Kvitová přejela Zakopalovou a čeká ji čtvrtfinále proti Kirilenkové

12. 3. 2013, 21:32
Aktuality 195
WTA INDIAN WELLS - Český osmifinálový souboj v Indian Wells vyzněl zcela jednoznačně ve prospěch favorizované Petry Kvitové. Po porazila Kláru Zakopalovou snadno za necelou hodinu hry a postoupila již do čtvrtfinále. V něm se utká s Marií Kirilenkovou, jež vyřadila nasazenou trojku Agnieszku Radwaňskou a postarala se tak o největší překvapení dne.
Petra Kvitová

Petra Kvitová koncem února v Dubaji získala titul a upozornila na sebe výrazně zlepšenou formou. V Indain Wells však nikdy nebyla dál než ve 3. kole a fanoušci tak s napětím očekávali, jak si česká jednička v poušti v Kalifornii povede. A můžeme říct, že je to od prvního zápasu čím dál lepší. Nejprve v den svých 23. narozenin zdolala ve třech setech Bělorusku Govorcovovou, předevčírem si už ve dvou setech poradila s Ukrajinkou Curenkovou a dnes si tak poprvé zahrála v osmifinále. 

V něm na světovou sedmičku čekala poprvé na okruhu WTA krajanka Klára Zakopalová, se kterou Kvitová před šesti lety prohrála oba vzájemné duely na antukových turnajích ITF. Na konci sezony 2011 už však o osm let starší Češku smetla v rámci České extraligy a suverénně si vedla i dnes.

Kvitová na soupeřku vlétla, v prvním setu nečelila jedinému brejkbolu a po dvou brejcích vedla se ujala rychlého vedení. 22. hráčku světa Zakopalovou drtila i ve druhé sadě, ve které vedla už 5-0. Pak sice po sérii 9 získaných gamů v řadě prohrála 10 fiftýnů po sobě, velké zdramatizování ale nepřipustila. První mečbol při podání soupeřky ještě proměnit nedokázala, při svém servisu už však zápas ukončila čistou hrou a za pouhých 57 minut zvítězila snadno 6-2 6-3.

Po triumfu v Dubaji tak svěřenkyně Davida Kotyzy neprohrála už osm zápasů v řadě a od loňského léta na americké půdě vyhrála 18 z 20 zápasů. Už tak neplatí, že se zde rodačce z Fulneku nedaří, což bylo zaviněno i vyšší vlhkostí vzduchu a astmatem tenistky. "Dříve jsem počasí v Americe neměla ráda, ale loni jsem měla štěstí a hrála hodně večerních zápasů, což mi vyhovovalo," řekla Kvitová. 

V pátek oslavila třiadvacáté narozeniny a ve stejný den hrála zápas druhého kola, který byl zatím i nejtěžší v turnaji. "První zápasy v turnaji mám vždycky těžké. Bylo důležité, že jsem to vybojovala a od té doby mám pocit, že to je lepší a lepší," pochvalovala si Kvitová na webu turnaje. "Asi to bude tím, že jsem si zvykla na povrch, který je pomalejší a ze začátku mi moc neseděl," řekla. 

Maria KirilenkováO postup do semifinále si zahraje s Marií Kirilenkovou, se kterou má na okruhu WTA (včetně kvalifikace) bilanci 3-3. Naposledy Rusku porazila loni ve finále turnaje v New Havenu, prohrála s ní však ve čtvrtfinále olympiády. 

"Petra letos vyhrála v Dubaji a je ve výborné formě. Musím být připravena a myslet rychle, protože to nebudou dlouhé a pomalé výměny. Všechno se bude odehrávat ve velké rychlosti, proto musím být koncentrovaná," řekla Kirilenková. 

Kirilenková se v osmifinále postarala o vyřazení turnajové trojky Agnieszky Radwaňské a zabránila tak čtvrtfinálovému složení z osmičky nejvýše nasazených. Kvitová si s Radwašnkou mohla zopakovat souboj po pouhých dvou týdnech.

Šestadvacetiletá Kirilenková s o dva roky mladší Polkou prohrála pět vzájemných duelů po sobě, v Kalifornii však na sokyni z Polska vlétla a první set získala za 39 minut hry poměrem 6-1. Ve druhé sadě pak měla dva brejkboly na vedení 2-0, ty ale nevyužila, Radwaňská za celé dějství ani jednou nepřišla o podání a vyrovnala. V rozhodujícím dějství Kirilenková otočila z 0-2 na 5-3, a i když polské tenistce dovolila ještě vyrovnat, závěr zápasu zvládla lépe a zvítězila.

Caroline Wozniacká porazila 7-6 6-1 Rusku Naďu Petrovovou a oplatila jí tak porážku z loňského finále Turnaje šampionek. Ve čtvrtfinále dánská tenistka vyzve nasazenou jedničku a obhájkyni titulu Viktorii Azarenkovou., která smetla 6-3 6-1 Polku Urszulu Radwaňskou.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.030.408 dolarů)
úterní výsledky (12. 03. 2013)

Dvouhra - osmifinále:
Kvitová (5-ČR) - Zakopalová (19-ČR) 6-2 6-3
Azarenková (1-Běl.) - U. Radwaňská (Pol.) 6-3 6-1
Šarapovová (2-Rus.) - Arruabarrenaová (Šp.) 7-5 6-0
Kirilenková (13-Rus.) - A. Radwaňská (3-Pol.) 6-1 4-6 7-5
Kerberová (4-Něm.) - Muguruzaová (Šp.) 6-4 7-5
Erraniová (6-It.) - Bartoliová (9-Fr.) 6-3 6-2
Stosurová (7-Austr.) - Barthelová (24-Něm.) 4-6 6-2 6-3
Wozniacká (8-Dán.) - Petrovová (10-Rus.) 7-6(3) 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

195
Přidat komentář
smazaný uživatel
už na to taky nemám nervy, držím palce, ale spíše se obávám horšího scénáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, z celého srdce ti držím palce a věřím, že to dotáhneš do vítěznýho konce, ale já na to nemám nervy a jdu zbaběle spát.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Peťa toho má evidentně plný zuby. Estli nedotáhne tenhle set do vítězství, mám strach, že ten třetí už nedá :( Ale věřím a fandím do poslední chvíle!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A sakra :( 4 dvojchyby, to není normální :(
Reagovat
VlS
Petra má zdravotní problémy, je zle
Reagovat
smazaný uživatel
Petru pauza nerozhází :)
Reagovat
petrulinka
Teda tomu nevěřím, že to neudělala Kirilenko schválně. Jako její fanoušci mi prominou, ale mně to tak prostě přijde, že zrovna před Petřiným podáním si vezme MT.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem chtěla napsat, že jak mám Kirilenku ráda, tak se mi zdá, že chytá móresy od Azarenky :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím teda nic moc...Makiri působí dost jistě na servisu..:) Ale Peťo, to dáš!! Pojď!!
Reagovat
smazaný uživatel
Budu Petře držet palce proti Kirilence, konečně ji dali na kurt, kam patří. Jen mne mrzí, že nehraje hned první zápas. Také budu doufat,že Masha vyřadí Saru a utká se s Peťulí v semi, to by mohl být pěkný zápas, ale nebudu předbíhat.. Petííí pojď! Pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
http://sport.aktualne.centrum.cz/kalifornske-sneni-cechu-proti-je-ruska-kraska-a-pan-kokain/r~6ff3ad748bdd11e298b8002590604f2e/
Reagovat
tommr
já bych to s tím "daří se" zatím moc nepřeháněl. Jak Petra tak Tomáš zatím ještě nenarazili na rovnocenný soupeře - první opravdová zkouška příjde až dneska večer ... :)
Dost nepříjemný je, že Petra dneska nebude hrát večer což jí jak sama říká maximálně vyhovuje, ale v pravý poledne. Snad se s tím ale nějak popasuje ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... já jsem ten článek nepsala. Jen jsem ho sem dala, ale v úvodu se píše že se zatím daří a pak hned, že postoupit dál bude těžké, takže nic obvzlášť nadneseného.
Samozřejmě oboum věřím, že si se soupeři poradí. Oba jsou podle mě porazitelní a že jsou kvalitní je jasné, když postoupili všichni tam kde jsou. A škoda, že Petra hraje v poledne, tak doufám, že jí počasí nebude limitovat a jinak věřím, že vyhraje a Tomovi přeji totéž.
Reagovat
Jan
I já.
Reagovat
pepin
Já také.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvam Ti tu cely zapas, zacina to od 13:00 min. abys nemusel cekat, nez se rozpinkaj a tak...ale jak chces...:)
Koukni na to, a udelas si nejak o tom obrazek sam:)

Mne se teda zdala spis ok...Petra fakt mela svuj neskutecny den:)

http://www.youtube.com/watch?v=eGRTxoBBPEs
Reagovat
Bob
To byla Petra na špici :) Ten zápas si pamatuju, tehdy radši Makiri skrečla za stavu 6:0 a 1:0. :)
Reagovat
tommr
díky za odkaz ... :)
Já mám uložený jen jedno krátký video s Kirilenkovou, ale to je taky docela zajímavý - i když z trochu jinýho důvodu:
http://www.youtube.com/watch?v=7GULqYHsHws
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, ty překvapuješ! :) Makiri je opravdu krásná žena. Věřím, že Alexovi se při takovém pohledu mnohem snadněji zapomíná na ty momentální hokejové neúspěchy... Palec nahoru za to video! :)
Reagovat
tommr
jj Ovečkinová je opravdu hezká ženská ... :)
A jen tak mimochodem - něco podobnýho s Caro by si náhodou neměl?
Reagovat
pepin
Tak to bych do Tebe neřekl, já jsem myslel, že jsi přes počty a body, tady na šatičky a botičky jsou jiní experti. No ne nadarmo se říká "Tichá voda břehy mele".
Reagovat
Titan
Reagovat
tommr
na tenisu mě samozřejmě zajímá hlavně hra a výsledky, ale to ještě neznamená, že bych přitom nedokázal ocenit i ženský půvaby některejch hráček ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych měl. Je to sice černobílé, ale věřím, že budeš spokojený... :)
http://www.youtube.com/watch?v=sOvHlmloy3s
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to neznal....neco jsem slysel, ale nejak jsem se o Caro nikdy moc nezajimal...

http://www.youtube.com/watch?v=ZdloZQnqfvI

Piotr - Jak bude 5:0 tak to vzdej:D)))) Toz to musel byt srumec na live sazkach:D))) Ona nakonec to fakt dostala na 5:0 a skrecovala:D)))))
Toz ten Piotr neni normalni:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to vogule nemialo sensu :)
Graj spinem, i jak to bendze 5 do 0 to skrecuj.
Kremer- Wozniacki 5-7 0-5

Jinak u mě jsou to povolen0 ztráty ;-)
Reagovat
Titan
Tak toto fakt není normální. Nevím, kdo chtěl být hluchý, ale za takové doporučení by se na kurtu už neměl objevit. Myslím, že jsou sporty, kde by skončil i u soudu...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Titan
Za tu hudbu jsem chtěl autora zavraždit, zjevně si, chudák, neuvědomil, že část, kde Alize Cornet zazvoní její telefon na lavičce je tak trochu závislé na zvuku onoho telefonu. Tak to dopadá, když dělá video kdejaké děcko...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já na youtube nejsem. Tudíž mě Titan nezavraždí... :D Ale jinak je to zábavné video. Některé momenty si tam dobře pamatuju... Karolínka je prostě zlatíčko! :)
Reagovat
VlS
Reagovat
tommr
pokud si chce aspon udržet současnou pozici tak musí dneska bezpodmínečně vyhrát. Pokud by totiž s Kirilenkovou prohrála tak se Erraniová zase dostane před ní na sedmý místo bez ohledu na to jak si povede proti Sharapovový ...
Vítězství nad Kirilenkovou by Petře naopak už za určitejch okolností mohlo zajistit šestý místo. K tomu by ale ještě potřebovala pomoc od konkurence - bylo by potřeba, aby Erraniová prohrála se Sharapovovou a Kerberová se Stosurovou ...
Ideální složení semifinálovejch dvojic by proto z mýho pohledu bylo: Azarenka-Stosur a Kvitova-Sharapova ... :)
Reagovat
freeteepek
Dneska večer uvidíme Petru konečně v TV. Tak všichni koukat, a fandit!
Kdo chce, může si eventuálně i vsadit na Kirilenkovou. To také zabírá:-)
Reagovat
PetaM
Fandění je samozřejmost :) Konečně televizní kurz, konečně v TV, takže jasná volba stráveného večera :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím na jakém programu to dávaj ? :) díky moc
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že mezi 5. - 8. místem rankingu není žádný věcný rozdíl mi je ranking jedno. Co je důležité a o co jde je to, aby Petra hrála dobře a posilovala si sebevědomí. Pokud bude tohle fungovat, rankingové postavení příjde samo jako důsledek dobré hry.
Reagovat
freeteepek
Pravděpodobně zde
http://www.slovaksport.tv/calendar
Reagovat
tommr
tobě to může bejt klidně jedno, ale Petře by to nemělo bejt jedno jestli je pátá nebo osmá na světě. Na takový úrovni je každej posun o 1 místo směrem nahoru nebo dolů velice znát pro prestiž hráček a tím i jejich finanční ohodnocení ...
Kromě prestiže to má i svoje praktický dopady třeba při nasazování. Konkrétně tady v IW by Petře při absenci Sereny a Li Na stačilo, aby byla v žebříčku o jedno místo výš a už by měla svojí čtvrtinku neboli cestičku do čtvrtfinále umetenou ...
Reagovat
Fandina
Sice to nebylo na mě, ale s VlSem v tomto souhlasím. Pro nasazování je jedno, jestli si 5 nebo 8 a podle toho na jakém si místě na žebříčku peníze nemáš. Je to podle vyhraných zápasů, turnajů a pokud bude vyhrávat posune se na žebříčku. A prestižně je také jedno 5 nebo 8 místo. Pokud bude Petra všechno vyhrávat, bude nahoře a to jí přejme. Výhry. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš zajímá, jestli se Petra dostane na 4. flek před losováním na RG. Teď v podstatě zaostává o cca 700 bodů za Agou.
zakazaneSlovo= docs. google .com bez mezer
https://zakazaneSlovo/spreadsheet
/pub?key=0AuscAK13GlLydDQwYmRocndpNF9YVENsbXhOOTZOS2c&output=html
Reagovat
Titan
To je dost výjimečný případ. Pavouk má 4 konce, tudíž místa 5-8 jsou skoro rovnocenná pro nasazování (pokud někdo neabsentuje) Petra mohla vypadnout i s Běloruskou...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no kdyby byla lepší v žebříčku tam by nemusela hrát na kurtu č.7 :DD
Reagovat
Fandina
Tak tommr psal, že čím víš bude na žebříčku, jím může být třeba v té první skupince, když někdo vypadne. Ale to je zase jedno, všechno záleží na losu a na tom, koho dostane stejně, jestli je to hratelná nebo pro ní nehratelná soupeřka a to může dostat i z pozice 5-8. Smyslem je stejně pořád jen to, že je lepší být v první čtyřce, na ty ostatní tři nejlepší můžeš narazit v semi a ty ostatní stejně musíš porazit. Pořád musí Petra všechny porazit, když má vyhrávat a to jí přejme. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé výsledky! Zápasy Caro a Viky jsem neviděl, ale ráno mi to udělalo velkou radost. :) Teď se utkají ve čtvrtfinále, takže už mám jistou semifinalistku... Caro a Vika spolu dlouho nehrály. Naposledy předloni právě v Indian Wells, kde ale Vika musela po třech gemech skrečovat... Přál jsem si, aby se utkaly ve čtvrtfinále letošního AO. Tam to ještě nevyšlo, přestože k tomu bylo hodně blízko. Tak to vyšlo teď. :) Na ten zápas jsem zvědavý a těším se. Snad se to bude hrát v nějaký přijatelný čas, i když tomu moc nevěřím... Hlavně doufám, že Viku nebude nic limitovat. Říkala po zápase s Ulou, že ji zlobil kotník. Je docela těžké hrát, když má člověk v hlavě, že není úplně fit. Navíc Viku toho trápí momentálně asi víc. Proto jsem nadšený z toho výsledku, který Vika uhrála s Ulou. :)
Caro mě taky moc potěšila. :) Věřil jsem, že se nebude opakovat zápas ze Sofie. Přece jenom, tam předvedla Nadia opravdu skvělý výkon a Caro už asi neměla tolik sil. Tentokrát to bylo o něčem jiném... Je to cenné vítězství, vždyť Nadia je v žebříčku jen dvě místa za Caroline. Hlavně ten obrat v 1. setu musel být super! :)

Co se týče druhé poloviny pavouka, tak je to asi ještě předčasné, ale už se pomalu začínám připravovat na semifinále Masha - Petra. Sara je malá žena s velkým srdcem, ale věřím, že to Masha zvládne podobně jako v loňském finále RG. Vždyť Masha je zase velká žena s velkým srdcem. :) Petra se asi definitivně dostala zpátky do formy a podle výsledků je zápas od zápasu lepší. Vždyť ve 2. kole s Olgou měla namále a teď proti Klárce vyhrála celkem hladce ve dvou setech... Makiri určitě nebude snadná soupeřka. Těžko říct, jestli dokáže zopakovat olympiádu. Favoritkou je Petra, ale Makiri teď porazila Agu, takže se jí asi taky daří. Škoda, že se takhle nedaří jejímu příteli. :(
Reagovat
tommr
Caro mě postupem do čtvrtfinále překvapila a pokud má Vika opravdu nějaký zdravotní trable tak by to od ní nemuselo bejt poslední překvapení ... :)
Petru v zápase s Kirilenkovou jako favoritku nevidím. Na jiným povrchu a v jiným prostředí možná, ale tady v IW vidím jejich šance na vítězství jako naprosto vyrovnaný. O vítězce rozhodne to která z nich se před zápasem bude cítit líp a dobrej vstup do zápasu bude taky hodně důležitej ... :)
Reagovat
freeteepek
Asi nejsi opravdový fanoušek. Kdybys byl, tak se kousneš a do pěti ráno vydržíš:-)
Pokud jde o úroveň hry, Caro je na tom momentálně dobře. Její kouč ji od začátku zápasu velmi chválil. Všechno dělala dobře:-)
Pokud jde o výkon Petrovový, ta doplatila na pomalý povrch v IW. Hrála útočně a trefovala to pěkně, ale na výhru na tomhle povrchu s tímhle stylem proti Caro by do toho musela víc mlátit, hrát rychleji. Na větší riziko. V zápase bylo dost breaků. V delších výměnách měla Caro navrch, Petrovová tlačila, ale chyběl jí vítězný úder. Škoda, fandil jsem jí:-)
V zápase se objevila jedna zajímavá situace, kdy Caro byla přesvědčená o chybě rozhodčích, ale bohužel, zrovna jako na potvoru, nefungovalo jestřábí oko! Ani tím se však dánská tenistka polského původu nenechala rozhodit...úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto, ale já musím být ráno odpočatý...
Reagovat
freeteepek
Ještě mě zaujala jedna věc. Petrovová hrála dobře, ale přesto si nechala zavolat svoji novou trenérku, naší známou Biljanu Vaseliničovou. A ta jí zkritizovala servis. Že prý se má víc uvolnit v ramenou...Následně to Petrovový bohužel právě na servisu moc nešlo:-(
Reagovat
petrulinka
Biljana už netrénuje Lucku?
Reagovat
VlS
Taky jsem se chtěl zeptat
Reagovat
Carloss
zápas proti makiri bude pro Petru dulezitej, jesi ji dá pak už to může celý vyhrát, navíc si myslím ze dneska caro notně potrápí Viku a Sara masu, neli se obě postaraj o překvapení a favoritky porazej.
Reagovat
tommr
dneska se ale hrajou jen dvě čtvrtfinále Kvitova-Kirilenko a Errani-Sharapova. Zápasy Azarenka-Wozniacki a Kerber-Stosur se hrajou až zítra ... :)
Reagovat
dadaft
děláš mi radost.
sice si myslím, že se dá sezóna startovat líp, ale s tím tvým domácím komplexem už asi nikdo nic nenadělá.......
nyní však nadešel čas na pořádné finále proti Petře, nemyslíš?
:-))
((((kušuj dadaft))))
ale vážně - na zápas s Angie se moc těším a počítám, že to bude ženský tenis se vším všudy...
good luck baby!
Reagovat
smazaný uživatel
jeden ma radost a druhy smutni:D))))
Jak to uz tak chodi....
...Mona mne vcera opet ujistila v tom, ze dokaze hrat proti komukoliv, dobre si zapas rozehrat, a nakonec to projet...
...po prvnim jsem se radoval:) Nakonec se radujes Ty:)))

Jinak si myslim, ze snad tu Kreber Sam da ne...kdyz uz presla pres Monu:))), tak by to byla velika skoda:))) toho nevyuzit:)))
Reagovat
dadaft
no, dělám tady furt velké svaly - ale je ve mě malá dušička...
ale snad jo.
snad jo.
h2h je sice 2-0 pro Sam, ale bylo to těsné...
snad jo.
(((zdá se mi, že Kerberovou přestávají trápit ty záda - - - a zatím nestratila set)))
Reagovat
smazaný uživatel
no dneska se na Petru moc těším :) ! ale zaroveň jsem nervozni přal jsem si Agu no nic Petra ale Kiri už několikrát porazila minulý rok New Haven nebo AO 6:0 :) ale taky prohrála na OH tak Peti pojd!!! :)konečně ji uvidíme :))
Reagovat
smazaný uživatel
Na OH se Petra docela trápila, teď věřim, že to zvládne :)

Semi by bylo parádní, rozdíl v bodech mezi těmahle kolama je už hodně zajímavej. A zápas s Šarapovovou bych bral, je co vracet!
Reagovat
dadaft
Kirilenko už dvakrát otáčela zápas a má za sebou tři náročné bitvy - jedno je jisté:: zadarmo to nedá...........
držím palce Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si vzpomínám dobře, tak loni na AO byla v tom zápase Makiri zraněná. První set dostala kanára a hned na začátku druhého vzdala, takže to bych moc nepřeceňoval ;-)
Reagovat
VlS
Tak se nám to Vlčku čistí a začíná být reálný se zamyslet nad jednotlivými zápasy.
Centr kurt:
Simon - Anderson - tipnu Kevina
Petra - Makiri - Petra (ale trochu se bojím)
Wawrinka - Federer - Staník prohrál už když tam došel, Roger vyhraje a Stan smutně pojede na Floridu. I bych se rád spletl.
Nadal - Gulbis - nóóó, tak překvapí Ernest Mrhač nebo nepřekvapí? Nepřekvapí, Rafa ho dá.
Sára - Marie - já si myslím, že Sára překvapit může, zkusím crazy tip na Sáru.
Nole - Sam - Nole hladce
kurt 2
Miloš - JWT - Mě připadá JWT nějakej nesrovnanej a hraje hůř než je zvykem, myslím, že ho Miloš ustřílí
Tomáš - Ríša - věřím Tomovi, Ríšu dá
Andy - Bercloq - věřím Andymu
Tommy - Delpo - to může bejt zajímavej zápas - Tommy vypadá docela nažhaveně a včera Nica většinou dost trápil, ale tipnu si spíš Delpa.

Debly netipuju
Reagovat
VlS
jasno, 34 stupňů, vítr 2 m/s (6 km/h) - teplota tedy vyšší, ale ještě ne katostrofálně, měla by trochu zrychlit hru, vítr v přijatelných mezích.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to jen rozdelim na WTA a ATP:)
WTA
Petra > MaKiri
O Petre nemam nejak pochyb, musela by si vybrat fakt svuj blby den...nebot MaKiri mne zatim nejak nepresvedcila...h2h je 3:3, ale na OH byla Petra strasne premotivovana, potom v NH na DecoTurfu uz si s ni opet poradila, ikdyz jednoduche to nebylo...ale MaKiri tehdy hrala opravdu dobre, tady na IW spis predvadi zatim tu svou horsi tenisovou tvar, vsechny zapasy ma pres tri, obcas tam vyrabi jednoduche chyby...jako nevidel jsem ji s Agou, ale ji mohla dat i Mallory, kdyby mela vic zkusenosti...Verim PETRE, vic nez v zapase s Klarou.

Sara > Marus
h2h je jasny 2:0 pro Masu, ale mne svymi vykony nejak 2x nenadchla. Na Masu je tento povrch proste moc pomaly...a zatim nejakou alternativu nenabidla. Je mozne, ze ji nabidne se Sarou...Masa ma vyhodu, ze je jedna z nej servismanek, a tady zase Sara ma tu svou bolest, takze s chladnou hlavou - tezko rict...ale i tak zkusim na full Saru:)
---
ATP

Simon = Kevin
Kevin je opravdu v laufu...ale pozor nechavam otevreny, on Simon dokaze tyhle hrace upinkat, a oba jeste spolu nehrali...ale preji Kevinovi...

Stan x Roger /tip na jeden set Stana
Tohle nema cenu ani komentovat a proste si tipnout jedne set Stana, jen proto, abyho podporit:D), proc?
STATS setu:
3 x 30 > Tak Stane doufam, ze dnes dostanes nejakej blackout v ocich, zapomenes, ze tam stoji Roger, jako jsi zapomnel na AO, ze tam stoji Nolda, a pripomnel sis to az ke konci zapasu...takze takova tipovacska charita - s nazvem: jeden set pro Stana:)

Rafa < Hemingway
Hodne lidi si preje Gulbise, ale Rafa je Rafa...ja si myslim, ze Rafa neni tolik rozehraty na hardu, a Gulbis teda hodne slusne, a k tomu ma posledni dobou vic stesti nez rozumu, a ja si tipnu, ze ho fakt udela...a ta haluz se ho bude asi jeste nejakou tu chvili drzet...dale mladej burzoazni buric opravdu nema co ztratit...
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda > Sam / tip...bude TB
Na tenhle zapas sakra pozor!!! Sam hraje doma!!! Je to takovy servisman, ktery Noldovi nesedi...ale povrch mne rika, ze Nolda by mel vyhrat...ale co bych aspon tipl, zkusil bych, ze padne TB:)))

Milos = JWT akce ruleta, na te trave si to ti dva pinkali naposled ve tretim na 48 gemu....takze si opet tipnu, ze bude TB, a to je tak vsechno...

Tomas < Richard
Rebela mam rad:) preji mu vitezstvi, ale Richardovi tady vse sedi, Tomas si take nevede spatne, ale ja musim tipovat a proste mi spis vychazi Richard, Takze Tome drzim palce, podle mne horsi souper pro tebe nez Roger:/ Ja ti pral Jurka, ale nevyslo to:D)

Andy > Carlos
bez komentare...

Tommy x DelPo
Netipuji, oba mam moc rad na to, abych je jeste tipoval:) kdo postoupi, je ok:) h2h hovori spis pro DelPa...povrch dava sance Tommymu ho poprve porazit...ale ma toho uz dost za sebou, DelPo je moc svezi....
Reagovat
dadaft
Wozniacki Stosur Kvitova Sharapova
Reagovat
tommr
s tím hodnocením hry Kirilenkový jsi mě dost překvapil - já jí tady ještě neviděl hrát a měl jsem za to, že hraje opravdu dobře když došla tak daleko ...
I tak si ale myslím, že Petra není v tomhle zápase žádnou velkou favoritkou a její vítězství by mě příjemně překvapilo. V minulosti to Petře proti Kirilenkový nikdy moc nešlo (když nepočítám ten zápas na AO kde byla Kirilenková zjevně zdravotně indisponovaná) a podmínky v IW Petře nikdy moc nesvědčily. Kéž bys měl ale pravdu a Petra to zvládla ... :)
Naopak doufám, že ti nevyjde ten tip s vítězstvím Gasqueta. Už by bylo načase, aby Tomáš začal tyhle nepříjemný frantíky (Gasquet, Simon a další) porážet. Nevím proč s nima má pořád takový problémy když proti Tsongovi nebo Monfilsovi mu to většinou docela jde ... :)
Reagovat
freeteepek
A co vlhkost? Rosný bod? Na můj vkus dost velký vedro na tenis! Petra bude muset dobře zavodňovat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
No ja ji nechci nejak podcenovat, ale mne fakt nejak nepresvedcila...uz s Christinou jsem byl prekvapeny, ze to nakonec uhrala...
...ale kdo vi...

Co se tyce AO, tak ja si to teda pamatuji dobre...Petra ji smazila tak, ze ji skoro rozbrecela, vubec nemela sanci (Petra mela den jako hrom)...tak si vzala MTO po prvnim, sla mimo kurt se uklidnit, vratila se, jenze to nepomohlo, tak to zabalila...
...rozhodne to nevypadalo, ze je zranena...tedy ja jsem ji to tehdy moc neveril, a nebyl jsem sam...
Reagovat
VlS
Jak si přeješ - relativní vlhkost 18% (hóóódně nízká) rosný bod 1 stupeň. Ještě nějaké přání? Zdroj US weather.com
Reagovat
tommr
no já na tvůj odhad obvykle hodně dám, takže mě to před dnešním zápasem vlilo aspon trochu optimismu do žil. Doufám, že nebudu zklamanej ... :)
Jinak co se týče toho zápasu na AO tak ten jsem bohužel neviděl takže tu míru zranění Kirilenkový nedokážu posoudit. Když si ale vezmu jak vyrovnaný byly všechny jejich zápasy předtím i potom tak bych spíš inklinoval věřit tomu, že tenkrát opravdu nebyla úplně fit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
SLADKÉ VITĚZSTVÍ!! Caro je užasná BOJOVNICE!! A DNESKA PREDVEDLA UZASNY VYKON!! A JDE SE NA VIKU!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, dvě moje oblíbené hráčky proti sobě... Jsi nejlepší fanynka Caro v ČR! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro předvadí BRILANTNÍ VÝKON!! prohravala 5:3 a teď to dotahla do TIE BREAKU!! POJĎ CARO:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sammy vede ve třetím 3:0, snad už to doklepe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak po prvnim sete radost, ale co se deje ted?.....:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set - vcera s Karlickou a dnes uplne stejne s Larou, nedalo se na to koukat...vcera jsem se aspon mohl obcas kouknout na pekny jednorucak Karly, ikdyz kazila, dnes po prvnim sete mne ten tvuj ultimatne agresivni styl tak znechutil na tom pomalejsim povrchu, ze jsem uz dal ani na tenis nemel pomysleni...(to ti teda gratuluji:)
...nevim ani, co na to rict...snad jen to, ze te Sara vyboucha, pokud budes timhle zpusobem dal pinkat...
...ale koukat se na to nebudu, to se opravdu neda...nebot cekat, ze neco do dalsiho kola zmenis, to by mohlo byt take neco ve stylu jako cekani na Godota...
Reagovat
VlS
Teď to slízneš od Montyho a Heather, na mě už včera vystartovali :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sliznout si to asi sliznu, u tech dvou ale nemam uz co ztratit:D)
Krom toho to tak citim, a nedokazal jsem se tomu ubranit:) to jeste dat do slov:)
Reagovat
Heather_Fedex
vlcek...odpoustim ti. momentalne zazivas s agnieszkou krusne obdobi, tak tentokrat si za tve hanlive slova na adresu marusky nic nezliznes ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to Mashu asi strašně trápí, že se na její zápas nebudeš koukat. :D Nakonec, já se taky nebudu dívat, protože ve tři hodiny ráno to je vážně zabijácký čas... Ale Masha umí vyhrávat, i když se nedívám. :)

Heather: Aga Vlkovi zlomila srdce, to nevíš? :) Musela by hrát víc jako Bethanie, aby ji Vlk zase miloval... Nebo aspoň jako Carla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To neni ani snad uz obdobi, to uz je vlastne pomalu rocni krize:D))) a vypada to, ze se z ni nevyhrabu:)))
ale jinak dekuji za pochopeni...:)))
...jenze ja to fakt tak nejak citil...no...
Reagovat
smazaný uživatel
napodobne:D))) je to asi stejne, jak ji trapi, kdyz ji nenapises basnicku:D)))

K Agnieszce se nevyjadruji...dopadlo by to hure nez ten muj pocit vyse k Marus:)

Ale proti gustu zadny....Ja to nikomu brat nebudu, ale kdyz si chladne bez emoci...porovnate jak pinka Viktorie a Masa tady na tom plexipejvu, tak snad proboha vidite ten rozdil...
...uvidite, ze pokud Marus bude pokracovat v tom svem stylu, tak ji Sara sejme...Marus muze zachranit jen 100% fungujici servis...no jen aby ji to stacilo...
Reagovat
Heather_Fedex
netusila jsem, ze je to s agou tak vazne...a navic letos vyhrala 2 turnaje takze o zadne krizi nevim
Reagovat
Fandina
Taky si myslím, že Aga je na tom celkem dobře. Teď vypadla, ale jinak vloni měla nejúspěšnější sezonu, nejvíc vyhraných zápasů v poměru k prohraným viz dole odkaz. A špatné to není ani letos zatím. Odpovídá to čtvrtému místu na žebříčku. Co by za to daly ostatní holky.
http://www.tenisportal.cz/hrac/radwanska/
Reagovat
freeteepek
Už jsem chtěl začít nadávat, že naši hvězdu v IW úplně přehlížejí (ve výsledcích jen jedna zmínka a doposud žádné interview), když vyšel tento článek:
http://www.bnpparibasopen.com/News/Tennis/2013/Tournament/WTA-Tuesday-Kvitova-Q-And-A.aspx
P.S.Ještě jsem to nečet, tak snad tam nepíšou nějaký blbosti:-)
Reagovat
petrulinka
Hezký rozhovor :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to vezmu za Tebe, kdyz dovolis:)

Je to priserny turnaj:) Kazdy rok ta sama pisen... Ty holky z top 10 mohli aspon nejak prostridat na tech hlavnich kurtech....
...jsou to ignoranti...

Skvelou praci odvedla Urszula, aspon vyradila Sloane a Jamie:) Tak jen doufam, ze je tam Petra vsechny vyboucha...to by byla nej odpoved!!!
Reagovat
freeteepek
Vybouchá:-)
Reagovat
tommr
zajímavá je hlavně ta poslední odpověd kde Petra říká, že s Tomášem nikdy netrénuje a že se spolu o tenise vůbec nebaví. Myslím si, že by Petře neuškodilo kdyby si s Tomášem občas pinkla a kdyby z něj vytáhla nějaký rozumy. Oni nejsou zase tak rozdílný a Tomáš byl v počátcích kariéry skoro stejně nevyrovnanej jako Petra ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... Petra tam hlavně říká, že se spolu v Prostějově míjí, protože mají různé hrací plány. Takže spíš šlo o to a že když už, tak se spolu o tenise nebaví. Jinak souhlasím s tím, že je to zajímavá informace.
Reagovat
freeteepek
Petra tam říká, že i když hrají občas na kurtech vedle sebe, nepinknou si a o tenise se spolu nebaví:-)
Oni by si skutečně mohli jenom tak pinknout, ale celkem k ničemu by jim to nebylo. Tom by Petru svým servisem zabil. Ledaže by hráli bez servisu, ale i tak si myslím, že by to k ničemu dobrému nebylo:-)
Reagovat
Fandina
freeteepek ... tak kdyby si spolu pinkli, tak ji Tom umlátí. Adam říkal, že když spolu s Petrou hrají, tak ji vždycky porazí. A je fakt, že v článku se píše, že když tak hrají vedle sebe, ale v úvodu také, že mají každý jiný hrací plán. Jinak tommr mohl myslet, že by mohl Tom s Petrou popovídat o tam, že i on byl ze začátku nevyrovnaný ve výkonech, kdežto teď je stabilnější. Petra ale podle mě potřebuje také praxi a třeba k té vyrovnanosti výkonů dospěje, nebo nikdy, ale když bude i tak vítězit, tak proč ne. Je ještě mladá a důležité je zdraví. Peťo pojď!
Reagovat
tommr
přesně tohle jsem měl na mysli. Tomáš měl zpočátku kariéry hrozně nevyrovnaný výkony a trvalo mu poměrně dlouho než je stabilizoval na současný úrovni. Možná by Petře v tomhle moh trochu poradit, aby jí to taky netrvalo tak dlouho než se trochu srovná ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak konečně Petru uvidíme, hraje na 1 :-)
Reagovat
freeteepek
http://www.bnpparibasopen.com/Schedules/Live-OOP.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Carlos, co byla paradni vychytavka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Karlose mám navíc hodně rád. On je moje srdcovka. Vloni jsem ho sledoval ve Viňa del Mar, a jak se poprvé dostal do SF a pak i finále. V Davis cupu, jak hrál s Berďou, jsem na něj byl doslova hrdý, protože mu pořádně zatápěl.
Chlapík co má zlatou ruku na síti (antukář!). Hodně mi vzhledem navíc připomíná Lendla.
Stejně mám rád Bennetaua, taky ještě nevyhrál turnaj. Já prostě fandím těmhle "loserům"...
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak to je hezky, nekdo je proste musi podporovat...:)
Ja podporuji u holek Bethanii a Karlicku :)))
jestli se jim (hlavne Betce) nekdy podari vyhrat turnaj, tak to fakt oslavim:D) a radost budu mit vetsi, nez kdyby vyhrala Petra Wimblas....to teda jo...:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak postup u mých oblíbenců je doma, teď ještě Sammy a bude to opravdu pěkný večer :-)
Reagovat
VlS
to ubojovala, 7:5 ve třetím. Tak Peťo, holt na Makiri
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga padla...obě sestry v jeden den, to je smutný:-(:-D
Reagovat
VlS
Ty jsi taky pěknej noční pták, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde na to, kdy dávaj tenis:-))))
Reagovat
dadaft
se asi jen tak nevzdá...
zatím je to akční jízda.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevzdala, ale bylo jí to houby platný:-D...Vika je mašina a pokud měla/má nějaké zdravotní problémy, tak ještě větší gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika brečí?!... Mě přijde hned od začátku zápasu taková divná..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Vika brečí, nevíte někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, jestli to není kůli té noze..
Reagovat
dadaft
jo, teď kulhala, když musela na síť.
Reagovat
freeteepek
Těšil jsem se na zápas Kirilenkový s Radwaňskou, jenomže se hraje na stadionu 3, tudíž je jasný, že obrázek zase nebude. A přitom Maria v 1. setu Aze dává pěkný kapky.
Reagovat
smazaný uživatel
"Obrázek" (dobré:-D) je, najdi si ho na http://www.sportlemon.tv/c-4.html
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, omlouvám se, tam je ta druhá Radwa...ale stream by měl být
Reagovat
Fandina
Obrázek není ani na lemonu ... úsměv
Není Radwaňská jako Radwaňská ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi nic, ze stadium 3 se vysílalo, ale na holky se asi kašle:-O
Reagovat
Fandina
Ze Stadium 3 se holky nevysílají, kluci ano a víc zápasů, v IW je mají evidentně raději ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
velká škoda že není video,když zrovna Aga dostává naloženo :)
Reagovat
Fandina
jeden set ona prohraje často a pak otočí, otázkou je, jestli to tak bude i dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tipla bych si, že to ještě otočí...ne že bych jí to přála:-(:-D
Reagovat
freeteepek
Nevím, co je na tom k smíchu:-( Tak Marie bude za chvíli podávat na vítězství! Ten zápas Uršuly s Vikou byl proti tomuhle dost o ničem. Sice Uršula předvedla slušnou snahu, ale od začátku bylo jasný, kdo bude diktovat vývoj zápasu...
Reagovat
freeteepek
Tak sotva jsem dopsal ten předchozí příspěvek, Marie nezvládla absolutně svůj servis! Ještě že jsem předtím vsadil na Agu při kurzu 5:1
Reagovat
dadaft
stejně je to zvláštní, Almagro s Haasem teď měli oba poměr W/UE cca 30/60, Djokovič s Dimitrovem cca 10/20.......................
........... a když to u Petry není 40/20, každý hned brblá, že hraje hrozně.......... .))
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím, co je na tom zvláštního:-D
Reagovat
Fandina
Zvláštní na tom je to, že od Petry se vyžadují zázraky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tady jako největší česká tenisová naděje pod největším drobnohledem no...nejvíc se kritizuje, ale taky se nejvíc slaví, když vyhraje:-)
Reagovat
Fandina
Petra je pod drobnohledem, ale je to nespravedlivé. Místo, aby byla radost že vyhrává, tak se chce, aby vyhrávala lepším poměrem. Já bych to viděla spíš na přirovnání pro dobrotu na žebrotu. Ale já tohle neřeším, já jí nekritizuji nikdy, protože na to nemám právo a protože bych takhle mohla kritizovat i tu nejposlednější holčinu na okruhu, když prohraje a to už je opravdu mimo mísu. Jako je mimo mísu každá kritika Petry. Fandění není o kritice, ale o radosti z úspěchu a povzbuzování.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nejedná o nějaké hrubé poznámky, tak mi to nepřijde hrozné...já taky kritizuju Noleho, když vidím, že hrál špatně, zbytečně si zápas zkomplikoval atd...i když ho nakonec vyhraje. Kdyby fanoušci psali jen "Super ty a ty", byla by to trochu nuda, ne?:-)
Reagovat
Fandina
Sonja, samozřejmě, že záleží na formě kritiky. Jen jsem reagovala na poznámku od dadafta a uvědomila jsem si, že pro některé kdyby Petra vyhrála nevím jakým poměrem, tak něco najdou. Samozřejmě většina tady fandů to nedělá a má jen velkou radost, že vyhává a přejí jí. To ses mi moc líbí, když tady pak tolik lidí píše gratulace když vyhraje a hodně se jí tu fandí. Já ale obecně nevidím žádný přínos v tom, abych psala hrál blbě protože k čemu to je. Prohrál, to je jasné s výsledku a pokud nemám nějaký postřeh, co k tomu mohlo vést, tak k čemu budu psát hrál blbě. To je dáno ve výsledku.
Reagovat
Fandina
Prohrál, to je jasné z výsledku ne s ... oprava
Reagovat
Heather_Fedex
od nekoho, kdo tady kritizuje pernamentne, vyzneji slova "nemam pravo kritizovat" mimoradne komicky a hlavne pokrytecky
Reagovat
Heather_Fedex
...spravne permanentne ;)
Reagovat
Fandina
Heather ... evidentně nerozeznáš co je kritika. Takže těžko od tebe očekávat nějaký soudný pohled. Přeji hezký den.
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, mas evidentni problem priznat si to...skoda
preju ti totez ;)
Reagovat
Fandina
Heather ... ty o mě píšeš, jako kdybys byla v mé kůži. Jenže já vidím svět úplně jinak, než ty to popisuješ, takže se těžko můžu s tebou shodnout. Sorry, ale jsem opravdu někde jinde než já. Neuvažuji v těch intencích, které ty předjímáš. Měj se fajn.
Reagovat
Fandina
Heather ... dodatek. Jsi úplně jine v pohledu na svět než já. Mnohokrát si mě o tom ve svých příspěvcích přesvědčila. Tak jak ty píšeš neuvažuji. Jsem jinde. Oprava věty v předchozím příspěvku.
Reagovat
Heather_Fedex
aale nepovidej...
Reagovat
Fandina
Heather ... nepovídám, ale píši. Ale jinak v pohodě a fandíme fandíme fandíme ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
to fakt??????? ;-000000000000000000000
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Babyfed...takovej choke se jen tak nevidí...
Reagovat
Fandina
Gratulace Petře k postupu do čtvrtfinále a držím palce moc i dál. Chybí ještě tři zápasy. Petruško pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, že Péťa postoupila, ještě kdyby někdo vyřadil uřvanou Mášu /jako třeba na AO/ a když by Petra postoupila přes Agu nebo Ovečkinovou a potom nakonec skončila ve finále s Vikou, bylo by to zajímavý. Vika taky není úplně stoprocentní, takže šance by tu byla. Taky nikdo nevěřil, že Petruše vyhraje Dubaj...:)
Reagovat
tommr
když má Petra svůj den tak má šanci proti každý s výjímkou Sereny. Problém je v tom, že se nikdy nedá s určitostí říct kdy ten den bude mít ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má i na Serenu, když se to sejde.:))
Reagovat
Fandina
Podle mě má Petra na kohokoli, ale Serenu v poslední době dvakrát neporazila, takže na jí ještě ne, ale na všechny ostatní ano. O tom nepochybuji.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale poslední zápas se Serenou měla Petra obrovskou šanci vyhrát, Sereně nešlo podání a tak vůbec, proto ji nakonec Vika porazila. Takže i Serena má své dny, naštěstí :)) Petře bych to strašně přála, protože číst někdy ty kecy, co na ni někteří mají, to je děs. No pořád je to s Petrou centrifuga, ale hlavně že má výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním setu trápení, ve druhém pohoda. :) Když se hrál 1. set, tak jsem střídal tenis a fotbal. Tenis jsem možná trochu zanedbával, takže to je asi důvod, proč to Mashe tolik nešlo. Zrovna když Masha proměnila setbol, tak Barca dala na 4:0. :D Potom už jsem se díval jenom na tenis a Masha začala hrát lépe, protože cítila mou podporu... :)
Reagovat
Fandina
monty ... já si vždycky přečtu nějaký tvůj příspěvek, který je krátký, asi jsem líná číst delší, ale to tedy koukám, ty ses nechal inspirovat tady pod tebou Jabadu, ten také ovlivňuje zase Petry zápasy, ty Máriiny ... úsměv

PS: je pravda že Máriiným přítelem je Grigor Dimitrov? Díky za odpověď, právě teď hrají s Nolem, o něm se povídá/lo také v souvislosti s Márií, tak se tě na to chci zeptat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si samozřejmě dělal srandu... :)

Jestli je pravda, že přítelem Mashy je Grigor Dimitrov? No, Masha to oficiálně nepotvrdila, protože o takových věcech moc nemluví... Je ale fakt, že se o tom hodně povídá a je to docela pravděpodobné. :) No, já jsem si právě dneska pokládal otázku, komu asi Masha přeje v zápase Djokovic - Dimitrov. :)
Reagovat
Fandina
monty ... a komu myslíš, že Mária drží palce?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si netroufám odhadovat a nechci mluvit za Mashu. :) Kdoví, třeba ten zápas vůbec nesleduje... Ale pokud je Grigor její přítel, tak určitě jemu. Sice se říká "kamarád, taky rád", ale láska je silnější... Jen aby Novak nedostal od Mashy další úder do citlivých míst, jestli dneska vyhraje. :D
Reagovat
Fandina
monty ... tak jasně, že jestli je Grigor přítel, tak jemu, ale někdy holky mohou milovat i své lásky předešlé a tajné. Zajímalo mě, jak to typuješ ty. Tak díky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš dostane Grigor za to jak spackal první set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já netipuju. Tohle je čistě Mashy věc a pro mě je důležité, aby byla šťastná. :) S kým to bude, to už nechám na ní.

verka22: Taky možnost. :D
Reagovat
Jabadu
po prvním setu říkal, že půjdu cvičit (jako na druhý krizový set). Dělám si v pokoji tradičně místo, vytáhnu činky, položím karimatku a najednou je to 5:0. Říkám si : "Hele, Petruše, neser mííí!" Ale dobře to dopadlo. Trochu jsem si zacvičil a v .. vo ...vo tom to je! :-)
Reagovat
tommr
to by snad ani nebyla Petra, aby svejm fanouškům trochu nepocuchala nervy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je smutné, že Kláru přejela. Vůbec se tady stává plno nehod - někdo někoho přejede, druhý padne, další někoho zlomí, jiný zase rozdrtí......
Vždycky když tady vidím takový nadpis, tak mě to rozesměje. Proč se nenapíše normálně "vyhrála"?
Reagovat
VlS
:-), ještě že tady zatím nikdo nikoho neškrtí, rozstřílení tady už byli :-).
Škoda, že jsme Peťku s Klárkou neviděli, takhle není moc co komentovat.
Reagovat
vendulkabendulka
Mozna vyhrala a pak ji jeste pro jistotu prejela..?
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
To máš pravdu, rozstřílení tu už byli též....Je velká škoda, že se to nedalo sledovat. Ale já ti měl dnes právě kvůli tomu, že dali Petru až na sedmičku, takový klidný pocit, že nad Klárou vyhraje. Protože když hraje Petra někde "zastrčená", většinou jí to vychází. I když Klára byla trochu obávanou soupeřkou.

Já si teda myslím, že se Petra začíná na turnaji rozjíždět. První kola (která jsou pro ni tradičně těžká) má za sebou, a myslím si, že by tady mohla udělat velmi solidní výsledek. Já to vidím na SF určitě, pokud teda nebude mít třeba zdr. trable. Ale samozřejmě že je těžké soudit, když to člověk nevidí - je to takový můj pocit. Od Doha se mi líbí a až začne tráva, mohlo by to být ještě lepší.:-))
Reagovat
pepin
Doufejme, že ji ted již uvidíme, mám také takový pocit, že pokračuje úspěšně v nacházení sama sebe. To co se člověk zatím v podstatě odtud a z novin dozvídá, tak má počád dost problémů se servisem. Zda je to důsledek problémů s levým ramenem, či tím, že něco mění těžko číci, žádné informace zatím nejsou. A tak když jsme ji neviděli tak jsme si zase mohli vychutnávat Barcelonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ho Nole spraví:-)
Reagovat
tommr
bráno čistě podle statistik forma Petry postupně stoupá. Vyhrává s čím dál těžšíma soupeřkama čím dál jasnějším poměrem - na Govortsovou potřebovala tři sety, Tsurenkovou udolala sice ve dvou, ale v tom druhým až v TB a Kláru už jasně přejela ve dvou setech ...
Ale jak sám píšeš je těžké soudit, když to člověk nevidí. Já proto zůstávám před čtvrtfinále hodně při zemi. At už bude Petra hrát proti Kirilenkový nebo Radwanský bude to mít velice těžký. Proti Kirilenkový jí to moc nejde a Radwanská zase nebude chtít prohrát s Petrou druhej zápas krátce po sobě. Postup do semifinále by mě proto příjemně překvapil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Milana, zápas jsem neviděl, ale kámoš psal, že Barcelona hrála parádně.. Těšil jsem se, že LM bude bez Barcy zajímavější a ono nakonec prd..
Já budu fandit Grigorovi, aby Maruš měla radost :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, obě budou nepříjemné. A petře může jenom získat. Já myslím, že jí každé kolo dodává seběvědomí. Příští zápas už bude určitě na kurtu odkud se bude vysílat, takže všechno uvidíme.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na ten servis jsem také zvědavý. Jak jsem psal výše, snad jí zranění nezbrzdí.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Petra na Makiri moc neumí a proto ji v posledních 4 zápasech 3x porazila. Co by dala taková Aga za to, takhle neumět třeba na Viku...
2) Aga si na Petru tradičně nevěří a po Dubaji bude ještě míň, takže pokud se Petra nevyhází, tak ji Aga těžko porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem taky kdysi psal... Nevím, proč se musí používat taková silná slova. Vždyť je to přece sport. Není to boj na život a na smrt...

Sonja, haitik: Jo, mně zase Barca připravila skvělý večer. :) Přiznám se, že po prvním zápase jsem byl docela pesimista... Chápu Sonjo, že musíš držet s Novakem i ve fotbale. :)

BARCA IS BACK!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne...když jsem se dozvěděla, že Nole fandí Milanu, tak jsem mu pochopitelně proti Barce přála ještě víc, ale obecně nemám ráda Barcu a fandím vždycky proti ní:-D (já vím, je to hnusný:-)))
Jinak Nole začal svůj zápas s Grigorem hodně zle, tak možná je to tím zklamáním z fotbalu...:-(:-D
Reagovat
Fandina
Ono to slovo přejela je opravdu divné, ale ono i samotné slovo bojovat, které se ve sportu používá je zároveň spojené s bývalými válkami, boji o život a ani nám to nepřijde. A slovo porazit má také význam ne zrovna pozitivní ... úsměv
Reagovat
tommr
ty si skutečnost vždycky upravíš k obrazu svýmu. Petra má s Kirilenkovou naprosto vyrovnanou bilanci (3:3). Loni na OH s ní jasně prohrála, v New Havenu jí pak sice tu porážku vrátila, ale byl to takovej infarktovej zápas kde musela ve druhým setu otáčet z 2:5 na 7:5. Takže když si vezmem kde je Petra a kde je Kirilenková tak mi z toho logicky vychází, že to Petře proti ní nejde tak jak by jí to vzhledem k žebříčkovýmu postavení mělo jít ...
Reagovat
smazaný uživatel
Expert na převracení reality jsi tady ty, jak jsi teď opět dokázal. Petřina bilance s Makiri za poslední rok a půl je 3:1. V takovém případě napsat, že to znamená, že na ni moc neumí je, slušně řečeno, poněkud mimo.
Reagovat
pepin
Tak hoši já se Vám do toho nechci plést, ale mám dojem, že v současné době by byla pro Petru lepší soupečka Agn. než Kiril.
Reagovat
VlS
to zobecňuješ z jednoho zápasu z Wimblu, že Petra na Makiri moc neumí?
Reagovat
tommr
obě jsou to těžký soupeřky, ale trochu nebezpečnější se mi zdá Aga. Hlavně bych byl ale rád, kdyby Petra dostala šanci zvrátit tu bilanci s Kirilenkovou ve svůj prospěch. A zatím to vypadá, že se mi moje přání může splnit ... :)
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že Petra chce vyhrávat a vůbec jí nezajímají vzájemné bilance mezi soupeřkami. Když chci vyhrávaat, musím porazit všechny. A Petra to umí.
Reagovat
dadaft
gratulace Petře,
gratulace Kláře,
zní to divně,
ale někdo vyhrát musel.

bože, na Mášenu se nedá dívat. samá chyba.
a když je kurt poměrně prázdný, docela se ten její řev rozléhá.............
................................ dobře ona teď Lara. ))
Reagovat
VlS
No, Mášenka musela o první set hóóódně bojovat. Hraje blbě, zasloužila by si prohrát, ale to se asi nestane.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, marfuša nehraje v poslední době nějak extra, tuhle jsem se na ni chvíli díval a nejvíc člověka a to máš pravdu zaujme to její řvaní. Ona snad řve čím dál tím víc, nebo mi to na těch poloprázdných kurtech tak připadá.
Reagovat
Heather_Fedex
hmm....taky bych chtela hrat blbe a pritom nadelit kanara souperce
Reagovat
smazaný uživatel
2. set už byl dobrý, jenom 12 winners a jen 3 UE(!!)
Reagovat
smazaný uživatel
No, naštěstí o vítězce nerozhoduje VlS, ale uhrané body... :)
Reagovat
VlS
Děvče, psal jsem to před koncem prvního setu, tak se prober.
Reagovat
Heather_Fedex
chlapce, tobe by se asi take nelibilo, kdybych na adresu petrusi napsala, ze po nepodarenem setu si nezaslouzi postoupit. tak se prosim te prober ty
Reagovat
vibbi
opět jsem nepochopila to zavání na konci, kdy klárce dala své podání, ale budiž..
Reagovat
tommr
mě to připadlo jakoby Petra nechtěla Kláře nadělit kanára a tak na chvíli polevila a pustila jí jednu hru. Jenže se jí to nějak vymklo z rukou a nakonec ještě byla ráda, že ten set dotáhla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jupiii:)
Reagovat
tommr
postup Petry je dobrá zpráva, postup Erraniový je špatná zpráva. Petra tak i nadále nemá nic jistý a její přetahovaná o sedmý místo s Erraniovou pokračuje i nadále ... :)
Reagovat
PetaM
Peťa ale v IW vyhraje a posune se na 5 místo. To je snad jasné :D :D Ne, Errani se před ní nedostane. Skončí už zítra ve ČF u Máši :) A Peťa přes Agu nebo Makiri projde do SF :) Takže žádné stresy kurde :D
Reagovat
tommr
no vítězstvím Sharapovový nad Erraniovou si po dnešku moc jistej nejsem. Vždyt má co dělat, aby udolala tu skoro neznámou Španělku ... :)
Reagovat
PetaM
No, taky jsem koukal, co tam provádí, ale každopádně, v SF Máša nebo Sara ... Na Saru má na 100 %, o tom není pochyb. S Mášou má velice špatnou bilanci. Dokázala ji porazit jen ve finále Wimbledonu a na trávě. Ale Saru vyklepne všude, i se zavřenýma očima. Vidím finále velmi reálně, a třeba i přes Mášu :D :) Už je načase, aby jí začala porážet stále :D :)
Reagovat
tommr
já mám trochu paradoxně větší obavy ze čtvrtfinále než ze semifinále. Proti Kirilenkový to Petře moc nejde a Radwanská zase nebude chtít prohrát s Petrou druhej zápas krátce po sobě. Postup do semifinále by mě proto příjemně překvapil. Pokud se ale Petra do toho semifinále dostane tak bych jí už docela věřil - na Erraniovou umí a Sharapovovou už taky musí jednou porazit ... :)
Reagovat
PetaM
S Marii souhlasím. Ale co s Agou. Jak ta může zlepšit svou hru, aby na Peťu měla? Pokud nabere razanci úderů tak 3x větší, než má teď, budiž :D Možná kraťasy jsou řešením, ale nemůže je používat často. Já bych teda radši Agu, než Kiri, Kiri je více nebezpečnější než Aga, podle mě teda :D Uvidíme, zítra snad už bude stream a konečně se budeme moct pokochat Petřinou hrou :) :D
Reagovat
tommr
jak může Aga přehrát Petru jsme názorně viděli loni na TM. Já bych teda jako soupeřku Petry rozhodně preferoval Kirilenkovou, která mi příjde relativně méně nebezpečná ... :)
Reagovat
Fandina
Vloni na TM se Petra nemohla hnout byla nemocná a pak to tam vzdala. Jinak má Petra s Agou vysoce pozitivní bilanci a v Dubaji jí jasně přehrála.
Reagovat
pepin
Tak především velká gratulace a asi i velká spokojenost s celým utkáním i když jsme jej nemohli sledovat. Já jsem rád, že to Petra zahrála takhle a neposlala Klárku s kanárem nebo kanáry. Vypadá to, že nasedla do zrychleného vlaku.
Reagovat
Elisabeth
Škoda, že to nevysílali, mohlo to být zajímavé :) Jinak, podle stats to vypadalo dobře :) Asi jen nešel servis, tak jak Petře jde nejlíp, ale každý den nemůže být posvícení
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist