Kvitová se příští týden na Spartě představí v nové kolekci oblečení

20. 5. 2020, 10:16
Aktuality 10
Zatímco mezinárodní turnaje se rozjedou nejdříve na začátku srpna, na české tenisové scéně v příštím týdnu vypukne série charitativních turnajů. Na pražské Spartě se představí i Petra Kvitová, a to v nové kolekci oblečení. Dvojnásobná královna Wimbledonu je z ní nadšená, a vy?
Profily hráčů
Petra Kvitová

Tenis se nehraje už od začátku března a k restartu sezony dojde nejdříve 3. srpna. České tenisové příznivce však už příští týden čeká první ze série charitativních turnajů na našem území, kterého se zúčastní domácí hvězdy.

V příštím týdnu se bude bojovat na pražské Spartě a turnaje s názvem O pohár prezidenta ČTS se zúčastní i Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampionka bude bojovat v nové kolekci oblečení od Nike, ze které je nadšená.

"Mám ráda barvy a nejvíce modrou. Tato kolekce má hezký tvar i barvy, takže se mi hodně zalíbila," uvedla Kvitová ve videu na Instagramu, v němž novou kolekci představila.

Kvitové, které v žebříčku WTA aktuálně patří 12. příčka, se po tenisu rozhodně stýskalo. Jakmile se začala rozvolňovat opatření, vyrazila trénovat i na kurty, kde se potkala například s Barborou Strýcovou. Třicetiletá rodačka z Fulneku určitě už vyhlíží i domácí turnaj, jelikož moc nevěří tomu, že by se ještě letos na mezinárodní úrovni hrálo.

Do letošní koronavirem přerušené sezony vstoupila semifinálovou účastí v Brisbane, poté si zahrála čtvrtfinále Australian Open, mezi nejlepší osmičku se dostala také v petrohradské hale a nejdále zatím došla do finále v Dauhá, v němž podlehla Aryně Sabalenkové.

Turnaj na pražské Spartě se uskuteční od 26. do 28. května. Fanoušci ho sice nebudou moci navštívit, ale turnaj bude přenášen v televizi a na streamech. Kromě Kvitové se mohou fanoušci těšit na sestry Plíškovy, Karolínu Muchovou, Kateřinu Siniakovou nebo Jiřího Veselého.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
FulnekUltras
a buďme za to rádi. Dík Ivošovi za konkrétní čin - a doufám, že normální lidi ještě dokážou poděkovat taky náčelníkovi Romanovi za kvalitně zvládnutou karanténu. Holt jsou ty generační konflikty mezi schopnými a přicmrndávači někdy trochu ostřejší. ;-)
Reagovat
gigin
A Andymu ještě. Bez něj bychom byli ztraceni. Samozřejmě s tou blbkou na MF po boku. A do toho Ken. Hvala vam!!
Reagovat
FulnekUltras
Nedá mi, abych tady neodprezentoval člověka, který mi položil základy čengliš. A myslím, že ve výsledku mě to nijak fatálně nepoznamenalo. ;-)

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10321897020-olympijsky-magazin/214471290290024/obsah/336820-sin-slavy-ceskych-treneru-jan-vrabel
Reagovat
tommr
Petře to sluší. Doufám, že se na Spartě představí i v dobrý sportovní formě. Uvítal bych finále Petra vs. Karolína Plíšková ...
Reagovat
Krisboy
Mě by se líbilo finále s J1rkou.
Reagovat
Fandina
Zdá se mi, že má Peta kratší vlasy, ale jinak oblečeníčko super.
Reagovat
Mayo
Juj to bude pekný pohľad (:
Reagovat
Cico93
Zo škaredého káčatka je veľmi krásna žena:-)
Reagovat
sojka1
hezoucke..... ovsem "kampan jako prase".... :-)))
Reagovat
gigin
https://tenor.com/view/spit-take-laugh-lmao-gif-9271200
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist