Kvitová si v červenci zahraje na turnajích v Berlíně

9. 6. 2020, 18:39
Aktuality 31
Petra Kvitová si zahraje na červencových exhibičních turnajích v Berlíně. Česká tenistka podle pořadatelů už svou účast potvrdila. První akce je na programu od 13. července na trávě v areálu stadionu Steffi Grafové, další se bude hrát od 17. července na tvrdém povrchu v hangáru na uzavřeném letišti Tempelhof.
Profily hráčů
Steffi Graf Stadium

Oba třídenní turnaje jsou určeny pro šest tenistů a šest tenistek. Hrát se bude o prémie z celkové dotace 200.000 eur. V ženské soutěži už dříve svou účast přislíbily Elina Svitolinová z Ukrajiny, Kiki Bertensová z Nizozemska a domácí Julia Görgesová s Andreou Petkovicovou.

Mezi muži by měl být hlavní hvězdou domácí Alexander Zverev a rakouská světová trojka Dominic Thiem. Jedná se i o účasti Australana Nicka Kyrgiose, s nímž pořadatelé řeší především podmínky příjezdu do Německa. Hrát by měl i italský tenista Jannik Sinner a dočasný návrat na kurty chystá dvaačtyřicetiletý Tommy Haas.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

31
Přidat komentář
lvicek
Jak je to s temi dalsimi ceskymi turnaji? Ono se ted nic nedeje? Ja myslela, ze bude probihat dalsi.
Reagovat
Fandina
Zítra a pozítří na Nova Sport 1, Barvy pro budoucnost, Liga ČTS. Pátek, sobota, neděle na O2 TV Sport Tenis, Tipsport Elite Trophy a na to si můžeš koupit i vstupenky na Štvanici.

https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/barvy-pro-budoucnost-top-liga-cts-program-vysledky_5036.html#Program-v%C3%BDsledky

http://elitetrophy.cz/
Reagovat
Fandina
Sorry týmy holek TET hrají proti sobě od soboty do pondělí.
Reagovat
lvicek
Diky! Ted jsem zjistila, ze mame i Nova sport, dobry vedet ;). Tak snad neco uvidim. Na Stvanici se asi nedostanu, i kdyz to zni lakave, rada bych videla holky nazivo. Jsem ale zvedava na pocasi, zatim se to moc netvari.
Reagovat
paddy
Reagovat
misa
:)
Reagovat
paddy
Reagovat
paddy
na vyjádření Federera a Kerber, kteří také dostali pozvánku
Reagovat
Nola
Kuzna iba potvrdzuje moje slova, ze dnesnemu zenskemu tenisu chybaju skutocne hviezdy.....

https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/11845--wta-v-utlumu-okruh-ztratil-svuj-lesk-rika-grandslamova-sampionka
Reagovat
Nola
snad si to sojka precita, Svetlana totiz nie je ziadna novicka, ale velmi skusena hracka
Reagovat
aligo
Svatá pravda
Reagovat
sojka1
Nolko, ze je nekdo zkuseny, neznamena, ze snedl vsechnu moudrost sveta, Kuzna mi pripada lehce fosilni, :-) drivejsi hvezdy vzesly z jinych podminek. Vim, kam jsi me chtela dotlacit, ze muzi jsou neco a zeny nic. Jenze muze tahnou tri veterani, herne jen jeden zajimavy :-))) a po nich potopa. V zenach veteranky zmizely nebo pomalu mizi, zustava kontroverzni Serca a co zbylo, je jednak uplne stejne jako u kluku a (hodne strucne receno) dusledek soucasneho trendu mnohahodinoveho drindeni po BL. (Kdo jen ho zdemonizoval?) :-)))
Reagovat
Nola
https://www.eurosport.co.uk/tennis/djokovic-thiem-tsitsipas-in-action-as-tennis-returns-to-eurosport-screens-in-june_sto7770569/story.shtml

ma niekto info, ci to bude vysielat aj ceska verzia Eurosportu?
Reagovat
Nola
https://www.sport.cz/tenis/clanek/1446784-hystericky-vystup-sereny-to-nejlepsi-pro-tenis-sokoval-kouc-hvezdne-williamsove.html#section-artcl

vystup Sereny bol najlepsim okamzikom pre tenis, dovod - tenis straca fanusikov :D
Reagovat
FulnekUltras
už to tam kdesi dole komentuju ;-)))
Reagovat
Pe3k
To mě dostalo.
Reagovat
FulnekUltras
tyhle typy se pro prachy a publicitu neštítí opravdu ničeho
Reagovat
gigin
Jako Babiš.
Reagovat
FulnekUltras
znova Ti říkám: zjisti si, kdo platí zrzka Mináře a celou tu "milionovou" pouliční sebranku - ve výsledku jde o stejné podvracení naší země ze zahraničí, jakého se dopustila třeba i Milada Horáková - čili zrzek má ještě celkem štěstí, že není těsně po válce normální, ale "jen" po té biologické
Reagovat
Alien
Když kritizuješ vzhled M. Mináře ( zrzek ) podívej se na svého Vůdce 25085! Účes ne čele do špice a to ušatý torpédo jsou nepřehlédnutelné! Čest.
Reagovat
bIbec
https://www.facebook.com/notes/martin-%C5%A1tencel/pro%C4%8D-z%C3%ADtra-nejdu-na-starom%C3%A1k/3919194524820836/
Reagovat
FulnekUltras
já jen aby si ho nikdo nespletl - podobných už tady bylo a je víc, stejně jako Mikulášů - další Sorosovi poskoci Benjamin a Damián jsou na tom pravda o něco líp
Reagovat
Fandina
Jsi trapný s tím placením. K demonstraci nepotřebuji ani korunu, stačí tam dojít. Ubožáku.
Reagovat
Fandina
Ubožák, který by za názor popravoval. Nevadí mu obcházení zákonů k vlastnímu obohacení, ale to, že na to někdo upozorní. Je mi z takových lidí, jako jsi ty zle.
Reagovat
gigin
Všimni si, že když nemá argument, tak debatu stočí jinam. A použije zase ty své otřepané, šílené fráze. A srovnání s Miladou Horákovou je fakt už silný šálek kávy. Já nevím, proč je tak zrůdný. Že jsem raději nedržel hubu, protože fakt, co on ze sebe je schopný vypotit je čím dál tím hrůznější.
Reagovat
Fandina
Je to magor a ještě k tomu zlý.
Reagovat
blixa
Říkám to pořád, že je to duševní zrůda. A pokud by nastala vhodná situace, tak i proklatě nebezpečná.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud by naši lidi tomuhle nastrčenému zmetkovi ve větším počtu naletěli, půjdeme naprosto zbytečně ve stopách Ukrajiny a spol. Naštěstí má tenhle národ jako celek pořád ještě charakter.
Reagovat
Grape
Fuj, neskutečně ubohý příspěvek.
Reagovat
EllNino
Tak tohle je trochu moc už ne?
Reagovat
FulnekUltras
a cestou si můžou zazobanější čecháčci ještě nechat trochu pustit žilou... ;-)

https://www.tropical-islands.de/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist