Kvitová postup vydřela, Cetkovská je už ve 3. kole. Další čtyři Češky končí

29. 5. 2013, 13:24
Aktuality 276
Včerejší déšť a následné odložení zápasů českým tenistkám příliš štěstí nepřineslo. Do druhého kola dnes postoupila jen Petra Kvitová, která ve třech setech vydřela výhru nad domácí Aravane Rezaiovou. Lucie Šafářová, Klára Zakopalová, Lucie Hradecká a Sandra Záhlavová se hned v úvodním kole s Paříží rozloučily. Naopak Petra Cetkovská postoupila už do 3. kola, když porazila Pavljučenkovovou.
Petra Kvitová

Zatímco před rokem vstoupila do turnaje suverénně, letos Petra Kvitová na úvod Roland Garros musela v duelu s Aravane Rezaiovou bojovat o postup téměř dvě hodiny. Česká jednička se trápila na podání, které celkem šestkrát ztratila. V přestřelkách od zadní čáry udělala dohromady 32 nevynucených chyb, ale stejně si vedla i její soupeřka, která si v rozhodujícím setu ani jednou neudržela podání. Kvitová rozhodla utkání lepším returnem, tím forhendovým zápas hned při prvním mečbolu ukončila.

"Na první kolo to byl těžký zápas, protože Aravane hrála velmi dobře, rychle a agresivně. Musela jsem bojovat o každý míč," řekla v rozhovoru na dvorci Kvitová, která později ocenila soupeřku. "Pamatuju si, když ještě Aravane hrála hodně dobře, a někde to v ní je," uvedla.

Ve druhém kole bude česká jednička hrát nejspíš už ve čtvrtek, protože zápas s Rezaiovou byl kvůli dešti o den posunut. "To není problém, na to jsme z turnajů zvyklé," řekla česká tenistka, jež se střetne s Číňankou Shuai Peng.

Šafářová byla blízko, nedokázala doservírovat zápas
Kromě Petry Kvitové musely o den déle čekat na své první utkání ještě další čtyři Češky. Těm se dnes vedlo hůř než světové sedmičce a hned v prvním kole se s grandslamovou soutěží rozloučily.

Nejblíž postupu byla 23. nasazená Lucie Šafářová, které los přidělil do 1. kola nebezpečnou Američanku Jamie Hamptonovou. Po výměně brejků šla česká hráčka v úvodu do vedení, jenže čerstvá semifinalistka z Bruselu Hamptonová dokázala srovnat krok a vynutila si zkrácenou hru. V ní Šafářová vedla už 4-0, slibný náskok ale promrhala a tie-break prohrála 5-7.

Nešťastná koncovka setu brněnskou rodačku nerozhodila na dlouho, ve druhé sadě se za stavu 4-3 znovu dostala do vedení, které vzápětí potvrdila a vynutila si tak rozhodující set. V něm nejprve přišla o náskok brejku a ve dvanácté hře poté musela odvracet první mečbol. To se jí podařilo, a navíc Američance znovu sebrala podání a za stavu 7-6 tak měla šanci zápas při svém servisu ukončit. Závěr utkání ale patřil Hamptonové, která získala tři hry v řadě a po více než dvou a půl hodinách zvítězila 7-6 3-6 a 9-7.

Ve třech setech se musel rozhodnout také zápas mezi Lucií Hradeckou a teprve šestnáctiletou Ashleigh Bartyovou. Hradecká před týdnem odehrála dobrý turnaj ve Štrasburku, kde došla až do semifinále, ale proti mladé Australance se především na podání hodně trápila. Už v první sadě ztratila česká hráčka servis hned čtyřikrát a set prohrála 5-7. V další sadě už byla Hradecká úspěšnější na podání i na příjmu a poslala zápas do rozhodujícího setu, ale v něm už Bartyová byla při svém servisu suverénní a díky dalším dvěma brejkům zvítězila po téměř dvou hodinách 7-5 2-6 a 6-1.

Zakopalová neobhájila osmifinále
Nepříjemnou porážku utrpěla ve francouzské metropoli Klára Zakopalová. Zatímco se loni na Roland Garros dostala až do osmifinále, za což získala 180 bodů do žebříčku WTA, letos jí neúprosný los poslal do prvního kola čerstvou vítězku z Bruselu Kaiu Kanepiovou. Estonka svou formu dnes potvrdila a českou tenistku vyřadila.

Zakopalová držela s někdejší světovou patnáctkou krok jen v prvním setu, ve kterém dokázala stáhnout ztrátu 1-5 a vynutit si tie-break. V něm ještě vedla 3-1, ale zbytek zápasu už patři Kanepiové. Ta ziskem šesti bodů v řadě otočila průběh zkrácené hry, po které vyhrála ještě pět gamů po sobě. Zakopalová sice odvrátila hrozbu 'kanára', na další obrat v setu se ale nezmohla a s French Open se rozloučila porážkou 6-7 2-6.

"Když v prvním kole nastoupí loňská čtvrtfinalistka a osmifinalistka, 24. a 26. hráčka světa, to byla strašná smůla," litovala Zakopalová po porážce. "Byla sebevědomá a v důležitých momentech zahrála líp," uznala česká tenistka.

Pouhé tři gamy uhrála proti své první soupeřce v Paříži Sandra Záhlavová, kterou dnes čekala devatenáctiletá Annika Becková. Svou "dospělou" premiéru na Roland Garros, kde loni triumfovala jako juniorka, zvládla Němka na jedničku: za celý zápas neztratila ani jednou své podání a zvítězila hladce 6-2 6-1.

"Rozhodlo pár míčů. Problém byla spíš koncentrace, co mi vypadla," okomentovala utkání Záhlavová.

Petra CetkovskáCetkovská je už ve 3. kole
Petra Cetkovská se sice teprve minulý týden vrátila na kurty po devítiměsíční pauze, kterou zavinila série zranění, na svém nejoblíbenějším grandslamu však už postoupila do 3. kola. Po hadké výhře nad Pučkovovou dnes zdolala i 19. nasazenou Anastasii Pavljučenkovovou, která měla problémy už v prvním kole s Andreou Hlaváčkovou. 

Cetkovská v prvním setu otočila vývoj z 3-5 na 7-5, ve druhé sadě ale dvakrát ztratila podání a rozhodnout musela třetí sada. V jejím úvodu česká tenistka dvakrát nepotvrdila brejk, ten na 5-4 už ale v závěrečném gamu celého utkání po boji potvrdila a zvítězila 7-5 2-6 6-4. Cetkovská udělala jen devatenáct nevynucených chyb, zatímco svěřenkyně Martiny Hingisové čtyřicet.

"Ona je holka, se kterou se těžko hraje. Není tam žádný rytmus. Jeden winner, jeden aut, nedostanu se do hry. Nevím, jestli zahrála dobrý zápas, ale jsem ráda, jak jsem to zvládla. Bylo to těžké," komentovala Cetkovská.

O vyrovnání grandslamového maxima - osmifinále si zahrál v roce 2008 právě v Paříži a předloni ve Wimbledonu - se utká s Italkou Robertou Vinciovou.
Ještě nikdy jsem s ní nehrála, je to skvělá hráčka, antukářka. Asi to bude souboj kraťasů, dám si na ně pozor."

 

Výsledky - French Open - ženy (antuka, dotace 21.017.000 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Rezaiová (Fr.) 6:3, 4:6, 6:2, Kanepiová (Est.) - Zakopalová (23-ČR) 7:6 (7:3), 6:2, Hamptonová (USA) - Šafářová (25-ČR) 7:6 (7:5), 3:6, 9:7, Bartyová (Austr.) - Hradecká (ČR) 7:5, 2:6, 6:1, Becková (Něm.) - Záhlavová (ČR) 6:2, 6:1.

Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (ČR) - Pavljučenkovová (19-Rus.) 7:5, 2:6, 6:4.

Čtyřhra - 1. kolo:
Peschkeová/Grönefeldová (9-ČR/Něm.) - Bertensová/Mariaová (Niz./Něm.) 6:4, 6:4, Kingová/Niculescuová (USA/Rum.) - Birnerová/Vögeleová (ČR/Švýc.) 2:6, 7:5, 6:2, Petrovová/Srebotniková (3-Rus./Slovin.) - Uhlířová/Grandinová (ČR/JAR) 6:3, 6:0.

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

276
Přidat komentář
dadaft
http://sport.idnes.cz/miloslav-mecir-o-tomasi-berdychovi-na-roland-garros-fhq-/tenis.aspx?c=A130528_223528_tenis_mah

Miloši, ty bejku, rád Tě vidím.
vypadáš dobře.
to kvůli Tobě jsem se začal dívat na tenis. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomenu na komentátora: "Kdyby Miloš nedával tak často pásku, tak by byl 2.-3. na světě" :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, na toho jsem se ráda koukala.. on rád chodil na ryby ne? Tak měl /nebo má/ dobrej relax :)
Reagovat
dadaft
jj, Miloš byl Kočka s velkým K. často vypadal, že by se nejraději válel pod slunečníčkem se suchým martini v ruce, ale ve skutečnosti byl mrštný a rychlý jako blesk, se skvělým timingem, dokázal to rozdělovat, brutálně zaútočit z obrany...
a jeho prohozy......
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že tak brzo skončil, ale zase mi přijde, že to vzal s grácií.. Pěknej, sympatickej, výbornej hráč... hned bych tu dobu vrátila..:)
Reagovat
patriks
sledoval jsem zápas Petry s Aravain a v zobrazovaných statistikách ukazovali průměrnou rychlost 1. podání - Petra : 155 km/h Aravain 154 km/h a to taková Serena má stabilně 180 kmh/h a často jí to chodí i k 190 km/h. A to je jeden z podstatných důvodů, proč jí žádná hráčka nemůže porazit. Vika a Masha - to je to samé jako Petra, pokud nedokážou podání zrychlit, nikdy Serenu neporazí. Ještě na doplnění: nejrychlejší (nikoliv průměrné) podání Petry bylo 175 km/h.
Reagovat
petrulinka
Jenže pokud Petru sleduješ delší dobu, tak musíš vědět, že Petra mívala podání daleko rychlejší, pokud si vzpomínám, tak cca 185 km/hod. Jenže od té doby, co ji začalo trápit rameno, tak se její podání zhoršilo a zpomalilo. Určitě tam bude psychicky blok, který snad časem Petra odblokuje.
Reagovat
freeteepek
Ono to není jenom o rychlosti. Petřina hra stojí na kvalitním servisu, to je jasné. Ona si nemůže dovolit podávat slabě, ale všechno v rychlosti není. Třeba včera málo využívala leváckou začátku, rotaci. Komentátor Svačina to postřehl a dobře komentoval. Jakmile Petra zahrála dobře leváckou zatáčku rychlostí okolo 155Km/hod., soupeřku zaskočila a byl z toho přímý bod.
Dobře podávat znamená dobře podání mixovat. Jednou hrát plochou přímku, jindy rotaci na tělo, jindy rotaci ven z kurtu, eso na téčko. To ví i Serena:-)
Servis nesmí být pro soupeřku čitelný. Když např. soupeřka očekává leváckou zatáčku, posune se víc do backhandu, pak se uvolní prostor na tvrdou ránu do forhandu. Je potřeba se jednak nebát do toho pořádně praštit, jednak hrát hlavou...
Reagovat
PetaM
Háčkám odstoupily nejhorší soupeřky. Sestry Williamsovy jsou z kola venku. Takže pořádně nahecovat jako v roce 2011 a jdeme na to :) :) Na prvních několik kol dostaly na rozehrání lehké soupeřky. Výhry přijdou a snad se povezou na vítězné vlně! :) Tak pojďte!!! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsme u toho vzhledu. Nedávno jsem četl, že Miloš Raonič byl podle nějakého prestižního společenského časopisu jmenován jedním z TOP 50 sexy Kanaďanů (společně s hokejistou Crosbym jediný sportovec). Výmluvný byl komentář pod článkem "poor Canadian" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se vždycky líbili a líběj vysoký chlapy, ale zrovna Miloš moc ne.:)
Reagovat
a.magerova
Tak proč né, sice mi se moc Miloš nezamlouvá, ale našla jsem jeho pěknou fotku
http://www.tennispanorama.com/wp-content/uploads/2012/08/Milos-Raonic-1.jpg
Sydney Crosby vypadá taky dobře na fotce
http://farm3.staticflickr.com/2135/3536588352_44bc9a2e55_z.jpg?zz=1

Pro mne zůstane už navždy nejhezčím Kanaďanem Michael J. Fox :-))
http://img.timeinc.net/time/photoessays/2009/michael_j_fox/michael_j_fox_01.jpg
http://images6.fanpop.com/image/photos/33900000/Michael-J-Fox-michael-j-fox-33972776-2615-3336.jpg
Reagovat
Mayo
Sidney Crosby na hrad !
Reagovat
smazaný uživatel
Mami?
Reagovat
petrulinka
Mně se Raonič vůbec nelíbí, něco je na něm divného. Na okruhu se mi téměř žádný chlap nelíbí, možná náš Tomáš, Tommy Haas nebo F. Lopez. Ale to je tak všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to máme podobný, mně se taky líbí Berďa a Haas a pak ještě Del Potro. Je z čeho vybírat :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tati? :-/
Reagovat
a.magerova
Pořád nosíš ty červené spodky Calvine Kleine?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se ozvu. Bude bouřka...
Reagovat
a.magerova
Jj synku, ozvi se....
Doufám, že na RG fandíš TOMU SPRÁVNÉMU tenistovi :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě myslím pořád stejně blbě :))) Víš, že já jsem její největší kritik :)))
Reagovat
TheRoyalBlue
Ospravedlňujem sa za trápny príspevok, ale moja kamarátka veľmi nalieha. Mohli by sa tunajšie slečny a dámy vyjadriť k tomu, či je krajší Goffin alebo Isner? Ďakujem za každú odpoveď =)
Reagovat
smazaný uživatel
Ťažko povedať, takto bez prípravy.
Reagovat
TheRoyalBlue
Pokús sa ;-)
Reagovat
Fandina
Mě se víc líbí Isner, ale David je také hezký klučina.
Reagovat
a.magerova
Jednoznačně Goffin, ale poraď kamarádce, že mezi tenisty jsou i daleko lepší kousky :-)))
Feliciano Lopez
Adrian Mannarino
Janko Tipsarevič
Benoit Paire
Fabio Fognini
Tommy Robredo i Haas
i Tomáš Berdych by stál za hřích :-)))
A mnoho dalších, to jsem jen tak v rychlosti sepsala :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jeden, ale Goffin je přijatelnější, Isner mi na tom kurtu připadá jako Frankenstein. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem slečna :(
Reagovat
Fandina
janekda ... vždyť si neodpověděl
Reagovat
smazaný uživatel
"Mohli by sa tunajšie slečny a dámy vyjadriť k tomu"
Reagovat
smazaný uživatel
Ani dáma? :))))))
Reagovat
Fandina
tak pak ale za ně nemluv ... Ťažko povedať, takto bez prípravy.
Reagovat
smazaný uživatel
Pane, ty to vidíš!
Reagovat
Fandina
janekda ... ty se musíš pořád na něco odvolávat!
Reagovat
smazaný uživatel
"i"
Reagovat
Heather_Fedex
izzy bez debaty! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
najkrajsi tenista je amanmuradova, z tych dvoch (goffin, isner) je krajsi stosur.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra čeká Petru test, jak na tom je.

Kéž by se Petra soustředila od začátku a šla míč po míči. Nemyslela na zkažené míče a byla pozitivní.
Reagovat
Fandina
janekda ... myslíš, že myslí na zkažené míče?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím.
Reagovat
Fandina
Podle mě na ně nemyslí, to by byla hloupá a to ona není. Jisté je, že vždycky když vyhraje, tak se tváří hrozně šťastně a je krásná. Takže vše v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že zítra bude hrát Petra stejně, jen soupeřka bude jiná :))) Takže zítra opět držím palce.
Reagovat
Fandina
Lunej ... Petra nikdy nehraje stejně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
zejtra hraje i H+H debla na kurtu 4 proti francouzkám Lim/Rezai. Představí se taky Bára Z.S. s Dominikou Cibulkovou proti Kuznetsova / Penetta a Hlaváčková s Dlouhým proti Květě Peshke s Polákem Matkowskym :)
Reagovat
PetaM
Ach jo, ani debl nebude v televizi :(
Reagovat
tommr
v deblech se zítra představí i Karolína Plíšková, ale trochu překvapivě nebude hrát se svojí sestrou. Že by taková malá ponorka? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, Karolína s Janou Čepelovou to asi složily nějak narychlo, protože na livesportu je proti páru Bratchikova/Tanasugarn napsaná dvojice Raymond/Robson...
Reagovat
smazaný uživatel
Harrison - Isner
Djokovič - Pella

holky jsem začal vypisovat, ale zajímavé jsou téměř všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si to spočítám...

Vika - 12 bodů
Ana - 12 bodů
Sorana - 12 bodů
Sabine - 12 bodů
Monica - 14 bodů
Roger - 12 bodů
Llodra - 1 bod

Mně to vychází na dnešní den za 75 bodů... Pochlubte se, kdo má víc? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechce se mi počítat :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jestli vůbec máš co... :D
Reagovat
rod_laver
93..tak doufám, že i po dnešku upevním první pozici, jelikož nevěřím, že ji dlouho udržím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, ty jsi nějak ve formě... :)
Reagovat
rod_laver
nevím, proč přičítají za Kuznetsovou 16 b.? v tom případě asi 99.. uvidíme zítra
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že za Světlanu by dneska mělo být 10 bodů. Vyhrála, ale nevyhrála ve dvou setech, ani nevyhrála nad lépe postavenou hráčkou, ani nad nasazenou hráčkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemělo by se kapitánovi přičítat dvojnásobek bodů? Mně se to nepřičetlo....
Reagovat
smazaný uživatel
No, to by mělo... Mně se to zdvojnásobuje u Marušky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koho máš za kapitána? Jestli máš Rafu, tak to souhlasí. Teď jsem ti to přepočítal. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já už si to přepočítal, taky se mi to přičetlo....Já na to tam dneska mrkl od neděle poprvé.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. :) No, on tam ten dvojnásobek není napsaný úplně všude. Vždycky to ale najdeš v tabulce "How You Scored", kterou máš napravo... Jinak mě překvapuje, že sis za kapitánku nezvolil Serenu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už jsem na to koukal.:) Ještě jsem si to trochu pamatoval z USO....
To já z pověrčivosti, víš, abych jí nepřinesl třeba smůlu.:)) Měl jsem ji, ale rozmýšlel jsem se a v posledních vteřinách jsem to změnil na Rafu - tak doufám, že pro ten osmý titul dojde.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Už jsem si myslel, jestli ses nebál, aby Serena neskončila jako loni... Ale to už se určitě nestane. :) Jinak já to teď hraju poprvé a je to docela fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, toho, že skončí jako loni, jsem se opravdu nebál. Ale měl jsem ji na AO a tam se zranila, takže jsem to raději změnil.:)
Jo, je to docela dobrý, taková sranda. Ale nevybral jsem dobrý tým, mám tam ztráty a jedem mi i skrečoval....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, Florian Mayer. Koukal jsem se i na složení ostatních týmů. :) No, já to u chlapů taky poskládal špatně. Už mi vypadli Llodra, Štěpánek a Melzer. Ten Llodra se aspoň snažil a udělal 2. kolo, ale Štěpec a Melzer neuhráli vůbec nic. Teď už vím, že jsem tam místo nich měl dát Monfilse a Robreda. Je vidět, že se v těch chlapech nevyznám. :D No a v holkách mi zatím skončila jenom Simona Halep, kterou jsem trochu risknul proti Carle. Jinak mi to tam zatím vypadá dobře a hlavně Monica Puig byla výborná volba. :)
Reagovat
gedzitka
K dnešku krásné 7. místo a za včerejšek krásných 109 bodů :-).
Reagovat
smazaný uživatel
drazi pratele:

dnesek je cerny den pro cesky tenis...moje slova se naplnila cesti teniste selhani.

zbyva nam uz jen doufam v uspech rosola tomase ten jedinny muze dojit daleko protoze mu misa ochotska dava silu

tak pratele a fandime fandime fandime
Reagovat
smazaný uživatel
Pella - Zabiják Srbů? Už zbývá popravit jenom Noleho.
Reagovat
PetaM
Už to říkám po druhé. Tomáš Rosol neexistuje, tudíž žádný výsledek nebude. A ano, vzpomněl jsem si na tebe, jak jsi tvrdil, že Petra vyletí v prvním kole. Nic moc tip ti řeknu. Už ti to tak nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
Malá, ale šikovná. :) Monica je vážně k nezaplacení a vybrat ji do svého týmu ve Fantasy lize byl vynikající tah. Musím se taky jednou pochválit. :)
Reagovat
dadaft
psal jsem ti níže::
Monica vyhrála, takže spokojenost...
z výsledků, které dnes nepotěšily - vypadnutí Heather Watson a Magdaleny Rybárikové.
Reagovat
smazaný uživatel
No, mě hlavně vypadnutí Caroline...
Reagovat
smazaný uživatel
Monika moc pěkně. Jsem zvědav jestli bude platit její hra na bojovnou Sáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Monica hraje ve 3. kole s Carlou... Nebo ty už předpokládáš osmifinále Monica - Sara? No, pro mě by bylo ideální osmifinále Monica - Sabine... :)
Reagovat
dadaft
janekda ....... řekl bych, že nebude. Sára míčky roztočí a Monica to bude prát ven z kurtu.
Reagovat
dadaft
aha, janekda mě vodí za nos.
Reagovat
Fandina
monty ... to jsme tam ale viděli holek co, v té Stromovce. A tahle Monica mě tam opravdu zaujala, je moc hezká a také výborně hrála. Dneska také. Tak uvidíme, ten Bollettieri má zřejmě na talenty čich.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíte, že Sabine překvapí a Saru porazí..:) myslím že to není až tak nemožné...na ten zápas se fakt hodně těším a případné 4. kolo Monica x Sabča by bylo naprosto skvěký!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No je to těžké. Fandím asi spíš Karličce. Ale byla by to pohádka postoupit přes Sáru do QF. A je fakt, že už Lisiki může překvapit.
Reagovat
dadaft
ale už i v dohrávce druhého kola nás čekají dobroty::
Li Na - Mattek-Sands
Jankovič - Muguruza
Stosur - Mladenovič
abych jmenoval aspoň ty své magnety.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Sára rozmašírovala Julu. To nechápu, kde se v Sáře bere ta síla. A navíc ona x let někde na konci top 50 a teď jde po top 5.

Na ty mladé to asi platí. Přece jen, ale Moňa hraje víc agresivněji než Jula ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v zápase Kiki - Sam je asi jasné, že každý budeme přát někomu jinému... Já doufám v překvapení. :)
Reagovat
dadaft
Sára prodloužila raketu a šla nahoru.
Reagovat
dadaft
jestli to neodnesou ramena a jiné klouby, toť otázka, ale Sára vypadá jako odolná týpka.
Reagovat
dadaft
mimochodem - když se zde občas probírají bříška - ve zpomaleném záběru ukázala to své *** Caroline Garcia *** - co říct? - absolute extra classe. ))
Reagovat
Fandina
Moc to s tím nesouvisí, ale zase dnes jsem si uvědomila, jak ta televize zkresluje a zvýrazňuje různé partie, když jsem se dívala teď na teeanegerky Madison s Monicou Puig. Ta vypadala objemnější než v reálu. Viděla jsem jí tady před pár dny ve Stromovce a teď mi připadala objemnější. Telka přidává.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem ji na chvilku viděl v Praze. Monica je naživo vážně moc hezká. :)
Reagovat
VlS
Anička hrála moc pěkně, pokud jí to vydrží, tak by mohla dojít daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím a díky za podporu! :) Hlavně na konci to bylo perfektní. Ono asi začíná pršet, tak Anička trochu přichvátla... Jsem rád, že mě poslechla a dala to ve dvou. :)
Reagovat
Fandina
Připojuji se. Ana pěkně. Poslední dobou je to hodně často moc dobré. Desítka na dosah.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem tady do rubriky "Tipy" a tipér Milas taky odhaduje, že Ana je zpět na cestě do desítky... No, bylo by to super! :)
Reagovat
petrulinka
Dívala jsem se, že Andrea hraje nejen debla s Luckou, ale taky smíšeného debla s Lukášem Dlouhým :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a Lucka Hradecká hraje zase s Frantou Čermákem..
Reagovat
tommr
aspon bude mít co hrát pokud s Luckou brzo skončí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já doufám, že s Luckou dojdou co nejdál
Reagovat
Fandina
Tak moc držím palce jak do deblu s Luckou, tak do mixu s Dlouhánem. Andy ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Mathilde Johansson a Ana Ivanovic ... tak tyhle holky se mi moc líbí. Vzhledově, tenis také, ale mluvím o vizáži. Mathilde je kamarádka Petry Cetkovské a nevím jestli stále, ale donedávna měly i společného trenéra. Mathilde je moc hezká.
Reagovat
smazaný uživatel
Hoj,
podívej se jak šly gemy u Trosky. To byly nervíčky.
Reagovat
gigin
Ahoj :(((
Tebe to překvapuje? Prostě normální, standartní průběh...
Reagovat
Frick
Proč žije v Pařízi? Má Frantíka?
Reagovat
tommr
u Petry Kvitový se to čekalo, ale postup Petry Cetkovský přes nasazenou Pavlyuchenkovou je pořádná senzace. Navíc je pořád o krok napřed, protože je už ve třetím kole ... :)
V dalším kole čeká Petru C nebezpečná Vinciová. Bude tak mít možnost pomstít svojí jmenovkyni, která s Vinciovou letos už dvakrát prohrála ... :)
Reagovat
dadaft
no, chtěl jsem se dívat na Puig - Keys, ale když se Mathilde probrala, tak velké obrazovce, HD a stereu nejde odolat. ))
Reagovat
dadaft
ha, už to dávají na dvojce.
tak pojďme mlaďošky.
Reagovat
smazaný uživatel
Anička vyhrála, takže už na to taky jdu... Koukám, že Monica vyhrála 1. set. Bylo by super, kdyby jí to vyšlo... Předpokládám, že oba máme v tomto zápase jinou favoritku, už jenom kvůli složení našich týmů ve Fantasy lize. :)
Reagovat
dadaft
Monica vyhrála, takže spokojenost...
z výsledků, které dnes nepotěšily:: vypadnutí Heather Watson a Magdaleny Rybárikové.
Reagovat
smazaný uživatel
kdy bude program na zítřek? doufám, že dají Petru na televizní kurt a bude hrát odpoledne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
court 6 :/
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule10.html
Reagovat
smazaný uživatel
a je to televizní kurt?
Reagovat
dadaft
joo.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon, že tak.. čas bude tak kolem 16.hodky, ne?
Reagovat
petrulinka
Hlavně, že na Suzanne Lenglen hraje Schiavone s Flipkens a nasazená 7 hraje na kurtu č. 6, ti Francouzi jsou fakt praštění a vůbec se mi nelíbí, že upřednostňují svoje hráče na těch největších kurtech, byť jsou to hráči, které pomalu nikdo nezná :-(
Reagovat
Fandina
Fran je GS vítězkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je taky GS vítězkou, ale taky nechápu proč kurt č.7, ale můžeme být rádi, že Petru uvidíme..
Reagovat
Fandina
dodatek ... Fran je tamní GS vítězkou z roku 2010.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska prosím ve dvou, Aničko. :) Ajdeeee!!!
Reagovat
VlS
No zrovna teď to na to úplně nevypadá
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi přijde, že soupeřky proti Aně začínají hrát až od 2. setu... Ale teď si Ana vzala servis zpátky, tak snad to bude dobré. :)
Reagovat
VlS
Už zase jo, ajde Anči
Reagovat
VlS
Už zase jo. Ajde Anči!
Reagovat
Frick
Koukám, že jí porazily i ne zas tak dobrý hráčky - Švedovová, Lepčenková, Halepová, Hamptonová. To by mohla být šance, ne?

Ale pak bohužel tam je ta Lochneska...
Reagovat
smazaný uživatel
Když si prohlížím fotky ze zápasu Petry Kvitový, tak mne napadlo, jak oživit to její oblečení. Kdyby si vzala k tomu triku sukni, která má barvu jako čelenka a potítka, hned by to vypadalo lépe! Není náhodou tahle sukně z minulé kolekce?
Reagovat
Fandina
Co se týká oblečení, mě se tahle batikovaná trika minulé i tohle líbí, je to originální a to dnešní se žlotozelenou kombinací je moc hezké. Asi bych zvolila nějaký otevřenější střih, ale to nebudu řešit, protože to neovlivním. Jinak oblečení Petry co měla dnes se mi líbilo víc než to modré co bylo před tím a sukynka je stejná šedá jako k minulému triku. Někdy bych ráda viděla na Petře také šaty, třeba se dočkáme. Jinak cákanice na trikách pěkné, volila bych jinak rukávky nebo celý střih.
Reagovat
smazaný uživatel
možná je tohle asi hezčí, ale ta sukně má hroznou barvu.. žlutá by i tomu triku dodala kouzlo..
Reagovat
Jan
To je zajímavé, jak to oblečení moc probíráte :) Mně je šuma fuk, co ty tenistky na sobě mají. Jinak Petřino oblečení se mi líbilo, rozhodně víc než na loňském RG, to bylo fujtajbl i pro mně. Petra na mně po dlouhé době působila dobře, je otázka, jak daleko se dostane.
Reagovat
Vojtiik
Rogi masivní válec dneska 8)
Reagovat
J.M.
No to ano, to ano, sice tam pořád byly ty zbytečné chyby, ale z bekhendu i forhendu tam kolikrát sázel ty největší pumelenice, jakých je vůbec schopen. To už se u něj dnes moc nevidí, respektive už si na to málokdy troufá. Když je v takovéto formě, je strašná radost se na jeho hru dívat a je úplně jedno, že je zápas jednoznačný. Jednostranné zápasy jiných hráčů bývají někdy nudné, ale když to tam padá Rogerovi, tak to je obrazová symfonie, bez ohledu na tu jednoznačnost.

Ale měl jsem takový dojem mezi 1. a 2. setem, že si zase opakovaně prohmatával záda, snažil se trochu narovnat, a nějak se u toho bolestivě tvářil. Nevím, jestli se mi to jenom nezdálo, on se trochu ztrápeně tváří pořád, ale docela mě to znepokojilo.
Reagovat
Vojtiik
To jsem si nevšiml, ale je to možné... snad to nic nebude, bennetaua by měl rozjet, jeho největší protivník (berdych) vypadl, s ferrerem by vyhrát měl případné semi a s tsongou na antuce snad taky ČF.. jsem optimistický, ale to se mi vždycky nevyplatí nakonec:/
Reagovat
Heather_Fedex
benneteauovi ma roger opravdu co vracet, z ketoska jednoznacnou porszku v rotterdamu, ve wimbl ho delili 2 micky od porazky...
nevidim to vubec tak jednoznacnepro rf. julien hraje tenis, kt. rogerovi prilis moc nesvedci, tvrde pecky k lajnam + dobry serv. navic je to frantik, bude mit podporu od publika...
Reagovat
J.M.
Julien ale vůbec není antukář. Mnohem líp mu to jde v hale a na trávě. Tady bych to na překvapení neviděl. Spíš bych se bál toho Tsongy. I kdyby Rogera neporazil, může ho zase v dlouhém zápase vyšťavit stejně jako ho vyšťavil na AO, kde už pak Roger v dalším kole proti Andymu hrál jako stařec.
Reagovat
Heather_Fedex
ano, z tsongy jde velky strach. loni byl proti novakovi na rg mimoradne nebezpecny
Reagovat
VlS
Petra Cetkovská dala Nasťu, gratulace!
Reagovat
petrulinka
Přidávám se ke gratulaci!! Petra si to fakt zasloužila po těch problémech, které měla. Jen škoda, že jsme ten zápas nemohli sledovat. Určitě byl zajímavější, než Serena, kde je víceméně jasné, že s přehledem vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se nepovedlo Andrejce, povedlo se Petře... Taky moc gratuluju, Petře to snad ani nejde nepřát po tom všem. Navíc je to milá a sympatická holka. :) Holt Nasťa bude muset s Martinou ještě trochu potrénovat... :)
Reagovat
VlS
Nasťa s Luckou se teď můžou na 100% soustředit na debla. Vše zlé může být k něčemu dobré.
Reagovat
pepin
Také velká gratulace a jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Cetkovské také velká gratulace. Zajímalo by mě bývalo, jak vlastně hrála, vzhledem k tomu, že Pavlju má jak známo poslední dobou vždycky slabší začátek, ale pak to dotahne. Nedávno titul a trenérka Martina Hingis také něco znamená a byly úspěchy. V každém případě, nevím, který to byl zápas, ale něco jsem teď s Petrou Cetkovskou viděla na streamu a vím, že hrála v pohodě. Tak snad to bude pokračovat a uvidíme jak Petra Cetka ve třetím kole. Každopádně Petruško držím palce a ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře Cetkovské!!
Reagovat
Frick
Jí to člověk musí přát. :-) Třetí zápas po dlooouhé pauze a porazit hráču TOP 20 - to se počítá. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky gratuluju a hodne stesti proti Roberte!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem ráda, že nám Petry dělají radost :-)
Reagovat
VlS
Petra vede ve třetím 5:4 s brejkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to s těmi streamy vážně hrůza... Zápas Caro se mi sekal celý 1. set, než jsem našel jiný stream. Teď se zase dívám na Anu a spustil se mi jediný stream, který je bez zvuku... Ale jednu výhodu to nakonec má. Aspoň nemusím poslouchat, jak Francouzi fandí proti Aně. :D
Reagovat
petrulinka
Taky jsem se dívala na Carol s Bojanou, ale stream se mi nesekal, tak možná nějaké špatné vlny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, spíš už jsi měla puštěný ten lepší stream od začátku. :) Já měl předtím dobré zkušenosti se streamhunter.eu, ale dneska je to fakt děs... Můj komp už je taky sice starý křáp, ale tím to snad nebude. :)
Reagovat
pepin
Nevím, zda máš puštěnou Serenu, tak se podívej na rozdíl jen v pohybu a že Serena je taky pěkný kus.
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu puštěnou nemám, protože mě nijak zvlášť nezajímá. Ale měl jsem dneska puštěnou Petru a žádný markantní problém s pohybem jsem neviděl.
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že ty musíš pořád do té Petry šít. Třeba se mýlím. V každém případě to tak vypadá. Sorry.
Reagovat
petrulinka
Fandino, to tak nevypadá, já myslím, že to tak je. Pepin má prostě zapotřebí se pořád do Petry navážet. Že dnes téměř všechny naše hráčky vypadly, to nijak zvlášť nekomentoval. A místo toho, aby Petru pochválil, že postoupila, byť nehrála nijak oslnivě, tak do ní šije.
Reagovat
Fandina
V tenise jde vždycky o výhru a pokud někomu fandím, mám radost, že vyhrál. Takže nechápu, k čemu jsou tady fanouškové, jejich prvním zájmem je napsat tady, jak Petra špatně hrála. Ať jdou kritizovat zloděje a ne sportovce, kteří musí vydat energii um a myšlení, aby druhého porazili. Navíc je to hezké podívání, hezký sport a je pořád se na co dívat.
Reagovat
pepin
Vykládáš si to špatně, pokud si dobře pamatuji, měla jsi dnes ty samé výhrady k Petřině servisu o kterých já jsem také psal a nebyl jsem jediný. Ale já do ni šiju a Ty ne? Já jsem pochopitelně také rád, že Petra postoupila, ale nebudu tady psát oslavné ody. Na to jsou tady jiní. Až bude hra Petry na to odpovídat, tak je napíšu.
Reagovat
pepin
A ještě jsem zapomněl, víš proč ty ostatní zde nekomentuji? Protože nemají ten potenciál jako má Petra a podle mě na to, aby vyhrály velké turnaje nebo GS prostě nemají.
Reagovat
Fandina
Takže ty jsi vlastně takový kritik Petry a vyhovuje ti to. Tak v pohodě. Tvoje volba.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže je to přesně tak, jak jsem si myslel. Ty nefandíš Petře, protože je to Petra, ale jenom proto, že je shodou okolností nejlepší českou tenistkou současnosti a hráčkou top 10. Tím se leccos vysvětluje..
Reagovat
tommr
a ty fandíš Petře proč? 99% fanoušků který fandí Petře jí fandí protože je to momentálně naše nejlepší tenistka. Zbytek jsou její příbuzný a známý. Neúspěšný tenistky nikoho nezajímají. Tak to ve sportu chodí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je to moje oblíbená hráčka, její postavení v žebříčku s tím zas tolik nesouvisí, jakkoliv nepopírám, že kdyby nebyla tam, kde je, patrně bych si jí nevšiml (ostatně už jsem tu několikrát zmiňoval, že právě díky ní se v současnosti zajímám o tenis intenzivněji než kdy předtím). A věř tomu, že jí budu fandit i tehdy, pokud nebude nejlepší českou hráčkou..
Reagovat
Fandina
To že je Petra naší nejlepší hráčkou je jasné a také důvod proč jí fandit, ale není to důvod, proč jí o to víc kritizovat a mnohdy nesmyslně.
Reagovat
VlS
Asi máš pravdu, konjukturální fandění je ubohé. Obecně fandím všem našim holkám s výjimkou Benešove, nevím proč, ale nemám ji rád. Má nej je Lucka Šafářová a fandím jíod jejího vstupu na okruh bez ohledu na ranking a asi budu až do doby, kdy s tenisem sekne, i když bude třeba v 5. stovce. Je mi to úplě fuk, kolikátá je.
Reagovat
gigin
Drť!!! Jede jak pila!!
Reagovat
Roger_Federer
Ba
Reagovat
Roger_Federer
to nevadi, že si singl, nekdy to neni špatne..
Tebe bych mel rad, aj kdybys byl gay..:):)
Reagovat
gigin
Zajdem na pivo, Dominiku :)) Ale nedám ti!!! :DDDD
Reagovat
Fandina
giginek ... a pročpak nedáš?
Reagovat
gigin
Protože chodím s Mutademem.
Reagovat
Heather_Fedex
jooo osel potrasejici hlavou dneska uradoval ;)))
ale nutno rict, ze devvermam zkratka nemal co nabidnout. rozeerek mu nakonec posledni gemik daroval ze soucitu
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé je že o tom nevím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sabča pěkně!! V dalším kole Errani nebo Putintseva..to by mohl být zajímavý zápas..:)
Reagovat
dadaft
hubatá Júlie dostane od Sáry lekci, bych řekl.
Reagovat
tommr
máš pravdu Erraniová soupeřku pěkně drtí. A asi si to i náležitě užívá - není moc zápasů kdy hraje proti soupeřce, která je ještě menší než ona ... :)
Reagovat
gigin
IDEMOOOOO!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezbývá nic jiného než sportovně pogratulovat Bojaně, protože byla dneska lepší. Caro měla v obou setech šance, ale nepovedlo se je využít. V 1. setu to bylo při podání Bojany, když vedla 6:5 a 30-0. Byla dva míčky od zisku 1. setu, ale nevyšlo to... Ve druhém zase měla gembol, kterým mohla srovnat z 0:3 na 3:3, ale zase to nevyšlo. Bojana odskočila a pak už to dotáhla... Nemyslím si, že by Caro hrála vyloženě špatně, ale jak říkám, Bojana byla lepší. Ten 1. set byl naprosto vyrovnaný, ve druhém už Caro udělala hodně chyb... Bojana se navíc výborně držela i v dlouhých výměnách, od základní čáry hrála skvěle. Udělala sice pár chyb na síti, ale jinak to od ní byl prakticky bezchybný výkon.

Předpokládám, že ti to udělalo radost i ohledně Fantasy ligy. Na druhou stranu, zase vypadl Gulbis... Při pohledu na tvůj tým jsem se hodně divil, že tam nemáš Aničku. Ty to asi chceš vyhrát, že tam máš Serenu, ne? :D
Reagovat
pepin
Tak Ti také gratuluji, že Bojana vyhrála, hlavně, že je ta pinkálistka jak tu někdo píše z těch tureckejch aerolinií venku. Super. Ale musím uznat, byla hezky oblečená.
Reagovat
gigin
Děkuji za report. Jsem zklamaný z prohry Gulby :((( Jinak s tou fantasy jsem to stejně zesral... To máš fuk :)) Pro Aničku tam prostě nebyl prostor. A Julia taky co předvedla.....
Reagovat
gigin
To uhrála Bojanka. Mi není velice k čemu gratulovat :) V poslední době poseru, na co šáhnu :(((
Reagovat
Roger_Federer
no nazdar kluku.
Reagovat
gigin
Zdar!! :)) Vzkaz ohledně staré máš vedle.. jsem single, volku :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Není možné, že tam pro Aničku nebyl prostor. :D No, jak píšu vedle, mně už taky vypadli tři chlapi a jedna žena. V těch chlapech se prostě nevyznám. Llodrovi to teda dneska nevyčítám, ale Štěpec a Melzer mě teda hodně odrovnali. Příště už mi k výběru nebude stačit, že jsou to manželé tenistek... :D

Pro kritiky: Pamatuju si, jak jste tady Caro odepisovali po loňském US Open. Ona potom vyhrála Soul, Moskvu a byla ve finále Turnaje šampionek... Takže aby vám ještě nevytřela zrak. :)
Antuka se nepovedla, tak to prostě je. No ale když Caro vyhrála v 1. kole (což tady moc lidí nečekalo), tak tu bylo nějaké podezřelé ticho. Ovšem když prohraje, tak si musí pár pitomců kopnout...
Reagovat
pepin
Mín chlastej a víc cvič, s přibývajícím věkem dobrá rada, věř mi.
Reagovat
tommr
pěkně jí smázla. Za to jsem jí odpustil i to, že v prvním kole vyřadila Báru. A navíc je to docela pěkná baba ... :)
Reagovat
gigin
Jj, je to koukatelné :))))
Reagovat
tommr
k tomu zápasu Caro s Robsonovou se toho ani moc napsat nedalo. Byl to příšernej tenis z obou stran a vyhrála ta která mín chybovala. Výkon Robsonový byl pro mě veliký zklamání. Jak je na tom Caro s formou se ukázalo až dneska ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týká krásy, tak samozřejmě musím souhlasit. Mně se tedy víc líbí Caro, ale Bojana je moc krásná a její postava je prakticky dokonalá. :) Po dnešku přeju Bojaně, aby došla ještě dál než do 3. kola. Sice teď porazila Caro dvakrát za sebou, ale to neznamená, že mi přestane být sympatická. Nejsem tommr, že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha :-)
Soul je turnaj 4. kategorie a do Moskvy kvůli nevhodnému termínu těsně před TM už roky hráčky z absolutní špičky nejezdí.
Milánku, její tituly z největších turnajů PM a P5 (něco jako masters u ATP) už dávno odvál čas. Tehdy byla schopna vyhrávat i nad Viktorkou, Marfušou nebo Zvonarevkou v životní formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je na tom Caro s formou se ukáže až na trávě, nebo spíš na betonu. Na antuce jí to nikdy moc nešlo a letos obzvlášť ne. Sice už v minulosti vyhrála i nějaké antukové tituly, ale prostě to není ono... Pevně věřím, že na trávě to bude mnohem lepší. Na antuce ještě něco obhajovala, ale na trávě už neobhajuje vůbec nic, protože v Eastbourne i na Wimbledonu loni skončila v 1. kole. Na olympiádě byla ve čtvrtfinále, ale ta se letos nehraje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak semifinále Dubaje a finále Indian Wells taky není špatné... Víc se s tebou nebudu bavit. Ty přece všechno víš, všechno znáš a všude jsi byl dvakrát...
Reagovat
tommr
na trávě bude mít Caro proti Petře velkou výhodu - Petra bude muset na rozdíl od ní obhajovat čtvrtfinále ve Wimbledonu. Jsem proto rád, že si Petra i díky Bojaně po FO udrží před Caro dostatečnej náskok ... :)
Předpokládám, že Caro bude stejně jako Petra i letos hrát v Eastbourne. Bylo by fajn kdyby se tam s Petrou mohly potkat v semifinále nebo finále a rozdat si to v přímým souboji ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takový výsledek v Eastbourne by byl pro Caro skvělý. :) Já samozřejmě nevím, jak jí to na trávě půjde, ale jsem si jistý, že Caro strašně moc chce. Bylo to teď vidět v obou kolech... Caro po zápase s Laurou sama říkala, že všechno je to v hlavě.
Reagovat
Heather_Fedex
to je vskutku uzitecna rada! tak se ji drz a nebudes si sve komplexy s pivneho bricha muset ventilovat tady na tp ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Víte, co bude v pátek vystavěnu u nás na náměstí? To neuhodnete.. Poháry Fed cupu a Davis cupu a jako doprovodná akce - Beseda s Jirkou Novákem! Nemohu se dočkat!!
Reagovat
smazaný uživatel
A bude tam taky pan Kaderka? Jeho bláboly typu "my jsme nejlepší" jsou úchvatný. Vtip je v tom, že DC a FC nikoho mimo účastníky finále nezajímá. Já na to vůbec nekoukám. Kdežto GS sleduje celý svět. Jak Kaderka komentuje obvykle katastrofální výsledky "našich" na grandslamech?
Jediné měřítko úspěšnosti v tenisu jsou výsledky z grandslamů a Turnaje mistrů (mistryň).
Reagovat
smazaný uživatel
Kaderka tam nebude.. aspon doufám.. ale na ty trofeje se těším, až si je vyfotím atd.
Reagovat
tommr
finále GS taky zajímá jen fanoušky zúčastněnej hráčů ...
DC i FC mají svoje nezaměnitelný kouzlo a bez nich by byla tenisová sezóna o hodně chudší ...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s tommrem..
Reagovat
Frick
Jak jednotně odlišovat ty dvě zbylé Petry :-) Ať se v tom vyznáme.
Reagovat
tommr
já je rozlišuju podle velikosti na malou Petru (Cetkovskou) a velkou Petru (Kvitová) ... :)
Reagovat
petrulinka
má první set nad Carol, hezky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píšu níž, Bojana hraje opravdu dobře. Ona je mi taky sympatická, ale já fandím Caro, takže musím věřit v obrat. :) Ale bude to těžké...
Reagovat
petrulinka
Já tě chápu, však vím, že fandíš Carol. Kdyby Bojana hrála s Petrou, tak fandím Petře. Ale Bojana hraje opravdu moc dobře a vede, tak uvidíme. Taky mi dělá radost Petra C., která vyhrála první set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gejm set meč Wozňáki se vrací do vyjetých kolejí. Žádný překvapení, kurs byl nesmyslný.
Reagovat
Heather_Fedex
mroz, ta reklama uz nechodi snad 100 let
Reagovat
smazaný uživatel
najzaujimavejsi a najlepsi zapas za posledne roky,zaujimave,ze sa s Fandinou nikdy nezhodnem komu fandit,Ernest pod,pod,pod...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
opravujem sa jeden z najzaujimavejsich a najlepsich
Reagovat
Fandina
Neuvěřitelná výměna teď a proměnění setbol Geala v TB s Gulbou ve třetím setu. Super Geal go go go!
Reagovat
misa
dneska musím pochválit za bojovnost, jako obvykle postoupila ve 3 setech. Naposledy vyhrála ve 2 nad Cadantuovou v Katovicích. Její podání je bohužel dost bídné. Snad se jí příště povede líp. Peti, do toho.

Je mi líto Lucky Šafářové, protože v listopadu po Fed Cupu to s ní vypadalo hodně nadějně. Doufám, že Lucka zabojuje a dokáže se vrátit.
Reagovat
petrulinka
právě začíná hrát. Škoda, že to nemůžeme vidět :-(
Reagovat
Fandina
při tréninku před pár dny na RG foto
https://cs-cz.facebook.com/photo.php?fbid=553789164678845&set=a.185349451522820.48122.171297956261303&type=1&theater
Reagovat
misa
Petra je z nich nejhezčí :-)
Reagovat
Fandina
A také má nejkrásnější nohy jako laňka se na nich nosí!
Reagovat
misa
A jako jediná vyhrála grandslam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem tady dával v neděli... Nejvíc to sluší samozřejmě Caro. :)
Reagovat
Fandina
To jsem nevěděla, ale budu ti oponovat. Nejhezčí je Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
nejhezčí je Veselý
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou i s tím, že jako jediná vyhrála GS a myslím si, že ty dvě jej již nevyhrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro zase byla jako jediná jedničkou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
monty, jenže GS je cennější než pozice jedničky
Reagovat
Roger_Federer
kde si kurna, vylez.. Jako šef SMT ses tady mel aspon ukazat..

Včera taky nic, ani ty ani tvoja stara :)..co je to za pořadky??
Reagovat
dadaft
jsem zvědavý monty, jak to sepíšeš )) - Caro prozatím dobrý, mimo jiné několikrát skvěle doběhla vzdálené míče a situaci vyřešila dobře...
Bojana se taky snaží.
zatím to vypadá lákavě. ))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já toho zatím hlavně moc nevidím. Příšerně se mi seká stream... Jinak to je dobrý tenis, ale Caro bohužel nevyšel tie-break. Bude hodně těžké to otočit, protože Bojana hraje opravdu dobře. Škoda, Caro chyběly ve dvanáctém gemu dva míčky...
Reagovat
mac.hall
Na poledne , v čase oběda , abych se trochu odreagoval od pracovních povinností, jsem si pustil tenis z RG . Stav zápasu Petry byl právě 6:3 a 4:3 ve druhém setu. Velmi rychle prohrála 3 gamy v řadě a ve 3. setu za stavu 2:2 jsem se opět přeorientoval na pracovní režim. Když jsem pak později zjistil , že Petra nakonec vyhrála, nabyl jsem pocitu , že z celého zápasu jsem asi viděl z pohledu kvality hry Petry , asi to nejhorší , co dnes předvedla. Na koukání to skutečně nebylo. Opět působila dojmem hráčky druhé a možná i třetí stovky žebříčku a nejsem si jistý , zda těmto hráčkám nekřivdím.. Neviděl jsem od ní jediný úder , který by snesl přísnější měřítko. Utrápený výraz jejího obličeje ostatně svědčil o tom , že i Petra sama je svou hrou frustrovaná. A po pravdě řečeno, těžko by člověk hledal v její hře něco , co by jí mohlo alespoň na malou chviličku mohlo zlepšit náladu. . Pokud u ní nedojde k výraznému posunu v kvalitě hry , bude se s RG loučit velmi brzy. Přiznám se , že jsem se ani nedíval na pavouka jaké další soupeřky ji případně mohou čekat, protože je to je vlastně jedno. Při takovéto formě může skončit na raketě téměř každé účastnice turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni víme,že s tím,co Petra momentálně předvádí,daleko nedojde.každým kolem už teď můžeme čekat její vypadnutí.Počítáme také,že odepíše kupu bodů a že do závěrečných kol se dostanou tenistky typu Šarapovová,Azarenková,Williamsová....
Reagovat
smazaný uživatel
Dělat mezery za tečkou a čárkou tě nenaučili? Kdo má ty vaše směšný slitky pořád luštit? Co je tohle za lidi? Správné psaní nejste schopni ani odkoukat? Podívej se nahoru na článek. Tam jim mezery nikde nechybí!
Reagovat
tommr
Petra opravdu nejspíš ztratí hodně bodů. Když budu hodně velkej optimista tak dojde do čtvrtfinále a příjde tak o 400 bodů. Ve skutečnosti ale nejspíš skončí ještě dřív a ztráta tak bude ještě větší ...
O tom jak to Petru postihne rozhodnou výsledky jejích největších konkurentek. Stosurová naštěstí obhajuje stejnou porci bodů jako Petra a tak není pro Petru moc nebezpečná. Největší nebezpečí Petře momentálně hrozí od Wozniacký. Pokud se proto do závěrečnejch kol dostanou zase Šarapovová, Azarenková, Williamsová a další hráčky, který jsou ted v žebříčku před Petrou bude to pro ní jen dobře ... :)
Reagovat
pepin
No vidíš od Caro na rozdíl od jiných je klid. Ta je na tom ještě hůř než Petra.
Reagovat
tommr
vypadnutí Caro je velice dobrá zpráva pro Petru. Ted už má skoro jistý, že i po FO zůstane nejhůř osmá se solidním náskokem na devátý místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To oblečení Petry je hrozný :( V té modré se mi to líbilo více, ale podstatnější je, že vyhrála. Nezlobila bych se, kdyby vyhrávala dál. Možná by se mi to oblečení líbilo, kdyby k tomu držela trofej pro vítězku :-) POJĎ! ještě mám dvě otázky: 1. Kde bych mohla najít záznam zápasu? 2. Bude hrát 2. kolo už zítra?
Reagovat
smazaný uživatel
Pane!
Hlavně ať ji píše servis.
Reagovat
Fandina
Kvitová Razaiova ... odkaz na video záznam ČT
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10588041683-french-open-2013/213471291353003-petra-kvitova-aravane-rezaiova/
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :-)
Reagovat
Nancy_z
Dík za odkaz! Petru jsem kvůli práci neviděla, ale aspoň se podívám bez nervů ;-)
Reagovat
rib
a vidíš, mě se zase ta kombinace šedá-lila-žlutá moc líbí a to i na Petře... Já bych si určitě vybrala spíše tuto kombinaci než tu modrou. Žádný oblečení není objektivně ani krásný, ani hrozný, prostě se ti jen líbí nebo nelíbí :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Miláčku, máme rok 2013! Tvůj přijímač nebo TV neumí nahrávat na disk? Já si od 11:00 naprogramoval záznam programu ČT sport HD (mám kartu Skylink, satelitní pozice 23,5E) a po příchodu domů jsem ho zrychleně pustil (bez pauz a nedůležitých částí).
Reagovat
ludolf
V roce 2013 mohou někteří považovat televizi za zbytečnost.
Reagovat
smazaný uživatel
to samozřejmě umí, jenže flešku jsem potřebovala ve škole a druhou si nebudu kupovat, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Pubertálové dle jejich častých diskusních vyjádření TV údajně nepotřebujou, neb si vše stáhnou z netu. Jednou tito mladí přemoudřelí komici budou taky chodit do práce a ještě rádi se po příchodu svalí na gauč a pustí TV.
Navíc pro sport jiná alternativa není. Sledování trhaných fleků z internetu nemůže velkému kvalitnímu TV obrazu v HD rozlišení nijak konkurovat.

Fanynko, já osobně bych na flešku TV vysílání nikdy nenahrával. Na tohle jsou zatím pořád nejvhodnější 2,5palcové disky s možností napájení přímo z USB vstupu. Navíc kapacitně jsou disky někde jinde.
Reagovat
rib
nebo "just google it" a není to tak těžké, link najdeš razdva
Reagovat
UnrealTom
tak jediná postupující to je docela bída
Reagovat
tommr
našim ženskejm se letos vůbec nedaří což se plně potvrzuje i na FO. Z deseti žen postoupily do druhýho kola jen dvě - Petra Kvitová a Petra Cetkovská přičemž druhá jmenovaná nejspíš vypadne ještě dneska s Pavlyuchenkovou ...
Největším zklamáním je pro mě vypadnutí Lucky Šafářový i když jsem to víceméně čekal. Lucka má na GS tragickou bilanci a zdá se, že s tím není schopná nic udělat. Pro Lucku Šafářovou a Kláru Zakopalovou znamenají dnešní prohry navíc i další pokles v žebříčku. Ještě nedávno byly obě v první dvacítce a ted už je nejspíš čeká pokles mimo první třicítku (u Lucky s největší pravděpodobností, u Kláry je to už jistý) ...
Reagovat
pepin
Tak já si myslím, že nás to ani nemusí překvapovat. Výsledky a forma všech jsou mizerný již delší dobu a nějaký záblesk na zlepšení není v dohlednu. Lucka to je bída na bídu a v podstatě je jedno na koho narazí. Petra to je kapitola sama pro sebe, to jen ty co snad nemají oči dokážou tvrdit jak hraje dobře, nebo, že to někam spěje. Dneska ta soupeřka R. horší průměr, minimum prvního podání, ale jak dokázala chytře hrát Petře do pohybu a protipohybu svědčí, že dokáže používat hlavu. Petra místo, aby se ji snažila rozpohybovat, protože to byla taková kulička, tak se ji snažila utlouct. O servisu ani nemluvě, to se na okruhu málo kdy vidí, jen ve 3 setu to sneslo nějaký parametry. Jak to řekl Svačina, být na druhé straně jiná hráčka, tak je Petra venku. Jak ona se dokáže sesypat, to se hned tak nevidí.
Reagovat
petrulinka
a bla, bla bla.... :-)
Reagovat
pepin
Každý má svůj názor, já Ti Tvůj také neberu, ale aspon se neutápím v bláhové naději. Když jsi s tím spokojená je to Tvoje věc a očekávej lepší zítřky.
Reagovat
Fandina
Nejkrásnější je doufat a mít představy. Když se to pak naplní, nebo nenaplní, to už je jedno. Ale vidina bývá mnohem vzrušující než cokoli jiného ... úsměv
Reagovat
tommr
já dneska ze zápasu Petry bohužel viděl jen pár posledních her. Umím si ale představit jaký to bylo asi zase trápení. Je smutný, že Petra už nedokáže vyhrát ve dvou setech ani nad hráčkou z druhý stovky, která má navíc zcela zřetelnou nadváhu ...
V dalším kole čeká Petru Pengová se kterou má zatím velmi dobrou bilanci 3:0. Tak doufám, že se Petra trochu zlepší a nedopadne to jako v nedávnejch zápasech s Hantuchovou a Stosurovou se kterejma předtím taky ještě nikdy neprohrála ... :)
Reagovat
pepin
Tak já jsem ten zápas sledoval na opravdu velké obrazovce a v klidu. Víš, je zarážející, že ta Petra v situaci kde se nachází nedokáže rozpoznat co by na soupeřku platilo. Dnes by stačilo opravdu s rozmyslem hrát výměny do stran, aby musela běhat. Vždy, když se ji to povedlo, tak získala bez problémů bod. Ale bylo to velice málo. Ba naopak, začala to používat R. a Petra měla velké problémy. O servisu jsem již psal. Její výstavní zbran se ztratila jak němci u stalingradu. Nevím co a jak trénují, ale je to bída. Dnes se mi zdálo, že i špatně četla hru a u spousty úderů byla docela pozdě. Fakt měla kliku, že na druhé straně stál, kdo tam stál. Nevidím to dál moc pozitivně i když bych si to přál.
Reagovat
tommr
jj Petra hraje strašně stereotypně a pořád do toho jen bezhlavě buší at už proti ní hraje kdokoli a at je stav zápasu jakejkoli. Je to škoda, protože pak díky tomu zbytečně plejtvá energií v zápasech se slabšíma soupeřkama, který by mohla hladce porážet kdyby hrála trochu chytřeji. Tohle tenisový myšlení se ale dá jen těžko naučit ...
Naproti tomu ten její slabej servis z poslední doby je jednoznačně chyba trenéra a těžko čekat nějaký změny k lepšímu když je s ním Petra tak spokojená ...
Reagovat
Fandina
tommr ... mám dotaz. Kolik si vyhrál turnajů v tenise? Wimbledon, TM nebo další. Obdivuji tvoji schopnost radit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejste vy příbuzní?
Reagovat
pepin
To je snad jedno, ale určitě na rozdíl od Tebe nemáme nasazeny růžové brýle a nejsme, abych to nazval slušně třeba "tupci, abychom chválili něco co ke chválení není.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne. Vy zas máte nasazené černé brýle a kritizujete něco, co ke kritizování není. ;-)
Reagovat
petrulinka
Někdo si tady stěžoval, že jsou všude jen ženské zápasy. Já si zase stěžuju, že jsou všude jen mužské a ani není nikde stream, kde by se momentálně nějaký ženský zápas vysílal. Je to trapné, dát všechny ženské zápasy na kurty, kde není kamera. Až později budou nějaké zápasy k vidění.
Reagovat
tommr
mě spíš vadí, že na všech dvorcích jsou dneska zápasy žen až jako poslední a je tudíž vysoce pravděpodobný, že se už dneska nestihnout odehrát at už kvůli dešti nebo tmě ...
Reagovat
petrulinka
Máš naprostou pravdu, takže hrozí, že je opět přeloží na zítra na kurty, kde nejsou kamery. Tomu se říká diskriminace! :-)
Reagovat
tommr
problém je hlavně v tom, že frantíci preferujou vlastní hráče. A protože nesrovnatelně víc šancí mají mezi muži tak je upřednostnujou na úkor žen ...
Reagovat
Frick
Na to, že je Peršanka tak tedy vpadá hodně evropsky...
Reagovat
rib
je to francouzská Peršanka :-)
Reagovat
Frick
Dle wiki se narodila ve Francii iránskejm rodičum.
Reagovat
Frick
Takže etnicky to třeba Francouzska není ani z 1/2..
Reagovat
tommr
no hlavně se mi zdálo, že má pořádnou nadváhu. Petra vypadala ve srovnání s ní štíhlá jako proutek ... :)
Reagovat
petrulinka
Však Petra štíhlá je, to jen někteří trollové tady do ní mají pořád potřebu rýpat, ohledně její váhy. Petra výška 183 cm, váha 70 kg, Rezai výška 176 cm, váha 73 kg. Ale podle mě Rezai taková silná nebyla. Myslím si, že všemi těmi problémy, kterými procházela, byla ve stresu a asi začala jíst více než je zdrávo a díky tomu přibrala. Včera mi přišla silnější i Bartoli, taky se zřejmě na ní podepsaly stresy ohledně trenéra.
Reagovat
petrulinka
Tak jsem se spletla, Rezai měří jen 165 cm a kdysi vážila 62 kg, takže má nárust 11 kg. Docela nářez!
Reagovat
smazaný uživatel
No a někteří místní fanatici zase neumí číst.
Reagovat
Fandina
Třetí set od 2 gamu v pohodě, tak jen tak dál a držím palce ... pojď pojď pojď

Mrzí mě, že prohrála Lucka Hradecká a co se týče Lucky Šafi, tak Jamie poslední dobou jede a asi ještě pojede, los mě zděsil, stejně tak jako u Klárky s Kaiou a Andy s Pavlju. Muguruza s Karol Pl. také hrůza a Baruš s Jovanovski také nedopadlo, ani Sandra Z. a Kristina Pl.

Petrušky ... držím palce do 2 kola a ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
Z Petry jsem viděl jen třetí set, ten nebyl ani katastrofa, ani něco na ááách tak nějak normálně. No, tak zaplať pánbů, je to tam.
Lucka Šafářová - zápas rozhodl 1 míček v TB prvního setu, jinak v dalších setech vždy jeden brejk navíc. Podle scoreboardu vyrovnanej zápa. A protože se ani Lucka, ani Jamie s míčkem nemazlí, tak to mohla být pěkná střelba. Škoda, že to bylo na kurtu bez kamer, asi by to bylo zajímavější a hezčí tenis, než zápas Petry s Arvane .
Lucka Hradecká - další kolaps v tříseťáku - je v pořádku zdraví a kondice? Možná zbytečně, ale hledal bych problém někde tam.
Klárka - los těžkej i pro Klárku v plný formě, co se dá dělat.
Sandra - ta mě mile překvapila už tím, že se vůbec kvalifikovala.

Tak Petry , nikam nechoďte a do toho.
Reagovat
Fandina
Ale ne ... pojď pojď pojď, tak se povzbuzuje na tenise, stačí si jednou dojít na zápas, kde hraje někdo z Česka a hned to uslyšíš. Minimálně od trenérů a to všech hráčů, hráček.
Reagovat
rib
jj, taky fandím... V každém případě je roztomilé, jak VISův vtip umíš otočit do vážné noty a ještě ho poučit :-)))))))
Reagovat
Fandina
Pojď do toho, nebo pojďme na to, tak to se na tenise také slyší. Ale nejvíc pojď!
Reagovat
Fandina
Tak vidíš ... úsměv, jasně že to nikam nechoďte a do toho bylo super!
Reagovat
Jiri
Nejvic mi mrzi ta Lucka. Peta je v kreci, ale aspon nejaka ta kola udela, ale pro Lucku by brzke konce na vsech turnajich museji byt hodne flustrujici. Nechapu, jak je to mozne, ale ocekavam, ze si da od tenisu chvili pauzu a zkusi se sebrat. Od ostatnich holek, snad krom Klary jsem moc necekal.
Reagovat
Frick
Tak jí snad mohlo trochu vzpružit to vítězství na Spartě, ne?
Reagovat
Jiri
Slaba utecha pro takovou hracku, ktera mela ambice i vykonnost priblizit se top 10. Z nejakeho duvodu se ale trapi (?)
Reagovat
Fandina
Jamie je talentovaná tenistka, kterou bohužel vždycky na čas vyřadí ze hry tuším záda, bok, nebo noha, jinak by měla jiné výsledky a hraje teď výborně, v sobotu v Bruselu prohrále až v semi s Kaiou, která nakonec turnaj vyhrála. Zápas nebyl k vidění, ale 9:7 ve třetím znamená vyrovnanost a dobrá hra Jamie byla asi hlavním důvodem její výhry. Na první kolo hrozný los pro Lucku. Podle mě to mohlo být i úplně naopak, ale nebylo to k vidění. Tak družím palce Lucii zas dál a na další GS. Lucko ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
snad musej rvát vlasy i na ČT. V prdeli tohle!!! 8 z 10 holek venku kruva!
Reagovat
Frick
Sakra práce, 4 tejdny nazpátek trápila 3 hoďky Šarapku a zase se zazdí, místo toho, aby zkusila zase zabouchat na TOP 20...

O kolik padne dolu?
Reagovat
tommr
pokud se ptáš na Lucku Šafářovou tak ta je v průběžným žebříčku momentálně na 29. místě, ale může se ještě o dost propadnout - bude záležet na tom kam až dojdou některý hráčky, který jsou ted za ní (Kanepiová, Kuznetsovová, Hamptonová a další) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nám tam zase zůstala ta zatracená Petra, co hraje strašně a vlastně by na 7. místě vůbec být neměla.. co se dá dělat, zase jí musím fandit :))))))))
Reagovat
Frick
Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, sorry, já reagovala na ten článek..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale s takou hrou plnou chyb si myslim ze daleko nedojde ale kiez by som a mylil

Petra je super
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist