Kvitová to umí nejen s tenisákem. Během přípravy ukázala fotbalový um

13. 11. 2017, 10:15
Aktuality 1
Petra Kvitová na sociálních sítích sdílela video, které ukazuje, že jí rozhodně není blízký pouze tenisový míček. Dvojnásobná wimbledonská vítězka se v rámci předsezonní přípravy pochlubila také fotbalovými dovednostmi, za které ji dokonce pochválila i naše fotbalová reprezentace.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© Facebook P.K.)

Petra Kvitová kvůli prosincovému přepadení naskočila do letošní sezony až na French Open a uhrála kolo. Poté naprosto senzačně ovládla travnatý podnik WTA v Birminghamu a slavila jubilejní 20. titul. Psychicky i fyzicky náročnou sezonu ukončila na turnaji WTA v Tianjinu, kde vypadla v prvním kole s domácí Lin Zhu.

Za necelé dva měsíce ale startuje další sezona a Kvitová po několika dnech dovolené strávených v Dubaji začala s předsezonním tréninkem. A proč ho nezahájit tím, co bývalou světovou dvojku baví?

"Zpátky do práce a samozřejmě začínáme s jedním z mých nejoblíbenějších cvičení," napsala na sociální sítě Kvitová. To ale není vše. Fotbalová nadšenkyně, jež je velkou fanynkou Slavie, si s fotbalovým míčem dokáže poradit i ve vodě.

Jejího fotbalového výkonu v bazénu si všimla i česká fotbalová reprezentace a musela sedmadvacetiletou rodačku z Fulneku pochválit.

Kvitové v žebříčku WTA aktuálně patří až 29. příčka. V první polovině nadcházející sezony ovšem nebude obhajovat žádné body. Do předsezonní přípravy, kterou tráví střídavě v Monaku, na Kanárech a v České republice, tradičně zahrne také domácí extraligu a příští tenisový rok by měla zahájit na turnaji v Brisbane.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
Frick
https://www.instagram.com/p/BSyTugbjQ8hy2k2xI2McQuf3__ufQJk7E2fXnc0
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist