Kvitová se rozešla se snoubencem

16. 5. 2016, 07:58
Aktuality 289
Necelý půl rok od zasnoubení se Petra Kvitová se svým snoubencem hokejistou Radkem Meidlem rozešla. Už na turnaji v Madridu hrála bez prstýnku.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petra Kvitová tvořila pár s Radkem Meidlem necelé dva roky. Loni v listopadu ji třinecký hokejista požádal o ruku a tenistka řekla ano, i když žádost prý nečekala takhle brzy. Svatbu do roka a do dne rozhodně neplánovala.

A plánovat už ani nemusí. Před turnajem v Madridu se Petra s Radkem rozešla. "Nehrála jsem s prstýnkem, protože jsme se s Radkem rozešli," řekla česká tenisová jednička Blesku prostřednictvím mluvčího Karla Tejkala.

"Radkovi jsem ho samozřejmě vrátila, když to nedopadlo tak, jak jsme si ještě před půl rokem přáli," dodala rodačka z Fulneku, jež v minulosti tvořila pár také s tenisty Adamem Pavláskem a Radkem Štěpánkem.

Šestadvacetiletá Kvitová si letos zahrála pouze jednou v semifinále a vinou špatných výsledků dnes poprvé od září 2013 vypadla z Top 10 světového žebříčku WTA.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

289
Přidat komentář
pepin
Tak fakt opět zde někteří "experti a vševědové" nezklamali.
Reagovat
Roger_Federer
To pekne..jak dva co maji mizive zkusenosti ze vztahy a zenami, vedi presne co se tehotne tenistce(sportovkyni, zene), odehrava v hlave...Co by mela a nemela.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty máš zkušenosti s těhotenstvím? :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Urcite mam vetsi zkusenosti tehotenstvim(u zen) nez ty..
Ale me slo spise oto Jirko, ze se tady casto vyjadrujes k tematum, kde je jasne, ze realne mas male, nebo zadne zkusenosti..
A muzes se 100x postavit na hlavu, ale realne zazite zkusenosti vzdycky jsou a budou o nekolik levlu vis, nez nazor udelany z docteni a predpokladu z gauce.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nejsi žena, tak nemůžeš mít víc zkušeností než já. A neustále zapomínáš na to, že nežiju v jeskyni, ale ve společnosti dalších lidí. Navíc jsem dohromady nic neřekl.

Člověk nemusí být mravenec, aby byl schopen popsat jejich chování.
Reagovat
Roger_Federer
Ja do tebe nejedu.
Nevim jestly nechapes, nebo nechces chapat?
Realne, nemuze mit clovek bez partnerky a deti, znajici souvislosti pouze z doslechu, vetsi zkusenosti nez kdokoliv kdo si tim prosel (vedle tehotne partnerky), a da se to aplykovat na spoustu situaci..Proto me docela casto akorad prekvapuje, jak jste schopni to rozebrat, "poradit", a tvrdit ze to je "pravda".
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já se nepřu o to, že zkušenost s vlastní těhotnou partnerkou je do jisté míry nezastupitelná. Ale to v žádném případě neznamená, že jsem v životě žádnou těhotnou ženu neviděl, neznal, nemluvil s ní. Kupodivu ano, fakt nežiju v jeskyni a lidi kolem mě mají děti. Rozhodně jsou dostatečné v tom směru, abych mohl s Frickem vést takovou debatu, jakou jsem vedl a upřímně řečeno si nemyslím, že by tvé zkušenosti v tomto směru do té debaty vnesly něco zásadně nového, jiného.
Reagovat
Roger_Federer
No me jde oto, aby ses nekdy zamyslel nad tim co pises.Velice casto to vypada, ze tem lidem vydis do hlavy a ze ze svych zivotnich zkusenostech jsi schopen rict"takto to bylo" takto to Petra myslela", takto to to myslel jeji treber, jeji partner"...atd.
Ty to nevis, my to nevime nikdo.Ale z tebe mam casto pocit, ze to co pised myslis zcela vazne a uvazujes tak, ze kdyz TY si to myslis, bylo to/bylo by to jiste tak(ty auty napr).Takto zde vedes diskuze o tenise, ale vpodstate i o "zivote"..Nevim jak jinym kdo to ctou, ale na me pusobis, jako bys tim chtel rict, "ja to vim nejlip", ja jim do toho vztahu vidim..
Proste tyto veci(vztahy) nejsou podle zadne sablony a nikdo znas nevi jaka je/byla zkutecnost jejich vztahu.
A myslim si, ze ty a Frick to jste schopni posoudit spatne.
Reagovat
smazaný uživatel
Do hlavy nikomu nevidím a netřeba polemizovat o tom, že občas kváknu nějakou blbost.
Na druhou stranu jsem spoustu věcí včetně vztahu Petra - Meidl odhadl celkem přesně.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, uznavam ze odhan vyvynu vztahu ti vysel.
Akorad ja myslim, ze natom vetsinou maji podil dva.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni se, cos napsal včera jako první příspěvek, a pak se taky zamysli...
Reagovat
misa
To chceš hodně :)
Reagovat
Roger_Federer
A nad cim?, nebo myslis, ze to nebylo rypnuti.?
Reagovat
smazaný uživatel
Dost hloupá poznámka na úrovni Fricka. A budeš školit iqeho...
Reagovat
slacker
Marne hledam nejaky tvuj prispevek k tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi neumíš číst.
Ale zájem mě potěšil, ne že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj příspěvek ze včerejška (10.16) vypovídá nejen o tom, že zápasíš s pravopisem a slovní zásobou...
Iqeho nechápu, že se s Frickem zahazuje v diskuzi, protože to, co tady Fricek opakovaně píše o Gábině, Petře a dalších, je dost nechutný.
Reagovat
Roger_Federer
To ze znecim zapasim je snad uz jasne kazdemu tady;)
Reagovat
MartinPa
Přátelé, všechno zde jsou pouze spekulace - ty pravé a nefalšované informace je třeba hledat v renomovaných a seriózních médiích, které mají zaručené a ověřené informace. Třeba zde http://www.expres.cz/petra-kvitova-a-radek-meidl-ddz-/celebrity.aspx?c=A160516_181117_dx-celebrity_kp
Stručně ze článku: Petra čekala dítě s Kotyzou, ale pro kariéru si ho nechala vzít - Kotyza se samozřejmě namíchl a ukončil spolupráci. Meidl se to nyní domákl a zhrzen dal Petře kopajdy, ehm tedy brusle. Jak snadné a jasné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
blixa
No konečně víme pravdu !!! :D :D
Reagovat
rusedski
Tak kde jsou ty tři tisíce příspěvků? :(
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/hotentoth/

Je se svou Dominou spokejný a s úlohou "holky na všechno" je asi spokojený.

Svou osobní kariéru tak nějak obětoval, asi...
Reagovat
Frick
Má to s tim jejim Petrem skutečně perspektivu?
Reagovat
Frick
Osobně mne to zprvu celkem překvapilo. Myslel jsem si, že by to "do třetice všeho dobrého" mohlo klapnout. Nejdříve 17-leté ucho, pak 35-letý sukničkář s anakondou v trenkách. A na třetí pokus normálně vypadající kluk, věkově blízký. Proč by si ho jako nemohla třeba i vzít. Snad probůh tenistky nejsou jeptišky, aby držely během kariéry celibát.

No ale jestli fakt chtěl mimi, tak důvody rozchodu začínají mít velice konkrétní rozměr. A upřímně je tedy docela vůl. Zrovna on jako profisportovec (byť "nižší" úrovně) by snad měl Petře rozumět v tom, že by nechtěla v 26-27 letech pověsit kariéru na hřebík. Byť je fakt, že kdyby se na jaře "plánovalo" na leden/únor 2017 s uvažovanym návratem v příšim Wimblu, tak by to třeba nebylo úplně pozdě a Petra by pak byla dozajista velice oblíbenou tváří okruhu a třeba by to pomohlo i její hře a hlavně hlavě. Vezměme si Katku Neumannovou nebo třeba Marie D. H., ze světa tenisu Kim. Byť samozřejmě by si asi tento závazek žádal úpravu a redukci programu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Petra šla na mateřskou, tak už by se na 99 % nevrátila. Ty tvoje časové odhady jsou dost mimo, že by se profi tenistka dala do nějaké konkurenceschopné formy čtvrt roku po porodu, to asi těžko, nakonec i té Kim to trvalo poměrně dlouho, než se vrátila (a naopak poměrně krátkou dobu na vrcholu vydržela).
Reagovat
Lunej..
Frick tomu vůbec nerozumí, za prvé nemá anakondu v kalhotech a za druhé je to jen a jen teoretik..
Reagovat
smazaný uživatel
Co si mám představit pod pojmem Anakonda v kalhotách?
Reagovat
Lunej..
Zeptej se autora výše, ten to tam zmiňuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jo takhle, to jsem nějak přehlíd. :-)
Reagovat
Frick
Tak Kim je trochu specifickej příklad. Ta se rozhodla k návratu až když byl prckovi 1 rok. A vítězné US Open byl její třetí turnaj po návratu.

Ono ve světě tenisu je těch příkladů jako šafránu, hlavně pokud jde o ty skutečně dobré hráčky.

Tak si člověk musí vzít za příklad jiné sporty. A u některých je vidět, že to jde.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kerri_Walsh_Jennings
Reagovat
smazaný uživatel
Kim je specifickej příklad v tom, že je/byla tenisovej talent od pánaboha, ty údery prostě měla v ruce, nemusela na ně dřít tolik, jako většina ostatních hráček. A v tom, že se vůbec vrátila, většina holek se nevrátí, protože to dost dobře nejde. Ale není specifická v čase návratu, ten byl ještě relativně brzký.

Srovnávat beachvolejbal se singlem v tenise je samozřejmě totální hovadina.
Reagovat
Frick
Ale kolik jich vůbec bylo, že by měly do 26-27 let dítě?

Tak snad porod neni nemoc.

Další věcí je samozřejmě to, že by děcku nevěnovalo tolik času.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomuješ si, že nejde jenom o porod, ale i o těch 9 měsíců před tím?

A ano, právě představa "nevěnovat dítěti tolik času" je pro většinu mamin naprosto nepřijatelná? Tím spíš, že tady se nebavíme o tom, že by ho nechala dvě hoďky odpoledne s chůvou nebo prarodiči, ale že by ho třeba neviděla 14 dní nebo tři týdny v kuse, protože cestování s malým děckem je s ohledem na jeho zdraví nerealizovatelné.

Nehledě na to, že něco takového vyžaduje absolutní spolupráci partnera/otce a eventuálně zbytku rodiny. Jinými slovy aby se Petra mohla vrátit, musel by se Radek vys.. na hokej a dělat tátu na plnej úvazek. A ať už to té Petře nalajnoval jakkoliv, jsem si celkem jistej, že tohle v jeho plánech nefigurovalo.
Reagovat
Frick
Jasně, to je samozřejmě další otázka. Spíš jsem chtěl říct, že těhotenství není něco, co by jí mělo fyzicky oddělat.

A o redukci programu už jsem psal. Byť samozřejmě údobim, kdy by se s malym neviděla několik týdnů, by se nevyhla.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že co by udělalo těhotenství konkrétně s Petrou by si netroufl odhadovat ani její gynekolog. A že těch možností je v intervalu od absolutně bezproblémového po těžce rizikové s pobytem ve špitále přehršel.

No ono těch pár týdnů je u mimina docela problém. A nejde jenom o to, že by ho neviděla, ale třeba i o kojení atp.
Reagovat
Frick
No, k otázce (u/na)kojení Petřinýho dítěte, který nemá, se už nějak nechci pouštět. :-D

Zkrátka jsou sporty, kde mateřství je na překážku méně (biatlon, běh na lyžích, oštěp) a jsou sporty, kde o hodně více (tenis).
Reagovat
smazaný uživatel
Já se v tom taky nechci moc pitvat, jenom jsem se ti snažil vysvětlit, že to není zas taková sranda jak si myslíš.

Že bys to snad konečně pochopil? :-)
Reagovat
Frick
Ale já vim, že to neni sranda. Ale prostě jsem nesouhlasil s myšlenkou, že by nynější případné těhotenství Petře muselo nutně zcela zničit kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to řekl asi takhle:

Nelze jednoznačně říct, že těhotenství a mateřství automaticky znamená konec kariéry profi tenistky, resp. její pokračování je teoreticky možné. Ovšem tak náročné, že jen velice zřídka viditelné, u top tenistek jsou v celé otevřené éře známy asi jen dvě hráčky, kterým se coby matkám podařilo dojít na vrchol (vyhrát GS). Vzhledem k těmto a dalším známým faktům lze prohlásit, že v případě Petry by to konec kariéry znamenalo takřka určitě.
Reagovat
Frick
Ano, ale kolik tenistek ve věku, který byl (v tu dobu) považován za "střední", to dítě vůbec mělo (a zároveň neměly nějaké chornické problémy s rukou, nohou, zády...), ony skoro ty příklady ani nejsou, aby si člověk mohl udělat nějaký statistický vzorek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kulový, statistický vzorek tvoří všechny aktivní hráčky za dané období. Že jen minimum z nich, pokud nějaká, splňuje tebou daná kritéria, je samo o sobě dost vypovídající.
Reagovat
Frick
To už slovíčkaření. Prostě příkladů špičkových tenistek (dejme tomu stabilních hráček TOP 50, který se podívaly ale i do TOP 25 - jako třeba Strýcová, Koukalová, Benešová atp. +/-), které se rozhodly přerušit kariéru kolem 25 let věku kvůli děcku je skutečně velice málo natolik, aby z toho šlo usuzovat, jak moc je návrat možný či nemožný...
Reagovat
smazaný uživatel
To není slovíčkaření, to je o tom, že nechceš pochopit, že už samotný fakt, že jich je málo, je důkazem toho, že je v takovém případě návrat těžký až skoro nemožný. Proto taky ty holky mateřství odkládají až po ukončení kariéry.
Reagovat
dadaft
http://img99.rajce.idnes.cz/d9903/6/6615/6615694_55ef9dd09f7e7f3fd02c202244ae8242/images/Kim2.jpg.h513.jpg.767.jpg?ver=2
Reagovat
dadaft
tím chci říct - ano, Kim to v ruce měla, ale to v dnešní době nestačí.

ta fotka myslím vcelku dobře dokumentuje, do jak brutální namakanosti se i po porodu dokázala dostat -- obzvlášť nohy jsou absolutní špička, silově už se není kam posunout,,,,,,,,,, hluboce smekám.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to stačí. Ale pomáhá to.
Reagovat
blixa
Tak jestli tomu dobře rozumím, Radek chtěl aby s tenisem švihla.

http://sport.lidovky.cz/konec-lasky-kvitova-se-pul-roku-po-zasnubach-rozesla-s-hokejistou-meidlem-152-/ostatni-sporty.aspx?c=A160516_091042_ln-sport-ostatni_atv
Reagovat
PetaM
Aspoň to snad zavře tlamu těm, kteří tvrdí, že pro Petru není tenis na prvním místě. Málokdo by se kvůli sportu rozešel s partnerem. Minimálně určitě ne ti, kteří jí tady pořád haní, že do toho nedává 100 %.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, asi tak.
Reagovat
lars
spis LN chteji upoutat "stavnatym" nadpisem
Reagovat
smazaný uživatel
A napadlo tě si ten článek taky rozkliknout? Vzhledem k jeho obsahu mi ten nadpis připadá naprosto v pořádku.
Reagovat
lars
Jak se rozklikava clanek ? :)
Reagovat
tommr
tak to jsem opravdu rád, že ho Petra poslala k čertu. Mě byl od začátku extrémně nesympatickej ... :(
Reagovat
Lunej..
A proč? Kdybys ho zažil osobně, změnil bys názor. Normální pohodovej mladej kluk. Jen si dovolil chodit s Petrou..
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je volnej, máš šanci. ;-)
Reagovat
Lunej..
Já? Já nehledám v mateřské školce :)
Reagovat
blixa
Ale babi ? Mladý maso, nic, jo ?
Reagovat
Lunej..
Nejsem ty, dědo... :)
Reagovat
blixa
Mě do toho netahej, jo ! :D
Reagovat
Lunej..
Tys psal o mladém mase, jelikož tady cintáš nad Mugu a Giorgi, proto tě zmiňuju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne? Já že o něm tak láskyplně mluvíš. :-)
Reagovat
Lunej..
a kde? že je to normální pohodovej kluk? Tak asi nevíš, co je to láskyplná mluva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že ho neznáš o nic víc než my ostatní, tedy pokud nám něco netajíš, mi to tak připadá. Ale třeba si jenom pod pojmem láskyplná mluva představuju něco jiného než ty. :-)
Reagovat
Lunej..
Neznám ho, jen jsem byla v jeho přítomnosti asi dvě hodiny a podle mluvy a chování mi přišel úplně normální. Ale myslím, že tobě nebude sympatický žádný mužský rod, který se bude kolem Petry ometat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já ho viděl akorát jednou na Fed Cupu a přišlo mi, že ho to tam moc neba, ale to se můžu mejlit, navíc jsem měl jiné zájmy než sledovat zrovna jeho. :-)
Reagovat
Lunej..
Asi tak, měl jsi jiné zájmy. :)Ale aspoň tam přišel, to se taky počítá :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. :-)
Reagovat
tommr
to že chodil s Petrou a chtěl si jí vzít by mi samozřejmě vůbec nevadilo pokud by jí podporoval. Velice mu ale zazlívám, že jí chtěl ukončit kariéru ...
Reagovat
Frick
Tak, tak. Tak ale snad jí měl za ty 2 roky poznat natolik, že něco takovýho by nemohl ani navrhnout.

No, těď nevim, kdo bude Radkovi kupovat drahé hračky. :-D

Třeba má ale nějakého hodného a bohatého strýčka v Západním Německu.
Reagovat
Haitik
Mashy oblečení na FO
https://pbs.twimg.com/media/CikQFu4XIAATWqB.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CikQG1vWgAE86e-.jpg

Obrovská škoda, že letos nehraje.. :-// :-( Hrála by v černém a to znamená, že by brala titul.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm... :(
Reagovat
Haitik
Ale stejnak teď zajela do Paříže.. :D Asi jsi viděl na jejím Instagramu ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až teď jsem to viděl. :D Minulý týden zase zajela do Říma... Doufám, že se vrátí aspoň ještě letos. Bez ní očekávám, že pro mě RG skončí hodně brzy... :(
Reagovat
Haitik
Ona byla v Římě? :D :-o
Já letos FO asi vynechám, kouknu jen občas na některý zápas, jinak ne.. Se budu učit na ústní.. :D
No ten tvůj tým je celkem v rozkladu no.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo nebyla? :D Asi mě zmátl tenhle tweet... :)
https://twitter.com/MariaSharapova/status/730120007342907392

No jo. Vika laboruje se zády, Ana z formy, Caro zraněná, Donna totálně z formy. Jenom Monča a Katka teď hrajou celkem dobře, jenže ty už v prvním týdnu určitě narazí na nějakou těžkou soupeřku. Takže asi jediná naděje je, že se Vika dá do kupy... Jinak bych se taky měl učit. :D
Reagovat
Haitik
No myslím, že to tě zmátlo.. V Římě nebyla.. :D

No, já myslím, že Caro a Ana se s turnajem loučit hodně brzo.. Já nejvíc šancí z tvého týmu dávám Monče, když teda pominu Viku.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
U Any taky hodně záleží na losu. Loni na tom nebyla o moc líp, ale měla trochu štěstí a nakonec postoupila do semifinále... Letos budu rád i za osmifinále, ale záleží na tom, koho Ana dostane. Hlavně nesmí hned na začátek chytnout nějakou neoblíbenou soupeřku...
Reagovat
misa
Lucku ani Karolínu dostat nemůže, takže z této strany nebezpečí nehrozí :)
Reagovat
misa
Vika ... odstoupí se zraněním před 2. kolem
Ana ... prohraje ve 2. kole
Caro ... prohraje v 1. kole a Kotyza půjde

Ale Monica Puig by mohla dojít daleko, záleží na losu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza určitě nepůjde, vždyť spolu sotva začali... Jinak to ostatní se bohužel může stát. :(
Reagovat
lars
Proc by nemel Kozyta jit s Caro do hotelu ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Kotyza se vrátí k Petře, až se provalí, že za rozchodem s Meidlem je Franta Čermák. Fulnekova slova se nakonec naplní - nejdřív měl pravdu iqe, brzy i Fulnek, nevidím to s budoucností světa dobře :(
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CU70S7wWUAE8xxt.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ty máš bujnou fantazii. :-)
Reagovat
misa
Myslel jsem, že ji firma Nike vyhodila...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, pozastavili s ní spolupráci.
Reagovat
Haitik
Ale šéf Nike později prohlásil, že až proces skončí, že nevidí problém, že by s ní obnovili smlouvu.. Myslím, že i uvedl atleta z USA, který byl už 2x potrestán za doping a stále ho podporují.. Teď mi vypadlo jméno.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Justin Gatlin
Reagovat
misa
I když skončí zákazem na dva roky?
Reagovat
Haitik
Tak to nevím, ale teď jsem si našel na netu, že Gatlin vyfasoval i 4 roky za doping.. :D A pořád ho sponzorují..

A upřímně, nemyslím si, že vyfasuje 2 roky.. Dostane zákaz tak na rok.. víc ne
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne. Gatlin měl pauzu 4 roky a u něj šlo o závažnější doping (nebyly pochybnosti jako u Marie). Navíc její fanoušci stojí v 99 % pořád za ní, takže když si bude po dobu pauzy udržovat svou marketingovou hodnotu (a to ona bude), tak i po návratu bude Máša pro sponzory zlatý důl.
Reagovat
lars
jeji market. hodnota jiz klesla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba proto, že v jejím případě by zákaz na dva roky nejspíš znamenal konec kariéry.

A nejsem si jistý, jestli Gatlin náhodou nedostal jenom dva roky, protože zpřísnění trestů na maximálně 4 roky proběhlo teprve celkem nedávno. A za druhé chycení se běžně dává doživotní distanc.
Reagovat
Haitik
Ale to jí bude 31, to by to ještě mohla zkusit.. :-))

No čerpal jsem z Wikipedie, což je teda zdroj jak Brno.. :D

Citace "Poprvé měl Justin Gatlin pozitivní dopingový test na amfetamin v roce 2001 na juniorském mistrovství USA, což ho stálo rok závodění. Mezinárodní asociace atletických federací (IAAF) mu nakonec ještě v roce 2001 zrušila dvouletý trest, neboť zakázanou látku obsahoval lék, který užíval 10 let. Již tehdy byl varován, že v případě dalšího provinění může přijít doživotní zákaz startu.V dubnu roku 2006 pak byl pozitivně testován na testosteron po štafetovém závodě v Lawrence. Antidopingová agentura případ uzavřela 22. srpna 2006, Gatlinovi byl anulován světový rekord 9,77 s a jeho činnost pozastavena na 4 roky. Šlo o jeden z největších dopingových skandálů poslední doby.

Takže i když byl varován, že příště dostane doživotní zákaz, tak prdlajs.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to tak, 1. trest mu snížili, protože uznali obvyklou výmluvu, že zakázaná látka byla v předepsaném léku. Když zobal podruhé, tak mu hrozil life ban, ale jeho právníci to ukecali na 4 roky, protože 1. provinění bylo "nedbalostní". A USADA tehdy necítila potřebu z něj dělat superzloducha jako později z Armstronga, tak se s tím spokojili. Myslím ale, že asi nikdo moc nepočítal s tím, že se ještě dokáže vrátit a být prakticky největším konkurentem Bolta, spíš doufali v konec kariéry. Vím, že byly i protesty proti jeho účasti na OH.

lars: Jestli její marketingová hodnota klesla, tak to nebude nic dramatického. Může to být i naopak, fanoušci v ní mohou vidět mučednici a na její podporu víc kupovat její zboží (nejen ty předražené bonbony). Myslím, že většina sponzorů se k ní po (případném) návratu k tenisu vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Haitik, Ptákoslav: no vidíte to, to jsem ani nevěděl.
Reagovat
misa
I kdyby dostala rok, tak si její účast v kvalifikacích nebo ITF nedovedu moc představit. A volnýma kartama by měli organizátoři šetřit, problémy si způsobila sama. Když už, tak nějakou wc na turnaj ITF s dotací 10 000 USD :-))
Reagovat
Haitik
Tak já si myslím, že naopak se jí WC od organizátorů budou jen hrnout.. :D Pořád je to strašné lákadlo a její první turnaj po návratu určitě strhne velkou pozornost.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád je to velká hvězda a na Internationalu, možná i nejnižším Premieru, rozhodně nějakou tu divošku dostane, protože pro takový turnaj by její účast byla reklama jak blázen. A třeba udělá montymu radost a přihlásí se do Prahy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by šlo. :D Ale jinak souhlasím s Haitikem, že Masha po návratu paběrkovat nebude. Takže ta Praha asi neklapne... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na tom, kdy se vrátí. Když dostane "volno" do konce sezony, což je podle mě ještě optimistická varianta, tak bude začínat s nulou a nebude mít zrovna moc na výběr. Počet WC je omezenej..
Reagovat
lars
ono staci WC na GS , PM na kterych muze ziskat dost bodu
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak přesně je to s WC na GS, ale normálně na okruhu platí, že má nárok na 3 WC do hlavní soutěže a 3 do kvalifikace. Což není zas tak moc a vpodstatě by musela všechny proměnit alespoň v ČF, aby se přiblížila hranici první stovky. Což bych po tak dlouhé pauze ani u tak kvalitní hráčky, jakou je ona, nepovažoval za samozřejmost, zvlášť když by hned do prvního kola mohla schytat někoho ze špičky.
Reagovat
darek.vrana
Tak si koupila tričko Nike, no;-)
Reagovat
Jabadu
Je zrozena pro Wimbledon, ne pro "hokejku" nebo "kopačku"!

"Město vidím veliké, jehož sláva hvězd se dotýká. Tam v lese je místo, třicet honů odtud vzdálí, zelenými pastvinami Wimbledon je obíhá. Tam když přijdete, najdete dívku, an tesá do kulimíče žlutého. Budeť jí čest a chvála a bude slovutno světu. ...?
:-)
Reagovat
tommr
už je venku i los žen:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/draws/index.html?event=PS

z našich se v kvaldě představí celkem 8 hráček: Siniaková (6), Koukalová (22), Cetkovská, Hradecká, Smitková, Hlaváčková, Martincová a Štefková. Nejtěžší los má Tereza Martincová, která narazí už v prvním kole na nasazenou jedničku Chirico ...
Kvalifikaci nebude hrát překvapivě Bára Krejčíková, která se zřejmě rozhodla radši pokračovat v Norimberku i když má proti Vinciový jen malý šance ...
Reagovat
rusedski
Pro tebe a pro Fricka, kterej už se určitě zase chystá psát jak je Bára blbá:

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2016.pdf

(strana 43)

Fakt nejde si z toho dělat holubník - nenastoupit do jednoho turnaje a odjet na jinej, pokud k tomu nejsou lékařský důvody.

Bára možná chtěla prohrát v kvaldě s Lu, jenže se jí to nepovedlo, protože soupeřka na RG mířila taky :)
Reagovat
tommr
já s tím žádný problémy nemám - naopak si myslím, že je to takhle pro Báru lepší. Za kvaldu v Norimberku už získala nějaký body a úplně bez šance není ani proti Vinciový, která už může bejt duchem na FO. A nikde není psáno, že by v kvaldě na FO Bára uspěla ... :)
Reagovat
misa
Petra Cetkovská letos ještě nevyhrála set. Uvidíme, jestli se jí to podaří v Paříži.
Reagovat
tommr
Petra dostala na úvod Kristinu Kucovou což je docela těžká soupeřka. Kdyby byla Petra zdravá a v normální turnajový zátěži tak bych jí viděl jako jasnou favoritku, ale v jejím současným stavu to bude spíš naopak ... :)
Reagovat
misa
Asi poslední účast v Paříži.
Reagovat
tommr
Klára Koukalová se bude nejspíš taky loučit ... :(
Reagovat
misa
Určitě, jedna generace se loučí.
Reagovat
sprchon
Ale mohla by ještě dát ten zápas na USO. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý šok na závěr kariéry by byl klepnout v 1. kole USO Serenu. To by bylo na ocenění za největší trolling v tenisové historii.
Reagovat
tommr
jj to by byl opravdu stylovej závěr kariéry. I když kdo ví jestli by pak Klára nechtěla dál pokračovat ... :)
Reagovat
sprchon
Podle mě ne, Flavia už pak nejela ani na TM. U Kláry to vidím podobně. ;)
Reagovat
misa
Jela na TM a dokonce vyhrála jeden zápas.
http://www.tenisportal.cz/hrac/pennetta/?annual=2015
Reagovat
sprchon
A jo, ale vím, že nejdřív nechtěla... Stejně si ale myslím, že se Klára na TM vykašle.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale chtěla.

Jinak Klára a TM? Jak by se tam asi dostala (když si odmyslím variantu, že by si koupila vstupenku)? :-)
Reagovat
misa
Letos to vypadá, že každá česká singlistka se zúčastní jedině jako divačka.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím bohužel ano. Ale ještě není všem dnům konec. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych jí to. Ale nejsem si jistý, jestli se na US Open vůbec ještě vejde..
Reagovat
Lunej..
mi podle oblečení diváků hodně připomíná nedávnou Stromovku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuální informace: 'složitá' Petra dala přednost podobně 'složitému' iqemu. Psychologický princip podobnosti při výběru partnera tak tentokrát zvítězil
Reagovat
Jabadu
vykřikla doňa Isabella Maria Theres Buňuella Rodríguez Casandra Flora García Martínez López el Ihuerta.
"Kdo to řekne Jorgemu?!!"
"Pepinda bude nejvhodnější."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
"José nepřijel!"
"Cože, ten hajzl?"
:-)
Reagovat
PetaM
!
Reagovat
horska.kraslice
Rozchod mě nepřekvapil. Hned na začátku se mně ten vztah zdál asymetrický. Světová sportovkyně a v podstatě nijak výrazný sportovec, to je zaděláno na problémy. A když ji tak brzy požádal o ruku, tak mně to připadalo, že si jí není jistý, tak si ji chce pojistit.
Reagovat
peggy
Myslim,ze pro slecnu Kvitovou neni tenis to prvni,ale je to jeji soukromi.At nedava na verejnost kdo je zrovna v jeji posteli a radeji hraje.
Reagovat
PetaM
Myslíš, ale myslíš úplně blbě.

Kdyby pro ní nebyl tenis na prvním místě, tak by jí vztahy naopak vycházely. Takhle tenisu dává vše, partnerovi to vadí a proto se rozchází.
Reagovat
SubOptikT
Zatím jen 124 komentů ... šoupnu tady taky jeden, aby řeč nestála.
Reagovat
Hector21
zvyšuji o další 1 comment, ale zatím slabota slabota...
Reagovat
SubOptikT
Tak já taky. Snad se ostatní přidají.
Reagovat
smazaný uživatel
pohledu je to asi takto.Kdo je zrovna v ložnici Petry ,její osobní věc a všem ostatním do toho nic není..
Reagovat
slacker
at tam ma koho chce ale at si udela poradek v hlave a potvrdi narysovany odud v podobe dloholete dominatani jednicky :-D. Kdyby plnila plan jak ma nikdo by se az na par vyjimkek v tom prilis nestoural, ale ona NEPLNI.
Reagovat
Fandina
Jak můžeš vědět, jaký má plán?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejseš na stranickým sjezdu, soudruhu. :-P
Reagovat
tommr
a svým způsobem to docela vítám. Aspon se Petra bude plně věnovat tenisu a nebude se zbytečně rozptylovat. Na založení vlastní rodiny bude mít dostatek času až skončí kariéru ... :)
Reagovat
Fandina
Také doufám, že je to především zpráva, že upřednostňuje tenis a je možné, že se ještě dočkáme velkých úspěchů.
Reagovat
freeteepek
A jste si jistí, že je sama?
Reagovat
Fandina
To nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsme. Ale je to nejpravděpodobnějš varianta.
Reagovat
Lunej..
Je super, jak tu někteří vědí, co je pro Petru nejlepší, s kým má nebo nemá chodit atd. Chudák holka. Já ji naopak přeju co nejvíc lásky a šťastných chvil s někým blizkym. A i těm tady, co nějak zapomněli, co to vlastně znamená.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
S Meidlem se rozešla před 14 dny. Myslíš, že už si stihla najít náhradu?
Reagovat
slacker
zapomnen, ty nejsi ani v poradi
Reagovat
Fandina
V životě to chodí tak, že někdy aniž chceš, máš partnera, tak potkáš někoho lepšího. A nehledáš ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to není možné, ale proč to a priorně předpokládat.
Reagovat
Fandina
Jsou dvě varianty rozchodů, buď chceš být sám nebo máš někoho jiného. Nic jiného neexistuje.
Reagovat
blixa
Co třeba varianta že nechceš být sám, nemáš nikoho jiného ale ten druhý tě neskonale sere ? ;-) Nebo ti ubližuje ?
Reagovat
Fandina
To ale není případ rozchodů.
Reagovat
Lunej..
No tak proto se rozejdes abys.byl sám a ne s někým, kdo tě sere nebo ti ubližuje. Tak ty bys nám mohl.vyprávět ne?:-):-)
Reagovat
blixa
Jo tak zvědavá ?! Nene, nic, pěkně si počkej na můj brožovaný životopis :D
Reagovat
a.magerova
Proč Tvůj, spíš by mě zajímaly postřehy Tvých žen... :-P
Reagovat
blixa
Dobrá, až něco vydají, dám ti vědět ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Jaképak s tím cavyky, dej mi na ně tel. čísla, věřím, že si poplkáme... :-)))
Reagovat
blixa
To věřím !!! Nic !!! :D
Reagovat
Lunej..
myslím, že žádné paměti se psát nemusí, já osobně mám na tebe tak jasný názor za tu dobu, co sem chodím, že ani telefonní čísla tvých žen nepotřebuju :D
Reagovat
blixa
No to jsem rád, že aspoň někdo má o mě zcela jasno ! :D
Reagovat
a.magerova
LAKOTO !!!
Reagovat
blixa
Jo ! Sami máme málo ! :D
Reagovat
a.magerova
A znáš toto:

Přestože máme málo,
spolu nám nic nechybí !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že je ještě třetí varianta - prostě to se současným partnerem neklape.
Reagovat
Fandina
Tím myslím, že je radši sám.
Reagovat
peggy
Ne!
Reagovat
vrabejka
Ještě že tak. Radek si zaslouží někoho lepšího než laiblní ženskou v soukromí.
Reagovat
slacker
a Petra si zaslouzi lepsi fanousky nez je labilni IQe
Reagovat
PetaM
Věřím, že jí osobně znáš nejlépe. Snad i lépe, než rodiče nebo přátelé. Jakože super. Neslyšel jsi od ní ani "dobrý den", ale už víš, jaká je v soukromí :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Počujte,

Tá Kvitová je nejaká divná asi v súkromí, či?..
Reagovat
Fandina
Proč? Mě kdyby někdo pořádal o ruku a myslela jsem si, že je to správně, také řeknu ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno..Ale celkovo, aj vzhladom na jej byvale vztahy a výbery partnerov mi príde akási nevyrovnaná...Myslim, ze jej buduci manzel to s nou nebude mat jednoduche.
Reagovat
smazaný uživatel
u tebe bych se nedivil, kdybys řekla ano, protože tebe nikdo nikdy o nic nepožádá, natož o ruku
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško, ja mám už tieto veci za sebou..Ziadal som ja a dostal som "áno"..
Reagovat
blixa
Tvl. ukaž mi babu, s kterou to její budoucí manžel bude mít jednoduché ! :D :D Tuším že poslední taková zemřela v roce 1426 ;-) :D
Reagovat
Fandina
proč, můj manžel je spokojený, čtyřicet let manželství, ještě se mě nezbavil
Reagovat
a.magerova
No... hlavně, že s vámi je ráj na zemi.... ;-)
Reagovat
blixa
No z opačného pohledu je to určitě podobný :D
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, to je pravda kamarát..
Reagovat
a.magerova
Že to řeknu matce Tvé dcery?!!! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Řekni :)

Ona to sama vie..:)
Reagovat
a.magerova
Bo my baby víme vše... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Viete vsetko..A to co neviete si domyslíte..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Za tohle mě asi ukamenujou, ale ...jak bys v takovém případě hodnotil Šafi?
Reagovat
misa
Vztahy tenistek většinou nemají budoucnost. Nepomlouvej zase Šafinku!
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já nikoho nepomlouvám.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek už si brousí zuby, prase jedno chlupatý, na tohle čekal...
Reagovat
mayday
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kvěš měl pravdu, bylo to od nich nesmyslně unáhlené. Příště už snad Petra na jeho rady dá.
Reagovat
Soptik
Petra toho už prostřídala, že by měla jít vydělávat na E 55, zklamala mě jako už dřív Berdych :-/
Reagovat
smazaný uživatel
si snad může chdoit s kým chce, a proč by to táhla dál, když cítí, že to není to pravé, málokdy se člověk hned trefí, lepší je to prozkoušet
Reagovat
a.magerova
A někdy to prostě netrefí ani kdyby co... kámoška má 3 děti (odstupy plus mínus 7 let) s třemi muži, teď je sama.... a přitom to žádná děvka není.... :-/
Reagovat
freeteepek
Kámoš má 5 dětí s jednou ženou, která mu jednoho dne řekla, že už jí nerozumí...
Reagovat
smazaný uživatel
není to prostě jednoduché, ale občas se to někomu daří :) i když v poslední době mám pocit, že to je jeden rozvod za druhým.
Reagovat
blixa
No je no. Je to divný ? Není. Z velké míry zmizela ekonomická potřeba zachovat manželství, zejména v městech pak velká nabídka nových potenciálních partnerů, náboženství je slabé, co s tím naděláš. Lepší už to nebude. A otázkou i je, co je vlastně lepší.
Reagovat
misa
Za dvacet, třicet let bude náboženství nesmírně silné ... ale trochu jiné než kdysi :(
Reagovat
blixa
Noooo ... tak úplně jednoduchý to není a nebude ... ale to by bylo na dlouho ..
Reagovat
smazaný uživatel
já se k tomu nestavím kriticky, upřímně mi ta představa tradiční rodiny a celoživotního svazku připadá jako dost náročná na to, aby jí člověk dostál, spíš si představuji, že se jeden z manželů v padesáti probudí a zjistí, že co vlastně, tak si postavili domeček, vychovali děti, koupili ledničku a co dál. Zase když se ti lidé opravdu milují... jenže i ta láska je vrtkavá, může se ztratit při opakovaných debatách o špinavých ponožkách nebo neutřeném nádobí, ve všem tom možném stereotypu.
Reagovat
Fandina
Asi jsem tedy výjimka. Jsem vdaná čtyřicet let a bylo určitě několik krizí, partnerských, ale nějak to přešumělo. Ale je možné, že třeba ještě nějaká přijde a neustojím ji teď, i když je mi šedesát a něco se změní. Fakterm je, že zatím se mi nestalo, abych chtěla manžela vyměnit za někoho jiného. Kdyby se mi to stalo, určitě bych to udělala.
Reagovat
freeteepek
Já myslím, že zatím bude Franta Čermák. Holka potřebuje mít partnera po boku. A to je u takové tenistky problém, pokud on se nemůže přizpůsobit.
Reagovat
Lunej..
To je zase moralistický koment.. kdoví, kolik toho prostřídal nebo možná bohužel neprostřídal Soptik :)
Reagovat
smazaný uživatel
Franta má rodinu, tak snad má - respektive oba mají - rozum.
Reagovat
PetaM
Jasně no, kluci v pubertě střídají holky jak na běžícím pásu, ale děvkaři to nejsou. To se jim říká děsní borci.
Reagovat
freeteepek
Snad se z toho Petra nějak nehroutí:-( Rád bych, aby se alespoň v top 20 letos udržela.
Pro někoho to ovšem mohou být zprávy dobré. Tak úspěšných, bohatých, a krásných svobodných děvčat v ČR moc není! Já ovšem čekám, až se rozejde s přítelem Karolína:-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, že to vím, ale s Karolínou se hned tak nerozejdem :)
Reagovat
a.magerova
A co Lucka, už to máte srovnaný?
Reagovat
Fandina
To jsou věci. Tak ať se daří Peti. Zasnoubená nezasnoubená, přeji vše nej.
Reagovat
misa
v Madridu:
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Petra+Kvitova+Mutua+Madrid+Open+Day+Four+DlC0nAZk4gHx.jpg

v Římě:
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Petra+Kvitova+Internazionali+BNL+ Italia+2016+NmJJExSogAXx.jpg
(smazat mezeru za BNL+, prý je povoleno jen slovo o 60 znacích)

Takže nevím, o jakém prstýnku je řeč. Nějaký (je to ten snubní?) měla na obou turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Prstýnek nosila i před zásnubama..
Reagovat
misa
Dobře, teď máš zase šanci :)
Reagovat
mayday
Že Petru brousí ten novej kouč...:-)
Reagovat
pokrytec
Aby zvýšil Petřinu výkonnost, tak udělá cokoliv. I když asi nemá tak šikovný jazyk jako Kotyza...
Reagovat
Roger_Federer
Zato ale stejme muzou ti rozhodci.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
slacker
Tohle bylo pres caru
Reagovat
24tomas
tak myslím, že se mu ulevilo
Reagovat
Roger_Federer
Hold Petra to ma rada., rika se to.
Reagovat
a.magerova
TO měla ráda i Bartošová a jak dopadla s chlapy i životem....
Reagovat
Roger_Federer
Tak asi nebude uplne nahoda ze holka ma za 3roky uz 3 zivotniho partnera..
Reagovat
George_Renel
Životního asi ne...
Reagovat
PetaM
V tomhle věku jsou snad všechny lásky životní. Nebo si to lidé aspoň myslí.

Nejvíce jsou statusy holek, kterým je 12 a rozejdou se s přítelem. Statusy typu: "Byl celý můj život." jsou trochu úsměvné.
Reagovat
pokrytec
Jen ať si holka užívá, dokud je mladá!
Reagovat
a.magerova
Mě vždy pobalilo vyjádření. "Sedmnáctiletá životem zklamaná.".... co budou psát až jim bude sedmdesát...
Reagovat
PetaM
V 70? Myslíš, že takového věku se dožijou? :D Já ještě studuju a když vidím, v kolika zřejmě půjdu do důchodu ... Nečekám, že bych se ho dožil :D
Reagovat
a.magerova
No, ale to jsou dvě různé veličiny.... 70 se zřejmě dožiješ, důchodu nikoli... ;-)
Reagovat
PetaM
No, v téhle chvíli si 70 let neumím absolutně představit :D Takže to vidím trochu jinak, ale to se změní. Snad.
Reagovat
a.magerova
Poptej se Fandiny.... ;-)
Reagovat
Fandina
Já si také nedovedla představit, že mi bude 50 a už je mi 60. Takže jsem ráda a už nic neřeším.
Reagovat
a.magerova
To víš, ceeelebrity.... to je jiná morálka.... :-)))
Karel Gott desetiletí tvrdil, že aby mohl zpívat zamilované písně, tak musí být permanentně zamilován a to jaksi s jednou ženou po boku nelze.... třeba i Petra potřebuje NĚJAKÉ NĚCO - JAKOŽE FURT NOVÉ... ;-)
Reagovat
Lunej..
Co ty bys za ně dal co? Opět debi.ní koment tobě vlastní. Skoro všichni víme, jaký ty jsi krasavec.
Reagovat
Lunej..
sorry, mělo to být pod tím inteligentem.
Reagovat
kada.tom
No, v Madridu i v Římě nevypadala, že by byla nějak na dně, takže jí to asi zase tak nevzalo :-)

Tak hlavně ať se daří v tenise :-)
Reagovat
PetaM
Nepotřebuju z toho mít škodolibou radost. Na druhou stranu se to asi trochu dalo čekat, šlo to příliš rychle a to málokdy vydrží. Neřeknu, kdyby měli normální práci, ale práce tenistky a práce hokejisty opravdu není normální práce :D Hlavně teda z pohledu Petry, která skoro každý týden je někde jinde. To vydrží jen skutečný chlap. :D :D No, takže zase chvíli nic nečekám, protože než se Petra vzpamatuje z rozchodu ... No, bude to trvat :) Aspoň příští rok nebude nic obhajovat :D
Reagovat
Lunej..
Přesně, lepší dříve než později :) Oba vytížení, v luftu, to by Petra musela být kluka, který by s ní všude jezdil, jako to dělá Ester u Toma :)
Reagovat
PetaM
Tak tak, ale to by málokterý chlap unesl, že ho živí žena, na to někteří pánové mají příliš velké EGO.
Reagovat
a.magerova
A tak, to že ho živí žena, to už teď asi není takový problém, ale to, že je jen ten od té Kvitové, to bude větší problém...

Si vzpomínám, že Milan Lasica kdysi říkal, že ho kdesi v cizině oslovovali jako Mr Vasaryova... :-))
Reagovat
Fandina
To říkal, ale bylo zřejmě v dobách, kdy ona byla velvyslankyní v Rakousku a on tam nebyl známý herec. Jinak si nemyslím, že by mu tak někdo říkal. Přece jenom je to pan herec.
Reagovat
a.magerova
Aspoň vidíš, že píšu jen a jen pravdu.
Reagovat
Fandina
Ve všem ji nemluvíš.
Reagovat
a.magerova
Prostě píšu pravdu a tím končím, pa.
Reagovat
slacker
Nebud drzy kdyz se bavi dospeli
Reagovat
freeteepek
Z logiky také vyplývá, že žena obvykle přebírá příjmení manžela. Jeho neznali, tak si mysleli, že se jmenuje jako ona...Proč by v cizině měli znát nějakého, byť slavného, československého herce?
Reagovat
Fandina
To je také jedna z možností, že si mysleli, že mají společné příjmení.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně se přiznám že jsem rád na jednu stranu je to pro tu Petru smutný ale pro mně jako fandu Petry je to velmi dobrá zpráva protože víme jak Petra hraje po rozchodu a potom kdyz je sama . Ma nadeje nato ze Petra letos vyhraje Wimbledon se zvysila i kdyz ja uz si to myslim od zacatku roku. Peti prosim ted nikoho nehledej mas nato jeste cas.
Reagovat
A.R.R.
Není Porsche, není svatba :-)
Reagovat
SubOptikT
Ten Čermák ale musí být charismatik ;-)
Reagovat
mac.hall
To jsi zřejmě trefil hřebíček na hlavičku. Nedávno , když jsem ho viděl při jednom TV přenosu, tak jsem si říkal , že to je opravdu frajer a sympaťák. Ihned mě napadlo , co to udělá s Petruškou při jejím vřelém vztahu k pánům. No a výsledek je tady. Co bude asi dál ?
Reagovat
SubOptikT
Tak možností moc není ... buď jí to prospěje a zlepší se, nebo půjde tenis stranou a pofrčí pořád dolů ... ten rozchod určitě není samosebou. Holt Čermák je s ní teď pořád a to hokejka asi nebyla ... :-)
Reagovat
rusedski
http://www.tkspartapraha.cz/pic/vecer_mistru_2012/A_PAL_00129689.jpg

Čermák má ale rodinu (btw. to děcko mu není vůbec podobný, snad zase "neúřadoval" Berďa :/...)
Reagovat
Fandina
Ale očička má kulaté, jako tatínek, i když jinou barvu.
Reagovat
bIbec
může za to Markéta Vondroušová. Teda polde téhle fotky z Blesku to tak vypadá.

http://img.blesk.cz/img/2/full/2709040_.jpg
Reagovat
aligo
Je to smutný, ale snad se zase začne plně věnovat tenisu..
Reagovat
panzer.dragon
nezbejvá než začít chodit s ferrerem a udělat společnej návrat do top 10
Reagovat
bIbec
poprvé mě to napadlo před Stuttgartem, kam odjela staršně brzy na její poměry. Petra prostě není ten typ hráčky, co spěchá na turnaje. Cení si svého času s blízkými lidmi a to třeba i na úkor přípravy přímo na místě.

Teda nemyslím si, že je to špatně. Pokud to tak hráčka cítí, tak jí pár dní navíc nepomůžou, když stejnak strádá v ohledu toho soukromého života.
Reagovat
Frick
Třeba není na věšáky, no...
Reagovat
Mantra
:-)
Reagovat
Frick
V opačném případě jsme tu banda neschopnejch nymandů.
Reagovat
smazaný uživatel
3000 je ještě málo :D
Reagovat
bIbec
bez iqeho a Fandiny bez šance. Bez nich by to podle mě nedalo ani těch 300 komentů .-)
Reagovat
A.R.R.
Neboj, on Jirka přijde a bude se tetelit, že to říkal :-D
Reagovat
George_Renel
A bude mít pravdu .
Reagovat
Fandina
Jako jediný.
Reagovat
bIbec
myslíš? Jakože je zde Jirka jediný realista a všichni ostatní byli přesvědčení o její kosmírné lásce až za hrob?
Tyhle věci se stávají. Já bych řekl, že spíš Jirka byl jeden z mála, který ten vztah předem odsoudil k záhubě.. je to věc etiky.
Klidně říkám, že pokud si najde za nějakou dobu někoho, tak ten vztah nevydrží.. a budu mít téměř určitě pravdu. Ale proč bych to psal? V ten moment je to tak nějak neslušné.. a moc se to nehodí.
Reagovat
blixa
+1
Přesně tak. Nikdo normální nebude o něčem takovém spekulovat.
Reagovat
misa
Jirka by rád každý vztah Petry odsoudil k záhubě :) Vztahy tenistek většinou ale nemají žádný smysl.
Reagovat
Fandina
Jako jediný říkal, že je to brzy. A nelíbilo se mu to. Jinak samozřejmě, slušností je popřát druhému vše nej, ja to každého věc s kým se zasnubuje.
Reagovat
PetaM
Tak to snad každý soudný jedinec věděl, že je to brzy, jen nebylo třeba to psát :D
Reagovat
Fandina
Já jsem si to například nemyslela, že je to brzy, chodili spolu rok a půl, podle mě to je přiměřená doba.
Reagovat
PetaM
No, možná u "normální párů", kteří spolu tráví každý den :) U nich, jako u sportovců, to bylo rychlé. Ale říkal jsem si, že jim to třeba vydrží - láska na první pohled a tak. Třeba by i vydrželo, kdyby Petra nebyla tenistka a nelétala po světě. Ale jak můžeme názorně vidět, tenis je u ní na první místě. A to jí lidé pořád vyčítají, že není.
Reagovat
Fandina
Faktem je, že i on má svou kariéru. Tak uvidíme, jak se to s Petrou dál vyvine.
Reagovat
a.magerova
Třeba si najde babu a bude jim to fungovat do konce žití... ;-)
Reagovat
Lunej..
Myslím, že Jirkovi budou fandit všichni, kteří s Petrou budou chodit, vadil mu Radek, vadil mu další Radek atd. Místo, aby někomu, koho miluje, přál to nej.., tak je přesný opak, fanatik, který by chtěl dotyčnou jen pro sebe. Nic ve zlém, není jediný.. :)
Reagovat
blixa
Kdo ? Petra ? No .. a proč ne, že ;-)
Reagovat
Lunej..
sorry, vadit mělo být.. :D
Reagovat
a.magerova
Mám ve svém okolí dvě ženy-matky, které odešly od manžela k přítelkyni a nemůžou si to vynachválit.... prostě ŽIVOT.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem si myslel. Místo abyste uznali, že iqe měl zas jednou pravdu, snažíte se to okecat.
Reagovat
slacker
nebud drzy kdyz se bavi dospeli
Reagovat
Lunej..
Prosímtě, jaká pravda? Ty to říkáš u každého jejího partnera, tak co bych okecávala. Lidé se v BĚŽNÉM životě rozcházejí víš. A hlavně normální člověk s průměrným IQ ví, že mu do toho nic není, co dělají ostatní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem pravdu? Měl.
Reagovat
slacker
Ma Lunej pravdu? Ma
Reagovat
misa
... ale zase u profesionálních tenistek je zájem fanoušků o jejich vztahy normální. Většinou jim ovlivňují jejich výsledky. Třeba Azarenka měla po rozchodu deprese, Lucce Šafářové nepřímo zničil její předchozí párměsíční vztah zbytek loňské sezony, o letošní ani nemluvím...
Reagovat
LukasH
Jde o komentare, ktery jsi k tomu tenkrat mel. Sedet na zadku a radit je strasne jednoduchy. Zkusenost je neprenosna. To zasnoubeni bylo spis vyjadreni toho, ze si tenkrat mysleli, ze se skutecne chteji vzit. Citili to tak. Petre to treba dalo tu urcitou zkusenost. Rady jsou v tomhle pripade k nicemu
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že to Petře určitě dalo svou zkušenost. Jaké to je být zasnoubená. Přece jenom, to se musí prožít. Jinak to nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tehdy napsal v podstatě totéž, co k tomu napsal PetaM dneska. Akorát já byl tehdy za hlupáka, on je dneska za toho, kdo to dobře zanalyzoval.
Reagovat
slacker
Ne, ty jsi za hlupaka i dneska
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že spíš šlo o to, že když se někdo zasnubuje, tak se mu přeje všechno dobré a tys to neudělal. Asi šlo spíš o formu toho vyjádření než o fakt, že se mohou rozejít. To je samozřejmě vždycky možné, jako se mohou znovu dát dohromady. Pořád je tu x možností.
Spíš šlo o to, že jsi jim nepopřál.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, mel jsi Jirko pravdu.
Ted se zamysly jestli to nebude o Petre.A by si ji furt chtel.;)
Reagovat
rusedski
To asi ne, když vyhodila Kotyzu, tak taky zas tolik nebylo. Jo kdyby třeba dnes hrála a "podpořila" to nějakým propadákem... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist