Kvitová se příští rok představí v Charlestonu

3. 8. 2017, 12:12
Aktuality 17
Petra Kvitová už ví, kde v příštím roce odstartuje antukovou část sezony. Dvojnásobná wimbledonská šampionka se rozhodla antukové jaro zahájit na turnaji WTA Premier v americkém Charlestonu, kde se v příštím roce od 2. dubna představí vůbec poprvé v kariéře.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Česká tenistka se po prosincovém přepadení na kurty vrátila na French Open, kde po téměř půlroční pauze zaviněné zraněním levé ruky uhrála druhé kolo. Přechod na oblíbenou trávu vyšel bývalé světové dvojce na jedničku. Na turnaji WTA v Birminghamu nenašla přemožitelku a oslavila zisk jubilejního 20. titulu.

Ve Wimbledonu patřila Kvitová k největším favoritkám. Také na třetím grandslamu sezony, který v letech 2011 a 2014 vyhrála, se však musela spokojit s bilancí jedné výhry a jedné porážky.

"Nikdo jiný neukázal takovou touhu a vůli vrátit se na kurty jako Petra Kvitová," řekla manažerka charlestonského podniku Eleanor Adamsová. "Takový návrat po tom, co byla ohrožena na životě, je neskutečný. S potěšením Petru v dubnu přivítáme v Charlestonu, kde jí budou mít naši fanoušci možnost fandit vůbec poprvé," dodala.

Kvitová se totiž podniku WTA Premier v Charlestonu zúčastní vůbec poprvé. Již v polovině prosince loňského roku měla v plánu se v Jižní Karolíně představit. Po ošklivém incidentu ovšem z jejího startu sešlo a debut na zelené antuce v Charlestonu musela minimálně o rok odložit.

"Jsem vděčná, že si můžu příští rok v Charlestonu zahrát. Těšila jsem se, že si turnaj zahraju už letos. Svého debutu se nemohu dočkat. Uvidíme se v dubnu," vzkázala Kvitová fanouškům.

Turnaj kategorie WTA Premier s oficiálním názvem 2018 Volvo Car Open, jenž se hraje na zelené antuce typické pro Spojené státy, je na programu od 2. do 8. dubna.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

17
Přidat komentář
peggy
Neplanova bych co za rok,snad ani co zitra.
Reagovat
Jabadu
To takový Lomikar, jej ten měl plánů ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude stačit, když zafandíš Tomášovi a Petře :-)
Reagovat
sprchon
*Panu Berdychovi a paní Kvitové. ;)
Reagovat
a.magerova
**Panu Berdychovi a slečně Kvitové..... teda pokud mi NĚCO neuniklo... ;-)
Reagovat
sprchon
Někdy bývá zvykem oslovovat dospělé ženy jako "paní" bez ohledu na TO. ;)
Reagovat
a.magerova
Zagooglila jsem a fáákt... mám nějaké zastaralé myšlení či co... říkat dvacítce paní, je mi celkem proti srsti.. z vlastní zkušenosti vím, že oslovení SLEČNO potěší i dlouho po dvacátém roku života.... zvláště od mladého hocha, který si nedělá srandu... ;-)
Reagovat
sprchon
To věřím, že TO potěší. :) Ale já si hned vybavil jednu profesorku z VŠ, která oslovuje všechny studentky "paní".
Reagovat
a.magerova
Ale na kurtu TO rozlišují podle "vdanosti"... moc se na baby nedívám, ale co jsem viděla, tak jsem zachytila, že jo... nebo se mýlím i teď?
Reagovat
sprchon
Většinou rozlišujou, ale každej umpire má svůj styl. Některej ani před jméno nedává Miss nebo Missis, jinej to rozlišuje a jinej to třeba nerozlišuje. :D
Reagovat
a.magerova
Máme zaplý PRIMA COOL, jde film Odstřelovač a zrovna tam mluvili v Pentagonu o minách a tam odbornice na dané téma mluvila a nějaký hodně vysoký důstojník (asi tříhvězdičkový generál) se jí zeptal: "A jak toho můžete o A6 tolik vědět, slečno?"
Zjevně slečna měla fest přes třicet.... :-))))
Reagovat
sprchon
Jojo... I to se stává. :) Já znám jednoho týpka, kterej když nevěděl, tak barmanku oslovil "slečno paní". :D
Reagovat
janek_da
Tak zas, některé ženy jsou z principu slečny celý život. A to nemyslím typ slečny Marplové.
Reagovat
smazaný uživatel
a je to tady opět ............
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zmínit dva wimbledonské tituly, to je povinnost.
Reagovat
Jabadu
Je to doživotní "šlechtický titul".
A slušnost při představování.
:-)
Reagovat
George_Renel
Zajímavé, žes nereagoval u článku, de je u Šarapovové uvedeno "pětinásobná grandslamová vítězka"....
Ty holky prostě ty turnaje vyhrály.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist