Kvitová poprvé skolila Serenu a připravila jí první porážku v sezoně!

8. 5. 2015, 13:25
Aktuality 788
WTA MADRID - Petra Kvitová v semifinále turnaje v Madridu přejela hladce ve dvou setech světovou jedničku Serenu Williamsovou a v šestém vzájemném střetnutí a prvním na antuce si připsala její premiérový skalp. Američance připravila první porážku v sezoně a ukončila její sérii 27 výher v řadě. O titul se utká s Ruskou Kuzněcovovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se cítila být unavená a tenis ji nebavil. V březnu si tak dala na více než měsíc neobvyklou pauzu a s přítelem odletěla odpočívat k moři. A odložení tenisové rakety dvojnásobné wimbledonské šampionce evidentně prospělo.

V polovině dubna se vrátila dvěma výhrami ve Fed Cupu a i když pak ve Stuttgartu skončila hned na první soupeřce, tento týden v Madridu potvrzuje nárůst formy a nalezenou chuť k tenisu. Po potvrzení role favoritky proti Govorcovové, Vandewegheové, Pavljučenkovové a Beuguové dnes překvapila nejednoho tenisového fanouška i odborníka. 

Statistiky zápasu
Kvitová - Williamsová
6 esa 6
4 dvojchyby 4
69 % 1. podání 'in' 58 %
25 winnery 17
14 nevyn. chyby 29
3/4 hra na síti 6/7
6/11 brejkboly 2/6
čas: 1:13

Kvitová si v semifinálovém duelu vyšlápla na světovou jedničku Serenu Williamsovou, s níž přitom v předchozích pěti vzájemných duelech uhrála jediný set. V prvním střetnutí na antuce však dominovala v průběhu celého zápasu.

Těžce vybojovaný brejk na 2-1 ještě Kvitová nepotvrdila, když udělala tři dvojchyby během jedné hry, ale pak vyhrála šest gamů v řadě a rázem vedla 6-2 a 2-0. Williamsová se očividně trápila a mnohokrát jen zoufale mávala rukama nebo kroutila hlavou. Naopak v pohodě hrající česká tenistka byla už za stavu 5-1 dva míčky od vítězství, a i když ještě dovolila soupeřce uhrát dvě hry, drama nepřipustila. V posledním gamu otočila z 0-30 a nakonec za necelou hodinu a čtvrt zvítězila 6-2 6-3.


Pětadvacetiletá Kvitová přestřílela o osm let starší Američanku na vítězné údery 25-17 a udělala přitom jen 14 nevynucených chyb, zatímco Williamsová více než dvojnásobek.



"Tohle je pro mě speciální chvíle, porazit Serenu se mi podařilo vůbec poprvé. Jsem za to moc ráda a těší mě, že si tu zase zahraju ve finále," komentovala Kvitová. "Takhle jednoznačně na skóre jsem nečekala. Ale věděla jsem, co musím hrát, že do toho musím chodit agresivně, aktivně. A začít s tím dřív než ona, což se povedlo," řekla Kvitová v telefonickém rozhovoru ČTK.

"Dobře jsem returnovala její druhý servis, do kterého jsem šla. Pomohlo mi, že jsem ji brejkla hned na začátku, což mě nahodilo, že to je možné. Ona se pak snažila hrát agresivněji a chybovala. Do toho jsem dobře servírovala," řekla Kvitová.

Williamsová vyzdvihla výkon a aktivní hru své přemožitelky. "Hrála dobře. Při každém mém podání se snažila o brejk, returnovala mi vítězné údery," řekla třiatřicetiletá Američanka. "Po servisu jsem se nepohybovala tak, jak bych měla. Nedostala jsem se do toho. Nehrála jsem dneska jako Serena, to bylo to hlavní," dodala.


Petra Kvitová a Serena WilliamsováČeská jednička Williamsové připravila první letošní porážku po 24 výhrách po sobě a zároveň ukončila její 27 zápasů dlouhou neporazitelnost. V Madridu šampionka z let 2012 a 2013 padla po sérii 19 výher v řadě, na turnajích série WTA Premier Mandatory prohrála dokonce poprvé po třech letech a sérii 50 výher.

Světová čtyřka Kvitová postoupila do svého 21. finále, v nichž má výbornou bilanci 15-5. Naposledy triumfovala letos v lednu v Sydney. Na turnaji prestižní série WTA Premier Mandatory se do finále dostala potřetí, jediný titul vybojovala před čtyřmi lety právě v Madridu. 

V sobotním finále se Kvitová utká s bývalou světovou dvojkou a dvojnásobnou grandslamovou vítězkou Ruskou Světlanou Kuzněcovovou, jež v prvním semifinále vyřadila obhájkyni titulu Marii Šarapovovou. Česká tenistka vede ve vzájemné bilanci 3-1, ale jedinou porážku utrpěla v posledním střetnutí a zároveň jediném na antuce loni na Roland Garros.

"Světlana je skvělá hráčka, má výborný pohyb. Je to velká bojonice a těžká soupeřka, naposledy jsem s ní loni na French Open prohrála. Na zápas se těším a budu se snažit předvést svůj nejlepší výkon," uvedla Kvitová šestnáct dní před startem druhého grandslamu sezony.

Kuzněcovová před dnešní skalpem Šarapovové vyhrála tři třísetové bitvy, ve čtvrtfinále dokonce odvrátila dva mečboly proti Lucii Šafářové.

"Kuzněcovová hraje na antuce lépe než kde jinde. Je to výborná hráčka a ne náhodou vyhrála French Open. I když už tady má za sebou náročné duely, tak to bude brousit do posledního míče a bude to velký boj. Já chci hrát, co je mi vlastní. Budu do toho chodit, aby neměla čas a nehrály se dlouhé výměny. Pokud se to stane, bude šance minimální," dodala Kvitová.


Do finále čtyřhry se české tenistky nedostaly
Finále si v Madridu mohly zahrát české tenistky i ve čtyřhře, ale ani jedna se svou zahraniční partnerkou neuspěla. Vítězky Australian Open a aktuálně nejlepší pár sezony Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou dnes podlehly 5-7 6-3 7-10 australsko-kazašskému páru Casey Dellacquaová a Jaroslava Švedovová a nezaútočí tak na třetí letošní titul.


V semifinále skončily Karolína Plíšková s Kristinou Mladenovicovou. Česko-francouzský pár v boji o finále podlehl 1-6 6-3 6-10 domácímu duu Garbine Muguruzaová a Carla Suárezová.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 4.185.405 dolarů
páteční výsledky (08. 05. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (4-ČR) - S. Williamsová (1-USA) 6-2 6-3
Kuzněcovová (Rus.) - Šarapovová (3-Rus.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - semifinále •
Muguruzaová/Suárezová (3-Šp.) - Mladenovicová/Kar. Plíšková (Fr./ČR) 6-1 3-6 10-6
Dellacquaová/Švedovová (Austr./Kaz.) - Matteková-Sandsová/Šafářová (7-USA/ČR) 7-5 3-6 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

788
Přidat komentář
LukasH
Fakt jsem nijak nechtěl snížit výkon Petry. V prvním setu dostala Serenu skutečně pod takovej tlak, že to dopadlo úplně jednoznačně 6:2. Byla to od Petry naprosto nekompromisní hra, kdy Serena jen otáčela hlavu za míčem. Něco podobnýho už ale nastalo v Doha.
Ovšem v tom druhým setu měla Petra v posledním gamu i štěstí. Hrála už opatrněji a Sereně to tam začalo padat. Fakt jsem se v tu chvíli obával, aby se to neotočilo. Po brejku jí ale už nešel první servis a opět kazila, což bylo pro Petru štěstí.
Serenu sleduju dlouho. A tyhle stavy dokázala v minulosti mnohokrát otočit.
A Serena o Petřiných kvalitách ví. Poukázala na ně už dávno.
Dobře, možná si mohla odpustit to slovo "hlavní" věc. Ale nebudu jí za to kritizovat, protože je jako jedna z mála opravdu slušná a milá na soupeřky, pogratuluje jim, usměje se na ně, atd....
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych vyloženě štěstí, ona na returnu dostávala Serenu pod velký tlak a ty chyby na podání pramenily i z toho, že si byla Serena vědoma toho, že pokud podá moc na jistotu, okamžitě se jí vrátí bomba. Ten předposlední game ukázal, jak by to vypadalo, kdyby Petra na chvíli povolila. Na rovinu - jít to za dané situace do třetího, asi by to Serena otočila, ale naštěstí se tak nestalo.

Jinak proti Sereně nic nemám, ona má k Petře respekt a pokud včera podala ne úplně optimální výkon, tak to rozhodně nebylo proto, že by Petru podcenila. Ostatně jak tady nejmenovaní jedinci Petru za pauzu kritizovali, Serena se jí zastala.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné a věcné komentáře.
Reagovat
Bastian
Serena to řekla naprosto v pohodě, navíc to co řekla odpovídá realitě. Bylo na ní vidět, že je unavená. Třísetovej zápas s Azarenkovou ji stál spoustu sil, je jí 33 a antuka je povrch kde se nejvíc nadře a logicky, kde je v příznivé konstelaci i k poražení. To nijak nesnižuje výkon P.K.
Reagovat
lars
ale po Azarenko smetla CSN
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím, že u sítě se Serena chovala hezky. O to víc mě překvapila, co řekla v rozhovoru. Ještě jednou opakuji - Serenu NIC nelimitovalo, je ve výborné formě. Že nepředvedla v zápase to nejlepší a zbytečně chybovala není tím, že by na to neměla. Petra se předvedla v dobrém světle, byla výborně připravená a zejména psychicky a takticky Serenu přehrála. To bylo to hlavní. Petra byla příčinou, že Serena nehrála jako Serena. Co je na tom nepochopitelného ? Vždyť v tenise nejde jen o fyzickou připravenost, ale i psychickou , dobrou taktiku, přizpůsobení se jiné situaci a mnoho dalšího....
Reagovat
Jan
Souhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas. Vývoj se hodně lámal hned ve třetím a hlavně pátém game prvního setu, a pak také ve hrách, které i přes několik shod dokázala získat svou kvalitou Petra. Právě tyhle momenty Konga srážely dolů nejvíc a braly mu obvyklé sebevědomí. Tohle utkání patřilo k těm z mála, kde se SW opravdu neporazila sama, ale byla poražena - skolena.
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože. Zas to moc řešíte. Kolikrát PEtra hrála zle a řekla, že prostě byla horší, hrála špatně, netrefovala returny, servisy a pod.. TeĎ to akorát řekla Serena.. Musím s ní souhlasit, hrála opravdu špatně,ale takový je holt už tenis. To je tak v každém sportu. Ale k tomu sportu prostě to patří. Jeden je vždy lepší, a druhý vždy o něco horší. V tomhle případě byla PEtra o parník lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že se kolem toho výroku dělá zbytečný humbuk. Nesouhlasím s tím, že Serena hrála špatně. Hrála to, co by na většinu hráček stačilo, Petře to rozhodně zadarmo nedala.
Reagovat
smazaný uživatel
Zadarmo ne, ale kdyby hrála svůj top tenis, jistě by to vypadalo jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proto ji k němu Petra ani nepustila. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Serena už skolika i horší překážky, možná i lépe hrající, a taky to zvládla. Ale jak bylo i vidět, koncovky setů úplně vypouštěla, jako by jí to snad ani nebavilo :)
Reagovat
George_Renel
Proč provokuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Neprovokuji, ale když se podívám na celý zápas, tak to určitě nebyl TOP výkon Sereny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby, právě v závěru bylo vidět, že když Petra servírovala do zápasu, tak se jí trochu rozklepala kolena, tak nebyla úplně stoprocentní a Serena to tvrdě potrestala. To jenom ukazuje na to, že Petra musela předvést stoprocentní výkon, jinak by byla bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je Serena, a když se dobře vyspí, holt porazí každou. Včera to bylo tak na 70 % možná, troufám si tvrdit. A naopak, jestli proti ni stojí hráčka, co trefuje dobře returny, pak je těžké se chytit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže jde o to, že i 70% Serena porazí drtivou většinu hráček na okruhu. A včera jí Petra zkrátka víc jak těch 70 % nepovolila.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Dobře
Reagovat
HayashiM
Tak mně teda reakce Sereny přijde naprosto v pohodě, zvlášť okamžitě u sítě po utkání. Většina poražených hráček sotva podá ruku, a často se slzama na krajíčku opouští areál, a to jsou to mnohem menší hvězdy než Serena. Williamska právě přišla u super dlouhou sérii vítězství, ztratila dominanci nad asi jedinou hráčkou, která má herní styl i schopnosti na to jí porážet... a u té sítě se na Petru usmívá a gratuluje jí, jako by v hlavě měla "hej, jako dneska dobrý Petro, dneska fakt koukám". Kéž by takhle "neunesla prohru" většina hráček na okruhu, to by WTA hned byla sledovaností blíž k ATP. Když pak Serena říká, že nehrála dost dobře, je to prostě její tvrdost na sebe sama - to je v pořádku, bez toho by nebyla n°1. Krom toho si myslím, že včera by na Petru neměl vůbec nikdo, právě kromě Sereny v top formě. A ta to nemusí znova opakovat nahlas, protože ten pohled u sítě to říká za vše.
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že v pohodě... Serena Petru přece pochválila a to, že Serča nepředvedla svůj top výkon, bylo vidět. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Serču k top výkonu zkrátka nepustila. ;-)
Reagovat
Frick
Tak to je super, že neměla problémy. Finálová soupeřka bude určitě mimo TOP 200. To už musí dotáhnout!

I tak by jí to ale stačilo na nějaká 116. - 117. místo.

Příští týden chce hrát v Japonsku ještě jednu travnatou 50k, měla by být nasazenou no. 2....

Pak předpokládám, že se odhodlá ke kvaldě na RG.

Následně pak očekávám opět travičku. Možná už v čase 2. týdne FO...?
Reagovat
Frick
resp. i když vyhraje celý turnaj, tak se neposune výše než na nějaké 116. místo...

A jelikož je za dveřmi obhajoba 115 bodů z 75.000 Nottinghamu, tak brzký návrat do TOP 100 by zřejmě byl možný jen v případě úspěchu na antukovém grandslamu.

Po Nottinghamu už ale Týna obhajuje do konce sezóny jen asi 80 bodů.

To dá!

...v race je nyní někde na 85. místě a případná výhra na turnaji by znamenala posun někam k 76. místu...

Není to špatné, ale možná by to mohlo být i lepší. Snad se konečně začme prosazovat na (hardových) WTA 280 po trávě....

Istanbul, Baku, Washington, Florianopolis, Taškent, Kanton, Ósaka...
...zkrátka ty "Frickovy" štace, kde si myslím, že jsou levné body a kde by chtěl často vidět hrát české hráčky typu Hradecká, Strýcová, Siniaková, Smitková, Allertová, bo vyjraný WTA turnaj je fajn.

Tak uvidíme, jak si budou brát holky moje dobré rady k srdci. :o)
Reagovat
HayashiM
Odečteme-li Nottingham, chybí jí momentálně na Top100 asi 250 bodů, z čehož může zítra dalších 30 ukrojit. Pak už neobhajuje do konce sezóny nic moc, jak správně říkáš, takže podle mě je velká šance, že do top100 půjde, ale podle mě to chvilku potrvá, vsadil bych si na srpen - září. Momentálně je v race před Denisou a na úrovní Kláry, takže rozjeté to má v pohodě.
Reagovat
tommr
rozjetý to má dobře - do konce roku se do tý první stovky určitě dostane. Chce to hlavně nepolevovat a dál na sobě makat ... :)
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/309808-pliskova-na-zacatku-jsem-byla-ve-stresu-ted-jsem-fakt-stastna/

..jakoby nestačilo, že se sekli v tý Čtyřce Sport...
Reagovat
Frick
Pokud dosavadní sezónu rozdělíme na čtyři čtvrtky (Madrid je v 18. týdnu, mínus 2 FC týdny - tedy 1/4 do AO, 2/4 do Mont. / K. Lumpur, 3/4 do Miami, 4/4 do Madridu)

Petra 710 - 205 - 0 - 650/1000
Kája 490 - 825 - 335 - 345
Lucka 10 - 760 - 75 - 270

Součet dvou lepších čtvrtin x dvou horších čtvrtin a jejich poměr
Petra 1360/1710 (1/4 + 4/4) x 205 (2/4 + 3/4)... 6,63/8,34:1
Kája 1315 (1/4 + 2/4) x 680 (3/4 + 4/4)... 1,93:1
Lucka 1030 (2/4 + 4/4) x 85 (1/4 + 3/4)... 12,74:1

Z toho tedy vyplývá, že poměrně vyrovnaná je Karolína, která body sbírá celkem rovnoměrně. Byť vstup do sezóny byl drtivý, tak slušný počet bodů nasbírala i poté.

Petře se dařilo v Austrálii a nyní. Naopak arabská šňůra ji moc nevyšlo a v USA vůbec nebyla.

Lucce se nedařilo v Austrálii a ani v USA. Naopak úžasně zazářila v Arábii a slušně se předvedla i nyní.
Reagovat
Frick
I když Lucka vyjma Madridu prakticky žije jen z února, tak pořád má v race ztrátu na TOP TEN jen 163 bodů a na TOP EIGHT má ztrátu 310 bodů.

Čili i z toho pohledu - skutečně není nutný strach z Wimbledonu. Lucka je 14. v rankingu i 14. race. Není tam žádné zkreslení (dané loňským úspěchem na GS) á-la Eugenie, která je v rankingu 6. a v race 34.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy to snad není možný. Ani ta Serena neumí uznat soupeřku. Nejdřív umírněně chválí a pak to shodí posledním výrokem, že hlavní bylo, že nehrála Serena. A kdo si myslí, že tam za ní hrál. Co má jindy říkat Petra, když se vyhazuje ? Petra s týmem zvolila účinnou taktiku a Serena si s tím nevěděla rady. Byla tak vzteklá, že začla kazit. Petra se nenechala rozhodit ( což se Sereniným soupeřkám stává ) a pokračovala svižně dál i když do toho začla Serena mydlit neskutečně. Nerozhodil jí ani fakt, že nedopodávala a s klidem dokončila na returnu. Téměř vše jí tam padalo. Byl to Petry den.
Reagovat
blixa
No jo, tak to dneska funguje. Skoro nikdo neřekne "soupeřka byla skvělá, prostě jsem na ní neměla" ale spíš každej zabručí "jo hrála slušně", "ale víte co, já dneska hrála úplný prd, i malý dítě by mě porazilo" :D
Reagovat
LukasH
Na druhou stranu je vážně třeba říct, že Serena dobře nehrála. Tím nesnižuju výkon Petry. Skvěle returnovala a to i Serenino první podání - občas i nechytatelně. Ale je prostě fakt, že to tam často Sereně stačilo dát pod nohy a ta to hned vyhodila. Udělala nevynucený chyby na rozhodující body - brejky, což u ní není moc obvyklý.
Ten výkonnostní rozdíl byl krásně znát v předposledním gamu, kdy to vypadalo, že se Serena začíná zvedat. Začalo jí to tam víc padat, vytvořila si tlak a rázem to pro Petru bylo daleko těžší. Petru tedy nakonec brejkla, ale následně si to prohrála při vlastním podání, kdy nebyla schopná trefit první - něco jako proti Ivanovič před rokem na AO.
Takže asi takhle - Petra hrála skvěle, dostávala Serenu pod tlak, na druhou stranu Serena hrála opravdu hodně podprůměrně. A že to řekla? Vůbec z toho necítím, že by neuznala kvalitu Petry, ale proboha, tak se zná a ví, že prohra 6:2, 6:3 pro ní opravdu typická není.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Petru přepadla nervozita, když servírovala do zápasu, proto dovolila Sereně dostat ji pod tlak a snížit. Na returnu se cítila jistější, takže Sereně nestačilo ani vedení 30:0. Petra si to musela tvrdě vybojovat, Serena jí to zadarmo nedala.

Na druhou stranu nepodezřívám Serenu nepodezřívám z toho, že by Petru chtěla nějak shodit, ona je spíš tvrdá sama na sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
No já z ničeho Serenu nechci podezírat. Ale říct hlavní bylo, že nehrála Serena? No, promiň, co to je ? Typická prohra pro ni to není. Že hrála podprůměrně? S tím tedy Lukáši fakt souhlasit nemohu. Nešel jí první servis, to jo, ale i ten uměla Petra zreturnovat. Že chybovala, no ano, byla tak rozhozená z Petry a vzteklá občas, že zazdila jednoduché míče. Že se jí to stává, aby se jí soupeřka takto dostala pod kůži, no ani omylem. Ale Petra si to fakt uhrála sama, prostě se z ní nepotentočkovala a hrála svoji hru. Sereně jen nezbylo než nevěřícně vrtět hlavou. V mnohém mi to připomnělo Wimbledon . Petra taky má tu schopnost totálně znemožnit soupeřku. Serenu NIC nelimitovalo. Jen Petřina hra.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - SW dnes byla zcela hryschopná, o čemž svědčí mj. i fakt, že koordinace pohybů při manipulaci s míčkem na podání se jí rozhodila až později s narůstajícím nepříznivým skóre utkání a postupující frustrací...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle směru souhlasím s blixou, málokdo přizná jen tak, že soupeř byl lepší, vždycky je tam nějaké to ALE.

Jo a nejsem Lukáš. :-)
Reagovat
gigin
Možná tak ve WTA. Borci většinou říkají, dnes nic moc, soupeř vyhrál zaslouženě. Baby sú ješitné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby, chlapi jsou to samý v bleděmodrým.
Reagovat
gigin
Určitě ne. To poznáš už na saku při hendšjeku a tak.
Reagovat
Jan
Že by chlapi nebyli ješitní ? A co náš Václav první veliký ? :)))
Reagovat
VlS
A Miloš Největší, že?
Reagovat
mrafe
:DD
Reagovat
gigin
:-D šulíni
Reagovat
Jan
Aspoň si nenechá sr*t na hlavu od USA a EU. Vašek měl akorát rád cizí péra :)
Reagovat
FulnekUltras
toto je kuwa velmi vystižne... ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale leze do zadku Putinovi. :-p
Reagovat
Jan
Čím přispělo USA Ukrajině ? Smrt tisíců nebo desetitisíců lidí, zdevastovaná země směřující k bankrotu s fašisty ve vládě. Putin zachránil na Krymu život spoustě lidí před fašistickými bojůvkami z Ukrajiny. Rusko má jistě velmocenské choutky, ale kam USA šlápne, tam tráva neroste a těžko poroste.
Reagovat
smazaný uživatel
Putin na Ukrajině rozpoutal občanskou válku, ale může za to USA. :-D Bože bože..
Reagovat
FulnekUltras
Zákeřné kyjevské ostřelovače ze zálohy a z celé střední a západní Evropy se sjíždějící militanty na Majdanu rozhodně neplatil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jediní militanti přijeli z Ruska.
Reagovat
FulnekUltras
Určitě jich bylo míň než z pražské Slavie... ;-)
Reagovat
Jan
Hlavně tady nikoho nezabili.
Reagovat
Jan
Uvádí se, že USA do Majdanu investovaly spoustu peněz na zaplacení demonstrantů, v této době byl Kyjev prošpikovaný agenty USA, až nová kyjevská vláda s fašisty začala omezovat Rusy na Ukrajině, tak se to celé rozjelo. První impuls nepocházel z Ruska. Banderovci prováděli masakry odpůrců Majdanu včetně těch, co se vraceli autobusem na Krym. To ani nemluvím o Boeingu, mají černé skříňky rok a mlčí. Proč asi ? Kdyby měli důkazy, že to byli separatisté nebo Rusové, určitě by si to nedrželi pro sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech si ty svoje konspirační pindy, ano?
Reagovat
Jan
Ty tisíce mrtvých jsou konspirace, že ?
Reagovat
Fandina
A proč tam ty Rusové vůbec šli, když je to cizí země? Proč tam bojují?
Reagovat
Jan
To se musíš zeptat Putina, jaký tam má doopravdy zájem. Oficiálně pomáhá ruské menšině. Na druhou stranu se tam sjeli žoldáci z celé Evropy i světa, kteří bojovali na straně Ukrajinců a udělali si z toho safari na lidi, nemluvě o praporu Azov, nosícím fašistické symboly z 2. světové atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jim Putin neustále nedodával zbraně a munici, těch mrtvých bylo daleko víc, protože by už dávno bylo po válce.
Reagovat
Jan
A zas tak cizí země to není. Za carských dob byli součástí Ruské říše po staletí, jsou si blízcí i jazykově, nedokážu posoudit jestli víc nebo méně jako my a Slováci. A Rusů tam žije taky dost. Podobně Bělorusové, pro mě to je v podstatě jeden národ uměle rozdělený i když mě za to budou mnozí pranýřovat.
Reagovat
smazaný uživatel
My byli součástí Rakouska 400 let a přesto si s Rakušani nijak zvlášť blízcí nejsme.
Reagovat
Jan
Jenže Rakušané nejsou Slované ani nemají podobný jazyk.
Reagovat
smazaný uživatel
No oni Češi zas tak moc Slované taky nejsou, ale to není důležitý. Důležitý je, že vyvozovat blízkost národů na základě toho, že svého času žily ve společném soustátí je dost nesmysl. Koneckonců dlouho bylo součástí Ruska i Pobaltí nebo Finsko.

A ukrajinština a běloruština se od ruštiny dost liší.
Reagovat
Jan
A co jsme, když ne Slované ? :) Je pravda, že nás přejely všechny armády ze všech koutů Evropy a Hunové z Asie za posledních 1500 let a vložily do nás své geny, ale říct, že nejsme Slované ... To je nová západní propaganda pražské kavárny nebo co ? A Evropu osvobodili jen Amíci, ne ? Že se jim Němci hromadně vzdávali, aby nepadli do zajetí Rusů, to už se tak nebere, že ? Beru jako blízkost Ukrajinců, Bělorusů a Rusů, že na mě tak působí všichni jak Rusové, mluví podobným jazykem, jsou Slované a ten společný stát k tomu také přispěl. Pobaltské státy a Finsko nebudou s Rusy nikdy příbuzní - jazykově, nejsou Slované, jsou naprosto odlišní, jako my a Rakušané.
Reagovat
blixa
Jen kratičké info z wiki -

"Podle moderních genetických výzkumů jsou Češi potomci Germánů, Slovanů a Keltů kteří v průběhu tisíciletí obývali území dnešního Česka.

Češi mají vysokou frekvenci výskytu haploskupiny R1a - 34,2%. Podobně vysoké frekvence výskytu této haploskupiny existují mezi Slovany ve východní Evropě a v Indii.[17] Podle studie z roku 2000 má pak 35,6% českých mužů západoevropskou Y-DNA haploskupinu R1b[57], která je mezi Slovany vzácná.

U Čechů byla také zjištěna vysoká frekvence mutace G551D genu CFTR, způsobující cystickou fibrózu. Podobně vysoké frekvence byly zjištěny v Rakousku a v keltských oblastech ve Walesu, Skotsku, Cornwallu, Irsku a Bretani."

A to že mluvíme slovanským jazykem, to je prostě shoda okolností, taky jsme mohli mluvit německy a bylo by to bývalo možná logičtější. Prostě se smiř s tím, že Slovana je v tobě jen kousek, a to ještě kdoví jestli ;-)
Reagovat
Jan
Dobrovský, Jungmann a spol by z tebe měli radost :) Nebýt jich, tak tady Čeština skutečně zanikla díky "bohulibé" činnosti Rakouska. A že jsme řízlí vším možným je jasné díky naší poloze, když přes nás přecházely armády ze všech směrů + německé osídlení pohraničí od 13. století, když si je tu králové pozvali.
Reagovat
slacker
Obracene. On blixa nema radost z Dobrovskeho a Jungmana, vzdyt mu prekazili sen o pangermanismu
Reagovat
blixa
Ale prd, nejsme "řízlí", jsme prostě mix a ne kvůli armádám (to jen částečně) ale kvůli tomu že se zde míchalo obyvatelstvo všerůzných etnik. Představa praotce Čecha co přišel do neobydlených krajin je prostě jen pohádka :D Němčinu sice zrovna nemiluju (a ani moc nevládnu), ale představ si ten pracovní trh který by byl otevřen prakticky pro každého, rozsah odborné literatury v rodném jazyce atd. Samé praktické výhody ;-). Pěkně nám to ten Jungmann s Dobrovským zavařili :D
Reagovat
Jan
Kdyby se Přemysl Otakar II nenechal zabít na Moravském poli a stal by se římským císařem, mohlo by se časem mluvit česky v půlce Evropy. Pak by byla veškerá literatura v češtině :) Ovšem Habsburkové v té době, kterým to hrozilo, se česky rozhodně učit nechtěli :)
Reagovat
Jan
A co se tady mohlo míchat ? Mezi obyvatelstvem maximálně Němci, Rakušané a Poláci v oblasti Slezska. Netuším v jaké míře to probíhalo.
Reagovat
blixa
A Keltové chlapče, Keltové ! Dá se říci že Keltové tvoří základ a pak tam jsou náplavy Germánů a Slovanů. A pak i nějaké další harabudrí, už v podstatně menší míře.
Reagovat
FulnekUltras
Když už tady zpochybňuješ původ českého národa - navíc na základě dobově tendenčních údajů z obvykle silně prorežimní wikipedie -, pak lze v podobném duchu argumentovat, že skutečným mentálním a charakterovým předělem keltsko-germánského a slovanského živlu je Českomoravská vrchovina. Běž do zádele, rádobyzápaďáku !!! ;-)))
Reagovat
slacker
Do jake zadele, jen ho pekne posli do prdele.
Reagovat
FulnekUltras
Jsem úplně zapomněl, že tady se to pouští... ;-)...zkur.vená svoboda projevu !!! ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
a autocenzura zvlášť... ;-)
Reagovat
blixa
Hele, jako jo, člověk očekávává že z tebe vypadne nějaká totální kravina ale ty přes to vždycky dokážeš překvapit ! :D :D Inu, jak řekl tvůj guru, vy komunisté jste lidé zvláštního raženi ;-) :D
Reagovat
Jan
Na Moravě žádné Kelty nemáme. Praotec Moravák si to pohlídal :) Praotec Čech asi netušil, že mu pravnuk Kelt leze do zelí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to já vím, že nejseš Lukáš. Byla to reakce na tebe i Lukáše shrnutá v jednom. On napsal, pokud to čteš, že Serena hrála podprůměrně - s čímž nemohu souhlasit. Dle mého názoru to mělo znít takto - Petra hrála velice kvalitně, vše jí tam neskutečně padalo. Mě utekl začátek, podání mě moc nepodrželo...Petřina hra mě tak rozhodila, že jsem zbytečně chybovala. Chtěla jsem něco změnit, jenže ona byla stále krok přede mnou. Zvýšila jsem agresivitu, třískala jsem do toho neskutečně. I když to přineslo plody v podobě získaného servisu soupeřky, nestačilo to a Petra mě dostala za 73 ! minut na returnu a vyprovodila mě z kurtu. Ale chápu, že to málokdo přizná....
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tebou naprosto souhlasím.
Reagovat
FulnekUltras
Zcela přesně vystiženo.
Reagovat
Jan
Souhlas. Bylo to nádherné jak ji znemožnila. Skoro stejně jako Bouchardovou ve Wimbledonu.
Reagovat
Pedronegro
Petra mi udělala velkou radost tímhle zápasem a kecy Sereny ukazují, že neumí prohrávat, vždycky se při tom odkope a ukáže, co je vlastně zač.
Reagovat
VlS
Já bych to nijak nehrotil, to, že je ze současnejch hráček Serena ta nejlepší asi není pochyb. Holt americká výchova, buď jsi nejlepší, nebo nejsi nic ... to není jednoduchý s tím žít. Serena to má na rozdíl od Genie něčím podložený. Docela se mi líbilo, jak se holky chovaly po zápasu u sítě.
Na amický diskusi se mi líbil koment jednoho fanouška Sereny k Petře - "zas pustili šelmu z klece"
Reagovat
smazaný uživatel
Ono co si budeme povídat - v podobném schématu odpovídají všichni, kteří prohráli s papírově slabším.
Reagovat
Pedronegro
asi máte pravdu oba, jak není zvyklá prohrávat, pak vlastně pořádně neví, co má říci, a na kurtu to s ní pěkně šije.
Reagovat
FulnekUltras
je to tak...každopádně má SW při svých dlouholetých zkušenostech a úspěších hodně vysokou míru sebeovládání vnějšího projevu... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Jednou to přijít muselo... ;-)

Serena dnes udělala neobvykle moc UE a při některých jejích podběrácích za BL bylo zřejmé, že se naší regionální rozvědce nakonec přece jen povedlo propašovat do jejího báglu potuponosnou fulneckou hokejku. To však vůbec nic nemění na tom, že Petra hrála prostě parádně a Madrid jí letos vyloženě svědčí.

K zítřku jen jediná poznámka: vůči Světle - a na antuce zvlášť - mám(e) ten nejhlubší respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, dost UE. Ale musíme se ptát proč. Byla z Petřiny hry evidentně rozhozená a placama přímo vzteklá. To se pak blbě trefuje kurt. Viděla jsem na vlastní oko a živě, prosím.
Reagovat
FulnekUltras
Tvrdý tlak Petry na Kongovu základní čáru byl samozřejmě tím hlavním důvodem...to pak snadno následuje jeden podběrák samovyhazovák za druhým... ;-)
Reagovat
lars
ty jsi byla na tomhle zapase v hledisti v Madridu dnes ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na vlatní oko , živě v tv. Co bych nacvičovala v Madridu.
Reagovat
lars
Nehrála jsem dneska jako Serena, to bylo to hlavní,
Reagovat
Jabadu
... kázeň je to hlavní, tak to má byt. :-)
Reagovat
tmora
tak myslel jsem ze Petra je první Češka co porazila Serenu a ne. Koukalova už byla první..
Reagovat
EllNino
jojo :) to byla ale Serena zraněná a měla tejp skoro přes celou nohu :)) Pak se to Klárce málem povedlo i v 1.kole RG :)
Reagovat
aligo
ale povedlo se jí to no :)) jsem četl rozhovor po zápase a tam říkala že věděla o její indispozici a že Sereně jen vracela ze strany na stranu :)) skvělá taktika v danou chvíli :))
Reagovat
EllNino
nemohl bys poslat odkaz ? :)
Reagovat
aligo
ale není to přesně ono

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-zeny-wta/71053/zakopalova-to-se-stane-jednou-za-zivot.html
Reagovat
EllNino
díky moc :)
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CEgM9f6WoAEp_tc.jpg
Reagovat
lars
zase prohrala se Svedkou :((
Reagovat
smazaný uživatel
jaká Lucie a kde?
Reagovat
smazaný uživatel
aha ty myslíš Jarkou Shvedovou. Aha já myslela Švédku jako ze Švédska.
Reagovat
Pavlis
To se dozvíme už zítra.

Potřebuje k tomu suverenitu, houževnatost, rozvahu, nebojácnost a jistotu.

Světlana by už mohla být přece jen trošku unavená, pokud hrála delší zápasy, navíc v krátkém sledu, ale asi to ve výsledku roli moc hrát nebude. Ten obrat proti Lucce ji neuvěřitelně nastartoval a vlil do žil šílenej elán.

Petře jde ale o hodně, i když to není grandslam, tak je to šestizápasový zápřah, s cenným skalpem Sereny, takže do finále půjde s tím, že nebere nic jiného než výhru. Taky se té Rusce chce po roce pomstít, včetně odvety za Lucku ve čtvrtfinále. Bude to sice těžké, ale já české lvici věřím.
Reagovat
tommr
dneska se Kuzna proti Sharapce asi moc neunavila a zítra proti Petře bude určitě hrát jako o život ... :)
Reagovat
Pavlis
Musí ji nějak upinkat, uběhat, ustřílet, alespoň v průběhu zápasu. Kuzna je sice pohyblivější, jak Serena, ale věřím, že si Petra bude hrát to svoje.
Reagovat
tommr
Petra má ve svý osmince samý Italky, ale naštěstí ne Erraniovou nebo Vinciovou ... :)
Lucka začíná s kvalifikantkama a ve třetím kole si může zahrát odvetu s Kuznou ... :)
Nejhůř je na tom Karolína, která jako nasazená jedenáctka dostala do prvního kola objev letošní sezóny Bacsinszkou ... :(
Reagovat
lars
Timea na antuce nemusi byt tezka
Reagovat
tommr
já si myslím, že s její hrou je nebezpečná všude. Pokud by jí ale Karolína zvládla tak by pak v dalších kolech měla už relativně hratelný soupeřky až do čtvrtfinále ... :)
Reagovat
lars
uvidime.
Garcia je tezsi na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má v 1. i 2. kole Říma kvalifikantku. Tak doufám, že to nebude 1. kolo proti Lucce Hradecké a 2. kolo proti Katce Siniakové nebo něco takového...
Reagovat
aligo
:DD
Reagovat
Jabadu
Tsss ... "Dlouhej Janek" rupnul dva tiebreaky. No to je Den!
Když se daří, tak se daří! :D:D:D
Reagovat
mrafe
A Fandina už , je na TP, už psala koment pod článek o Adamovi.
Reagovat
Jabadu
Tedy všechno je v pořádku. Fricek řešil daně, Kvitovka 456 už nepíše Zkončit, tabulku od náčelníka "tommra" máme - co víc si přát?
Akorát asi vymazat začátek této diskuse, kde většina z nás podléhala emocím - to bylo samé OMG, OMG ... pak jakési nesrozumitelné výkřiky ... prostě "Přelet nad kukaččím hnízdem". Nádhera. :-)
Reagovat
mrafe
tak sorry ti už to víš. ;-)
Reagovat
tmora
Můžete sem dát někdo link na rozlosování? Dík
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn
Reagovat
gigin
http://www.atpworldtour.com/posting/2015/416/mds.pdf
Reagovat
gigin
jo WTA chtěls, sorry :DDDDDD
Reagovat
EllNino
Gulba s Jirkou :))
Reagovat
gigin
Jj. Jestli tohle hukne, končím. Ale fakt, vážně. Mám trošku strach z George Renela :DDDD
Reagovat
EllNino
myslím, že hukne :DD
Reagovat
gigin
Prej se vrátil k Bresnikovi a Domovi... Nevíš o tom nic?
Reagovat
EllNino
jen od tebe :) ale to nevadí, šlo mu to líp :) a s Domem bude sranda :DDD
Reagovat
gigin
Jj, s něma je letos vůbec celkově sranda :DDD
Reagovat
EllNino
:DDD to máš pravdu
Reagovat
Fandina
Petře k výhře nad Serenou a postupu do finále. Je to nádhera. Viděla jsem konec druhého setu a musím říct, že Petra hrála úžasně. Velká gratulace Petře. Nádhera a moc držím palce do finále. Petruško pojď!!!!!!!!
Reagovat
horska.kraslice
Návrat ztracené dcery na TP.
Reagovat
Fandina
Já něco viděla, ale blbnul mi internet, tak jsem sem nepsala.
Reagovat
Jabadu
No, kde se flákáš? :-)
Reagovat
Fandina
Byla jsem na chalupě a tam mi blbne internet, tak jsem sem nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
jen 628 komentů no lidi. i když Petra nehraje tak má přes 1000 komentářů a když porazí Serču tak jen 628 tak lidi snažte se sakra
Reagovat
blixa
Jindro, že ti zase vyšetřovaná vzala tužku ??!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ano :(( vzala mi tužku
Reagovat
Jabadu
"A co ještě říkala ... Vilma?" :-)
Reagovat
Titan
Tak hrála dneska Serena na 40% nebo už to bylo 60%...? :-D
Něco v tom muselo být, třeba hrála se zlomenou nohou...:-)
Počkat... Wta...
"I wasn't Serena today. I think that was the main thing."
To nebyla dneska Serena, myslím, že to byla hlavní věc, řekla Serena
Héérečka a komediantka nesportovní...
Reagovat
mrafe
vytrhl jsi to z kontextu, Serena prvně chválí Petru, pak si teprve sype popel na hlavu, alespoň tak jsem to pochopila ;-)

I wasn't Serena today. I think that was the main thing."

"Yeah, I think she just played well today," Williams said. "I mean, she went for broke on every serve, every return. I hit some second serves, 170, 175, and she just hit them for winners. I was very slow off the mark. After my serve I wasn't moving as well as I should have. You know, I wasn't in it.

"I wasn't Serena today. I think that was the main thing."
Reagovat
Titan
Tak to chápeš špatně. V závěru jasně říká, že MAIN thing, HLAVNÍ věc bylo to, že nehrála Serena...
Dneska je strašně moderní ohýbat výroky a historii obrazu svému, ale netřeba jít s davem...:-)
Reagovat
mrafe
No mě spíš zarazilo to tvoje "Héérečka a komediantka nesportovní.. ". Nešlo mi o překlad doslovný překlad. Ale význam, je podobný.
Reagovat
FulnekUltras
Dostatečně teatrálně se ukázala ve druhém setu za stavu 1:4, kdy začala proti Petře "psychologicky" vyřvávat jak postřelená bachyně...když se to ukázalo neúčinným a skóre poskočilo na 1:5, přestala s tím. To mi k posouzení "férovosti" jejího přístupu úplně stačí...
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusila to "na Mařenu", ale nezabralo to. :-)
Reagovat
aligo
di do prdele!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete rekord tak pro něj musíte něco udělat
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo o rekord nestojí...
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak všichni tady o tom píšou. VŽDYŤ PETRA PORAZILA SERENU
Reagovat
smazaný uživatel
Kvůli tomu nemusíme dělat rekord psaním totálních blbostí, ne? -_-
Reagovat
blixa
Ale Serena říkala, že to dneska nebyla Serena. Tak třeba místo sebe poslala svého intelektuálního dubléra ?? :D
Reagovat
smazaný uživatel
a do pr.dele se mi nechce v pr.deli jsem od Pondělí do Pátku tedy když není volno
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aligo
v kterém období se vám líbí víc? :)) jde mi o postavu ne o oblečení :))

A) 2008
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Ivanovic_Medibank_2008.jpg

B) 2014
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6c/Ana_Ivanovic_%2813048283813%29.jpg/800px-Ana_Ivanovic_%2813048283813%29.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
2014
Reagovat
aligo
o tobě to vím :D jen mě zajímá jestli jsem sám, komu se líbila tam co má mezi kostmi a kůží i něco jiného :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě nejsi sám. :)
Reagovat
aligo
oprava 2014
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/55/Ana_Ivanovi%C4%87_%2814948461930%29.jpg/640px-Ana_Ivanovi%C4%87_%2814948461930%29.jpg
Reagovat
EllNino
2008 :) taková pěkně za co vzít, moc se mi tehdy líbila
Reagovat
aligo
1** :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A . ale popravdě mi to připadá stejný :)
Reagovat
aligo
2014 vychrtlá a 2008 je taková svalnatější a trošku kulatější obličej :))
Reagovat
smazaný uživatel
2008
Reagovat
smazaný uživatel
ty žluté jsou hezčí, ty fialové ze zeleným pruhem jsou hnusné
Reagovat
aligo
buď neumíš číst nebo de*il :DD
Reagovat
aligo
nechtěli jste dneska udělat v komentech rekord? :DD
Reagovat
slacker
Bez Fandiny se nema cenu namahat. Ani "quesh" se nechysta do boje.
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn
No Petra nejdřív s Fran nebo Knapp, asi Fran, pak Jelena/Camilla a pak tam má čtvrtku s Bouchard, ale spíš to vidim na Carlu...
Lucka 1. a 2. kolo kvalifikantka a 3. asi Makarova, případné čtvrtfinále se Simonou, Venus nebo Garbine, možná Flavie překvapí ..
Kája začíná s Timeou, to bude těžký, pak Saba nebo Sloane a pak zřejmě Anička, tak to má docela těžký, ale myslím, že šance je ...
Barča má kvalifikantnku a pak asi Saru, nemyslím si, že Danka překvapí :)
Reagovat
EllNino
jo a pro Lucku do 3. kola spíš Svetlana opět, tu jsem nějak přehlédl, ta by si střihla opětzápas s Katou ve 2. kole, jestli porazí Monču Puig
Reagovat
smazaný uživatel
No, na druhou stranu se Kuzně posledních letech v Římě nedařilo.
Reagovat
blixa
Lucka to nemá tak špatný, mohla by to Kuzmě vrátit. Kája nevím, pomalá antuka pro ni nic moc, každý kolo bude úspěch. Ale hratelný to celkem je.
Reagovat
horska.kraslice
Snad Bára nedostane Lucku H. :-(
Reagovat
fretek
Dneska jsme měli Den vítězství, ale je blbý, že zítra je v Rusku Den vítězství.
Reagovat
Jabadu
To je jejich svátek. Ne náš. Ačkoli ...
Seržant Hicks to řekl jasně:
Nastoupíme, vyhrajeme a letíme domů!
(Vetřelec 2) :-)
Reagovat
EllNino
Veselý-Gulbis :DDD ...a Rosol Chardy ...no Jirka má šanci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Venus vs. Muguruza v 1. kole v Římě!!! :D
Reagovat
EllNino
tak to ne ...v Madridu Vika, teď Garbine ...chudinka :))
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka vs. Dellacqua >>vítězka bude hrát s Caro
Jankovic-Giorgi
Pennetta-Svitolina
Kuznetsova-Puig
Schiavone-Knapp
Pavlyuchenkova - Stosur >>>vítězka se Serenou
Brengle-Keys
Errani-Hantucova
Vinci-Watson
Reagovat
EllNino
odkaaaz :/ prosím prosím :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu to z twitteru.. :D Odkaz zatím nemám.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika proti Caro ve 2. kole, to je zase los... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Z jejich souboje by bylo lepší asi, aby postoupila Vika né? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika momentálně potřebuje body jako sůl. Caro už na antuce jede tak trochu nad plán, když to srovnám s minulými roky. :D Snad aspoň na RG bude ten los lepší a obě budou moct udělat dobrý výsledek.
Reagovat
EllNino
zase Aza a Caro v 2. kole už ? ..ježiš
Reagovat
smazaný uživatel
Jako na AO.
Reagovat
EllNino
bída je to, už aby byla nasazená, tyhle brzký zápasy ...
Reagovat
Jabadu
Hej lidi ... kde je Fandina?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi na cestě do Říma. :-)
Reagovat
Jabadu
Jo, to psala. A z letadla se nesmí datlovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to mám vědět? Já ještě nikam neletěl. :-)
Reagovat
Jabadu
No, někde se může, někde ne. Záleží na třídě.
Reagovat
blixa
A do Wimbledonu jezdíš jak ? Autem ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nijak. Ještě jsem tam nebyl.
Reagovat
Jabadu
No vidíš. A "bábinka" nám z Wimbledonu posílala přímé reporty. Co je pro čitatele atraktivnější?
Tvůj, nebo její koment?
Konec hlášení. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď teda absolutně nechápu, co tím chtěl básník říct..
Reagovat
Jabadu
Nic ve zlém. Pardon.
Reagovat
Roger_Federer
Babinka..:)
Reagovat
blixa
Ty, největší žijící fanda Petry a nebyl jsi u její triumfů ve Wimblu ? No styď se teda !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
odjela do Bangladéše kde bude 3 měsíce pracovat v textilce, kde Bude vyrábět koberce
Reagovat
Jabadu
??? ... aha, to byl humor, že ano?
Dej mi důkaz, že jsi žena (dívka) a "Kvitova ultras" budou mít pochopení. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako jaký důkaz chceš. mám ti poslat fotku p... nebo co tím důkazem myslíš
Reagovat
EllNino
co na tom změní, že pošleš psa ? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
chce prostě důkaz ale stejně bych mu to neposala :)
Reagovat
Jabadu
Ne. Hodně jsi mi napověděl/a.
Žena by takto neodpověděla. Žena totiž takto svou ... ehmm ... nenazývá. Tak ji nazývají pouze muži. A potvrdí mi to i zde jistě přítomné ženy a dívky.
Buď dobrý, Johne Spartane! :-)
Reagovat
blixa
Mluví jako chlap, myslí jako chlap, že by to byl chlap ? :D
Reagovat
Jabadu
Já jsem pro její (jeho) podporu.
Záleží snad na pohlaví? Ať je třeba Pes Filipes, je to fanda a je lepší než Bejk.
Ku ..a fandím! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každá holka je jiná. To mám psát jak princeznička z Růžového království plného medvídků, balonků a bílých mráčků. Nebo co, ŽENA SI MŮŽE PSÁT CO CHCE A JAK CHCE. ŽENY!!!!!!!
Reagovat
slacker
Holis se vubec?
Reagovat
smazaný uživatel
jo to zas jo. Jsem Feministka ale né zas tak divoká
Reagovat
blixa
Tak ty už se holíš Jindro ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D ne nejmenuji se Jindra. Jindra se mnou chodila na základce do třídy, hrozně smrděla a vychloubala se stím
Reagovat
Jabadu
Prosím tě, nech ho / ji. :D:D:D
Reagovat
VlS
A co nech "to"?
Reagovat
smazaný uživatel
je to přece "kopretinka" :-)
Reagovat
blixa
http://sport.idnes.cz/tenis-petra-kvitova-rozhovor-serena-williamsova-madrid-p2b-/tenis.aspx?c=A150508_165342_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je vidět, že jí ta pauza prospěla. A hodně zajímavá je ta poznámka o madridské antuce.
Reagovat
mrafe
Máš přes hodinu zpoždění :DD . Byla jsem rychlejší.
Reagovat
blixa
Sorry no. Jsem si nevšiml. ;-)
Reagovat
mrafe
V pohodě, to byla jen legrace. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulaci Petře Kvitce
musím tímto vyslovit,
ač se přiznám nečekal jsem,
že by dnes mohla slavit.

Škoda že jsem neměl možnost,
vidět ten match velkolepý,
strašně rád bych býval shlédl,
jak obluda z kurtu letí.

Bohužel má každý občas
povinnosti neodkladné,
které zabrání nám shlédnout,
co oko chce vidět snažně.

Každá žena, která skolí
tu chlapáckou obludu,
absolutorium zaslouží,
víc k tomu psát nebudu.

Onndra dneska bude smutný,
žal mládence blouznivého,
přejme mu aspoň sen vlhký,
ať dnes v noci odškodní ho.
Reagovat
gedzitka
Reagovat
aligo
je zítra že? :))
Reagovat
smazaný uživatel
asi v 17:30...
Reagovat
Jabadu
Po semifinále obvykle bývá finále. Aspoň lidi to říkaj. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
lidi toho nažvaněj :)
Reagovat
aligo
ale někdy je den volna a já si nebyl jistý jestli to není i zde... ale myslel jsi si že je to zítra :))
Reagovat
Jabadu
Hombre, já v 6,00 nakráčel v sobotu na autobus, ... a pak mi došlo, že mám pětidenní pracovní dobu.
Stalo se mi to dvakrát!
Naštěstí mě u toho nikdo neviděl.
A pozor. Nepiji. Považuji se za kulturistu (cvičím asi 30 let).
Aby si toho nikdo nevšiml, kráčel jsem 15 km hezky zpátky domů. Pěšky! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Řím 2015
------------------------------
Turnaj Masters & Premier event
------------------------------
PRAVIDLA TURNAJE:
------------------------------
1/ Každý musí stvořit 2 týmy hráčů, ATP 5 hráčů a WTA 5 hráček
2/ Pravidla výběru hráčů:
ZAKÁZANÍ HRÁČI:
a) Hráči Top 10 (do OF)

V týmu mohou být pouze hráči:
a) pouze 2 hráči/ky z top 11. - 20.
b) 3 hráči/ky výše než 21. místo
Povinní hráči:
a) 1 povinný hráč/ka nad Top 30 (31. - nekonečno)

OSMIFINÁLE
Od OF si můžete zvolit hráče a hráčku z Top 10, podmínkou je, abyste v týmu měli dosud hrajícího hráče/hráčku. Dosud hrající hráč bude přepsán a nahrazen hráčem Top 10 (dosud nasbírané body za přepsaného hráče zůstávají).

* vybírá se dle rankingu, který byl vydán 4.května 2015
Ranking bude viset v záložce s názvem: Ranking ATP/WTA.
-------------------------------

Přihlášky na turnaj je třeba odevzdat do začátku turnaje,
což znamená, že nahlásíte své týmy do chatu (příp. do vzkazníku na TP - PetaM, PetraFans)
Reagovat
Jabadu
tuto diskusi pěkně od začátku ...
No to je snůška deb ... tedy osobnostně nevyrovnaných jedinců, úchylů ....
Včetně mě, tedy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Jabadu
Co umí z člověka udělat emoce. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Snaha udělat rekord v počtu koentářů...
Reagovat
horska.kraslice
komentářů
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se ukázalo že Petra je Česká jednička. Sorry Kájo ale jsi dvojka.
Reagovat
Jabadu
Naturlich. :-)
Reagovat
blixa
My se nikam necpeme. My máme za úkol fixovat TOP20 ;-)
Reagovat
Chrenda
postoupil do finále. Velká gratulace a snad se už konečně rozhoupal k pořádným výkonům a útoku na první stovku. Určitě už je na čase.
Reagovat
Jabadu
No to je Den! :-)
Reagovat
Chrenda
SUPÉÉÉÉÉR. Prostě konec války a dokonalé štěstí. Teď ještě aby Tom spláchl Izzyho a škoda Terky v Trnavě, ale to jen malá kaňka na kouzelném patku 8.5.2015.
Reagovat
Jabadu
Já mu věřím. Z těch dvoumetrových má Tom kondici jednoznačně nejlepší. Vůbec nechápu, jak může člověk (při takové výšce) mít tak vypracované svalstvo a dobíhat míče jako panter.
Mimochodem Veselý je z těch mladých v tomto ohledu nejlepší.
Všichni: Kyrgios, Kyrgios, Čorič ...
Ne. Veselý je z nich fyzicky nejsilnější a to se projeví.
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrál a v Římě je ve finále :) Zatím povedený český den.
Reagovat
tommr
trochu ho zkazila jen Tereza Smitková, která v Trnavě nezvládla roli turnajový jedničky ....
Reagovat
EllNino
byla limitována zraněním
Reagovat
tommr
jak to víš?
Reagovat
EllNino
viděl jsem celý zápas na streamu, který sem včera dala Fandina, sice ošklivej, ale aspoň něco, i Denisu
Reagovat
horska.kraslice
Tak to mě mrzí. Snad to nebude nic vážného a Tereza bude brzy úplně fit.
Reagovat
misa
(1)Schmiedlova v Koukalova
Vesnina v (13)Goerges

(2)Mladenovic v Falconi
Rogers v (11)Siniakova

(3)Nara v Gavrilova
Babos v (14)Soler-Espinosa

(4)Hradecka v (wc)Dentoni
U.Radwanska v (10)Lucic-Baroni

(5)Tsurenko v Zhang
(wc)Sabino v (15)Dulgheru

(6)Davis v Gibbs
Erakovic v (9)McHale

(7)Tomljanovic v (wc)Barbieri
Doi v (16)Hercog

(8)Niculescu v (wc)Paolini
Kudryavtseva v (12)Jovanovski

Hlavní soutěž se má losovat ještě dnes.
Reagovat
EllNino
No tak Lucka by to dát měla snad, Corina je sice domácí, ale už ne tak dobrá jako kdysi, Ula se teď docela trápí a Mirjana na antuce moc neumí ...

Klára a Katka to ovšem budou mít těžký, hlavně Klára má těžkou sekci, Katka by možná i mohla Kiki porazit, ale těžká bude i ta Shelby
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki a Katka ve stejné části... To je na ho*no! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Katka, Hradecká, Zhang, Tomljanovic
Reagovat
EllNino
postupuje jich 8 ty bezmozku
Reagovat
smazaný uživatel
neříkej mi bezmozku ty haj... to jsou hráčky kterým to přeji. Já vím že postupuje 8 hráček ale těmhle to přeji ostatní mě nezajímají
Reagovat
tommr
Klára je bez šance, Katka by to na antuce mohla dát a Lucka je velká favoritka na postup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně se střelecky prosazujem
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš, chlapče, i na góly došlo.
Reagovat
smazaný uživatel
proč mi řikáš chlapče, ty.........
Reagovat
smazaný uživatel
Když se narodíš jako kluk, a nelíbí se ti to, můžeš se dát přeoperovat.
Reagovat
smazaný uživatel
WTF!!!! já jsem holka ty za..... Merito
Reagovat
smazaný uživatel
no však jo, uvnitř holka, venku chlapec. Operace, fik, fik, pak chvilka čekání a bude to. Pak dej vědět, jak se to povedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty hnusná Somálská .... ty ..... co se opovažuješ já ti natrhnu ......
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítí, ty by ses hodil jako hlemýžď. Jestli si na konci tunelu budeš moct vybrat, zkus něco takovýho hermafroditskýho.
Reagovat
Jabadu
To je takový básnický obrat, který se používal hlavně v symbolistické poezii (Rembaud ...). To si nemusíš brát osobně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v případě Kvitovky ale můžeš :)
Reagovat
Jabadu
Já mám rád decentní humor. Hele, pěstujme si lidi, jako je on/ona. Bez nich totiž humor nemá smysl. :-)
Reagovat
Jabadu
"Tvářím se radostně, plížím se radostně ..." :-)
Reagovat
mrafe
Nemám negativní myšlenky. To je důležité, to mi chybělo

http://sport.idnes.cz/tenis-petra-kvitova-rozhovor-serena-williamsova-madrid-p2b-/tenis.aspx?c=A150508_165342_tenis_tny
Reagovat
Chrenda
fakt bomba. Psychický blok překonán a vstupuje do nové éry. Tak snad to s tou Světlanou dotáhne k titulu i když je to vážně moc nebezpečná hráčka.
Reagovat
tommr
trochu se jen bojím, aby Petra po tý strhující bitvě se Serenou zápas s Kuznou podvědomě nevypustila ... :)
Reagovat
Chrenda
Myslím, že to nehrozí. Petra vypadá rozjetá, ale bude to určitě težké finále s dobrým koncem pro nás.
Reagovat
tommr
Kuzna je ale taky rozjetá a Sharapku dneska sfoukla stejně jako Petra Serenu. Petru jako favoritku ve finále nevidím ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Petin servis, return a druhý úder po servisu budou rozhodovat...
Reagovat
Jabadu
Těžko říct, ale psychicky je Petra šampiónka. Má něco, co má i Světlana. Ale je mladší a méně opotřebovaná.
Nicméně Světla je momentálně na antuce jasně nejlepší. To je fakt.
Reagovat
tommr
no právě. Kdyby to nebylo na antuce tak Petře ve finále věřím, ale na tomhle povrchu dokáže Kuzna předvádět neskutečný věci ...
Reagovat
Jabadu
Zlonilo to Lucku. Ale Petra je královna! :-)
Reagovat
Chrenda
Stejně myslím, že jí Petra dá. Ve finále je to většinou zabiják. Ale i finále už je super. Neříkám, že to bude lehké, to určitě ne, ale veřím Petře.
Reagovat
Jabadu
Budu u toho cvičit. Nachystal jsem si 15 kg jednoručky ... ty nikdy nezklamaly.
Pěkně láng - sám, žádný komedie, pravidelně dýchat a když přijde winner - udělat 5 cviků navíc. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Gool
Reagovat
Kozoroh
Jdi si slavit na hokejportal.cz.
Reagovat
smazaný uživatel
NE
Reagovat
Kozoroh
Ale ANO.
Reagovat
smazaný uživatel
ALE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
misa
http://www.wtatennis.com/news/article/4699635/title/road-to-singapore-showdown-who-won

I sama Lucka už je z těch tiebreaků nešťastná. Už předem se obávám toho příštího...
Reagovat
Jabadu
Mno, tak ještě ten hokej. Když už je ten svátek.
"Kucí jedny vopálený", hernajs, teď na vás kouká i Petra (na svém MacBooku).
Tak jí snad dáte dárek, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
4:3 ve třetím setu, teď by to chtělo break.
Reagovat
Kozoroh
Teda čekal jsem vyrovnanější průběh než skóre 6:2, 6:3. Každopádně je vidět, že slabinou Sereny je pohyb, což není divné, letos jí bude 34. Na trávě a betonu to ještě není taková nevýhoda, ale na drcené cihle již ano.
Petra hrála výborně a doufám, že Světlanu zdolá. Očekávám vyrovnanější duel, ale ten jsem předpokládal i dnes, takže to bude zajímavé finále.
Reagovat
smazaný uživatel
ten hokej vázne zatím. Nějak chybí kreativita, teda takový čekání na gól, ještě budem rádi za 1:0. Přitom šance by byly.
Reagovat
janek_da
Teď Nadal uspěchal ty servisy. DF
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CEfcZERWoAEnWJf.jpg:large
Reagovat
Jan
Moc jí to sluší.
Reagovat
Jabadu
Čistě technická:
Existují sporty, kde se dá hrát takzvaně v "zóně".
Myslím si, že Petra dnes v zóně hrála. RoboCop ve vojenském módu.
Reagovat
VlS
Přesně, šlehy jako hrom a úhly nádherný a ve strašný rychlosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pro ty , kdo hodnotí, že měla Petra lehký los. Postavení soupeřek na žebříčku - Petra : 134, 36, 41,37. Mária - 22, 110 ,28 ,5. Serena - 35 , 38, 31, 12. A opravdu nemohla za to, že vypadla Bouchard, Errani a Petkovič, která byla v její části. Já jen , že dnes to tu bylo zase zmíněno.....
Reagovat
smazaný uživatel
Už se s tebou nechci moc pouštět do diskuze, ale...

Olga - hráčka druhé stovky
Coco - na antuce marná
Nasťa - úplně bez formy
Begu - průměr

Takové soupeřky by klidně mohla porazit i Katka Siniaková... Masha měla Timeu, Garciu a Caro, Serena zase Viku a Carlu. To jsou prostě daleko silnější soupeřky... Jinak Petra měla celkově příznivou čtvrtinu pavouka, protože jediná nebezpečnější soupeřka byla podle mě Petko, která odstoupila. Genie je úplně z formy a Sara je sice antukářka, ale bez servisu.
Reagovat
freeteepek
Turnaje v Madridu se účastnilo všech prvních 16 hráček světa. Petra došla až do finále a to, s kým hrála, není podstatné, protože to nic nemění na hodnotě dosaženého výsledku. Prostě je dobrá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to přece nijak nezpochybňuju. Nelze ale říkat, že na losu nezáleží...
Reagovat
Kozoroh
Jak může někdo zpochybňovat Petřin los do finále, když dnes porazila no 1? Tyto pochyby jsou naprosto irelevantní!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si poposedni a přečti si ještě jednou tu první větu. :D Řeč byla o losu do čtvrtfinále...
Reagovat
Kozoroh
To je dost účelová manipulace s fakty, rozdělovat los na dvě části a o té první pak tvrdit, že ji měla Petra lehká.
Reagovat
EllNino
nemá cenu se pachťat v soupeřkách, protože ty si tenistka nevybírá
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám snad něco takového?

BTW: Ještě jsi mi v této diskusi něco nevysvětlil...
Reagovat
EllNino
:) nene neříkáš, co jsem ti nevysvětlil ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si najdi mou reakci v 15:03...
Reagovat
EllNino
to byla reakce na haitika, ne na tebe, pokud vím :) mě naštvalo, že napsal, že hrála serene příšerně .)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl souhlas s George_Renel, který měl na mysli i mě... A co není pravda na tom, že Serena hrála příšerně? Taky haitik napsal, že Petra hrála moc dobře. To je obojí pravda.
Reagovat
EllNino
Tak příšerný to nebylo a vubec nějak nevím, že mám brát tebe i haitika najednou, já souhlasil s reakcí na haitika, o tobě nepadlo ani slovo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to náhodou nevíš, tak výrazem "celebritář" označuje George_Renel hlavně mě...
Reagovat
EllNino
netuším, já moc jeho příspěvky nečtu, narozdíl od tvých ... reakce to byla jako souhlas na haitika, na tebe jsem, promin, že to tak musím říct, jsem si ani vzdech :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se vyjádřím.. :D

S postupem času už bych asi zvolil jiné slovo než příšerně, něco se jí povedlo, ale většinu zápasu hrála blbě.. To je prostě fakt.. :D Ale na mě prostě působila celou dobu, že se ani nesnaží a má to solidně u pr*ele..

Ale teda, že si myslíš, že neuznám, když Maria prohraje, že soupeřka hrála líp, tak to mě celkem dostalo.. :D Vždy se tady snažím napsat, že soupeřka hrála líp a takové kraviny atd.. Jo a soudím to podle tenisu a ty mola a to co tam psal, tak to vím taky, že na výhru nestačí.. :-)) :DD
Reagovat
EllNino
okey, unáhlená reakce, uznávám, ale prostě nemám rád tyhle kecy, když někdo vyhraje, že soupeřka hrála příšerně, o nic víc mi v podstatě nešlo :D
Reagovat
tommr
v přímý konfrontaci se Serenou ale Petra uspěla a to je snad to podstatný, nebo ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. Jenom bych zopakoval, co už jsem napsal: U Petry je to vážně o tom, jestli se protrápí těmi prvními koly. Pak už je u ní možné úplně všechno.
Reagovat
tommr
s tím souhlasím - v prvním kole byla Petra blízko k vyřazení s průměrnou kvalifikantkou, která jí potrápila víc než Serena ... :)
Reagovat
lars
Coco v Madridu marna nebyla !
Timeu porazila na antuce i Smidlinka
kdyby byla Nasta uplne bez formy , tak se nedostane do 3.kola
Reagovat
tommr
a Begu je taky hodně nepříjemná soupeřka ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak, přání otcem myšlenky. Odkud víš, že Coco byla marná a Begu průměr, když si zápasy nesledoval....ale vím, proč si to tak vypisoval, vyvyšuješ Márii a Viktorii na úkor Petry. Ale dnes dala Petra pádnou odpověď, na konci roku porazila Márii, teď Serenu. Porazila je tím, že hrála výborně až skvostně.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože vím, jak hrajou a viděl jsem jejich zápasy před týdnem v Praze. Coco vyprovodila Denisa Allertová a Begu zase Katka Siniaková.
Reagovat
EllNino
Ale v Madridu porazila CoCo Sabču a Begu zase Báru, takže zas tak marný asi nebudou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine? Ta se dokáže celý zápas vyhazovat... A jestli hrála Barbora jako proti Katce v Praze, tak se taky nedivím, že ji Begu porazila. Když byla ještě schopná dostat kanára od Genie v její současné formě...
Reagovat
EllNino
hele, to je příliš už tohle, a co Světlana ? Ta prohrála s Zhang v 1. kole a dneska dala Marušku ...neříkám, že se nedokáže Sabine vyhazovat, ale co to mění na situaci, že to je kvalitní tenistka, to samé Bára a nedělej z Genie nějakou nýmandku :) ...dneska už toho nechám, měl jsem tě za rozumějšího, ale nechci se hádat
Reagovat
smazaný uživatel
A co jsem napsal nerozumného? Jestli si myslíš, že Petra měla v Madridu od 1. kola do čtvrtfinále těžké soupeřky, tak já si to prostě nemyslím. Tím to hasne.
Reagovat
EllNino
Já si to taky nemyslím, jen to prostě není nějaká její vina ...nevím, prostě nedokážeš uznat, že ty soupeřky jsou taky dobré, protože dneska už hraje dobře skoro každá a jsou tam minimální rozdíly ve hře, rozhodují maličkosti, proto je to tak vyrovnané a každá v podstatě muže porazit každou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde jsem nenapsal, že je to její vina... Prostě měla dobrý los a využila toho. To je v pořádku.
Reagovat
EllNino
No dobře
Reagovat
lars
no a Kuzna v Praze taky vypadla v 1.kole a Marfusa s ni ted prohrala :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je taky asi jediná výjimka... Holt jí to v Praze nesedlo, ale jinak všichni ví, že na antuce to je dobrá hráčka. Přesto by ji Masha měla porážet, což ale s jejím dnešním výkonem nebylo možné...
Reagovat
lars
jak jedina Allert porazila v Praze Cornet, ktera v Madridu porazila Halep :)
Marfusa neuhrala dnes ani set proti Kuzne, ktera mela 3 3-setove predchozi zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale Alizé po výhře nad Simonou vypadla hned ve 2. kole... Ona občas dokáže překvapit favoritku (viz její výhry proti Sereně), ale už na to moc nedokáže navázat.
Reagovat
PH94
A já to neviděl :(
Reagovat
Jabadu
Serenu nezlomí nic, ale tohle jí dá zabrat. Osobně si myslím, že je to nerodinný typ, pro kterou je sport vše.
Na tom není nic špatného. Neprohrála s "No Name", ale s přímou konkurentkou, která je o generaci mladší a je na vrcholu fyzických sil. A není jediná! Už se tam šikuje armáda hráček kolem 25 let, které brousí nože ... :-)
Reagovat
FulnekUltras
Počkejme na RG a Wimbl. GS-výsledky bych přece jen u Konga považoval za směroplatnější...
Reagovat
pockerface
Tak to musela být podívaná. A já jsem bohužel Petry první výhru nad Serenou neviděl. Serena a Petra jsou moje velké oblíbenkyně, takže já bych byl spokojený i kdyby vyhrála Serena, ale Petře to finále strašně přeji. Světlanu by mohla dát, ale Světlana je bojovnice, ta to jen tak nedá, ale pokud na ní Petra vlítne jako na Serenu, tak by to mohlo vyjít. Madrid Petře prostě svědčí.
Reagovat
misa
Petra bude muset odehrát mnohem víc výměn než dnes a nesmí se nechat otrávit.
Reagovat
Jan
Musí otrávit Světlanu. Arzénem.
Reagovat
Jabadu
Světlana má fazónu jako hrom! Včera jsem si říkal, to přece není možné, co všechno vrátí.
Neskutečné. Ne nadarmo má 2 GS.
A její return? Intergalaktický.
Ovšem nyní bude stát proti nejlepšímu švihu z obou stran na okruhu.
Petra má hned po Sereně nejtvrdší údery na okruhu. (Maria dost liftuje)
A dobíhat ty pecky nebude jednoduché. :-)
Reagovat
blixa
V principu rozhodne to, jestli ty pecky budou dopadat 2cm do kurtu a nebo 2cm z kurtu ;-)
Reagovat
Jabadu
... a nebo tak. :-)
Reagovat
VlS
Já si ani nemyslím, že Serena má tvrdši údery, ale Petře to dneska padalo do kurtu a běhala jak srnka, jsem čumě, co byla schopná doběhnout a kvalitně odehrát. Dneska holt byla v zóně a hrála krutopřísnej tenis.
Reagovat
Frick
Neprehanej! Kdyby Lucka nebyla labilka, tak by vyhrála ve dvou setech.
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace. Čekal jsem to už před 3 lety...
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále turnaje v Madridu.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Madridu ve finále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 10156 (+3836)
2. Halep 7115 (+795)
3. Sharapova 6915 (+595)
-----------------------------------
4. Kvitová 6320 *
-----------------------------------
5. Wozniacki 4940 (-1380)
6. Bouchard 4063 (-2257)
7. Ivanovic 3905 (-2415)
8. Makarova 3465 (-2855)
9. Petkovic 3315 (-3005)
10. Suarez Navarro 3250 (-3070)
11. Kerber 3230 (-3090)
------------------------------------------
12. Plíšková, Karolína 3085 (-3235)
------------------------------------------
13. Radwanska, A. 3075 (-3245)
------------------------------------------
14. Šafářová 2990 (-4235)
------------------------------------------
15. Errani 2665 (-3655)
16. Williams, V. 2601 (-3719)
17. Keys 2325 (-3995)
18. Kuznetsova 2177 (-4143) *
19. Svitolina 2095 (-4225)
20. Jankovic 2075 (-4245)
21. Muguruza 2075 (-4245)
22. Lisicki 2017 (-4303)
------------------------------------------
23. Strýcová 1995 (-4325)
------------------------------------------
24. Bacsinszky 1878 (-4442)
25. Peng 1871 (-4449)
...
Reagovat
tommr
Našim nejlepším hráčkám se letos v Madridu poměrně dařilo ...

Nejvíc zazářila Petra Kvitová, která sice zůstane na čtvrtým místě, ale výrazně zmenšila ztrátu na hráčky před ní a naopak navýšila náskok na hráčky za ní.
S ohledem na antukový obhajoby je docela možný, že nejpozději po FO bude Petra v žebříčku zase jednou druhá ...

Karolína Plíšková sice z turnaje předčasně vypadla, ale přesto se posunula na 12.místo před Agu Radwanskou a udržela si pozici český dvojky před Luckou Šafářovou ...

Lucka Šafářová sice potěšila postupem do čtvrtfinále, ale v něm bohužel opět selhala a propásla tak velkou šanci na postup do první desítky ...

Bára Strýcová zůstává na 23.místě těsně za hranicí první dvacítky ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Agy Radwanský z elitní desítky kam se už naopak protlačila CSN a návrat Kuznetsovový do první dvacítky ...
Reagovat
Jabadu
No konečně, náčelníku! :-)
Reagovat
misa
Chudák Lucka má v tvém žebříčku špatně uvedený odstup na Petru, ve skutečnosti má mít -3330. Už jsem si ale zvyknul, že ona opravdu štěstí nemá :)
Reagovat
tommr
za tu chybu se omlouvám - nebyl to úmysl i když má u mě Lucka po včerejšku malej vroubek ... :)
Reagovat
misa
Vím, že to nebyl úmysl. Lucce se občas všechno pokazí...
Reagovat
horska.kraslice
Předpověď počasí pro Madrid - otepluje se, zítra má být už 24 stupňů, bude to pro Petru ještě hratelné?
Reagovat
smazaný uživatel
určitě ano, to není žádný extrém
Reagovat
FulnekUltras
Ještě dobře, že vedra třicítky tam začínají až v neděli.
Reagovat
smazaný uživatel
IW 14 - 4K
Miami - ČF
Madrid 14 - SF
Peking 14- F
Madrid 15 - ??
:D
Reagovat
Jabadu
"Kolegové, já myslím, že je to jasné ..."
"Trvám na doplňující otázce!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to jasný. :D
Reagovat
tommr
a kam se ti ztratil titul z Madridu 2011? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten se tam nehodil :D
Reagovat
smazaný uživatel
TAK ČESKOOOOOOOO. DNES TO VIDÍM TAK 7:0 Pro nás
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že vyhrajeme ještě větším rozdílem než včera... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je jasné :) Rakousko není soupeř :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice překvapili proti Švýcarům, ale dneska to vidím úplně v pohodě...
Reagovat
smazaný uživatel
já také. Rakušané jsou hokejově na úrovni divize
Reagovat
smazaný uživatel
no zatím je to vyrovnaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem byl na zápase Lotyšsko - Švédsko, tak to bylo v 1. třetině taky vyrovnané... :D
Reagovat
Jabadu
"Mám dotaz. A jak vona Petra může vědět, že Serena bude hrát zrovna takhle? Úhel gama přece není dán!" :-)
Reagovat
Jan
Ale úhel alfa a beta ano :)
Reagovat
EllNino
při tom zápase jsem zestárnul o 10 let :)
Reagovat
Frick
Ještě, že YouTubko už neomezuje na těch 10 minut. To byl děs.
Reagovat
misa
Petra od té doby pořádně zlepšila servis, stejně tak pohyb.
Reagovat
horska.kraslice
Ta Safina teda taky vřískala, to už jsem skoro zapomněla. A měla to navíc chytře načasované až při dopadu míčku na straně soupeřky.
Reagovat
Patri.k
Furt mě mrzí ta Lucka, tak blízko desítce, ach jo :D Každopádně tak to bývá, tenis ačkoliv se to nezdá na první pohled je o milimetrech a o jednom dvoum míčkách :D I když Lucka bude mít co dělat aby obhájila tenhle měsíc včetně GS, na druhou stranu tu Máme Plíškovou, která bude mít otevřenou cestu do desítky a spousttu dalších našich hráček, které se od minulého roku hodně zvedly a nic na FO neobhajují
Reagovat
horska.kraslice
Já nevidím v desítce žádnou magickou hranici. Necítím propastný rozdíl mezi tím, když je hráčka desátá nebo jedenáctá, dvanáctá.
Reagovat
tommr
ve všech individuálních sportech se první desítka bere jako symbol světový extratřídy ... :)
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=a7eWhkxOUdY ...tak snad bude Petra hrát takto celou dobu :) ještě teď se mi z toho tají dech :)
Reagovat
aligo
horší video nebylo? :D
Reagovat
EllNino
z RG nejsou kvalitní záznamy na youtube, teda lépe řečeno skoro žádné záznamy :) pěkně si to hlídaj
Reagovat
aligo
to mě stve že RG není na youtube nikde a nikdy.....
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/f tam si najdi French Open a můžeš se dívat
Reagovat
smazaný uživatel
Tam to nikde není, hledala jsem to už několikrát...
Reagovat
ludolf
Špatně se tam hledá (někdy se něco nenajde), ale například http://www.ceskatelevize.cz/porady/10885877617-petra-kvitova-svetlana-kuznecovova/214471291353012-petra-kvitova-svetlana-kuznecovova/video/
Reagovat
smazaný uživatel
To byl parádní zápas.. :-) Hned po finále nejlepší zápas loňského RG.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě štve, že jsem ten zápas neviděla celej, po prvním setu jsem musela jít. Ale i tak bylo skvělý sledovat Petru na plátně u Eiffelovky. :D
Reagovat
aligo
https://www.youtube.com/watch?v=P62TksFGJxg

Luxus :)) nezapomenutelné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se přesvědčil, zápasy Petry jsou o hodně zajímavější a napínavější než hokej. Petra má vždy přednost
Reagovat
smazaný uživatel
o českém fotbalu nemluvě
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče hokeje, tak záleží na tom, s kým se zrovna hraje a v jaké fázi turnaje...
Reagovat
smazaný uživatel
u mě to tak zase není, kvalitní hokej je určitě lepší než řadová Petřina výhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže kdy my jsme naposledy předváděli kvalitní hokej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá mi to a musím zareagovat... Tak třeba před týdnem?
Reagovat
smazaný uživatel
Před týdnem? Útok dobrý, ale obrana i s brankářem jsou děraví..
Reagovat
smazaný uživatel
No ale zápas to byl parádní (až na ten konečný výsledek).
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou jenom klišé od iqe, s tím se nedá nic dělat. Můžem zahrát jak chceme, stejně to nebude stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Klišé? Jasně, a proto máme nejlepší přesilovky, ale nejhorší oslabení na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
reaguji na příspěvek z 16:05
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, zápas to parádní byl.
Reagovat
Jan
I ten útok má velké rezervy. Ve srovnání s Kanadou či Švédskem. V posledních zápasech jsem si všiml, že hráč se dostane mezi kruhy a ne aby vystřelil, když má výhodnou pozici (byť to je třeba i obránce), on to přihraje dál a pak se to zašmrdlá a je po šanci. Obrana je děravá samozřejmě taky.
Reagovat
blixa
Tsssssssssssssssss, hokej ....... ;-)
Reagovat
Frick
asi Serena nehrála to nejlepší, co umí, ale....

O nějakym jejim "black-outu" se asi hovořit rozhodně nedá, co?
Reagovat
Frick
Asi nám ukázal to typické z našich dvou holek. Včera z Lucky to špatné (= klasické nedotažení velkého zápasu), z Petry to dobré (= najednou, z ničeho nic, z krize, vyhraje big, big match a má zrazu na dosah titul, o kterém jiné naše hráčky mohou jen snít).

Ano, není pochyb - Petra JE naše nejlepší hráčka. Je třeba se Queshovi omluvit. Člověk si myslel, jak 1000 bodový náskok Káji je drtivý a hle - zítra může být téměř smazán. Kájo - pardon, ale prostě nemůžeš to pro*írat s nějakou Garciaovou. Ale co - máš čas. Zatím se můžeš tahat s Luckou o stříbrný český post a o TOP TEN. A to je také pěkné.
Reagovat
Jabadu
"Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte ..." :-)
Reagovat
Grape
S nějakou Garciovou - to myslíš vážně? Caroline tu hrála skvělý tenis a troufám si říct, že v tom zápase by dokázala porazit i mnoho hráček z TOP TEN. Ona nejspíš i Petra by ve 2. kole měla s Caroline velké problémy.
Jinak ale souhlas s tím, že Petra je z našich stále nejlepší, výkonu jaký předvedla dnes není žádná jiná česká hráčka schopna. Tak jen kdyby takové výkony podávala častěji. :-)
Reagovat
Frick
Pokud chce prorazit, tak se nedá porážka od Garcia bahatelizovat tim, že je to dobrá hráčka.

Ano, samozřejmě, že je to dobrá hráčka. Ale pokud chceme mít Káju vysoko, tak musí být ještě lepší než Garcia. Pokud chceme mít Káju někde ve druhý, třetí desítce, tak ano, pak si můžem říkat, že ta porážka tolik nevadí, protože Garcia je dobrá hráčka.
Reagovat
Grape
Kája je celkově lepší než Garcia. Antuka však asi nikdy nebude její nej povrch, k tomu mohla přijet i trochu unavená z Prahy a jak už jsem řekl, Caroline zrovna sehrála výborný zápas. I ty nejlepší sem tam prohrají s někým ze druhé nebo třetí desítky (viz. dnes Maria). I kdyby Kája prorazila do desítky, čemuž věřím, pořád to nebude znamenat, že se na každým turnaji na každém povrchu dostane do závěrečných kol...
Reagovat
smazaný uživatel
Oceňuju, že alespoň někdo tu má koule se omluvit. ;-)
Reagovat
Jan
Ještě jsi to nevyhrál, pionýre :) Ještě se Petra musí ukázat ve zbytku sezóny :)
Reagovat
Jan
Souhlas
Reagovat
Jabadu
"Náčelníku, já myslím, že by bylo vhodné za nás za všechny tak nějak zhodnotit, poděkovat ... a tak." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přídáme lidi ne jen 372 komentů. To jste mě zklamali lidi.
Reagovat
Frick
Tak jsme se konečně dočkali. V Perthu chyběli dva míčky, nad výhry Češky nad Serenou jsme se dočkali až nyní, při mnohem důležitějším zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Marbella 2009 Koukalová 6:4 3:6 6:1 Serča http://www.tenisportal.cz/vzajemne/zakopalova/williams-3d2a9/ Serena už byla dávno poražena Češkou a také to bylo na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Největší škoda byla toho následného zápasu na FO.
Reagovat
Frick
měla by danit u nás :o)
Reagovat
smazaný uživatel
No myslela jsem si že Monako je už za náma. Tohle nemá cenu řešit
Reagovat
Frick
Víš, to byla legrace. Nechtěl jsem psát pouze hromadu zasloužených gratulací, tak jsem to trochu prohrábl.

To víš, psát, že by měla shodit, to nyní nějak nende :o)
Reagovat
Jabadu
Grrrrrr ... držte mě! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt nesmrtelnej......ale zatím si ty a daně asi nikomu nechyběli.
Reagovat
blixa
Chápu že myslíš na své sociální dávky ale poradím ti. Mazej do práce !! ;-)
Reagovat
Frick
Hlavně ty tučné rozdávané šeky v Madridu pomohou armádě španělských nezaměstnaných.

Tam se asi bude danit dost, ne? 40-50%?
Reagovat
smazaný uživatel
V 95% komentáře na TP je pěkná žumpa!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Povídej ... přeháněj ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A viděl jsi už opravdovou žumpu ? Asi ne, viď, to by si asi nosánek načichal.....
Reagovat
Jabadu
Pozor, já jsem kluk z venkova. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo na tebe , ale na původce příspěvku. Já jsem taky děvče z venkova.
Reagovat
Jabadu
:-) (kytička)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík...
Reagovat
blixa
To musela bejt pro tebe pěkná dřina, než si to spočítal :D
Reagovat
Jabadu
A ta čeština. To se hned pozná odborník. :-)
Reagovat
VlS
Nebýt to od Massa Bob?
Reagovat
smazaný uživatel
Včetně toho tvého... :P
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře, myslel jsem, že je to aprílový fórek a někdo mi pustil hodně reálnou počítačovou animaci. Zápas Sereny byl tradičně popravou, ale málokdy se stává, že Serena stojí na té odvrácené straně. Kdyby byla Petra konzistentnější, tak se z toho dají dělat zajímavé závěry pro vrchol antukové sezóny. Třeba se ta pauza ve výsledku ukáže jako výborný tah a i Kotyza bude sundán z pranýře :-)
Reagovat
Jabadu
A ještě mne zaujal ten nadpis. "SKOLILA"
Tedy pane admin, vy máte dnes ale výrazy ... :D:D:D
Reagovat
Jan
A neskolila snad ? :) Nebo bys chtěl říct, že naslinila ? :)
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
aneb Petra školila Serenu, proto ji skolila :-)
Reagovat
Jabadu
"Když von mi Fešák nic neříká, pane inšpektor."
"Tak se voptám, ne?! .. Moc byste si to u mě vypigloval, Huml. Moóóóóc!" :-)
Reagovat
misa
Petra stylově vypadne ve 2. kole :) Ale nevadí...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím počítám. :D A i kdyby zítra prohrála, tak nevadí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by prohrála tak jako Lucka tak by mě to naštvalo :)
Reagovat
misa
Finále by prohrát neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
No ve finále vždy prokazuje svuj nej výkon takže si myslím , že vyhraje ,
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla no... :D Ale výhra nad Serenou je víc než titul (teda aspoň pro mě).
Reagovat
lars
je to mozne :(
Reagovat
Faddova
Fajn, na 2. kolo mám lístky :-D Lepší jsem letos nesehnala :-(
Reagovat
HayashiM
Já jsem tady neříkal, že z Petry do Wimbledonu bude N°2, já říkal, že na to má slušnou šanci. Odmyslíme-li si výsledky v Římě příští týden (i zítřejší finále), Petra bude mít na startu French Open na Marii náskok skoro 1400 bodů a na Simonu 500. Simona by musela na RG alespoň do semifinále a Maria obhájit výhru, aby před Petrou zůstaly, a to Petra sama ještě nepřelezla ani první kolo. Jasně, ještě s tím může zamávat ten Řím a neříkám, že to na n°2 nakonec dopadne, ale ta šance tam opravdu je velmi slušná. Klidně bych si na to vsadil.
Reagovat
tommr
máš pravdu - Petra má na začátku antukový sezóny skvělou výchozí pozici a pokud po FO nepředstihne aspoň Sharapku tak to bude velký zklamání ...
Petra se ale bude muset ohlížet i za sebe, protože Wozniacká obhajuje do konce antuky jen 10 bodů a je slušně rozjetá ...
Reagovat
Jan
Ale aspoň pro dnešek jí můžeme všechny příští propady odpustit, no ne ? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je už teď na antuce oproti loňsku v plusu a do konce antuky taky obhajuje kulový - 1. kolo v Římě a 3. kolo v Paříži, což je něco málo přes sto bodů.
Reagovat
tommr
vždyt taky píšu, že má skvělou výchozí pozici a pokud v Římě a v Paříži naváže aspoň zčásti na výkony z Madridu neměla by jí pozice dvojky po FO uniknout ... :)
Reagovat
Jabadu
A navíc na státní svátek!
Neměl by se ten svátek v kalendáři přejmenovat?
Možná Huml by se toho mohl chytit.
To by si fakt šplhnul a udělal žehličku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám byla jenom ironie :)
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
Jabadu
Ježíšmarjá, teď mě napadlo, že by to někdo mohl vzít vážně. No to nééééé! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já už mu napsal mail :(
Reagovat
Jabadu
No TVL ... víš, jakej je to vů..? :-)
Reagovat
blixa
Jo ! Dyk je to vůl jako kráva !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně to taky nebrat vážně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč přejmenovat? Já myslím, že Den vítězství je celkem přesný název. ;-)
Reagovat
Jabadu
No jo vlastně.
Já ještě pamatuji dobu, kdy se ten svátek jmenoval jinak a slavil se o den později. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Den osvobození od fašismu se tomu říkalo ještě donedávna. :-)
Reagovat
Jabadu
No však já tím jen chtěl zmást soupeře a neprozradit mu, že mi bude padesát let. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
ta je jetá tahle :D :D
Reagovat
misa
Ještě ti neřekli, že na TP se nemá spamovat?
Reagovat
smazaný uživatel
chcete rekord komentů? :)
Reagovat
smazaný uživatel
O ten se nebojím. A kdyby se zadařilo hokejistům, tak padne určitě. Příklad: dáme 7 gólů. Ty tady každý aspoň 3krát oslavíš, to je 21 příspěvků. 5-10 lidí tě pod každým z nich pošle do pr..., to už jsme ve stovkách. Pár komentů k Petře se taky ještě přidá. V nejhorším to jistí Frick nebo lovestory RF/F... jo, dneska by to šlo.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kráávo :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl zítra obrat , kdyby prohrála :) Dnes z vás přes polovinu mluví , že vyhraje Řím dokonce i FO a že z ní do Wimbledonu bude top 2. Jenže kdyby zitra prohrala doufám , že se to nestane tak ji zase budete kritizovat , že to byla jen náhoda atd . Ono to tady tak bývá jako na houpačce když vyhraje někdo děláme z hráčky buh ví co když prohraje tak tvrdíme , že vypadne z TOP 10 . Tímto nechci popřít kvalitu Petry , ale jen ukázat , že tady ty názory se mění z měsíce na měsíc.
Reagovat
misa
Ze dne na den!
Reagovat
smazaný uživatel
No i tak to bývá :)
Reagovat
Davor1
Trochu to súvisí aj s Petrou samotnou a jej obrovským výkonnostným rozptylom. Jeden deň je najlepšia hráčka na svete, ďalší netrafí na kurte ani stodolu...
Reagovat
smazaný uživatel
jj to je ten duvod asi proč Petra není světová jednička .
Reagovat
lars
stodolu na kurte netrefi nikdo, pac takovy kurt na wta turnaji neni :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já už ty ambice nemám. Kuzněcovová je fakt dobrá a hraje jiný tenis než Serena. Jedna z nejdůležitějších věcí bude na zítra stanovit správnou taktiku a udržet výkonnost. Peťo pojď.Že Petra nebude konzistentní jsem už pochopila a vědu z toho nedělám. Dnes prostě famózní výkon a zítra je zítra.
Reagovat
lars
ja necekam uspech Petry v Rime
Reagovat
Davor1
Tak ako s tým Kotyzom, mala by ho vymeniť, či ani nie? :-DD
Reagovat
Jan
Určitěěě :)
Reagovat
blixa
Bílek ven !!! ;-)
Reagovat
slacker
Kotyza urcite ven
Reagovat
Patri.k
Nevím jestli to mám přát Smítkové v Trnavě, přeci jen, je přihlašená do kvalifikace v Itálii, která by pro ni možná byla zajimavější než semifinálně v Trnavě
Reagovat
tommr
jen at se snaží v Trnavě - může si tam nahrát poměrně dost bodů (za titul je 140) v nesrovnatelně menší konkurenci ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
HEHEHEHEHE HEHE HEHEHE HEHEHEHE. TEĎ VÁM PETRA NATRHLA PR-DEL VY NEPŘEJÍCÍ SOMÁLCI.
Reagovat
Jabadu
Zachoval bych britské gentlemanství. I dívka by měla občas klopit zrak :-)
Reagovat
blixa
Dívka jo. Havlát ne :D
Reagovat
Jabadu
Všiml jsem si. Ale když mně jsou tihle lidé sympatičtí.
Fanatismus je vyšší forma bytí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Má další ségru... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/596656555136790529

A pěknou ségru... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/596660113043238913
Reagovat
slacker
celebritari
Reagovat
Jan
V tom tenisovém vypadá Kiki hezčí.
Reagovat
kolapse
Jo voe 2.658 komentářů :-) vypište si mozky
Reagovat
smazaný uživatel
a co si má vypsat Kvitovka?
Reagovat
Michaelus
rekord musí být překonán! :D
Reagovat
lars
kdyby Lucka vcera vyuzila sance :(
Reagovat
smazaný uživatel
no ale nebude, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Masha - Světlana: Bohužel, od Mashy to dneska byla bída. Paradoxně si myslím, že v 1. setu hrála líp než ve druhém. Jenže dvakrát ztratila dobře rozehraný gem na servisu (ve třetím gemu vedla 40-30, v sedmém 40-15) a sama si na returnu nic nevypracovala... Ve čtvrtém gemu 2. setu měla Masha svůj jediný brejkbol v celém zápase, ale dopadlo to vyhozeným returnem proti druhému servisu. No a následně to začalo vypadat bledě. V páté hře Masha ztratila podání a začala dělat hloupé chyby. Za stavu 2:4 odvracela tři brejkboly (dá se říct malé mečboly), tam se ještě udržela ve hře. Jenže na returnu už neměla vůbec nic a Světlana to v pohodě dotáhla...

Myslel jsem si, že Světlana bude po včerejším tříhodinovém zápase unavená, ale vůbec to na ní nebylo znát. Jsem si říkal, že radši měla postoupit Lucka... Masha si prostě v minulých třech letech na antuce nastavila hodně vysokou laťku a letos zatím bohužel zaostává.

Petra - Serena: Sice už mi to po vyřazení Mashy mohlo být jedno, ale taky jsem se podíval. Zisk prvního brejku pro Petru ještě nic neznamenal, protože následně dala tři dvojchyby a bylo po brejku. Jenže Serena pořád nějak nemohla zapnout a Petra toho beze zbytku využila. Rozjela se, začalo jí to tam padat a Serena už ji nezastavila. Čekal jsem, že se Serena po 1. setu zvedne, ale ten zápas pokračoval pořád úplně stejně. Ke konci sice ještě Serena trochu zabojovala, ale to už bylo pozdě. Tak aspoň Viku nemusí mrzet, že neproměnila tři mečboly proti pozdější vítězce turnaje...

U Petry je to vážně o tom, jestli se protrápí těmi prvními koly. Pak už je u ní možné úplně všechno. V Madridu měla v prvních kolech zrovna příznivý los (vlastně až do čtvrtfinále nepotkala hráčku Top 30), pak se dostala do semifinále a jasně přehrála Serenu... Serena to dneska asi těžce podcenila, ale na to se nikdo ptát nebude. Petra získala skalp, který jí chyběl a nutno říct, že naprosto zaslouženě. Jenom bych chtěl všechny její fanoušky upozornit, že když Serena s někým poprvé prohraje, tak už si dá podruhé mnohem větší pozor. :D
Reagovat
tommr
mě teda výjímečně vypadnutí Sharapky mrzí. Na její finálovej souboj s Petrou jsem se moc těšil ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to taky škoda pro Mashu, že nepostoupila do finále, když tam nebude Serena. Ale s dnešním výkonem by to asi nemělo cenu...
Reagovat
aligo
Alize? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimka potvrzující pravidlo. :D Spíš to platí pro ty hráčky ze špičky (viz Simona na TM).
Reagovat
Roger_Federer
HM..KVITOVA vyborne!.Necekane..ale super.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa drtící, Petra trestající, Petra bez slitování, Petra famózní. To je naše Peťa dnes.
Reagovat
LukasH
Skvělý...fakt.:-) Přesně pro tyhle momenty Petře fandím a je trochu škoda, že v těch semi a finále není daleko častěji, protože na to má, nehroutí se tam a předvádí nejlepší tenis.
Petra dneska hodně Serenu tlačila, skvěle returnovala i první podání, takže se nedá úplně říct, jak vlastně Serena hrála. Pokud jí přiletěla bomba pod nohy, obvykle to vyhodila. Je vážně dobře, že si ve druhým setu udělala Petra takovej náskok, protože Serena se začala nebezpečně rozjíždět. Naopak Petra začala bejt opatrnější. Naštěstí si to Serena i vlastním přičiněním zkazila na podání....
Takže Petře obrovská gratulace a finále s Kuznou si netroufnu odhadnout.....:-)
Reagovat
janek_da
to je trochu blbost, ne?
Reagovat
LukasH
??
Reagovat
janek_da
si dělám srandu. Platí koment z 08.05.2015 14:57
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
LukasH
Skvělý...fakt.:-) Přesně pro tyhle momenty Petře fandím a je trochu škoda, že v těch semi a finále není daleko častěji, protože na to má, nehroutí se tam a předvádí nejlepší tenis.
Petra dneska hodně Serenu tlačila, skvěle returnovala i první podání, takže se nedá úplně říct, jak vlastně Serena hrála. Pokud jí přiletěla bomba pod nohy, obvykle to vyhodila. Je vážně dobře, že si ve druhým setu udělala Petra takovej náskok, protože Serena se začala nebezpečně rozjíždět. Naopak Petra začala bejt opatrnější. Naštěstí si to Serena i vlastním přičiněním zkazila na podání....
Takže Petře obrovská gratulace a finále s Kuznou si netroufnu odhadnout.....:-)
Reagovat
janek_da
pěkně napsáno
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě ...
Reagovat
Jabadu
A to ještě nedorazil Fricek, Fandina ... 1000 příspěvků dnes asi padne. Já bych otevřel pro jistotu tak tři témata. :-)
Reagovat
mrafe
Tak Fandina už má asi cestovní horečku. ;-) Musí se náležitě připravit na výlet. Ani se jí nedivím, já taky většinou bývám v jednou kole, tak ji přeji ať se jí cesta do Říma vydaří, a doufám,že se s námi podělí o své zážitky.
A Frick nemá Petru moc rád, ale na druhou stranu jeho témata jsou pro něj věčně živá.
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu, teď už by byla velká škoda nevyhrát finále. Druhý PM by se hodil, navíc kdo by to řekl - z jejího nejslabšího povrchu .... Díky Bohu za rychlou antuku v Madridu ... Ale loňský Peking začíná o hodně více mrzet :)
Reagovat
Jan
Poklona a obdiv Petře. Petra bez svalů porazila svalnatou a atletickou Serenu :) Přes všechny výhrady k Petře za poslední roky, Petra potvrzuje, že je českou jedničkou, která poráží všechny naše ostatní hráčky, občas prorazí na velkém turnaji a dokáže porazit kohokoliv. Bylo to úžasné. Petro, jen tak dál. A klidně si dej letos ještě jeden oraz :) Jsem si říkal, jestli Serena stárne, protože její výkon nebyl z jejích nejlepších.
Reagovat
tommr
Serena určitě stárne - jen to u ní není tak vidět, protože její odstup od "zbytku světa" je příliš velikej ...
Na antuce je její dominance logicky nejmenší, protože antuka trochu otupuje její největší zbran - podání ...
Reagovat
Jan
Ještě se mi líbilo, jak Petra hrála bez nervů a v klidu. Viděl jsem tedy jen konec prvního a druhý set. A její údery byly parádní, až na ten závěr, kdy se na chvíli začala vracet jakoby stará Petra, ale naštěstí to zvládla.
Reagovat
tommr
no na začátku zápasu nervy měla - první brejk nepotvrdila když vyrobila 3 dvojchyby! Serena jí ale naštěstí nabídla okamžitě druhej a to Petru nejspíš definitivně uklidnilo ... :)
Reagovat
Jan
Poslušně hlásím, že se nemohu uklidnit, ale podle rozkazu jsem úplně klidnej ... (Švejk)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi, že z Petry trochu spadl tlak, který ji tížil zřejmě dlouhou dobu. A to, že skutečně nebude hrát souvisle dobře. Buď se vyhazovat, nebo hrát prostě nadpozemsky. Dnešek a loňský Wimbledon jsou tohoto ukázky, jak hrát skvěle a bez tlaku. To, že si to veřejně přiznala jí dle mého názoru dnes absolutně pomohlo. Zatím vidím jen pozitiva té pauzy.
Reagovat
freeteepek
Petra byla v dnešním zápase outsiderkou a to jí umožnilo uvolnit se. Zítra ve finále už to zase bude jinak:-)
Reagovat
Jabadu
Pořád ale zapomínáme, že Petra má poměrně závažný zdravotní handicap. Na takové úrovni už to může hrát roli.
Reagovat
tommr
o čem to mluvíš? Nevšim jsem si, že by dneska Petru něco omezovalo ...
Reagovat
Jabadu
No dnes třeba ne, ale jindy je rudá jako rak a špatně dýchá. To považuji za velký handicap.
Reagovat
smazaný uživatel
To je docela možné. Ale 5 krát se Serenou byla outsiderkou a ani jednou to nedopadlo. Dnes skvělý výkon. Serena na něj neměla ani omylem. Nečekala to a vypadla z koncentrace, Petra jí nedovolila otočit a vítězství si uhájila. Měla připravenou skvělou taktiku a tu více méně po celý zápas držela. Jsem ohromena a mám neskutečnou radost.
Reagovat
freeteepek
Hlavně to tam Petře dnes výjimečně dobře padalo. Výborně returnovala a tím dostala Serenu pod tlak:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Před zápasem Petřa řekla že dnes se ukáže jestli může zase vyhrát Grandslam a ukázala že ano. Letos by klidně mohlo vyjít RG ale chtělo by to o něco lehčí los než v loni
Reagovat
freeteepek
Petra hlavně zase ukázala, že nejhorší jsou pro ní začátky turnajů a že s kvalitou soupeřky roste její hra. Je skvělé, že Serenu porazila právě den po té, co Serena dosáhla na své padesáté vítězství na Premier Mandatory turnaji v řadě. Řekl bych, že Karolína Plíšková navíc po turnaji stále povede statistiku letos vyhraných zápasů. Škoda, že dnes s Mladenovičovou nezvládly SF čtyřhry:-)
Reagovat
tommr
větší škoda je, že semifinále debla nezvládla Lucka. Pro Karolínu nemá debl s Mladenovicovou žádnej význam ...
Reagovat
freeteepek
OK, ale nemůžeš chtít po nich zázraky každý den. Zázrak už se udál včera, když Lucka prohrála po třech hodinách singla, chvíli na to nastoupila do debla a s Matekovou největší konkurentky v race žebříčku porazili:-)
Reagovat
tommr
právě proto mě jejich dnešní vyřazení dost mrzí. Oproti včerejšku měly mnohem snazší soupeřky a měly si s nima poradit. Lucka je ale v těch TB opravdu strašná ...
Reagovat
misa
Když dojde set Lucky do tb, začíná mi být fakt už zle.
Reagovat
lars
dneska ale hrala Lucka debla proti outsiders tak ,ze nebylo treba zazraku
Reagovat
blixa
Tak už je celkem jasné, co Petra dělala o pauze. Žádný válení šunek v karibiku. Testovala novou implementaci módu Robocop pro antuku !!! ;-)
Reagovat
misa
Když bude v Paříži sucho, věřím v daleký postup Petry.
Reagovat
Jabadu
... ve vojenském módu. :-)
Reagovat
Jan
Možná zkoušela dávat forhend a bekhend hokejkou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, takže letos Petra bude vládnout antuce, jo? :D Proč ne
Reagovat
smazaný uživatel
Copak vůbec neznáte Petru???
Reagovat
sprchon
A Italky na trávě. :D
Reagovat
Jabadu
Co Petra.
To my! My jsme ten zápas vyhráli, jak jsme fandili.
Nám patří vavříny! :D:D:D
Reagovat
aligo
do finále debla neprošly ://
Reagovat
sprchon
Nojo... A obě v STB po vyhraném druhém setu. Nevadí, vedle Petry by to dneska stejně zaniklo. :D
Reagovat
misa
Je potřeba si odpočinout před Římem. Hromady ztracených (super)tiebreaků mě u Lucky už nemůžou překvapit...
Reagovat
tommr
v těch TB je opravdu tragická ... :(
Reagovat
misa
Mám obavu, že by tb. prohrála i se sestrou Veronikou. Soupeřkám tohle hrozně pomáhá: Dostanu Šafářovou do tiebreaku a set je s velkou pravděpodobností můj :-(
Reagovat
lars
kdyby Lucka vcera vyuzila sance :(
Reagovat
lars
to melo patrit jinam :)
Reagovat
tommr
ale je to pravda ... :)
Reagovat
Mayo
a navyše Marika rupla so Svetlanou, no krása (: tá ruska má dobrú formu tuším
Reagovat
Pavlis
No, teda, myslel jsem na ten zápas i při spaní :) Petra hrála fakt famózně, Serena taky, ale jak vám nejde podání, tak je problém. Peti snad jen zase příliš často zazdila vyložený míče do odkrytého kurtu. Tohle by se už měla naučit, protože to pak ovlivňuje stav zápasu. U jiných hráček k tomu sice také občas dochází, ale ne tak často. Jinak v delších výměnách opravdu Wimbledon mod, to se cení.

Ještě na to budu muset kouknout znovu, ale byla to úchvatná podívaná. Petra je znovu definitivně zpět, když narazí na pořádnou soupeřku, je schopná všeho. Jsem rád, že ta první porážka Sereně v sezóně je právě od Petry. A jí samozřejmě gratuluji! Madridský finále si po těch čtyřech letech plně zaslouží.
Reagovat
kada.tom
Tak včera jsem tu odvážně tipoval Petřinu výhru ve 3. setech, ale to co dneska Petra předvedla - klobouk dole. Serena vůbec nehrála zle, ale Petře dneska vycházelo téměř všechno a Sereně nedala moc šancí a když, tak to hned napravila.

Petra se tak značně přiblížila postům 2 a 3, což je fantazie s ohledem na to, že nehrála v Indian Wells a Miami. Navíc Halep a Sharapova obhajují plno bodů za RG, takže se možná máme na co těšit. A Race žebříček - Petra je už 7. a to je tráva před námi. Pokud by zítra vyhrála, dokonce by šla na 6. místo hned za Karolínu :-)

No a zítra tedy finále, myslím, že před turnajem by dvojici Kvitová - Kuznetsova netipoval na finále absolutně nikdo, zvlášť, když na turnaji startovala úplně celá špička. Světlana i Petra dnes předvedly fantastický výkon a zítřejší finále bude určitě zajímavé. Nicméně finále Petra zvládá, navíc ta sobotní má ráda :-)

Tip na výsledek finále:
Kvitová > Kuznetsova (6-4 6-3)
Reagovat
freeteepek
Zítra to bude na 3 sety:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to úžasné!!!
Reagovat
mikimaus321
plno sportovních stanic opět finále KVITOVÉ na tv neuvidíme
Reagovat
Patri.k
No práva na vysílání má ssnad digi sport, ale ten je dostupný jen částečně... boužel sportovní klání si kabelovky a satelitní platformy berou jako rukojmí, jak přilákat lidi ke konkurenci, ačkoliv pochybuju, že by digi sport nebo o2 sport byly výdělečné stanice
Reagovat
Mayo
PETRA? :O wow, tak to som nečakal, až teraz som pozrel výsledky a s prehľadom porazila Serenu...no to musel byť parádny výkon (: nech to vyhrá celé
Reagovat
Jabadu
Bratře z východu. Nechej si to vyprávět. Bylo to famózní! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak možná ta pauza přeci jen pomohla ano je to teprve druhý turnaj ale Petra jede
Reagovat
smazaný uživatel
"Musím říct, že ji obdivuji, že to udělala a takhle otevřeně to řekla. Je to pochopitelné. Tenis je dřina a ani já nemůžu hrát každý týden. Ráda si po větších turnajích odpočinu a načerpám síly a to jak fyzické, tak psychické. Ty jsou možná ještě důležitější."
Reagovat
misa
Pauza zjevně pomohla a Kotyzu bych jí taky nechal :-)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do finále. Petra byla skvělá. Ještě jeden zápas. Petro pojď! :)
Reagovat
Jabadu
Kdyby to šlo, nechal bych císařovně Petře něco zahrát.
Třeba od Queenů. :-)
Reagovat
HayashiM
Petra teď má obrovskou šanci se zase vrátit na N°2, vzhledem k tomu, co všechno teď obhajuje Maria se Simonou :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale asi jen do Wimbledonu:D
Reagovat
misa
Když bude chtít, tak ve Wimbledonu o žádné body nepřijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ale JEN ten Wimbledon. 3.kolo Montreal, 2.kolo Cinci, Vítěztví New Haven (ale to je jen 470 bodů) 3.kolo USO tam se to dá zase nahnat. Navíc Simona obhajuje Vítěztví na RG a Semifinále ve Wimblu takže ta určitě přes Petru nepůjde
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna vlaštovka jaro nedělá. Tyto předpovědi jsou unáhlené, ve skutečnosti ta cesta bývá mnohem trnitější.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa poprvé, za to pořádně a důkladně vymetla Serenu. Soustředěný a skvělý výkon až do konce! Kdo že je tu česká jednička? Prosím ? Nějak jsem nerozuměla?
Reagovat
Michaelus
P-E-T-R-A
Reagovat
Bob
:D :D
Ale máš svým způsobem pravdu, hodně lidí předpovědělo těžký návrat po dvouměsíční pauze a vlastně se ani tak moc nespletli, ale tohle asi nikdo nečekal. Nemám nic proti ostatním českým hráčkám, ale v tomhle je prostě Petra o hodně dál a lepší, i když tenhle fakt nemůže hodně českých fanoušků tenisu vystát. Gratuluji Petro, já věděl, že na ní máš.
Reagovat
tommr
Petra prostě ty naše akademický debaty rozsoudila tím nejlepším možným způsobem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu tu českou vlastnost kopnout si při každé příležitosti do toho, koho nemusím. O tom, že je česká jednička Petra, snad nikdo nepolemizoval, jen tady pár lidí nevydýchalo, když někdo napsal, že má Karolína v race víc bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Do koho jsem podle tebe kopala? Jeden čas tu bylo neustále předkládáno jako fakt, že česká jednička je Kája.....jistými lidmi. Teď Petra sama odpověděla a ty se čapčíš? Moje ironická otázka má bejt kopání ? A co jsou potom ty hrubosti a sprostá slova, která se tu tak často vyskytují a jsou hlavně pány hojně užívány ?
Reagovat
Michaelus
Mám Petru jako vítězku WTA Draw challenge, tak ať se zítra snaží!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA!!!!!!!!! JÁ TOMU NEMŮŽU UVĚŘIT DNES TO BYLA ÚPLNĚ JINÁ PETRA
Reagovat
sprchon
To byla sváteční Petra. A co teprve zítra sobotní Petra. :D
Reagovat
sprchon
Obrovská gratulace Petře. :) Lépe jsem jí snad hrát neviděl. Od začátku do konce BOMBA. :)
Reagovat
Jabadu
... ty s námi neslavíš? :-)
Reagovat
sprchon
Taky tomu nemůže uvěřit. :)
Reagovat
slacker
Nemuze, ceka na koment od Rogera
Reagovat
smazaný uživatel
DOMINATION PETRA. ČESKÁ LVICE SRÁŽÍ ČERNOU HORU. Haha tak co vy co jste Petru podceňovali že v Madridu nemá šanci. Petra je hvězda
Reagovat
PetaM
Nevěřím, ale pokud je to pravda, tak teda obrovská gratulace!!!!!! Konečně skalp Sereny ...
Reagovat
janek_da
jenom chyba v Matrixu. Počkej, rychle to opraví
Reagovat
smazaný uživatel
Přišel si o hodně... Budeš muset na chatu jezdit častejc. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Černý jestřáb sestřelen :-)
Reagovat
misa
Myslím, že jasně ukázala, jak je výjimečná. Zítra ji čeká další zápas, možná zase přijde i jiná Petra :)
Reagovat
Jabadu
To je velký den Kvitovců.
"Kvitova ultras" slaví. :-)
Reagovat
Michaelus
Den D :D
Reagovat
Jabadu
... a navíc je to pátek. :-)
Reagovat
George_Renel
Petra hrála výborně, Serena jen to, co jí Petra dovolila.
Reagovat
VlS
Dneska Petra zase byla česká jednička, super výkon, koncentrovaná ( až na druhej a předpislední gem). Gratulace k 1. skalpu Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak omluva Petře, že jsem tvrdil, že na Serenu nemá.. :D :-) Gratulace k postupu.. Hrála moc dobře.. :-) Ale zítra fandím Kuzně.. :D

Je dobře, že konečně někdo Serenu porazil.. Ale dneska Serena až na ten předposlední gem hrála úplně příšerně..
Reagovat
janek_da
a víš proč hrála příšerně?
Reagovat
smazaný uživatel
janekda: Netuším.. :D Ty jo?

George_Renel: Úplně v klidu.. :-) Už jen proto, že ona by takhle proti Mashe nehrála.. :D
Reagovat
janek_da
protože jí Petra nedovolila hrát její hru - diktovat. Diktovala Petra, Serena byla žačkou.
Reagovat
George_Renel
Když vy celebritáři to nehodnotíte podle tenisu , tak těžko chápete, že poražený hraje pouze to, co mu dovolí soupeř. Přehlídková mola a objektivy kamer na výhru nestačí..... A nejhorší vlastnost co vy, celebritáři, máte je, že když prohraje vaše favoritka tak nikdy neuznáte kvalitu vítězů. Doufám ve více takových týdnů jako ten stávající.
Reagovat
EllNino
souhlas se vším :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ses nám pěkně vybarvil. Anebo si mě a haitika pleteš s queshem...
Reagovat
smazaný uživatel
"když prohraje vaše favoritka tak nikdy neuznáte kvalitu vítězů."

Tak si najdi článek ze Stuttgartu, po porážce MAshy s Angie např.. :-))

Já s uznáním, že soupeřka byla lepší problém nemám.. :D
Reagovat
George_Renel
Pořád hrála lépe než vyřazená Ruska. Na tu by to stačilo....
Reagovat
lars
ty jsi rusofil ? :)
Reagovat
Michaelus
:DDD tak to jooo :DDD
Reagovat
vrabejka
Obrovská gratulace Petře. Opět se ukázala když chytne formu dokaže zničit i skvělou Serenu. Dnes skvělý pohyb, výkon téměř bez chyb. Prostě dokonalost .sama. Snad s Davidem nějak přijdou na to aby dokázali tyhle výkony zkonzistentnit. Aby takove výkony neměla jen na Wimbledonu a pár dalších turnajích.
Reagovat
misa
Myslím, že konzistentní nikdy nebude, jednou zahraje jako dnes, podruhé jako proti Kumkhum.
Reagovat
vrabejka
Ale vzdyt to dokáže Masha musí to ona ukazat taky. Je mě jasne že to nejde aby takhle hrala celou sezonu, ale aspon na grandslamy a nejlepší masters by to měla vyladit
Reagovat
smazaný uživatel
Já normálně brečím jak malý dítě... :D Gratulace, Petro!
Reagovat
Jabadu
Ani na činky nevidím. :-)
Reagovat
tommr
konečně! King Kong zdolán ... :)
Závěr byl ale nervydrásající, protože Serena skoro nechybovala a na Petře začínala bejt vidět nervozita. Ještě štěstí, že se jí to podařilo ukončit při servisu soupeřky, protože sama by to asi nedopodávala ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Za celý zápas jsem u Petry napočítal jen tři vyloženě zkažené konečné údery do otevřeného kurtu, které jdou víceméně jednoznačně na vrub psychiky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ican't breathe, I can't breathe!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Možná trochu překvapivě jasné vítězství, ale zasloužené. Serena dnes neměla svůj den a utrpěla první porážku sezony. Ale o to líp, že s Češkou. A Petra si připsala první letošní výhru nad hráčkou TOP 10 :)Gratuluji
Reagovat
Michaelus
Petra je calm. Jinak mi to připomnělo zápas s Marií na TM
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný tenis. Petra už má svoji výhru na Serenou. Gratulace :-)
Reagovat
lars
" na drzku" :)
Reagovat
smazaný uživatel
waw, tak to je bomba. veľká gratulácia!! Len tak ďalej, držím pästičky.
Reagovat
Jabadu
"Je to pravda, vážení přátelé, je to pravda!! ..." :-)
Reagovat
EllNino
:D Tak se to podařilo
Reagovat
UnrealTom
Jako bych slyšel Čapka ale už nevim při který příležitosti :D
Reagovat
EllNino
Neumannová :)
Reagovat
EllNino
Kvítí vs Světlana, tak snad to bude stejný jako na RG, akorát s opačným koncem :)
Reagovat
r176
je to tááááááááááááááááááááááááááááááámmmmmmmmmmmmm!!!!
Reagovat
Grape
Paráda Petro, říkal jsem si, že by to dnes mohlo klapnout, ale toto jsem tedy nečekal ani omylem! :-)
Reagovat
kada.tom
Petra v madridském finále!
Petra poprvé porazila Serenu!!
Serena poprvé na okruhu WTA v roce 2015 prohrála!!!

Gratulace neskutečná :-)
Reagovat
janek_da
a tommr může být rázem rád, že je Světla ve finále a Petra tak víc stáhne náskok Marie
Reagovat
slacker
Diky Tommre ze si tady dneska neprudil se svym "Livescore"
Reagovat
janek_da
Petra vyhrála jasně nad Serenou W. 6:2, 6:3
Reagovat
tommr
radost z toho nemám, protože ve finále bych jako soupeřku Petry mnohem raději viděl Sharapku ... :)
Reagovat
George_Renel
A nejraději Lucku.....
Reagovat
Michaelus
ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POSERU SEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si dojdi na zááááááááááááááááchod!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Petra...
Reagovat
Jabadu
Ať žije Petra Veliká. Vivat! :-)
Reagovat
Oin
Jooooooo!!!!! Siréna skolena!
Reagovat
slacker
Patra a my dockali jsme se. UUUUUUUUUUraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat
EllNino
Joooo :)
Reagovat
janek_da
ano
Reagovat
smazaný uživatel
jojojoo !!!
Reagovat
Davor1
GSM Kvitová :-))
Reagovat
kada.tom
Matchpoint!!
Reagovat
Davor1
MP
Reagovat
smazaný uživatel
To bude ještě zajímavý, tipuju 3.set...
Reagovat
kada.tom
nestraš :-)
Reagovat
Grape
Třeba to ukončí teď na returnu :-)
Reagovat
Grape
Sorry, to mělo být o vlákno níž. :-)
Reagovat
Michaelus
Bylo to 5-1
Reagovat
Jabadu
Přiznám se, že nevěřím, že to dopodává.
Reagovat
aligo
ona to vezme na returnu :D
Reagovat
Jabadu
Nebylo potřeba. Fantazie! :-)
Reagovat
slacker
A taky nakonec nedopodavala ;-D
Reagovat
Jabadu
Je zle.
Reagovat
tommr
začínám se o Petru bát. Petra prováhala ideální okamžik na ukončení zápasu a Serena to nejspíš ještě otočí ... :(
Reagovat
EllNino
prosímtě zalez :D
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
aligo
ty seš pesouš...
Reagovat
smazaný uživatel
Otočka?
Reagovat
aligo
se aSI ZAČÍNÁ CHYTAT...:// snad ne...://
Reagovat
smazaný uživatel
C´mon Sereeeenaaa!!!!
Reagovat
misa
zbytečně hrála Sereně na raketu.
Reagovat
Jabadu
Tvl Azarenka! Kur ... áááááá! :-)
Reagovat
slacker
Do prcic,
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, tak se to uzavře na returnu :)
Reagovat
r176
Petra se bojí ukončit zápas? :-O
Reagovat
aligo
asi by to bylo moc jednoznačný...
Reagovat
Davor1
skôr Serena sa bojí konca zápasu a tak začína hrať :-D
Reagovat
kada.tom
Pokračujem.
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj
Reagovat
aligo
kruwa...:///
Reagovat
aligo
přetěžká smeč
Reagovat
aligo
už "jen" dopodávat :DD
Reagovat
Jabadu
"Karle (vlastně Petro) musiš! Musíš!!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď se uvidí..
Reagovat
Jabadu
2 polštářky.
Reagovat
tommr
mám docela obavy, aby to Petra ustála a nedopadla jako Azarenka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se dvěma gamy pro Serenu se počítalo, teď deservírovat!
Reagovat
kada.tom
a jde se servírovat na postup do finále!!!
Reagovat
aligo
ted se Petra zamotala do rotace....
Reagovat
smazaný uživatel
to byl důležitej game a Petra ho zvládla!
Reagovat
smazaný uživatel
Celý zápas jenom o Petře, famózní výkon, na tuhle hru prostě těžko hledat odpověď.
Reagovat
HayashiM
Teď už tomu věřím... Today's the day!
Reagovat
tommr
já tomu uvěřím teprve až Petra promění mečbol - zatím to ještě pořád může Serena otočit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se děje Serenko?
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová ji drtí, to se děje.
Reagovat
smazaný uživatel
Má to u p*dele.. :D
Reagovat
Jabadu
Číslo 4 žije! ... :-)
Reagovat
EllNino
:D wow ...to je bomba
Reagovat
kada.tom
... nemám slov :-)
Reagovat
kada.tom
Petra by to tílko měla nosit častějš :-D
S tílkem hraje úchvatně :-)
Reagovat
aligo
a je v něm úchvatná :)
Reagovat
smazaný uživatel
štěstíčko :-)
Reagovat
aligo
mě je z toho zima :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak si neber telku do ledničky.
Reagovat
aligo
tak já půjdu do mikrovlnky :D
Reagovat
blixa
Tak to si nezapomeň zkontrolovat, jestli má navrtanou lebku. Kdo to pak má uklízet .. :D
Reagovat
blixa
"máš"
Reagovat
kada.tom
:-O dát eso Serena na BB :-D
Reagovat
kada.tom
/Sereně
Reagovat
slacker
Kliiiiiiiiiid mas prece DVA breaky, tak nepanikar
Reagovat
EllNino
a sakra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena začíná řvát, radši to Petra vyhraj rychle :)
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,, a snaží se celkem dobře.
((( i když - Serena je úplně marná............. zatím )))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra téměř nechybuje. Je to vůbec ona?? Sereno, zabér
Reagovat
Jabadu
Ticho bude! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
už to ve mně začíná vřít. Tohle by trumflo i tu Denisu.
Reagovat
slacker
To je dneska prekvapeni jak Susan Boyle v Britain Got Talent
Reagovat
Jabadu
I Dreamed A Dream ... :-)
Reagovat
misa
Petry a Serena v pohybu už moc nestačí.
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný return :)
Reagovat
historik
Petro? Sním nebo bdím?!
Reagovat
Jabadu
Mně se chce normálně plakat.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si jde tvrdě za svým :) Serena na ni dneska nemá nárok.
Reagovat
lars
abys to "nezakriknul"
Reagovat
smazaný uživatel
:OOOOOOO
Reagovat
janek_da
Všímáte si jaký Petra dává obrovský prostor Sereně na servisu pro podávání na téčko? Asi záměr neutralizovat servisy ven.
Reagovat
aligo
Serena ze 75% totiž jde ven s podáním... asi proto :)) a vyplácí se to :)))
Reagovat
janek_da
dyk to píšu
Reagovat
aligo
a já to potvrzuji :DD
Reagovat
kada.tom
ty Petřiny returny jsou dneska jako z jiné galaxie ..
Reagovat
kada.tom
tak teď mega UE ... snad se to nezačne obracet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi naštěstí ne, zatím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena ju teď asi rozhodila.
Reagovat
EllNino
aj to je škoda
Reagovat
smazaný uživatel
jejda :D
Reagovat
slacker
Jednu chybycku tam vidim, pri prijmu v pravo spatne pokryva svoji forhandovou stranu. Uz hodne primych bodu sereny z druheho podani pres tuhle stranu
Reagovat
janek_da
a vsiml, myslim ze to je zamer
Reagovat
smazaný uživatel
Newim co má za fet, ale chcu ho taky.
Reagovat
Jabadu
Já tomu pořád nějak nechápu.
Reagovat
milos68
Nevěřím a nechápu...Jen ať se to neotočí ! Petra super
Reagovat
aligo
Petra nevypadá že by to chtěla prohrát :D
Reagovat
Jabadu
Ale jako ta muzika o přestávce ... to je nátěr. Bych vzal někoho raketou po hlavě. :-)
Reagovat
Davor1
Petra na vrchole svojej širokej krivky, udrží to?
Reagovat
Michaelus
Jedeme!
Reagovat
kada.tom
Co byla v 1. a ve 2. kole UE je dnes winner.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/tjc05/status/596643212003037184 :--)
Reagovat
smazaný uživatel
To je intergalaktický výkon zatím.
Reagovat
kada.tom
Já tomu nerozumím, nejsem schonej uvěřit tomu, co vidím .. a myslím, že všichni v Madridu jsou šokovaní ..
Reagovat
smazaný uživatel
Copak copak? Kdy hodláš otáčet?
Reagovat
Jabadu
RoboCop ve vojenském módu! :-)
Reagovat
janek_da
Serena žačkou, pěkný pohled
Reagovat
aligo
řekl bych že takhle bezradná nebyla ani loni proti Garine(FO) nebo Simoně(TM)...
Reagovat
kada.tom
Ou máj gat ..
Reagovat
misa
Občas mám mrazení v zádech...
Reagovat
aligo
já taky :DD mazec!!
Reagovat
Jabadu
OMG! OMG! ... :-)
Reagovat
EllNino
Petraaa :) nechápu
Reagovat
smazaný uživatel
Petra level Wimbledon? :D
Reagovat
kada.tom
řekl bych, že možná ještě lepší, nevim :-D
Reagovat
kada.tom
já fakt nestačím zírat - Serena vůbec nehraje zle, ale co tam předvádí Petra ...
Reagovat
aligo
Fantasie!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No to byl zase úder :D
Reagovat
slacker
Petra caruje, tohle byla lahudka
Reagovat
smazaný uživatel
omg omg omg to bylo hezké :D
Reagovat
EllNino
Co to bylooo ? :D
Reagovat
George_Renel
Berdych na Radiožurnálu mluvil o tom jak rychlá je madridská antuka. Něco na tom bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro.
Viděli jste ten Serenčin pohled? :D Bude poprava. 6:1, 6:2
Reagovat
smazaný uživatel
nebude. Petra ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
OMG, finále bude proti Světlaně?!!! Jsem se mrknul až teď na vítězku a jenom zírám.
Reagovat
Jabadu
... já přímo sírám! :-)
Reagovat
Jabadu
Splněno. Set proti Sereně. A ten první! To ona nemá ráda. :-)
Reagovat
sprchon
Jenom koukám s otevřenou hubou, to není možný. :O
Reagovat
kada.tom
Petra dala Sereně čuchnout jen na začátku setu, pak už diktovala a diktovala. Výsledkem je zatím naprosto šokující stav ve prospěch Petry.

Petro, pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď tipuju taky 6:2. Petra jede.
Reagovat
Oin
Nojo, zase to bude na tři sety :-)
Reagovat
Jabadu
I Dreamed A Dream ... :-)
Reagovat
LukasH
Serena na to s.re...
Reagovat
misa
Ve druhém setu přidá.
Reagovat
EllNino
taky si myslím, ten konec vyházela :)
Reagovat
misa
tenisově-mentalní talent, který miluje ty největší zápasy.
Reagovat
Jabadu
Jako chcete říct, že nějaká hráčka má proti Sereně doublebreak?!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se tady neradujme. Bude se trestat
Reagovat
blixa
Kdo koho ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serča Petru
Reagovat
kada.tom
Petra má ten turnaj v Madrid asi hodně ráda :-D
Nebo si myslí, že je ve Wimbledonu :-D
Nebo nevim ... :-D

Každopádně zatím super :-D
Reagovat
Oin
Paní Vopičkové to nějak nende, muhehe.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena nemá náladu se hýbat zdá se.. :DD
Reagovat
Jabadu
Uáááááá ... nezdá se nám to jenom? :D:D:D
Reagovat
aligo
už jen dotáhnou zápas do vítězného konce :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu z Petry, tenhle game byl jízda :D :D :D
Reagovat
slacker
Zatim petra hraje nadherne, az na tech par df
Reagovat
LukasH
Já čumim!!!!!
Reagovat
kada.tom
:-OOO
Reagovat
slacker
Cenne je ze to bylo z 40:0 peti mici za sebou
Reagovat
kada.tom
wooow, ten kraťas :-D
Reagovat
aligo
božský :)))
Reagovat
Jabadu
Já myslel, že to umí jenom Federer. :-)
Reagovat
kada.tom
Super eso a je to 4-2 :-)
Reagovat
Jabadu
Potvrzený brejk proti Sereně. To je historický mezník. :-)
Reagovat
Jabadu
Serena jí zatluče už první servis. Rozdíl v podání je propastný.
Reagovat
LukasH
a proč jí ho teď nezatloukla?:D
Reagovat
Jabadu
Kuš! :-)
Reagovat
Davor1
Petrin tragický return (by Tommr :D) zatiaľ celkom šľape :-))
Reagovat
LukasH
Petra udělala dost divný dvojchyby. Nemá něco s ramenem? Naopak na returnu je výborná...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist