Kvitová si poprvé ve čtvrtfinále US Open nezahraje, ztroskotala na Bartoliové

3. 9. 2012, 05:11
Aktuality 145
US OPEN - Petra Kvitová dobrou formu a nadějný náskok v zápase 4. kola v premiérové čtvrtfinále na US Open neproměnila. Českou jedničku v New Yorku zradil servis, o který se přitom v předchozích zápasech opírala a Francouzka Bartoliová nakonec Kvitovou vyprovodila kanárem.
Petra Kvitová

Petra Kvitová prožila skvělé období na turnajích v Severní Americe, když během tří týdnů vyhrála turnaje v Montrealu a New Havenu a jedinou porážku utrpěla v semifinále v Cincinnati s Na Li. I proto se rázem pasovala do role jedné z favoritek US Open, na kterém byla pouze v roce 2009 v osmifinále.

Letos bylo cílem české jedničky svůj nejlepší výsledek na newyorském grandslamu překonat a měla k tomu dobře nakročeno. Bez ztrátu setu prošla do 4. kola, vyhrála již sedm zápasů v řadě a šla proti Marion Bartoliové, kterou před třemi týdny deklasovala dvakrát 6-1 cestou za triumfem v Montrealu.

I tentokrát začala suverénně Češka. První set vyhrála za půl hodiny opět jasně 6-1, přičemž o game přišla pouze při svém servisu. Vše vypadalo dobře, že se dvaadvacetiletá rodačka z Fulneku poprvé podívá i do čtvrtfinále US Open, vyhráno ale ani zdaleka neměla.

Kvitová začala od druhého setu více chybovat a riskující Bartoliová se rozehrála. Svěřenkyně Davida Kotyzy si především nedokázala udržet podání; o servis přišla ve druhé a třetí sadě hned šestkrát za sebou.

Druhý set prohrála Kvitová 2-6 a v rozhodující sadě vyhrála jen sedm výměn a nezískala potupně ani hru. Celkem udělala Kvitová v utkání 29 nevynucených chyb a zahrála 21 winnerů a po hodině a čtyřiačtyřiceti minutách odešla do šatny se svěšenou hlavou. 

"Fakt nevím, jak to tam bylo, ale opravdu začala potom víc riskovat, hrála víc agresivně, šla do mě a neudělala moc chyb," komentovala Kvitová obrat pro Radiožurnál. "Já jsem na to moc neměla odpověď a když jsem se snažila, tak jsem to buď zkazila, nebo jsem to zahrála do špatného místa. Byl to bezradný pocit.“

O postup do čtvrtfinále budou v pondělí bojovat dva poslední čeští zástupci ve dvouhrách. Andrea Hlaváčková se pokusí překvapit Američanku Serenu Williamsovou a soupeřem Tomáše Berdycha bude Španěl Nicolás Almagro.

Jedenáctá hráčka světa Bartoliová tak narozdíl od své české soupeřky poprvé v 27 letech postoupila po třech předchozích druhých kolech do čtvrtfinále US Open.

V něm se utká s Marií Šarapovovou, která poprvé od triumfu z roku 2006 v New Yorku postoupila do čtvrtfinále. Ruska však po třech suverénních kolech měla poprvé problémy, když krajanku Naďu Petrovovou zdolala až po setech 6-1 4-6 6-4, když ve třetí sadě prohrávala už 0-2.

"Ve třetím setu jsem musela hodně bojovat. Jsem ráda, že jsem vývoj dokázala zvrátit a konečně jsem postoupila do čtvrtfinále," komentovala současná světová trojka, které pomohla krátká dešťová pauza.

Šarapovovoá s Bartoliovou ve čtyřech vzájemných duelech neztratila ani set, respekt k soupeřce ale neztrácí. "Marion musela předvést skvělý výkon, když oporazila Petru, která měla skvělé léto," řekla pětadvacetiletá Ruska.

Druhou čtvrtfinálovou dvojici vytvořily světová jednička Victoria Azarenková a obhájkyně titulu Samantha Stosurová.

Třiadvacetiletá Běloruska Victoria Azarenková v soutěži pokračuje bez ztráty setu. Po třech suverénních kolech, v nichž prohrála pouze šest gamů, porazila vcelku hladce 6-2 6-2 i Gruzínku Annu Tatišviliovou. Utkání ale bylo mnohem vyrovnanější, než by se z výsledku mohlo zdát.

"Myslím, že jsme dnes obě odehrály dobrý zápas. I ona (Tatišviliová) předvedla dobrý tenis a pro mě to nebylo nic jednoduchého. Bylo to sice dvakrát 6-2, ale bylo tam také hned několik vyrovnaných gamů," komentovala Azarenková. "Do zápasu jsem vstoupila pasivně, ale postupně jsem hrála agresivněji a začala jsem i lépe podávat," dodala.

Nyní nejlepší tenistku světa čeká obhájkyně titulu Samantha Stosurová, jež zastavila rozjetou přemožitelku Kim Clijstersové a Na Li Lauru Robsonovou.

Osmnáctiletá Britka ale i proti favorizované Bělorusce dokázala, že má velkou budoucnost. Do zápasu vlétla nebojácně a brzy vzala favorizované Australance servis. Brejk ale nepotvrdila a Stosurová vývoj dějství otočila. I když Robsonová předvedla několik skvělých výměn a snažila se hrát aktivně, vinou velkého množství chyb utkání prohrála. V závěru zápasu sice odvrátila osm mečbolů a vzala si zpět jeden ze dvou ztracených servisů, Stosurová ovšem sadu po 61 minutách na devátý pokus ukončila a dál postupuje bez ztráty setu.

Azarenková k souboji se Stosurovou řekla: "Sam bude hodně motivována, ale to budu i já. Hraje tu skutečně skvělý tenis a možná bude malou favoritkou, protože obhajuje vítězství. Já budu muset předvést svůj nejlepší tenis."

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
nedělní výsledky žen (02. 09. 2012)

Dvouhra - osmifinále:
Bartoliová (11-Fr.) - Kvitová (5-ČR) 1-6 6-2 6-0
Azarenková (1-Běl.) - Tatišviliová (Gruz.) 6-2 6-2
Šarapovová (3-Rus.) - Petrovová (Rus.) 6-1 4-6 6-4
Stosurová (7-Austr.) - Robsonová (Brit.) 6-4 6-4

Čtyřhra - 3. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (3-ČR)
- Grandinová/Uhlířová (14-JAR/ČR) 6-3 6-3

Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Hradecká/Čermák (7-ČR) - Lepchenková/Young (USA) 2-6 6-4 10-7
Llagosteraová/Marrero (Šp.) - Hlaváčková/Bhúpathí (6-ČR/Indie) bez boje.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

145
Přidat komentář
Bob
A já myslel, že nás to čeká až v listopadu.
Reagovat
Malda
Ach jo Péťo... Tuší, že mi tu někdo nedávno oponoval, že Petra není psychicky labilní atd. Nevím co si o tom myslet první set vyhrát 1-6 a pak uhrát už jenom 2 hry??? A nechci slyšet nic o tom, že jí to tam přestalo padat a Marion zase ano. To jestli to tam padá nebo ne je přeci pouze o Psychice!! Jinak neberte to tak, že jsem zapřísáhlý "antikvit" Petře jinak fandím a mám ji rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš se divit, ale psychika je pouze jeden kamínek z mozaiky, která dává celkový obraz hry.
Reagovat
smazaný uživatel
To, jestli ti to tam padá, není přece pouze o psychice. Je to také o správném a včasném trefení míčku, práci nohou apod....Na servisu do sebe musí zaklapnout pár věcí naráz, to není jen psychika.
Reagovat
Malda
Ale přeci údery, podání, pohyb a vše ostatní má natrénované. Čím jiným než psychikou může být to, že se její hra tak diametrálně změní. Alespoň tedy v tomto případě.
Reagovat
smazaný uživatel
Trénink a ostrý zápas jsou dvě rozdílné věci.
Reagovat
Fandina
Nejsem profík hraji rekreačně a vždycky když jdu hrát tak jsem psychicky připravena na výhru. A někdy vyhraju, ale vždy jen tím, když hraji dobře, nebo s horším soupeřem. Že psychiku má Petra dobrou, to dokazuje, kolikrát již vyhrála a co. Včera prohrála herně.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale, kdyby to bylo tak lehké, že co natrénuješ, to je ochotno tělo vždy splnit, byla by to paráda. Ale tak to prostě nefunguje. V ničem!
Vše je daleko složitější. Můžeš mít natrénováno, jak chceš, ale každý den to identicky nebudeš schopen předvést. To by bylo hodně jednoduché a plno lidí by bylo rádo....
Reagovat
Malda
Jasně s tím souhlasím a vím jak to myslíte. A je to určitě pravda. Ale stojím si za tím, že včera prohrála hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta psychika přece "pracuje" i na druhé straně, Marion si začala věřit a ten poslední set byl z její strany neskutečný. Ona je přímo ukázkový příklad, co dokáže psychika.
Ted s ní byl rozhovor, prý si na Petru moc nevěřila, ale pomohly ty delší výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, ale ten zvukový projev od Marion mi nepřišel jiný než jindy. Ona vydává takové zvuky. Nevím, jestli vždy, ale často. Nepřišla mi hlasitější než obvykle, možná ti to přišlo ve víru těch událostí a že byla už noc.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, mozna to bylo tim, ze je noc, nevim, ale musel jsem ztisovat...coz se mi v jejim pripade zatim vubec nestavalo. Jestli jsem nekdy ztisoval, tak MaKiri, ViKu, Venus, a par ruznych pripadu... no a Marusku davam uz pravidelne tzv. > turned off:D))) Tu proste sleduji bez zvuku...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi nepřišla nějak víc hlasitější, jinak jsem se musela až smát, jak tam lítala po kurtu a tu zatatou pěst, pořád to tam pumpovala :-))) chudák Petra, co s "tím" měla dělat? :-)))
A to prasátko, to byla voda na mlýn Marion :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to prasatko, to bylo dost brutalni, to bylo fakt jak z nejhorsiho snu...life is brutal:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to prostě ve dne, kdy jsem na to koukal, nepřišlo jiné, než obvykle.
Já třeba v noci všeobecně ztišuji televizi na vše, protože je všude ticho a klid, to mám rád.:)

Na ty, co uvádíš, taky ztišuji, Venus je také hodně hlasitá. No a na Maruš to mám vyplé nebo ji většinou vůbec nesleduji, když nejsou závěrečná kola GS nebo nehraje s někým pro mě zajímavým. Je to škoda, kdyby tolik neřvala, na ten tenis by se mi docela pěkně dívalo.:D

A fakt jsem se při pohledu na Marion musel smát, ona je tím tenisem v tu chvíli tak naprosto pohlcena...Já jí mám celkem rád. Dříve mě tím hopsáním a všemožnými pohyby také rozčilovala, ale pak jsem si na to zvykl a beru to jako její neodmyslitelnou součást. Kdyby to nedělala, myslel bych si, že jí něco snad je. Bude to také taková nezapomenutelná postavička tenisu.:)
Jenom fakt škoda, že proti Marii to asi už takové nebude.....
Reagovat
smazaný uživatel
a musím říct, že ta Marion mě opravdu baví.:) Pro fanoušky v přímém přenosu to muselo být sice utrpení, ale to, jak tam úplně běhala k lavičce, když byla pauza, ty její gesta, ta měla energie pytel...No, dostávala mě.:D Byla prostě v laufu a extázi, jak jsem jí dlouho neviděl, ale takovéhle zápasy ona někdy má. Akorát je škoda, že si to nejspíš určitě nedokáže přenést do čtvrtfinále.
K samotnému zápasu - tady není potřeba nic moc rozebírat. Prostě ve druhém setu tam Marion začalo padat to, co v prvním ne, začala si věřit a dostávat se do pohody. A naopak Petře to tam přestalo lítat a podání se ještě zhoršilo. Marion začala hrát tvrdé údery k zadní lajně nebo si naopak postupovala do dvorce a zakončovala na sítí.
Třetí set už byla jasně Marion na koni, posílala míčky direktivně k lajnám a Petra neměla recept. Přišla mi bezradná a kapku zoufalá. Bylo mi jí líto. Už se i špatně pohybovala.
Myslím, že to dobře řekl ten komentátor. Že je vidět, že má Petra ještě na čem pracovat. A to si myslím, že je dobře. Horší by bylo, kdyby to byla "hotová" hráčka a nedalo se s tím už nic dále dělat.
Jinak ti, co tady píší, jaká je to špatná hráčka apod....., není to špatná hráčka. A za mě si osobně myslím, že ještě ledacos předvede, je jí stále 22 let! Asi by si ani ti největší optimisté po OH nepomysleli, že bude letos na americké štaci tak úspěšná. Takže průlom nastal, je vidět, že tu hrát může a umí a přeji štěstí do zbytku sezóny.:)
Reagovat
dadaft
snad si to do QF přenese.
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby si to přenesla, tak ten výraz Máši, na kterou přiletí takové tornádo, by byl k nezaplacení.:D

Pardon monty.:-)
Reagovat
Heather_Fedex
vam taky marion pri servisu pripomina televizni antenu? ;))
Reagovat
dadaft
nee.
ale zasmál jsem se dobře... ))
Reagovat
Heather_Fedex
jak to??
http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1145622.1346477834!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_635/2012-u-s-open-marion-bartoli.jpg

http://www.ellex.cz/eshop/televizory/tv-antena-iskra-p-2845.html

;))
Reagovat
smazaný uživatel
Vika měla zábavnou tiskovku...
http://www.youtube.com/watch?v=mFgXnE8rSNg

"I'm sexy and I know it..." :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nastesti je plno lidi jako ja, pro ktere ona sexy neni a nikdy ani nebude:P a mame ji na haku, trenyrkovou "princeznu":D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, nezlob se na mě, ale ty jsi vážně kulturní nevzdělanec. :D Co jsem napsal v uvozovkách, to o sobě neřekla Vika, ale je to jeden velmi známý song skupiny LMFAO, jejíž člen Redfoo je divákem na US Open a byl právě s Vikou na tiskovce...

Mimochodem, ty máš občas takové fantasmagorické představy... Nemohl bys vymyslet něco o tom, jak udatný rytíř Monty brání na tenisportálu své krásky? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pryy kulturni nevzdelanec :)
www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&oref=http%3A%2F%2F www.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3DLMFAO

Tohle opravdu za kulturu nepovazuji:P Takze jsem rad, ze jsem totalne nevzdelany kulturni trotl:D)))

Dobre, o nejake zajimave vizi pomyslim, ale abys me tu potom nepomlouval:) Takze slibuji, specialne na tve prani urcite nejakou fantasmagorickou predstavu stvorim:) Tema: Udatny rytir Monty de la TP Mancha. Rozumim. Neboj se nezklamu te.:)
Reagovat
dadaft
já bych měl možná říct, že přes tu mou tvrdou kritiku jistých věcí, hrála včera Vika hodně dobře a první set utkání s Tatishvili, který jsem viděl, byl parádní tenis plný umístěných tvrdých výměn.
věčná škoda, že je Vika siréna...
Reagovat
smazaný uživatel
No, já narážím ještě na to, že neznáš seriál Okresní přebor (a to mi potvrdí gigin). :D LMFAO jsou takoví magoři, ale o to vůbec nejde... Já považuju za dobré všechno, co Viku nabudí před zápasem. :D

Díky. Neboj, pomlouvat tě nebudu. Ale když to nebude podle mých představ, tak si to udělám sám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda Okresní přebor znám, ale neviděl jsem ani jeden díl a žíly mně to nějak netrhá....:D
Reagovat
smazaný uživatel
S tim Okresnim preborem si mne dorazil:D)))

jsem rad i v tomto pripade, ze jsem trotl. Skoda casu v zivote na nejaky serialy:) Dokonce i dam prednost si pinknout nebo prirode pred sledovanim tenisu pokud mam takovou moznost, i kdyby se hralo treba finale TM nebo GS:)P nemusim koukat za kazdou cenu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď dávají záznam Petry, tak se schválně podívám, zápas jsem ještě neviděl.
Ale podle reakcí byla Marion jednou opět v laufu....
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape to byla tenisova extaze:) Marion ji smetla jak nic. Od zacatku jela jak urvana z retezu, vysledek prvniho setu je opravdu relativni a klamny...nebot ve druhem ji to uz zaclo padat a vychazet naramne, a Petra byla uplne mimo hru. Vsimni si, co udela Petra mezi druhym a tretim setem:) odejde z kurtu a necha Marion cekat, ale stejne to nepomohlo, Marion se jeste vic dostala do raze:) To vypadalo, ze ji na kurtu sezere i s teniskama:D) V noci jsem myslel, ze se asi z toho zblaznim:D)
A John to jeste vsechno dorazil:D)))
Uf...
Reagovat
smazaný uživatel
No už na to čučím a jsem zvědavý, jak to od toho druhého setu bude vypadat. Jinak, když Marion chytne lauf, tak je opravdu velmi zuřivá a divočí.:)
Já včera šel spát brzy, překvapení jsem žádná nečekal. A ten John, to mě fakt překvapilo a mrzí.:-( Nakonec jsem rád, že jsem to snad ani neviděl. Přitom byl fakt ve slabší čtvrtce a to semi bylo reálné. Navíc pětiseťák, to naštve....Škoda, snad to bude příště lepší.
Reagovat
Nancy_z
I takové prohry patří k tenisovému životu, není to žádná tragédie a i přes nepříjemnou prohru může být Petra s celkovým výkonem v Americe spokojená. Ani na ní nejsem naštvaná, viděla jsem, jak je Marion v laufu a to je pak hodně těžké to zvrátit. Petra se snažila, ale včera to bylo nad její síly.
Stejně tak souhlasím s tím, že letos hraje víc konzistentně, trochu mi to připomíná loňského Berdycha. Až na to, že se jí teď povedlo vyhrát dva tituly. To je skvělé! Pro hráčku špičky je důležité mít celou sezónu vyrovnanou a to se Petře jakž takž letos daří. Stejně tak si myslím, že je dobře, že hned nevyletěla na první místo žebříčku, bylo by toho na ní moc. I takhle se potýkala se zvýšeným zájmem médií. Příště, až se jí zase povede vyhrát GS, už bude vědět o co jde a líp se s tím popasuje. Tomu věřím.Takže do budoucna hledím s optimismem, Petra se sama nespokojí s průměrností. A doufám, že si dobře vybere nového kondičního trenéra a zapracuje na fyzičce a pohybu. V tenisu se dá na všem stále pracovat, to je na tom to hezký, že pokud je hráč zdravý, může se vyvíjet a zlepšovat .-)
Reagovat
gedzitka
Jinak koukám, že Andrea vzdala mix (teda předpokládám, že to vzdala ona), doufám, že jen jako prevenci a ne kvůli tomu, že by se jí zhoršila některá z bolístek, na které si před pár dny stěžovala.
Reagovat
gedzitka
No výsledek mě nepotěšil, ale takový je sport.

Co mě ale překvapilo, tak fakt, že spousta lidí tady Petru odepisuje a posílá ji do druhé desítky žebříčku apod. Že Máša ten svůj kariérní grandslam dávala dohromady osm let, to vám asi uniklo. Petře je 22 let, do špičky se dostala teprve v loňském roce, myslím, že je předčasné dělat nějaké závěry. Nová Serena se čtrnácti grandslamy z ní asi nebude, ale nějaký si myslím, že určitě ještě přidat může. Každá z TOP 5 si letos vybrala jeden slabší grandslam, pro Petru je to hold US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
S tvym prispevkem na tema doping a vyvoj souhlasim. Je to celkem strucne a pritom hezky nacrtnuto. Netreba ani komentovat:) Treba jen zajimave doplnit:)

Ovsem tema > nesportovni chovani. Tady jsem trosku nastaveny jinak:) Hlavne pojeti nesportovni chovani se mi osobne nezamlouva...

Ja to nesnasim, asi jako ty, a mam uplne stejny pocit z toho revu, leze mi to na nervy...prijde mi to nekdy az uplne odporne, zvireci, proste se mi to nelibi - za tohle se omlouvat ani Montymu nebudu, na to pekne kaslu!

Jenze to neni tema, ktere by bylo stare rok...toto je tema, ktere prislo s Monikou Seles!!! Tehdy byli dva tabory, jeden proti a jeden pro. Jenze tabory fanousku je jedna vec a druha vec je, co na to WTA. Tehdy zensky tenis potreboval hracku jako je Monika!!! Agresivni, hrajici dopredu, proste konkurentku proti Steffi!!! WTA nad jejim jecenim privrela oci a doslo to tak daleko, az silenej fanousek pri zapase Moniku bodl nozem. A stesti bylo, ze ji neubodal na smrt na ocich tisice divaku...
Byl to opravdu sok, tenis a nasili - tohle zatim bylo znamy spise jen z fotbalovych zapasu.
Tohle dostalo WTA podle mne do slepe ulice. Proste sami se dostali. Chapej, ze WTA tomu dala zelenou, takze tezko muze byt uz rec o nesportovnim chovani...

Monika Seles byla prikladem hracky nove doby. Takze ma sve nasledovnice, ktere kopiruji jeji styl. Je to agresivni styl hry, ktery se zrodil na konci osmdesatych let. Pokud WTA jednou dala tomu zelenou, uz je to tezke zastavovat.

Kdo to muze zastavit jsou jen a jen hracky samy. Ale pokud vim, zatim je jen proti Agnieszka a to dost ve stylu, kdyz se ji to hodi do jejiho kramu. A to je dost malo. Pokud to hrackam vadi, tak je treba, aby behem hry chodili po kazde vymene k empajru zahlasit hlucnost, ktera je rozptyluje. A opravdu poctive po kazde vymene. Pokud se takova odvazna nenajde, nic se nezmeni, a bude to dal frcet pod ochrannymi kridly WTA:) a rvouci hracky to nebudou citit jako nesportovni chovani, spis jako styl ala Monika:)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc se vsem omlouvam, to melo byt dolu jako reakce...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se řekne - stěžovat si rozhodčímu. Jenže když jediné, co nastane, bude 10minutová debata s rozhodčím. Ten pochopitelně nebude chtít nic takového řešit, takže jediný výsledek bude, že hráčka co si stěžuje, se akorát vyvede z koncentrace. To by to musela dohnat do extrému a odmítnout hrát..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se to nejake hracce nelibi, staci prijit po kazde vymene a zahlasit empajrovemu hlucnost behem vymeny, ani se nemusi dohadovat. Aspon se projde, dachne si:) To dlouho trvat nemuze, staci to jen nahlasovat. A nakonec kam spechat:) Aspon si zapas uzije...
Pokud to tem hrackam opravdu vadi, tak to maji udelat. Pokud ne, je to vec jina. WTA to rozhodne nezmeni, na to je podle me pozde. A to mereni hlucnosti...no nevim, moc tomu neverim, ze se to bude realizovat. To je krok proti hrackam, ktere v tuto chvili vevodi tenisu. je to porad o tom samem. Jak za Moniky Seles:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš se mi omlouvat. :) Prostě na to mám svůj názor a ten už jsem tady hodněkrát napsal... Třeba Andrejka byla v některých momentech zápasu proti Makiri taky hlasitější a nevšiml jsem si, že by to tady někomu vadilo...

Ještě k té Monice: Nepodobal ji ten šílenec spíš kvůli tomu, že to byl fanatický obdivovatel Steffi? Nemyslím si, že by tohle nějak souviselo s jejím zvukovým projevem...
Reagovat
dadaft
já jsem slyšel, že to měření hluku nebude na okruhu WTA. mělo by být na juniorských turnajích, aby se to hráčky zkrátka nenaučily...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. Já si dobu Moniky Seles pamatuju, tuším, že s tím nožem se to stalo v Hamburku a byl to tenkrát obrovský šok! A naprosto souhlasím s tím, že si za to WTA může sama. Stejně tak jedině vůle WTA to může odbourat. Ale to by se jí muselo chtít , nebo spíš by jí to muselo přinést velký zisk. Teď na to není vhodná doba ani náhodou. Na vrcholu žebříčku jsou hráčky, které hekají a svým atraktivním vzhledem tenis i výrazně prodávají. V takové době by šla WTA proti proudu snad jen tehdy, když by si držitelé televizních práv začali stěžovat a později by museli i úspěšně dokázat, že jim rapidně ubývají diváci a tím i příjmy z reklamy, což by se nakonec muselo odrazit i v pokladně samotné WTA. Pokud pomineme termín nesportovní chování a stěžování si jednotlivých hráček u rozhodčích, což je nereálné, tak jedině to by mohla být taková slepá ulička hekání v ženském tenisu. Muselo by jít však pro WTA o monstr problém, podobně jako např. v plavání dospěl před pár lety trend pogumovaných plavek tak daleko, že světové rekordy plaval každý druhý na počkání. Tím se pojem světový rekord a jeho význam degradoval natolik, že se světová plavecká federace rozhodla vrátit ?ke kořenům? a pogumované plavky navzdory prokazatelně nejlepším výkonům všech dob zakázala.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ted moc čas to vše pročítat, zaujal mě jen termín nesportovní chování.
Souhlas s Vlkem, at si jdou hráčky stěžovat.
Ted jsem koukala na záznam Isnera s Kohli..a John dostal trestný fiftýn za rozmlácení rakety.
Doufám, že to viděl tommr, který tu psal, jak organizátoři půjdou na USO Sereně na ruku, prý by se přetrhli, či co..myslím, že domácím hráčům určitě na "ruku" nejdou, ani organizátoři, ani rozhodčí, nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
To měření hluku a tlak na trenéry, aby to ta děcka neučili už WTA avizovala, jenže to je takové řešení, "aby se divák nažral a Vika s Mášou zůstaly celé." Jinými slovy ten zákaz se projeví až tak za 10 - 15 let, pokud to teda do té doby nevyšumí do ztracena. Přitom pokud se Máša byla schopná zgruntu naučit úplně nový servis, aniž by servírovala hůře, jistě by se naučila hrát i bez hekání, aniž by jí to limitovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano byl to fanaticky fanousek Steffi:)

Bodl ji prave za to, ze Monika jeci a to jeho vyvolenou hracku rozptyluje a proto z ni prohrava:)...dokonce necitil pocit viny, plkal ze udelal to, na co skoro kazdy mysli...Tehdy to proste bylo ostry:)
Byla to doba, kdy se o jeceni Moniky hovorilo porad. Tohle bylo opravdu neco nestandartniho - v tenise neco neobvykleho. Ti rikam...dva tabory jeden to ostre odsuzoval, druhy byl celkem pro. Tehdy to bylo mezi fans mnohem horsi nez ted mezi Nadalovcema a Fedrerovcema tady na TP.
Nevim jestli si to vubec dokazes predstavit...:) To se tezko vysvetluje, z pozice doby, kdy dnes jeci kde kdo:) tehdy to bylo jak pest na oko:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, máš naprostou pravdu, bylo to tak. Dokonce byly na kurt umísťovány hlukoměry. Byl to naprostý šok a něco nového, co se do té doby prostě v tenisu neobjevilo. Stale se o tom psalo, při jejích zápasech se to neustále řešilo, no byl to mazec.
A souhlas i s tím, že WTA Monicu potřebovala, byla to hráčka, která dokázala Steffi trápit, porážet a tím pádem zápasy zatraktivňovat. A tím, že jí ten řev povolili, tomu prostě dali zelenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera, co víc si přát než konec Petry a postup Viky :P
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim, že každy soudny fanoušek vidi, že letošni sezona je mene povedena než předchozi, pokud by se loni našel jediny človek ktery by na začatku roku rekl řekl, že Kvitova vyhraje granslam a turnaj mistrin, byl by označen za blazna..Ano namlsali se všichni uspechy a mysleli, že bude brat jeden titul za druhy i letos, jenže oha...Petra nam ješte nedospela hlavou...A proste mužeme tady hledat tisic vymluv co by kdyby,po lonske sezone nedokazala naplnit očekavani a ambice, ktere se čekali. pravda je takova, že je to naše nejlepši hračka od Novotne...je velmi mlada a ješte muže dokazat velke veci..Ale stim to mlaticim hernim stylem a hlavou to brzy dopadne jako Nikol V. ..zapas jsem videl a Bartoli by od 2 setu porazila i Djokoviče.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Méně povedená? Jak se to vezme - všichni si totiž z loňska pamatují hlavně Wimbledon a a Turnaj mistryň, ale už ne to, kolikrát vypadla v prvních kolech. Letos sice žádný GS nevyhrála, ale ani se jí nestávalo, že by se s turnajem rozloučila hned na začátku, koneckonců do včerejška to byla jediná hráčka, která na všech GS došla alespoň do čtvrtfinále. Je to mladá holka, potřebuje nasbírat zkušenosti. A srovnání s Nicole je dobrý úlet, ty dvě mají společného snad jedině to, že to jsou obě blondýny a obě hrály či hrají tenis.
Reagovat
dadaft
za mě - ještě nedávno jsem byl s hrou Petry poměrně nespokojen. nicméně několik zápasů odehraných na top úrovni + dva tituly, to už je jiná kávička. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Se pletes. Petra je vic spinavy blond. Vaidiska byla vic blondata:D)
Takze jedine, co maji spolecneho je to, ze jsou tenistky:)
Reagovat
gedzitka
Už ani to ne, jedna BYLA tenistka, druhá JE tenistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastne ano, mas pravdu, opravdu ted uz nemaji nic spolecneho:)
Reagovat
smazaný uživatel
US Open pro mě končí
Petra s turnajem se loučí
Dosti krutým výsledkem
Vypadnutí následkem

Život jde dál, tak to chodí
Překvapení, ta se rodí
Že bude líp, to je jisté
Proto buďme optimisté

Koneckonců v Americe
Dařilo se převelice
Dva tituly, spousta bodů
To nesvedeš na náhodu
Reagovat
Heather_Fedex
je to presne tak jak rikas,
s trolmi tady nic nenadelas.
nekteri "fanousci" jsou na houby,
uz mam toho plne zuby.
vazme si toho, co mame,
co se stalo, to nezmenime.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda, výbuch, kolaps nejsou ještě dostatečná slova
na (bohužel) shlédnutý výkon Kvitové od stavu 6/1,1/0
v tomto zápase, opravdu si nevzpomenu kdy hráčka TOP5
předvedla na grand slamu něco podobného (skore 1:12 gamů,
6X prohraný servis)to by se snad styděla i hráčka světové 3-stovky, navíc se po shlédnutí vůbec nedá říct že by
Bartoli v průběhu zápasu výrazněji změnila hru, podle mně je
teďka stejně v šoku jako my ostatní, hlavní postavou je totiž
Kvitová a její pro tuto sezónu typické hlavové kolapsy, kdy
se v podstatě sama porazí a soupeřka jen čumí co se děje,
a ještě drobná poznámka k současnému profesionálnímu tenisu -
když člověk vidí jak jsou všechny ofačované a olepené,
podezření z dopingu, vyloženě nesportovní chování některých es (třeba řev azy a šadapky), tak nevím jestli to jde v tomto krásném sportu správným směrem
Reagovat
smazaný uživatel
Radwaňska proti Azarenkové v Austráli třetí set 2:6, 0:6, Šarapka proti Azarenkové ve finále Austrálie 3:6, 0:6, Šarapka na olympiádě proti Sereně 1:6, 0:6
Reagovat
smazaný uživatel
*v Austrálii druhý a třetí set...*
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujal mě závěr tvého příspěvku. Zatejpovanost jednotlivých hráčů a hráček vidím možná v trochu odlišném světle. Asi to bude znít divně, ale pro mě je to jenom důkaz toho, že se sport a taky tato jeho část, jen vyvíjí. Spousta z těch tejpů je podle mě jen preventivních. Svědčí o tom náhlý boom těch barevných, myslím, že se jim říká kineziologické. Např. v atletice to má teď každý druhý, protože kromě zpevnění účinkují údajně i protiotokově a dokážou prý zlepšit i prokrvení těla při zátěži. Kdyby byli všichni zatejpovaní opravdu zranění, že by je to zranění skutečně limitovalo, tak ty zápasy až na čestné výjimky nikdy nedohrajou a už vůbec nevyhrajou :-)

Doping, myslím si, že aktuální situace je v něm lepší než před lety. Měl jsem možnost mluvit nedávno s bývalým tenistou ( svého času okolo 110. místa na světě ) a ten říkal, že v 80. a 90. letech se zvlášť na challengerových úrovních sypalo ve velkém. Dneska je to prý výrazně lepší. Takže o top úrovni - a ATP tour celkově - nějaký velký strach nemám, protože tam ti hráči jsou dneska pod téměř neustálou kontrolou. Navíc v tenise se nijak výrazně nestává, že by někdo vyletěl jako kometa a začal by drtit světovou špičku. Všechny výkony a výsledky jsou víceméně dlouhodobě dohledatelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesportovní chování, souhlas. Fanoušci Máši a Viky prominou, hlavně Monty :-), ale už jen pro nezaujatého diváka, za kterého se v případě těch dvou považuju, je to celkem velký hnus. Dokonce tak velký, že v jejich případě si na koukání vybírám jen ty nejdůležitější zápasy, jinak dám raději přednost jiným. Jak to vnímají jejich soupeřky, nevím a hledat to nikde na netu nebudu. Je možné, že některé jsou z nich v takovém tranzu, že to nevnímají, ale kdyby proti mě na kurtu stál někdo, kdo by tak ječel, tak bych to raději zabalil a šel domů potom, co bych ho zabil :-) Takže tam za sebe soukromý souhlas. Normálně bych to zakázal, zvlášť pokud to v případě poslední Azarenky a Máši bylo tak extrémní, jak tady někde psal dadaft... Že je to nesportovní chování se podle mě dokázat dá. Stačí podle mě vzít video, k tomu např. i lékařské kapacity, které dokážou přesně říct, jestli je jejich hlasový výlev adekvátní tělesnou reakcí na fyzické vypětí, které ony vynaloží na jeden úder. A bylo by vymalováno.

Jinak na závěr, tenis jde dopředu strašně rychle až brutálně. Včera, tuším, že na ESPN classic dávali highlighty Australian Open. Byl tam např. vzájemný souboj Samprase s Agassim z r. 1999 a musím říct, že to byl úplně jiný tenis než dnes. Výrazně pomalejší, na všechno měli ti hráči mnohem víc času, takže už se nedivím, že dneska to drtivá většina hráčů střílí jen ze základní čáry, protože na víc už není čas :-)
Reagovat
dadaft
bývali to tanečníci. teď jsou z nich boxeři.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
díky za tvé názory, myslím že mužský tenis se ještě může
posunout, ale u holek to brzy vidím na hranici možností,
vyjma typů wiliams,stosur, errani, ale bude to ještě
ženský tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se o tenis nebojím a ani o ten ženský :-) Osobně dnešní ženský tenis považuju pořád za hodně ženský. Co se týká vzhledu, tak dnešní doba vyloženě nutí hráčky k tomu, aby i na kurtu vypadaly dobře. Monty by určitě věděl, kolik je na okruhu WTA hráček, které mají svá fotoalba v bikinách apod. :-) Serena a Sam jsou sice výrazně osvalené typy, ovšem Errani, kterou jsi tam taky zmínil, to je vyloženě ženský somatotyp. Malá, drobná (chce se mi napsat nožky křivé, pod plachetkou osoba :-) ), která váží šedesát kilo i s postelí. Kvůli svému somatotypu nikdy nebude mít pořádný servis, takže svou hru musí mít založenou na precizním pohybu a defenzívě. Nevím, jak jsi to přesně myslel, ale hráček - mužatek na okruhu bych se nebál. Nejméně v následujících několika desetiletích. Vždyť Serena hraje se svou muskulaturou na okruhu taky dost a mnoho dalších k ní za ty roky nepřibylo. Co asi možná bude fakt, tak možná, že jsou dnešní tenistky vyšší než před třiceti lety. To by ale chtělo seriózně porovnat, vzít top 30 např. ze závěru roku 1981 a z loňska. Ale já to vnímám jako vývoj a těší mě už ze své podstaty. Stejně jako např. vývoj tenisových materiálů. Osobně jsem zažil končící éru dřevěných raket, ale ty dnešní jsou nejen mnohem lepší, ale pro mě osobně i hezčí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
když se člověk podívá na první dvacítku, kdo se dá považovat za mužatku kromě Sereny? Nejblíž by k tomu měla snad Kaia Kanepi, Sam Stosur nebo Naďa Petrova. Když se na tu špičku člověk podívá celkově, éra mužatek rozhodně nenastala. Byť byla předpovídána v době, když špičku tvořily Davenport, Serena, Venus, Mauresmo, Capriati, Seleš a jedinou protiváhou proti těmhle silovým hráčkám byly Hingiska a obě Belgičanky, možná ještě Mary Pierce (omluva všem, na které jsem zapomněl). To bylo někdy okolo roku 2000. Jenže pak přišla vlna dlouhonohých Rusek, Ivanovič, Jankovič a všechny tyhle úvahy byly zapomenuty.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem neviděl Viku ani Mashu, protože se ty zápasy hrály hodně pozdě a já se potřeboval po předchozím ponocování pořádně vyspat... Viděl jsem jenom část zápasu mezi Laurou a Sam. Je to škoda pro Lauru, protože v tom zápase měla šance. Vlastně v obou setech ztratila podání za stavu 4:5... Ale věřím, že její čas ještě přijde. Při turnaji v Palermu jsem psal o tom, že jí ještě chybí zkušenosti. Ty teď rozhodně získala na olympiádě a US Open. Nepochybuju o tom, že na velkých turnajích brzy získá další. Vždyť je to pořád ještě mládě. :)

Teď tedy ještě krátké komentáře k zápasům Viky a Mashy. Nemůžu hodnotit obraz hry, ale aspoň jsem si našel na livesportu průběh obou zápasů míček po míčku...

Vika - Anna: Koukám, že druhý set byl skoro samý brejk... Ale ten výsledek vypadá pro Viku velmi dobře. Jsem rád, že Ipek Senoglu neměla pravdu, když na svém twitteru včera napsala "Azarenka-Tatishvili zápas překvapení čeká..." Já sice neumím turecky, ale takhle mi to přeložil google. :D

A tady ještě zajímavé video, jak Vika trénuje...
http://www.youtube.com/watch?v=BX7UxuUnlUs

Masha - Nadia: Tak to muselo být drama. První set Masha vyhrála celkem hladce. V tom druhém setu to byla škoda, když už vyrovnala z 0:4 na 4:4 a nakonec ho prohrála 4:6. Ve třetím byl asi hodně důležitý rebrejk ve třetím gemu, kdy Nadia vedla už 40-15 a pak rozhodující brejk na 4:3. Taky jsem se tady dočetl, že byla nějaká dešťová přestávka, která Mashe pomohla... No, je pravda, že Masha hrála v osmifinále letošních grandslamů vždycky těžké zápasy. Na AO výhra ve třech setech proti Sabine, na RG výhra ve třech setech proti Kláře a ve Wimbledonu prohra proti Sabine... Možná je to osmifinále na každém GS opravdu takový zápas pravdy pro Mashu. :)

Viku i Mashu teď čekají soupeřky, se kterými mají stoprocentní bilanci. Přesto to jsou velmi kvalitní soupeřky a bude potřeba předvést ty nejlepší výkony... Doufám v semifinále Masha - Vika. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně tak nemůžu hodnotit ani zápas Petry, který je tady pochopitelně nejvíc rozebíraný... Kdybych byl fanouškem Petry, tak bych z toho rozhodně nedělal žádnou vědu. Jak už tady bylo napsáno, letos měla Petra na GS velmi dobré a vyrovnané výsledky. Nic na tom nemění ani fakt, že se jí nepovedlo finále nebo titul... A že ten zápas skončil 6:1, 2:6, 0:6? To se někdy stává. Já už si přesně nepamatuju, na jakém grandslamu to bylo, ale hrály proti sobě Kim a Venus. Jedna vyhrála první set 6:0, druhá vyhrála stejným poměrem ten druhý a třetí už nevím... No vidíte, že i v zápase opravdu kvalitních hráček může k něčemu takovému dojít.

Dneska už se těším na Anu a jsem rád, že ten zápas začíná od pěti. Budu moc držet palce, aby se ten postup do čtvrtfinále povedl. Ajde! Idemo! :)
No a potom už Andrejka a její těžký boj proti Sereně... Snad Andrejka něco uhraje, přestože je limitovaná zraněním.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si uzil az do sameho konce prohru Petry, pekne az do posledniho mice, zadne odchazeni pryc:). Marion me vcera celkem dostala, byla ultimatne agresivni a rvala u toho jak Marus Sibirska Sirena, coz me dost lezlo v noci na nervy. Takze od druheho setu, kdy ji to zaclo padat, takhle nekompromisne jsem ji videl hrat na zacatku roku proti Jarmilce, kterou na kurtu rozbrecela, nebot nebyla schopna dat ani gem, a to fakt hrala dobre. Tohle Marion v sobe ma, a behem roku tohle predvedla par krat, jinak hrala behem sezony nezajimave mdle. Osobne jsem po jejim vstupu do sezony cekal mnohem vice, takze vcera me dozrala, ze si to vybrala na Petre, kterou tim svym ultimatni agresivnim stylem uplne rozebrala.
Celkem zajimavy moment mezi 2. a 3. setem. Petra podle mne citila, ze Marion se rozjela, a je tezko k zastaveni. Takze Petra na sebe Marion nechala pekne cekat a asi ji chtela nejak rozhodit, coz asi Marion "dozralo" tak, ze zakoncila ve tretim setu sve silene a zurive dilo:). Me fakt prislo, ze Bartoli na tom kurtu az zurila...
Minuly rok Marion znicila fanouskum sen o navratu Sereny ve Wimbledonu. Letos v noci bohuzel zase nastvala jiny tabor fanousku. To je proste Marion, skakava, excentricka a tezko predvidatelna...:) Nejvic me na tom stve, ze tohle Marion proti Marii proste nezopakuje. Co vic vcera ten jeji zvireci rev byl proste cileny, to mi nikdo nevymluvi. Podle me na Petru mela pifku za ten potupny Montreal, kdy si s ni Petra vytrela kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Ke hre Petry nemam ani co rict, Petra byla proste od druheho setu hracka, ktera si mohla krasne a naplno prozit to, co casto citi jeji protihracky, ovsem bez toho revu. Bylo to pro ni asi drsne, ale takovy tenis proste je, krasny a obcas kruty:). Petra vcera pocitila, co je to stat proti Petre. Takze snad jedina nejaka poznamka k Petre muze byt, ze bych na jejim miste asi flakl -ke konci druheho setu- po Marion raketu s prosbou, aby prestala rvat jak krava pri vymenach, to by ji asi rozhodilo:D)...jinak vsechny ty rady, ktere tu dnes asi budou padat, podle mne zbytec...
Na zaver: Porekadlo, neni tak blbe, aby nemohlo byt jeste hur je tu na nic, nebot vypadl jeste Dlouhy Johny, takze vylozene noc hororovych zazitku:D))))
Reagovat
dadaft
to jsi asi včera neslyšel Azarenkovou - vedle ní je Marion tichá jako vánoční noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Z pozápasového rozhovoru s Petrou (isport.cz):
"Byl to takový bezradný pocit, nic hezkého. Jestli se takhle někdy cítí moje soupeřky, tak se jim omlouvám. (smích) Marion ale hrála fakt dobře, zasloužila si to."

To se mi líbilo... Petra je hodná holka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasim, ViKa vyje, vcera Marion rvala jak silena...ja jsem byl teda celkem prekvapeny, takhle se ona normalne neprojevuje...
Reagovat
dadaft
to je pravda. Marion jako když šlehne bičem, vydává krátký řev přímo u úderů.
Vika to záměrně natahuje, aby deptala soupeřku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem fakt nevedel, ze to rekla. pred chvili jsem koukl, ze je novy clanek na toto tema i tady na TP.
Vcera (teda snes v noci) jsem mel stejny pocit:) Petra stala proti Petre, vyse jsem popsal:)
Take si opravdu myslim, co jsem vyse napsal.
Ze je Petra takova jak pises, to vim davno:)

Marion vcera vychazelo vsechno. Jak jsem psal, nema vubec cenu rozebirat, jestli Petra mohla zahrat neco jineho, uplne zbytec. Dokonce ten pocet nevynucenych vzhledem k typum chyb u Petry neni ani ten, jak normalne byva. Marion prohazovala ultimatne, Petra neni tak behava, vcera ro anglani pekne vystihli...tezko, tezko se ty mice na riziko dobihaly, nektere Petra sice dobehla, ale davala kvuli opozdeni pak mice ven...

Petra ji asi jedine mohla rozhodit necim dost nesportovnim i za cenu odebrani fiftynu, nebo pokuty, ale tezko rict, jestli by i to pomohlo. Petra to vcera zkusila aspon v mezich nejake kultury mezi 2. a 3. setem. Podle mne cileny odchod z kurtu a jak se rika, moc nespechala...nechala Bartoli pekne cekat. Ale melo to spis opacny efekt:D
Marion si zaslouzila postoupit, o tom zadna. Ale pro mne to byl i tak tenisovy Big Upset, nebot pocitam, ze takhle proti Mase nezahraje, tohle ji 2x za sebou asi nevyjde.:) Ale nic tim spatneho nemyslim...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Problem je ten, ze Marion takhle uplne neznam. Ona vetsinou pri tech fyzickych uderech heka, to jo...ale vcera rvala strasne:) Asi uplne jedno jestli dlouze, nebo kratce:))). Pro me to bylo trosku prekvapujici...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře jsi vystihl Marion, ale mě to nepřekvapuje, ona je totiž na kurtu ve svým světě, podle mě jak v tranzu, a když se dostane do toho svýho tempa, tak je skoro k neporažení, ona tím zápasem úplně žije, je nabuzená, jak šílená :-)) přitom v civilu je to prý taková plachá holka..

Neviděla jsem půlku zápasu, jen ten první set, ale říkala jsem si: to jde nějak podezřele snadno.
Marion není z těch hráček, které něco jen tak vypustí, jestli ji Petra dala jen minimální šanci, tak ona je přesně ten typ, který ji využije na 110 %.
Ta její zarputilost, je svým způsobem u žen neobvyklá, znám to jen u Mashy, ta je stejná bojovnice, pak už jen Marion.
Nikdo jiný, já aspon nikoho tak "zažraného" do zápasu nevidím.
A ten výraz myslím v dobrým, protože Marion je sice podle mnohých "divná" ale je to hráčka, která na tom kurtu odevzdá naprosto vše a ty její emoce, mně osobně nevadí. Sice mi trochu dýl trvalo, než jsem si na ni zvykla, ale už ji mám celkem ráda.

Když vidím otrávenou Agu, nebo Kláru, tak tyhle dvě jsou pro mě zrovna ztělesněním nudy, myslím v tom výrazu ve tváři, člověk neví, jestli je to vlastně baví..Marion to určitě baví :-)
K výkonu Petry se nemůžu vyjádřit, neviděla jsem celé, ale věřím tvýmu pohledu.
Reagovat
dadaft
možná Petko?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja celkem Marion sleduji. Takze s Tebou uplne souhlasim:). Vystihujes to pekne, co Marion dokaze:) Ja ji osobne beru, hlavne jeji schopnost obratu...ale vcera me prekvapila tim svym hlasitym projevem, az takhle se normalne neprojevuje.
Proste ona do toho sla ve stylu bud a nebo, a tak to budu pinkat od zacatku do konce:)
Fakt se priznavam, ze nevim, co by mela Petra zmenit. Opravdu nevim a vubec. Marion byla vcera jak uragan tenisove vasne:D)
Vystihla jsi to presne > Jak ve svem svete.:D) Ale ten vcerejsi jeji hlasity projev na me pusobil, jak by jeste mela specialne na Petru vcera pifku:)))

Jinak takhle jsem ji videl uz hrat hodne krat. Musim rict, ze to na me pusobi tak, ze mi az naskakuje husi kuze:)
Na zacatku sezony uplne drtila ViKu, vsechno ji padalo od zacatku zapasu, vypadalo to, ze si ViKa vubec nepinkne, jenze najednou ji to prestalo padat a byla tak trochu v haji...
ale vubec to s ni nic nedelala:) Nemela co ztratit, tak si jela dal ve svem stylu i za cenu prohry...Ona je fakt casto neskutecna.
Jinak to jeji otaceni zapasu z jakekoliv situace... tohle nikdo na okruhu nedokaze!!! ani Masa, ani ViKi, ani Serena, ani Petra, ani Li, proste nikdo, Tohle dokaze jen jedna hracka. Excentricka, ultimatne v pohybu, bozsky hip-hopujici Marion:)
Reagovat
dadaft
tak je vidět, že ji máš rád. ))
mně by zajímalo, jak by vypadala její hra bez obouručného forhendu... - jenže to se nikdy nedozvím.
Reagovat
smazaný uživatel
MILÁ PETRO. NIC SI Z PROHRY NEDĚLLEJ, TO SE STANE KAŽDÉMU!!! ( např. Hekna, nehorázná ostuda - finále Wimbledonu!!!!) JAK SE ŘÍKÁ "CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ" A U TEBE TO PLATÍ NA 100%. PARÁDNÍ VÝSLEDKY V AMERICE. VYKAŠLI SE VŠECHNY PITOMCE, CO TĚ POMLOUVAJ, TO NEJSOU TVOJI FANOUŠCI A PLKAJ NESMYSLY, ZŘEJMĚ ZE ZÁVISTI, PROTOŽE TO BUDOU SAMÉ NULY!!!!JEN KDYŽ SE TI DAŘÍ, TAK JSOU CHYTŘÍ JAKO RADIO!!! Petra je velmi mladá, příští rok bude její, Aza, Radw., Hekna, Serena i Ker. budou obhajovat moře bodů a nevěřím ani jedné, že předvede, to co letos!! Takže Peťulko, hlavně zdravíčko a štěstíčko, ještě je pár turnajů a hlavně FED CUP!!!! Moc ti fandím a držím palečky!!!!!!!!!!
Reagovat
Labi
...zkuste si odmyslet tu českou vlaječku vedle jména Petry a hodnoťte objektivně. Loni se spekkulovalo jak dlouho bude ještě trvat než se Petra stane NO.1 myslím že to je čekání na Gogota. Naprosto nevyrovnaná hra, kdy jeden den může porazit kohokoli a druhý den může vypadnout s hráčkou z 7 desítky. Petra je hold ukázkovým příkladem ženského tenisu, který je opravdu nevyrovnaný co se týče výsledku. Ale u Petry to je asi nejmarkantnější...vyhrát první set 6-1 a za další dva sety uhrát 2 gemy to je snad vtip ne?...Ti co se tady ohánějí tím, že má nějaké tituly z ameriky, kde letos vyhrála...tak za prvé podívejte se na obszaení těch turnajů a za druhé hráči, kteří chcou být těmi nejlepšími (ještě do nedávna jsem si to myslel i o Petře) tak prostě si umí svůj program přizpůsobit, tak aby byli na vrvholy sezóny maximálně připravení... což se o programu Petry nedalo říct
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Australian Open 2012 a French open 2012, Azarenka French open 2012, Radwaňska Fench open 2012, Šarapova Wimbledon 2012, Kerber Australian open 2012. Najdi si jejich výsledky na těchto turnajích a pak rychle hupky, dupky zpátky do toho kanálu, odkud jsi vylezl.
Reagovat
Labi
další statistik....a proč jsi neuvedl i prohry? jestli na turnají porazí jednu soupeřku z top 10 tak promin ale s jednou výhrou nevyhraje celý turnaj....tak ty z toho kanálu raději ani nyvlezej
Reagovat
dadaft
ještě doplním to obsazení turnajů:

Montréal - Azarenka, Bartoli, Li Na, Kvitová, Wozniacki, Kerber, Stosur, Radwanska.........
Cincinnati - Radwanska, Li Na, Stosur, Kirilenko, Wozniacki, Kvitová, Serena a Venus Williams.............

samý plevel.
Reagovat
smazaný uživatel
takže ty hráčky, které jsem předtím uvedl, nebyly na vrcholy sezóny připravené? Neodporuje to tvé větě "hráči, kteří chcou být těmi nejlepšími (ještě do nedávna jsem si to myslel i o Petře) tak prostě si umí svůj program přizpůsobit, tak aby byli na vrvholy sezóny maximálně připravení..."
Reagovat
smazaný uživatel
Když Petra prohrává tak byse ji radši vykopli z republiky, ale když vyhraje hned jí chcete dát všelijaký vyznamenání.
Berte to jako obrany Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Že ho řešíte, ubožáka..
Reagovat
Chrenda
Tak jsem šel spát za stavu 6:1 a 1:2 s přesvědčením, že Marion spláchne v pohodě do hajzlíku a teď jsem v nebývalém šoku!! No je to velká škoda!! Tak snad příště, je ještě mladá!
Reagovat
smazaný uživatel
Po ránu pěkné probuzení, teď abych do toho hajzlíku šel hodit šavli :-)

Jsem zvědavý na záznam, takový výprask není normální.
Reagovat
dadaft
řekl bych, že na Petru padla únava. psychická i fyzická. na předchozích turnajích se jí hodně dařilo - jenže díky tomu už jede měsíc jako motorová pila, ostré zápasy bez přestávky.
a když tam Marion začalo vše padat, nedokázala se prostě sebrat. ono to totiž není tak jednoduché jako třeba u fotbalistů. tam, kdyžto nejde, si může člověk dojít pro pár přihrávek na jistotu, není na hřišti sám...
asi by se dalo spekulovat, že měla vynechat New Haven - ale po bitvě je vždy generálů habaděj................
Reagovat
dadaft
a ještě pár slov k tomu, co včera předvedla Viktorka Azarenková. čistě vědomé a nesportovní chování, kdy svůj vřískot prodlužovala na nechutnou délku (auozuouuouooouzououououououiouoooouoouoouoououou....).
bylo to strašné...
Reagovat
dadaft
nevyjde zápas a už jsi ostuda, nula a namachrovaná kráva...
*
za sebe bych Ti chtěl poblahopřát k vynikajícím výsledkům na americké tůře. konec mohl být lepší, ale dva tituly, z toho jeden opravdu velký, a hromada bodů, to je nádhera, kterou nečekal ani zarytý optimista jako já. ))))))))
těším se do Asie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nadávku v první větě jsi Kvitová přidal zatím sám, lépe čti komentáře před tebou. A když chceš napadat jiné hráčky, tak je pravda, že štěkání Kvitové. když se jí vede je sice KRATŠÍ, ale nevíme nic o jeho intenzitě.
Reagovat
dadaft
i kdyby se po výměně hráčka stavěla na hlavu, je to její věc.
Azarenková ječí ve výměnách, i u naprosto lehkých míčů, a ječí ještě v okamžiku, kdy je míč dávno na straně soupeřky...
Reagovat
dadaft
"Hrůůůza,že prohraje jsem tušil, ale s kanárem? Ostuda!"

"neni to azarenka,sharapka ani williamska. wimbledon uz ji nikdo nevezme, ale dalsi grandslam uz proste nikdy nevyhraje. to je realita. bude se placat nekdy v top ten, nekdy v top 20 a bude vydelavat prachy..."

"Opět se potvrdilo, že Kvitová machruje..."
Reagovat
smazaný uživatel
Druhou větou vyvracíš svůj názor uvedený ve větě první. Lépe čti i po sobě.
Reagovat
dadaft
ale. nepovídej...

P.S. až někdy potkáš Martinu Navrátilovou, pro kterou byl sluch při výměnách velmi důležitý, tak se jí zeptej, co si upřímně myslí o Azarenkové a Šarapovové.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, co se týká Petry. Nesouhlasím, co se týká toho dalšího... Holky to prostě vždycky dělaly a vždycky to dělat budou. Prostě jsou u toho hlasitější. Nikdo mi ale nevymluví, že hekáním, ječením a vřískáním (jak kdo chce) se žádný zápas nevyhraje. Jestli si myslíš, že by třeba Tatishvili nad Vikou vyhrála (nebo uhrála lepší výsledek) nebýt té zvukové kulisy, tak se podle mě pleteš...
Reagovat
smazaný uživatel
vždycky dělaly? Já si před Monikou Seleš nepamatuju, že by někdo vřískal. A Monica s tím měla spoustu problémů, dostávala trestné fiftýny apod. A určitě neřvala takovým stylem jako Mášena nebo Vika. A co je nejhorší, mezi ženskýma nějaké zvuky či pazvuky během hry vydává dobrých 30 hráček první stovky, to je děs
Reagovat
dadaft
já vím, že se opírám do tvé krásky )), ale zkus mrknout na včerejší záznam Azarenka - Tatishvili. většinu setu končil křik Viky při nebo těsně po dopadu míčku na polovinu soupeřky (zde musím říct, že u Mashi to nebylo tak hrozné, výkřik končil těsně před dopadem). když ale ke konci setu Anna T. těžce vzdorovala, začaly se výkřiky prodlužovat, až končily v době nebo dokonce po odehrání soupeřky....

jestli si to chceš vysvětlovat, jak si to vysvětluješ, prosím.
(ono to možná bude i tím, že se to na betonu ještě víc rozléhá)
když si vemu, že nedávno někdo dostal trestný fiftýn za poklepání raketou o kurt v okamžiku, kdy byl míč na soupeřčině straně, tak to řvaní je potom co? nemělo by být náhodou měřeno stejně?
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel pouze Mashu a Viku. O historii hekání jsem psát opravdu nechtěl. Navíc Moniku ani moc nepamatuju... Nevím, jestli to dělá třicet hráček z první stovky, ale vím docela určitě, že nejhlasitější hráčka se nachází ve druhé stovce (přesně na 117. místě). :D

dadaft: Ale já to vím, že ten zvuk Viky je docela dlouhý. Vždycky to tak dělá a pochybuju, že by to ve včerejším zápase dělala jinak... Co se týká toho poklepání raketou od Makiri (v zápase s Mashou), tak to byl celkem jasný úmysl rozhodit soupeřku, i když si to Makiri možná ani neuvědomila... Mně se spíš nelíbilo, jak dostala Virginie Razzano trestné fiftýny v 1. kole RG proti Sereně, ale to je na delší diskusi... Prostě Vika podle mě nedělá nic zakázaného. Ještě nikdy jsem neviděl, že by to někomu z rozhodčích vadilo. A co není zakázáno, to je povoleno.
Reagovat
dadaft
bylo povoleno.
dneska už na mládežnických turnajích budou měřiče hluku...
právě kvůli hráčkám jako Azarenková a jejich trenérů, kteří je tohle unfair chování naučili.
(doufám, že v tomhle nekecám, tu informaci jsem někde (důvěryhodně) slyšel, ale neověřoval.)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělá nic zakázaného.. podle mě, kdyby rozhodčí chtěl, tak za to ten trestný fiftýn klidně udělí a věřím tomu, že by si to bez problémů obhájil, do pravidel nesportovního chování by to určitě napasoval.

To je trochu podobné, jako na natahovaná pauza mezi servisy - že to nikdo neměří neznamená, že je to v souladu s pravidly.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, já bych se nerad dožil toho, že tenisové zápasy budou rozhodovat trestné fiftýny za hlasitost místo tenisového umu... Taky jsem četl, že to chtějí odnaučit juniorky. Jak řekla Vika: "Good luck with that." :D
Reagovat
mac.hall
Bohužel , se opět naplnily moje obavy. Nezřízení optimisté , kteří nevidí , nebo nechtějí vidět evidentní slabiny letošní Petřiny hry - obvykle velmi vysoký počet UE a obrovská nevyrovnanost kvality , budou asi opět hledat nějaké výmluvy ale realita je jednoduchá. V letošní formě Petra prostě na dobré hráčky obvykle nemá. A na tom nic nezmění ani její americká série . Tam ty nejlepší scházeli.Říkám to již po několikáté, Petra asi by měla přehodnotit svou přípravu a pokusit se udělat nějakou zásadní změnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Objektiví a skutečnost vystihující názor.
Reagovat
tito
WTA sleduji jen okrajově a nejsem do toho nějakým způsobem emočně vtažen, ale přeci jen na Petru se občas podívám. Má dle mého názoru herně vše, jen potřebuje dvě věci - 1) vyhrát se, což je v případě jejího útočného stylu to nejdůležitější 2) mít zaběhlý plán B( hra na jistotu od BL) a zde platí opět to samé jako v případě bodu 1)
Ale zásadní změnu myslíš herně? Co? Fakt mne nic jiného než to, co jsem uvedl, nenapadá.
Já osobně o její budoucnost vůbec strach nemám. Chce to jen trochu času a trpělivost. Azarenka se vyhoupla vcelku rychle ale taky to trvalo 2-3 roky než potvrdila svůj potenciál.
Pozn. nicméně chápu, že lační fandové chtějí úspěch hned a některé zápasy pro vás jsou nervy drásající..
Reagovat
dadaft
Objektivní a skutečnost vystihující názor.
Reagovat
Heather_Fedex
porovnejte si grandslamove vysledky p. kvitove z roku 2011 a 2012
2011:
ao (qf - 4 vyhry)
rg (4r - 3 v.)
wim (w - 7 v.)
uo (1r - 0 v.)
=> 14 vyher na grand slamech

2012:
ao (sf - 5 v.)
rg (sf - 5 v.)
wim (qf - 4 v.)
uo (4r - 3 v.)
=> 17 vyher na grandslamech

co z toho plyne? petra letos dokazala stabilizovat sve vykony na nejdulezitejsich tenisovych eventech roku a dokazala vsem, ze do spicky top 5 rozhodne patri. ze letos neziskala zadny gs a "pouze" 2 tituly? no a co! tohle proste NEJDE zopakovat po kazde. petra neni stroj (to patri hlavne pro tebe, tommr). nebo snad vyzadujete od ni, aby byla jako serena, kt. v prumeru temer kazdycky rok vyhraje 1 gs????
Reagovat
fazil
prober se, podivej se na letosni losy na GS. koho tam jako mela vole? na FO a WIM nemela nikoho az do semi, tak jeste aby se tam nedostala
Reagovat
fazil
sorry wimb jen ctvrtfinale
Reagovat
dadaft
řekl fazil, wimbledonský vítěz na hubě.
Reagovat
fazil
dalsi ubozak, kterymu vadi objektivni zhodnoceni vysledku...
vic takovych fanatiku. come on
Reagovat
dadaft
možná jsem ubožák, ale aspoň nejsem sprostý na dámy, ty objektivní vole.
Reagovat
fazil
sprosty? chtelo by to novy bryle pane... ja jedinej se tady do ni nenavazim, staci trosku lepe cist a mit iq tak aspon 90 pro pochopeni
Reagovat
dadaft
teda já myslím, že Heather_Fedex je dáma.
a ty ji říkáš vole.
Reagovat
dadaft
a ještě pro tvou informaci - 127.
Reagovat
Jan
Určitě by Petra i my ráda vyměnila všechny ty semifinále, čtrtfinále, 4. kola za jedno vítězství na grandslamu. A co se týče losu, kdy vypadla s první silnější hráčkou, o tom už tady byla řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
V NY pršelo? Ptám se proto, že jsem šel včera po Del Potrovi spát a teď zapnu net a vidím, že Isner je ještě na kurtu. Přitom night session na centru začíná pokaždé v jednu hodinu našeho času a úvodní souboj tam mezi Mášou a Petrovovou trval cca dvě a půl hodiny. A ani teď Izy s Kohliem nejsou na kurtu nějak extra dlouho...
Reagovat
Basa
Na hodinu byl přerušen zápas Maši...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, díky :-)
Reagovat
Chandler
Ok, stane se, ale co to je za výsledek? Suverénní výhra v 1. setu, 2. už slabota a nakonec kanár? WTA hadr...
Reagovat
fazil
nechapu, co se tady porad resi. je to hracka, ktera patri stabilne do 2.desitky a takovy prohry k tomu patri. to, ze mela loni pul sezony lauf, dostala se na 2.flek a vsichni ti vlezdoprdelkove z ni delali pomalu navratilovou, sportovce stoleti atd, je proste demence. neni to azarenka,sharapka ani williamska. wimbledon uz ji nikdo nevezme, ale dalsi grandslam uz proste nikdy nevyhraje. to je realita. bude se placat nekdy v top ten, nekdy v top 20 a bude vydelavat prachy. proc ne. hned bych s ni menil
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to podobne...
Reagovat
Roger_Federer
stimto se da souhlasit, sice jsi to nemusel napsat tak utočne a agresivne, ale videno realne a nezaslepene..
Kvitova je za posledni roky nejpřekvapivejši vitezkou granslamu,opakovani vykonů z roku 2011 jsou nad jeji možnosti..Hraje letos to na co ma a stači..
Reagovat
smazaný uživatel
stabilně do druhé desítky? :D:D:D
Reagovat
dadaft
ano. a TM jí soupeřky útlocitně darovaly, aby jí nebylo líto, že vyhrála jenom Wimblas. ))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to samozřejmě škoda. 3lo pravděpdodobně o astma, tak už se do ná nenavážejte.
Reagovat
Basa
To doopravdy o astma nešlo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem zápas do stavu 6:1, 1:2 pro Petru, pak jsem šla spát v domnění, že tohle Petra nemůže prohrát i vzhledem k tomu, jak dobře hrála v prvním setu, a teď čtu tohle a jsem mírně v šoku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrůůůza,že prohraje jsem tušil, ale s kanárem? Ostuda!
Reagovat
dadaft
a že ses s námi o to tušení nepodělil před zápasem (aspoň jsem si nevšiml). já tady jen četl, že je Marion mimo a Petra ji roznese na kopytech...
Reagovat
smazaný uživatel
že Kvitová machruje viz předzápasové obvyklé keci o sopupeřce a, že ví jak na ní. Druhá věc, že na dobře hrající soupeřku nemá a je nervově labilní. Její úspěchy jsou odvislé od špatné hry soupeřek a hráček zařazených výše v žebříčku. To, že nevypadla dříve, může děkovat t.zv. vylosování.
Reagovat
smazaný uživatel
že Kvitová machruje viz předzápasové obvyklé keci o sopupeřce a, že ví jak na ní. Druhá věc, že na dobře hrající soupeřku nemá a je nervově labilní. Její úspěchy jsou odvislé od špatné hry soupeřek a hráček zařazených výše v žebříčku. To, že nevypadla dříve, může děkovat t.zv. vylosování.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že z tebe mluví emoce, ale když někoho vytřískáš cca před čtrnácti dny dvakrát 6:1 a hraješ s ním už potřetí v životě, tak asi víš, jaký má styl hry a dokonce můžeš mít po takovém drtivém vítězství pocit, že víš jak na něho. Na tom není nic namachrovaného.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasim, když už s někým hrajete po několikátý a zcela jasně ho dokážete porazit, jednoznačně si myslim, že může Petra tvrdit, že ví jak na soupeřku...to že teď Kvitová nehraje super kvalitní tenis a přesto dokáže vyhrávat, je podle mě známka kvalitní hráčky...
Reagovat
smazaný uživatel
To, že Kvitová objíždí i turnaje bez účasti předních hráček žebříčku z důvodu snadnějšího zisku bodů, aby nevypadla z osmičky je asi jasné. Takto postupovala již jedna hráčka z Dánska. Tady asi budeš mít také jiný názor. Ale snad uznáš, že velikost hráčky nedělají pouze výkony, ale i vyjadřování k soupeřkám včetně jejich podceňování. Nevím, že by jako Kvitová se vyjadřovali vůči svým soupeřům hráči či hráčky světové špičky. Sport je soutěžení, kde až na výjimky se nemůže předpovídat výkon ani výsledek. Dovol jedno přirovnání. Jestli někdo má zkušenosti a umí uvařit třeba knedlíky, tak to může tvrdit a obyčejně se mu to i povede. Ve sportu to tak nefunguje, tam je to závislé ještě na jednom činiteli a to je soupeř. Proto hráč by měl být se svými výroky na adresu soupeřů zdrženlivý, když nechce být sportovně uznalý. Ne vždy platí, že to co má ve svém nitru je vhodné a slušné veřejně ventilovat. I případné pozitivní zkušenosti neopravňují k podceňování soupeře. Prostě je to hra a vyhrát chce každý. Přeji Ti hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu neshledávám na jejich výrocích k soupeřkám nic namachrovaného. A že své předzápasové rozhovory vede v pozitivním tónu... tedy v tom, že ví jak na ně, tak je to podle mě opravdu způsobené tím, že v kariéře už má opravdu skalp skoro každé a že má (oprávněně) vysoké ambice. Navíc vést předzápasový rozhovor v tomto duchu ještě neznamená shazovat kvality soupeře. A vážně jsem nikdy nezaznamenal, že by Petra někdy o někom řekla něco špatného. Co se týká těch malých turnajů, to už jiná stránka diskuze. Do té se už moc pouštět nechci, protože nejsem zarytý fanoušek Petry a nemám ji tak nasledovanou. New Haven je malý turnaj, souhlas, ale pokud bylo jejím primárním cílem odehrát před USO co nejvíc zápasů a získat na betonech herní praxi, tak moc jiného v daný okamžik dělat nemohla. Snad jet místo do New Havenu do Dallasu, který je ale ještě menší :-) Cincinnati s Montrealem za malé turnaje nepovažuju. A že na nich nebyla top konkurence, za to už Petra nemůže. Ale souhlasím, že Petra teď nepředvádí bůhvíjaký tenis. Víš, možná je můj pohled na Petru zaviněný tím, že já od ní nečekám vítězství na GS každý rok. Podle mě jsou špičkové výsledky i dvě letošní semifinále na AO a RG.Tobě taky hezký den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
-zcela jasně prohrála, to je sport. Ale přečti si ve výše uvedeném článku vyjadřování světových hráček Sharapovové a Azarekové o svých soupeřkách které porazily a s kterými budou hrát. Porovnej s řečmi, které vede Kvitová.
Reagovat
smazaný uživatel
"Hraje ploché údery z obou stran. Vím, co od ní čekat. A co by na ni mohlo platit."

Todle podle mě není machrování, todle je prostě poznatek z minulých zápasů, jeden set to platilo, další už prostě ne...Bartoli není žádný béčko, takže se dokáže zlepšovat, je hodně nebezpečná...pro mě žádný překvapení, že s ní Kvitová prohrála...
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle s tebou naprosto souhlasím. Nejde ani tak o to, že Petra prohrála. Není to z hlediska "páté" hráčky světa povedená sezóna, ale to je prostě sport. Kdyby si odpustila předzápasové chvástání, tak neřeknu ani ň. Všichni velcí hráči/hráčky si takové řeči odpustí, a dokazují svou kvalitu hrou. Až se tohle Petře podaří eliminovat, a spíš se zaměří na chyby ve své hře, tak to bude hráčka, která právem stabilně patřit do TOP5.
Reagovat
smazaný uživatel
Příspěvek patří ke Šakalovu komentáři,překliknul jsem se.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevnímejte to zbytečně hádavě, ale zkuste tu dát odkaz na nějaký rozhovor s Petrou, kde na vás působila namachrovaně anebo chvástavě. Celkem mě to zajímá. Protože zatím mám shodný názor se Spiccantem viz jeho citace Petry před Bartoli...
Reagovat
fazil
kdyby narazila na azarenku nebo serenu, mohly byt ty kanary dva...
ale aspon nevypadla v prvnim kole.
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslím že by to byly dva kanáry.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist