Kvitová stejně jako loni na Turnaji mistryň nevyhrála jediný zápas, dnes nestačila na Bartyovou

31. 10. 2019, 11:15
Aktuality 295
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová končí na Turnaji mistryň stejně jako loni s nelichotivou bilancí 0-3 ve skupině a svou sérii porážek na závěrečném vrcholu sezony prodloužila už na sedm zápasů. V dnešním souboji jasně nestačila na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou, s níž prohrála už potřetí v řadě. Australanka tak při svém debutu vyhrála Červenou skupinu. Druhé postupové místo obsadila Belinda Bencicová, které dnes vzdala náhradnice Kiki Bertensová.
Petra Kvitová (© j48tennis.net)

Petra Kvitová hrála Turnaj mistryň už posedmé v kariéře, letos se na závěrečný vrchol sezony kvalifikovala hlavně díky skvělým výsledkům v úvodních měsících roku. Od poloviny května totiž kvůli zranění levého předloktí odehrála jen šest turnajů.

V novém dějišti v Shenzhenu stejně jako loni v Singapuru nevyhrála jediný zápas a opět skončila s bilancí 0-3 ve skupině, poslední vítězství na závěrečném vrcholu sezony slavila šampionka ročníku 2011 před čtyřmi lety, kdy hrála finále.

Devětadvacetiletá Češka prohrála ve třech setech s Naomi Ósakaovou i Belindou Bencicovou, přesto si dnes proti Ashleigh Bartyové mohla zajistit postup do semifinále. Jenže dvojnásobná wimbledonská vítězka na světovou jedničku nestačila jasně 4-6 2-6 a prohrála s ní už potřetí v řadě.

Kvitové v úvodním dějství nefungoval servis. Česká tenistka trefila jen 43% prvních podání a soupeřce nabídla tři šance na brejk. Zatímco Australanka jednu ze tří možností využila, Kvitová neproměnila ani jednu ze čtyř příležitostí a po necelé hodině set, v němž zahrála více chyb než vítězných úderů, ztratila.

Ve druhé sadě sice Kvitová o něco servis zlepšila, ale zhoršila se herně. Úvodní čtyři gamy získala Bartyová, náskok už nepustila a po hodině a půl slavila zvítězila.

"Bylo to hrozně těžké zvládnout mentálně i fyzicky. První set byl hodně vyrovnaný, ale jakmile došlo na důležité míče, ona třeba výborně zaservírovala. Bylo těžké je urvat. Celkově byla rozhodně lepší než já. Nějak jsem úplně nedokázala najít rytmus," popisovala Kvitová pro iDNES.cz a Radiožurnál.

"Ta sezona byla celá náročná. Když už je konec, beru to. Na druhou stranu jsem tady takhle rychle končit nechtěla a myslím, že jsem hrála docela dobrý tenis, hlavně v prvním zápase," přemítala svěřenkyně Jiřího Vaňka.

Bartyová tak prožívá velmi úspěšný debut na akci pro osm nejlepších hráček sezony. S bilancí 2-1 vyhrává Červenou skupinu a zítra se dozví svou soupeřku pro semifinále. Tou bude Karolína Plíšková, nebo Simona Halepová.

Belinda Bencicová si při svém debutu zahraje semifinále Turnaje mistryň. Semifinalistce letošního US Open v přímém souboji o semifinále za stavu 5-7 0-1 kvůli viróze vzdala náhradnice Kiki Bertensová. V semifinále bude Bencicová čelit vítězce Fialové skupiny a obhájkyni titulu Elině Svitolinové (H2H 2-1).

Bencicová si svůj premiérový start na akci pro osm nejlepších tenistek sezony vybojovala až na poslední akci v Moskvě, kde slavila druhý letošní triumf.

Dvaadvacetiletá Švýcarka se slovenskými kořeny se letos po zdravotních potížích opět probojovala do špičky a má na kontě nejvíce skalpů (11) hráček Top 10 v sezoně. V sobotu ji čeká teprve druhé čínské semifinále v kariéře (Tianjin 2014).

Bertensová, jež v úvodní sadě proti Bencicové vedla 5-3, tedy loňské semifinále neobhájí. Sedmadvacetiletá Nizozemka se na Turnaj mistryň coby náhradnice dostala i loni, ale tehdy se Rumunka Halepová odhlásila ještě před startem Turnaje.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Shenzhen, Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
čtvrteční výsledky (31. 10. 2019)
• Dvouhra - Červená skupina •
Bartyová (1-Austr.) - Kvitová (6-ČR) 6-4 6-2
Bencicová (7-Švýc.) - Bertensová (9-Niz.) 7-5 1-0 / skreč
Pořadí skupin
• Čtyřhra - Fialová skupina •
Stosurová/S. Zhang (7-Austr./Čína) - Krejčíková/Siniaková (6-ČR) 6-3 7-6(7)
S. Hsieh/Strýcová (2-Tchaj-wan/ČR) - Dabrowská/Y. Xu (4-Kan./Čína) ... cca ve 14:30 SEČ
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

295
Přidat komentář
brixner
Fulneku, byly doby, kdy jsem tě bral jako docela normálního, lehce ironického člověka.
Dneska napíšu tohle - jsi úplně normální zjeb a pako!
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
EllNino
Petra odehrála druhou "skoro" kompletní sezónu po zranění ruky ... a tak možná pár slov k jejímu průběhu :))

Opět bych ji rozdělil na dvě poloviny, první - snová :) Titul ze Sydney a famózní jízda až do finále v Melbourne, kde přišel direkt od Naomi, což byla pro mě asi nejtěžší Petřina prohra v její kariéře ...

Nicméně se celkem oklepala, uhrála další finále v Dubaji, čtvrtfinále v Miami, titul ve Stuttgartu a čtvrtfinále v Madridu ... vše vypadalo velice slibně vzhledem k nadcházejícím turnajů ... co bylo potom, všichni víme, výpadek, nehrála turnaje, podvědomě šetřila ruku ... i tak z toho bylo 4. kolo Wimbledonu, semifinále Wuhanu a čtvrtfinále Pekingu ... pěkné výsledky ...a samozřejmě ty horší, které gradovaly tady v Shenzhenu třemi prohrami ve skupině (z toho dvě hodně těsné, ale pořád prohry)

Bohužel přestala trochu zvládat koncovky zápasů, což může mít více důvodů, samozřejmě tréninkové manko, pak nějaké problémy v rodině, menší sebevědomí ... kdo ví ...

Příští rok se nám to přehoupne do třicítky ... je to až neuvěřitelné, že od první Wimbledonské výhry už to bude devět let ... pořád si vzpomínám, jak přehrála Dinaru na US Open ... už tehdy tam měla jiskru v oku, aškoli její postava nebyla zdaleka tak dokonalá jako dneska ... i hru učesala, pod Jirkou a Davidem vyrostla a dosáhla skvělých výsledků ...

Pořád věřím, že v ní ještě aspoň jednou vzplane oheň a něco velkého vyhraje ... a jestli ne, tak prostě nevadí, uhrála toho dost, možná pro někoho málo ... ale pro mě na to, co už během kariéry zažila, toho bylo dost ... tak nám ještě pár sezón vydrž :)

Ani nemusím připomínat, že je skoro zázrak, že stále ještě je schopná konkurovat nejlepším hráčkám světa :)

Věřit nepřestanu, to nikdy :)
Reagovat
Petur_Fisk
Amen...:)
Reagovat
FulnekUltras
Tak to má být. Jakmile to hnusné číslo 2019 od Peti oddělíme, bude to už o něčem jiném. A ti, kteří tady dnes neukojeně kafrají cosi o konci kariéry, si ještě budou drbat hlavu.
Reagovat
com
to sis zase vycucal z prstiku? :D ..jak je schopna konkurovat nejlepsim hrackam sveta nam predvedla tenhle tyden dokonale
Reagovat
LukasH
...Karolína to poslední dobou taky pěkně předvádí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle napsáno.
Reagovat
LukasH
Jojo. Na rozdíl od Máši, Viky (i když obě už asi mají jiný priority), Caroline W. nebo Kerber "tam" Petra pořád je.
Nás, co jsme s ní zažili Kumkhum, Flipkens nebo Jankovič ve Wimbledonu, jen tak nic nerozhází :D:D
Reagovat
EllNino
Přesně ... :) Já budu rád za každý zápas, hlavně ať je zdravá
Reagovat
Blondie
Krásně sepsané.
A hlavně by jí to člověk přál, že? Ne aby vyhrála kvůli fandům, ale aby prostě pro sebe měla skvělý pocit, že svou kariéru korunuje :D
Reagovat
EllNino
jo, něco velkého vyhrát, to bych jí hrozně přál, jedničku už nedá, tam teď ujíždí vlak a zdraví nepřeje, poslední šance byla asi v Melbourne a to bude bolet asi navždycky :)

Já bych jí asi přál Olympijskou medaili ještě :)
Reagovat
FulnekUltras
stačí třetí GS - aby bylo konečně jasné všem, že Mandlíková s Novotnou jsou historicky míň
Reagovat
brixner
Vůbec netuším, jak tohle myslíš! Hana má čtyři GS, takže...
Ale asi mi něco uniká, zase tak velikanánánský přehled také nemám, no ;-)
Reagovat
FulnekUltras
2 AO + 1 USO + 1 RG jsou tak akorát 2 Wimbly - a ten třetí by nebyl od věci. Mandlíkovic sulc v chrámu vidím jakoby to bylo dneska, a tam obě naše premiantky 80. a 90. let těžce ztrácejí.
Reagovat
Fandina
Trapné jako obvykle.
Reagovat
FulnekUltras
a ani s No.1 bych ještě nedělal ukvapené závěry - dobře víme, jak je špička WTA "stabilní" - pokud Peťa vydrží ještě jeden LOH cyklus, stát se může cokoliv - i když na nějaký žebř se stejně brzy zapomene
Reagovat
Fandina
Na žebříček zapomene jen blb jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
Počítají se tituly.
Reagovat
misa
Obhajoby má Petra (stejně jako Markéta) v první polovině sezony veliké.
Reagovat
EllNino
Má, ale to měla i letos :) ... nedá se nic dělat, prostě se s tím musí poprat, Markéta podle mě bude hrát až tak na jaře
Reagovat
Frick
Jinak teda od rozchodu s Meindlem ani sebemenší náznak toho, že není sama?
Reagovat
Fandina
Petra měla tak pěkně rozjetý rok a pak přišlo zranění před FO a od té doby to není ono. TM je super, ale dva zápasy to bylo vyrovnané a dneska to nebylo ono. TAk doufám, že si Petra odpočine, doléčí zranění a těším se na příští rok. Držím palce. Peti pojď!!!
Reagovat
com
:)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Alien
Všechna naše děvčata, která dnes nastoupila ve svých utkáních zaslouží náš respekt, obdiv a hlavně poděkování za předvedené výkony, které v nás budou bezesporu ještě drahnou dobu rezonovat. Velká gratulace!
Reagovat
tommr
všechny naše hráčky dneska bohužel prohrály. Petra dostala nakládačku, ale oba debly prohrály úplně zbytečně ...
Reagovat
FulnekUltras
početní zastoupení máme letos sice slušný, ale kvalita žádná
Reagovat
rybicka
... a zítra převezme štafetu Kája.
Reagovat
tommr
snad příjemně překvapí když to od ní skoro nikdo nečeká ...
Reagovat
FulnekUltras
Simona ji odešle, kam patří. I když jsem si původně myslel, že právě letos by Lendlovka mohla ten čestný větší titul omylem urvat.
Reagovat
lars
Odesle ji do SF TM :)
Reagovat
blixa
+1 :D
Reagovat
Fandina
Sice tomu moc nevěřím, díky tomu pomalému povrchu tady. Ale bylo by to super, kdyby ji porazila.
Reagovat
slacker
poslat ji do miselinky tahat gumy
Reagovat
Vlk-v-trave
blbost, poslat ji k Isnerovi na farmu. Vycvicit SV. A konecne se stane tou jenickou.
Reagovat
Mantra
a nějaká báseň k tomu by nebyla?
Reagovat
Vlk-v-trave
ne.
Reagovat
Petur_Fisk
..po žních půjde k Turkovi...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Mantra
"ale jakmile došlo na důležité míče, ona třeba výborně zaservírovala"

nic k řešení
Reagovat
LukasH
Já jsem tedy zázrak nečekal. Je to smutný, ale ne tragédie. Petra vlastně jede na vlně od Wuhanu. Tenis slušnej, ale nezvládla důležitý míče. A to je ten hlavní rozdíl oproti začátku sezony. A to ji možná sráží víc než jasný porážky. Na servisu je obecně Petra rozladěná a nesoustředěná. Myslím, že dvojchyby s Naomi v prvním setu rozhodly celej zápas a možná celej TM.
Od Asie je vůbec ráda, že je ráda...z více důvodu to není optimální a to se pak těžko hraje proti úplný špičce...
Reagovat
FulnekUltras
souhlas - lepší časy ještě přijdou
Reagovat
paddy
Bertík nevydržel ani dva zápasy. Kenin je sice bez šance na postup, ale třeba se stane zázrak. Trpělivost přináší skreče.

K vítězství v turnaji bude nutné změnit strategii: i při zranění předstírat, že jsem v pořádku, a nechat soupeřku, ať vzdá jako první.
Tenis se stále vyvíjí...
Reagovat
Petur_Fisk
Kdo vzdá nejpozději, ten vyhraje...:)
Reagovat
blixa
No, to je jediná šance Káji zítra proti Simoně :D
Reagovat
Petur_Fisk
Simonu by měl někdo přesvědčit, že v současném tenisu, kdo nevzdá, není in...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kenin zitra nastoupi?
Reagovat
paddy
vsaď si hladkou výhru
Reagovat
paddy
kurzy vypsány nejsou, což je jasný důkaz, že tento turnaj je jeden velký podvod!
Reagovat
Krisboy
Už jsou. Což nijak nesnižuje neregulernost turnaje :)
Reagovat
Vlk-v-trave
A co Halepka? Take nastoupi?
Reagovat
blixa
Zatím to tak vypadá :(
Reagovat
FulnekUltras
Simonka jde na další titul, který zatím ještě nemá.
Reagovat
blixa
Ach ty tvé vlhké sny ... :D
Reagovat
Petur_Fisk
Vypadá to na takovou novou tenisovou tradici.
Po oznámení "order of play" budou následovat dotazy novinářů i fanoušků na to, která hráčka skutečně nastoupí a stejně tak po strohém oznámení vítězek budou následovat logické dotazy na to, zda hráčky opravdu dohrály zápas (což bude považováno za mimořádný úspěch) nebo jestli tam byla skreč...:)
Reagovat
HayashiM
"Myslíte už na příští rok?
Upřímně, moc ještě ne. Vím, že je tam olympiáda, vím, kdy zhruba začínám v Austrálii. Ale to je tak všechno."

Z toho mi jako hlavní info vyplývá, že teď ještě rozhodně končit nehodlá. Takže ať se vydaří odpočinek, ještě trochu si odpočiname ruka a snad to za rok zase někde hezky klapne. :)
Reagovat
HayashiM
*trochu odpočine ruka
Reagovat
Holahej
Kolik volna vás čeká?
Zhruba dva až tři týdny, což by mělo stačit. Nejsme ve finále Fed Cupu, který znamená o týden kratší dovolenou. Těším se na to, že chvíli vůbec nebudu myslet na tenis. Hned zítra s tím začnu! A taky na to, že strávím víc času s rodinou. A pak zase do práce...

Znamenal Turnaj mistryň loučení s rukávem na vaší levačce?
Doufám, že jo. Už to fakt nechci.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-turnaj-mistryn-rozhovor.A191031_143635_tenis_par
Reagovat
rybicka
:-), takže jinými slovy totéž co řekla Plíšková, ale ta za to patří pod gilotinu...
Reagovat
Petur_Fisk
Jak je někdo "v šuflíku", tak má holt smůlu...:)
Reagovat
FulnekUltras
jako třeba současný prezident, premiér a ministryně spravedlnosti
Reagovat
blixa
No to jsou ale dementi, co tam máš dál ?
Reagovat
FulnekUltras
ministryni financí s ovečkinem
Reagovat
blixa
Tos to moc nevylepšil :D
Reagovat
Fandina
Kteří jsou tam zaslouženě.
Reagovat
Petur_Fisk
Ten seznam by mohl být nekonečný. Lidi nemají čas, slovy mého kamaráda "nestíhají ani k.k.t". Informací je tolik, že jsou z toho mnozí na práškách...
Zdá se, že jediné řešení je rvát to bezhlavě všechno do šuflíků a rychle je zavřít. Pořádek musí bejt.
To, že realita vypadá pak ale úplně jinak, těžko kdo komu vysvětlí.
Jakmile se začne nabourávat u konkrétního jedince systém šuflíků logickými dotazy, začne být dotyčný nebezpečně agresivní, protože se mu bortí jeho iluzorní svět a ztrácí půdu pod nohama...:)
Reagovat
FulnekUltras
Čím víc "demokratický" blok šílí, tím víc jen potvrzuje, že po 30 letech prázdného kultu "svobody" se tady konečně něco reálně mění. K lepšímu pro většinu obyvatelstva. Šuflíky s Kalousky, Fialy a Rakušany už nehodlá otvírat skoro nikdo.
Reagovat
Fandina
To jsou ale kecy na entou. Faktem je, že nejhorší vládu a prezidenta máme za těch třicet let právě teď.
Reagovat
slacker
houby faktem, leda dojmem takovych dementu jako ty
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
Začni používat hlavu, řídit si jinými je trapné.
Reagovat
FulnekUltras
Tvoje tempo je pekelné. ;-)))
Reagovat
freeteepek
Promiň, máme nejhoršího prezidenta, ale nejlepšího premiéra. Právě teď. Česku se daří, platy rostou a kdo nikdy nelhal? Ten konflikt zájmů je dost pochybný. Kdo tady byl lepší než Babiš?
Reagovat
Fandina
Každý, který v konfliktu zájmu nebyl. To jsou všichni před ním.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Holahej
invektiva?...to je dost málo...
A jste opět mimo mísu....rozumíte psanému textu..., v souvislostech?,...tak ve zkratce...
Vůbec přece nešlo, co řekla, ale o reakce fans, hlavně šlo o to, že jste napsala, že Plíšková má menší podporu fanoušků než Petra, proto, že Karolíně lidi závidí její pohádkový život, zatímco Petra má bolístky, proto má Petra větší podporu fans. Moje maličkost si dovolila oponovat, dala odkaz ze sociálních sítí a poznamenala, že takový váš názor je jen spekulativní a já ho naprosto nemám, na svém příkladě uvedla, proč Petře fandím, čím má moje sympatie a nadhodila nevinnou otázku, co se vám ?líbí? na KP?.., mohla jste jí nechat ležet, buď nevíte, nechcete odpovídat, ale vaše odpověď srovnávající tuto obyčejnou otázku s výslechy jako za dob normalizační politiky byla ?mimo?!
Reagovat
FulnekUltras
Nemá cenu tady stínovat nějakou přestřelku na život a na smrt... Peťa je díky výchově v rodině normální nepovýšená holka, Plech jenom naprázdno nafouknutý a nabubřelý nový Lendl. To je celé.
Reagovat
Fandina
Nemel nesmysly. Kája je normální hodná holka. To jen blb jako ty si myslí něco jiného.
Reagovat
FulnekUltras
Nevím, jestli se Hrdla tenkrát večer po vítězném FC pokusil Petru sbalit. Ale jestli jo, tak ho poslala okamžitě do prdele.
Reagovat
Fandina
Jsi ubohý s těmi kecy, fakt jsi neuvěřitelně ubohý, uvědom si co říkáš. Hloupý a závistivý. Nic jiného se o tobě říct nedá.Ubozaku.
Reagovat
FulnekUltras
Říkám jen to, čím se liší Peťa od Plecha. Nic víc.
Reagovat
blixa
Já jen říkám, že jsi čistokrevný dement se zkrouceným mozečkem.
Reagovat
FulnekUltras
Spíš si myslím, že Hrdla už předem větřil, kde to bude nejlehčí. Kapacitu na to má dostatečnou.
Reagovat
FulnekUltras
u klokanů se začíná UŽ za dva měsíce - opět "povinná" honba za body a žebříčkovou pozicí? - Petra jakoby seděla na stále rotujícím řetízkovém kolotoči, ze kterého nejde vystoupit - no, jsem na to po novém roce zvědav...
Reagovat
HayashiM
Když bude chtít/ potřebovat, může jet až na AO, tím se dají ušetřit snad další dva týdny... Ale za tři týdny začíná s tréninkem, takže odpočinku bude stejně minimum.
Reagovat
FulnekUltras
tak spodek může trénovat do alelujá jako doteď - a výsledky v pohybu už jsou vidět - škoda, že vršek (včetně hlavy ;-) zatím není úplně kompletní
Reagovat
Alien
Tak hlavně aby pak zase nebyla nerozehraná!
Reagovat
Petur_Fisk
...stále rotující řetízkový kolotoč, ze kterého nejde vystoupit...
Naprosto přesné přirovnání.....a připomíná to nepříjemný sen.
Reagovat
Andrew89
Turnaj mistryň, nejlepší turnaj...nejhorší, fraška a obrovská ostuda organizátorů. Tohle tu nechají 10 let? hrůzostrašná představa
Reagovat
peggy
To se čekalo.
Reagovat
tenista08
Další skreč. Opravdu úchvatný TM. Možná k semifinále budou muset holky pro jistotu přijet rovnou na vozíku...
Reagovat
Petur_Fisk
Tak teď už se dá napsat, že letošní TM je fiasko.
A teď....kudy z toho ven aby se to neopakovalo?.....WTA by musela dost razantně upravit celoroční kalendář turnajů...Nějak si to neumím představit.
Reagovat
Drzymalski
Tak už ani tohle vůdů nefunguje? Ale vážně. Hodně nedůstojné vystoupení Kvitové. Vzhledem k tomu že Vaněk byl v kóji zařezaný jak trencle, vždy pohledy vraždící maskot Vydra se už zmohl jenom na vole, vole, a hlavně Petra si Motivátora nepozvala ani jednou na lavku, "něco se asi děje v knížectví monackém". Nedivil bych se, kdyby přišla změna trenéra.
Reagovat
marsden
Ja to tusil... cinani.... nejhorsi mozny povrch asi naschval. Kdyz maj podle vsech takovy penize, at se placaj pomalu na antuce. Vysledek 5:7 7:5 6:4 vypada lip nez bezne vysledky 6:3 6:2. Podle toho to vypada. Unava, skrece, kdyz uz Halep nechce trenovat, tak je co rict. Nahradnice skrec. No comment.
Reagovat
Drzymalski
Povrch je pro všechny stejný, každý špíl začíná od stavu 0:0....znáš to. Problémy budou asi někde jinde.
Reagovat
gigin
Není pro všechny stejný.
Reagovat
Petur_Fisk
Přesně tak, určité somatotypy jsou ve výhodě.
Reagovat
Drzymalski
Máte oba samozřejmě pravdu. Použil jsem takové ustálené klišé, které se hodí pro více sportů.
Reagovat
dadaft
už už jsem chtěl Belindu zpražit, ale otočila to parádně...

navíc s Kikinou něco je zdravotně, asi.
Reagovat
dadaft
hm, konec.
škoda.
gratulace Bel.
Reagovat
Petur_Fisk
Petra byla v prvních měsících roku ve skvělé formě a pak přišla další rána...
A teď zřejmě další rána nějaká osobní...Na štěstí, každý člověk je originál a tak snažit se předvídat, co bude příští rok může být možná zábavné, ale jinak k ničemu...
Nechme se překvapit. A sečteno, podtrženo, tahle sezóna nebyla vůbec špatná, co by za takovou drtivá většina tenistek dala...
Reagovat
dadaft
já Petře do nového roku přeji aspoň tři sezóny bez zranění a jiné újmy v řadě.
Reagovat
Petur_Fisk
Protože jsem taky Petr, tak jsem si nejdřív (při periferním pohledu) myslel, že mi přeješ aspoň tři sezóny bez zranění. Tak děkuji, ale já už jsem jen "hobík".
Teď ale vážně. To ji asi přejeme všichni, jen si myslím (a rád bych se mýlil), že to do té doby zabalí.
Hlavně ať je spokojená, to je moje osobní přání.
Reagovat
dadaft
přeju je i tobě Petře
(hlavně nepřepepři toho vepře)
:))
Reagovat
blixa
A když přepepříš, tak se ozvi. Já se pepře nelekám, na množství nehledím ;-) :D
Reagovat
Petur_Fisk
Já taky ne....ale pak to nikdo jinej nežere...:)
Reagovat
blixa
To znám :D :D Miluju indickou kuchyni a rád ji i vařím, akorát to pak žeru většinou jen já, ostatní po ochutnání vykřikujou něco o žiletkách a lejou do sebe hektolitry piva nebo mlíka (dle gusta). Vůbec je nechápu, přitom je to tak dobrýýýý !!! :D
Reagovat
Petur_Fisk
To znám.
Když ze svého dobrotivého srdce nabízím druhým, tak často slyším:..."A nepálí to moc?" a já podle svého nejlepšího pocitu odpovídám..: "Skoro vůbec".. a pak z okolí slyším různé zoufalé výkřiky, chroptění a lapání po dechu....což tedy naprosto nechápu. To mi snad dělají naschvál...:)
Reagovat
vladan181
Koukám, že je tady tolik tenisových trenérů, jenom škoda že vás Petra neslyšela, mohlo to dopadnout jinak. Už jste vůbec někdo držel tenisovou raketu v ruce?
Reagovat
FulnekUltras
co tady nacvičuješ?
Reagovat
vladan181
??
Reagovat
FulnekUltras
13824
Reagovat
vladan181
Tebe se to dotklo? Vždycky si tady měl dobré názory.Hlavně jsem myslel ty, co Petru neustále urážejí.....
Reagovat
dadaft
voni ti ultras, to jsou holt vostří hoši, co se hned nasejří...
Reagovat
FulnekUltras
Tak chápu, že někdy před 30 lety bych byl asi taky víc nasrán - ale taký už je šport, a zarytí fandové mnohdy nemilosrdní.
Reagovat
blixa
StalinUltras tu měl někdy dobré názory ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o :-o Bože, další magor ....
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
vladan181
si nepochopil, to byl for....:)
Reagovat
blixa
Ahhhhhh, sorry, nepochopil ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klasicky troll - nereagovat.

https://www.studentpoint.cz/wp-content/uploads/2013/05/nekrmte-trolly.jpg
Reagovat
Dobry-den
Petra se letos výrazně zlepšila a na TM vyhrála oproti loňsku hned dvojnásobný počet setů. Navíc si nyní drží šňůru sedmi prohraných zápasů na TM. No kdo tohle má? A právě to dělá NAŠI Petru tak výjimečnou, to umí jen ona a díky tomu ji máme (skoro) všichni tak rádi. :-)
Jenom škoda, že dneska neklapl ve druhém setu kanárek, mohlo být na cestu domů ještě trochu veseleji, ale tak nebuďme tolik nenažraní. Za mě i tak velká spokojenost, ještě jednou gratulace a jen tak dál! ;-)
Reagovat
misa
už odstoupila.
https://twitter.com/WTA_insider/status/1189885402154328066
Reagovat
Paseka
Stejně prestiž TM upadá. Kde jsou ty časy, když se v NYC -Madison Square Garden proháněly Graf, Novotná, atd... Dnes jsou ty nejlepší nahnány někam do Ćíny, kde jsou poloprázdná hlediště. A ještě zvolí povrh takový jaký zvolí. Nejlepší tenistky jsou po celé sezoně tak utahané, že odstupují a nebo už nedokáží hrát svůj nejlepší tenis. Proto taky poslední roky vyhrávají TM hráčky " druhého gardu", jako např. Cibulková, Svitolina, Radwanska. To se to dopracovalo.
Reagovat
Petur_Fisk
Vcelku souhlas, jen že Halep, Svitolina a Barty hrají svůj vysoký standard. Po dnešku bych si Ash tipnul na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me byla taktika na tento turnaj spravna. Vanek, Vydra i PK vedeli, ze na tomto povrchu by ji ty pinkacky driv nebo pozdeji udolaly stejne, takze proto chtela Petra zkracovat vymeny a mlatit to ve stylu bud anebo. A ono to bylo anebo. Kazdopadne i skrz fyzicku v soucasne chvili na takovem povrchu neslo hrat trpelivy, pinkaci tenis. Holt nema formu, jako mela treba na AO, kdy ji to tam padalo, takze to dopadlo, jak to dopadlo. Jsem hodne zvedavy zitra na KP s Halep, za jaky konec to vezme ona.
Reagovat
FulnekUltras
tak určitě - ten povrch tomu ještě nasadil korunu
Reagovat
freeteepek
Podle mě Petra měla být trpělivější. Na takhle pomalém povrchu proti dobře se pohybujícím a málo chybujícím hráčkám ani sebevětší a seberiskantnější rány nepomáhají. Ten míč se prostě zabít nedá. Útok si měla připravit. Petra dřív neměla kondici na delší výměny, to se ale letos změnilo. Navíc jí v hale nehrozilo, že by se uvařila. Na AO je povrch podstatně rychlejší. To se nedá srovnávat. Tady jí bohužel pořádně nefungoval servis, její hlavní zbraň.
Reagovat
smazaný uživatel
Trpelivejsi mela byt. Souhlas. Mela si rany připravit. Ale zbytek nechapu. Co jineho ma hrat utocna hracka jako Petra, kdyz ne rany a zkracovani vymen? Ma s nimi behat a mit prumer 10 vymen na bod? Navic i na tomto povrchu se balony daji zabit. Jenze Petra u většiny z nich nebyla dobre nohama. Kdyby to ale trefovala, jsou soupeřky po tretim - ctvrtem uderu bez sance a maximálně vrati micek, ktery by znamenal nality vitezny uder.
Reagovat
Holahej
....no a právě to je to umění, vyhodnotit si sám/sama, kdy a co zahrát, protože, když tam nejsem nohama, nemám nastavení, tak pravděpodobnost, že mi budou padat vítězný koule se blíží nule?., ale můžu zahrát jiný úder, počkat si, dát si šanci na lepší postavení, nevykazit se sama...a to je ta Petry /i tak úspěšné /slabina....
Reagovat
tommr
Karolína na Halepku neumí ani za normálních okolností a na tomhle povrchu je úplně bez šance. Ledaže by jí Halepka skrečovala podobně jako Andreescu ...
Reagovat
Holahej
Televize zkresluje, živě u kurtu vidíš, že žádná top tenistka ?nepinká?, ale je rozdíl, jaký hráčka najde balanc mezi agresivitou a trpělivostí, řešením herních situací na kurtu, dnes např. Ash vyhnala Petru z kurtu a pak už volně zakončila do odkrytého prostoru, Petra měla takové situace s Naomi a bláznivě a zbytečně vypálila míče do sítě nebo do autu?, jak říká Federer, na výhru musím hrát agresivně, ale musím to mít pod kontrolou, škoda, že se Petra nepoučí..., buší do toho, jak ?hluchá do vrat?, i když náznaky na zlepšení tam letos byly....
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Cico93
Toto ma vtedy štvalo, no našťastie prišlo skvelé AO. S odstupom času som to ale Petre doprial.
Reagovat
brixner
A, bohužel, víme to tady všichni! Jistě, nějaké zdravotní potíže tu jsou, ne že ne, to její zranění byla brutalita a jen díky tomu, že je mladá a silná, relativně dobře se zahojila, což jí jistě přál celý svět!

Ale Dadaft to napsal naprosto přesně a to nejen v kontextu tohoto turnaje, ale v kontextu celé její kariéry - Petru ničí NEVYNUCENÉ CHYBY a přes tohle vlak nejede! Já vím, třeba to astma...nic moc záležitost...Ale i kdyby měla Petra astma X tého stupně, i kdyby musela hrát v plynové kyslíkové masce, ale - měla aspoň tak přesnou ruku, jako má (např) Rumunka - no, kde by dneska byla? Všímáte si, jak při forhendu vytáčí rameno a to pak putuje za míčem? Ježiši, vždyť to je úder, za který by se nemusel stydět ani leckterý muž! Jenže co je platné, že tyhle "rameňáky" tam padají jen občas a ostatní kolikrát až do tribun? Tohle není kritika, mám Petru strašně rád, nejsem její hater! Jen si ale tak říkám - proč ostatní můžou a ona ne? Petra vždy vyhrála titul, jen když jí to mimořádně sedlo a všechny shody okolností byly při ní(např. Chang, 1989). Tu úderovou konzistenci a jistotu prostě nemá a fakt není zapotřebí sem teď motat to její zranění. Je asi spousta jiných maličkostí, které, nejen Petře, znepříjemňují sportovní život - uznávám! Ale HOP - TROP tenis, který Petra provozuje, je to, co jí kariéru ničí nejvíce!
Reagovat
FulnekUltras
Z hop-tropu se už poslední dva roky až do letošního května docela úspěšně dostala - takže její poslední zranění prostě pominout nelze. Když podvědomě cítíš, že ti kormidlo rve sval, taky ho budeš jen tak šolíchat.
Reagovat
tenista08
Díky "hop-trop" tenisu vyhrála dva Wimbledony. Každý nemůže být jako Halepová, zaplať bůh. Byť se pořadatelé stíráním rozdílů mezi povrchy patrně o naklonování Halepové snaží:-) Každý má jiný temperament, jiný herní styl. A to je na tenisu krásné. Plíšková teď ustupuje od hry "hop-trop". Její výsledky to stabilizuje, ale patrně to nikdy nebude stačit na výhru v GS.
Reagovat
freeteepek
Já si naopak myslím, že ty dobré výsledky Karolína udělala díky aktivnější hře, častějšímu přechodu na síť. Většinou na síť ale moc nechodí a na tomhle turnaji na to doplatí. Po jejím super servisu musí chodit dopředu a z nalitých míčů hrát prázdnou část kurtu nebo kraťas.
Reagovat
tenista08
Souhlas. Snížením rizika úderů sice eliminuje úplné propadáky, ale těžko porazí ty nejlepší. Koneckonců, že k výhře na GS je potřeba vyšší aktivita a míra rizika pochopila i Halepová.
Reagovat
tommr
dnešní porážku jsem sice čekal, ale překvapilo mě jak slabá dneska Petra byla. Kdyby Petra zahrála aspoň tak jako hrála ve Wuhanu a v Pekingu tak by dneska špatně hrající Bartyovou musela porazit ...
Vypadá to, že TM se přidal k dalším Petřiným neoblíbeným destinacím a že tady na kurt nastupuje už předem poražená ...
Reagovat
FulnekUltras
počkej příští rok ;-)
Reagovat
freeteepek
Mě ta prohra ve dvou setech nepřekvapila. Petra je na tomhle turnaji nejistá. Nadhoz u podání jí jde jednou doprava, jednou doleva - a přitom by měla mít míč před sebou, pořád stejně. To jsou prostě základní nedostatky - střípky, která pak dávají dohromady nelichotivý obrázek.
Reagovat
FulnekUltras
však taky servis mimo zápasy zřejmě vůbec netrénuje - proč asi?
Reagovat
Andrew89
Petko, hlavu vzhůru a snad v další sezoně, né že nám budeš chtít ukončit karieru :D
Reagovat
FulnekUltras
LOH 2020 a 2024 jsou pořád před námi. Plus ještě něco mezi tím. ;-)
Reagovat
misa
Nezapomínal bych ani na Intergalaktický turnaj velmistryň v roce 2652 :)
Reagovat
FulnekUltras
To už bude mít Šafi pravnoučata. ;-)
Reagovat
misa
prapra...pravnoučata
Reagovat
Petur_Fisk
Před padesáti lety jsme byli na měsíci a spisovatelé sci-fi se mohli přetrhnout, co bude v roce 2000.
Realita je naprosto jiná, tak bych si s dovolením dovolil lehce poupravit termín toho Intergalaktického turnaje velmistryň na rok 12652. Předem děkuji za pochopení...:)
Reagovat
Mayo
Péťa je slabá ako čaj ;-/
Reagovat
dadaft
no jo no, nestálo to za moc -- dá se říct, že Petru v kontextu celého turnaje umořily nevynucené chyby, ať už na servisu, nebo ze hry. Navíc nedokázala využít své příležitosti, když přišly.
No nic.
Těším se na tu příští s Petrou.
Reagovat
Blondie
Zajímavé, že zrovna tenhle top turnaj je pro Peti teď tak mizerný.
Ještěže to tam urvala jako mládě, uf :D

Zase se dostáváme ke klasickému dilema, zda je lepší dostat se pravidelně do semi a pak vypadnout, nebo zda dostávat celkem na zadek a pak to prostě jednou holt vyhrát :D
Reagovat
MartinPa
No, z pohledu standardního business-plánu každého tenisty a také z pohledu psychiky, je určitě lepší dostávat se pravidelně do semifinále, než to jednou vyhrát a pak dostávat világoš.
Když dostane Petra na prdel od Ash x-krát za sebou, tak vždycky se pak sepne červík v hlavě, který může způsobit další prohru i z jednoznačné pozice.
Reagovat
FulnekUltras
ale houno - podstatné je, jak se cítíš - a Peťa byla (a už od května je) víc mimo kurt než na něm - dva měsíce klidu jí teď mohou jedině pomoci, a i na tu Austrálii bych se za cenu opravdu řádné dorehabilitace vysral - pak teprve plná příprava na jaro
Reagovat
Fandina
Výměny, výměny, výměny. To je těžké, když nevidím Petru rvát to tam na první dobrou. :-)) Nicméně, doufám, že Petra bude zdravotně fit a zase tam nějaké ty vítězné a náběhy a esička budou. Příští rok.
Reagovat
FulnekUltras
Už před TM bylo jasné, že Petra může prohrát všechny tři zápasy ve skupině ani nemrkne - a to se také stane. S přihlédnutím ke stavu předloketního svalu na její levačce a s tím souvisejícím celkovým rozhozením herní praxe už od května nejde o nic, nad čím by fanoušci měli zoufat. Už teď se můžeme těšit na číselně podstatně sympatičtější rok 2020, kdy se Lvice opět vrátí tam, kde bychom ji rádi viděli.
Reagovat
misa
Myslíš?
Reagovat
FulnekUltras
vím
Reagovat
blixa
Kecáš !
Reagovat
FulnekUltras
chceš zase ty s velbloudem? ;-)
Reagovat
blixa
Ty seš taky velbloud :D :D
Reagovat
FulnekUltras
na hranici musí být klid... ;-)
Reagovat
d@ve
A navíc první dva zápasy byly vcelku vyrovnané.. ;)
Reagovat
lvicek
Ty prvni dva zapasy vypadala, ze musi vyhrat a pak se to proste nejak podivne postupne prohralo (a clovek mel opravdu pocit, ze si to prohrala sama par hloupymi chybami, tedy vetsinou jednim totalnim vybuchem na svem servisu, po kterem prisla o break kvuli dvojchybam - ty dvojchyby muzou byt dost dobre kvuli vsem tem zranenim). Zato dnes to proste prohrala zcela jednoznacne a Barty ji prehrala. Taky vypadala uplne bez stavy.
Reagovat
tommr
a nejhorší na tom je, že Barty taky hrála kulový a přesto to na Petru stačilo takříkajíc s prstem v nose ...
Reagovat
d@ve
Ty DF mohly být třeba i tím pomalým povrchem, kdy se je snaží přiriskovat..
Reagovat
Andrew89
souhlasim, od května je to čekání jestli jí to zas rupne nebo ne. 2020 bude náš:)
Reagovat
FulnekUltras
Jakmile si Peťa bude věřit na plné zatížení ruky, vzniká onen potřebný rozdílový faktor, který ji teď chyběl k překlopení těsných zápasů. Je to opravdu jen malinký jazýček na vahách, ale právě tohle rozhoduje.
Reagovat
Blondie
Snad :-)
Nepřála bych jí nic jiného.
Reagovat
FulnekUltras
S možností plné zátěže přijde i větší klid do hlavy - což se odrazí též na servisu, který teď Petra trénuje nejspíš až při zápasech.
Reagovat
Petur_Fisk
Je potřeba vzít v potaz jednu věc. To, že jí to "ruplo" nebyla náhoda. Stalo se jí to při tenisu, při běžném úderu a z toho jednoznačně plyne "únava materiálu". Je tam pravděpodobná souvislost s přetížením, díky pozměněnému držení rakety kvůli poškození prstů. Poškození prstů je teď už nevratné a z toho plyne, že daná partie bude pravděpodobně přetěžovaná nadále a tím i hrozí opakovaná recidiva.
Petra to může řešit speciálním posilováním, speciální rehabilitací a možná drobnou korekturou držení rakety, což je ale v jejím věku dost nepravděpodobné.
Prostě ten sval už nikdy nebude tak pevný, jako byl ještě na začátku letošního roku.
Nečiní mi žádné potěšení tohle psát, ale nemá smysl si něco nalhávat.
Reagovat
d@ve
Už zahodila Petra čelenku? Pokud ne, tak to ještě může klidně otočit.. ;)
Reagovat
tommr
dneska jí neměla už na začátku prvního setu ...
Reagovat
d@ve
Tak to je hodně špatný.. :(
Reagovat
Petur_Fisk
Tak to jsme asi každý viděli jiný zápas. Na začátku měla bílou.
Reagovat
tommr
a nesundala jí náhodou už při prvním brejku Bartyový?
Reagovat
Petur_Fisk
To už fakt nevím, jen si vybavuji, že na začátku ji měla.
Reagovat
jirkaS
aspoň gem útěchy :-/
Reagovat
jirkaS
aspoň 2 gemy útěchy ;-)
Reagovat
Jon61
Vzdávám to, ve středověké mučírně bych strádal méně.
Reagovat
jirkaS
ještě že jsem v práci
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
misa
Soňa v hledišti... Samozřejmě vedle táty :)
Reagovat
Jon61
Je to utrpení tohle sledovat.
Reagovat
misa
Servis je špatný.
Reagovat
aligo
Všechno je špatný
Reagovat
Jon61
Kdyby aspoň byl zápas pohledný.
Reagovat
misa
ano, všechno
Reagovat
FulnekUltras
ruka => hlava => povrch => hlava => řiť
Reagovat
Alien
A nejvíc hlava!
Reagovat
d@ve
Tak na to zkus lobotomii, ty pseudofanoušku.. ;)
Reagovat
Alien
Zkusím. Díky za radu, ty už jsi koukám po!
Reagovat
d@ve
Už sis to asi vygůglil, viď.. ;) Ach to mládí.. :)
Reagovat
tommr
a je po zápase a po nadějích. I když popravdě to bylo jasný už dávno předem ... :(
Reagovat
Andrew89
Ackoliv jsem velký fanoušek, tak musím říct, že je to asi dobře. Potřebuje dovolenou a dát se pořádně dohromady. pak něco potrénovat a příští sezona bude zezačátku na obhajoby náročná, ale pak zas neobhajuje nic.
Reagovat
tommr
příští rok bude Petra zase o rok starší a příjdou další nemoce a zranění. Já už Petře prostě na nějaký velký úspěchy nevěřím ...
Reagovat
Andrew89
bude jí 30:))) nejlepší věk...vim o čem mluvím :D
Reagovat
tommr
v normálním životě ano, ale v tom tenisovým už důchod klepe na dveře ...
Reagovat
Andrew89
no...zkus to říct Sereně:)))
Reagovat
d@ve
"Já válečný invalida, po třech infarktech, na Nitroglycerinu.. hekám snad?!" :)
Reagovat
lvicek
Myslim, ze u Peti to neni az tak o veku, ale o tom, aby si vsechno aspon jednou dobre sedlo a taky aby byla v pohode. Moc ji to do dalsi sezony preju a budu moc drzet pesti. Jinak treba Barca nekdy v tomhle veku zacla hrat nejlip, takze zas takova hruza to neni...
Reagovat
FulnekUltras
30 je jen číslo, zrovna jako 29 nebo 28. Natržený sval ovšem potřebuje nejmíň 3 měsíce zcela bez zátěže. Howgh.
Reagovat
tommr
no vypadá to, že právě Bára Strýcová bude jediná z našich, která na TM postoupí ze skupiny ...
Reagovat
misa
Kolik je v top 10 třicátnic?
Reagovat
FulnekUltras
běž tommrovat do prdele
Reagovat
smazaný uživatel
Je to marné a nuda.
Reagovat
Fandina
Ve třech Petře nevěřím.
Reagovat
Jon61
Letos na TM nám holky radost nedělají, Bára s Katkou také v druhém setu v deblu naprostý zmar.
Reagovat
Andrew89
je víme kde:)
Reagovat
Jon61
Bolí z toho oči i duše.
Reagovat
Blondie
A teď Ash breakni, Peťo, přeju si to!!!! :D
Reagovat
Blondie
tak nic, no :D
Reagovat
Andrew89
že se pro příští ročník tohoto turnaje o dost podstatně kurt zrychlý. Protože tohle je otřes. Ty zápasy jsou fakt strašný. Všechny
Reagovat
petrulinka
Přesně, to by doběhl i člověk s berlema. Kdo ví, koho Svitolina podplatila, aby to byl kurt pro ni
Reagovat
Andrew89
to není turnaj za odměnu :D to je za trest:D i pro nás jako pro diváky:D
Reagovat
petrulinka
Tak to přesně říkala Halep, že to je jak za trest, že po tak náročné sezóně jim dají tak pomalý kurt, a že se na něm špatně hraje
Reagovat
lvicek
Tak kdyz uz to rika i Halepka... Nevim, co z toho maji :/.
Reagovat
Andrew89
já ti řeknu co. Chtěli co nejdelší zápasy. A když se na všechny podívám tak průměr je určitě přes hodinu a půl na zápas a to je celkem dost na to kolik se jich hrálo. Možná je to ještě víc než hodka a půl
Reagovat
ttopi
Záleží čím platila.
Reagovat
Andrew89
myslíte jako, že dělala roznožky...někde? nebo tak něco?:D
Reagovat
Andrew89
nevim...ale s Gaelem je na tom asi líp než s čínanem..tam prý průměr nic moc :D
Reagovat
tenista08
Naprostý souhlas. Ale nebyl bych optimista. Tendence je bohužel opačná.
Těšil jsem se na přestěhování TM ze Singapuru, neboť jsem si bláhově myslel, že horší povrch než tam už být nemůže. Mýlil jsem se.
Reagovat
ttopi
Na druhou stranu taky není fér hrát všechno na rychlém povrchu, protože někdo má zkrátka styl hry na povrch pomalý. Je to podobné jako žehrání Forehanda, že se ATP Finals nehrají na antuce. Něco pravdy na tom je.
Reagovat
Andrew89
mě přijde co se týče tour, tak se hraje vesměs na pomalém. Ted si rychle nevybavím něco fakt hodně rychlého, krom trávy
Reagovat
HayashiM
Já bych to ideálně každý rok střídal. Jeden rok tráva, jeden antuka, jeden rychlý hard, jeden pomalý hard :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja bych to ani nestridal, a nechal to na trave furt:)))
Hralo by se v Australii. Tam by bylo plno divaku.
Zapasy by odsypaly rychle. Holky by na konci sezony mely aspon poradny svatek.
Reagovat
ttopi
Třeba, proč ne. Alespoň by to bylo rozmanitější. Na druhou stranu, tenis se hraje pro lidi a troufnu si říct, že v rámci hráčů je většinově asi rychlejší povrch i oblíbenější. Je tam lépe cítit výhoda servisu a tak vůbec je to lepší.
Reagovat
tenista08
A které turnaje se dnes hrají na rychlém povrchu? Mám pocit, že jich už moc nezbývá. Vůbec ale nevolám po tom, aby se TM hrál na rychlém povrchu. Jen by se neměl hrát na extrémně pomalém povrchu. Není to ke koukání a útočněji založené hráčky vyloženě lituji.
Reagovat
ttopi
Já souhlasím. Jak píšu výše, většinově je ten rychlejší povrch asi pro hráče lepší. A vzhledem k tomu, že se to vše dělá hlavně pro lidi, je to v zájmu všech.

....Nadal by TM nevyhrál ani na antuce stejně :D
Reagovat
tenista08
+1 :D
Reagovat
Andrew89
moc jich není. Kdyby jich byla většina a pořád se to nezpomalovalo, tak takový Novak má o x titulů méně.
Reagovat
jirkaS
teď si vem, že tu bude TM 10 let
Reagovat
Andrew89
to je taky nesmysl, kontrakt na tak dlouho.
Reagovat
tenista08
Potřebují dlouhý kontrakt. Až se sejdou ve finále dvě pinkalky, kdoví jak dlouho budou hrát?
Reagovat
jirkaS
money talks :-/
Reagovat
petrulinka
Prostě se musíme smířit s tím, že Petra prohraje, neboť jí to nejde. Já si to užívám, protože se ráda na ni dívám a další turnaje začínají až po novém roce. Takže dnes jsem v klidu. Žijeme jen jednou, tak nač se nervovat.
Reagovat
FulnekUltras
tenis se hraje skoro pořád - jen ty holky mezi tím potřebují každá taky nějakou regeneraci - srát na body a žebříčky, to si za 30 let nikdo pamatovat nebude
Reagovat
Andrew89
přitvrdila a bere gem, to at se radši vypálí 100 metrovejma autama, ale proboha at si s ní nepinká:D
Reagovat
Jon61
Barty hraje tužku, Petra dvě. 1. a 3. brejbol zahodila, na druhý Barty skvěle podala. Šance na zvrat stále menší.
Reagovat
Alien
Tak oba breaky v této hře napálila do metrového autu! Co dodat.
Reagovat
Andrew89
metr? asi blbě vidíš...tak 3 :D
Reagovat
Fandina
Byly tři, ale i tak nic z toho.
Reagovat
Andrew89
pr....dyt si s ní jen pinká proboha...co to zase hraje?
Reagovat
Blondie
Navíc nevypadá vůbec dobře, taková rezignovaná, nezdá se ti?
Reagovat
tommr
a sebevědomí na bodu mrazu ...
Reagovat
Andrew89
to si nemyslim, na očích jí je vidět, že jí to jedno není. Ona chce hodně..možná až moc.

nesmí si pinkat
Reagovat
lvicek
No, v ocich mozna vypada, ze chce, ale byla nejaka zhrzena. Ono uz v zapase myslim s Belindou, kdy vyhrala druhy set 6:1 a pak sedela na lavicce a vypadala uplne jak zmokla slepice - to jsem si rikala, co s ni asi je - po vyhranem setu by mohla nabrat nejakou energii a misto toho byla cela takova "vybita".
Reagovat
Blondie
To není dobrý :(
Reagovat
Blondie
3 šance na RB.
Nic... :(
Reagovat
tommr
Petra vyrábí jednu chybu za druhou. Bartyová hraje tužku, ale bez problémů kontroluje zápas ...
Reagovat
Alien
Tak Barty nepotřebuje nic hrát, stačí vracet!
Reagovat
Andrew89
asi tak :D
Reagovat
tenista08
Přesně o tom jsou pomalé povrchy. Samozřejmě to dostává útočné hráče pod daleko větší psychický tlak. Zatímco obranáři nastupují do utkání s jistotou, že když udrží míč jakkoliv ve výměně, k čemuž jim pomalý dvorec pomáhá, soupeř se vyhází.
Reagovat
HayashiM
Vytváří si hodně tlaku, ale pak má problém při zabíjení u sítě :(
Reagovat
Jon61
Všechny soupeřky našich hráček nehrály dobře, přesto to stačilo.
Reagovat
Andrew89
docela zajímavý

https://sport.aktualne.cz/tenis/kdo-prezije-vyhraje-cinsky-turnaj-mistryn-nici-tenistky-jeji/r~6df04b3efb3b11e984c6ac1f6b220ee8/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Fandina
Petruška je dneska zase jiná. Šatičky přinesly dvě prohry. Tohle by mohlo přinést změnu. :-))
Reagovat
Alien
Tak zatím je to dobrý, moc dobrý! Hlavně, že dnes drží servis!
Reagovat
Jon61
Jako realista (spíše pesimista) to nevidím růžově. Bezbřehý optimista bývá z výsledku zklamán, mne by v případě Petřiny výhry čekalo milé překvapení.
Reagovat
Blondie
Ash to sluší :)
Tentokrát má z mého pohledu hezčí outfit než Kája - na ní se mi to "oblekové" hadříky od Fila nelíbí.
Reagovat
Andrew89
Fila je vůbec divná značka, nelíbí se mi ani jeden model a nejhorší ze všech snad má vždycky Bertens :D
Reagovat
Blondie
Mně se to, co mají pro Karolínu a Ash většinou líbí - úplně top byl za mě ten komplet výrazně modré a výrazně fuchsiové, kterou měla Kája, tuším, v Madridu 2018 :)
Reagovat
Andrew89
To je zas trápení na servisu:D
Reagovat
Andrew89
ale kéž by to byla ta hra, kterou v minulých zápasech vždy prohrávala:D
Reagovat
Vlk-v-trave
jen houst, Petra ju utaha, a pak vpoho tu Ash z prvni brejkne...
Reagovat
HayashiM
Klasický styl "já si budu uhrávat servis přes milion shod, ty čistými hrami, a pak vyhraju tiebreak 7:0, ok?" :)
Reagovat
Andrew89
ale nebo hra - dám si 0:30 a pokusim se otáčet:D
Reagovat
Andrew89
a je to:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Budeme muset zmenit strategii:)
Reagovat
HayashiM
Mno, ta první neprošla. :/ Hlasuju pro změnu na "samé čisté hry pro Petru nezávisle na podávající" :)
Reagovat
slacker
to je malo, rovnou doktrinu
Reagovat
Vlk-v-trave
Jedina slusna doktrina by byla akce ala Isner. Serv a na sit...jak neni uplne v cajku, tak na tech vymenach bude spis ztracet, ...ted jen najit toho odvazneho, kdo ji to vstepi :D)
Takze hrat jak Taylor proti Halepce...ortodoxne...to by tu Ash urcite odstrelilo...by podle mne z toho zblbla jak ta Halepka:)
Reagovat
Andrew89
Reagovat
HayashiM
Vsadil jsem si na Ash, a výjimečně dnes docela věřím Petře :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Dulezita obet.:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja zase dal v tenisovem chramu tip na Ash.:)
Takze take obet...
Reagovat
HayashiM
Povinné ručení :D
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Andrew89
pojd
Reagovat
tommr
Petra musí vyhrát a obávám se, že ten tlak neunese. Slajzbába si jí vychutná ...
Reagovat
Blondie
j :(
Reagovat
Blondie
Taky su smutný pesimista :(
Reagovat
Vlk-v-trave
Petra dnes vyhraje.
Reagovat
Vlk-v-trave
Nebot nastoupila na kurt, a to je dobre znameni.
Reagovat
Blondie
:D
Reagovat
tenista08
S tlakem se umí popasovat. Potřebovala by si k tomu ale pomoci na tomhle nechutně pomalém povrchu téměř nehratelnými "snadnými" míči. V nevyhnutelných dlouhých výměnách ji Bartyová rozebere a připraví o poslední zbytky sebevědomí.
Škoda. Ale třeba Petra překvapí. Moc bych jí to přál.
Reagovat
tromas12
Má někdo stream prosím? :)
Reagovat
HayashiM
Reagovat
Fandina
Podle sázkovek je favoritkou Barty. Chce to predikci otočit. Držím palce Peti. Dva sety a nic. Pojď!!!
Reagovat
tommr
na Tipsportu 90% tipujících sází na Bartyovou což je při zápase Češky unikát a jasně to vypovídá o šancích Petry ...
Reagovat
Fandina
Petře se nevěří, ale to neznamená, že to nemusí dopadnout opačně.
Reagovat
Blondie
Já bych si taky vsadila na Ash.
Ale to samozřejmě neznamená, že vítězství ze srdce nepřeji Lvici :)
Reagovat
Fandina
Já bych nevsadila ani na jednu, možná v průběhu, ale i tam je to těžké.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist