Kvitová obrat nedokonala. Titul z Melbourne a post jedničky vybojovala Ósakaová!

26. 1. 2019, 09:15
Aktuality 750
AUSTRALIAN OPEN - Petra Kvitová obrat v boji o titul z Australian Open a premiérový posun do čela světového žebříčku nedokonala. V melbournském finále navzdory třem odvráceným mečbolům ve druhém setu podlehla jednadvacetileté Naomi Ósakaové, která tak navázala na loňský triumf z US Open a stane první světovou jedničkou z Japonska.
Profily hráčů
N. Ósakaová a P. Kvitová (© AFP)

Obě už měly grandslamový titul, obě v grandslamovém finále ještě neprohrály. Obě byly ve finále Australian Open poprvé. A obě byly před prvním vzájemným soubojem v pozici, kdy se vítězka stane poprvé světovou jedničkou.

Vítězkou se stala ta méně zkušenější. Jednadvacetiletá Naomi Ósakaová zdolala o sedm let starší Petru Kvitovou 7-6 5-7 6-4, zrodila se první japonskou šampionkou Australian Open a v pondělí se jako první Japonka vyšplhá na první místo světového žebříčku.

Ósakaová v Melbourne navázala na loňský triumf z US Open a na grandslamech neprohrála už 14 utkání v řadě. Nyní už má stejně grandslamových trofejí jako Kvitová - wimbledonská šampionka z let 2011 a 2014.

"Děkuji svému týmu, bez vás bych to nezvládla. Četla jsem si poznámky, ale zapomněla jsem, co jsem chtěla říct. Tak všem děkuju. Bylo skvělé hrát finále," uvedla svěřenkyně Saschi Bajina Ósakaová, která vyhrála už 60. zápas v řadě, v němž získala první set. Naposledy proti ní dokázala otočit nepříznivý vývoj utkání Ruska Kuzněcovová v říjnu 2016.



Kvitová, jež se do finále dostala bez ztráty setu, tak neprodloužila sérii jedenácti zápasů bez porážky a osmi finálových výher v řadě. Celkovou bilanci ve finálových zápasech má nyní 26-8.

Při vyhlášení si Kvitová vyslechla dlouhý potlesk publika. "Je bláznivé, že jsem mohla hrát zase grandslamové finále," zlomil se tenistce, která se vrátila na kurty po vážném zranění ruky z přepadení v prosinci 2016, hlas a přišel další potlesk.

"Je pro mě ctí držet i tuhle cenu (pro finalistku) a všem děkuji za pomoc, přátelům a rodině u nás doma," řekla, když předtím pogratulovala Ósakaové. "Dobrá práce, Naomi. Hrála jsi skvěle a gratuluju i k postu světové jedničky."

Pak se Kvitová otočila ke svému boxu v hledišti. "Děkuji, že jste se mnou vydrželi, i když jsem nevěděla, jestli ještě budu držet raketu v ruce. Podporujete mě a jste vždy pozitivní, což není vždy úplně jednoduché. Moc díky," řekla trenérovi Jiřímu Vaňkovi a kondičnímu kouči Davidu Vydrovi. Za nimi seděl i chirurg Radek Keberle, který Kvitovou operoval.

Osmadvacetiletá rodačka z Fulneku byla už podruhé v kariéře jedinou výhru a dokonce jediný set od posunu do čela světového žebříčku, ale stejně jako v semifinále Australian Open 2012 proti Marii Šarapovové poslední krůček udělat nedokázala. Letos se mohla stát nejstarší debutantkou v open éře na 1. místě žebříčku.

Na tiskové konferenci Kvitová potvrdila, že v příštím týdnu bude obhajovat titul v hale v Petrohradu. Z Austrálie se nyní na otočku vrátí do Česka a do Ruska zamíří bez trenérů. Doprovázet jí bude jen její kamarádka. 

1. set: Bez brejku
V prvním setu měly obě tenistky celkem osm šancí na brejk, ale nevyužily ani jednu. Kvitová neproměnila pět brejkbolů včetně tří v řadě, Ósakaová za stavu 6-5 zahodila dva setboly.

Finálový duel zahájila Ósakaová dvojchybou, ale pak předvedla tři přímé body z podání a servis udržela. Kvitová odpověděla čistou hrou. Jako první se k brejkbolům dostala česká tenistka za stavu 2-2, kdy si obě šance vypracovala vítězným bekhendovým returnem, ale Japonka nakonec pětiminutový game získala. I Kvitová vzápětí po dvou chybách nabídla brejkbol, ale sama ho útočnou hrou odvrátila.

Velkou šanci měla Kvitová za stavu 3-3 a 40-0, ale tři brejkboly v řadě nevyužila. Snažila se hrát útočně, ale buď chybovala, nebo soupeřka zahrála lépe. "Neudělala jsem nic vyloženě zle, jen jsem možná měla být ve výměnách o něco agresivnější," uvažovala po zápase Kvitová. 

Většinou se hrály krátké výměny, než finalistky převedly v jedenáctém gamu parádní podívanou; míček šel třikrát přes pásku a Kvitová vydřela fiftýn, ale k brejku si tím nepomohla.



Za stavu 5-6 Kvitová po dvou totožných bekhendových chybách nabídla sokyni dva setboly, ovšem pokaždé zareagovala skvělým servisem a vynutila si tie-break. Jenže v něm dominovala Ósakaová, která ho vyhrála hladce 7-2.

2. set: Kvitová odvrátila tři mečboly
Kvitová tak před sebou měla těžký úkol. Otočit zápas proti Ósakaové se totiž nepovedlo nikomu už dva a čtvrt roku.

Statistiky zápasu
Ósakaová - Kvitová
9 esa 5
4 dvojchyby 4
62 %
1. podání 'in' 64 %
76 %
úsp. 1. podání 71 %
45 %
úsp. 2. podání 47 %
33 winnery 33
33 nevyn. chyby 39
0/3 hra na síti 10/12
3/14 brejkboly 3/10
čas: 2:27

Na úvod druhého dějství Kvitová zaznamenala první brejk zápasu, když proměnila až svůj celkově sedmý brejkbol. Jenže brejk nepotvrdila a o vedení 2-0 brzy přišla. Navíc prohrála čtyři gamy v řadě a za stavu 6-7, 3-5 a 0-40 při svém podání čelila třem mečbolům. 

Česká lvice se ale nevzdala, naopak Japonce těžkla ruka i nohy. Kvitová nejenže odvrátila mečboly a servis udržela, ale vzápětí i vyrovnala na 5-5. Ósakaová se vztekala, bouchala se raketou do boty a zlostně odpálila míček.

V jedenácté hře Kvitová zlikvidovala brejkbol a posléze dokonala obrat v setu a návrat do zápasu. Ósaková jí při setbolu pomohla dvojchybou.

"Jsem na sebe pyšná, jak jsem se vrátila do zápasu," prohlásila Kvitová.

3. set: Ósakaová se dokázala opět zkoncentrovat
Skleslá Ósakaová pak zamířila s hlavou schovanou pod ručníkem do šatny, kde se snažila znovu zkoncentrovat po těžké ráně z konce druhého setu. A povedlo se jí to. Kvitová sice začala čistou hrou při svém podání, ale Japonka následně získala tři gamy po sobě a náskok už nepustila. 

Za stavu 4-2 a 40-0 sice Ósakaová podobně jako v předchozím dějství při mečbolech ztratila skvěle rozehraný game na returnu a nevypracovala si možnost jít podávat na vítězství, ale Kvitová tentokrát další velký obrat nezopakovala.

Ósakaová prošla třetím setem bez ztráty podání a po 2 hodinách a 27 minutách boje zvítězila 7-6 5-7 6-4. Kvitová při odvracení celkově pátého setbolu poslala return do autu. Na lavičce před slavnostním vyhlášením si utírala z tváří slzy.

"Bylo to o jednom brejku, ale takový je tenis. Je třeba využít šance," řekla česká hráčka.

Melbourne čeká na českou vítězku 32 let
Australian Open se tak nedočkalo druhé české šampionky. V Melbourne dosud triumfovala pouze Hana Mandlíková v letech 1980 a 1987. Martina Navrátilová uspěla v letech 1981, 1983 a 1985 jako Američanka.

V grandslamovém finále z českých hráček naposledy uspěla právě Kvitová ve Wimbledonu před pěti lety. Šafářová na Roland Garros o rok později nestačila na Američanku Serenu Williamsovou a Plíšková na US Open 2016 nedotáhla do vítězného konce nadějně rozehrané finále s Kerberovou.



Dnešní porážka Kvitové neumožnila Češkám znovu po dvou letech vládnout žebříčku ve dvouhře i čtyřhře, v které je v čele Kateřina Siniaková. Naposledy se to českým tenistkám povedlo v srpnu 2017, kdy vedla dvouhru Karolína Plíšková a čtyřhře vládla Šafářová.

Ósakaová si z letošního Australian Open odváží 4,1 milionu australských dolarů, v přepočtu 65,8 milionu korun. Kvitová dostane polovinu.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
sobotní výsledky (26. 01. 2019)
• Dvouhra žen - finále •
Ósakaová (4-Jap.) - Kvitová (8-ČR) 7-6(2) 5-7 6-4
• Smíšená čtyřhra - finále •
Krejčíková/Ram (3-ČR/USA) - Sharmaová/Smith (Austr.) 7-6(3) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

750
Přidat komentář
George_Renel
Fed Cup? Teď s Petrou nepočítáme
Tenisový kolotoč nezpomaluje, už 9. února české šampionky přivítají v 1. kole Fed Cupu v Ostravě silné Rumunky. Petra Kvitová u toho ale nebude. ?Taková je dlouhodobá domluva,? řekl Miroslav Černošek. ?Týden předtím obhajuje titul v Petrohradu, týden poté v Dauhá. Podle mých informací do Petrohradu letí, takže s její účastí nepočítám ani já, ani (kapitán) Petr Pála.? A později? Tam je Černošek optimistou: ?Vždycky měla k Česku vztah a když to mohla zvládnout, hrála. Není z těch, co by se omlouvaly.?

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-australian-open-finale-miroslav-cernosek-rozhovor.A190126_160136_tenis_elv
Reagovat
Fandina
Tak to koukám, Petra ne, Bára ne, takže Kája s Katkou?
Reagovat
rib
No, i když je to nyní trochu smutné, přesto je třeba uznat, že Petře ty talíře zkrátka sluší... umí je hezky nosit, tak doufám a držím palce, aby nějaký ten talíř ještě přibyl. Pokud to proloží nějakýma ušatým pohárkem, bude to taky fajn :-) POJĎ!!!
Reagovat
Frick
Myslíte, že koukal?
Reagovat
Frick
Od roku 2015 tedy tři naše nejlepší hráčky ze zlaté éry se nám ukázaly ve finále třech různých GS a všechny spojuje to, že Češka v nich vyrovnala na 1:1 sety, ale více už nedokázala.

Finále Lucky a Petry spojuje i fakt, že vyhrály druhou sadu aniž by věděly kloudně jak - byť průběh skore se lišil.

Také tyto finále spojuje to, že soupeřka byla skutečně kvalitní a kdoví, zda by nějaká jiná hráčka na Serenu, resp. Osaku v tu chvíli měla.

To finále Karolíny bylo prostě jiné, ta na Angie měla a měla to také v té třetí sadě zvládnout.
Reagovat
Frick
Bohužel, ač jsme věřili něčemu jinému, nedopadlo to.

Samozřejmě - 40:0*, to už by se mělo zvládat. Bohužel - nestalo se. Kdyby ano, tak Petra by na tak na 85-90% ten první set vyhrála a nakoplo jí by to ještě více. Šance na ovládnutí zápasu by byla násobně vyšší.

Bohužel, může to být i tak, že Petra blíže GS už nikdy nebude. Na RG nebo US Open je pravděpodobnost výhry malá (ne nulová, ale prostě malá), takže nám zbývá Wimbledon a Australian Open. Wimbledon, kde bohužel selhává since 2015 psychicky. A taky kolik jich bude? Wimbledon 2019, AO 2020 a Wimbledon 2020? Neříkám, že Petra po sezoně 2020 skončí (pokud bude zdravá, tak myslím, že ne), nicméně bude jí 30,5 a už to nemusí jít tak dobře.

Ještě věrší problém je to ohledně světové no. 1. Hodilo by se, aby Osaka měla nějaký to slabší období, no. Ale i to samozřejmě nemusí stačit.

Bohužel, v tomto finále šlo o hodně a Petra to nedala.

Osaku teď mít rádi teda nebudem.
Reagovat
Jan
Petra může být ráda za 2 Wimbledony a Turnaj mistryň. První Wimbledon přišel nečekaně a zaslouženě, ve druhém měla i kliku, že snad od čtvrtfinále potkávala české soupeřky, které uměla porážet bez nervů. podle mně s jinými hráčkami se do finále nemusela dostat, Ve finále pak Buochardová neměla šanci. Letos na AO jí to vyšlo až na finále. To je život. Nemá se za co stydět. Prostě jí to dnes nešlo. Už těch 5 rep. 6 zápasů v řadě bez výkyvů a k tomu lze asi přičíst dalších 6 zápasů v Sydney (ve finále hrála roli i únava po krátkém času na regeneraci), to u ní nemá obdoby.
Reagovat
Holahej
Naomi
?Byla to opravdu lekce pokory,? vzpomínala tento týden v Melbourne na svoji premiérovou návštěvu ostrova Haiti před dvěma lety. ?Spatříte tolik lidí, co nemají skoro nic. I pro vodu musí chodit míle daleko. Pak si řeknete: Na co já si vlastně stěžuju? Od chvíle, co jsem tam prvně přijela, jsem začala hrát líp.?
?Těžko se mi popisuje, v čem jsem se zlepšila. Nalezla jsem prostě vnitřní mír. Něco jako zen.? A o pár otázek později se rozesmála: ?Nejvíc se těším na svého psa. Pár měsíců jsem ho neviděla, tak snad mě ještě pozná.?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokora Naomi by měla být příkladem pro mnoho hráčů a hraček na okruhu. Pro mě osobně to je někdy až moc, přijde mi, ze z toho titulu snad nemá ani radost a chce být rychle doma.
Reagovat
Andrew89
žije?
Reagovat
com
asi vyhodil televizi a pocitac z okna :D
Reagovat
Andrew89
:D asi jo
Reagovat
blixa
Budeme muset počkat, až si nastřádá na novej ;-)
Reagovat
Jan
Jestli ho z toho nekleplo (což mu nepřeji).
Reagovat
Jan
https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-finale-australian-open-ohlas-prohra.A190126_140308_tenis_dm
Reagovat
Fandina
Taky si myslím, že měla být víc agresivnější. Určitě.
Reagovat
Andrew89
bohužel ano, hrála jako by měla zataženou ruční brzdu. Neva ale...pokud bude hrát takhle, tak se máme na co těsit v této sezone:)
Reagovat
Jan
Neměla svůj den. Kdyby hrála jak předchozí zápasy, porazí ji. Tím si jsem jistý. Asi také hlava a nervozita z finále.
Reagovat
Fandina
Jj, určitě neměla svůj den, od začátku se mi zdála pomalejší, než předešlé zápasy.
Reagovat
Patik
Prečo radšej nenapíšete že hrala iba to čo jej Osaka dovolila ?
Reagovat
Fandina
Tak si to neměla nechat vnutit, měla víc útočit a ne se nechat vodit.
Reagovat
Fandina
V prvním setu na brejkbolech udělala x chyb a kolikrát místo toho, aby zaútočila tak jí hrála na raketu.
Reagovat
Patik
Niekedy sa to zdá jednoduchšie z pohľadu diváka vidíš zhora voľný priestor kde si to pýta winner..hráč musí prihliadať nato aký má postoj pozíciu ako je otočený k lopte akú rotáciu má loptička ale samozrejme niekedy sa stane že to niekedy súperke doslova prihráš ale to už je o hlave.
Reagovat
Fandina
Podle mě hrála hůř než jindy a nebyla tak v laufu. Ale je to jedno, protože se to už nevrátí a vyhrát může jen jedna.
Reagovat
Jan
Některé míče hrála Petra spíš na jistotu, málo k čáře a šlo to obvykle Naomi na raketu, ani se nemusela moc hýbat. A hned z toho zakončila winnerem. Asi Petra věděla, že jí to tolik nejde, i autů bylo dost, tak se asi bála víc riskovat. Kdyby hrála jak v předchozích zápasech, agresivně, k čarám, případně ty svoje šílené úhly, které umí, tak Naomi porazila. Možná bez větších problémů.
Reagovat
PetaM
Zrovna se dívám na opáčko na ČT Sport. Nevím, jestli jsem si to v návalu stresu neuvědomil, ale Petra hrála otřesně :D Aspoň teď ve druhém setu, který zrovna běží :D Míče, které v předchozích zápasech zabíjela na počkání, teď prostě letí do autu, vůbec žádná koordinace pohybu, ruka si dělá, co chce. Neskutečné :D Ani se nedivím, že s tímto prohrála ...
Reagovat
PetaM
Je vidět, že zrovna v tomto zápase by potřebovala radu trenéra. Ale ono to od televize vypadá jasně, co dělá špatně, bohužel :D Na tom kurtu to je jiné :(
Reagovat
Fandina
Jj, v prvním setu to také udělala párkrát, že místo, aby to zabila, tak to dál přehodila nebo vyhodila.

A na to, že by se jí tam hodil trenér, na to jsem si také vzpomněla.
Reagovat
com
taky sou to fakt trapaci na ty cesky televizi.. rano se clovek musi divat na stream a v telce to teprv ted vysilaj.. By me zajimalo kolik lidi se jim na to ted bude divat jak to projede
Reagovat
PetaM
Já se podívám akorát na tu otočku ve druhém a zase to vypnu :D :D
Reagovat
LukasH
Ano. Dneska tam úplně chyběl ten krásnej švih ruky. Ten druhej set byl katastrofa, ale to je vlastně jedno, když jo vyhrála. Ve třetím místě přišlo, že se zlepšila, ale Naomi už prostě nic nepovolila. Fakt se to lámalo v prvním, kdy Petra na brejkboly všechno vyhodila...
Reagovat
PetaM
Ve třetím měla prostě uhájit podání. Ztratila ho, i když v tom gemu vedla. Ale celkově se teď dívám i na tu řeč těla a přijde mi, že má na zádech batoh s kamením :D Ale tak co čekat, finále GS no. První ve druhé kariéře :D
Reagovat
PetaM
Můj názor je ten, že v dalším zápase, ve kterém se potkají, vyhraje Petra ve 2 :D
Reagovat
LukasH
Ono je to těžký. Ve WTA se fakt často neděje, že by úspěch závisel na jednom udržení podání nebo neúspěch na ztrátě. A v době vlády Kerber, Wozniacká, Halep znamenalo podání jen uvedení míče do hry. Ano. Petra byla od začátku stažená a potřebovala se rozehrát, což by ji týhle hráčky umožnily. Pak by se uklidnila a začla by svůj "koncert". Jenže Naomi ji rozehrát nenechala. Petra si potřebovala chvíli pinkat a to jí nebylo dovoleno. Takže pak kazila.
Reagovat
Jan
V první polovině prvního setu bylo vidět, že Petra zkouší svůj robocop styl. Ale bylo tam dost autů a sítí, tak ztratila jistotu a pak už hrála víc opatrněji. A z toho také pramenila prohra. Prostě jí to nešlo. Ono také 5 zápasů hrála jak z partesu, v semifinále už to začalo drhnout, ale po zatažení střechy se uvolnila a opět začala hrát to svoje, ve finále to nešlo. Určitě také nervozita z finále. Také se samozřejmě zlepšovala kvalita soupeřek.
Reagovat
Patik
Tak no ono sa nám to ľahko hovorí..vo vačšine prípadov diktuje tempo ten kto podáva a vie si pomôcť podaním a Naomi má to podanie na ženu dosť silné..tam Petra moc diktovať nemohla..jedine cez druhé podanie..a to aj využila..pri svojom servise hrala dobre keď mohla diktovať diktovala ale rozhodlo pár loptičiek.
Reagovat
Fandina
Jenže v prvním setu měla x příležitostí na brejkbol a nevyužila je.
Reagovat
Jan
Protože jsem z toho měl ten dojem, že ne hraje, co hrála v předchozích zápasech, že jí to nejde. Dělala dost chyb vlastním přičiněním.
Reagovat
Patik
náročné na psychiku..celý zápas bol ako na hojdačke s emóciami..aj Japonka mala čo robiť.
Reagovat
vibbi
Ja jsem treba mela ten svuj prave kdyz hrala s Kontaveit no a dnes rano koukam....tak jsem si vzpomnela na Petru, ze uz hraje mesic v kuse fantasticky..:-D kdyz uz t chcete vedet :-D
Reagovat
PetaM
Kdo by to po Brisbane čekal :D A k tomu ještě titul v Sydney. Určitě nadplán. Zklamání teď určitě převažuje, ale postupem času věřím, že přijde i ta radost :) A body se do zbytku sezóny určitě budou hodit :D

Teď každopádně doufám, že nepřijde podobné ... "vyhoření" ... jako po Wimbledonu minulý rok. Do Petrohradu Petra jede, s kamarádkou, takže to budu brát jako sranda turnaj :D Hlavně se pak dobře připravit na obhajobu v Dubaji. Kde by to klidně mohlo vyjít, kurty jsou tam rychlé a Petra už tam vyhrála :)

Naomi samozřejmě gratulace, neuvěřitelné, co předvádí v tolika letech!

Tak ať se daří Petro, letos třeba prorazíš i v IW a Miami :D :D Sunshine Double je tvůj! :D :D
Reagovat
R01316
Fakt jede do Petrohradu? Prijde mi to divny, kdyz ted hrala 3 tydny v kuse. Vetsinou se v takovych pripadech odhlasuje, zvlast kdyz pak ma obhajovat jeste Doha
Reagovat
bIbec
něco mi říká, že Petra nechce myslet na ten soud, tak chce raději někde pinkat do té doby a netvrdnout doma.
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, ale říkala, že tam moc chce jet, že se tam těší a vloni se jí tam líbilo a že se těší, že tam pojede s kamarádkou si to užít.
Reagovat
bIbec
já vím co říkala :-) A zároveň může být s kamarádkou na "výletě" a nemyslet na nepříjemnosti. Nevím, nejsem Petra, ale přijde mi to lepší než prostě tvrdnout doma .-)
Reagovat
vibbi
A kde to prosim rikala?
Reagovat
bIbec
nevím, někdo to tady psal už před Fandinou, zdroj sem nehledal.
Reagovat
LukasH
Vyhoření snad nepřijde. Není důvod. Po W to byla rána, páč tam to Petra absolutně nezvládla. Teď vlastně neudělala nic špatně, jen hrála s hráčkou v životní formě. Až zklamání opadne, mělo by ji to nabudit.
A tyhle šňůry 10+ výher nikdy za Kotyzy neměla. Hraje nejlíp v kariéře, jen se jí předtím povedly ty dva W.
Reagovat
PetaM
Neměla, ale člověk u ní nikdy neví :D Teď přijde soud a bůh ví, jak jí to ovlivní ...

Každopádně doufám, že Petra v Dubaji obhájí a v IW začne nový boj o světovou jedničku :D Osobně si myslím, že se teď Naomi přestane chvíli dařit.
Reagovat
R01316
Dubai obhajuje Svitolina, ne? Petra obhajuje Doha tyden po Petrohradu, ale nejak ji tam nevidim napsanou. A Doha je vetsi turnaj, tak I kdyby Dubai vyhrala, tak body stejne neobhaji
Reagovat
bIbec
nn, ono se ty kategorie každý rok střídají. Letos je ten prestižní Dubaj.
Reagovat
R01316
Diky za objasneni, asi jsem to vloni vedela, ale uz na me leze senilita...
Reagovat
bIbec
v tom týdnu, kdy se hraje Doha, tak asi bude u toho soudu.
Reagovat
vibbi
Nene, stani je 5.2. A 6.2., tedy ve fedcupovy tyden.
Reagovat
PetaM
Dubaj letos opět nahradil Doha. :)

Takže Doha je Premier (loni Premier 5) a Dubaj Premier 5 (loni Premier). Teoreticky tedy Petry bude body obhajovat až v Dubaji :)
Reagovat
Rudolfek
Taky jsem si přál jiný konec, ale kdo psal, źe je nezdravě vychrtlá, a psychicky na dně ze soudu s podezřelým z toho, že se jí pokusil zabít ? Jsem smutný, ale finále AO je super ????
Reagovat
Rudolfek
Místo smajlíka se tam zobrazily otazníky. Takže žádné otazníky- gratulace Petře !!!!
Reagovat
Jan
Jestli se Petra potká s Karolínou v FC týmu při utkání s Rumunskem (pokud se nenachladí v Petrohradě, což je dobře možné), budou si moct popovídat o Naomi :)
Reagovat
turista
Škoda. Bylo to tak blízko.
Reagovat
LukasH
Já si to právě nemyslím, což je důvod, proč mě ta prohra mrzí mín. Blízko by to bylo, kdyby Petra podávala na vítězství nebo měla ve 3. setu brejkboly jako v prvním nebo kdyby byl vyrovnanější tb...
Naomi byla ve 3. setu suverénní a nic Petře nedovolila.
Reagovat
Nola
asi tak, Petra sa v 3.sete iba pozerala, ako jej tam sype winnery bud zo servisu, alebo medzihry, lepsie sa hybala, bola skor pri loptickach, Petra sa ale skutocne nema za co hanbit, superka bola nehratelna, uz v semi hrala ako z partesu, forma jej gradovala zrejme od zapasu so Svitolinou, mozno zaciatkom turnaja by bola skor porazitelna
Reagovat
FulnekUltras
na začátku 3. setu ne - Naomi byla po zpackané koncovce druhého jednoznačně dole, a Peťa ji bohužel příliš brzy zas dala čuchnout
Reagovat
smazaný uživatel
Blízko by byl stav 40:0 a 5:4 pro Petru. Ona nebyla blízko od začátku zápasu. Jenom bojovala a odvrátila dvoustovku pro Osaku.
Reagovat
drabona
myslím si to stále, když zachováš pozitivní hlavu, letos se to určitě podaří a na tu japonečku máš, jen to prostě dnes ještě nevyšlo.
Reagovat
Fandina
Na ČT Sport dávají závěr zápasu s komentářem Svačiny.
Reagovat
smazaný uživatel
To je od nich moc hezká úlitba tomu podružnému tenisu :) A máme to i se Svačinou.
Reagovat
Fandina
Svačinu mám ráda, ten mě baví, ale jinak, když prohrála, tak to snad ani dávat nemusejí. Já to ještě nezkousla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mám taky rád. I Žofku. I tu přes um bábá, um bábá, um ba, um ba, um bá bá.

Mně je teď už líto jen Petry. Jako fanda tím nijak zdrclej nejsem. Jen bych jí přál, aby to nebylo poslední GS finále a poslední šance na 1. flek.
Reagovat
Fandina
Já se musím ještě trochu vzpamatovat. Já doufala, že Petra nastoupí v modu rodocop, kdy jí to tam padá, málo zkazí a jede jako pila. V podstatě tak hrála všechny zápasy tady, určovala tempo, měla navrch. Ale od prvního míčku, co nastoupila, tak se mi jevila v útlumu. Žádná zona se nekonala a tak jsem jen doufala, že se ještě dostaví, ale bohužel nic.
Reagovat
FulnekUltras
šance byly, ale holátko hrálo přece jen vyrovnaněji
Reagovat
Jabadu
Mimochodem, osnovuji si právo na termín "v módu RoboCop". Nevím, jestli to napadlo jenom mě, ale myslím, že na tenisportále na to mám patent a že jsem to napsal před lety jako první.
To je celý.
A těší mne, že se to chytlo.
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
rozkaz pane generále, beru na vědomí, děkuji za vysvětlení a snad to nezapomenu i přesně tak příště psát. :DDD

Jinak já jsem si všimla, že holky často když jim to jde super, padá to tam, tak mluví o zóně. Hrála v zóně, nebo hrála jsem v zóně.
Reagovat
Jabadu
Podle vojenské knížky (kterou jsem neodevzdal) jsem jen poručík v záloze.
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
Tak dobře. Ale ostatní platí. Náčelníku ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
ČT z křížkem po funuse - jako vždy - nic nového.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže zítra vyhraje Nadal?

Nebo ta korelace Osaka-Djoko sahá dál než před loňské US Open, abychom ji mohli povýšit na synchronicitu?
Reagovat
smazaný uživatel
Zeptej se trola z Petrzalky, ale vlastně on tu dnes není. Přijde až zítra. Komentuje jenom Nadala z Federerem a slovo tenis je mu jinak cizi. Cely den propocitava statistiky a pořad mu nevychází lépe Rafa. Nakonec skončí u toho, ze je měsíc v příznivé fázi a karma je na jeho straně. Dement
Reagovat
smazaný uživatel
A že ty ho vyvoláváš jak Ginna
Reagovat
smazaný uživatel
...z lahve, protože potřebuješ splnit přání, že se chceš s někým RAFnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze ti nedám spávat...

Odkedy sa zistilo, ze ti s Katkou nestojí...Nevies mi to odpustit noo
Reagovat
Nola
prepac, Kamilos je taky miestny vtipalek, produkuje tu kopec nezmyslov, ale mne nepridu vobec vtipne utoky na jeho pani manzelku, ak som spravne pochopila
Reagovat
Davor1
Miestny vtipalek? K tomu by musel byt najprv vtipny. Je to skor miestny blbecek.
Reagovat
Nola
ano, ale toto sa mi zda uz na hrane, vytahovat do eteru jeho rodinu, ktoru niekto nahodou objavil cez socialne siete, to sem proste nepatri si myslim, hlavne menovat, na to su sukromne spravy, resp. Messenger
Reagovat
Davor1
Jasne, to suhlas. Ale to jeho trolovanie tu je uz tak otravne, ze si ten blb ani nic ine nezasluzi.
Reagovat
Nola
za mna nie, sme inteligentne bytosti, nie sme zvery, neviem si predstavit, ze ma niekto objavi na soc. sieti a bude ma tu sikanovat mojou rodinou, rodina je pre mna najviac, ak ju mas, tak chapes o com hovorim
Reagovat
smazaný uživatel
Treba vidiet kontext Nola...Ako pisem nizsie, Kamila z čista jasna prišla a začala s urážkami. V Amerike, ked niekto nepovolene vstúpi na tvoj pozemok a chce ta okradnut, mas právo ho zastrelit. To len na margo toho, ze akcia vyvoláva reakciu a pri nej by sa nemalo moralizovat, kedze impulz prisiel z druhej strany.
Reagovat
Nola
virtualne urazky su tu na dennodennom poriadku, to mi absolutne netrha zily... niektore prehliadnem, na niektore reagujem, mozno celkom zbytocne, ale tu sme sa bohuzial dostali do osobnej roviny, co nema s tenisom absolutne nic spolocne, ty poznas identitu Kamilosa, on tvoju nie, myslis, ze je to fer? voladeky si to chlapi rozdavali na ferovku.... trochu si ma sklamal a mal by si sa zamysliet, mas naviac ako sa navazat do rodiny chlapa, ktory si nevie chranit svoju identitu na soc. sietach
Reagovat
smazaný uživatel
Dostali sme sa do osobne roviny, co nema s tenisom nic spoločné.

Bingoo..

Tak nabuduce snad pochopis kontext a das si namahu popremyslat (alebo vyhladat vo vlakne), kto koho vlastne napadol a kto bol iniciátor. To by sa totiz patrilo, ked chces falosne moralizovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Osobní rovinu si začal ty, sasku slovensky. Nabuduce chytni raketu do ruky a zkus si někdy ten tenis zahrát. Tvoje statistiky a podmnozinky jsou více k smíchu, než k realitě. Pac a pusu demente
Reagovat
smazaný uživatel
Problem je v tom, ze kanalnik z Blavy nic jiného neumí. Jakmile má někdo pravdu a dotkne se jeho míní ega, tak začne vytahovat podpasovky typu rodina atd. Btw díky Nolka, vím, ze si mnohdy nerozumíme, ale mas mozek tam, kde má být.
Reagovat
Nola
vies, za mna si trochu blb, svoju identitu mam pod kontrolou, ty nie, skus sa do budnucnosti nad tym zamysliet
Reagovat
smazaný uživatel
Já se za to nestydím. Jsem připraveny své názory obhájit, nebo uznat pravdu jiných.
Reagovat
smazaný uživatel
Su to utoky na jeho pomätenú osobku.

Kto seje vietor....Na velkú dieru, hrubá záplata.....Čo rozdávaš, to prijímaš.
Reagovat
Ondra979
ty si fakt vymaz..je sranda a sranda, a prestoze se Kamilos uz tady dostkrat zesmesnil, porad to melo co delat jen s tenisem, ale to, co predvadis ty, je opravdu dno..
Reagovat
smazaný uživatel
V akom tenisovom kontexte pouzil slovo dement?..

Brutvan napíše prispevok o tenise, a Kamila pride s reakciou uplne mimo misu, kde si vyleje srdiecko na Forehanda..Ty to nevidis?..Uznavaš to?..

Takze nie, priatelia. Na velkú dieru, velká záplata.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi dno tohoto portálu. Neunasis pravdu, to je ten problem.
Reagovat
smazaný uživatel
A nejvetsi prdel je ta, ze když mě neudělás v tenisové rodině, tak stalkujes facebook, abys vyhrál alespoň v tom osobním světě. Tvoje demence fakt nemá konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tvoj FB neriesim, nezaujimas ma. Si len terčom posmeškov, sorry.

O Katke som sa dočítal na TP.
Reagovat
ta-dah
Urcite se to da resit s noblesou..., mel bys promyslet, jestli ti to krome jisteho ztrapneni se, byt anonymniho, neco prinasi i osobne... Na tvem miste bych se tak neshazovala, utoky tohoto typu nemaji zadnou uroven a dobrovolne se radis na uroven K88 a Pe3ka...:(
Reagovat
Jabadu
Podle mě vyhraje Nadal. Je na tom pořád lépe fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Lépe fyzicky, dokud nekřupne v kolínku nebo se něco nenatáhne v stehýnku.

Kdyby se to táhlo dlouho a šlo to do pěti, taky favorizuju Rafu, ale jen v případě, že zůstane fit, a to je už celkem problém.
Reagovat
Ondra979
tak ja tvrdim, ze jeto celkem otevrene, Novak asi mirny favorit, ale RAfa tady hraje opravdu vyborne, a to se musi brat v potaz. Ve 4 vic verim RAfovi, pokudse pujde do 5, tak asi Novak
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě bude hlavní faktor psychika. A ta je na straně Djokovice. Ať už bereme v potaz H2H, nebo jeho Australské úspěchy. Na druhé straně stojí Nadal, který jediný titul získal před 10ti lety. Podle mě to bude max 3:1 pro Srba. Nefandim ani jednomu, ale Djokovic je proste poslední roky na hardu o parník jinde, než Nadal.
Reagovat
Ondra979
ok, muze byt. Pokud ale od zacatku nebude mit Novak navrch, tak to vidim na vyrovnanou bitvu. Nadal nema proc se ho bat s touto urovni hry a to rikam jako fanda Rogera a je jasne, ze pro nas by bylo lepsi, kdyby vyhral NOvak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vidím jako hodně zásadní první tři gemy, protože Novak má sice psychickou výhodu, ale zároveň ta vzájemná bilance není tak strašlivá, takže ten poměr psychických sil se svým způsobem každý zápas buduje nanovo, i když Novak začíná "výš" a "dál".

Takže pokud Rafa zahraje dobře první hry, začne si víc věřit, bude to vyrovnané. Pokud by mu ale Novak hned na začátku ujel, do plachet mu bude dout velký vichr, který z něj Rafa má.
Reagovat
spaniel
Praveze vzájemná bilance je docela děsivá pro Nadala. 18-7 na hardu pro Djokovice, 7 zápasů v řadě a 14 setu v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i v té bilanci má stébla, kterých se může chytit. Když byl rozjetý třeba v roce 2013, porazil ho na US Open. Když se potkali ve finále v Austrálii, měl tuším nějaký ten MP.

Logicky bude pdychicky alespoň ze začátku tahat za kratší konec. Ale má v té bilanci i dost záchytných bodů, ke kterým se může upnout jako ke štípnutí ze sna, kdyby třeba nad Djokem vedl a váhal by, jestli se mu to nezdá.
Reagovat
spaniel
Já neříkám že vyhraje...jen že čísla jsou na jeho straně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Novak má furt natolik dobrý pohyb a tak přesnou hru, že aby ho zítra Rafa porazil, musí se Novak trochu blbě vyspat.

Ale zároveň se to těžko posuzuje, protože Nadal zatím vypadal, že má fazonu.
Reagovat
Kozoroh
Na hardu dosahuje Novak lepšího podílu výher nad Rafou než Rafa nad ním na antuce.

Hard - No1e 18-7 (72 %)
Antuka - Rafa 16-7 (69,6 %)
Reagovat
turista
Není na tom líp. Rafa má brutální sílu a tenisovou chytrost. Tenisová brilance a přesnost je na straně Novaka.
Reagovat
Jabadu
Oba nespadají do kategorie "normálních chlapů". Chlap jejich výšky by měl mít 85 kg, pupík a ránu jako horník nebo zedník.
Mají o 15 kg méně.
Myslíš si, že je to pro jejich zdraví a budoucí život dobře?
Reagovat
LukasH
Rozhodně nemají o 15 kg méně. Rafa má tak necelých 80.
Reagovat
misa
Na stránkách ATP uvádí 85 kg.
Reagovat
misa
Kdo má o 15 kg oproti normálním mužům méně? Nadal? Nespadla ti činka na hlavu?
Reagovat
EllNino
dneska perlíš, nejdřív Siniaková nr. 1 a teď Nadal 70 kilo :D
Reagovat
Jan
Asi mají o 15 kg méně než Jabadu :)
Reagovat
Fandina
Neeeeeee, v Monte Carlu jsem dlouho šla za Rafou, je to obr, svalovec a Noleho jsem taky mockrát viděla dost blízko. Je štíhlý ale není to hubenďour, je vysoký.
Reagovat
FerrariF50
Cože ? Vždyť jedna ta Rafova obří pracka váží tak 20 Kg :-D Novak je možná trochu hubenější ale Rafa to mě teda vůbec nepříjde.
Reagovat
spaniel
Chlap s jejich výškou a pupkem by měl 100kg.
Reagovat
Kozoroh
No1e díky nižší váze šetří své klouby, což je pro jeho úsilí mít co nejdelší kariéru jedině dobře.
Reagovat
Mayo
Porovnávať kulturistu Rafu s chuduckym Djokovicom :/
Reagovat
Patik
Svaly nemusia znamenať silu..a sú mu na dve veci v tenise keď dáva topspiny..keby dával kladivá tak je to o niečom inom.
Reagovat
turista
A pokud to půjde do pětiseťáku tam zase bude mít výhodu Novak. Rafa může vyhrát jedině 3:1. Výhra 3:0 je nepravděpodobná a pětiseťák to je voda na mlýn Novaka, který je extrémně vytrvalý při své šlachovitosti a úspornějšímu stylu úderů.
Reagovat
Nola
Rafa hra skvele, dnes sa Wilander vyjadril, ze servis ma ako Ivanisevic, k tomu neskutocny FH, Novak to vobec nebude mat jednoduche, ako sfukol Tsitsipasa hovori zavsetko, som pripravena, ze to nemusi pre Noleho vobec dopadnut....
Reagovat
Kozoroh
Prosímtě, s tím Ivaniševičem to byla nadsázka od Matse. Rafa sice vylepšil servis, ale servis jak Ivaniševič má Isner nebo Karlovič, ne Nadal.

Bude to těžké utkání, ale věřím tomu, že No1e má psychologickou výhodu na své straně - vyhrál loňský velkolepý zápas ve Wimbledonu a ovládl posledních 7 konfrontací na hardu. Proti Nadalovi se umí vybičovat k nejlepšímu výkonu.
Reagovat
Nola
uvidime, semi s Lucasom nie je meradlom vykonnosti, to bola cista katastrofa, ako sa ten poskladal, podobne hral vzdy s Andym, katastrofa proste
Reagovat
Mayo
Servis ako Ivaniševič :D ten Mats je pán proste...podľa mna sa ten servis preceňuje, neni to nič úžasne
Reagovat
Patik
Najlepší ukazovateľ ako natom bude Nadal proti Djokovičovi sú jednoznačne predošlé zápasy s Tsitsipasom Berdychom a De Minaurom..kde Nadal mohol hrať s raketou bez výpletu..:)Tsitsipasa neskutočne zotrel...lebo všetci si zrejme myslia že to čo mu dovolil Tsitsipas mu dovolí aj Djokovič..už od returnu sa nedostane k takej hre k akej sa dostal s predošlými hráčmi.. Nole potom zrejme zmaže Nadala zo sveta lebo Pouile si ani neusral :)
Reagovat
Nola
Lucas nie je meritkom, toho si mazal na chleba Andy, kedy sa mu chcelo, o.i. hral dlhe zapasy a nejak mu uz v nadrzi nic nezostalo, pre Lucasa velmi vydareny turnaj, takto rozobrat servis Raonica sa len tak nevidi
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jede do Petrohradu!
Reagovat
EllNino
zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
Tiskovka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký bude váš další program?
Zítra večer odlétáme do Česka a v úterý letím do Petrohradu na další turnaj, takže to pro mě nekončí. Je to tam nádherné, těšila jsem se tam už dřív. Jedu s kamarádkou, tak si to spíš užiju, trenéři zůstanou doma.
Reagovat
Jabadu
Kamarádkou by asi měla být dívka jménem Lucie a pracuje jako referentka. Je to jen spekulace, ale Petra už s ní na pár dovolených byla.
:-)
Reagovat
Fandina
A byla Petra zklamaná, nebo jak to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
?Ve mně se to mísí, protože jsem byla ve finále. Bylo to kousek a zároveň hrozně daleko. Samozřejmě, že to bolí, ale na druhou stranu to byl skvělý turnaj a ve finále grandslamu, to nemá jen tak někdo. Za pár dní asi budu víc v pohodě a budu si to víc užívat, bude to fajn,? hledala v rozhovoru pro Radiožurnál slova po prohraném finále
Reagovat
Jabadu
Vyvolená má úroveň. Nemusí být zklamaná. Ze společenského hlediska je to vlastně výhoda. Museli by ji představovat jako trojnásobnou grandslamovou vítězku. Takhle ji pořád budou představovat jako dvojnásobnou wimbledonskou vítězku.
Promiň, ale ten rozdíl v údernosti tam je!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bylo podle vás vítězství daleko?
Pořád to je jeden zápas s výbornou hráčkou. Je to poslední zápas, který hrajete, ale zároveň je na tom soupeřka úplně stejně, taky to chce vyhrát. Dnes to byl zápas úžasných zvratů, dobré finále, boj o každý míček. Dneska to padlo na její stranu, ale věřím, že jednou se to povede.
Reagovat
Fandina
Tak díky.
Reagovat
Jabadu
Medovina? ...Pardon!
:-)
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, hlavně, když Petra není moc zklamaná. To já jsem víc :/
Reagovat
Jabadu
Omlouvám se. Mně se to zobrazilo jako text od schizofrenika. Paardon.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji mému týmu, že jsou se mnou při každém kroku. Bude to teď bolet, ale prožili jsme mnohem horší věci!
Reagovat
Jan
Jsem si říkal, jestli pojede do Petrohradu a ona jede :) Aspoň si spraví chuť.
Reagovat
Mayo
Osaka bude zrejme na hardoch fackovat podobne ako Novak Djokovic. Na antuke a tráve asi bude priemerná.
Reagovat
Jan
Všichni si přáli české finále a jak to dopadlo. Mnozí chtěli finále Petry se Serenou jako nejtěžší možnou hráčkou, aby byl triumf Petry co nejvýraznější, stačila Osaka :)
Reagovat
Roger_Federer
Osaku by dneska neporazil nikdo, az na koncovku 2setu, kde to posrala a Petra zacla hrat bez tlaku uz a padalo ji to vsecko, byla Osaka lepsi hrackou na kurtu.
Reagovat
Jan
Je otázka, jestli za Petřiny chyby mohla sama Petra nebo Osaka. Řekl bych, že mnohé chyby si způsobila Petra sama.
Reagovat
Roger_Federer
To spusobila, nevynucenych chyb mraky.
Osaka byla dobre pripravena, vedela, ze cim dyl udrzi Petru ve výměně, tim spis prijde chyba, nebo kratky balon, ktery Osaka pak potresta..
Hrala podle me spickove a Petru k tem chybam i nutila.
Reagovat
Jan
Kdyby Petra na začátku 3. setu využila breakball na 2:0 a pak ho potvrdila na 3:0, mohlo se to vyvinou jinak. Osaka byla zrovna dole. Ale nestalo se.
Reagovat
EllNino
Petra neměla brejkbol na 2:0 ale
Reagovat
hippos
mela, ale osaka ji velice rychla vysvetlila jak se veci maji
Reagovat
hippos
omlouvam se, nemela, popletl jsem to s 6.gamem
Reagovat
Jan
Asi neměla. Já v tu dobu přemýšlel, že by bylo dobré, aby ho udělala a zůstalo to ve mně :)
Reagovat
LukasH
O skutečné zbytečných UE se dá mluvit při těch brejkbolech 1. setu. Pak tam byly ve 2. setu, kterej Petra nakonec urvala, takže to nemělo vliv. Ve třetím to byly spíš vynucený chyby nebo přišly v momentě, kdy to na zápas nemělo vliv. S třetím setem nešlo dělat nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla 39 nevynucených chyb o 6 víc než Osaka. To nejsou mraky
Reagovat
LukasH
Serena už dneska není nejtěžší možnou hráčkou. Spíš šlo o prestiž a Serena těží z minulosti. Není lepší hráčka než Osaka v týhle formě...
Reagovat
Fandina
bohužel jsem mač neviděla, kvůli vaření, ale alespoň jsem slyšela komentář a mám radost z výhry a také z toho, že jsem občas slyšela, teď Bára drží parťáka a z německého Eurosportu zase Krejikova teď super. A ke sledování v televizi jsem se vrátila na MB a ten Barča krásně vyšel, nejdřív pěkně podala a pak poslala křižný winer. A také jsem viděla jeden jejich předešlý mač tady a líbí se mi, že Bára působí na kurtu jako pohodová síla. Mám radost a také z juniorů. Když už se to nepovedlo Petře. Gratulace k titulu i Petře k finále.
Reagovat
George_Renel
Bára byla nejlepší na kurtu.
Zasloužila by si samostaný článek. Plně zhodnotila finálové zkušenosti z ženských finále deblů.
Reagovat
jirkaS
Bára Krejčíkojc drží českou vlajku
gratulka ke GS titulu v mixu :-)
Reagovat
LukasH
Porážka mě moc mrzí..hlavně proto, že Petra by si prostě být jedničkou aspoň na chvíli zasloužila. Teď je to v nedohlednu vzhledem k následujícím obhajobám. Snad Petra vytrvá a bude ve svých výkonech pokračovat a třeba šance ještě přijde...věřme.
Pozitivní je, že si to dneska opravdu sama neprohrála, ač mi připadala celou dobu zataženější. Osaka hrála skvěle a ve třetím setu už šance nenabídla. Psal jsem už po zápase s Karolínou, že je Naomi v současnosti nejlepší. Zakončuje z druhýho úderu, což se dneska nevidí. A troufnu si říct, že Petra by ve finále jinou hráčku porazila. Tu, co by ji dovolila dostat se do ráže.
Reagovat
EllNino
Souhlas :) Je nejlepší, myslel jsem si, že bude dělat více chyb, leč nestalo se
Reagovat
LukasH
Trošku jsem věřil na po tom zázračným druhým setu..ale Naomi zas najela na vlnu... returny jak blázen, podání..fakt se tohle ve WTA vidí málokdy.
Angie, Caroline, Simona...ty by Petra dala..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nevěřil ani vteřinu. Petra nebyla v zápase ani jednou v situaci, kdy by mohla vyhrát. Cele tri sety většinou dotahovala a snažila se o obrat. Osaka byla cely zapas lepší a podle toho to taky dopadlo. Všechna cest Petře, ale dneska prohrála s lepší hračkou
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mě napadlo, ze Petra hrála finále AO a chcipak z Blavy nikde. A pak jsem si uvědomil, ze on komentuje jenom zápasy Fedalu, jinak tenisu nerozumí a vesmír je zase v pořádku.
Reagovat
ta-dah
A co to ma spolecneho s timto zapasem? Forehand wta nikdy moc nekomentuje, zatimco ty komentujes 'bezhlave' vsechno ..., aniz bys mel co rict...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne on komentuje jenom zápasy Nadala protože tenisu rozumí jako koza petrzeli.
Reagovat
ta-dah
Zjevne jsi nepochopil moji otazku. Chapu tvou reakci tak, ze ti Forehand lezi vic v zaludku, nez jsi schopny si pripustit. Z te pasti by ses mel nejak asi vyprostit...
Reagovat
misa
Není povinnost všechno komentovat, navíc Forehand je vzhledem k Petře cizinec a ženské zápasy skoro nikdy nekomentuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že kdyby využila ten jeden break v prvním setu, nebylo by to pro Naomi tak jasný.
Reagovat
LukasH
Dalo se věřit po druhým setu az do fittýnu pro Petru při podání Naomi za stavu 1:0. Že třeba ještě chvíli zůstane pasivnější a Petra si udělá náskok. Pak už se vážně věřit nedalo. Ano dneska prohrála s lepší hráčkou.
Reagovat
Ereinion
důležitý byly pro Osaku ty odvrácený tři BB za stavu 3:3 v prvním setu...tam měla Kvitová velkou šanci
Reagovat
Kozoroh
Psychická houževnatost byla jeden z klíčových faktorů výhry Naomi.
Reagovat
misa
o světovou jedničku, obě aktérky předvedly výborný výkon. Petra je ve finálových bojích stašně těžko k poražení, protože se nikdy nevzdává, ale v zápase měla pár slabších období, kdy zbytečně kazila. Ještě jeden gs. titul do konce kariéry by jí slušel.

Naomi Osaka dokáže opakovat špičkové výkony proti nejlepším tenistkám na světě a je zaslouženou královnou. Dokázala se vyrovnat i s tím, jak jí PK "ukradla" druhý set.
Reagovat
peggy
Velike prevelike blahoprani Osakiove,jak titulu tak k postu svetove jednicky.Je to skromna a mila divka.Slecna Kvitova se jiz videla hodne vysoko hlavne ty penize.Jeji pohled pri zaverecnem ceremonialu to bylo hruza.Steky I brecela.
Jinak jiz nini preji Djokovicovi k zitrejsimu viteztvi,Rafa je moje zlato,ale na neho Ne.
Reagovat
a.magerova
Tvl... ještě blbější než jsem doteď myslela... chudák Rafa... takové fanoušky si opravdu nezaslouží... :-/

Hnusnou poznámku k Petře nemá smysl ani komentovat...
Reagovat
com
tady nekdo breci, ze ve finale neni Federer :D
Reagovat
LukasH
Tak tobe se ty hlody Peggy líbí jen proto, že Petru hejtuje jak ty a skáčeš radosti, že to dneska takhle dopadlo..
Reagovat
com
to jo, sem si oddychnul dneska :D pak by nebyla Karolina jedinecna v tom, ze byla ceskou svetovou jednickou :D
Reagovat
EllNino
myslím, že sama Karolína by celou slavnou jedičku vyměnila byť za jediný GS :))
Reagovat
com
tak to kazdopadne, ale GS titul muze jeste v pohode ziskat :) ale Kvitova uz asi moc sanci na post svetove jednicky mit nebude, kdyz ted obhajuje hafo bodu
Reagovat
EllNino
v pohodě už poněkolikáte selhala, takže u ní se to musí fakt sejít, aby na GS dosáhla
Reagovat
misa
A za celou kariéru vyhrála jeden turnaj P5, jednou hrála finále grandslamu a jednou prohrála finále dalšího P5. Nejslabší jednička všech dob :)
Reagovat
a.magerova
No ty máš taky dost... kde je tu řeč o Federerovi?!

"Nini" je řeč o finále bab a zítřejším finále Rafy a Noleho... :-P
Reagovat
Nola
som iba ja trochu mimo, ale nejak mi unika vyznam toho prispevku do peggy
Reagovat
LukasH
Peggy je troll, kterej se vždycky vybleje a jde zas dál .:-)
Reagovat
a.magerova
To jo... ale, že přeje soupeři Rafy ve finále GS... to asi dnes užila větší dávku než obvykle... ;-)
Reagovat
a.magerova
Myslela jsi "příspěvku od peggy" nebo "příspěvku do peggy"... protože já nerozumím příspěvku od peggy, proto jsem se do peggy pustila... ;-)
Reagovat
Nola
od, samozrejme, v rychlosti sa mi prehodili pismena
Reagovat
Davor1
Dnes ma veľmi prekvapila, pred zápasom som to videl 50 na 50, ale po tom kolapse v koncovke druhého setu som čakal, že je po zápase. Väčšina tenistiek, obzvlášť v jej veku by v tom treťom uhrali tak 2 gamy maximálne, ale ona ten svoj výkon ešte vygradovala a úplne zaslúžene berie aj druhý hardový GS. Neskutočné, akú cestu prešla za jediný rok, to jej zlepšenie je dychberúce. V 21 rokoch má 3 tituly, ale aké sú to tituly!

Myslím, že teraz by mohla udržať N1 do US Open, okrem IW neobhajuje nič zásadné a Petra toho obhajuje podstatne viac.

Pre Petru škoda, myslím, že podobná šanca na hardový GS už nemusí prísť, ale u nej človek nikdy nevie. V každom prípade fantastický turnaj z jej strany a najlepší vstup do sezóny v kariére, čo jej určite dodá do ďalších mesiacov množstvo psychických síl a môže opäť zažiť enormne úspešnú sezónu...
Reagovat
misa
Naomi je hardová ďáblice :)
Reagovat
Pavlis
První set bezchybný, ačkoli je ztratila v tiebreaku. Tam jí ještě hra fungovala. Dnes jsme zároveň viděli, jak se dá proesovat k titulu. Šlo jen o to, která byla v setu první na servisu a držela jej. Peti ve druhém 2-0 a podává, nic z toho nebylo. Posléze Japonka zkolabovala a Kvítí jakýmsi zázrakem odvrátila několik mečbolů a druhý set získala. Ani to ji ale nijak neuklidnilo, když dál její hra haprovala. Klíčový byl třetí game posledního setu, myslím. Petra, i když dobře podá, obrovsky ji to fyzicky a psychicky vyčerpá, načež jí soupeřka podání trefí, rozehraje výměnu, popř. zabije, Petra špatně zareaguje a nic ze svého servisu neuhraje. Ve výměnách jí Osaka nedávala čuchnout. Petře se, nejspíše kvůli nervovému vypětí a psychickému tlaku, již nepodařilo nic moc uhrát. Tomu napomohl i velký počet nevyužitých brejkbolů.

Co se dá dělat. Nezbývá než dál makat, třeba z toho letos ještě něco kápne. Ale body, peníze, dojem a sláva k nezaplacení. Dnešní porážka je z těch, na které může být Petra hrdá, ale zklamání to asi je. No nic, život jde dál. I tak ti Petro děkuji, za letošní Australskou jízdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokora Japonců je neskutecna. Takový šašek Zverev by si ten ceremoniál měl pouštět před spaním každý den.
Reagovat
svetova.dvojka
Ona je z Haiti...
Reagovat
smazaný uživatel
Otec je z Haiti. Ona je Japonka.
Reagovat
hippos
japonka jak sfina, kdyz japonsky umi max pozdravit
Reagovat
smazaný uživatel
Ale národnost má japonskou tvl. Takže je asi Japonka ne? Když ty umíš maďarsky, tak jsi Maďar?
Reagovat
hippos
nejsem, ale jazyk je základní klíč k vlastní identifikaci, poznání kultury a mentality a pro tak specifické národy to platí dvojnásob
Reagovat
hippos
drtivá většina našich opálených spoluobčanů se hlásí k české národnosti...
Reagovat
Enterprise
Když už pokládáš otázku s ohledem na národnost a znalost jazyka, spíše by ses měl ptát větou "Jsi maďar, když neumíš maďarsky" ? U takto specifických jazyků je to důležitý aspekt sebeurčení. Samozřejmě je spousta výjimek, hlavně u zemí, kde je několik úředních jazyků. Třeba maršal Mannerheim, zakladatel samostatného Finska a člověk, kterého si Finové zvolili Největším Finem jejich historie, taky neuměl pořádně finsky (vojenské porady vedl švédsky nebo přes tlumočníka), ale bylo to dáno tím, že se narodil v části Finska, kde byla švédská menšina a během třiceti let služby v carské armádě finštinu nepotřeboval.
Reagovat
Fandina
Hraje za Japonsko, protože máma je Japonka a Naomi se tam narodila. Táta je Haiťan a když byli Naomi tři roky, tak se odstěhovali do USA. Takže není divu, že japonsky prý moc neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
japonsky neumi moc dobre, ale uci sa a ta japonska kultura je vidiet na jej prezenetacii.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevie Japonsky, ale je Japonka. Lebo ty si povedal :)

Ze sa ty necitis hlúpo, sam pred sebou chlape..
Reagovat
Patik
Naomi ma zaujala svojou povahou..je veľmi skromná a pokorná..nachvíľu keď začala robiť excesy pod nátlakom emócii som si povedal že Naomi prosím neurob niečo hlúpe a nepokaz si to u mňa..našťastie to bolo primerané situácii..mohla by sa naučiť lepšie predniesť ďakovnú reč ešte to bude určite viackrát potrebovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to dělala? Spousta hráčů a hraček neumí dodnes pořádně anglicky i když mají desítky titulu.
Reagovat
EllNino
ona umí anglicky výborně, spíš neví, co má říkat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chapy tu vin tys turnament
Reagovat
EllNino
žije od 3 let v USA ....
Reagovat
smazaný uživatel
Pointa byla jiná ale pravdu mas mladý padavane
Reagovat
Patik
Dobre opravujem sa možno by trošku mala zlepšiť svoju reč obohatiť ju o niečo nech máme z jej reči vačší zážitok..ako len ďakujem a som rada že ste pozerali zápas.
Reagovat
Mayo
Skromný je aj Rafa, ten ta nezaujal?
Reagovat
smazaný uživatel
Skromný kluk z Mallorky je idol všech
Reagovat
Kozoroh
Řekni to Bernandesovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal porušuje pravidla celou kariéru, vidí to cely svět krome jeho fans v cele z pic-usem z Petrzalky
Reagovat
Roger_Federer
V cem presne je Nadal skromny?
Jen medialni obrazek.
Reagovat
JCFerrero
Prečítaj si jeho knihu a uvidíš , najlepší športovec histórie , najväčší bojovník .
Reagovat
smazaný uživatel
O tom nikdo nepochybuje. Ale s tou bojovnosti přichází i zázračné vyléčení, obraty zápasu, kde má zlomenou nohu, porušování pravidel, zdržování, ale tuším, ze o tomhle se v te knize nepíše ze?
Reagovat
George_Renel
Ale boj s finančním úřadem se moc nedaří....
Reagovat
mendrit
Jen jestli to není na úkor přiliš přísné výchovy a ta její skromnost už nehraničí s poruchou osobnosti.
Japonky, číňanky, korejky mají sice pro nás divné chování, ale Naomi mě dost překvapila ať už po výhře nebo při předávání cen.
To že žije od 3 let v USA na ni rozhodně není znát.

Asi to bude mít složité všeobecně s fanoušky na okruhu.
Reagovat
EllNino
Petra měla využít ty brejkboly, prostě měla, tam se to zlomilo a od té doby byla Naomi lepší, jediná slabá chvíle přišla od stavu 3:5 0:40 do 7:5 1:0 15:0, pak zase trfila Naomi lajnu a uklidnila se :) Ve zbytku zápasu byla už lepší

Takže rozhodly maličkosti, ale Naomi v podstatě pořád vedla, takže tak nějak ta psychická výhoda tam byla, Petra vlastně neustále dotahovala, nikdy nevedla víc jak 2:0 ve druhém, 6:5 ve druhém nebo 1:0 ve třetím ... a to je prostě těžké na hlavu :)

Turnaj povedený, titul ze Sydney a finále z Melbourne jsem před začátkem sezóny opravdu nečekal ... teď převažuje zklamání, ale Naomi nejde nepřát, skvělá osoba, výborná tenistka, má všechny předpoklady k tomu se stát legendou :) Snad ji hyeny nesežerou :) ...

A Petro, ty to jednou na tu jedničku dotáhneš, jsem si tím jist :)
Reagovat
FulnekUltras
3. GS bude stačit ;-)
Reagovat
Ondra979
nr 1 je ted v nedohlednu, Osaka ma vic nez dobrou sanci se tam udrzet do US Open. To by musela Petra asi vyhrat W a Osaka neobhajit USO a to je uplne ve hvezdach, nebo necekany pokles formy Japonky na vice mesicu.
Reagovat
dadaft
dobrá zpráva je, že s rozumným zápasovým zatížením může Petra letos na KAŽDÉM turnaji mířit vysoko, hraje fakt dobře...
Reagovat
FulnekUltras
kdyby dneska vyhrála, skoro bych se bál předčasného konce kariéry ;-)))
Reagovat
Fandina
A teď na Báru s Ramem, třeba bude titul v mixu. Pojď!!!
Reagovat
Andrew89
prohra bude chvíli bolet, ale tohle přebolí rychle. Snový start sezony 2019 - s tímhle tenisem to letos může dotáhnout hodně daleko. No.1 letos příjde, věřím tomu, spíš to vidím na čas kolem wimbledonu, ale tohle bude mít určitě spočítaný už Tommr, ? tommre? kdy je reálná šance?

Naomi, jsem sice naštvaný, že Petra nevyhrála, ale Naomi je skvělá. Na její tenis se skvěle kouká. Myslím si momentálně, že ted půjde trošku dolů, protože bude četli obrovskýmu tlaku jako no.1 . Az se s tím sžije, tak bude jízda. Myslím, že má před sebou skvělou kariéru. Záleží jak s utlumem, který logicky podle mě přijde, vypořádá. rozhodně se o ní ale nebojim.

Díky za super zážitek holky:)
Reagovat
Meceon
Momentálně? Tahle světová jednička zahrála dobře tři turnaje v kariéře
Reagovat
EllNino
je jí 20 let ...
Reagovat
Andrew89
z toho dva nejdůležitější :D
Reagovat
spaniel
I Federer začal dvěma vyhranymi turnaji. Snad necekas že někdo bude hrát první turnaj a mít už deset titulů.
Reagovat
Jan
Petře se na AO mimořádně dařilo. Jak se jí v posledních letech na GS nedaří, není vyloučeno, že to zase nepůjde.
Reagovat
Jan
letos
Reagovat
bIbec
Pěkné finále, Petra hrála velice dobře, ale prohrála s lepší hráčkou, jejíž jméno dost možná jednou bude svítit vedle těch největších legend bílého sportu.

Skvělý start do nové sezóny od Petry, ale i od Karolíny. Snad to holkám vydrží. Obě ještě mají o co bojovat.
Reagovat
lvicek
Je to škoda, moc jsem to Pete přála. V prvním setu byla lepší, až na tu koncovku bohužel. Veliká škoda, že neproměnila alespoň ten trojnásobný breakball. To jsem trnula. Dál už jsem to nemohla moc sledovat, tam už asi byla spíš lepší Osaka. Gratulace Osace, ale pořád jsem z toho smutná a myslím si, že si to Péťa trochu prohrála sama na těch breakballech - ty nebyly odvrácené nějakým úžasným způsobem od Osaky. Moc jsem si přála, aby se zase štěstíčko trochu přiklonilo k Pete. Doufám, že bude letos pokračovat v dobrých výkonech a že toho ještě hromadu vyhraje! A držím pěsti na tu jedničku, i když teď to bude už těžké. Největší šanci vidím, když se jí podaří v první půlce +- obhájit co půjde, a hlavně přidat hodně bodů na Wimbledonu, nejlépe 2000 :) a pak úplně neodpadnout v d Americe a Asii v druhé půlce. Tam by mohla být šance. Sezóna je rozjetá pěkně se skoro dvěma tisíci body po lednu.
Reagovat
Jan
V závěru zápasu to tenisový bůh zkoušel s deštěm, ale ani zatáhnutí střechy Petře nepomohlo.
Reagovat
Patik
Miestami som už mal obavy že tie nevyužité matchbally budú stáť Naomi celý zápas..čo by bola škoda lebo bola celý zápas lepšia..zaslúžene na jej vek celkom psychicky odolná aj napriek tomu že ju tu vzalo to dokázala ustáť a koncentrovať sa..má obrovský potenciál čo samozrejme uvidíme v budúcnosti..no obhajoba bude zaujímavá.
Reagovat
lvicek
Celý zápas ne, v prvních dvou třetinách prvního setu byla lepší Péťa.
Reagovat
Patik
Toto bol podľa mňa po psychickej stránke veľmi náročný zápas..Kvitová trošku ubrala na výkone a presnosti v druhom sete..japonka mala vďaka tomu matchbally ktoré nevyužila čo naopak posilnilo Petru a mala si udržať to momentum po získanom sete..tých nevynútených chýb tam bolo príliš veľa a stálo ju to psychickú výhodu a zápas no..Naomi mi i tak prišla o čosi lepšia mohlo to byť vkľude v dvoch setoch.
Reagovat
Meceon
V tom případě škoda, že nevyhrála s osakou hsieh,lebo bola dva sety lepsia... hlupáku
Reagovat
Patik
No keď bola lepšia tak prečo nevyhrala..samozrejme musíš prejsť k osobnému útoku nefandíš ty náhodou Nadalovi ?
Reagovat
Pe3k
Pěkné finále, gratz Naomi. Petra nemusí smutnit, naopak odehrála supr turnaj a ukázala kdo je česká 1!
Reagovat
sosna
Tak pořád je mi smutno, ale přesto to byl pro ČR skvělý grandslam.
Tak odpočinout, zregenerovat a jdeme zase do toho, holky.
Jen doufám, že se brzy chytne Katka. Mám ji ráda, letos se hrozně vyhazuje.
Reagovat
Jabadu
Katka je podle mě budoucí No.1. Má už jiné podmínky ke svému růstu (Černošek) a svou zarputilostí a výbornými fyzickými předpoklady je to jen otázka času.
Reagovat
EllNino
?? no to určitě, s jejím servisem bude ráda, že se někdy dostane do dvacítky
Reagovat
Ondra979
:)) tak urcite se muze zlepsti ale Nr1 je scifi, vzdyt zatim nic velkeho neuhrala. na gS bida
Reagovat
Dobry-den
Tak ten se poved :D
Reagovat
bIbec
Katka už jedničkou je nějakou chvíli .-)
Reagovat
Jabadu
Přidal bych jednu noticku, která specifikuje Česko, jako zemi nesmírně schopných a pracovitých lidí, kterým kazí úžasný život pověstná závist:
Všechny české tenisové hvězdy většinou nejsou produktem promyšlené politiky státu (jako je to v severských nebo alpských zemích).
U nás vyrůstají tenisové star za nezměrné oběti rodičů. Buďme rádi za Černoška (a Babišovy love), že se najdou takoví vizionáři, kteří vám dají 5+10. Všude na světě nemyslitelné. A to Petra v dětství nedostala od státu ani vorla!
Reagovat
Nola
Petrina zaverecna rec, slzicky na krajicku mala nielen ona, mam ju velmi rada
Reagovat
FulnekUltras
Na jednu stranu velká škoda, že jí Li Na nemohla předat trofej pro vítězku - zároveň ale dobře, že Naomi si mohla tento ceremoniál na rozdíl od USO konečně užít opravdu naplno.
Reagovat
Nola
Naomi je zatial skromne mladatko, verim, ze jej to vydrzi a nedopadne ako Ana Ivanovic, zaujem medii vela hviezd nezvladlo, napriek tomu, ze mam Petru velmi rada, Naomi nejde nepriat
Reagovat
dadaft
podle mě rozhodl trošičku horší forhend Petry, jinak srovnatelná kvalita.

Naomi je stejně jako Petra přímo dělaná na velké zápasy.
Reagovat
hippos
trosku horsi? ty nevynuceny chyby ala 2 metry do autu?
vysledek je pro Petru az moc priznivy
Reagovat
jirkaS
S.Hawking říkal něco o paralelních vesmírech,
jak to asi dopadlo tam? ;-)
Reagovat
slacker
VYhrala Pliskova ve dvou setech 6:4, 6:1
Reagovat
Torn
:D:D:D
Reagovat
Kozoroh
Každopádně gratulace Naomi k druhému GS titulu v řadě, zařadila se do společnosti jmen jako Chris Evertová, Evonne Goolagongová nebo Venus Williamsová, které vyhrály svůj druhý grandslam hned po tom prvním.
Reagovat
smazaný uživatel
naposledy Capriati (2001)
Reagovat
Mayo
Jennifer bola moja srdcovka (:
Reagovat
Jabadu
Petra je potřetí v kariéře světovou dvojkou. Možná to nebude takový happy end, ale věřím, že letos se No.1 stane. Velká šance je po IW. I kdyby to nevyšlo, budeme jednou prstíčkem hrabat, lomit rukama, lomit nohama ...
... svůj širák odhazuji v dál a poklekám před tebou, má paní.
Reagovat
kada.tom
jo no, po IW je šance, ale je taky třeba uvažovat nad tím, že Petra obhajuje Petrohrad a Dauhá, to je celkem 1370 bodů, nemýlím-li se, takže ono to zas tak jednoduché nebude. Ale souhlas, taky věřím, že letos se Petra jedničkou stane :-)
Reagovat
hippos
tak to tezko
Reagovat
Ondra979
tezko tezko, ted obhajuje pres 1000b, pak chvili asi malo, ale pak MAdrid,to bzmusela zazarit v IW a Miami a pak neco vyhrat i na antuce zas..ale Naomi pravdepodbone udrzi post nr1 do US open jestli nebude mit nejaky necekany vypadek.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jinak mít tři tituly, jeden Premiér 5 a dva GS, to je fakt výživné portfolio :))
Reagovat
aape
ale na No.1 to stačí
Reagovat
Meceon
A jak smutné...v porovnání s kariérou kvitove
Reagovat
hippos
...ktera je ale skoro o 8 let starsi
Reagovat
Nola
boze.... kolko hracok by menilo karieru Petry s tou svojou, Petra este nepovedala posledne slovo, jedna prehra vo finale nic neznamena, aspon bude este viac na sebe pracovat
Reagovat
kada.tom
Naomi jakoby zase nevěděla co má dělat :-D
A teda trofej drží s velkými problémy ... to Petra by věděla co s ní :-D
Reagovat
Herbert_Hoover
Petře za bojovnost všechny body..ovšem Naomi je fakt dračice..ve 21 letech být jedničkou a mít dva GS..klobouček. Šampionka, sebevědomí má na rozdávání a umí se zkoncentrovat v těžkých chvílích, kdy se očekává že se hračka spíš složí. Na to že není mentálně ani fyzicky na vrcholu a že Asiatky obecně dospívají později, je to fakt úkaz. Jen tak dál, je to taky sympatanda. :) Pěkné finálko.
Reagovat
smazaný uživatel
Osaka, dobry tenis..A to si myslim, ze ma este stále slabiny vo svojej hre...Ak na nich popracuje, bude este lepsia...

Kvitová skoda, mala formu, prijatelný žreb, svoje šance v prvom sete..Mozno zmeskala prilezitost na jediny hardový GS..

Tenis to bol solídny, ale zápas trochu postrádal výmeny...Holt, dve ranarky...
Reagovat
Fandina
Škoda, Petra nebyla dneska v zoně a i když se jí povedla otočka ve druhém, ve třetím byla Naomi o chlup lepší. Věřila jsem, že tentokrát jednička vyjde. Ale nevadí, hrála pěkně, konec patřil jiné.
Reagovat
LukasH
První set si Petra prohrála sama, jak všechno vykazila na ty breaky. Druhej zazracě otočila i díky kolapsu Naomi. Ve třetím nemohla dělat nic. Naomi to rozhazovala a Petra se neměla moc čeho chytit ..
Reagovat
Fandina
Ve třetím byla škoda podání, o které přišla a Naomi už svoje držela. Kdyby toho nebylo, tak to mohlo být i opačně.

Celý zápas se mi Petra nezdála v laufu, jako tady v jiných zápasech. Tam mi připadala, že víc útočí, tady se mi někdy zdálo, že zbytečně hraje doprostřed na Naomi. A ve třetím setu byla možná i trochu unavená. Ale jinak to od začátku nebyly robocop.
Reagovat
Fandina
Ale faktem je, že Naomi od začátku působila přesvědčivě. Dobře podávala a celkeově hrála rychle, bez zbytečných prodlev. Proti jejímu podání se hrálo ve třetím hodně těžce. Vyhrála ta lepší. Zaslouženě.
Reagovat
Michaelus
Škoda, ale dneska prostě Petra potřebovala robocop. A ten nepřišel. I tak čest za to, jak bojovala (emoji srdíček :D)
Reagovat
Fandina
Přesně, nebyla v zoně a nakonec, jak to dopadlo. Moc nechybělo.
Reagovat
a.magerova
Gratulace vítězce.
Reagovat
Hector21
jsem věřil, že se Japonka sesype jak lacinej stan a opak byl pravdou :(

palec nahoru pro obě, to byl boj jak má být...WTA na nejvyšší úrovni
Reagovat
FulnekUltras
Peťa ji potřebovala vytáhnout ještě tak dva tři kolíky - čo už...
Reagovat
Nola
tie 3 BP v uvodnom sete mala premenit, zapas by sa bol asi vyvijal trochu inak
Reagovat
FulnekUltras
je to tak...
Reagovat
George_Renel
Vyhrála o fous lepší tenistka, tozhodl podle mě 1. set. Škoda, že Petra nešla na první podání jako 1.
A jinak tam byly nějaké poznámky o penězích pro ženy. Já si troufnu tvrdit, že divácky toto finále převýšilo bohatě obě SF mužů, kde by se měly peníze spíš vracet.
Reagovat
FerrariF50
Tak to zas jo, ty semifinále mužů byly strašná tragédie.
Reagovat
spaniel
Myslíš to jak legendy byli tenisove mnohem lepší než soupeři a psychicky nekolabovali každé 3 gemy? Proč by za to měli vracet peníze? :D
Navíc odměny jsou za generování peněz, ne za drama.
Reagovat
George_Renel
Kdybys trošku pozorněji četl, napsal jsem jasně - divácky lepší.
A to vracení peněz je pochopitelně nadsázka, která se běžně používá po takových zápasech jaké ty SF byly.
Reagovat
spaniel
Rouboval si to na ty peníze, ale vůbec to spolu nesouvisí. Nedá se vycházet z jednoho konkrétního zápasu, I kdyby peníze byly za výkon, nasazení nebo drama. A to dle mě nejsou.
Reagovat
Fandina
Byla to nadsázka, fakt se divím, že to někdo nepochopil, obvzlášť, když to tam pak napsal. Kluci kluci, chce to trochu usměv do toho umírání. D
Reagovat
Torn
Gratulace Naomi, čest Pétě. Dneska to bylo dost o Naomi, která to zkrátka zvládla lépe, až na to drama ve druhém setu, kdy se nechala strhnout sílou okamžiku. Petře možná chybělo trochu větší drama v průběhu turnaje, bylo to až moc jednoznačné v její prospěch a přišlo mi, že od poloviny druhého setu je už bez energie. Naomi si vyhrát zasloužila, i ten los měla dost nepěkný, kde hrála s nepříjemnou Hsieh, Sevastovou, Svitolinou a Kájou. No, dnům není konec, Péťa určitě urve pažit ještě jednou.
Reagovat
FulnekUltras
takže se nedá nic dělat. Předpovědi o její hvězdné budoucnosti bych ovšem raději brzdil - teď je bohužel v laufu.

Každý, kdo někdy dělal nějaký sport, dobře ví, co teď Petra cítí. Už zítra to ale bude mnohem lepší. Nastoupená cesta je dobrá a vzhledem k okolnostem brutálního zranění ruky můžeme jako fanoušci oblíznout všech deset, že spoluprožíváme kariéru této mimořádné tenistky a hlavně člověka. GS ještě přijdou - pořád je o co hrát. No.1 je spíš jen statistický ukazatel, nic víc.

Děkujem, Peti, za letošní nádherné zážitky u klokanů. Pojď si za tím dál - pořád na to máš a to je podstatné.
Reagovat
Torn
Budu citovat někoho, koho dobře znáš "Karma je zdarma". Jestli byl důvod Petře nepřát AO, tak si to byl ty a ten tvůj fanklub maloburžoazních, pseudočeských fanoušků tenisu. :)
Reagovat
Kojinho
Tenhle bolševik přece nemůže mít ani ten nejmenší vliv na to, jestli fandit Petře.
Reagovat
FulnekUltras
právě od tebe je slovo "karma" pouze shnilá a notně páchnoucí, za každou cenu použitá berlička bez jakéhokoliv obsahu - ale to je u maloměšťáčků normál
Reagovat
Torn
Spolkni hořkost prohry Petry a jdi brečet do polštáře.
Reagovat
FulnekUltras
mám lepší věci na práci ;-)
Reagovat
Meceon
Osaka bere legendám sny...zase ji to svět nebude přát... Kvitová si to číslo jedna za svoji kariéru zaslouží víc než tahle dáma, které vyšly dva turnaje v kariéře
Reagovat
Torn
Tři.
Reagovat
MarcelPersch
LK Na je tak krásná... moc ji to sluší, bývala to se Serenou moje nejoblíbenější hračka.
Reagovat
raduz
Mně se Asiatky až tak nelibi.Na Li je však fakt něco.Děsně sexy je.Pozor,to je ale i Naomi!
Reagovat
MarcelPersch
Naomi se mnou nic nedělá, ale roztomilá je, to musím uznat.
Reagovat
FerrariF50
Na černošku je sice hezká, ale jinak se mi nelíbí a má rozpláclý čumák a neustále takový přiblblý výraz, ale každý podle svého vkusu.
Reagovat
FulnekUltras
asi tak ;-)
Reagovat
raduz
Po hodně dlouhé době jsem videl celý ženský tenisový zápas.Byl to vyrovnaný zápas,i když si myslim,že Osakaova byla přeci jen o trochu lepší.Upřimně však říkám, že napřiště zůstanu jen u občasných sledování.Fandil jsem Kvitovce,Naomi mám hodně v oblibě.Asi tak....
Reagovat
Mayo
Škoda Péťa, ale Osaka je veľká tenistka 2 GS po sebe plus 1-tka klobúk dole. Jednoznačne najlepšia hardová hráčka na svete.
Reagovat
slacker
posrali to opet novinari, letosni Ao se drzreli kupodivu zpet tak nase postupovaly ale pak pred finale zacali opet chrlit tuny spekulativnich clanku a tim to jako vzdy bezpecne zakrikli
Reagovat
vendulkabendulka
Novináři chrlí tuny spekulativních článků, ty jako k***t je všechny čteš a kvůli tomu pak Petra prohraje..
To musí být těžký život.
Reagovat
Jan
Je to o tom, jak se tím Petra nechala ovlivnit. Všichni ji viděli jako jasnou vítězku.
Reagovat
Dobry-den
Dneska to nešlo. Naomi si s Petrou dělala co chtěla a nebýt kolapsu ve druhém setu, tak by to bylo docela nudné finále.

Petra se dneska vůbec nedostala do 'zóny', ale skvělá hra Naomi na tom měla svůj podíl...

Naomi patří obrovská gratulace k titulu i k postu světové jedničky a mám takový dojem, že ji teď z trůnu hned tak někdo nesesadí. Ale se 2 vyhranými GS je tam zcela zaslouženě!
Reagovat
Nola
Petra hrala skvele, skoda.... nadherny zapas, je mi to luto, velmi som jej to priala
Naomi gratulujem, po Serene tu mame asi novu vladkynu, ktora, ked bude takto hrat, nebude mat zrejme konkurenciu, oproti Serene ma lepsi pohyb, jej vyhry na GS nie su nahodne, 2 GS po sebe v takom mladom veku....
Reagovat
FerrariF50
Tak 2 češky v semifinále a Osaka nám z toho udělala takový hodně hořký konec. Holkám děkuju za to, co zde dokázali ale stejně, je mi z toho teď momentálně na nic :( Osaku od teď nemusim a fandit ji rozhodně nebudu, pokud nebude hrát s Kongem.
Reagovat
Jan
Petra udělala víc chyb. Nebo ji k nim Osakaová donutila. Osakaová hrála dobře. sporné brnkání míčku o síť při jejím podání v tiebreaku 1. setu by asi nic neřešilo. Petra nevyužila šanci na začátku 3. setu a pustila Osakaovou zpět do zápasu.
Reagovat
Meceon
Už v roce 2010 měla být světová jednička, nespravedlivé
Reagovat
EllNino
2010 byla 30.
Reagovat
Meceon
2011...hnidopichu...kdo chtěl,pochopil
Reagovat
FulnekUltras
body na konci roku 2011 jsou rekordní - a konkrétní příčka nehraje roli
Reagovat
Torn
Příčka hraje velkou roli, ty nehraješ roli.
Reagovat
FulnekUltras
a tak jediný větší kariérní úspěch Plecha ti vyloženě přeju ;-)))
Reagovat
Jabadu
V tomto roce se ještě hraje Wimbledon. A já mám tušáka ...
Reagovat
svetova.dvojka
Nekopíruj moje myšlenky...
Reagovat
Jabadu
Já jsem originál. Ty jsi až druhý.
:-)
Reagovat
kada.tom
Krásné finále, nedá se nic dělat. Naomi přeji titul i trůn, zasloužila si to posledními výkony v poslední době :-)

A ono ... Petra se k té jedničce možná za chvíli dostane, přeci jen obhajoba Naomina vítězství v IW je za rohem.

Myslím, že Petra bude nakonec spokojená a my koneckonců také :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Ve Wimbledonu vidím Petru jako největší favoritku... !
Reagovat
Fransoas
Údery od Japonky ze základní čáry byly famózní a současně neuvěřitelné.Absolutorium pro Petru.Musí se uznat,že byla o malinko lepší na forhendu a pohybu.
Reagovat
dadaft
dnes chyběla větší jistota na forhendu...
Reagovat
aape
Naomi byla prostě lepší dnes, ale i tak Petro díky
Reagovat
VlS
Naomi si to uhrála sama a titul si zaslouží. Možná se díváme na růst nový legendy. Petra nezklamala a bojovala do konce, holt nebyl její super zabijáckej den.
Reagovat
Ondra979
nevadi neadi, diky i tak PEtro, urcite ta sance jeste jednou prijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace. Byla dnes lepší, i když zápas zdramatizovala a dala Petře šanci.
Přeju jí, že si na rozdíl od US open může užít vítězství.
Petra je bojovnice. Cenný výsledek na úvod sezony.
Pojď!
Reagovat
Hook2424
Neměla náhodou vedle svého jména na US open 2018 americkou vlaječku?
Reagovat
dadaft
ne
Reagovat
Kozoroh
Rozhodla jistota na podání, servis Naomi byl dnes spolehlivější.
Reagovat
EllNino
Lepší vyhrala, nevadi, Petra se snažila, ale nestacilo, ale ohromně to mrzí, bohužel :(
Reagovat
slacker
hepyjend se nekona :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Naomi, respekt před Petrou, že se vyhrabala z bahna druhého setu, do kterého sklouzla, protože předčasně doufala v bahenní masáž.

Hezký zápas, a jsem rád, že už skončil, páč mám jen jednu hercnu.
Reagovat
vojta91
o co jde? daně by stejně neodvedla, tak jestli vyhrála, nebo ne je úplně jedno..:)
Reagovat
dadaft
král je mrtev, ať žije král.

POZDRAVTE NOVOU NO.1

škoda, že to není Petra
Reagovat
com
gratulka :)
Reagovat
EllNino
Aspoň jednu radost máš :)
Reagovat
Jabadu
Rozhodlo pět nevyužitých brekballů v prvním setu. Ale i tak můžeme být spokojeni. Přátelé, kdo z vás to má?
Reagovat
svetova.dvojka
Já ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Fandila som Petre co to slo, ale Naomi proste lepsia.
Reagovat
PepinoCZ
Vyhral studeny psi cumak
Reagovat
svetova.dvojka
Je to zvíře...
Petra byla objektivně horší hráčkou.
Reagovat
Hook2424
Nevyrovnaný výkon... Jako vždy!
Reagovat
SpacialRecognition
že až na ty odvrácené mečboly, to byla kopie zápasu Osaka - Karolína.
Reagovat
vojta91
Dnes večer v Lounech na náměstí velkolepý oslavný ohňostroj, přijďte všichni..!
Reagovat
Torn
:D:D:D Trpká hořkost hroznů, co? :)
Reagovat
vojta91
co tím básník myslí? :)
Reagovat
slacker
Ze Louny patri do vinne oblasti kde se tak nedari hroznum jako ve slunne Italii
Reagovat
vojta91
už je podle geografického rozložení to je více, než jasné, takže nevím proč to sem cpeš.. si objevil Ameriku..
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je možný, že FH po lajně čekají všichni, jen ne Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
Křeslo má na zdůraznění objektivity tenisky New Balance.
Reagovat
spaniel
Teď nebo nikdy... Doufám že si teď Osaka uvědomí jak je blízko. Má na to minutu.
Reagovat
Fandina
Petrušku, zkus to zase otočit. 4:5 Pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Teď to holátko na servisu nedá.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
A co teď?
Reagovat
Dobry-den
tipuju čistou hru a eso na závěr
Reagovat
smazaný uživatel
Tyjo člověk má občas chuť na jejich adresu pronést něco hrozně nepěkného. Jak se ti jejich trenéři drží?
Reagovat
marsden
Japonci maj jinou psychiku, nesesypou se:((
Reagovat
kada.tom
což nám Naomi ukázala v závšru druhého setu
Reagovat
Hook2424
...začne hrát, až když jí teče do bot!
Reagovat
FulnekUltras
Pořád na to máš, Peti. Pooooooooooooojď si za tím !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
spaniel
Opáčko druhého setu...snad bude další vývoj stejný!
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát v tomhle zatím Naomi nebrejkla. Třeba teď!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je zas Naomi prostě lepší. Petra z toho zápasu příliš mnohokrát vypadla. Finále tohle neodpustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Naomi, sesyp se zas!
Reagovat
Jabadu
Naomi je opravdu velká hráčka. Její éra bude připomínat tu Sereninu.
Reagovat
kada.tom
teď to vypadá zle
Reagovat
Dobry-den
Ona je fakt skvělá.

Vadí mi, že drtí Petru, ale nedá se s tím nic dělat.
Reagovat
George_Renel
Od začátku 2. setu šlapu s Petrou, ale už nemůžu. Po 35km mi došlo, snad to dotáhne sama.
Reagovat
a.magerova
No... jednou jsem zkoušela šlapat a dívat se na Rogerův zápas... po nemnoha minutách jsem toho musela nechat... zvýšený tlak z fandění spojený se šlapáním dosahoval infarktových hodnot a velmi tenkou hranici mezi životem a smrtí... ;-)
Reagovat
George_Renel
Je fakt, že při tenisu s Petro šlapu v průměr o 3 km rychleji. :-)
Reagovat
a.magerova
Mi se nejlíp šlape při sledování komedií nebo poslechu svižných písní... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
míček po míčku, Kočičko... holátko Ti pěkně znejistělo.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
vojta91
u Hrdličků již šampaňské zvětralo a tak jde Michal do sklepa pro další..
Reagovat
Torn
Hlavně nebreč.
Reagovat
vojta91
sám nebreč
Reagovat
baggik
Tak a teď se tady bude zase houfně modlit aby se Osaka znovu zhroutila při mečbolech. Jste úžasní no. Mám rád Petru, je to naše bojovnice, pamatuju si její obraty s Kuznou a dalšími a bylo to skvělé, euforie. Jenže tam se Petra vždy část zápasu neskutečně trápila aby se pak vrátila strojově přesná. Zatímco dneska je prostě soupeřka lepší a přát někomu výbuch, psychický kolaps to já neumím.
Reagovat
kada.tom
Pořád se nic hroznýho neděje, je to "jenom" jeden break, ten může (ale také nemusí) být rychle pryč.
Reagovat
dadaft
doufal jsem, že ve třetím bude Petra od začátku tahat za delší konec....... je třeba uznat, že Naomi to nezlomilo..........
Reagovat
Fransoas
Vrátila se ke svému servisu a pomalu se bohužel řítí k zisku.Kéž by to tak nebylo.
Reagovat
Dobry-den
Bohužel, Naomi je natolik dobrá, že si tuhle dramatickou vložku pro diváky mohla dovolit, ale teď už si to zcela v klidu pohlídá, to mi věřte.
Reagovat
Fransoas
Měl jste bohužel pravdu.
Reagovat
filp
Rozhodne podani hracek, to je rozdilove, Naomi si jim pomuze, Petra mene.
Reagovat
Fransoas
Každý zápas končí posledním vítězným úderem.jak japonka potvrdí servis,bude to už kritický.
Reagovat
FulnekUltras
teď to bude na krev. WTA houpačka jako prase.

PUMPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Bojuuuuuj ty pindo
Reagovat
Jabadu
No jo, no. Fyzička.
Reagovat
PetaM
Boha, už zase!
Reagovat
kada.tom
A jéje :-(
Snad Petra rychle odpoví.
Reagovat
MorusRubra
Tak, ten kdo to zakřikl, si půjde dát facku.
Reagovat
Fandina
Ne, Petruško, ne prosím, nějak jí zase nejde podání.
Reagovat
Mayo
Kto vie či zápas sleduje Berďulka
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, ale před zápasem, který hrál s Rafou řekl, že se bude na jeho zápas dívat, to ale bylo ve vlastním zájmu, nicméně stejně prohrál.
Reagovat
Fandina
Ach jo.
Reagovat
Game.Set.Match
Len si zakrič, poď!!!
Reagovat
Mayo
Teraz Péťa forhend po čiare ako Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se na těch Japoncích strašně líbí, že si nenechají zkazit náladu. Jejich miláček přinejmenším zkomplikoval prakticky vyhraný mač a oni si to dál užívají.

Asi ta kultura respektu k vítězství druhého.
Reagovat
dadaft
oni si užívali i kamikaze
Reagovat
smazaný uživatel
"Citation needed"
Reagovat
misa
:)
Reagovat
spaniel
Na druhé straně Chudák Osaka...jedno vítězství se nemohla vychutnat, druhé jí uteče mezi prsty.
Reagovat
PetaM
Ještě jí nic neuteklo :)
Reagovat
kada.tom
však ještě neprohrála, pořád bych řekl, že má vysoké šance vyhrát
Reagovat
Jabadu
Pokud budeš mít pravdu, osobně tě pochválím před nastoupeným tenisportálem. Opravuji: Před rozvinutými červenými trenýrkami!
:-)
Reagovat
MorusRubra
Hlavně to nezakřikni a neoslavuje předčasně, Osaka se ještě může oklepat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě nás čeká spousta výkyvů a zvratů.
Reagovat
Jabadu
Viděl jsem filmy Vyvolený a Skleněný. ONA je VYVOLENÁ!
Reagovat
slacker
jeste ti chyby shlednout film Rozpolceny
Reagovat
Jabadu
Drž všechny palce, bratře v trysku!
Reagovat
Mayo
Ja som videl reality show Vyvolení
Reagovat
Torn
Tím bych se nechlubil.
Reagovat
Torn
Tady se spíš hodí, která z nich je zrovna rozpolcená. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lvice je zase česká :D
Reagovat
Fransoas
Teď bude jeden z bigpointů.
Reagovat
Game.Set.Match
Teraz zobrať servis.
Reagovat
Kojinho
To je hrozný, jak na anglickým Eurosportu tak očividně fandí Osace.
Reagovat
spaniel
? Dívám se a nesouhlasím. Vždy víc mluví o té, co je dole.
Reagovat
Kojinho
Aha, jestli je to jinak, tak se omlouvám. Měl jsem to na anglickým jen od začátku třetího.
Reagovat
Kozoroh
Fúha, finále nabralo grády...
Reagovat
d@ve
Máte pls někdo YouTube stream FullHD?
Reagovat
Ondra979
tak super, uz jsem neveril, ale to je proste tenis. Ted je to priblizne50-50, psychickou vyhodu ma Petra ale hlavne drzer servis..
Reagovat
Jabadu
Malověrní byli právě probuzeni!
Po vyřazení důležitých figur se bílá královna probouzí a za pomoci silných věží chystá rozhodující úder.
Tuhle šachovou partii napsal sám Bůh!
Reagovat
Mayo
Péťa fenomenálny obrat ala Novak Djokovic :O
Reagovat
PetaM
I kdyby to nevyšlo, ten obrat byl neskutečný! Odvrácení 3 MB v řadě, to bylo fakt něco!
Reagovat
Fandina
Přesně, to je neuvěřitelné, kolik tváří může Petra mít.
Reagovat
vojta91
doufám, že u Hrdličků to šampaňský neodbouchli už při těch matchballech..
Reagovat
Torn
Já si myslim, že Karolíně je to nějak jedno. :D Ale jak se říká, podle sebe soudit tebe.
Reagovat
PetaM
Asi tak. Netuším, proč se tady musí ta Kája tahat, když ani nehraje ...
Reagovat
Torn
Protože někteří neunáší to, že Naomi vyhrávala a když Petra vyhrála druhý set, některým fanatických fanouškům Petry naskočil hřebínek. :D
Reagovat
PetaM
Hrůza no. Chápal bych, kdyby tam místo Osaky byla Kája, ale prostě tahat u zápasu Petry Káju a u zápasy Káji Petru, to je fakt něco :D
Reagovat
Torn
To víš, Kája je Petry nechtěné siamské dvojče, které na ní přirostlo. :D
Reagovat
Andrew89
com ovi to jedno neni:D
Reagovat
Andrew89
com ovi to jedno neni:D
Reagovat
vojta91
tak urcite..! :-D :-D
Reagovat
Torn
Tak vylízaný komentáře tu máš dost, takže asi tak. :D
Reagovat
vojta91
když dochází věcné argumenty, přichází na řadu urážky..
Reagovat
kada.tom
NESKUTEČNÝ!!!

PETRA UP, NAOMI DOWN!

Petra utekla Naomi ze šílenýho stavu a Naomi se na konci setu naprosto rozložila, zajímavý, že tohle se jí nepřihodilo v září proti Sereně, tak bych to možná čekal spíš!

Petra ale neskutečně zabojovala a zápas jde do 3. setu!

A co víc! Petra ho začne na servise!

Jsem moc zvědav jak se obě dvě vypořádají s tím, co se v předešlých minutách stalo. Moc bych chtěl, aby se Petra zakousla a cupovala a cupovala (ne sebe) ...
Reagovat
Game.Set.Match
Ak tento moment nevyburcuje Petru a nezlomí Osako, tak potom už neviem čo sa ešte udeje v tomto zápase. Peťa rozbiju na ...!!!
Reagovat
Aussie
Zatím jej ale odložím stranou. Skvělé, Petro!
Reagovat
Empe
Ještě, že mají u týmu doktora. :D :D
Reagovat
FulnekUltras
A teď holátku trochu nabouráme "jistotu" třetího setu.

Máš na ni, Peti.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Torn
Brutální selhání Osaky, která absolutně darovala druhý set, tohle jí bude stát možná i trofej...
Reagovat
FerrariF50
Jooooooooooooooooooooooo !!!! Tak to je neskutečný obrat tohle :)
Reagovat
aape
tak ještě není konec, Petro doraž ji!!
Reagovat
spaniel
Joooo. Odvracene 3 MP Osaku úplně rozhodili.
Reagovat
Fransoas
V tuto chvíli má Petra psychologickou výhodu.Mohla by toho využít.
Reagovat
smazaný uživatel
To je neco pro moje srdce.
Posledne Tottenham v 90+4 na Fulhamu a za 12 sekund konec a ted tohle. :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Tohle už vypadá jasně, Naomi to absolutně nezvládla, je mi jí líto, tohle si nezasloužila a jestli to fakt prohraje, bude ji to asi strašit hodně dlouho.
Reagovat
fujtajblick
a Petra by si to zasloužila? p.s. ještě není konec
Reagovat
Fandina
Nevím, která dáma splukomentuje na ST2, ale říkala, že na Petru zřejmě přišel na začátku druhého setu útlum. Doufám, že to tak je a Petruška bude pokračovat v tom, jak hrála koncovku druhého. Pojď!!!
Reagovat
aape
zaslouží si to, co ustojí, doteď to neustávala Petra
Reagovat
Roger_Federer
Respekt
Reagovat
Fandina
neuvěřitelné, fakt toho se jen tak nevidí
Reagovat
smazaný uživatel
Optimismus místo poraženeckého alibismu!
Reagovat
Roger_Federer
Souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odevzdaný pohled a postoj té Naomi tak sluší... Je jako oddaná manželka z Polynésie, která ví, jak udělat muže šťastným. A snad i ženu. Jsme přece moderní.
Reagovat
PetaM
Pooooooooooooooooooooooooooooooojď!!!!!!
Reagovat
jirkaS
vydra :-D
Reagovat
dadaft
bez tajbrejku prosím - podávat ve třetím jako první
Reagovat
FulnekUltras
Teď se ukáže. Na returnu ji máš.

POOOOOOOOOOOJĎ JÍ DÁL DO HLAVY, HOLČIČKO NAŠE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Amputace
Ten ženský tenis je skutečně přehlídka lability :D
Reagovat
spaniel
No nezaslouží si stejné peníze? :D
Reagovat
Roger_Federer
Dle me by nam meli platit, ze se nato divame
Reagovat
Jabadu
Ridley Scott možná právě bere do ruky pero ...
Reagovat
Fransoas
Petra utekla ze tří mečbolů.Je to jěště nadějné.
Reagovat
mahycek
Ty vole, orosil jsem se na čele.
Reagovat
Kozoroh
Pozoruhodný obrat od Petry, který už jsem nečekal...
Reagovat
Fandina
Petruško a teď by to chtělo opravdu brejk, fakt, TB by byl moc na nervy.
Reagovat
kada.tom
teď je to na Naomi, ale chtělo by to, aby Petra zabojovala a zkusila jí to podání sebrat!
Reagovat
jirkaS
hustý
Reagovat
baggik
Tak tomuhle se říká strach z vítězství. Ty ženské jsou trošku labilnější. Tohle zítra neuvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku. Asi jako je Janeček trošku bohatší než my všichni dohromady :)
Reagovat
Mayo
Dobre píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Odvrati 3 MP, break, 30-0 a lost serve...
me jebne
Reagovat
kada.tom
naštěstí nikoliv :-)
Reagovat
smazaný uživatel
podarilo se zakriknout :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proto většinou nekoukám na ženský tenis. To je často bitva hormonů spíš než tenisových umů.
Reagovat
spaniel
Jj...
Reagovat
FerrariF50
Teď to hlavně udrž to podání,... prosííííím !
Reagovat
smazaný uživatel
Blahoslaveni, kteří uvěřili, jejich je výhra čtyřicetinásobná!
Reagovat
FulnekUltras
lásko NAŠE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
to vítězství bude sladké jako žádné před tím,,,,,,,,, doufám

((( pojď )))
Reagovat
kada.tom
bylo by to sladké přesladké, ale je to pořád nesmírně daleko
Reagovat
baggik
Co je sladkého na tom, že se nějaký sportovec psychicky složí a odevzdá vyhraný zápas? Mně to tedy vždy přijde spíše smutné.
Reagovat
kada.tom
POOOOOOOOOOJĎ!

Tak tohle Naomi nezvládla a dává Petře čuchnout!
Petro, hodně rychle podrž své podání a ideálně co nejrychleji využij rozpoložení Japonky!
Reagovat
Fandina
5:5 Petruško ty jsi jednička ... jooooooooooooo pojď to otočit.
Reagovat
jirkaS
mód plíšková?
Reagovat
FulnekUltras
POOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ a nenech jí to jen tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!

I soupeřka má nervy, ne že ne...
Reagovat
Torn
Spíš díky tomu, že má soupeřka nervy.
Reagovat
Fransoas
V 10 gamu - pokud jí bude vycházet servis - je to jasné.
Reagovat
spaniel
Toto bylo neskutečné. Snad se teď Osaka lekne výhry.
Reagovat
kada.tom
tak tohle se Petře povedlo, teď je otázkou jak tu následující hru Naomi zvládne
Reagovat
jirkaS
že by ještě?
Reagovat
Fandina
Uff, 4:5, ale teď by to chtělo zabrat. Pojď ještě.
Reagovat
slacker
coze? nas stremu stale prohrava 15:40
Reagovat
FerrariF50
streamy jsou opožděné.
Reagovat
slacker
opozdena je hlavne CXeska televize a cely ten koncept prodeje prav ktery znemoznuje volnou soutez, at kazda teklevize soutezi nkde si prenos naladim a ne ze Euriosport bude blokovat vysilani ostatnim
Reagovat
spaniel
Prodej práv je volná soutěž...
Reagovat
slacker
jak videt tak neni, evidenten si je nikdo jiny nez Eurosport pro Ceskou republiku koupit na primy prenos nemuze.
Reagovat
spaniel
Tak koupil to jeden, děláš jak kdyby se to vůbec koukat nedalo. ČT se mělo víc posnazit. Není to prvně co něco zmrsili.
Reagovat
slacker
jo prej to nedava ani O2, zcela evidentne to blokuje eurosport s pochybnym pravem ekluzivity
Reagovat
spaniel
Jsi právník? Máš analýzu že je to pochybné?
Reagovat
slacker
co ma volna soutez spolecneho s pravnickymi nesmysly ktere volnost omezuji?
Reagovat
spaniel
To je snad jasné...pokud soutěž vyhrajes, tak právo tě chrání. Přece nezaplatíš abys pak zjistil, že to vysílá někdo další, kdo v soutěži neuspěl.
Reagovat
slacker
tak pravo by melo podporovat konkurenci a ne monopol ktery je skodlivy. At si to muze koupit kazda televize bez omezeni, pak by pochopitelne ale nemohli ruzt ceny prav do astronomikcych vysek a mohlo by si to dovolit koupit jeste vice televizi
Reagovat
spaniel
Jaký smysl má prodej práv, které si může koupit každý? To jako že by to u nás mělo 5 televizí?
Reagovat
slacker
presne proto je prodej "prav" nesmysl. je to umela vec dana lobingem u zakonodarcu neco jako stravenky.
Reagovat
spaniel
Bez prodeje práv by ve sportu bylo mnohem méně peněz. Bez s tím socialismem víš kam, vše zadarmo, už jsme viděli kam to vede.
Reagovat
slacker
spackanae finale, halvne 2 set
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova dont quit!
Reagovat
Mayo
Osaka nová hardova kráľovna :O
Reagovat
Amputace
Hm. Nevím, ženský tenis nemám vůbec nasledovaný, ale ta Osaka mi připadá dost komplexní. Pálí tam neskutečné dardy, má dobrý servis i skvělý pohyb. Vzhledem k její útlé tělesné konstituci se mi to zdá hodně zvláštní.
Reagovat
dadaft
zas tak útlá není.
ale hráčka je to fantastická, o tom žádná.........
Reagovat
stefankelner
Ona len tak vyzerá, na 160cm, ale má 180cm.
Reagovat
FerrariF50
jj to jsem tu psal přesně, že než jsem si vyhledal kolik měří, myslel jsem si, že je to malý prcek a nechápal jsem ten první servis a ty esa.
Reagovat
kada.tom
a je to ... skoro
Reagovat
kada.tom
Naomi, zdá se být, nepřekonatelná, funguje jí všechno a Petra už mi přijde taková napůl odevzdaná ... ale třeba se hecne ještě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď hlavně ne zbrklý return.
Reagovat
FulnekUltras
následujíci game za stavu 3:4 už hodně napoví.

POOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ DO NÍ FEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Aussie
Já vím, je to její styl, ale kdyby se Petra nesnažila pořád vyhrávat všechny returny jednou ranou, byla by na tom líp. Prostě, trochu ubrat, aby to vždycky nelétala za lajnu.
Reagovat
vrabejka
BOJUJ!!!!
Reagovat
Torn
Si myslíš, že nebojuje?
Reagovat
SpacialRecognition
rozhodně nehraje líp jak proti Karolíně. Ale nervozní petra jí to ulehčuje
Reagovat
Torn
Petra byla nervozní až možná v TB, ale spíš od druhého setu.
Reagovat
Kozoroh
Naomi ukazuje, že se umí vypořádat s tlakem Petry a rovněž ukazuje psychickou sílu - otáčení gemů z 0-30, 0-40. Masha a Genie nebyly tak houževnaté, jako je Naomi.
Reagovat
FulnekUltras
nová doba ;-)
Reagovat
slacker
strema na Kvitova - Osaka. vypda to na nejaky fake

https://www.youtube.com/watch?v=5jiJQCZ7Dm8
Reagovat
smazaný uživatel
Péťa si právě uvědomila, že hraje i za Novaka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi fandí Nadalovi...
Reagovat
aape
škoda kdyby se Petra tak nevyhazovala v situacích kdy se objeví šance
Reagovat
PetaM
Všechno zahoď :D Míčky nemají jít do kurtu. Taktika dobrá :D
Reagovat
dadaft
no, teď už to lítá ven,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Být jsem Česky fanoušek, tak to nelze neprat Japonce. Druhy GS po sobě proste není náhoda.
Reagovat
Fransoas
Máte úplnou pravdu.Japonka hraje famózní tenis.Ve druhém setu má lepší hru na returnech.Musel by se na rozjetou soupeřku stát zázrak.Už tomu moc nevěřim.
Reagovat
smazaný uživatel
0:30 - 4 outy a game Osaka
Reagovat
EllNino
Petra neunáší situaci, bohužel...
Reagovat
spaniel
Jo, padla na ni deka. To jsou šílené outy.
Reagovat
FulnekUltras
psychosomatická krize
Reagovat
Torn
Já si myslím, že je možná trochu bez energie, tím jak měla všech0yn zápasy jasné a kratší, neprohrála set, tak jí tohle asi vnitřně zaskočilo možná víc než čekala.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně totéž se muže zítra stát Nadalovi. Poměrně jednoduchý postup do finále a následný těžký soupeř není dobře v žádném sportu.
Reagovat
steve79
Zapas je vyrovnany, ale rozdil je na returnu.
Reagovat
EllNino
rozdíl je v hlavě
Reagovat
steve79
Je jasny, ze se hraje hure kdyz clovek prohrava
Reagovat
smazaný uživatel
Japonka je mentálně silnější, strasne málo má blackouty. Hraje stejně cely zapas což je na ženský tenis celkem rarita a tímto stylem těch GS muže vyhrát ještě několik.
Reagovat
dadaft
rozdíl je v tom, že když má Petra 3 brejkboly v řadě, tak j nevyužije, když už ten brejk nakonec urve, tak ho nepotvrdí,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Naomi naopak.
Reagovat
PepinoCZ
Druhy misto je taky dobry a uspech pro Cesko.
Reagovat
Fransoas
Tady prosim nejde o druhé místo.Důležitej je GS. V tuto chvíli je blíže Japonka.
Reagovat
smazaný uživatel
Péťa to vyhraje. Otázka zní, komu.
Reagovat
Mayo
Začína to byt jednoznačná nuda.
Reagovat
dadaft
ach jo
Reagovat
PetraFans..
Já se na to nemůžu dívat. :( Je mi hrozně líto Petry a zároveň nemůžu mít radost z Naomi. Divný zápas.
Reagovat
mahycek
3-0 to mohlo být, co scházelo.
Reagovat
com
tak jedinou ceskou svetovou jednickou nam zustane proste jenom Karolina :)
Reagovat
kada.tom
No nevím nevím, Petře to nějak začíná protékat mezi prsty ... chtěl bych věřit, že se Petra zmátoří a otočí to :-)
Reagovat
SpacialRecognition
že prohrála s Osakou.
Reagovat
Moliik
nevim o tom, že by se někdo proti Karolíně opíral...
Reagovat
SpacialRecognition
strefovali se do ní různými narážkami, až urážkami
Reagovat
aligo
A je to jasný
Reagovat
slacker
no to nam tak schazelo. zapas prekrocil 70 minut a ted se zacne vyhazovat
Reagovat
Dobry-den
Teď už to půjde rychle. Naomi je lepší. Ve všem. No není to k vzteku, že Petra dostala krámy zrovna ve finále?
Reagovat
EllNino
Teď už je to zmar, bohužel
Reagovat
Serpens
Co je sakra s tím čidlem na síti? Slyšet je to až sem
Reagovat
jirkaS
taky něco slyším
Reagovat
Torn
Možná Vám už straší ve věži. :D
Reagovat
pingwin
Mě se zdá už od začátku podle výrazu z tváře, že Petra není v pohodě.
Reagovat
bIbec
Petra hrála první set naprosto v pohodě, soustředěně. Ale na Osaku to prostě nestačilo.
Reagovat
EllNino
prostě 3:3 0:40, tam se to zlomilo
Reagovat
PetaM
V tom případě je to smutné, že se to zlomí někde uprostřed prvního setu.
Reagovat
steve79
To jsou zase komentare. Nikdo nemuze vedet jak se Petra citi. Jeste neni konec!!!
Reagovat
milik254
Příšerná pasáž zápasu
Reagovat
PetaM
Může za to Kebrle, přiznejme si to :D :D
Reagovat
baggik
Plekanec! Za všechno může Plekanec.
Reagovat
smazaný uživatel
Repka
Reagovat
kada.tom
může no, nebýt jeho, Petra by vůbec v tom finále nebyla
Reagovat
dadaft
ne ne, to jsou ty útrapy, aby konečné vítězství bylo o to větší.
Reagovat
mahycek
Tady se možná zlomil zápas.
Reagovat
Jabadu
Strašně to bolí, ale tak to někdy je.
Reagovat
Jabadu
Absolutně všechny rozhodující míče jdou za Osakou. To se potom otáčí zápas těžko.
Reagovat
Torn
Je prostě lepší.
Reagovat
FerrariF50
No to si dělá prdel fakt ale !!
Reagovat
kada.tom
hmm, tak nic, Petra si to, jaksepatří, zkomplikovala opět
Reagovat
PetaM
Jako bych to neříkal ...
Reagovat
jirkaS
to ne
Reagovat
FerrariF50
Paráda ! Konečně !!! ... Osaka nehraje nic světobornýho, Petra je jasně lepší a přez to prohrává o set. Ale na Osaku má dnes určitě.
Reagovat
bIbec
tak určitě
Reagovat
baggik
Jak konečně? Petra vede 2:1, ale podávat bude Osaka.
Reagovat
FerrariF50
A nehrabe ti ?
Reagovat
baggik
Ne. Se podívej na stav, vede Osaka ve druhém setu.
Reagovat
FerrariF50
Ale já ten příspěvek dával když Petra dala break na 2:0, tak nevim co tu meleš. Se podívej na čas příspěvku a ty za 8 minut odpovíš takovou kravinu.
Reagovat
Mayo
Péťa returnuje ako legendárny Andre Agassi :O
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je bezva (pokud Osaka nepodává jak Sampras).
Reagovat
PetaM
Hlavně jí ten servis nezapomeň teď vrátit :D :D
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje ...
Reagovat
kada.tom
Brejk! A drž, Petro!
Naomi kouká jak puk ...
Reagovat
slacker
konecne
Reagovat
Dobry-den
to už je lepší :-)
Reagovat
com
:D
Reagovat
jirkaS
Jo
Reagovat
dadaft
druhý set Petra vyhraje 6:2, cítím to v kostech
Reagovat
dadaft
jooo
Reagovat
kada.tom
klidně 7-6, hlavně ať ho vyhraje
Reagovat
Roger_Federer
Kde ma Osaka slabinu??
Pokud trefi servis je skoro nehratelna.
Nedela chyby.
Reagovat
FulnekUltras
malý v USA vypěstovaný Kong
Reagovat
dadaft
Reagovat
jirkaS
break
Reagovat
kada.tom
věřím, že když Petra začala druhý set na podání, že si Naomi vybere slabší chvíli a že ji tentokrát Petra využije a set vyhraje :-)
Reagovat
dadaft
ještě není konec malověrní
Reagovat
smazaný uživatel
Hele to není malověrnost. Spíš psychologická sebeobrana před zklamáním formou alibistické skepse :)
Reagovat
dadaft
:)
Reagovat
Fandina
:-)) jo, ale pokud přijde prohra, tak tě vnitřně to zklamání stejně nemine
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Šeď přelije temno. Proto je ve skutečnosti mnohdy rozumnější optimismus.
Reagovat
Mayo
Ten talent Petry je úžasný.
Reagovat
rybicka
Tommrování...!!!
Reagovat
Andrew89
to pujde
Reagovat
jirkaS
+1
Reagovat
Patik
Výborne Naomi..takúto hru ti rozhodne kvitujem.
Reagovat
Mayo
Fandíme českej sestre!
Reagovat
Patik
Veľa šťastia prajem..ja mám radšej Naomi.
Reagovat
Serpens
Tohle se fakt nedalo. Spadlo jí tam úplně všechno.
Reagovat
baggik
Výbprné finále, neskutečná úroveň. Bohužel Petra v tiebreaku nedostala šanci. Tak snad urve druhý set, pojď! Chtěl bych pochválit Karolínu, protože kombo Muguruza, Serena, Osaka, nevíc ve 4 dnech by v současnosti nedal nikdo. Petra měla štěstí na schůdnější los. Takže ten kdo tady urážel Káju by zasloužil nařezat.
Reagovat
petrulinka
Já si to nemyslím, Petra měla sice papírově slabší soupeřky, ale proto, že předtím porazily ty papírově silnější a díky tomu hrály s Petrou, takže v tu chvíli měly lepší formu. Petra za to nemůže, že ty silnější v její části pavouka všechny vypadly.
Reagovat
baggik
Si představ, že by Petra včera hrála tři sety se Serenou. To už by teď Osaka měla v ruce pohár. No jasně ty soupeřky překvapily, ale nejsou to top hráčky a jejich nejlepší výkonnost je pořád v pohodě hratelná. Collins dostala i od naší druhé garnitury ve finále DC. Navíc nulové zkušenosti ze závěrečných kol grandslamu. To je něco jiného než hráčky co už mají tituly. Anisimova bude možná jednou top, ale teď je to dítě.
Reagovat
Torn
Jenže ty hráčky dost často nedokázali jeden vydařený zápas zopakovat, v tom je rozdíl mezi TOP hráčkou a hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza nic nehrála...
Reagovat
Torn
Protože na ní Karolína umí.
Reagovat
ludmilaosfka
Osaka je neskutečná, podání i přes 19 km/hod., ale Petru neodepisuju, ještě hrajem!!!
Reagovat
ludmilaosfka
190 :)
Reagovat
jirkaS
je čas na ćelenku
Reagovat
Jabadu
Hollywoodský scénář asi naplněn nebude, ale i tak velký dík, Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
Šiš! Čert na zdi už je sice naskicovanej, ale proč ho hned vybarvovat?
Reagovat
FulnekUltras
Od toho momentu získalo globalistické holátko jistotu - a Petra naopak na jistotu až příliš často hrála. První set pořád ještě nic neznamená. Běž balon za balonem, holčičko NAŠE...
Reagovat
Torn
Spíš karma je zdarma :)
Reagovat
mahycek
Vypadá to, že na tiebreaky se Petra dnes spoléhat nemůže.
Musí jí vzít zkrátka pár podání, jinak nevyhraje. Tak je,
buhužel.
Reagovat
FerrariF50
Důležitý fáze setu Petra bohužel vůbec nezvládla. Tohle si ani nezasloužila Osaka vyhrát, ale spíš si to zasloužila Petra prohrát bohužel. Tenhle set měl být v pohodě její :(
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Petra je nějaká zpomalená, doufám, že to ještě stihne otočit, ale zatím nechala diktovat hru Naomi.
Reagovat
Mayo
Tak a teraz otočka
Reagovat
Denis92
Obrovska skoda toho gemu za stavu 0-40. Tam mala Petra velku sancu a v konecnom dosledku ju to bude zrejme velmi mrziet..
Reagovat
Ondra979
jj to jidost mozna bude stat zapas, Japonka je velmi silna a pokud ji Petre rychle nebrejkne ve druhem, tak si to asi uz nenecha utect. Ale vsechna cest PEtre, snad jeste dostane sanci i kdyby to dnes nevyslo
Reagovat
Roger_Federer
Je lepsi..hraje výborně.
Reagovat
jirkaS
dost míčů jí dává na raketu
Reagovat
bIbec
Osaka má povelené pásky na servisu očividně.
Reagovat
petrulinka
tak to škrtnutí pásky bylo slyšet zcela evidentně, ale to asi TB moc neovlivnilo
Reagovat
kada.tom
tak tenhle tie-break se teda nepovedl :-(
takže je třeba se zlepšit a prostě vyhrát 2. set, dál by se vidělo ..
Reagovat
PetaM
Tak teď doufám, že se zdravě naštveš!
Reagovat
dadaft
šajze
Reagovat
Dobry-den
Bohužel, Naomi neprohrává, pokud vyhraje 1. set. A přitom Petra nebyla podle mě horší, ale ty brejkboly... :-(((
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, Osaka má myslím šňůru 59 výher v řadě, pokud vyhrála první set. Ale Petra si za to může sama, s Osakou neproměnit brejkboly, to je trestuhodné, a že jich měla požehnaně, bohužel všechny vyházela nebo dala do sítě. A TB byl od Petry hrozný.
Reagovat
PetaM
No v řiti. Prostě jí další 2 sety brejkni, jo? Dík :D
Reagovat
jirkaS
ta teč byla slyšet
Reagovat
George_Renel
Již podruhé...
Reagovat
Dobry-den
:-(
Reagovat
FerrariF50
To je o nervy tohle !
Reagovat
lexikon
Ja na to prostě nemam
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to nekupuj.
Reagovat
jirkaS
aspoň tak
Reagovat
kada.tom
Uuuuuuuuuuuuuuuf!
Reagovat
PetaM
Ty vole! Miniinfarkty!!! :D
Reagovat
kada.tom
a jéje
Reagovat
kada.tom
tak a Petro, chce tie-break

jinak teda zatím se jede bez jestřába, dávám-li pozor
Reagovat
slacker
fantasticka vymena
Reagovat
jirkaS
ty krávo !
Reagovat
kada.tom
woooooooooow
Reagovat
brixner
Něco, co se moc neseká??
Reagovat
smazaný uživatel
https://live-stream365.com/sport/tennis.php se mi nešprajcuje.

Ještě můžeš zkusit, jestli to je i na http://streamendous.com/
Reagovat
FerrariF50
tohle mi taky jde v poho http://live.harleyquinnwidget.com/freelivematch/6589901759443680.html
Reagovat
brixner
Díky, tohle zatím drží!!!
Reagovat
Roger_Federer
Na ty breikboli zahrala Kvitova hrozne.
Reagovat
Mayo
Zlate ručičky Petry, je jasne lepšia tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Naomi chvílemi hází úsměvy a působí bezradně i rezignovaně, ale já bych jí to moc nežral.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dropshoty, to je ty vole jak vod Federera. Wow!
Reagovat
slacker
luxusni dropshoty
Reagovat
Dobry-den
Ale dropshoty dává Petra skvělé :-)
Reagovat
kada.tom
ou, dva luxusní kraťasy, moc pěkný :-)
Reagovat
jirkaS
pěknej drop
Reagovat
Blondie
To je v haji... :-(( Peti, pojd!
Reagovat
Dobry-den
Zatím nejhorší výkon Petry ve finále GS. To je jisté. 5 gemů v setu ještě nikdy neztratila!
Reagovat
kada.tom
tak taky v obou zmíněných finále byla Petra v módu Robocop ... to tady zcela úplně není, no :-)
Reagovat
PetaM
Všimli jste si, že to není tráva jo? :D :D
Reagovat
EllNino
Tovis teď už si da Naomi pozor ...
Reagovat
kada.tom
a teď to budou nervy ..
Reagovat
Nancy_z
Sakra... Peťo drž!!!
Reagovat
dadaft
no, mohlo být po setu, ale není,,,,, nevadí, ((( pojď )))
Reagovat
kada.tom
Tak teď to Petra zvládla profesorsky. A je tu počínající koncovka setu. Chtělo by to teď breakovat a pak potvrdit!
Reagovat
Nancy_z
Snad od Naomi ještě dostane šanci na BP
Reagovat
Mayo
Péťa potrebuje koľko BB :/
Reagovat
FerrariF50
Nedáš dostaneš, už to vidim. Tohle měla Petra dát, to je zlý :(
Reagovat
Roger_Federer
To je koza, takovych zahozenych chyb
Reagovat
PetaM
Mohlo to být 5:2, je to 3:4. Děláš si prdel děvče? :D :D
Reagovat
FerrariF50
jj to si dělá, uplně mě to ničí vidět :(
Reagovat
mahycek
Bože, to je hřích nevyužívat. To mně drásá nervy.
Reagovat
Nancy_z
Taky mě to drásá :(
Reagovat
FerrariF50
No na tomhle AO je koukám nevyužívání BB mých favoritů moje noční můra :( Hrůza
Reagovat
EllNino
Darovanej gem
Reagovat
petrulinka
Přesně, tak zahodit takové šance, kdyby to byly alespoň vítězné údery Osaky, ale takto to všechno vyházet, to je trestuhodné. Fakt nevím, co by Petra ještě chtěla
Reagovat
PetaM
Peťana neser! :D
Reagovat
dadaft
nějak se začíná vyhazovat :-((
Reagovat
Dobry-den
to je hrozné :-(
Reagovat
com
doufam, ze pak bude grstulka :D
Reagovat
slacker
neeeee, takhle zahazovat sance na break
Reagovat
MarcelPersch
To je hrůza na BP.
Reagovat
dadaft
božíčku, 5 brejkbolů v háji... :-(((((
Reagovat
kada.tom
tak ale teď už to chce využít!
Reagovat
kada.tom
achjo ... tohle Osaku akorát posílí
Reagovat
Mayo
Zlate ruky Petry :O
Reagovat
Nenela
Skvely kratas!
Reagovat
Nenela
Osaka ma mnohem vice fanousku. To jsem necekala.
Reagovat
PetaM
Asie je blíže :D
Reagovat
kada.tom
a koneckonců je to Otevřené tenisové mistrovství Asie a Oceánie, takže tak :-)
Reagovat
vojta91
ja si spise rikat, kde jsou ti jeji fanousci s trubkama, jak pri Davis Cupu? :O
Reagovat
Nenela
Trubky na GS nesmi
Reagovat
vojta91
jsou rozumni.. vzdyt je to trapny, jak kazdej rok, na kazdym zapase, at uz FC, nebo DC troubi...
Reagovat
vojta91
Hrdlička musí být jak na trní a Žondra ještě víc, protože jestli Péťa vyhraje, tak to od něj za špatně provedenou práci těžce schytá..
Reagovat
PetaM
Peťana! Opovaž se teď prohrát si servis :D
Reagovat
PetaM
Díky! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bude hoooodne tezky, ale verim! Jsem presvedceny, ze si cestu najde.
Reagovat
kada.tom
využít!
Reagovat
petrulinka
Přesně, je třeba využívat brejkboly, a ne je házet do sítě
Reagovat
kada.tom
nj, při prvním BB to bylo bez šance, ale ten druhý BB byla škoda, že to šlo do sítě, noo
Reagovat
jirkaS
:-(
Reagovat
jirkaS
připadá mi více aplausu pro Osaku
Reagovat
smazaný uživatel
Gejm Pedcha.
Reagovat
kada.tom
aby to nerozhodovaly 2 nebo 3 tiebreaky .. :-D
Reagovat
Fransoas
Tento mač bude o servisu a returnu.Nadějě pro Petru by mohl být druhý servis soupeřky - ten je trochu slabší.
Reagovat
dadaft
uvidíme nějaké výměny?
Reagovat
Dobry-den
nebuď nenasyta
Reagovat
Game.Set.Match
Kľudne aj so stratou setu, ale s víťazným koncom!
Reagovat
Mayo
Boh vie či pozerá aj Novak Djokovic na Péťu.
Reagovat
Dobry-den
Petra 6:3 6:2
Reagovat
kada.tom
ať už to začne, to je strašný to čekání :-D

jinak tedy z Engzellové na žebříku úplně dobrej pocit nemám ..
Reagovat
Andrew89
to mam nervy
Reagovat
lexikon
Petra god mod jako vzdy ve finale grandslamu. Bude to rychle finale.
Reagovat
dadaft
tak a je to tady :-))
Reagovat
smazaný uživatel
pojď!
Reagovat
Empe
To hrobové ticho při nástupu chodbou... mám husinu.
Reagovat
Mayo
Titul a svetová jednotka. To by bolo velkolepe.
Reagovat
Fransoas
Před chviličkou skončil úvodní diskuse - Schett-Mats i s Moratuglem.jejich analýzy byly zajímavé a přesně definovaly hru obou hráček.Přeji Petře hodně štěstí.Petro pojď !
Reagovat
lvicek
To nejak protahujou, ne?? Pojd Peti!!
Reagovat
Mayo
Petra sa usmieva od ucha k uchu.
Reagovat
Mayo
Nemáte prosím nejaký link kvalitný, ?
Reagovat
Jabadu
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
PetaM
Tak pojďte slečny! Celou noc jsem nespal, jsem nervóznější než před maturitou :D Tak hodně štěstí Péťo! :)
Reagovat
Roger_Federer
Nebo pred prvnim stouchem.
Reagovat
Nenela
nevite kde se na to da koukat v zahranici? Zadny stream mi jeste nejede...
Reagovat
FulnekUltras
teď už jo https://live-stream365.com/
Reagovat
Jabadu
... a právě do ní rozvážným krokem vstupuje vůdčí lvice ...
Reagovat
kada.tom
Řečeno bylo včechno, napsáno bylo taky všechno, teď už nezbývá než si zápas užit a doufat, že pro nás fandy dopadne tak, jak si přejeme :-)

Titul bych přál i Naomi, ale Petra je Petra a ta by si ten titul i pozici světové jedničky prostě zaslouží.

POJĎ!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist