Kvitová porazila Görgesovou a v Petrohradu postoupila do finále. V něm narazí na obhájkyni titulu Mladenovicovou

3. 2. 2018, 12:10
Aktuality 199
WTA PETROHRAD - Petra Kvitová na halovém turnaji WTA Premier v Petrohradu zdolala 2-1 na sety ve formě hrající Němku Julii Görgesovou a poprvé od loňského června postoupila do finále, v nichž má skvělou bilanci 20-7. O titul si sedmadvacetiletá Češka zahraje s obhájkyní titulu Francouzkou Kristinou Mladenovicovou.
Petra Kvitová

Začátek sezony ideální nebyl. První turnaj kvůli nemoci musela vynechat, v Sydney pak vypadla ve 2. kole s Italkou Giorgiovou a z Australian Open se poroučela už v 1. kole po prohrané bitvě s Němkou Petkovicovou. 

Zápasový rytmus hledající Petra Kvitová tak s díky přijala divokou kartu na 3. ročník halového turnaje WTA Premier v Petrohradu a při premiéře ve městě založeném v 18. století Petrem Velikým se jí daří.

Sedmadvacetiletá Češka smetla domácí Vesninovou, ve třech setech si poradila s Rumunkou Beguovou, včera nedala šanci světové šestce Lotyšce Ostapenkové a dnes zvládla i další těžký test proti Julii Görgesové. O dva roky starší Němku, která v předchozích 19 zápasech našla jedinou přemožitelku a s níž měla sama Kvitová ve všech třech předchozích vzájemných duelech potíže, zdolala 7-5 4-6 6-2.

Světová dvanáctka Görgesová po brejku v deváté hře podávala na zisk první sady, tu ale nakonec třemi gamy v řadě vyhrála Kvitová. Druhou sadu rozhodl jediný brejk Görgesové, ovšem v rozhodujícím dějství už dominovala česká tenistka, jež po dvou hodinách a pěti minutách proměnila druhý mečbol. Vítězný míč muselo potvrdit jestřábí oko.



"Nemyslela jsem si, že si tady zahraju finále. Začátek roku se mi příliš nevydařil," řekla po zápase Kvitová, která nastřílela 11 es a 30 vítězných míčů. "Bylo to náročné, ona (Görgesová) teď hraje opravdu dobře. Mně se ale dnes taky dařilo," dodala česká tenistka, jež v Petrohradu startuje poprvé v kariéře.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka a bývalá vítězka Turnaje mistryň Kvitová postoupila do svého 28. finále. Poslední turnajové vítězství slavila loni v červnu na trávě v Birminghamu.

O 21. titul si svěřenkyně Jiřího Vaňka, kterou příští víkend čeká 1. kolo Fed Cupu proti Švýcarkám, zahraje s Kristinou Mladenovicovou, kterou porazila v posledních třech soubojích a má s ní vzájemnou bilanci 4-1.

Loňská šampionka Mladenovicová, jež v Petrohradu přerušila sérii 15 porážek a dočkala se první výhry od loňského srpna, v semifinále po obratu přehrála 3-6 6-3 6-2 Darju Kasatkinovou, přemožitelku světové jedničky a čerstvé vítězky Australian Open Wozniacké. V neděli se pokusí obhájit svůj jediný dosavadní triumf na okruhu WTA.

• WTA PREMIER PETROHRAD •
Rusko, tv. povrch / hala, 799.000 dolarů
sobotní výsledky (03. 02. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (ČR) - Görgesová (5-Něm.) 7-5 4-6 6-2
Mladenovicová (4-Fr.) - Kasatkinová (Rus.) 3-6 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

199
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
janek_da
souboj koz
Reagovat
FulnekUltras
zastavit ve WTA rozjetou hráčku na vlně se počítá dvakrát. Tak teď ještě to finále a jsme zase v pohodě. Pooooooooojď si pro to!!!!!
Reagovat
drabona
Pokud bude Petra hrát to co proti JG, tak si s tím Kiki neporadí. Tak dobře na tom zatím ještě není.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrály všech 7 DP za stavu 40:40 (včetně setbolu v 1. setu a mb).
A v hledišti Martina?
Reagovat
EllNino
výkony jdou nahoru, snad takhle nebude hrát jen v hale, tady má téměř ideální podmínky pro svůj smrtící instinkt :) vzhledem k Fed Cupu dobrá zpráva, vzhledem k dalšm turnajům také :) Ale známe ji, klidně teď zase mlže přijít pár proher v úvodních kolech, to je prostě Petra ... za tyhle finalové bitvy to ale stojí ...

Zítra tedy s Kikinou, ta si holt řekla, že už je té mizérie pro jednou na čas dost a konečně zase něco hraje :) Zítra snad Petra vylepší svou skvostnou bilanci 20/7 ve finále, Kikina má bilanci naopak celkem negativní...Jsem na to hodně zvědav, snad se dočkáme 21. titulu :)
Reagovat
janek_da
voko bere
Reagovat
Fandina
Takže Kiki. Mladenovic chytla slinu a doufám, že Petra dneškem neskončila a zítra bude zase jako lvice bojovat na kurtu. Povzbuzovat se a hecovat.
Reagovat
horska.kraslice
Takže je to Kiki. Z hlediska diváka určitě dobře, protože tenis Kasatkiny je takový nudnější. A z hlediska Petry doufám taky dobře.
Reagovat
tommr
já z toho moc velkou radost nemám. Petra bude zítra pod velkým tlakem, protože prohrát ve finále zrovna s Mladenovicovou by byla strašná ostuda ... :)
Reagovat
Torn
Já si nemyslim, Mladenovič dělala schválně půl roku mrtvolu, tvrdila, jak se učí jazyky atd.., aby všechny zase na začátku sezóny zaskočila a vypálila všem rybník. :D Každopádně to bude hezký zápas.
Reagovat
tommr
jj je to nějaký divný. Mladenovicová byl skoro rok synonymem pro "chodící bye" do prvního kola a ted najednou by měla rovnou získat titul? To Petra nesmí dopustit jinak spoustu lidí naštve ... :)
Reagovat
Fandina
Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně, takže se dalo čekat, že pořád asi Kikina prohrávat nebude ... úsměv
Reagovat
Fandina
Ale jinak doufám, že Petra bude dělat všechno pro to, aby vyhrála. A z Petrohradu udělá Petryhrad.
Reagovat
Grape
Ach jo, já jsem fakt hrozně rád že nemám tvůj smysl uvažování. To musí být hrozný peklo. :D
Reagovat
horska.kraslice
Proč ostuda? Kiki opět nabrala formu, takže to bude hodně těžká soupeřka. Šance Petra vs Kiki vidím 50:50.
Reagovat
George_Renel
Na druhou stranu si myslím, že Peta bude hrát s publikem v zádech.
Reagovat
dunphy
Jsi nemocný. Jinak si to fakt vysvětlit nedokážu. Proč by si Petra proboha připouštěla, že je pod tlakem, protože prohra s Mlad by byla (podle tebe) ostuda?
Reagovat
tommr
nemocnej si leda tak ty. Jednou se z tý nenávisti zalkneš, ubožáku ...
Reagovat
dunphy
Já vůbec nikoho nenávidím, takto se tu prezentuješ hlavně ty. Diagnózo.
Reagovat
PetaM
Kiki v roce 2017 právě na turnaji v Petrohradu započala svou skvělou jízdu k top 10. Náhodou je to symbolické, že svou velkou krizi ukončila právě zrovna na tomto turnaji o rok později :D Ale titul snad poputuje trochu méně na západ ... :D
Reagovat
George_Renel
Úroveň SF Petra-Julie a teď je neporovnatelná. Snad se nešetří na zítřek.
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra nebude nějak unavená, protože jestli bude hrát proti Kosatce, tak ta všechno vrátí a může to být s ní na dlouhé lokte. Nejlepší by bylo, kdyby Petra na ní vlítla a umlátila ji.
Reagovat
FulnekUltras
zničit Kikinu ;)
Reagovat
Jabadu
Já jsem to neviděl, sakra. Páč já i v sobotu buduji ten rozvinutý progresivní kapitalismus s lidskou tváří. Bude někde sestřih nebo tak něco?
:-)
Reagovat
blixa
Máš ho budovat od počítače ;-) :D
Reagovat
Fandina
Reagovat
Jabadu
Ó díky!
Tušení mne nezklamalo.
Maestro Halík se za tebe u Nejvyššího přimluví.
Díky moc.
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
Rádo se stalo a dík za přímluvu ... úsměv
Reagovat
Marduch
Maestro Halik? Netusil jsem, ze Fandina chce do pekla.
Reagovat
Fandina
Je to jedno kam, hlavně, aby to nebylo moc brzy :-)).
Reagovat
a.magerova
A aby tam měli WiFi.... ;-)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že tam budou zajímavější věci, než ty pozemské :-)).
Reagovat
a.magerova
Tak to určitě.... ale sem tam poslat odtamtud vzkaz smrtelníkům, to není na škodu nikdy.... zatím jsem jen přijímač, tak doufám, že se PAK stanu i vysílačem... ;-)
Reagovat
Fandina
Jj, to by bylo hezké a dokud se to nestane, tak se na to můžeme těšit :-)). Naděje umírá poslední. :-))
Reagovat
George_Renel
Já bych si to s tou nadějí vyměnil. .-)
Reagovat
Fandina
:-)) to asi všichni :-))
Reagovat
blixa
V pekle bude určitě líp. A budou tam mnohem zajímavější lidi ;-)
Reagovat
Jabadu
Fandina v pekle:
"Hele, čerte, jaktože Hitler se Stalinem a PolPotem si tady mastěj karty, chlastají ... děvky po nich skáčou a tady lidi pro pár hříšků se smaží v kotlích?!!"
Čert pokrčí rameny a vece:
"To jsou křesťani. Voni to tak chtěj ..."
:-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
milbust
Zdravím příznivce Petry a tenisu. Jsem se tak těšil na dnešní zápas Petry a okolnosti se proti mě spikly a nic jsem neviděl. Nevíte někdo, jestli není někde na netu celý zápas? O2 a pod předplacené nemám. Tak jen co je free na netu. Díky.
Reagovat
Fandina
Reagovat
milbust
Moc díky. V koutku duše jsem na Tebe trochu spoléhal.
Reagovat
FulnekUltras
Taky díky...nejhodnější babičce pod sluncem i na TP... ;)
Reagovat
milbust
Jedině až po mé ženě.
Reagovat
dadaft
budu se opakovat -- dobrý výkon.
spočnout, dobře se vyspat, a zítra jít s plným sebevědomím a klidem do toho.
držím palce.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a teď si dám Darju, bylo by fajn pro atmosféru finále, kdyby postoupila domácí hvězda...
Reagovat
George_Renel
Ten kurt je tvůj! :-) Palec nahoru.
Reagovat
Fandina
jj a myslím, že to použil víckrát
Reagovat
tommr
si dneska připsala další plusový body do žebříčku a posunula se v něm už na 24.místo těsně před Báru Strýcovou. Je tedy od dneška zase oficiální českou dvojkou ... :)
Případnej zisk titulu by jí vynes na 21. nebo 22.místo podle toho jestli do finále postoupí Mladenovicová nebo Kasatkina ...
Reagovat
Fandina
Jupíííííííí a v race je 17 a kdyby vyhrála, tak by byla 8 s Julčou.
https://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
tommr
na sledování Race je ještě příliš brzo. Pro Petru je ted důležitější ofiko žebříček na němž se potřebuje dostat co nejrychleji co nejvýš kvůli nasazování na turnajích ...
Reagovat
Fandina
Vím vím, ale race mě vždycky potěší, když tam mám svoje topky. A samozřejmě, je to čistý stůl, nic neobhajuješ, jen jedeš jak čas v roce plyne.
Reagovat
lvicek
Tak jasne, ze to nema velkou vahu, ale zase je to pekne srovnani, jak se komu dari v nove sezone. A s postupem casu je pekne videt, kdo se dokaze nahore drzet lip, kdo hur. Libi se mi tam treba ta Denda takhle vysoko a ta trojka Strycova - Kvitova - Siniakova je taky fajn ;).
Reagovat
Fandina
Přesně :-)).
Reagovat
Andrew89
si to s prehledem pohlidala:) super...gratulace:)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooo je to šikulunka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
bIbec
dobře Kvitty
Reagovat
Torn
A pak že se moje prognóza nevyplní :D
Reagovat
tommr
jj dobře si to přivolal. Zdá se, že Petra už ve třetích setech neodpadá fyzicky ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Torn dobře prognózoval a tommr dobře tommroval. Skvělá kombinace přinesla výsledek :-)
Reagovat
bIbec
tak hraje se v hale. Kdyby to bylo na sluníčku, tak by už ten 3 set mohl být problém.
Reagovat
Marduch
Skvěle, nějaký finálko už Petra potřebovala jak sůl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné finálko v krásném městě.

Tak ještě jeden zápas.
Reagovat
kada.tom
Petra skvěle, a to nehrála úplně nejlíp, snad zítra zúročí svoje finálové zkušenosti :-)
Reagovat
Ondra979
parada, porad to v ni je, jen ji musi sednout podminky. Snad se od ni dockame jeste aspon jedne jizdy na GS
Reagovat
Kozoroh
To si rovněž já přeji. Když Petra slavila majorové vítězství, radoval se s ní i Novak :-)
Reagovat
Ondra979
jj, tentokrat by ho mohla oslavit treba s Rogerem :). Nebo jednou s Novakem a jednou s Rogerem, to by bylo nejlepsi.
Reagovat
Fandina
Jj, přála jsem si Rogera a tenkrát jsem ve Wimblu byla a po prvním zápase jsem s Petrou mluvila a přála jí výhru, hrála tam zase úžasně.
Reagovat
Fandina
Petra v Petryhradu jak jinak, když je to město Petry a Petrů, hraje super.

A ve třetím setu P3tra super!!!!!!!!!!!!!

Gratulace veliká. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarja ten poslední míček...to zase povyskočil tlak)))
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k aktuální formě soupeřky to byla velká prověrka. A hlavně, ani ve 3. setu nebyla vidět fyzická nepohoda. Snad to zítra dotáhne, ale i kdyby ne, finále je pěkný počinek do sezóny.
Reagovat
tommr
ty více než 2 hodiny strávený dneska na kurtu se ale můžou projevit zítra obzvláště pokud bude hrát proti neúnavný vracečce Kasatkinový ...
Reagovat
blixa
Doufejme, že to Kikina dá ;-)
Reagovat
brixner
Kosatku si dá k vobědu, klídek!
Reagovat
tommr
povíme si to zejtra. Já bych tu Rusku moc nepodcenoval obzvláště v domácím prostředí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Hezky proměněný mb :-)
Reagovat
tommr
to nakonec dala, ale byly to nervy až do posledního míčku. Moc nechybělo a Petra zahodila i ten druhej nalitej mečbol ... :)
Reagovat
lvicek
Uzasny! Velka gratulace! Je videt, ze ji to tam opravdu sedi :). Asi do ted delala chybu, ze tam nejezdila.
Reagovat
tommr
v hale je Petra prostě jednička. Je to i statisticky podložený ... :)
Reagovat
tommr
škoda, že neproměnila ten brejkbol za stavu 4:1 - už mohlo bejt po zápase ...
Reagovat
Fandina
Petruška bojuje, bouchá se do nohou, zatíná pěstičky, tak ještě jeden game Peti, pojď!!!
Reagovat
Fandina
A také řve jak lvice ...... joooooooooooo
Reagovat
brixner
Kdo tu umí schopně nasrat jinýho uživatele TP?

Já tip mam...
Reagovat
Fandina
já také, sebe a to i neschopně :-)
Reagovat
blixa
A správná odpověď zní ... VŠICHNI !!!! :D :D
Reagovat
Fandina
to ne, třeba tys mě ještě nenaštval :-))
Reagovat
blixa
Otázka zněla ,kdo "umí" ;-) Ne vždy to co člověk umí taky použije ;-) :D
Reagovat
blixa
A myslím, že jsem tu nasral už dost uživatelů ;-)
Reagovat
brixner
FULNEK!

Za tu Alpamayo!

Vzkaz pro Fulneka: Aby ti večeře ztvrdla v krku, já ti dam!
:-))
Reagovat
blixa
Jo tak :D Tak tohle by mě nasralo tak před 20 lety, dneska už tyhle ambice nemám ;-)
Reagovat
brixner
Hele Blixa, nejsi fakt už ňák starej? Až budu ve tvym věku, sousedky teprve poznaj to čóromóro! Neklesej na mysli, devět pětek přece neni žádnej věk, koorva! :-)) Prej tu aspiruješ na největšího kmeta, tak jak teda ? To už ti ho nezvedne ani Petra? Myslim adrenalin...přece :-))
Reagovat
blixa
Hehe. Ale ne, všechno v pohodě, jen kyčel bolí a na nějaký velký horochození lezení už to není ;-)
Reagovat
Fandina
Já taky a to jsem nechtěla :-)).
Tak možná proto ty mě neštveš :-)).
Protože šveš stejnou skupinu, jako já :-)).
Reagovat
brixner
Bábi, pochlap se a napiš hezky "sereš"
Zapadneš mezi svý!
Nedělej zagorku porád!
:-))
Reagovat
Fandina
To slovo zrovna neužívám, ale jsou jiné, které řeknu raz dva.
Neboj, přijde to, nic se nemá lámat přes koleno :-))
Jen se potřebuji k tomu vhodně naladit, dneska zrovna ten den nenastal.
Petruška vyhrála, oběd se mi povedl, tak není co řešit ... úsměv
Reagovat
brixner
Ha, voběd!! Už sem na cestě !! ;-)
Reagovat
Torn
To si trochu fandíš, zase takovej vůl nejsi :D
Reagovat
Fandina
Že jo, u mě patří do topky!!!
Reagovat
Torn
A když to píšeš i Fandina, bude to pravda. :D
Reagovat
Fandina
4:1 tak ještě dva game Peti, pojď!!!!!!!!

A hezký řev, od Petrušky :-)).
Reagovat
Fandina
woytho ne, doufám, že se už Julča do zápasu nevrátí
Reagovat
Ondřej.Jirásek
podle mě určitě vyhraje, Němka šla ve třetím setu asi někam na výlet a nejde jí nic :D nepochopitelný po druhym setu
Reagovat
EllNino
nezakřiknout ...
Reagovat
tommr
totéž se ovšem stalo Petře ve druhým setu ...
Reagovat
EllNino
A drž! :)
Reagovat
Andrew89
nemam pochyb
Reagovat
Fandina
Peti, přeji pěkné podání, málo chyb a držím palce. Julča hraje dobře, takže buď je potřeba začít bombit nebo nechybovat. Pojď!!!
Reagovat
tommr
druhej obrat už Petra nezvládla a začíná se zase od nuly. Psychickou výhodu ted ale bude mít Goergesová, kterou zisk druhýho setu určitě povzbudil. Petře navíc ty třetí sety v poslední době vůbec nejdou ...
Reagovat
Torn
Tak Begúúú tady dala...mohla by to zopakovat. :D
Reagovat
Fandina
jj a líbilo by se mi, kdyby to dopadlo podobně jako ve třetím setu s ní. P3tra tam ve třetím dominovala.
Reagovat
dadaft
hm, tak zatím stačí malý výpadek a už to nedoženeš,,,,,,,,,,,,,,,,, stalo se to Goerges v prvním a Petře ve druhém,,,,,,,,,,,,,,,,, třetí set je naprosto otevřený,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
bude muset zopakovat otočku z prvního setu pokud nechce jít do třetího setu ...
Reagovat
Torn
Vidim to na Vaňka a tak 3 plácnutí a třetí set 6:2
Reagovat
Fandina
Kéž by.
Reagovat
tommr
ted bude psychická výhoda bohužel na straně Goergesový ...
Reagovat
Torn
Asi jo, ale i Julča se umí vyházet. Bohužel pro Petru, Julie hraje v poslední době velmi solidní tenis.
Reagovat
Andrew89
achjo..a zbytek asi neuvidim...tak jrn cisla
Reagovat
lvicek
Tak jsem konecne tu a muzu koukat. Super, ze Peta ma prvni set. A jak vypadala ta koncovka? Peta zabrala nebo spis Julie trochu znervoznela u dopodavani?
Reagovat
EllNino
kombinace obojího :)
Reagovat
Fandina
Obojí.
Reagovat
Fandina
Vaněk je super. Přišel, poradil a Petra otočila. Nádhera. A nejvíc se mi líbí, jak povzbuzuje. Není to tak moc o tenise, ale o víře. Nádhera.
Reagovat
Torn
A plácání do nožky. :D
Reagovat
Fandina
Tak to dělal už Káje, tam jsem si toho všimla prvně.
Reagovat
Fandina
Ale jinak k tenisu moc nemluví, dneska řekl o poklesu do kolenou, ale jindy ani to ne. Ale nádherně jí povzbudil. Super.
Reagovat
Torn
To nepochybně, on vždycky spláchne ten Petry pesimismus a plácání se v tom, že pokazila podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Malá odbočka.K čemu jsou švýcarům hráči jako Federer a Wawrinka když na DC ser*ou a tak padli do baráže...
Reagovat
Torn
To je nějaká povinnost hrát DC? :)
Reagovat
EllNino
Fulnek by ti to vysvětlil :D
Reagovat
blixa
Fulnekův mozek bloudí podivnými cestami v zrůdných krajinách ...
Reagovat
Torn
Ten by mi hlavně řekl, že jsem Drahošova děvka a podporuju tu zaprodanou Karolínu. :D
Reagovat
tommr
asi jako nám Berdych ...
Reagovat
EllNino
Tak Tomáš kvůli DC přišel o nejlepší léta kariery, myslím, že víc zápasů z top hráčů v dnešní době asi nikdo nemá :)
Reagovat
Fandina
Jj, myslím, že nejvíc má on a Roger a pak daleko za nimi třeba Rafa Nole, myšleno z top tenistů.
Reagovat
tommr
spíš bych řek, že jedinej významnej úspěch Berdycha v kariéře byl právě DC ...
Reagovat
EllNino
tak vidiš, a má ho 2x :) teď už ho stejně není šance vyhrát bez Radka, tak na co by ho hrát, v té konkurenci týmů :)
Reagovat
Fandina
Finále Wimblu bylo určitě super, semifinále na GS, kdo to má a dlouhá šňůra v top 8, to je také dost.

DC bylo super, to určitě.
Reagovat
Torn
To asi jo, nicméně Tomáš měl určitě na víc.
Reagovat
EllNino
ale musel by se narodit v jiné době, třeba po mileniu
Reagovat
Torn
Nebo s jinou hlavou :D
Reagovat
EllNino
spíš si myslím, že tenisově na ně prostě nemá + hlavu na větší tituly taky ne
Reagovat
Torn
Neřikám, že s jinou hlavou by všechno vyhrál, ale určitě by na tom byl líp. Plno zápasů projel absolutně zbytečně jeho hádáním, nervozitou atd. By dle mého aspon ten 1 GS utrhnul.
Reagovat
Ondra979
tady souhlasim, skoda experimentu s Ivanisevicem, to ho spis svazovalo a prisel o nejaky cas. Pokud se ale bude soustredit na dulezite turnaje a hrat jako ted na AO, tak bych ho jeste neodepisoval. Roger nemuze vsecko vyhrat, muze mit kdykoliv vypadek,loni si je ale vybral prevazne na mensich turnajich a TM, a Rafa mimo antuku by nemusel byt neporazitelny.
Reagovat
Fandina
Jj, vypadá to tak, že s Goranem to bylo zbytečné období. Sice na začátku nebyl fit, Berďa kvůli slepáku neodehrál USO, což mu přerušilo nekonečnou řadu účastní na GS a hlavně pak spadnul na žebříčku z desítky a od té doby se tam po moc letech nevrátil. Ale potom se spolu soustředily hlavně na podání a ono upřímně, to Berďa měl vždycky dobré.
Ale na druhou stranu, zase to s hvězdným kaučem vyzkoušel. Protože obecně člověk má litovat toho, co neudělal. :-))
Reagovat
Fandina
soustředili ... chlapáci ... úsměv
Reagovat
Marduch
ten nízkej nadhoz jako výstup Goranova koučinku - jenom dobře. Časy boje s větrem jak tehdy s Můrou na USO už se snad nebudou opakovat.
Reagovat
Fandina
To je pravda. Tenkrát to byl pech, že se to odehrálo.
Reagovat
smazaný uživatel
za to co pro nás udělal Berdych v DC bys mu měl líbat pr*del ty chytráku.
Reagovat
EllNino
a já píšu někde něco proti němu ?
Reagovat
Torn
Možná myslel, že to je ironie :D
Reagovat
smazaný uživatel
nějak se nám to posunulo ve vlákně,to patřilo tommrovi))
Reagovat
Kozoroh
Tahle otázka se nám snaží vnutit, že Roger a Stan jsou nevděčníci, kteři pohrdají DC.
ITF by se měla zamyslet, proč hromada elitních hráčů DC vynechává - tj. že jde o systémovou poruchu.
Reagovat
Fandina
Oni ho opravdu hrát nemusí. Na okrhu mají top hráči předepsané turnaje, ty hrát musí, ale tohle je opravdu o něčem jiném.

Ani body za to nejsou. DC je opravdu soutěž jen o vůli tenistů. Když chtějí hrát, tak hrají. Ale vůbec nemusí.
Reagovat
kada.tom
hezká otočka, moc hezká :-)
Reagovat
tommr
hezkej obrat v závěru prvního setu. Petře možná trochu paradoxně pomoh ten brejk Goergesový, protože do tý doby hrála strašnou tužku ... :)
Reagovat
Andrew89
jdeme si pro titul....tím pádem pak by byla půlka bodů vlastně obhájena :D
Reagovat
Andrew89
dobře..1/3 bodů
Reagovat
bIbec
pěknej tenis
Reagovat
George_Renel
a Vaněk zakročili ve správnou chvíli. :-)
Reagovat
tommr
s Petrou to jde s kopce ... :(
Reagovat
EllNino
a s tebou taky koukám :D
Reagovat
Andrew89
Tommre, mě občas příjde, že fandíš Petře poprvé :D
Reagovat
Torn
No, já si tak trochu myslim, že i když je Petra víc razantní než třeba Kája, má stejný probém s hráčkami, co umí vynaložit podobnou razanci nebo větší, prostě to pokazí, protože to neuběhaj ani jedna...
Reagovat
Andrew89
asi jsi včera neviděl zápas s Penko:)
Reagovat
Torn
Tak jeden zápas nemá vypovdající hodnotu. Kája taky dala Ostapenko. Nicméně, Ostapenko je kapitola sama pro sebe. Ta do toho tříská ještě víc nesmyslně než Petra. :D
Reagovat
Andrew89
nesleduju Petru den, sama včera říkala, že proti vyznavačkám stejného typu hraje ráda. Bilance s těmato hráčkama to potvrzuje:) Má problém proti jiným typům, ne ranařkám
Reagovat
Torn
Tak to říká i Kája a ne vždycky tomu realita odpovídá, Petra je na tom dost podobně. A máš pravdu, taková bilance se Serenou tomu skutečně odpovídá. :D
Reagovat
EllNino
'jeden zápas nemá vypovídající hodnotu', to jsou tvoje slova, a vzápětí jmenuješ Serenu :D
Reagovat
Torn
To byla ironie...
Reagovat
EllNino
no ani jeden jsme ji nepochopili :D jak vidiš
Reagovat
Torn
Nepochybně..:D
Reagovat
Andrew89
Karolína je oproti Petře pinkačka...sry.. no jasný..vytáhni tu na mě bilanci s nejlepší hráčkou všech dob :))) se kterou mají pasivní bilanci skoro všechny hráčky :D:D zkus to přístě jinak a lépe :)
Reagovat
EllNino
Na AO byla Karolína pinkačka i oproti Simoně ...
Reagovat
Andrew89
ano je pinkačka poslední dobou často :) :D
Reagovat
Ondra979
nj, ale GS uz si vytriskala narozdil od Karoliny
Reagovat
Torn
A co to má s tím společného? :D
Reagovat
Ondra979
pises, ze do toho nesmyslne triska..tak ti oponuju ze je lepsi se x krat vyhazet a jednou za cas brat velky titul s touto hrou
Reagovat
Torn
To je subjektivní názor. :D
Reagovat
Ondra979
muze byt, ale zatim plati, ze Jelena je zapsana jako GS vitezka a to je podle me vic nez co dosahla Karolina, o Petre nemluve, ta ma snad 10 vetsichtitulu, Kaja 1
Reagovat
Torn
A on jim to někde bere? :D
Reagovat
EllNino
a dokonce 2x :) + spoustu dalších velých turnajů
Reagovat
Torn
Ty seš taky hroznej onanista Petry Kvitové. :D
Reagovat
EllNino
no to bych ani neřekl, mám větší favoritky :)
Reagovat
Torn
Že jí tu neustále bráníš, jako bych jí tu sprostě nadával. :D
Reagovat
EllNino
toho jsem si taky nevšiml, jen ti argumentuju :D Mám rád Karolínu a Petru tak nějak stejně
Reagovat
Torn
Ok, tak já jdu zase radši fandit Petře.. :D
Reagovat
Fandina
Julča od poloviny setu hraje s přehledem. Tak snad se Petra také chytne a najde nějaký rytmus. Zatím to bylo o zbytečných chybách.
Reagovat
Andrew89
jsem to říkal tommre :)))
Reagovat
tommr
Petře možná paradoxně pomoh ten ztracenej servis - probral jí ze spánku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra těch chyb při druhým servisu Julči je taková škoda..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted z toho dobře vybruslila)))
Reagovat
Fandina
Jj, už jsem se o ní bála. Julča tam párkrát ze začátku game pěkně zabombila.
Reagovat
com
ale ted uz to nevychytala
Reagovat
smazaný uživatel
to není možný kolik dělá nevynucených chyb...
Reagovat
Fandina
Je to takové nezvyklé, že Petra tam má jen Vaňka. Dosud jsem ho viděla vždycky na turnaji i s Vydrou.
Reagovat
tommr
má zatím docela smůlu. Hraje se prakticky jen při podání Goergesový ale nic z toho ...
Reagovat
Andrew89
To není Petra v akci..ale prsa v akci :D
Reagovat
Torn
Kája má tady často podobný fotky. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist