé insajd-out forhandy Petry neskutečně zahrané, letí to velmi nísko nad sakem, minimální odraz,,,vražedná zbraň hromadného ničení soupeřek.
Reagovat
EllNino
jak to dokáže nakrokovat tak, aby se ještě před švihem stihla vytočit do správné pozice, to je prostě neskutečný :)
Reagovat
sojka1
tak tyhle veci se asi neuceji... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
tak na té trávě mě příjde, to její krokováni asi nej...v porovnání s jinými povrchy...horší jak jí to jde na tělo, tam jde občas do tuhého:)
Reagovat
EllNino
jojo, přeci jen travička je prostě taková přirozená na pohyb, i když jsou tasí, kteří se na ní pohybují jako po obrně :)
Reagovat
ipko
zas sa tu zo zranenia Kvitovej robila senzácia o ona nakoniec Wimbledon vyhrá :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ona není zraněná, jen její realizační tým vyvinul na Petře Sugestivní Hypnózu, aby si myslela, že je zraněná...tím z ní stáhli tlak...no a prosím, hned to jde...jak po másle.:)
Reagovat
rybicka
Dobrá myšlenka :-)
Reagovat
jirkaS
něco jako "Jen ho nechte, ať se bojí" ? :-D
Reagovat
rybicka
... asi tak :-)
Reagovat
lvicek
Akorát to by teda bylo lepší praktikovat radši až po Rolland Garos, přece jen ty chybějící body zamrzí, když je první v race...
Reagovat
Jabadu
U mě dobrý ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Magda 0/0
Petra 2/10
Reagovat
Vlk-v-trave
Magda si už na lavičce čte dopisy...inu proč né...
Je asi lepší moc o dalších gemech nemyslet.
Reagovat
Jabadu
Ta využitelnost breakballů začíná strašit.
Reagovat
Vlk-v-trave
Magda je lepší ve stats jen na saku...:)
Ale jinak si podle mně vede celkem dobře.
Petra hraje uvolněně...takže hodně přímých nebo rychlých bodů...moc se to do výměny nedostane...pokud jí to vydrží...tak asi nebude moc´, co řešit.
Reagovat
Mayo
Péťa beast mode :O
Reagovat
Kozoroh
Dobře Petro, první set je doma! :-)
Reagovat
blixa
Karlička jede ! Ještě se z ní na stará kolena stane travařka :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Je to asi tím, že trénuje ve Wimbledonu s Kyrgiosem:)
Hráč mizerný, ale vypadá to na celkem schopného trenéra žen.
Reagovat
rybicka
Taky mě to napadlo - že věděl koho žádá o tréning :-). Třeba ji "nakopnul" do výšin...
Reagovat
Jabadu
Petra si zahrává.
Reagovat
cheeky
Nemáte někdo stream na Petru, prosím?
Reagovat
Michaelus
http://live.harleyquinnwidget.net/streamvideo12/linette-vs-kvitova-live-stream-4960156.html
Reagovat
cheeky
Moc děkuji :-)
Reagovat
Grape
Super, brejk je tu. :-)
Reagovat
Jabadu
Tak tohle bude velkej problém. Ta Linette hraje sakra dobře. Ostatně vyřadila Anisimovou.
Reagovat
dadaft
Magdě hrají svaly na těle, vytrénovaná je dosti,,,,,,,, ale na Petru to stačit nebude herně.
((( pojď )))
Reagovat
blixa
Pokud nedojde na facky, stačit by to nemělo :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ono, co tam má ta chudák Madzia hrát:)
Ten Petřin švih na té trávě je brutální...jak je v ráži...ty holky jsou rády, že jsou rády...Petru může asi přehrát, pokud by jí dostala víc do výměn...jak tak koukám...
...a zatím to nevidím.
Spíš to vidím, že vklidu mohu za pár minut přejít na jiný kurt...Petra se říti do 4. kola jak hokajdó:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist