Kvitová po maratonu s Radwaňskou a Plíšková jsou v osmifinále. Vondroušová a Strýcová vypadly

14. 2. 2018, 11:29
Aktuality 295
WTA DAUHÁ - České tenistky měly ve druhém kole turnaje WTA Premier 5 v Dauhá poloviční úspěšnost. Petra Kvitová po obratu udolala Agnieszku Radwaňskou a čeká ji světová trojka Svitolinová, která dnes vyřadila Markétu Vondroušovou. Večer úspěšně odstartovala obhájkyně titulu Karolína Plíšková, naopak Barbora Strýcová nestačila stejně jako včera Lucie Šafářová na Němku Görgesovou.

Petra Kvitová pokračuje ve výborné formě, přestože v posledních týdnech absolvuje velmi náročný program. Po triumfu v Petrohradu pomohla českým tenistkám dvěma body k postupu do semifinále Fed Cupu a za pouhé dva dny musela odehrát první utkání na právě probíhající akci WTA Premier 5 v Dauhá, v němž za necelou hodinu smetla Turkyni Büyükakcayovou.

Dnes si připsala už deváté vítězství v řadě, když v utkání druhého kola po obratu a více než dvouapůlhodinovém boji udolala 6-7(3) 6-3 6-4 Agnieszku Radwaňskou, s Polkou přerušila sérii tří porážek a zvýšila své vedení ve vzájemné bilanci na 7-5.

Kvitová ve čtvrté hře úvodního dějství nedokázala potvrdit brejk a o tři gamy později promarnila celkem pět brejkbolů. V jedenácté hře si vybojovala šanci první set dopodávat, ovšem svůj servis ztratila a nakonec dramatickou úvodní sadu ztratila v tie-breaku.

Také ve druhém setu byla jasně aktivnější hráčkou Kvitová a tentokrát se vyvarovala zbytečných chyb. Do druhé části zápasu sice nevstoupila dobře, když si prohrála úvodní podání, nicméně poté získala pět gamů v řadě. První možnost srovnat na servisu na 1-1 nevyužila, ale druhou šanci si už ujít nenechala.

V rozhodujícím dějství opět neuhájila vedení brejku. V sedmé hře však Polce sebrala podání podruhé v setu a utkání zakončila po využití hned prvního mečbolu v desátém gamu, přestože čelila stavu 0-40.

Bývalé hráčky elitní světové desítky se dnes potkaly poprvé v dřívější fázi turnajů než ve čtvrtfinále. "Je fakt, že je trochu zvláštní, že je to teprve druhé kolo velkého turnaje," řekla Kvitová. "Bylo to dnes nahoru dolů. S Agou je to vždycky obtížné - i když dobře podáváte, můžete prohrát, protože ona všechno vrátí," dodala česká hráčka po již deváté výhře v řadě.

Aktuální série devíti vítězství Kvitové je její čtvrtá nejdelší v kariéře a nejdelší od roku 2014. Rekord má 14 výher z přelomu let 2011 a 2012.

O čtvrtfinále si Kvitová zahraje s Jelinou Svitolinovou, s níž vyhrála posledních šest soubojů. Ukrajinka ve druhém kole nedala šanci Markétě Vondroušové a osmnáctiletou českou naději přehrála 6-2 6-4. Vondroušová tak ani v katarské metropoli nedokázala vyhrát dva zápasy v hlavní soutěži na jednom turnaji, což se jí na okruhu WTA naposledy povedlo loni během triumfu v Bielu.

Plíšková vykročila za obhajobou titulu
Karolína Plíšková o víkendu v Praze nenastoupila kvůli nemoci ve čtvrtfinále Fed Cupu proti Švýcarkám, na turnaj v Dauhá se však připravit stihla a svůj vstup do soutěže bez vážných komplikací zvládla. Pětadvacetiletá česká obhájkyně titulu si poradila s Francouzkou Alizé Cornetovou.

Plíškové nevyšly jen začátky setů. V obou případech ztratila hned na úvod servis a o tři roky starší Francouzka se následně dostala do vedení 2-0, ale lounská rodačka dokázala pokaždé vývoj zvrátit. Česká favoritka si pomohla pěti esy, zápas ukončila po necelé hodině a čtvrt ziskem pěti gamů v řadě.

"I když jsem minulých pár dnů nehrála, protože jsem byla nemocná, cítila jsem se dnes na kurtu dobře," uvedla Plíšková. "Myslím, že mi dnes docela pomohl vítr. Znám ho už od loňska, mám pocit, že byl stejný."

O čtvrtfinále si Plíšková zahraje ve čtvrtek s osmnáctiletou Američankou CiCi Bellisovou, kterou v lednu v Brisbane deklasovala dvakrát 6-1. "Pamatuji si ten zápas. Musím hrát agresivně, protože ona hodně dobře běhá na základní čáře. Když budu hrát svou hru a servírovat lépe než dnes, tak snad ten zápas dokážu vyhrát," řekla Plíšková.

Druhé kolo bylo konečnou pro zkušenou Barboru Strýcovou, jež prohrála 2-6 6-3 1-6 se světovou desítkou Julií Görgesovou. V úterý Němka porazila už Lucii Šafářovou a vyslala tak varování českému týmu před dubnovým semifinále Fed Cupu. Jednatřicetiletá Strýcová sice o dva roky mladší soupeřku porazila ve čtyřech předchozích duelech, z toho ve třech loňských, ale dnes po více než dvou hodinách musela kapitulovat.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3,198.000 dolarů
středeční výsledky (14. 2. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-3
Kvitová (16-ČR) - A. Radwaňská (Pol.) 6-7(3) 6-3 6-4
Svitolinová (3-Ukr.) - Vondroušová (ČR) 6-2 6-4
Görgesová (9-Něm.) - Strýcová (ČR) 6-2 3-6 6-1
Wozniacká (1-Dán.) - Witthöftová (Něm.) 6-2 6-0
Halepová (2-Rum.) - Makarovová (Rus.) 6-3 6-0
Buzarnescuová (Rum.) - Ostapenková (6-Lot.) 6-1 6-3
Kerberová (8-Něm.) - Stosurová (Austr.) 6-4 6-1
Kontaová (10-Brit.) - Suárezová (Šp.) 6-2 6-2
Blinkovová (Rus.) - Mladenovicová (11-Fr.) 6-3 6-3
Bellisová (USA) - Keysová (12-USA) 2-6 6-3 6-0
Sevastovová (13-Lot.) - N. Ósakaová (Jap.) 6-4 6-1
Niculescuová (Rum.) - Rybáriková (14-SR) 6-7(6) 6-2 3-0 skreč R.
Cirsteaová (Rum.) - Mertensová (Belg.) 7-5 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Katóová/Ninomijaová (Jap.) - Latischa Chan/Sestini Hlaváčková (2-Tchaj-wan/ČR) 6-1 6-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

295
Přidat komentář
Frick
Bára získala na posleních dvou turnajích 2,3x více bodů. Ne proto, že by hrála o tolik lépe. Ne proto, že by byla nasazená. Má je jen kvůli tomu, že ve chvíli, kdy na Lucku padl zápas s mrchou, tak si Bára porazila nýmandku.

To si Lucka nezaslouží.
Reagovat
Torn
To jsou zase pindy. :D
Reagovat
EllNino
:)) Nebreč, to Lucce výhry nepřinese
Reagovat
smazaný uživatel
Cau Lidi, rusim tu ucet. Sledujte tenis dal. Tenis navzdy. Caute
Reagovat
smazaný uživatel
Proc tu nejde zrusit ucet sakra?
Reagovat
blixa
Bůh je sice všemohoucí, ale na zrušení účtu je krátkej ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
jakto? nevis?
Reagovat
EllNino
Deska tedy 50% úspěšnost, Kája s Petrou potvrdily nasazení, Bára s Markétou prohrály z top 10 hráčkama ...

Petře jsem po tom prohraným 1. setu vůbec nevěřil, odešel jsem do školy a pěkně to celý otočila, je fajn, že vyhrála i delší zápas s navíc velmi fit soupeřkou :) S Elinou to trochu kazí ten kurt č. 1, na centru bych Petře věřil víc, už tam 2x vyhrála teď a měla by tam větší převahu než na menším kurtu, ale uvidíme :)

Markéta se zezačátku moc bála, že dostane, zbytečný respekt, ve 2. setu už byla rovnocennou soupeřkou, ale pořád je to sbírání zkušeností, může jen získat, uhrála si tu pěkný výsledek :)

Bára s Julčou, no 1. a 3. set dost jasný, trochu jsem čekal asi víc, ale Jule je teď v pohodě, doufám, že dojde na další konfrontaci s Petrou ve čtvrtfinále :)

Kája mě uklidnila, překonala nemoc a stále může snít o obhajobě, ale vypadá to spíš na další prohrané čtvrtfinále s Halep ... ale to je ještě daleko ...

Zítra snad 2 výhry, věřím v to, Elina nehrála nic extra dneska a CiCi by mohla mít v hlavě zápas z Brisbane, ač dneska porazila Madison :)
Reagovat
tommr
zůstává i po dnešku na 5.místě ...
Teoreticky by jí ještě mohla předstihnout Garcia pokud by získala titul a Karolína by se nedostala do finále ...
Karolína by se nejvýš mohla dostat na 4.místo pokud by získala titul (a Muguruza by se nedostala do semifinále) ...
Reagovat
tommr
už má po dnešku jisté minimálně 20.místo ...
Nejvýš by se mohla dostat na 10.místo pokud by získala titul (a Konta by nedošla do semifinále) ...
Reagovat
Jabadu
Nafučenko o5 prohrála. Když ji nedávno vypráskala Petra, to se dá pochopit. To je součást výchovy. Ale tohle?!
:-)
Reagovat
lars
Buzzna ji udelala levou rukou :)
Reagovat
smazaný uživatel
se dobře adaptuje ve WTA
Reagovat
horska.kraslice
Nafučené montérky splaskly.
Reagovat
kada.tom
Rybka lekla ... :-D
Reagovat
aligo
....trapný komentář....
Reagovat
blixa
No je to hovado, ale zase dělá užitečnou práci. Představ si, kdyby nedej bože dělal politologa ... ;-)
Reagovat
George_Renel
Nijak by od těch ve funkci nevybočil......
Reagovat
Jabadu
Počkej, počkej ... před pár měsíci tu kdosi psal, že studuje právě tu "politologii". Akorát si nejsem jist, jestli to byl "Kadavý".
:-)
Reagovat
blixa
Už dostudoval, v současnosti tramvaják v Plzni.
Reagovat
Torn
To na tramvajáka v Plzni potřebuješ politologii? :D Ne, že by to bylo v Plzni překvapení. :D
Reagovat
blixa
Když jsi studovaný politolog, tak tě všude přijmou s otevřenou náručí ;-)
Reagovat
slacker
to se v nejake sorosovksem think tanku nebo neziksovce nenajde misto?
Reagovat
Fandina
super. Kromě prvních her v obou setech, kdy si prohrála servis. Ale jinak byla lepší a líbila se mi. Mač měla pod kontrolou. Takže gratulka a držím palce, obhajoba je blíž.
Reagovat
VlS
a ani bych se nedivil, kdyby brzo Andy hrála s Barčou
Reagovat
tommr
já dneska debla bohužel nestih. To hrála Andrea tak špatně?
Reagovat
VlS
Zápas jsem neviděl, ale naambice super tymu hodně rychlý vyhučení.
Reagovat
Nola
Niculescu - Magda, preco ma tak tresta Digisport, neda sa na ten zapas pozerat, ani jedna nie je schopna udrzat servis, same slajzy, dlhocizne vymeny, same chyby... chcela som sledovat aspon Angie, ale zda sa, ze neuvidm ani Penko, medzitym Angie uz davno vyhrala a tieto dve sa rozhodli, ze si daju maraton na kurte
Reagovat
tommr
zápasy Niculescový jsou jen pro otrlý povahy a když ještě k tomu hraje s Rybkou tak to platí dvojnásob ... :)
Reagovat
tommr
dneska velice solidní výkon. Měl jsem trochu obavy jak bude vypadat po tý nemoci, ale zvládla to dobře. Jen by pořád nemusela dávat soupeřce na začátku setu náskok 2:0 ... :)
Reagovat
Torn
Jako Cornetici ještě lze rozhodit, ale dát tohle Halepce, tak ta se do toho zakousne jako Drákula. :D
Reagovat
Dobry-den
Karolínka i Berďulínek hladce postupují, dneska pořád jen slzím štěstím. ;-)

Jen tak dál.
Reagovat
com
Karolína super:) ..a ted jeste aby Sevastova vyradila Halepajznu, aby na ni zas neskoncila :D
Reagovat
tommr
se Sevastovovou se Karolíně taky nehraje moc dobře ...
Reagovat
kada.tom
Karol nakonec taky pěkně :-)
Caro hodně potěšila jasnou výhrou :-)
Reagovat
George_Renel
Karolínu to dnes vyloženě bavilo. Škoda té nemoci, jinak by byla opět velkou favoritkou. (Takhle je jen favoritkou .-) ).
Reagovat
tommr
kdyby nebylo tý nemoci tak by zase byla utahaná po FC stejně jako Petra ...
Reagovat
lvicek
Po nemoci taky bývá člověk unavenej, to si fakt zrovna neodpočine (píšu teď po nemoci ;) ).
Reagovat
tommr
je jasný, že po tý nemoci není Karolína stoprocentní. Já jen glosoval, že po plný zátěži ve FC by na tom nebyla o moc líp. To si člověk prostě nevybere ... :)
Reagovat
lvicek
To jo, no :). Peta to zatim ale zvladla skvele!
Reagovat
George_Renel
Aly byly by to asi jen 2 zápasy od AO, takže nic hrozného. Petra je na tom hůř a asi na to zátra dojede.
Reagovat
tommr
pokud bude muset proti Svitolině do třetího tak to tentokrát asi nedá ...
Reagovat
dadaft
musím říct, že se mi moc líbí rychlost/pomalost kurtu v Dauhá.
tak akorát pro pěkný ženský tenis...

Maky
je třeba být ambiciózní - dnešní zápas mohl být lepší.
ale jinak celkově určitě velká spokojenost a čas soustředit se na další turnaj.

Petra
venku je to těžší než v hale, navíc v tajbrejku prohraný první set...
tenis není jednoduchý.
ale nakonec to klaplo.

Bára
zápas nebyl vypuštěný ani ošizený, jde se dál.
Reagovat
lvicek
Teď to byla brutus výměna...
Reagovat
lvicek
Tak gratulace i Tomovi :) zkoukla jsem asi 5 míčů, včetně matchbalu ;).
Reagovat
Torn
On s Viktorem musel hrát víc míčů podle výsledku?:D
Reagovat
lvicek
Některé byly v prvním setu a některé ve druhém, tak se to asi celkem nastřádalo ;).
Reagovat
tommr
Karolína sice začala trochu ospale, ale od tý doby co se probudila tak jede jako válec... :)
Reagovat
Torn
Tak doufám, že to rychle dohraje, když si pan Berdych tak pospíšil. :D
Reagovat
George_Renel
Myslel jsem, že mu bude viktor klást větší odpor, ale to H2H má něco do sebe. Belgičn ovšem bude větším oříškem a tam už mu tolik nevěřím.
Reagovat
Torn
To už Tomáš vyhrál? :D Sakra.
Reagovat
Krisboy
To zas já mu docela věřil. V Rotterdamu mu to vždycky šlo. A Davidovi má co vracet, tak doufám, že mu to opravdu vrátí :)
Reagovat
Torn
Uff, tak Kája brejkla podruhé Kroketu, jen tak dál..
Reagovat
Torn
Za 26 minut první set...
Reagovat
misa
Případ Cornetové se začne řešit kdy?
Reagovat
Torn
Těžko soudit, ale Kája je chvílema dost vláčná...přitom, když zrychlí hru, tak se Kroketa moc nechytá.
Reagovat
dunphy
Cože?
Reagovat
Torn
No teď se konečně rozjela, ale ten začátek jsem se o Káju dost bál.
Reagovat
dunphy
Relevantní k případu Cornet je to jak?
Reagovat
Torn
Jo, já myslel, že naráží na zápas s ohledme k tomu, kdy se tady začne diskutovat. Nedošlo mi, že myslí ten doping. :D Pardon.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
misa
Lidi k diskuzím nutit nebudu, možná časem u zápasů Lucie.
Reagovat
dunphy
Píší, že v březnu.
Reagovat
misa
dík
Reagovat
lars
jaky pripad?
Reagovat
dunphy
Třikrát nepodstoupila dopingovou kontrolu.
Reagovat
misa
Nedostavila se na dopingovou kontrolu.
Reagovat
Torn
Má štěstí, že si vzala podání zpátky! :D
Reagovat
com
se potrebovala jen rozehrat :D ..ted to tam vymlati :)
Reagovat
Torn
To doufám, jako vylítnout s Kroketou by zrovna nemusela.
Reagovat
misa
počítám, že její třísetový zápas stál lidem v jeho průběhu za pět komentářů...
Reagovat
Torn
Já ho sledoval a nebylo moc co komentovat. :D
Reagovat
FulnekUltras
Dívám se až teď na výsledek - a Julča je TEĎ prostě dobrá... ;)
Reagovat
lvicek
Byla jsem ráda, že vyhrála druhý set, ale třetí jsem úplně zazdila. Tak promiň Baru! Když ona Bára moc těch upsetu nedělá...
Reagovat
misa
Loni v Pekingu vyřadila světovou jedničku. Sice se skrečí, ale i tak velký úspěch.
Reagovat
lvicek
A taky Julču, ale to na tom holky byly opačně než dneska :).
Reagovat
Dobry-den
Jestliže jsem chválil Markétu za skvělý výkon, tak Bára si zaslouží hned dvojnásobnou pochvalu, uhraný set proti hráčce top 10, to je prostě úžasné. ;-)

A Petra, tu jsem dneska bohužel neviděl, ale musela hrát taky senzačně, takže té patří gratulace největší a má můj obdiv, že bitvu s (v poslední době) neoblíbenou soupeřkou zvládla. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
dnes proklatě korektní... ;)
Reagovat
Dobry-den
A to je ještě ve hře současná česká jednička, zbavená virózy a plná sil.

Úsměv.
Reagovat
tommr
Báře se konečně povedlo soupeřku brejknout a hned je to veselejší. Goergesová už nepůsobí ani zdaleka neporazitelně ... :)
Reagovat
Torn
TY fakt radši nepiš...seš jako smůla...jak začneš fandit, je to špatný. :D
Reagovat
svetova.dvojka
Ha ha ha... ti čeští šašci nemají ani svoje studio přímo v dějišti OH, celá česká televize komentuje z Kavčích hor, ubohé vysílaní, ale co taky čekat od Čecháčku..., včera místo parádního fotbalu Juventus - Tottenham, vysílali Basilej s nejhorším gólmanem v dějinách Vaclíkem...
Reagovat
FulnekUltras
ZOH? Dneska už hlavně kšeft a poněkud přezářené stereotypní hemžení cílové skupiny pro odbyt asijských prezervativů.
Reagovat
George_Renel
Já tedy nevím, ale Juventus byl včera normálně k vidění na O2TV. Ale tu mají jen světové jedničky. :-b
Reagovat
janek_da
cvrnkl sis?
Reagovat
Fandina
Super, Baruška s Julčou s českým komentářem na O2 TV Tenis a Sport a to nehraje na centru.
A ve druhém setu je to vyrovnané, mohla by otočit. Barčo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bělorusko - Slovensko
Rumunsko - Švýcarsko
Austrálie - Nizozemí
Itálie - Belgie
Reagovat
Pavlis
Petřin druhý set viděn. Vedla 5-1, 40-15, pak mohla snadno zabít, ale napálí to do sítě. Následně ještě ztratí dvě hry, aby druhý set získala. Taky tam trochu pofukoval vítr, možná to na Petřin servis vliv mělo. Jede nonstop dva týdny v kuse. To je síla. Stoprocentně teď bude muset něco vynechat a připravit se na americkou šňůru v březnu, ale dokud neprohraje, jede se dál. Agy ústa fakt divná, nevím, jak vypadala dřív.
Reagovat
lvicek
Nojo, ale kdyz treba Miami ukaze svoje pocasi, tak ma Peta uz set prohranej dopredu... Jak byva v Indian Wells, to si ted neuvedomuju.
Reagovat
tommr
v Indian Wells to s Petrou není o nic lepší ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Na konci tam byla mnohem víc radost vnitřní - přece jen vyřadit jednu z nejlepších kamarádek na okruhu plus velká fyzická úleva... Zápas jsem opět neviděl, takže krevní oběh naprosto v pohodě. ;-) Porazit Agu se počítá vždycky, zvlášť při jejím herním stylu, který Petě poslední dobou vůbec nesedí. Svitolina bude ještě tvrdší ořech, ale povede-li se optimálně zregenerovat... No, nemá cenu to odkládat...

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Andrew89
dovolim si nesouhlasit v jediné věci. A to v tom, že elina bude tvrdší oříšek. Jsou H2H kde nerozhoduje forma. Aga je přesně ten typ, i kdyby Petra byla v sebelepší formě, bude to boj. Eliny tenis Petře sedí - vyplývá to i ze statistik. Navíc Elina neoplývá nějak extra formlou a kdyby se jí maky nebála, taky to mohlo vypadat jinak. Neříkám, že Petra vyhraje drtivě. Může vyhrát lehce tak jako může vypadnout 2x 6:1 i když u Eliny tomu dost dobře nevěřim :) osobně si myslím, že jí Petra smázne...a já se nerad mýlím :D
Reagovat
lvicek
Btw. Peta se momentalne stala opet ceskou jednickou - v race ;).
Reagovat
tommr
zatím trochu zklamání - čekal jsem, že Goergesovou potrápí víc ...
Reagovat
misa
Bára je v současnosti lepší tenistka než Lucka. I v zápase s Julií je to vidět - uhrála v 1. setu o jeden gem víc než včera její kamarádka.
Reagovat
drabona
Petra byla zjevně na dně sil, proto hra vypadala prakticky podání od podání nepředvídatelně, ale z dobrým koncem. Gratuluji, byly to nervy.
Reagovat
Holahej
Petro, gratulace k vybojovanému vítězství, přeci jen hráčky /ty srdcařky/, které hrály o víkendu FC, ještě víc utkání, jsou v nevýhodě, proti těm odpočatým?, bylo vidět, že ti chybí energie a s tím větrem se ti nehraje dobře? ty obranné plachty vracející se zpět si člověk myslí, že je zabije a ne, že se vykazí?.a daruje body soupeři, o to hůř se pak hraje, mám na to, ale skóre je v můj neprospěch, jinak úbor Nike se mi líbí, má šmrnc a sluší ti?, více s tričkem a pruhy, držím palce, ať to jde co nejdál!
Reagovat
aligo
co má radwanská s tou pusou? přijde mi že to má od svatby :D
Reagovat
annah
Měla takový divný tvar vždycky, ale teď jakoby se to zhoršilo. A viditelně se jí zvětšilo poprsí.
Reagovat
MorusRubra
No, nechala si tam něco napíchat před svatbou, asi kolagen nebo nějakou podobnou výplň. Vypadá děsně.
Reagovat
horska.kraslice
Viděla jsem jen poslední 4 gamy a moje první dojmy byly: Petra únava, smutné oči, Aga příšerné odpudivé rty - botox?, fuj.
Jinak poslední gam byl takový "kvitovský", z 0:40, a zase vyšel. Velká gratulace Petře, je to pokud správně počítám, už devátý vyhraný zápas v řadě. Skro se mi zdá, že sama Petra je tím udivena a jakoby trochu nevěděla, co s tím. Asi si po tom návratu ještě nepřipouští, že by se mohla dostat vysoko.
Nevím, jestli Petře ještě zbyly nějaké síly, myslím spíš ne, to je logické, takže zase až na dalším turnaji! :-)
Reagovat
tommr
asi se jí moc nechtělo do zápasu s Garciaovou ... :)
Reagovat
LukasH
Nevim, zapas jsem nevidel, jen vysledek. Petra jede od Petrohradu bez pauzy a vyhrala 9. zapas v rade, coz je u ni skutecne co rict. Klobouk dolu. :-)
Reagovat
Fandina
Petra si to dneska ubojovala, ale vypadala hodně unavená a prý to i říkala Vaňkovi. A zítra Svitolina. Takže asi bude potřeba se dát fyzicky dohromady, trochu si odpočinout, jestli to ale půjde, času moc není.
Reagovat
tommr
ted už to bude jen horší. Petra musí zatnout zuby a i přes tu únavu zkusit dojít co nejdál. Mohla by pak ale vynechat Dubaj ...
Reagovat
Fandina
Ne, Dubaj ne, příští týden tam letím, už mám vstupenky, letenky, už se nemohu dočkat :-)).
Reagovat
lvicek
Kdyz vypadne brzy, tj. treba zitra, tak tu Dubaj asi bude zvazovat a treba tam pojede. Pokud by dosla nekam dal, tak si myslim, ze tam nepojede. Ona neni moc typ na dlouhe snury zapasu.
Reagovat
Fandina
Uvidíme. Třeba se z té dnešní únavy dostane, třeba ne. Necháme to osudu. Dneska vypadala hrozně unavená.
Reagovat
smazaný uživatel
Autogramiádu by zvládla :-)
Radši vrabec v hrsti než holub na střeše. Ať vyhraje Dauha :-)
Reagovat
Fandina
:-)) nejlepší by bylo, kdyby vyhrála obojí
Ale samozřejmě, když bude unavená, tak hrát nebude.
Reagovat
Andrew89
přesně, zní to logicky, pokud by tu došla daleko..i třeba semi, tak by měla vynechat dubaj. Měla by si odpočinout..ale myslím, že zítra Elinu dá ale to čt už možná bude konečná...ale uvidíme:)
Reagovat
Andrew89
čf
Reagovat
tommr
Petra přece zvýšila vedení ve vzájemný bilanci s Radwanskou na 7:5 ... :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pardon, opravím :)
Reagovat
tommr
no proto ... :)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nebuď drzej :P :D
Reagovat
lvicek
Zajimala by me jedna vec - existuje tu moznost, ze kdyz se clovek prihlasi na TP, tak by mel automaticky (napr.) vsechny cesky zapasy zarazene do Moje zapasy? Obcas je otrava to vyklikavat a to hlavne, kdyz jsou ctyhry (kde neni uvedeno CZE, takze to nejde snadno vyhledat) :). Pak by se to dalo vytunit dale tim, ze si clovek do oblibenych muze dat koho chce. Mozna, ze to uz nejak jde, ale zatim jsem na to neprisla...?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no, u čtyřher to není, takže jedině tak, jak to píšeš. na TP to nejde, ale na livesportu si můžeš dát do oblíbených svoje hráče a pak vidíš jejich zápasy včetně deblů dole. když rozklikneš singlovej zápas, tak je u jména tenisty taková hvězdička :)
Reagovat
lvicek
Dekuju za odpoved, skoda, ze to nejde :). Na livescore nechodim, pouzivam TP, no ale treba to zkusim ;).
Reagovat
Holahej
...ten špatný údaj je i jinde...např. idnes..., dnes se články přejímají..., novináři mají lehký živobytí....
Reagovat
slacker
ty vole masakr, jeste ze radwanska trochu vice z formy, jinak by se petra zase porazila sama
Reagovat
FulnekUltras
jako kdybych to naživo viděl ;)
Reagovat
George_Renel
Příjemném. Petra udolala Agu přes fyzičku....
Jinak, přísloví "Poradit se s Vaňkem" dostává nový smysl. .-)
Reagovat
Fandina
A skoro opačný :-)).
Reagovat
.vorlik.
Na co narážíte? Zápas jsem neviděl, tak prosím poreferujte, o co přesně šlo. Docela mě to zajímá.
Reagovat
Fandina
Jiří Vaněk, coby trenér Petře neradil, aby utekla, ale naopak ji povzbuzoval, aby hrála svou hru a že vyhrála.

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/rceni-pod-rentgenem-milan-slezak-poradit-se-s-vankem_1802040800_mls
Reagovat
kada.tom
to byl zase zápas :-D nahoru a dolů od obou :-D
no, ta poslední hra to konec konců krásně ukázala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Petra nám ale dává))))všichni její fanoušcí musí 100% brát léky na vysoký tlak)).Já se dobrovolně hlásím)))
Reagovat
blixa
Tak tak. Doporučuji Tezeo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já žeru Prestance)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bisoprolol :-)
Reagovat
janek_da
Já se držím přirozené úpravy a méně pracuju.

https://ona.idnes.cz/jak-snizit-vysoky-krevni-tlak-dkx-/zdravi.aspx?c=A170918_101427_zdravi_pet
Reagovat
blixa
No dost se toho držím ale nestačilo to. Máme to po generace v rodině. Musej pomoct prášky.
Reagovat
blixa
Prestance má často nepříjemný vedlejší účinky, hlavně si nechci oddělat slinivku. A taky mám rád grapefruity ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vedlejší účinky můžu potvrdit,když posedím déle v hospodě tak mám problémy s chůzí)))
Reagovat
janek_da
Zkusils třeba vinárnu nebo bar?
Reagovat
smazaný uživatel
Vida.to mě nenapadlo)),ale s tím bude problém,u nás ve vsi jsou jen 3 hospody)).
Reagovat
Fandina
to je docela dobrá ves, tři hospody a není jedna z nich třeba restaurace, nemusí to být vinárna ani bar
Reagovat
smazaný uživatel
no mám pocit že jedna se oficiálně jmenuje restaurace ale pro nás je to obyčejná hospoda))).Však já se s těmi problémy nějak porvu))))
Reagovat
blixa
Zkus Tezeo. Uvidíš, že se to zlepší ;-) :D
Reagovat
Fandina
:-)) pít se dá i v kavárnách, bufetech, cukrárnách, ono se toho najde :-))
Reagovat
Fandina
u nás na chalupě se dá hospodovat i u benzinky i na stojáka před večerkou :-))
Reagovat
lvicek
Ja mam normalne nizkej, ale dneska asi budu celej den v normalu :D.
Reagovat
Fandina
léky né a tlak nevím, ale o nervy to je stoprocentně :-))
Reagovat
janek_da
Mohlo by být uděláno video, jak Aga získává hotšoty. Na 1 hotšot je 5-10 míčů u kterých jde na 2.stranu.
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k vítězství. Druhej set jsem neviděl, třetí jo. Tohle byl zase jeden z těch těžších a nervydrásajících zápasů. Závěr 0-40, ale to by nebyla Petra, aby to nedala. Respekt.
Reagovat
lvicek
Takze ceklem 63/54 vuci 12/13 (tech 54 nevim jiste, ale urcite to bylo neco pres 50...).
Reagovat
Fandina
Je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
63 winnerů?
Reagovat
lvicek
Jo.
Reagovat
tommr
Radwanska dneska celej zápas jen vracela. Petra bud dala winner nebo udělala chybu ...
Reagovat
Nancy_z
Jsem četla že zvracela :DDD
Reagovat
lvicek
Takhle je to s ni furt :). Pamatuju na nektere zapasy treba na turnaji mistryn. Peta pres 70 jak chyb, tak winneru, Aga 3/4 a vyhrala... Proto jsou ty zapasy proti ni tak nervy drasajici, hlavne kdyz to nakonec vyhraje, tak si clovek rika, jaka je to hrozna nespravedlnost :D.
Reagovat
Krisboy
Petra vyhrála? Není to chyba? Viděl to někdo??
Reagovat
Nancy_z
Bylo to napínavý a ubojovala to i se znatelnou únavou :)
Reagovat
Krisboy
To je dobře. Já jen, že jeden místní odborník tady tvrdil, že vyhrát nemůže, sundání čelenky jí nepomůže atd...jsem rád, že jenom žvanil jako obvykle.
Reagovat
annah
V závěru Radwanskou viditelně přehrávala, i když poslední game byl teda mimořádně napínavý. Moc jsem jí fandila. Skvělé!
Akorát to, co měla na sobě, bylo poměrně dost hrozné. Vypadala, jako by ráno vstala z postele a zapomněla se převléct ze saténového pyžamka.
Reagovat
Krisboy
Ona vůbec letošní tenisová móda je dost divná...vládne lososová a podivné střihy a vzory :)
Reagovat
janek_da
A Aga se snaží protlačit botox. Ty pofrčí ale příští rok. Napřesrok budou prsní implantáty.
Reagovat
annah
Je to fakt děs běs. Už loni to začalo (na příklad na podzim Roger v růžovofialovém triku a k tomu zelené kraťasy), letos je to vrchol. Když jsem uviděla, v čem nastoupil Kyrgios letos na AO, tak i když je to hodně nesympatický chlap, bylo mi ho skoro líto. Vypadal jako úplný trotl. A s ním ještě pár dalších, co v té růžové hrůze naběhli na kurt.
Reagovat
tommr
mě naopak příjde, že to Petře docela sluší ... :)
Reagovat
Nancy_z
Model jo, ale barva je hrozná.
Reagovat
Andrew89
Petra zítra volno?
Reagovat
PetaM
Není čas na volno. Je v OF, chybí 4 zápasy. Končí se v neděli ... :(
Reagovat
Andrew89
sakra :/ ...nooo tak snad jí dají někdy večer.
Reagovat
tommr
pokud nevypadne tak ted bude hrát každý den až do nedělního finále ...
Reagovat
vendulkabendulka
Skvělé, ale teď se nejspíš ani nezvedne ze židle. Muselo ji to stát strašnou spoustu sil.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow!Pecka!ve vítězství už jsem skoro nevěřila. Gratulaci převeliká!
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska se asi dala profi na botox tvare a tenis uz je jen konicek. Hrozne hraje, hrozne vypada.
Reagovat
tommr
a přitom to byla taková hezká holka ... :(
Reagovat
lvicek
No ja teda nevim, ale zrovna Aga mi nikdy nepripadala nejak moc hezka. To jsem nikdy nepochopila, co na ni vsichni vidi. A cas od casu se na nekterou z tech player party ohakla tak, ze kde jaka lehka deva hadr vuci ni. (tim myslim jen ze tak pusobila vizualne, urcite ji nechci nejak urazet)
Reagovat
tommr
mě se vždycky líbila, ale ted je na ní hroznej pohled ... :(
Reagovat
janek_da
řekl bych, že extra hezká nebyla. Ale byla taková "chic"
Reagovat
Fandina
tak to je možné, že chlapi ti vidí jinak
Reagovat
Fandina
Souhlasím, také se mi nikdy nezdála extra hezká, normální holka, typ podobný ostatním holkám z Polska.
Reagovat
George_Renel
Jen si prohodila pysky. .-)
Reagovat
Fandina
To byl boj. A nakonec zvítězila ta lepšíííííííííííííí. Nádhera a gratulace Petře.
Reagovat
Nancy_z
Petra to vybojovala!
Reagovat
ludmilaosfka
Petro úúúúžasný! Vaněk vede Petru skvěle.
Reagovat
Nancy_z
Jo jo, je to trochu i jeho zásluha :)
Reagovat
George_Renel
Příjemném. Petra udolala Agu přes fyzičku....
Reagovat
tommr
jj to bylo asi největší pozitivum dnešního zápasu. Je ovšem otázka jak se ty dnešní více než dvě a půl hodiny na kurtu projeví v příštím zápase ... :)
Reagovat
bIbec
no vida. A ani to nebolelo.
Reagovat
janek_da
ale bolelo. a jak :D
Reagovat
bIbec
:-)
Reagovat
lvicek
Ja su tak stastneeeeee!!!!!
Reagovat
lvicek
A tak vyzdimaneeeee...
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááááááááám!!!
Reagovat
Andrew89
gratulka!!! ty vado, to byl mac :D
Reagovat
Fandina
To jsou nervy.
Reagovat
janek_da
co se to té Aze stalo? S tou pusou ...
Reagovat
Andrew89
byla asi na liftingu
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem si to normalne taky rikal a chtel napsat. Tutove botox. Vypada hrozne nesympaticky.
Reagovat
Fandina
tildenův game je v kapse, takže ještě dva
Reagovat
Fandina
Katka s Čermákem v hledišti :-))
Reagovat
Pavlis
Jj, všiml jsem si jich.
Reagovat
Fandina
3:3 tak teď to chce brejk Peti. Pojď!
Reagovat
Andrew89
zvadla
Reagovat
tommr
jj vypadá že jí definitivně došlo ... :(
Reagovat
Andrew89
vyhraje! uvidíš
Reagovat
d@ve
Teď je potřeba potvdit ten brejk! :)
Reagovat
Andrew89
to půjde , to půjde!
Reagovat
d@ve
Jo, povedlo se a teď pls doservírovat a bez nějakých dramat. :)
Reagovat
tommr
nedá to ... :(
Reagovat
d@ve
Dalaaa too.. ;)
Reagovat
Andrew89
yes! věřil jsem...hohooo..super
Reagovat
tommr
to byl malej zázrak jak to ještě otočila z 0:40 ... :)
Reagovat
d@ve
No dobrá dráma trochu bola.. :D
Reagovat
lvicek
Ja jsem ji proste hypnotizovala cely ten game a rikala jsem: "Tohle proste dopodavas a basta!"
Reagovat
Fandina
:-)) někdy to také dělám
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, dva game pryč. Ach jo.
Reagovat
Fandina
Chce to poradu. Vaňku pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Došly síly, definitivne
Reagovat
Fandina
Jj, napila se, banán byl a už je i úsměv. Mohlo by to pomoct.
Reagovat
vibbi
Teda Duckwanskou jsem neměla nikdy ráda, ale jak se tváří dnes....
Reagovat
Andrew89
:D:D:D:D tak to mě pobavilo :D:D:D Duckwanska :D:D:D
Reagovat
Fandina
Petruško vydrž. Statistiky druhého setu jsou lepší, už je těch UE radikálně méně. Tak ještě jeden set. Pak se vyspinkáš, dojdeš na masáž, jak řekl Vaněk a únava spadne. Pojď!!!

W/UE Petra 21/7 Aga 8/1
Reagovat
Lina
Chudina hraje už jen silou vůle. Tak snad to dotáhne do zdárného konce.
Reagovat
PetaM
Aga má neskutečné problémy přehodit síť někdy ... Jako by míček byl ze železa ... Peťo pooojď! :)
Reagovat
Andrew89
už toho mají dost obě dvě teda :D
Reagovat
Andrew89
Petra ovšem začíná být v ráži
Reagovat
tommr
je to hodně překvapivej vývoj utkání. Já čekal, že ten TB Petru naopak zlomí ... :)
Reagovat
Fandina
Vaněk jí promlouval do duše :-)).
Reagovat
Andrew89
tak to moc dlouho nevydrželo
:D
Reagovat
tommr
ted to Petra pohnojila ... :(
Reagovat
lvicek
Dve dvojchyby, ach jo :(.
Reagovat
tommr
a další dvě - tentokrát naštěstí bez následků ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No to je dost.Ta čelenka evidentně pomohla a ne že ne))).
Reagovat
lvicek
Tak Peta kravi za stavu 6:5, pak v tiebreaku, ted zas pri 5:1, to je s ni pak tezky. Pridava si hromadu prace, uz mohla mit hotovo.
Reagovat
lvicek
Kdyby nezahrala tech asi 10 UE v poslednim gamu prvniho setu a v TB, tak uz sla na tu masaz... To ten set fakt odevzdala. Tak ted pojd jeste trochu pozitivni hry do tretiho setu!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra nedělala UE tak hrajou do rána protože Aga by to nedala)))))))
Reagovat
lvicek
No ja myslela tech nekolik situaci za sebou, kdy hrala do volneho prostoru, ale skoncilo to v siti nebo parkrat v autu. To uz by vymeny nenatahlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježišmarjá..ten set už měl být u konce...takovej vysokej balon u sítě a ona to praskne do sítě..zbytečný protahování a úbytek sil..
Reagovat
PetaM
Tvl, teď jsem to zapnul, co to má Aga s těmi rty?! To byla na plastické operaci? Vypadá jako Kačer Donald ...
Reagovat
tommr
jj taková to byla hezká holka a ted darmo mluvit ... :(
Reagovat
tommr
ten zahozenej setbol bude asi Petru ještě hodně mrzet ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkal Radwanské trener,ať nehraje tak agresivně???)))
Reagovat
Andrew89
něco o tom říkal, ale nevím přesně. Jen vím, že jí radil at hraje více slajzy
Reagovat
tommr
sít hraje dneska s Petrou. Radwanska si to ale za tu svojí hnusnou hru zaslouží ... :)
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííí brejk je tady. Tak snad Vaněk Petru probudil.
Reagovat
lvicek
Tak je to poprve, co potvrdila break? Pojd jeste, vydrz!
Reagovat
Fandina
Ale pořád se mi zdá, že se tam Petra plouží. Chtělo by to víc života. Ale třeba se mýlím.
Reagovat
tommr
mě se naopak zdá, že ted se tam plouží Radwanska ... :)
Reagovat
Andrew89
ono se není čemu divit..ona včera hrála dost dlouhý zápas..tak snad se to taky projevuje:) doufám
Reagovat
dunphy
Včera ne.
Reagovat
Andrew89
ajo, předevčírem
Reagovat
Fandina
Ta hraje podle mě jako obvykle, čeká na chyby a sama je nedělá. Pořád se mi Petra zdá unavená, ale třeba vidím čerty, kde nejsou.
Reagovat
lvicek
No ona asi je... Taky to rikala Vankovi. Na druhou stranu takhle pusobi casto.
Reagovat
smazaný uživatel
Má toho plný zuby
Reagovat
historik
Vaněk dobře:"Chceš vyhrát nebo chceš aby to bylo rychle za tebou." To je ono, to je totiž právě Petra, to je to, co Petru provází hodně často.
Reagovat
lvicek
To byla pekna promluva od Vanka ;). Tak co, zabere?
Reagovat
Andrew89
Petra neni z těch které by to zabalili. Bude bojovat. Poku jí ted brejkne, tak uvidíme jak ožije
Reagovat
lvicek
Ona to primo nezabali, ale obcas clovek vidi, jak ji ten zmar vyslovene leze do hlavy a pak do uderu. A pak prave prijde serie tech UEs.
Reagovat
historik
Přesně a je to vyloženě vidět na "body language" a soupeřka to taky samozřejmě zaznamená a jenom ji to ještě povzbudí.
Reagovat
Fandina
Petruška vypadá hrozně unavená, ale já pořád doufám, že ještě otočí. Peti pojď!!!
Reagovat
lvicek
Ja si taky rikam - klidne projed dalsi zapas, ale tu Agu, tu poraz :D ;).
Reagovat
Andrew89
já věřím, že s Elinou by to byl uplně jiný zápas. Ta hraje tenis, který Petře náramně vyhovuje
Reagovat
lvicek
Peti, Peti. Doufala jsem, ze dneska zas po nejaky dobe Radwansky ukazes... Ted tam byly statistiky - Peta 26/29, Radwanska 2/6... Ani bych nerekla, ze ma Peta jen o par chyb vic nez winneru. Bohuzel prisly pokazdy po nekolika za sebou v dulezitych momentech.
Reagovat
tommr
přesně tak - Petra chybuje hlavně v klíčovejch momentech - statistika BP je více než výmluvná ...
Reagovat
Andrew89
sundala čelenku...ted se budou dít věci :D
Reagovat
tommr
obávám se, že to už jí nepomůže ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím z čeho jste u Petry překvapeni,vždy´t nehraje nic novýho,hraje agresivně jako vždy a jen záleží jestli jí to tam padá nebo ne..viděli jsme to už 1000 a ještě 1000 uvidíme.Aga hraje těžkou nudu,jen vrací. ale zatím jí to stačí.
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody a jak říkal Basa, souhlasím, že klíčová byla sedmá hra, několik nevyužitých brejkbolů, to byla škoda.
Reagovat
Pavlis
Petra, škoda. Neviděn celý první set, ale od 4-5. Vypadalo to slušně, ale bohužel. Aga furt v kurtu, Petra pak musí hrát dlouhé výměny, servisem si to neuhraje.Hodně zdaru do zbytku zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasická Petra nedopodavat set a projet tajbrejk hlavička opět selhala hlavně že fedcup super labilka no.....
Reagovat
Nancy_z
Tak únava už taky hraje roli. Dneska je zatím taková bez šťávy.
Reagovat
kada.tom
Petra zatím dost marná ...
Reagovat
EllNino
Na to se nedá dívat, na ten blicí tenis Radwanské ...
Reagovat
Andrew89
je to otřesnost..jediné co dělá je, že to vrací na servis lajnu max kousek za ní...Kam až to tahle tenistka dopracovala docela čumim, dřív taková vůbec nebyla. Petra bohužel hraje její hru a s tímhle vyhrát nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo,ještě že nehraje s Niculesku,to by lidi v euforii snad dělali mexický vlny))))
Reagovat
Andrew89
:D:D nestraš mě s Monicou :D:D:
Reagovat
smazaný uživatel
bu bu bu,Niculescu hraje nejatraktivnější tenis na okruhu)))))))))))
Reagovat
Nancy_z
Je to hrozný, jak jí stačí jenom vracet :-( Ale Petra dneska zbytečně kazí důležitý míče.
Reagovat
lvicek
Ale notak, Peti... Co ty vzdycky vyvadis na tom svem podani.
Reagovat
Hector21
Peťule, dost bylo srandy...

už jí vymázni z toho kurtu himbajs
Reagovat
tommr
Petra zatím dokázala proměnit jen 1 brejkbol z 9. S takovou "úspěšností" prostě nemůže vyhrát ... :(
Reagovat
Serpens
Neuplyne snad jediný zápas, kdy si tady člověk nepřečte celou plejádu tvých fňuků. Nechceš si to nechat až po zápase?
Reagovat
tommr
dej si mě do ignoru a neotravuj ...
Reagovat
Andrew89
hraje naprosto otřesný, ale skutečně otřesný anti tenis - tohle Petře vůbec nesedí. tohle měla urvat..snad ted podrží podání a brejkne jí pak
Reagovat
Fandina
Petruška se tváří hrozně, jak říkal Vaněk, je potřeba, aby si hrála svoji hru a šla do toho.
Reagovat
tommr
a Petra už zase neví co má proti Radwanský hrát a volá si Vanka ... :(
Reagovat
Fandina
poradil jí a povzbudil, tak snad to pomůže
Reagovat
Andrew89
jo, ale tohle se mi na Vankovi líbí...mluví jasně, a věcně.
Reagovat
George_Renel
Ten blb pode mnou také ne.
Ale překvapila Svitolina. Sice vyhrála, ale s takovým výkonem tu třetí příčku nemůže udržet.
Reagovat
dunphy
Třetí příčka neznamená, že musí hrát dobře každý den, tudíž nevím proč předpokládáš, že tak bude hrát i nadále. Tvůj komentář nedává smysl.
Reagovat
Fandina
Tvůj komentář už vůbec ne.
Reagovat
George_Renel
Kdyby sis přečetl můj příspěvek pozorně, zjistil bys, že jsem v podstatě napsal to samé. ;-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
dunphy
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
Já s GR souhlasím. To byl potvrzující úsměv.
Reagovat
dunphy
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Dobry-den
Obrovská gratulace!

Markéta navázala na skvělé předchozí výkony, dneska jen 50 UE (odhad) a celkem 6 vyhraných gamů, no řekněte, kdo tohle má? ;-)
Reagovat
lvicek
Mela 15 winneru a cca 25 UE oproti 10 winnerum a cca 7 chybam souperky (ty chyby si nepamatuju presne). A hrala se svetovou trojkou. Tak co furt mate? 6 gamu neni tak malo a nebyl to zadnej velkej vyprask.
Reagovat
Serpens
Je to slabomyslný trollující týdýt, to furt má.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist