Kvitová udolala světovou jedničku Kerberovou. Další Češky na kurt nepustil déšť

28. 9. 2016, 13:10
Aktuality 745
WTA WUHAN - Petra Kvitová si v čínském Wuhanu připsala skalp vítězky dvou letošních grandslamů Angelique Kerberové, která hrála na prvním turnaji na světová jednička. Česká tenistka vyhrála po více než třech a čtvrt hodinách boje a může se těšit na čtvrtfinále proti Britce Kontaové. Další dvě české tenistky Karolína Plíšková a Barbora Strýcová dnes své osmifinálové zápasy kvůli dešti vůbec nerozehrály.
Petra Kvitová

Šampionka z roku 2014 Petra Kvitová smetla své první dvě soupeřky Jelenu Ostapenkovou a Jelinu Svitolinovou shodně 6-3 6-1, v osmifinále však na kurtu strávila mnohem více času, než v předchozích dvou kolech dohromady. Světovou jedničku a vítězku letošních grandslamů v Melbourne a New Yorku Angelique Kerberovou udolala po 3 hodinách a 19 minutách boje 6-7 7-5 6-4.

Zápas se kvůli nepříznivému počasí hrál na centrálním kurtu se zataženou střechou, což hrálo do karet Kvitové. Ta ale hned v prvním gamu spáchala čtyři dvojchyby a i když odvrátila pět brejkbolů, o servis po 14 minutách hry přišla. Ovšem za další dvě minuty si ztracené podání vzala zpět a tím začal oboustranný festival problémů na servisu.

Z prvních sedmi her si ho podržela pouze Kvitová, která využila tři ze tří brejkbolů a za stavu 4-3 měla další tři. Ty už však neproměnila a tím hody na returnu skončily. Česká tenistka se za stavu 6-5 dostala k setbolu, ale Kerberová vytáhla skvělý winner a rozhodnout musel tie-break. V něm si Kvitová vypracovala další tři setboly, ale ani jeden z nich nevyužila a nakonec zkrácenou hru prohrála 10-12. První sada se i kvůli spoustě shod a výhod natáhla na bezmála půldruhé hodiny.

Kerberová přišla o podání třikrát i v druhé sadě a v koncovce už tentokrát nevyrovnala. Třetí set rozhodl další brejk Kvitové hned v první hře, česká tenistka pak odvrátila všech deset brejkbolů a při sedmém mečbolu dramatický zápas ukončila.



"Jsem šťastná, ale zároveň unavená. Ještě není konec turnaje, takže se nemůžu nechat vítězstvím uspokojit. Byl to skvělý zápas od nás obou, velká bitva. Snad si to fanoušci užili, já tedy ano," uvedla Kvitová, jež s Kerberovou předvedla divákům ve třetí sadě výměnu o 41 úderech, kterou po nevydařené bekhendové smeči prohrála. "Ale už jsem se na konci výměny nemohla hýbat. Zítra ten zápas budu rozhodně cítit," přiznala vyčerpaná vítězka.

"Dala jsem do toho celé srdce," dodala na facebooku šestadvacetiletá Kvitová, které se povedla odveta za porážky z předchozích tří vzájemných duelů včetně letošního osmifinále US Open a celkovou bilanci tak vyrovnala na 5-5. O dva roky starší Němce připravila první porážku po sérii osmi výher, naposledy ji porazila ve finále v Cincinnati Karolína Plíšková.

"Hrát proti Petře je vždy velmi náročné. Myslím, že jsme dnes obě hrály po celý zápas tenis na vysoké úrovni," komentovala Kerberová. "Pro výhru jsem udělala maximum, bojovala jsem do poslední chvíle."

Šestnáctá hráčka světa Kvitová, která má stále teoretickou naději bojovat o účast na Turnaji mistryň, porazila světovou jedničku počtvrté z celkově osmi soubojů a svou bilanci ve Wuhanu vylepšila na 9-1. Předloni při premiéře turnaje na okruhu WTA triumfovala, jedinou porážku utrpěla loni v osmifinále s Italkou Vinciovou.


O své čtvrté letošní semifinále se bronzová medailistka z olympiády v Riu utká s Britkou Johannou Kontaovou, s níž má vyrovnanou bilanci 1-1. Kontaová si dnes poradila 7-5 7-6 se Španělkou Carlou Suárezovou.

O postup do čtvrtfinále dnes měly usilovat i další dvě Češky, ty však své zápasy kvůli dešti vůbec nerozehrály. Karolína Plíšková, která si v případě postupu do finále zajistí premiérovou účast na Turnaji mistryň, sice s Dominikou Cibulkovou už nastoupily na kurt k rozehrávce, ale déšť je vyhnal do šaten a zpět už je nepustil. Po nich měly nastoupit Barbora Strýcová se Srbku Jelenu Jankovičovou. Vítězky odložených duelů se hned ve čtvrtek utkají o postup do semifinále.

Už v osmifinále se s turnajem rozloučila Venus Williamsová, která obhajovala loňský titul. Šestatřicetiletá Američanka v prvním vzájemném duelu po sedmi letech s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou prohrála hladce dvakrát 2-6.

Kuzněcovová se ve čtvrtfinále střetne s Agnieszkou Radwaňskou, se kterou vyhrála pouze čtyři z patnácti vzájemných soubojů. Třetí nasazená Polka Radwaňská dnes porazila 6-4 6-2 Caroline Wozniackou a oplatila jí čtyři dny starou porážku z Tokia, kde Dánka vyhrála čtvrtý vzájemný duel v řadě a nakonec v neděli získala první titul po roce a půl. Zápas skončil až čtvrt hodiny po půlnoci a Wozniacká přišla o sedmizápasovou šňůru neporazitelnosti.

Simona Halepová, která v posledních týdnech laborovala se zraněním hamstringů a včera vzdala kvůli úderu míčkem do hlavy utkání ve čtyřhře, si v odpoledním osmifinálovém duelu poradila s Jaroslavou Švedovovou. Kazašku porazila dvakrát 6-3 a oplatila jí porážku z olympiády 2012. Už jen jedna výhra ji tak dělí od jistoty účasti na Turnaji mistryň. Její příští soupeřkou bude Američanka Madison Keysová (h2h 3-1), kterou porazila letos ve Wimbledonu i v Montrealu.

• WTA PREMIER 5 WUHAN •
Čína, tv. povrch, 2.589.000 dolarů
středeční výsledky (28. 09. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (14-ČR) - Kerberová (1-Něm.) 6-7(10) 7-5 6-4
A. Radwaňská (3-Pol.) - Wozniacká (Dán.) 6-4 6-2
Halepová (4-Rum.) - Švedovová (Kaz.) 6-3 6-3
Kuzněcovová (9-Rus.) - V. Williamsová (6-USA) 6-2 6-2
Keysová (8-USA) - Kasatkinová (Rus.) 6-1 4-6 6-4
Kontaová (11-Brit.) - Suárezová (7-Šp.) 7-5 7-6(6)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

745
Přidat komentář
historik
teď karolínu zachránil servis, ale to taky nepůjde věčně. nutně potřebuje přidat ve výměnách
Reagovat
smazaný uživatel
reálný pro Báru,pokud by zvládla i večerní zápas,bude 12.se ztátou 830 bodů na 8.CSN(ta už teď nezaboduje)
Reagovat
tommr
to nakonec zvládla, ale ošklivě si zahrávala. Za stavu 2:0 ve třetím setu to už vypadalo na jasnou záležitost, ale pak Bára zbytečně ztratila následující 3 hry když v každý pokazila několik lehkejch míčků a ze zápasu se rázem stalo drama ...
Jsem zvědavej jak Bára po tomhle vyčerpávajícím zápase zvládne další dnešní utkání. Čeká jí ještě singlový čtvrtfinále bud s Karolínou nebo s Cibulí a čtvrtfinále debla ...
Reagovat
PetaM
No tak to silně pochybuju, že by Bára dneska hrála debl i kdyby náhodou přestalo pršet.
Reagovat
PetaM
Jo ... Ono už neprší. I tak, nebude dneska hrát debla.
Reagovat
PetaM
Jo, tak asi prší ... Akorát nějak zastřešili kurty 2 a 4 ... Zajímavé.
Reagovat
Fandina
Asi přesunuli debly do haly.
Reagovat
PetaM
No to asi ano ... Ale proč to neudělali už včera? :D
Reagovat
Fandina
Třeba čekali, že přestane pršet. Nevím.
Reagovat
VlS
ale nerváky mají bejt po večeři, ne ke snídani. Ale ubojovalas to. A Jece odebírám titul dáma, protože zakrejvání rozkroku ručníkem na židličce to nezachrání.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Baruna zvládne ve stejném tempu,tak má můj obdiv.Pro druhou čtvtfinalisku(Kája?? či Cibule) velká šance.
Reagovat
Fandina
Ty ještě nehrály, takže mohou být na tom hůř. Doufám, že vyhraje Kája.
Reagovat
tommr
a to má hrát ještě čtvrtfinále debla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barča to dala, ale byl to mač! Gratulace!
Reagovat
Krisboy
Bára je prostě nejvíc!!!!!
Reagovat
Lunej..
Skvela bojovnice, gratulka.
Reagovat
Ma3ek
Výborne Bara zaslúžený postup, Gratulácia!
Reagovat
Fandina
super. Gratulka. Viděla jsem závěr a to kolem sítě na Jeleniu platilo. Jen tak dál!!!
Reagovat
historik
výhra je tady, ale trpěli jsme u toho myslím všichni, úroveň hry nic moc
Reagovat
letityfanousek
jeď dál
Reagovat
Fandina
hezký nick, chválím
Reagovat
Fandina
Tomáš Krupa je také dobrý trenér, Berďa je dlouhodobě v osmě nejlepších a Báru dovedl nejvýš na žebříčku. To o něčem svědčí.
Reagovat
Ma3ek
na 6:5 Bara skvele servis volej eso krásne voleje zaslúžila si to Jelena pokračuje v otravnej hre bez nápady a aktivity
Reagovat
historik
a tiebreak nechceme
Reagovat
EllNino
Jelenu žeru :D :D
Reagovat
Lunej..
Proc se ji rika Dama, kdyz se jak Dama nechova?:)
Reagovat
EllNino
ale chová, ona je svá :D
Reagovat
Lunej..
No chudaci podavaci nekdy:)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že kvůli oblékání.
Reagovat
Lunej..
To je spis Venus ne?
Reagovat
Lunej..
Promin, pisu z mobilu, tak jsem preklepla tvuj nick.
Reagovat
Fandina
Myslím, že to bylo proto, že si vždycky urovnává oblečení atd..
Venus má svou značku a tak je určitě v oblečení úplně jiná a svá.
Reagovat
A.R.R.
Jelča je dáma, ona má své kouzlo :-)
Reagovat
A.R.R.
No někdy to musí být hodně zajímavé monology, ale taky tomu nerozumím, škoda :-D dnes se sešly dvě ukecané :-D
Reagovat
Lunej..
Tak ja to kouzlo nevidim, ale kazdy mame holt jiny nazor.:)
Reagovat
A.R.R.
Ale tak víš, že já jí mám rád, i když je někdy protivná a nadává jako špaček :-D
Já jsem holt na ty divoké holky :-D
Reagovat
Lunej..
Vsak ti to neberu, ja taky fandim cvrckum:D jen to slovo Dama by se mi hodilo k Petre Cetkovske co do vyznamu slova.
Reagovat
A.R.R.
To chápu, já nevím kde se ta přezdívka vzala a kdo jí vymyslel :.D Já to nebyl, se přiznávám dobrovolně a bez mučení :-D
Reagovat
horska.kraslice
Kdo přezdívku vymyslel, nevím, já to taky nebyla jen si pamatuji, že dřív mívala téměř společenský oděv, šatečky s kabátkem apod. Teď už se spíš přizpůsobila sportovnímu trendu.
Reagovat
George_Renel
http://revue.idnes.cz/karolina-pliskova-michal-hrdlicka-vztah-laska-tenis-fy2-/lidicky.aspx?c=A160927_125643_lidicky_zar
Reagovat
historik
přitom ta otočka v gemu z 0:30 vypadala nadějně
Reagovat
bIbec
chjo..
Reagovat
EllNino
Bože muj :D
Reagovat
historik
sláva a teď zaútočit
Reagovat
historik
báro prosím konečně si udrž servis
Reagovat
Ma3ek
Konečne Bara ukazala v tejto hre prečo je taká dobrá deblistka konečne
Reagovat
Ma3ek
Konečne Bara ukazala v tejto hre prečo je taká dobrá deblistka konečne
Reagovat
historik
hm báro, tak hlavně že to bylo 40:15
Reagovat
historik
bára to je psycho
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně pro nás
Reagovat
Ma3ek
Barine fatalne zaváhania vo finálnych úderoch dali slabo hrajúcej Jankovič v 3.sete vedenie vobec si to nezaslúži ale Bara je štedrá...
Snád sa to otočí zas pre Baru
Reagovat
Ma3ek
To Bara musí dať Jankovičova ma 0 winnerov s forehandu to nemôže s takou hrou nesympatickou vyhrať kto sa ma na tie jej kopce čo dáva pozerať
Reagovat
VlS
teď jí prosímtě preventivně nařež, ať jí vyženeš z hlavy ten její sex :-)
Reagovat
bIbec
hmm, tak Bucie už hraje.
Reagovat
historik
no ještěže tak
Reagovat
smazaný uživatel
Ta strycova není normální
Reagovat
Ma3ek
Bara zas blackout:(
Reagovat
bIbec
Tak Kája a Cibulka by snad měly být na centru po skončení zápasu Báry a Jeleny. Teda ukazuje mi to livescore.
Reagovat
rusedski
Není možné, že by čínští roboti použili zdravý rozum a zaimprovizovali?
Reagovat
bIbec
no snad jo..
Reagovat
dadaft
máte někdo stream na Báru s Jelenou?
nic nefachčí..............
Reagovat
George_Renel
http://www.sportingvideo.org/20160925/vv57e755bcc01ce1.72214051-1439497.html
Ale lepší to nevidět. :-/
Reagovat
dadaft
mně to nejede. ((
Reagovat
George_Renel
Mně to jede perfektně. Zkus tedy jiný link: http://www.sportcategory.com/c-4.html
Reagovat
bIbec
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Reagovat
fujtajblick
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-kerber-kvitova-wta-wuhan-tennis-13295.html
Reagovat
fujtajblick
je to včerejší stream a jede na tom WUHAN central
Reagovat
fujtajblick
už to otáčí, už začíná hrát..
Reagovat
George_Renel
Musel jsem ji zkritizovat, aby se vzpamatovala :-)
Reagovat
fujtajblick
to někdy pomůže, ale nevím jestli u Báry. Ta musí zkritizovat hlavně sama sebe, pěkně si zasakrovat, poslat se do.. a pak už to jde :-)
Reagovat
bIbec
Tak už se to začíná zase malinko komplikovat =)
Reagovat
fujtajblick
a hodně se to komplikuje.. ufff Barčo, to se neumíš nasr@t na Jankovič pořádně?
Dej do toho sprostější levl a uvidíš, ono to půjde..
Reagovat
martinezi
Ještě k Petře nevíte co si to Petra po druhým setě mazala na ruce za mast se jí musejí po tom klouzat ruce a nebo to je právě proto aby se jí neklouzalo?a jestli ano nevíte jak se to jmenuje díky
Reagovat
historik
báro začni něco hrát!
Reagovat
Kuzzie
No Sveta nad Agnieszkou spíš jen 4 zápasy prohrála,což značí,že je to pro ni oblíbená soupeřka..
Reagovat
smazaný uživatel
Neví někdo, proč v BBV na ČT1 byla řeč o společenských tancích a málem i o gorodkách, ale ani ň o výhře Petry nad Angie?
Reagovat
Pavlis
ČT to v tomhle vůbec nezvládá. Na ČT24 občas jen kratičká zpráva v dolním pruhu. To je navíc tak rychlé, že to jen stěží stihne normální člověk celý bez potíží přečíst. A konkrétně 28.9. 2016 byl státní svátek, tudíž nějaký fundovaný sportovní redaktor asi měl dovolenou.
Reagovat
petrulinka
Taky jsem si říkala, proč v hlavních sportovních zprávách není ani zmínka o výhře Petry. No tak hlavně, že víme vše o fotbalu a hokeji, ne? Je to naše veřejnoprávní televize, kterou si platíme, tak by sakra měli mluvit i o jiných sportech, než jen o fotbale a hokeji, ne? Ale ve sportovních zprávách na Nově to bylo. Na ČT jsou pi...i, kdyby byli co k čemu, tak bychom ten tenis viděli v televizi. Máme tolik hráček v TOP100, ale tenis musíme sledovat na streamu. Hanba jim
Reagovat
Frick
Tý jo, tak to musela bejt star - na Futures bylo jeho maximem OF, nikdy ani ČF....

Ale ten co to nahlásil je tedy nechutnej žalobníček. Blé.
Reagovat
kada.tom
každý odhalený a potrestaný podvodník je plus
Reagovat
Fandina
na WTA stránkách mají zajímavé pořadí pro ET, nejdřív 19 pak 18
http://www.wtatennis.com/news/article/5927790/title/zhuhai-leaderboard-update-keys-konta-steady-at-the-top
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/IzabelaGrundovaPhotography/photos/a.828631427208195.1073741829.389171084487567/996712540400082/?type=3&theater

Zajímavě se obléká. A Boušek plno pindů :-D
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise právě začlo opakování Petra Angel.
Reagovat
Frick
Ukončila kariéru ryze z praktických důvodů :o)

https://twitter.com/GiulioGasparin/status/780381058118381568
Reagovat
Jabadu
"Naše" Petra.
:-)
Reagovat
Frick
Začíná to vypadat, že o 3 vstupenky si to rozdá Bára, Elina, Petra, caroline a Kiki. Timea by už musela mít skutečně drtivý finiš...

http://live-tennis.eu/en/wta-race

Zlobí některou z TOP 20 race něco?
Reagovat
EllNino
ono se taky muže stát, že některé odmítnou, loni jich pár bylo :) nedivil bych se kdyby odmítla Petra, ta o tom moc nemluvila o nějakej Zhuhai
Reagovat
kada.tom
pro Petru by byly každý body dobrý, na TM toho obhajuje dost a Zhuhai by se mohlo stát vítanou náhradou, navíc kdyby ho třeba vyhrála, tak by měla ve sbírce další poměrně zajímavou trofej :-)
Reagovat
Frick
Odmítnout to by byla kardinální volovina.
Reagovat
tommr
pokud se nepletu tak Bertensová pro letošek ukončila sezónu?
Hráčky na 9.-20.místě v Race už nejspíš nikdo zezadu nepředstihne. Jedna z nich ovšem bude mít smůlu a nahradí jí držitelka WC z Číny (Asie). Jak Petra tak Bára jsou zatím ve velkým ohrožení a případnej další postup ve Wuhanu by jejich pozici velice vylepšil ... :)
Reagovat
Frick
Jedna se tam dostane téměř určitě. Asi spíše Petra, tedy.

A divně to "ohýbáš". ET prostě je pro 9.- 19. hráčku race. Ty to píšeš tak, že je pro 9.-20., ale zlí Čínani tu 20. vykopnou.

Nebo si myslíš, že kdyby Zhang byla v TOP 19, tak už by WCMD druhý Číňance nedali (a ani nikomu jinýmu) a jela by i 20. hráčka race?
Reagovat
smazaný uživatel
Fantastický výkon který znamenal zasloužené vítězství.A taky obrovské trauma pro "takyfanoušky! typu tommra kteří na každém jejím úspěchu najdou nějakou chybičku i když nám tady neustále vypisují jak ji strašně fandí..
Reagovat
tommr
traumatem trpíš leda tak ty ... :)
Reagovat
Jabadu
Dej si bacha, pivrnec!
Srandičky jsou jedna věc, ale napřímo někoho urážet není na tomto fóru běžným zvykem (kromě nudlovek třeba dvou lidí, které nikoho nezajímají).
Varuji tě!
Nejsem žádným mluvčím, ale tommra urážet nebudeš.
Jsem na některé nefér projevy dost citlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
A tommrovy ostudné projevy jsou fér?
Reagovat
spaniel
Máš nejaky záchvat ne?
Reagovat
slacker
No to sis teda vybral chranence :-(
Reagovat
VlS
Jabadu, sedni ke compu, najeď na You tube a podívej se na Jáchyme hoď ho do stroje na hlášku " Neberte ty úplatky, nebo se z toho zblázníte. Nebereš ty náhodou úplatky?
Reagovat
Frick
To bylo na tykačku...
Reagovat
smazaný uživatel
Letos by polovina hráček mohla na TM startovat poprvé (Carla, Madison, Kája, Konta/Cibule) Venus se tam už asi nevejde a tak se bude bohužel muset znovu spokojit jen s ET kam už se v pohodě dostane, ale start Sereny v Singapuru ještě není jistý
Reagovat
Jabadu
Karolína je jistá. Další posun v projektu.
Pak už by měly být samá pozitiva a sociální jistoty.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra jsem na Petru moc zvědává, snad to dá. Sakra jen 622 komentů. Jirko kde jsi?
Reagovat
bIbec
hmm, podle WTA statistiky Petra údajně hrála proti světové jedničce pouze 8x. Už to samo o sobě je zajímavé. Je pravda, že je to způsobeno její nekonzistentností, kdy z pozice vysoko nasazené moc často neprocházela do těch závěrečných kol.

Takže to má se světovejma jedničkama momentálně 4-4.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Kvitovky je to hodně, Petra je nejlepší
Reagovat
kada.tom
to je hodně slušná bilance :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jako že, Serena bývalá světová jednička moc často nehrála v nedávné minulosti finále? :)
Reagovat
tommr
tahle statistika je dost ošidná. Pozici světový jedničky okupovala v posledních létech jen Serena a ta moc turnajů nehraje takže příležitostí potkat se se světovou jedničkou na kurtu moc nebylo. Svůj podíl na tom má ale samozřejmě i Petra, která se nedostávala do závěrečných kol GS tak často jak by měla ...
Reagovat
bIbec
nejenom GS... ona tahle statistika vypovídá HLAVNĚ o tý nekonzistenci. Pokud by Petra konzistentnější byla, ta statistika by byla s největší pravděpodobností silně negativní. Protože by to byla statistika proti Sereně.. a nějakou dobu proti Azarence (hlavně rok 2012, kdy Azarenka byla opravdu silnou jedničkou).

Ale jako zajímavost proč ne :-)
Reagovat
bIbec
ono na Kvítku je hezké to, že ona jako top hráčka (top 8) je vlastně super los, když ji dostane nějaká jiná top hráčka do čtvrtinky. Protože ta pravděpodobnost, že s ní ta jiná top bude hrát, je malá.. Petra prostě spíš vypadne s nějakým jelitem v prvním, druhém, třetím kole. Ale v momentě, kdy spadne žebříčkem, což se děje momentálně teď, se stává pro ty hráčky nebezpečnou. Teď už ty top hráčky Petru ve čtvrtince chtít nebudou. Protože na ni můžou narazit dřív. A ona prostě je nebezpečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rozhodl asi servis, který měla ve 3 Kerber hodně slabý. Dost často šla přes druhý a gamy musela otáčet z nepříznivého skore. Ale i tak vyrovnaný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenky je škoda. Derby Vika-Serena to byla vždycky velká sláva tenisu. Vypadá to, že dalšího utkání se už nedočkáme. Kerber sice není takový tank, ale zas třeba jsou vidět dlouhé výměny se skvělým zakončením. Dneska to byl skvělý tenis, kdy se Petra pro vítězství doslova obětovala. Asi nejlepší zápas na turnaji pro mě, druhý Karolína-Lucie.
Reagovat
Mayo
Juj či je pekná tá Péťa (: a poraziť Kerberku to je super, vidno, že je to veľká tenistka (:
Reagovat
Nola
Wawrinka v sukni, co ine k tomu dodat :D, ked uz porazila NO1, nech to tam teda cele vyhra
Reagovat
Jabadu
Cos to řekl? ... cos to (polk) ... cos to řekl?!!
:-)
Reagovat
Nola
:-) som ona...
Reagovat
Jabadu
Dámy mohou ... pardon.
:-)
Reagovat
Nola
:D pochopila som spravne, ze ma upodozrievas, ze porovnavam vyzor Stana s Petrou?
Reagovat
Jabadu
U žen a dívek jsem se srandičkami velmi opatrný. Prostě si to nedovolím. Jsou to přece kopretinky.
A jsou pod ochranou "Kvitova ultras".
Jejímiž členy, jak jsem si nejen dnes všiml, jsou prakticky všichni!
:-)
Reagovat
Nola
Petru so Stanom spaja iba nevyrovnanost vykonov, nic ine za mojou poznamkou nehladaj
zensku krasu nech si hodnotia povolanejsi :D ako zena mozem vyjadrit iba k panom, Stana by som urcite zniesla s jeho bankovym kontom, ako dieta bol velmi rozkosny
Reagovat
smazaný uživatel
S Kvitovou prohrát to už chce vážně velký kus odvahy. Pneumatika hnusá, tlustá :D, snad ji Džohana přejede :-)
Reagovat
Jabadu
V podvečer nebo za úsvitu?
Dáme ti na výběr.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Umři
Reagovat
Jabadu
Ale nejdřív by měl být nezávislý soud, ne?
:-)
Reagovat
blixa
Utratit bez soudu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu se divím, že to Caro dohrála, když měla furt něco s tím krkem. Škoda toho 1. setu, kdy Caro srovnala z 0:4 na 4:4 a pak ho ztratila. Ale asi už od Tokia odehrála moc zápasů a muselo se to projevit...
Reagovat
Frick
Dalo se to očekávat, že ji "dojde". Škoda, že to nepřišlo o kolo dříve.
Reagovat
Frick
Tak to je špaténka. Na tom 25k turnaji byla jasná no. 1 a měla to vydlážděné až k titulu a 50 bodíkům, co by jí mohly posunout do TOP 150...
Reagovat
tommr
to je škoda. Snad to nebude nějaký vážný zranění ... :(
Reagovat
Lina
Petře gratuluji. Sice mně zase ubrala nějaké ty minuty života, ale moje volba, když ji chci sledovat. :) Tolik zazděných breakbolů a při matchbolech, jsem měla obavvu. Holt zkomplikovat, se to musí, nudné zápasy jsou o ničem. :) Niikdy bych, si nevsadila na to. že uběhá výměnu, která jde 40 krát přes síť. Byla to pořádná dřina se sladkou tečkou, snad se moc nevyšťavila.
Reagovat
smazaný uživatel
No to si piš že se vyšťavila :) ale zítřek by ještě dát mohla, Konta není zeď to budou výměny na 2-4 údery
Reagovat
Lina
Tak jasně, že se vyšťavia. Já proto doufám že ne až tak, aby další zápas zvládla. I při krátkých výměnách, může, být kurt malý a síť vysoko po celý záápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je dost zkušená a určitě ví jak co nejlépe zregenerovat, věřím že to i zítra zvládne a pak už se uvidí
Reagovat
Jabadu
Teď ses prozradil!
Dívka čí žena by něco takového nikdy nenapsala.
Ale klid. Nám je úplně jedno jakého jsi pohlaví nebo za jaké se považuješ.
Ovšem jako náměstek (náměstkyně) nepřítomného ředitele bys měl(a) rozhodnout o slavnostním ohňostroji!

A myslím, že by bylo vhodné tak nějak vyzdvihnout, poděkovat, zhodnotit ... a tak.
:-)
Reagovat
blixa
On se prozrazuje pořád :D
Reagovat
Jabadu
Takto:
Je náš. My sami jsme si ho kolektivně stvořili.
Proto také za něj neseme odpovědnost.
A nic si nenalhávejme.
Je to sociometrická hvězda.
Má to tak rád a my také.
:-)
Reagovat
blixa
S tím stvořením bych byl vopatrnej. Já se komu teda nehlásím ;-)
Reagovat
Jabadu
Ty ... zrovna ty se budeš zbavovat zodpovědnosti?!
Ty, který mu nahrával na smeče a on je k pobavení osazenstva házel do autu?!
Tak snadno se z toho nevyvlíkneš, hombre.
:-)
Reagovat
Fandina
Já se také hlásím, že jsem nikoho nestvořila, ale jinak v pohodě, příspěvky Targaryen, Kvitovky atd.. čtu ráda a v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí jen Kvitovka :)
Reagovat
Fandina
jo a jasňačka ...............
Reagovat
blixa
Jo, nehlásím se k tomu, dávám od toho ruce pryč, a pokud bude nutno, budu se klidně soudit :D Takovýho zmetka jsem určitě nestvořil ! ;-)
Reagovat
Jabadu
Píše, že prý je opravdu dívka. ???
Já bych byl zatím vopatrnej.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co taková Heidi z DDR. Ač žena stala se nedobrovolně mužem.
Reagovat
Fandina
Mě hrozně baví, jak někdo pořád řeší, kdo je kdo. S kým nechci, tak se s ním nebavím a tím to končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky za radu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale sexista, žena může napsat vše co muž. Já jsem sladká kopretinka sakra a everybody kill you já jsem krásná a nejsem tlustá a chytrá ty ty radši to ani neřeknu, moje kámošky jsou hnusný ale já jsem ta pěkná sice mi jednou jedna paní v tramvaji řekla: pustíš mě chlapče ale jsem holka, ta babka nevěděla ani že je v tramvaji určitě já jsem krásná
Reagovat
Jabadu
Mohl(a) bys zopakovat tu větu, co ti řekla ta paní v tramvaji?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:( Na to nerada vzpomínám, vystoupila jsem a nechtěla jsem nastoupit tak jsem prošvihla 4 tramvaje a od té doby se vyhýbám starým lidem, vždy když vidím starou paní tak se bojím že mi řekne chlapče, mám z toho doživotní trauma
Reagovat
A.R.R.
Jen jestli ta stará paní neviděla dobře a ty žiješ celý život v omylu, že jsi baba :-D
Reagovat
blixa
To bude vono :D
Reagovat
Jabadu
Pardon, chceš tím naznačit, že tvoje vizáž je trochu ... ehmmm ... androgynní?
To není urážka. Jsou takoví lidé, kteří připomínají spíše druhé pohlaví, i když to tak není.
Rád bych se předem omluvil, jestli jsem si dělal srandičky z nešťastného člověka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem nešťastná :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je jako kdyby ti nějakej děda řekl: je tady volno děvče :)
Reagovat
blixa
To už se mi stalo, když mi bylo asi tak 14 :D Trochu ho omlouvá to, že měl asi 10 dioptrií a já vlasy do půli zad :D
Reagovat
smazaný uživatel
ak to sem už niekto dal, tak sorry

http://www.pluska.sk/sport/tenis/09/video-sexi-tenistku-pomalovali-hole-telo.html
Reagovat
Frick
No jo. Do té daleké a zaostalé země kdesi na východě ty zprávy chodí s velkým zpožděním....
Reagovat
smazaný uživatel
no comment, ty svetový hrdina
Reagovat
Frick
He, he. :-D
Reagovat
kada.tom
Aga to dneska Caro vrátila za Tokyo i s úrokama, jsem rád, že si to holky takhle vyměnily :-D

V Tokyu vyhrála Caro a byl jsem happy, ve Wuhanu vyhrála Aga a jsem taky happy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
už by ho mohli zmeniť či...
Reagovat
Frick
Nakonec pro českou hráčku č. 2. Tak bude to už konečně odrazový můstek k lepším časům?

Byť je Angie č.1, tak nějak se pořád nemohu zbavit dojmu, že jsou hráčky, proti nimž by mi ještě výhra přišla cennější. Se Serenou se asi shodneme, ale ještě bych k tomu přidal Agu se Simonou. U nichž má nějak zafixováno, že jsou pro naše holky takřka nehratelné.

Za to s Angie se jakože "dá hrát", jednička, nejednička.

Nakonec jí za posledních 52 týdnů porazila Lucka, Denča, Bára, Kája i Petra. Tedy celková bilance Češek se současnou no. 1 za posledních 12 měsíců je 5:6. To není tak zlé, nu což? :o)
Reagovat
VlS
Podívej se na H2H Agy s Petrou a s Luckou ty nehratelný
Reagovat
Frick
No, Aaga teď táhne proti Češkám serii 10 výher, takže myslím, že skutečně se dá říct, že je to kat našich holek.

Narozdíl od Angie.
Reagovat
smazaný uživatel
A to Petra na Agu uměla, ale je pravda že poslední zápasy (kromě NH) se hrály na pomalém hardu a tam nemá Petra proti Aze šanci a v NH byla Petra nemocná
Reagovat
tommr
Lucka porazila Agu naposledy v roce 2011. Myslím si, že v současnosti by proti ní asi neuspěla ...
Jinak je zajímavý, že na Agu z našich nejlíp uměla zahrát Petra Cetkovská. Ta s ní má skvělou bilanci 4:0! :)
Reagovat
EllNino
no myslím, že ta bilance bohužel i tak zůstane :)
Reagovat
bIbec
jj, 5-0 by vypadalo líp :-)
Reagovat
Jabadu
Vcelku by mne i zajímalo, čemu se ty dvě teď v perličkové koupeli smějí a o čem si povídají.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lars
byla letos nejaka delsi vymena na wta turnaji ?
Reagovat
VlS
Nevím, fakt je, že si to už holky pinkaly a čekaly obě na chybu soupeřky.
Reagovat
EllNino
nemůžeme vědět, všechny zápasy WTA letos k vidění nebyly :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba v zápase Allertová - Tig byla 80 shots co víš :)
Reagovat
smazaný uživatel
holt musel prijit Franta, aby Dvojnasobna figurovala v nejdelsich vymenach a zapasech sezony.. :-))) A Wim ji zas pripomnel, ze ma kurt lajny, na to vemte jed. ;-)
Reagovat
Lina
:D
Reagovat
Jabadu
Ale ... alééé ... Franta ji musel honit, jak nadmutou to ... ten forehand ... ten se vrátil jen kvalitním tréninkem.
To mně žádnej nevymluví!
A potom ta kvalitní příprava ve Znojmě ...
To se přece muselo projevit.
:-)
Reagovat
Jabadu
Vím, že je to asi blbost, ale neměli jste pocit, že ty poslední dva míče Angie vypustila?
Je to kámoška, Slovanka, já jsem No.1 ... a když ona je taková hodná ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to prostě vzdala, věděla že na obrat musí vyhrát 3 gamy v řadě a už prostě neměla síly tak to vyhodila
Reagovat
jirkaS
mě zatrnulo těsně před koncem jak Petru chytla křeč, zdálo se mi že se jí motá hlava, druhý servis jen odpinkla, neee skreč neeee, ale dotáhla to! ufff
Reagovat
lars
asi mela si vzit MTO
Reagovat
George_Renel
Ano, jisté známé firmy by neváhaly..., Petra bojovala.
Reagovat
lars
kdyby prohrala, tak by to asi byla chyba
Reagovat
Michaelus
jo to se mnou málem švihlo, už jsem viděl, jak neproměniila 3 mtch a pak jak na potvoru přijde skreč nebo něco takového
Reagovat
Pavlis
Na ten závěr třetího setu jsem koukl. Petra proměnila až sedmý mečbol. To nemohlo být stylovější. Byla znát, jak je vyřízená, ty dvojchyby pramenily z neschopnosti se správně koncentrovat, musela se jakoby nutit, protahovat. Ale mohl za to samozřejmě průběh zápasu, to množství předtím nevyužitých šancí. Gratulka, že je dál. Konta je přijatelná, navíc hraje podobně. Ale únava se může na Petře zítra projevit, leda by jí dali volno.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2016/09/djokovic-withdraws-from-china-open-because-of-injury/61429/

Rekordní 7. titul a 5. za sebou No1e letos nezíská. Před startem turnaje odstoupil kvůli zranění lokte :-(
Reagovat
Kozoroh
Jelikož No1eho trápí loket, tak je zrušení účasti v Pekingu logický krok. Jako jeho fanda doufám, že bude fit v Šanghaji, kde ho čeká obhajoba 1000 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, každého raz zranenia dobehnú, zápästie, lakeť, palce na nohách. A je to tu! Zároveň je to odpoveď pre tých fans, ktorí ho už vnímali ako poloboha. Tiež je len obyčajný smrteľník. Rovnako ako ostatných aj jeho telo sa opotrebúva. Pri jeho gymnastických výkonoch aj tak dosť vydržal.
Reagovat
Jabadu
Inkognito létá k fyzioterapeutovi Kolářovi a ten práskl, že i když je jeho tělo v kategorii neuvěřitelných, pořád je to smrtelník, i když s téměř nadlidskými fyzickými parametry.
Reagovat
Jabadu
Vím to od studujícího medika (rodina). Kolář jim občas přednáší a sem tam (aby byl zajímavý) něco "pustí".
Ale žádné podrobnosti, pochopitelně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech len lieta, aspoň nejaký finančný osoh pre občana ČR. :) Iste sa pán Kolář vždy poteší, ak sa objednáva.
Reagovat
Lina
Kolář v televvizi sám řekl, že měl v péči i Djokoviče.
Reagovat
Nola
exhibiciu v Milane absolvoval a po priklade Sereny /bola tiez ucastna/ sa odhlasil z turnaja/ov/?... kto este ?, Murray sa vyjadril davnejsie, ale uvidime, ci ho vidina NO1 nepresvedci, len, aby neodpadol na TM ako obvykle, uz nie su ziadni mladici...
Reagovat
Kozoroh
Murray se kousne a bude v Pekingu hrát, vidina 1. místa je velmi silné lákadlo, ostatně jen kvůli tomu podle mě bude na konci Října hrát ve Vídni. Od sezóny 2009 nebyl v tak výhodné pozici zaútočit na 1. příčku jako dnes.
Reagovat
Nola
turnaj by som viac-menej aj tak nemohla sledovat, predpokladam, ze NovaSport bude aj tak vysielat turnaj v ramci pokracujuceho trendu klamania divakov na dvojke... nie som uz ochotna platit za VOYO, skoda, ze sa im podarilo ziskat prava na Wimblas na buduci rok... zlaty Eurosport, neuprednostnuje domacich tenistov
Reagovat
gedzitka
Po hodině od konce zápasu se slavnostně objeví "expreska", podle které Petra vyhrála 6-7,6-4,6-3???
Někde udělali soudruzi chybu...
Reagovat
Fandina
Ani ne. Hned na začátku zápasu byl článek, že Petra hraje se světovou jedničkou. To jindy nebývá.
Reagovat
gedzitka
článek ok, mluvím o expres zprávách a VÝSLEDKU.
Mmch podle článku Petra s Kerberovou stále hraje...
Reagovat
Fandina
hraje ... byl sem daný v 13:10 to hrála :-)
Reagovat
d@ve
Taky jsem se podivoval, jak k tomu výsledku došli.. :D
Reagovat
Jabadu
A co říkáte na výkon lajnových?
V jedné chvíli (3. set) jsem se sesunul k zemi, když lajnový špatně zahlásil aut po servisu Petry, kdy si šla na síť pro winner.
Opakovačka.
Naštěstí následující return Angie vyhodila.
:-)
Reagovat
PetaM
To mě slušně nasralo. Dala skvělý první servis a mohla to zabít. Místo toho opakovačka a musela jít přes druhý. Díky Bohu, že Angi vyhodila. Navíc to bylo na BB ...
Reagovat
d@ve
Tak Caro je po masáži opět zpátky.. :)
Reagovat
d@ve
..a po prohraném setu další MTO.
Reagovat
PetaM
Zítra Kája i Bára začínají své zápasy jako první, v 5:30. Bára na centru, Kája na jedničce.

Po Káje na jedničku nastoupí Lucka v deblíku. Zároveň bude hrát Katka s Krunic na dvojce a Háčka na trojce.

Petra pak singla stejně jako dnes od 13:00 na centru.
Po ní Bára s Kájou (doufejme :D )

Uvidíme, kolik se toho stihne odehrát, když má teda zítra pršet ...? :)
Reagovat
tommr
já pro jistotu počítám jen se zápasy na centru pod střechou. Z našich tudíž mají jistotu že si zahrajou jen Bára a Petra zatímco Karolína a deblistky se na kurty dostanou jen pokud turnaji bude přát počasí ...
Reagovat
Fandina
poslední zápas na centru má právě jako druhý toho dne rezervována Kája, takže možná že tam přesunou i ten její první, pokud bude pršet celý den
Reagovat
tommr
to je pravda. Pokud by zase mělo pršet celej den tak by se mělo nedohraný osmifinále Karolíny s Cibulí upřednostnit před čtvrtfinálovejma zápasama na centru ...
Reagovat
Jabadu
Jinak ... dáme dneska tisícovku, holoto venkovs ...
:-)
Reagovat
slacker
bez kvesone tezko, anin fandina neni dneska nudlotvorna
Reagovat
Jabadu
Náčelník je zřejmě v "satori" a jistě se mu natolik zlepšil zrak, že několik dní nebude muset nosit brýle.
:-)
Reagovat
slacker
Poslušně hlásím, že se mi vrací řeč i sluch! ? Bravo! Ale klystýr na cestu dostanete!
Reagovat
Jabadu
:D:D:D
Reagovat
Meceon
pche,kvitová by zvládla i pěštiseták jak jsem na ni koukal,úplně tu němku fyzicky uštvala
Reagovat
COMEON
Jedna z nich musí vyhrať Wuhan!
Reagovat
lars
Ne. Petra nebo Karol
Reagovat
Jabadu
Přiznám se, že jsem ten konečně proměněný matchball zase neviděl. Otočen zády k monitoru, tlamu v polštářku ...
Ale ten řev mne nemohl klamat ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že jsi to pochopil....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tohle byla 41.výhra nad hráčkou Top 10
Reagovat
smazaný uživatel
Ta 1. byla v Memphisu 2008 nad Venus
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem až 3. set.
Respekt za to, že v závěrečném setu neztratila podání. Myslel, že vítězný čtrnáctiminutový gem bude rozhodující, ale Petra zdramatizovala i závěrečný gem. Při křeči za stavu 40:40 mi fakt zatrnulo.
Zápas s Johankou jsem si přál (Karlička promine). Johanna (a vlatně i Petra) bojuje o top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 4:1 Venus
1:5 Serena
1:2 Clijsters
5:5 Kerber
3:4 Li Na
6:5 Radwanska
3:3 Zvonareva
6:5 Wozniacki
4:7 Sharapova
4:2 Cibulková
3:4 Kirilenko
3:2 Keys
0:2 Bacsinszky
2:0 Plíšková
3:3 Vinci
0:1 Sugiyama
1:0 Bencic
1:0 Chakvetazde
5:4 Petkovič
6:4 Makarova
1:1 Shnyder
1:3 Bartoli
3:4 Pennetta
4:0 Bouchard
2:0 Petrova
5:5 Suarez-Navarro
4:3 Azarenka
6:1 Errani
9:0 Šafářová
7:1 Stosur
4:1 Schiavone
4:2 Kuznetsova
3:4 Ivanovic
4:3 Jankovic
1:0 Safina
0:1 Dementieva
1:1 Muguruza
Reagovat
COMEON
9:0 :O :D
Reagovat
COMEON
9:0 :O :D
Reagovat
lars
to mas spatne
nemuzez tam pocitat zapasy , kdy se hracka dostala poprvy do top 10 az po zapasu treba i nekolik let
Reagovat
lars
* poprve
Reagovat
smazaný uživatel
ale tohle není statistika Petra vs Top 10 ale Petra vs hráčky co byly nebo jsou v Top 10
Reagovat
blixa
Mohli jsme dneska vyhrát 6:1, 6:4. Ale my jsme řekli NE ! ;-)
Reagovat
Jabadu
Když infarkty, tak pro všechny!
:-)
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
lars
kdo my ?
Reagovat
Jabadu
To je plurál majestatis.
Jako MY Veličenstvo.
To neřeš.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě ve dvou setech :-)))))
Reagovat
aligo
Zápas trval přesně 3 hodiny a 20 minut a byl to třetí nejdelší duel sezóny v ženské dvouhře.

Jestli je to pravda tak teda WoW...
Reagovat
COMEON
ano bol 3. najdlhší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Top 10?to fakt Nemyslíš vážně na to Petra už asi nemá v hlavě to tak nepracuje!dnes vyhrála to co byla už nebude ani náhodou!po takovém úspěchu bývá pád Petra na to nemá v hlavě!kdyby ji hlava pracovala jak má tak ji má ve dvou dětech a 60chyb je fakt moc....dámy a pánové sundejme růžové brylecky:-)
Reagovat
George_Renel
Můžeš to napsat česky?
Reagovat
VlS
Já věřím, že se Petra může do desítky vrátit, nemyslím, že to stihne letos, i když teoreticky to možné je. Hlavu má furt stejnou a držela jí v desítce 6 let. Ještě jí neodepisuj, nechme prognózy prognostikům.
Reagovat
slacker
drzela sice v desitce ale nepustila ji na prvni misto
Reagovat
VlS
A? Kolik holek se dostalo na 1. místo? Myslím, že za Petřinu kariéru je Angie 4. nebo 5. Mluvíme o desítce, ne o jedničce.
Reagovat
vrabejka
Když Petra vyhraje Wuhan bude ztrácet 500 bodů na TM.
Reagovat
PetaM
Chuj s TM. Teď je třeba nabrat bodový polštář a příští sezónu začít útočit na nejvyšší příčky. 1.900 bodů by se hodilo a navíc by byly až na konci roku :D
Reagovat
COMEON
a body za finale na TM kto obhají? :D
Reagovat
PetaM
Vyhraje Zhuai. Nebo jak se to jmenuje. To by ztratila jen pár bodů ... :D
Reagovat
EllNino
muže jet do Zhuhai
Reagovat
COMEON
kolko je bodov za vyhru v Zhuaii? :D
Reagovat
PetaM
Myslím, že 700 bodů.
Reagovat
COMEON
o tak to je v pohode :D aj keby do Singapuru nešla.
Ale Zhuai bude tento rok nabitý, teda ak ten turnaj nebude pre niekore hračky pod uroven.
Keby štartoval na dalši tyžden tak idu tam hračky:
Svetlana, Venus, Roberta, Vesnina, Stosur, Petra, Caro, Barbora, Elina a Kiki Bertens.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybí ti tam Timey! :-)
Reagovat
tommr
Bertens snad pro letošek skončila?
Reagovat
kada.tom
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14492509_1230789453609396_127624110354157891_n.jpg?oh=69951998bc70af50ca0448f1ed4b63ba&oe=5864B170
Reagovat
d@ve
:D Ani se jim nedivím.. :D
Reagovat
blixa
Těžký hák :D :D
Reagovat
COMEON
:DDDDD
Reagovat
VlS
Narkózka?
Reagovat
COMEON
Bez Sereny, Genii aj Sloane :((((
Reagovat
kada.tom
tak Serena to oznámila už minulý týden, žádná novinka
Reagovat
COMEON
o Serene to viem , ale dozvedel som sa že tam nebude ani Genie ani SLoane :(
Reagovat
PetaM
Who is Genii?
Reagovat
blixa
Evža a Sloane jsou stejně mimo formu, takže o nic nepřijdeme.
Reagovat
COMEON
tak ale niekde tu formu ziskať musia :D
dufam že pojdu na ten halový koniec sezony do Europy (Moskva,Linz,Luxemburg)
Reagovat
VlS
ale Petra kritický chvíle ustála, klobouček. Tak dobrou masáž, Johanka taky nebude procházka. Gratulace. 54 winners, to jsem už dlouho neviděl ( Angie " jen" 22, pro Agu a Caro skoro nedosažitelný číslo) UE 60 : 30. 3 hodiny 19 minut, to je taky síla. Hlavně dostat z těla kyselinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Může mě, kterého učili rusky, napsat co Petra říkala po zápase,má můj obdiv a ať už nikdo neříká, že nemá fyzičku
Reagovat
tommr
docela mě překvapilo, že Petra ten zápas vůbec dohrála - ke konci jí braly křeče ...
Reagovat
tommr
dneska ukázala, že herně má i na ty nejlepší. Bohužel jí strašně sráží hlava což dneska demonstrovala ještě víc. Ještě štěstí, že ten zápas nakonec přece jen vyhrála, protože jinak by to bylo strašně demoralizující ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlava to Petře dnes vyhrála, ten gem kdy odvrátila 7 BP ukázala obrovskou psychickou odolnost.
Reagovat
vrabejka
Tam už Angie nebyla schopna ani vracet.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už zase nebyla schopna ani podávat, obě hráčky byly fyzicky totálně na dně
Reagovat
PetaM
Takže zase tak dobrá není, když nedokáže porazit ani tlustou Petru.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale na druhou stranu kolik setbolů a mečbolů dneska zahodila?
Reagovat
PetaM
A kolik SB a MB Angi odvrátila?
Reagovat
PetaM
Hm, sráží ji hlava? Kdybys to řekl o Káje po finále na USO, okey. Ale dneska Petra vyhrála. Nad světovou jedničkou. Po boji. Světové jedničky se většinou neporáží 6:0, 6:0.
Reagovat
slacker
dneska se svetova jednicka dala porazit 6:1 a 6:4
Reagovat
PetaM
Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Reagovat
tommr
Petra ale mohla i prohrát i když byla celej zápas jasně lepší a neustále vedla. To neproměnování šancí je její strašná slabina ...
Reagovat
PetaM
Mohla, ale neprohála! To je taková ta pozitivní věc, kterou nevidíš :D Vidíš jenom, že mohla prohrát :D
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že vyhrála. Že jí nesrazily ty neproměněné příložitosti. To dokáže jen silná hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, kdyby nevyhrála, tak by ostudně prohrála :-)
Reagovat
VlS
A to ani neříkáš, že taky trestuhodně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Petro gratulují jen tak dál ale obávám se že k dalšímu zápasu nenastoupí a nebo ji bude něco limitovat zápas ji vzal hodně fyzických sil!!doufejme že zregeneruje dostatečně dnes zabojovala smekam za bojovnost.
Reagovat
Jabadu
A kdo dnes půjde klečet na hrách?
Za sprostoty bych navrhoval "slackera".
A ještě si mu sednu na záda.
:-)
Reagovat
slacker
jake sprostoty? delala blbosti? delala. Kdo dela blbosty? Blbec. Jak je blbec v zenskem rode? Blbka.
Reagovat
Jabadu
Jako praporečník "Kvitova ultras" a dočasný zástupce náčelníka ti uděluji přísnou, ale opravdu přísnou pochvalu, protože ty tvoje kecy si Petra vzala k srdci.
:-)
Reagovat
Jabadu
BLBEC je rodu mužského a v českém jazyce ženský rod nemá.
Vymyslel to určitě nějaký blbec - muž (tipuji Jungmanna nebo Palackého).
Je třeba se s tím smířit.
Navíc BLBEC se skloňuje podle vzoru "muž".
Taky mě to sere, ale je mi líto. Pravdila českého pravopisu jsou neúprosná!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Dobrý nápad. Slacker byl dneska horší než svého času iqe s lajnovými.
S trestem souhlasím. Ještě by ho mohla Fandina cpát nudlovkou :-)
Reagovat
Kozoroh
Petra počtvrté v kariéře porazila úřadující světovou jedničku a poprvé po ztrátě první sady. PoSerena ztrátě úvodního setu jsem už nevěřil, že Kvitová otočí, ale jak se ukázalo, těsná ztráta TB ji nezviklala.
Výhry Kvitové nad úřadující no 1 -
Dinara Safinová, US Open 2009, 3. kolo; 6:4, 2:6, 7:6(5)
Caroline Wozniacká, Turnaj mistryň 2010, základní skupina; 6:4, 6:2
Serena Williamsová, Madrid 2015, semifinále; 6:2, 6:3
Angelique Kerberová, Wuchan 2016, 3. kolo; 6:7(10), 7:5, 6:4
Reagovat
PetaM
TM asi myslí 2011.

A nepočítá se i výhra nad Caro na HC v roce 2012?
Reagovat
smazaný uživatel
Wikipedie tu výhru nad Caro na HC počítá
Reagovat
Kozoroh
TM 2011, nikoliv 2010. A výhra v HC se nepočítá, neboť to není WTA zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Wikipedii to ale počítají a co je na Wikipedii to je svaté :)
Reagovat
PetaM
:( To je škoda ... :(
Reagovat
EllNino
co je Serena ztráta ? :D
Reagovat
PetaM
V kontextu nádherný zápas. Byly tam chyby, ale to u útočení prostě být musí. Petra vydolovala maximum a byl to dechberoucí zápas, na OF ho škoda ... Normálně jsem se bál, když dostala křeč, to už jsem čekal srovnání na 5:5. Naštěstí rychle odezněla ...

Musím teda říct, že tohle jsem nečekal. Zápas 6:1, 6:3 by nás takhle nenadchnul prostě. Bohužel si myslím, že síly budou zítra chybět. Ale Konta by nemusela (a zřejmě ani nevrátí) tolik míčků, jako Angi, ale záleží, jak se Petra teď dostane z vyčerpání. Vůbec bych se nezlobil, kdyby zítra nehrála ...

Tak teda gratulace Petro, naposledy se povedl skalp světové jedničky v Madridu a ten jsi vyhrála. Doufám, že to hodláš zopakovat!
Reagovat
fera
Teda UE tam bylo opravdu šíleně, ne že nějaký, ale nakonec to dobře dopadlo.... někdy okolo 20. Petřina outu se o mne pokoušel infarkt :)))
Reagovat
PetaM
Bylo jich tam hodně. Ale pinkat s Angi, tak by Petra měla křeče už ve druhém setu.
Reagovat
Fandina
nezachytla jsem to, ale neví někdo, jak to bylo nakonec s winery a UE?
Reagovat
fujtajblick
31 UE oproti 60 a něco
Reagovat
fujtajblick
vinery Petra 54 a myslím angie 24
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 54 Winnerů a 61 UE. Angie nevím
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Petra pořádně zregeneruje, ale zítra bude minimum dlouhých výměn, třeba to klapne.
Reagovat
filp
Krasny zapas a velmi dulezite pro dalsi zapasy. Petra vi, ze muze hrat opet s kazdym.
Reagovat
vrabejka
Škoda Angie. Ale už na začátku 3.setu jsem věděl že to asi neklapne. Odpadla, psychicky, fyzicky i herne. Ale QF není zlé. Dalších 100 bodů na Serenu se rozhodne počítá.
Petra výborná, po hodně dlouhé době výkon hodný top 10. Na konci už to byl souboj Petra x křeč jsem rád ze vyhrála Petra.
A vy co jste ji podepisovali po 1.setu (70% TP)
tak se styďte.
Reagovat
EllNino
bylo to jen 3. kolo
Reagovat
George_Renel
Lepší finále GS i Ria. Snad z toho nebude nějaké zranění a Petra bude moci pokračovat v cestě zpět do TOP 10.
Reagovat
Pavlis
No, ale hodnotit to budu těžko. První set jsem viděl celý, u druhého jsem neměl čas, třetí opět viděn, ale závěr se neuvěřitelně zdramatizoval. Tolik prošustrovaných mečbolů, nepamatuji. Navíc se sekl ten ukrajinský stream, drakula byl zpožděný, takže jsem sledoval cestování časem. Prostě zákon schválnosti. Ale sakra dobrá věc, konečně zase Kerberku porazit. Rozhodně budu chtít znovu vidět aspoň třetí set, nějaký sestřih bude. Pro Petru nesmírně cenné vítězství: Fíha!
Reagovat
slacker
Ufff apson ze tak, jsem vyrizeny
Reagovat
mahycek
No konečně !!!! To byly nervy. Sice 1 set jsem neviděl, ale paráda, to byl zápas a šťastný konec. Při 7 match ballech a při servisu a prohrát, to by byl těžký direkt. Takže Petro díky !!!
Reagovat
lilly
A ted Kontaová.
Reagovat
tommr
obávám se, že Petra bude po dnešku tak vyčerpaná, že čtvrtfinále proti čerstvý Kontaový asi nezvládne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tam to nebude taková tahanice, tam budou výměny na 2-5 úderů, to by Petra ještě mohla zvládnout ale SF to už by bylo asi příliš
Reagovat
Jabadu
Ne Petra, to my! My, věrní, jsme ten zápas vyhráli!
:-)
Reagovat
themimone
Paráda, nicméně na tomto povrchu to mělo proběhnout rychleji. Trochu se bojím aby na další kolo zbyly síly, vypadnout po takto vydřeném zápase by byla škoda
Reagovat
EllNino
svou dramatičností, nábojem, zvraty a tak dále rozhodně mač roku :) Neskutečný ! Předčasné finále :)
Reagovat
tommr
pro český fanoušky určitě ... :)
Reagovat
kada.tom
3:19:59 ... děkujeme pěkně za představení delší než kdejaká opera :-D

Ne, ale vážně. Tohle byl zápas, kterej si Petra zasloužila vyhrát. Bojovala a i když se jí často nedařilo, tak zvládla po celý 3. set udržet podání proti světové jedničce! Po dlouhé době tedy Petra skolila nejlepší tenistku světa.

Uff, ale teda těch sil Petry a nervů (všech, koho se ten zápas nějak týkal) ... no :-D
Reagovat
kada.tom
jinak teda mi vyšel tip na zápas :-D
Reagovat
hluuusa
Taky se o vas pokousel vas prvni infarkt? Mozna jsme prave byli svedky jejiho znovuzrozeni.
Reagovat
bIbec
pěknej zápas. 41x přes síť.. nebyla to nejdelší výměna, jakou kdy Petra hrála? Koncovka brutus.
Reagovat
Jabadu
Tu nádhernou mladou ženu nelze nemilovat.
Ať žije Petra Veliká!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky holky;)
Povedlo se...tak snad to Petra vyuzije a pujde si pro prvni letosni titul;)
Angie respect, ovsem v tom druhem setu je nutno priznat, ze Petre take pomohla, ale nakonec o pomahani to snad je;) Petra take pomaha...a obcas i dost;)
Reagovat
hluuusa
Petra je teda mnohem vetsi pomocnicek, Kerber nezkazi skoro nic.
Reagovat
slacker
denska kerbeska docela kazila - nastesti
Reagovat
hluuusa
Protoze na ni Petra vyvijela densej tlak a psychicky neodesla. Kerber podle me cekala, ze se polozi po tom prohranem prvnim tiebreaku. To se ale nestalo. K prekvapeni vsech.
Reagovat
Andrew89
je Petra. A tohle ji doufam neskutecne nakopne!Svetovej zapas...neskutecny zvraty..tahanice. Respekt Petro! ja bych po tom prohranym TB hodil s raketou a sel domu.! Lvice!
Reagovat
vendulkabendulka
Nesmírně cenné vitězství. Ne proto, že je Angie jednička, ale proto, že Petra ví že je opět schopná hrát svůj nejlepší tenis.
Reagovat
COMEON
heart attack timee
Reagovat
Serpens
SUper, ale mohlo se to taky povést 3 týdny zpátky
Reagovat
Fandina
škoda
Reagovat
dadaft
Petra prostě vezme svoje fanoušky
vymačká z nich veškeré emoce do kouzelnického lektvaru
a pak je pošle
buď do pekla,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nebo do ráje.

gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Michaelus
Moje srdce vyskočila z krku
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lilly
To byl super zápas.
Reagovat
Dobry-den
To to trvalo. Petra konečně porazila nějakou relevantní hráčku. Gratuluji ;-)

Ale kritika je rozhodně na místě. Tohle vůbec nemělo být na tři sety! Mohla klidně vyhrát za hoďku a půl šest štyry šest tři. A ten závěr zápasu...škoda slov. Hanba!
Reagovat
tmora
Pekny!!!! Ale Petra tam nechala vsechno. Je uplne KO.....
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu uvěřit. PETRA JE NEJLEPŠÍ!!!!!!! Jsi super díky
Reagovat
historik
ale teda to byl masakr.
Reagovat
Lunej..
konečně, neskutečně vydřený zápas, ale velká gratulace, skalp Nr.1 se hodí. a jestli to v dalším zápase prohraješ, tak tě vlastnoručně přetrhnu jak hada. :)
Reagovat
Jabadu
Já jsem vám to včera říkal.
:-)
Reagovat
Fandina
Ale v posledním game už Petra nemohla.
Reagovat
smazaný uživatel
tak 7. už dát musí
Reagovat
Jabadu
Je tady ještě někdo bez infarktu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja su uuuplne vpohode...je mi i celkem sumak jak to dopadne...spis ale preji Petre;)
Reagovat
tommr
dobrá provokace ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já umřu
Reagovat
smazaný uživatel
a BP pro Angie
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole Petro
Reagovat
historik
ne prostě nemůže být jeden normální klidný gem
Reagovat
Empe
Šestý vyjde, fakt. :)
Reagovat
Empe
Sedmý jsem chtěla říct. :D
Reagovat
smazaný uživatel
6. MB
Reagovat
smazaný uživatel
ani 5.MB Petro no tak
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím teď
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ty mice z 0:40, a 15:40....Angie velky respect!!!
Potom jasne opet chyba v krocich, zbrklost a bech do site...
Reagovat
smazaný uživatel
to byla skoda, nebot jeden nabidnuty mic Angie ma velkou vahu...v teto famozni bitbe.
Reagovat
smazaný uživatel
No a koukam, ze paty MB je take zaklety...tak snad Sesty....
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze sesty je take zaklety...;)
Ale ted to svihla hodne ve stoje...bez pohybu, to muselo zaaakoniiite veeen;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden pohodový gem Petro, to od tebe chceme tolik :D
Reagovat
Kozoroh
To by nebyla Petra, aby to ještě nezdramatizovala...
Reagovat
slacker
pronmrdala dalsi 3 mecbply a pri vlasnim podani, blbla bvlba
Reagovat
Lunej..
Nech toho nadávání pořád, jsi s tím už trapnej.
Reagovat
slacker
trapne je mrhani od PK
Reagovat
Lunej..
Tak na ni nečum a jdi si na brusle.
Reagovat
slacker
slava slava slava, ale uplne zbytecne natazeny zapas.
Reagovat
historik
už zas shoda
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš prdel
Reagovat
smazaný uživatel
40:0 JSME BLÍZKO JSME BLÍZKO
Reagovat
smazaný uživatel
30:0
Reagovat
Jabadu
Co to kurv ...?
Reagovat
COMEON
Od Petry a Angie. Teraz Petra musí zamakať na podaní a dotiahnuť to do šťastneho konca !
Reagovat
smazaný uživatel
15:0
Reagovat
COMEON
mi pripomina hlasom Varysa z Game of Thrones :D
Reagovat
smazaný uživatel
na Digi?
Reagovat
COMEON
http://live.robinwidget.com/static/freeplayer/4062652467407110.html
Reagovat
kada.tom
Teď se ukáže. Chtělo by to nějak(é/á) es(o/a) :-)
Petro, pojď!!
Reagovat
dadaft
mnó -- gem pravdy je tu.
Reagovat
Michaelus
Kerberová ale hraje neskutečně na ty big pointy
Reagovat
Empe
Nevadí, po přestávce budou nové síly, ten čtvrthodinový game musel příšerně bolet... Ten Petřin forehand, to jsou pecky, jako když kopne kůň.
Reagovat
Lunej..
Petra má snad se Sam nejlepší FH, jenže k čemu, když to pak zazdí chybami.. Už na ni nemám chvílemi nervy :)
Reagovat
Jabadu
Těžký, wole, těžký ...
Reagovat
PetaM
Nové míče, pojďme nasázet 4 esa a jdeme na pokoj :D
Reagovat
d@ve
No kéž by, ale tuším, že to nebude tak snadné.. ;)
Reagovat
PetaM
Nebude, ale přát si to můžu :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
5:4 ach škoda že to nedala už na returnu, snad to Petra dopodává v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
famoznich prohozu s fatalnich chybou Angie nakonec, kterou nabidla BB...prvni MB nepromeneny.
Reagovat
smazaný uživatel
ted prijde dost narocny moment...
...muze z toho byt dalsi bitevni gem.
Reagovat
kada.tom
matchball nr. 1
Reagovat
kada.tom
a nic
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se to v té "labilce" bere
Reagovat
COMEON
na kurte s najkrajšimi outfitmi za tuto sezonu od Niku a Adidasu
Reagovat
Fandina
dva nádherné růžky
Reagovat
kada.tom
Neskutečný! A teď si pro to pojď, Petro!
Reagovat
COMEON
neskutočna je
Reagovat
smazaný uživatel
supa;)
Reagovat
kada.tom
skoro jak Bílá Hora :-))
Reagovat
Faddova
celkem čumím, to bych do ní neřekla ;-)
Reagovat
dadaft
dřyna jak na šachtě .yčo.
Reagovat
Fandina
Peti už vypadá, že nemůže, ale 5:3 tak ještě jeden game!!!
Reagovat
Lunej..
díky, jinak by to tam Petra šmrdlala ještě dvě hodiny...
Reagovat
historik
ale při tom posledním BB jsem se fakt bál
Reagovat
Andrew89
POOOOOOOOOOOOOJ KUR VA!!!
Reagovat
Jabadu
No to snad ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
POOOOOOOOOOOOOJĎ 5:3 Tak za tohle tleskám Petro tleskám
Reagovat
kada.tom
to je neuvěřitelný
Reagovat
PetaM
DĚKUJEME ANGI KONEČNĚ ZA CHYBU!!!! A teď pojď na game!
Reagovat
smazaný uživatel
WOOOOOW
Reagovat
smazaný uživatel
Jako začínám mít strach o Petřino zdraví
Reagovat
Dobry-den
Při shodě pokaždé houmran. To je pak těžký no ;-)
Reagovat
Dobry-den
Ale teď wow
Reagovat
historik
tak ale už konečně se dostat k výhodě
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, zase ne
Reagovat
Fandina
Tři hodiny fuč.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra žije :D
Reagovat
smazaný uživatel
6. BP odvrácen, Petra už jede přes limit tak 25 minut
Reagovat
PetaM
Kdyby lajnoví aspoň jednou, aspoň jednou byli zticha!
Reagovat
kada.tom
to je Mordor, tohle ..
Reagovat
EllNino
která pizda to tam ted zahlásila !?
Reagovat
d@ve
Tady se asi láme set.. :/
Reagovat
dadaft
to sú nervy!
Reagovat
smazaný uživatel
Z tohodle zápasů bude minimálně půl hodinový highlight
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se nemůže dostat k výhodě 5. BP
Reagovat
dadaft
no, 41x přes síť,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ale ta výměna se měla řešit dávno před tím bekhendem po lajně!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jako čest Petro
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle byl masakr, snad má Petra ještě špetku sil
Reagovat
kada.tom
no ty pí...
Reagovat
Jabadu
Tak končí naše komédie ...
Ale Petra bojovala, to zase všechna čest!
Reagovat
PetaM
Zastřelte jí někdo :D
Reagovat
Lunej..
Kvítko, co chceš víc? Vedla jsi, jsi lepší hráčka, Angie jsi měla na lopatě, hlavně v 1. setu, tak se už prober a tenhle deb.lní 3. set dotáhni do konce a přestaň kravit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se to lehce řekne, Petře proti třem hodinám hry proti zdi asi ne
Reagovat
Lunej..
Kdyby Petra neprohrála 1. set, už mohl být konec. V TB měla dost šancí i během setu. Teď tu pinká s Angie, která je plná sil a Petra chytá dech.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby kdyby kdyby kdyby, kdybych byla královnou tak jsi mrtvej
Reagovat
Lunej..
Nejsem chlap, jako ty, tak mi neměň laskavě pohlaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle zápas určitě bude kandidát na WTA match of year
Reagovat
HayashiM
Pochybuju, do toho většinou navrhujou jen zápasy z GS, z ostatních turnajů max finále. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No svým způsobem tohle je finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
spíš, ne?
spíš ne
Reagovat
smazaný uživatel
Petro no tak!!!
Reagovat
hluuusa
Tak tip 6/2 mi nevysel. A ze vyjit mohl. ted aby to nebylo 4/6... ale snad proboha ne! To bych z toho byl celej den spatnej.
Reagovat
Michaelus
Cítím že teď to mohlo být osudový
Reagovat
kada.tom
škoda, další dva BB v pr ... pryč
Reagovat
smazaný uživatel
ale stále máme náskok brejku to je hodně důležitý
Reagovat
Jabadu
Tak tohle možná bylo osudový!
Ale ... ještě je malililililinkatá šance.
Reagovat
Michaelus
Ne ne ne ne
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale důležité je že má Petra stále náskok brejku
Reagovat
historik
ale chtělo by to zatlačit na Kerber taky při jejím podání, protože při tom Petřiným je to stále dost vachrlatý
Reagovat
dadaft
ženský tenis jako řemen. ))
Petra drží náskok brejku.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi takove predcasne finale,
Bych rekl...
Reagovat
kada.tom
Ovšem tenhle kritický moment zvládla Petra fakt zkušeně :-)
Reagovat
Tornes
Jak taj někteří tvrdí, že Kerber, Radwanska a další jsou jen pinkálistky, které neumí zaútočit...

Mám pro vás otázku, jak dlouho podle vás trvala nejdelší výměna v historii tenisu a kolik úderů v ní bylo?

Prosil bych, abyste opravdu tipovali a googlovali až později ;)
Reagovat
PetaM
Neproběhlo tady někdy náhodou, že to bylo kolem 10 minut?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to pinkálistky, zaútočí jen když mají vyloženou příležitost
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký Italky v 80. letech pinkaly kolem 30 minut? Loni tady byl o tom článek, nebo aspoň odkaz.
Reagovat
Tornes
Skoro ;) V 84. dvě američanky, Hepner a Nelson, hrály jednu výměnu 29 minut a zahrály celkem 642 úderů. Mimochodem se také jednalo o nejdelší ženský tenisový zápas, byť to byla výhra ve dvou setech.

Takovým se říká skutečné pinkálistky. Kerber a spol. jsou jen nehodné následovnice těchto velikánů, které si snad ani nezaslouží být tímto honosným názvem označovány.
Reagovat
blixa
No nevím, co by dneska holky zahrály s těma kusama dřev a střívkovejma výpletama :D
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem jsi přivolal tu luxusní dlouhou výměnu. Škoda, že ji Petra nezakončila winnerem :-)
Reagovat
Fandina
Jsou to ale výměny občas pěkné od obou. Tak doufám, že ještě ty dva game peti dáš. 4:2 pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Eso KAMOOOOOOOOOON
Reagovat
Jabadu
Já jsem prve něco říkal? Ani se nepamatuji.
:-)
Reagovat
Michaelus
Teď se ANgina chytla
Reagovat
vrabejka
Angie teď otočila gem 3 winnery. Obranářka :D
Reagovat
smazaný uživatel
za 1.set dala 6 winnerů a to jí tak nějak Petra nalila. Angie jsem ještě neviděla aby sama od sebe útočila
Reagovat
blixa
To bude vrozená slepota, Havláte ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Cheš mi jako říct že angína je ranařka jako Petra, Keys, Mugu nebo třeba Serena??!!
Reagovat
blixa
Není to "ranařka" jako Petra nebo Klíče, i když ránu má pěknou, ale není to ani obranářka jako třeba meteleskublesku. Je to něco čemu se říkalo celodvorcová hráčka, byť se tenhle termín z tenisu prakticky vytratil.
Reagovat
slacker
celodvorcova tezko, puldvorcova. celodvorcova je Petra, ta to bere astrili moje pulka jeji pulka a plus okoli
Reagovat
Fandina
Celodvorcový tenis ona moc nehraje. Ona spíš hraje od základní čáry.
Reagovat
Jabadu
Mno ... taky máte pocit, že právě teď Petře došly síly?
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pocit mám od poloviny 2.setu
Reagovat
slacker
ne nemam(e)
Reagovat
kada.tom
ani ne
Reagovat
smazaný uživatel
3:1 chce to brejk, 3x za sebou servis asi neudrží to bude extrém
Reagovat
kada.tom
Kerber mi připadá taková odevzdaná ... ale to je právě to nejhorší, co může potkat její soupeřku
Reagovat
Jabadu
Peti, když máme ten státní svátek, tak ...
:-)
Reagovat
slacker
ani ty prasatka neumi
Reagovat
smazaný uživatel
Je něco na Petře co by se ti nelíbílo
Reagovat
PetaM
Nelži. Ještě před chvílí jsi ji chválil za kraťaso-prase.
Reagovat
slacker
jedno vyhrani s kapsy vyhani, nelzu a diky za potvrzxeni ze i chvalim :_D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď bude důležitý každý bod
Reagovat
vrabejka
Stará dobrá Petra je zpět. Gratulace k vítězství.
Reagovat
vendulkabendulka
Nekřič hop, dokud Petře něpřeskočí.. ;)
Reagovat
PetaM
Neprohrávala Angi v každém setu 0:2? :D
Reagovat
smazaný uživatel
v 1. ne
Reagovat
PetaM
Ach, škoda :( Tam to bylo vlastně 1:3 ...
Reagovat
slacker
1:3 je skoro jako 0:2
Reagovat
kada.tom
ne :-D
v 1. setu vedla 1-0 (sebrala Petře podání)
Reagovat
PetaM
A tak to bylo aspoň 1:3 :D
Reagovat
Hector21
Peťule jedu na ty nohy!
Reagovat
kada.tom
"Výhoda" začátku na servisu byla Petrou absolutně rozmetána, následně dokonce potvrzena servisem vlastním.

Petro, pojď!! Šij to do ní, dokud je drobně mimo!
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 ale stále je to daleko, hodně hodně hodně daleko
Reagovat
kada.tom
chtělo by to ještě jeden break, aby tam byl ten pomyslný polštář možné ztráty podání
Reagovat
smazaný uživatel
hm 40:15, Petra se teď prostě musí dostat na 3:1
Reagovat
slacker
ale nekdo by uz tu petru ty obrane loby mel konecne naucit, malokdy skonci v kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Každá hráčka má minus, žádná hráčka neumí vše. Kerber zase neumí útočit
Reagovat
slacker
umite si predstavit ze sparta nebo slavie hrajou nekolik kol v lize bez trenera?
Reagovat
vrabejka
Obranarka to fakt není :D
Reagovat
Lunej..
Treba ty, radio je proti tobe prvok :P
Reagovat
dadaft
tenis je jen
náhoda
jednou jsi dole
jednou nahoře
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, final set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nastesti nam Angie na nekterych uderech ve druhem setu pekne sKvitovatela;D)))
To se hodi...snad tu tendenci Angie udrzi.
Sice Petra ma problem zavirat sety,
ale sance ve tretim tu je a ne mala;)
Diky tomu pekna dramaticka koncovka!
Reagovat
Jabadu
"Ale Angelíno, já žádný dárky nepotřebuji!"
"Mlč, huso!"
:-)
Reagovat
fera
no konečně 1:1 a teď se Poťo ukaž
Reagovat
smazaný uživatel
Aga s Carou to asi nedohrajou za chvíli bude tma i tady
Reagovat
kada.tom
ale dohrajou, pod střechou budou hrát a diváci to určitě uvítaj, takový tenis musí bavit :-)
Reagovat
slacker
kerberova by to mohla skrecnout, at se netrapime
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň Petro že jsem po 1.setu řekla že ve druhym budeš ráda za gem :D
Reagovat
Jabadu
Včera jsem věštil, že ty erupce na Europě jsou znamením. Je to tady!
:-)
Reagovat
hluuusa
Petra do toho dava fakt vsechno. Bude mit jeste silu ve tretim setu?! Neco mi ale rika, ze ji smazne 6/2
Reagovat
d@ve
Zatím se zdá, že síly jsou a možná taky trochu toho adrenalinu. :)
Reagovat
kada.tom
Po 2 hodinách a 22 minutách jdeme do 3. setu :-D
Jsem zvědav na průběh rozhodujícího setu, něco mi říká, že Petra bude bojovat co ´to půjde, ale na servisu začne Němka, což bude asi hrát v její prospěch. Nicméně stále žije můj tip, že Petra vyhraje ve třech setech, tak kéž bych měl pravdu :-)

Ale teda Aga s Caro musí trpět, za normálních okolností by už byly asi na kurtě, ale ještě si nějakou tu desítku minut počkají ... a to i ten jejich zápas může trvat 3 hodiny :-D
Reagovat
Jabadu
Trénink ve Znojmě Petře viditelně prospěl.
:-)
Reagovat
d@ve
Super! Teď je o to víc škoda toho promarněného 1. setu. Toliko SB. :/
Reagovat
slacker
ale stejne to dneska mela bejt vyhra ve dvou 6:1 6:4
Reagovat
slacker
tak konecnen neco petra dotahla az do konce
Reagovat
Lunej..
3.set je nas:)
Reagovat
blixa
Tak jsme došli ! Ahoj babi ! ;-)
Reagovat
Lunej..
Ahoj dedo, jen na chvili. Musela jsem Petru dotlacit,kdyz tu skoro zadny normalni fanda neni, az ma par vyjimek. Ale je to drina:)
Reagovat
blixa
Jojo, je to těžký ;-)
Reagovat
Fandina
Petro jo! Ještě jeden!!!
Reagovat
Andrew89
promin ze jsem neveril! at uz to dopadne jakkoliv....jsem rad hak se snazi...hraje..nevzdala to.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že takhle blbě nehrála finále na US Open. Je na ní vidět, že to je 1. turnaj po US Open
Reagovat
Michaelus
No tak to fakt nee, ona dneska hraje mnohem agresivněji než na USO, a to je podmíněno povrchem
Reagovat
Jabadu
"Normálně jdu do prde ... ... a už jdu do třetího setu!"
:-)
Reagovat
slacker
navrhuji snist lajnovy nacelniku
Reagovat
blixa
Jen aby to nešlo i opačně !!! :D
Reagovat
slacker
to neni moizne to je fakt blbka
Reagovat
PetaM
KONEČNĚ!!!!! Pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
Poooojď lvice
Reagovat
Michaelus
:)
Reagovat
kada.tom
tenhle zápas by si 3. set zasloužil
Reagovat
kada.tom
tak Kerber dala Petře druhou šanci, snad s ní Petra naloží lépe
Reagovat
Jabadu
"Vojto, udělej mi tady značku. Přátelé a teď něco uvidíte!"
:-)
Reagovat
Michaelus
Dneska mám chuť na 7:6,6:7,7:6 (32-30)
Reagovat
Michaelus
Teda ten poslední naopak
Reagovat
smazaný uživatel
6:5 druhý pokus, ale Petra už evidentně nemůže :(
Reagovat
historik
a to Kerber vyhovuje. I kdyby to teď konečně doservírovala, tak v případném třetím setu bude mít fyzicky rozhodně navrch Němka.
Reagovat
Michaelus
Ku*de využij už to!! please!
Reagovat
Hector21
Světlanka potěšila, jen tak dál zlatíčko :)
Reagovat
historik
samozřejmě, předchozí gem, když je Kerber v háji vyháže a potom nedoservíruje. Je ona normální? Jak se na to má člověk v klidu dívat?
Reagovat
PetaM
Odkdy jsou zápasy Petry od toho, aby se na ně člověk mohl v klidu podívat?
Reagovat
slacker
je normalne blba
Reagovat
Dobry-den
Neurážej!
Reagovat
smazaný uživatel
A slacker dělá abnormálně chytrého.
Reagovat
slacker
nedela, je
Reagovat
Fandina
hloupý
Reagovat
slacker
ocekavej zalobu od meho pravnika
Reagovat
Fandina
zalez
Reagovat
slacker
chcipni
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by měla navštívit akademii Rafaela Nadala, aby se naučila používat v uderech i spin
Reagovat
kada.tom
Hmm, a brejk zase prd...
Reagovat
slacker
je to fakt blbka
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody, dvakrát těsně za čáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro ty si fakt jeliro
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petro, dneska zahodila šancí na půl roku dopředu.
Reagovat
Dobry-den
Konec zápasu. Děkujeme za pozornost.
Reagovat
Michaelus
A jestli ani teď nedosrvuješ tak si v dupě Peťo
Reagovat
Michaelus
ok tak koncim
Reagovat
kada.tom
Šance byla, no (snad) nevadí. Teď by to chtělo doservírovat.
Reagovat
Dobry-den
Kerber teď úplně v rozkladu, ale Monako to za ni zbytečně vyházelo. Klasyka.
Reagovat
PetaM
Angi dohnala Petru na DF, neuvěřitelné :D
Reagovat
rosm
S takovou destruktivni hrou se Kerber nedozije konce roku stejne.
Reagovat
slacker
a mrd ho druhe podani a nevrati ho
Reagovat
smazaný uživatel
Petře dnes vůbec nejde využívání SB
Reagovat
rosm
Strasny nervak je Kerber, moc neumi prohravat.
Reagovat
kada.tom
Hmm, nebylo by od věci Němce sebrat podání :-)
S tím doservírováním setu to totiž nevidím úplně nejlíp ..
Reagovat
PetaM
Abys lépe viděl, musíš otevřít oči hele :D
Reagovat
PetaM
Jedno ale Petře nemůžeme upřít, a to je to, že bojuje. Klidně to mohla po prvním setu zabalit, ale stále bojuje. To jí tady spousta lidí vyčítalo, že neumí zabojovat.
Reagovat
kada.tom
to je fakt :-)
navíc hraje se světovou jedničkou, to se zkrátka bojovat musí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
I když prohraje tak jsem na Petru pyšná, bojuje statečně proti Berlínské zdi
Reagovat
smazaný uživatel
5:3 tak co Petro zkusíš ještě něco?
Reagovat
rosm
Kerber utoci neni mozny...
Reagovat
Fandina
Ona umí zahrát winer v okamžiku, když to nejvíc potřebuje. Proto je tam kde je. Jedničkou.
Reagovat
rosm
Ona ho zahraje az vyhrava, proto je to totalni obranarka.
Reagovat
Fandina
Umí výborně bránit, nechybuje a také důrazně sama zahraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak by to byla totalni obranarka, tak uz Angie sedi v satne a objednava letenky do Pekingu...;) A Petra je vysmata jak cinanka...
Staci, jak se Petre nepodari dat tu svou ranu od BL, a uz dostava od Angie pekny prohozy...zadna sranda to s ni neni...
Reagovat
d@ve
Hráli jsme brejkovanou, vždyť to znáš.. :)
Reagovat
d@ve
Konečně nějakej brejk potvrzenej. :)
Reagovat
PetaM
Je to hnus, jak je všude a všechno vrátí :D
Reagovat
blixa
Jo, potvora jedna :D :D
Reagovat
PetaM
Když hraje s jinýma, tak mi to nevadí (tedy když to nejsou Češky), ale teď mě to strašně sere :D :D
Reagovat
Fandina
Neuvěřitelné. Vrátí i nemožné. Už vidím fiftýn a on je nakonec její.
Reagovat
slacker
je to hnus jak to petra napali do site nebo do outu kdyz se to nehodi
Reagovat
PetaM
Běž si to zkusit, když musíš dát 10x FH cross, pomalu přidávat na rychlosti a pořád ti to někdo vrací a vrací.
Reagovat
slacker
prave proto ma po nepozdeji po 3 FH cross prijit uder po lajne, uder pres sit a do kurtu
Reagovat
PetaM
Však přichází, ale většinou out nebo síť :D
Reagovat
kada.tom
teď by to chtělo pořádnou demolici světové jedničky :-)
Reagovat
kada.tom
tak brejk je pryč ... no, tohle už asi Kerber zvládne
Reagovat
PetaM
Break je zpět, tak pé-eš-té! :D
Reagovat
blixa
Teď hrajeme brejkovanou ;-)
Reagovat
travar
Neházej flintu do žita!
Reagovat
dadaft
tak tak, neházej žito do pole
Reagovat
kodkar
Petra opět nezklamala
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 my se nevzdáme
Reagovat
slacker
konecne povedene kratasoprase
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje se v hale a Petra ma domaci prostredi...takze asi i diky tomu hodne vyrovnany a chvilemi paradni zapas. Ovsem chvilemi...;)
Bohuzel Petra stale to same, ma svih, ranu, ale pokud si to nenakrokuje dobre, a ztrati ten vnitrni jump, tak bez sance na to, aby mic skoncil v kurtu. Proste klasika...vubec se nepohla z mista, jestli jde o styl hry...az na par malych kosmetickych veci...
Nerikam, ze vsechny UE na tom visi, ale rekl bych ze dost hodne.

Angie opravdu vyspela herne, to je asi ten rozdil bijici do oci, mezi ni a Petrou.
Angie se opravdu na te siti tzv. podiva kam bude zahravat. Prohozy ma proste promyslene, pokud ji Petra temi ranami nezatlaci na BL a ma sanci je zahrat. Urcite ma dobry defens styl. Opravdu herne vyspela. A celkem je to impresive. Vzhledem k tomu, jak jsem ji znal...

Ovsem Janekdovi s ni nepomuzu, at si Angie fakt tlaci sam;)))
Mozna bych pomohl...ale ta causa Karlicka...takze ma smulu, no...

Snad Petru lajnovi vic potlaci, no a publikum by mohlo taky vic zabrat, jako je to pekny, ale furt takove suche...
Snad to Petra nejak odstrili no...nic jineho asi uz ocekavat nelze...;0)
Reagovat
dadaft
největší fiasko, které v prvním setu předváděla, byly ty bekhendové slajsy, které následovaly po křížných forhendových topspinech --- hrané úplně bez zapojení těla, jen tak ledabyle podseknuté, Angie si je v poho dobíhala a zabíjela,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
jj, souhlas.
No, ale ted se nepredvadi v dobrem svetle ani Angie...tak zpackane zabiti kopce Petry...;-O
...toz, o to asi ted pujde, aby Angie trochu vic take chybovala, a dala sanci Petre to nejak dobre odstrilet;) Bude to tezky...ve druhem by to mohlo snad jeste nejak vyjit. Ovsem zalezi kolik sil Petre zustane do tretiho setu. Cinani ji tlaci sice servilne, ale tak snad to zabere;)
Reagovat
Fandina
TB se přeléval, škoda, že ho Petra nedotahla. Jinak Petra 25 winerů Kerber 6 a bohužel 29 UE proti 11 tuším Angel. Ale doufám, že se Petra nevzdá a zabojuje o dva další sety. Pokud budou. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra to ještě zkusí
Reagovat
Michaelus
Tenhle čínský song Petru povzbudí

https://www.youtube.com/watch?v=ozj4Hc68LyY
Reagovat
blixa
No to je peklo :D :D
Reagovat
Michaelus
Snaží se to přezpívat v systému čínské opery, je to zajímavé :D
Reagovat
PetaM
Bohužel, když Petra má vyhrát zápas ve Wuhanu, musí první set vyhrát 6:3. Pokud má ve Wuhanu prohrát, prohraje v TB :( Chtělo by to změnit osud Petro!!!! Hezky se vyčůrej a pojď na to.
Reagovat
George_Renel
Zatím tenis se vším všudy.
Předčasné finále.
Reagovat
Andrew89
Petra MUSI hrat vabank...kfyby nehrala tak uz je v satne 2:6; 2:6. i kdyz to uz asi nedopadne. diky Petro ze konecne hrajes tenis!
Reagovat
Michaelus
Jako ten kurt je mega ultra supr rychlý, Petra bych řekl, že i je lepší hráčka, ale došli ji síly.
Reagovat
janek_da
Kvitová má nyní obrovskou šanci uzavřít set! Po přesném returnu má setbol na svém podání!
Reagovat
janek_da
Famózní return Kerberové, první sada tak nadále pokračuje.
Reagovat
janek_da
Kvitová chybuje od základní čáry, a tak má výhodu setbolu a servisu i Kerberová.
Reagovat
janek_da
Kvitová returnuje až za základní čáru, Angelique Kerberová získává první set za hodinu a čtvrt.
Reagovat
janek_da
7:6 , jako sory ale tady musim přát Angie. Nechce se mi hledat 2 roky staré příspěvky od kvitovců, jak si Petra Angie vždycky namaže na chleba.

3.set by slušel
Reagovat
Kozoroh
Jak jsem dole psal, Petra v prvním setu zahodila šance a byla za to potrestána ztrátou 1. setu. Tento zápas už neotočí, ikdyby se jí o podařilo zdramatizovat, tohle si Angie nenechá utéct.
Reagovat
lars
a casto zbytecne :(
Reagovat
Dobry-den
to se jí stalo poprvé v životě, že?
Reagovat
Pavlis
Co se dá dělat, ale bylo to mega hustý. Na Kerber platí jen agresivní kasino tenis, to Petra hrála, šancí nepočítaně. Jen nedokázala využít šance v rozhodující chvíli a dobře zahrát.
Reagovat
slacker
Misto aby prvni set byl 6:0 nebo 6:1 tak jis svyma kret-nskyma chybama nesuatle vracela do setu az ji ho narvala do chrtanu
Reagovat
PetaM
Utíkej se předvést zlato :P
Reagovat
bIbec
levácká zatáčka je pro Kerber slušná zbraň, z pozice Petry spíš kontraproduktivní.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je konec sesype se jak domek z karet
Reagovat
kada.tom
No, 1:25 trval 1. set, Petra ho prohrála a veškerá její snaha (a že jí bylo) je absolutně v pr... :-/
Reagovat
themimone
nevyužít tolik šancí, to se jen tak nevidí, a ne, nemluvím o TB...
Reagovat
vrabejka
Wow komwntátor Digi je sybila :D
Angie vydřela těžce 1.set. C´Mon!!!
Petra hraje nejlíp za celý rok.
Reagovat
dadaft
stačí, že mi za stavu 9-9 vypadl stream?
maras.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Petra to projela. ((
Reagovat
slacker
boze to je takova krava
Reagovat
smazaný uživatel
si retard
Reagovat
slacker
a ty jsi svine a hlupak
Reagovat
smazaný uživatel
To neděláš dobře, Jaromíre.
Reagovat
dadaft
s těma sirkama...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to Lvice! Bojovnice. A hraje s No.1!
Reagovat
smazaný uživatel
hm konec :/ na obrat už Petra nemá ani síly, myslím že ani kdyby tenhle set dotáhla ve druhém by odpadla
Reagovat
EllNino
GSM Kerber
Reagovat
Dobry-den
Tak to jsem nečekal -_-
Reagovat
PetaM
Běž do piče ku...rva :D
Reagovat
Michaelus
A je to
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby tohle Petra nezvládla tak poklonu, tohle musí být psychická demolice a Petra si drží náramě za tohle si Petra od fricka zaslouží mimálně dvojku :D
Reagovat
dadaft
slušný infarkťák,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že ženský tenis je nudný, tohle je kure.sky brutální zápas
Reagovat
smazaný uživatel
9-8 a teď Petro teeee
Reagovat
PetaM
Jedna bude po TB ku*evsky zlomená ... Bože, ať to není Petra ... :D
Reagovat
flex
Nádhera
Reagovat
slacker
zase out jak krava
Reagovat
smazaný uživatel
8-8 a udržet Petro udržet!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a zase :D u toho voleje jsem dedýchala
Reagovat
smazaný uživatel
nedýchala
Reagovat
slacker
furt nuti petru opakovat dobra prvni podani
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď jsem měla v kalhotkách málem válec. huuuuf ta smeč by přivodila mrtvici
Reagovat
PetaM
U té smeče jsem se málem posral :D
Reagovat
kada.tom
nápodobně .. :-D
Reagovat
Fandina
Neuvěřitelné, co Kerber vybere
Reagovat
kada.tom
..
Reagovat
slacker
labilka co neumi zmenit smer, jak to udela je chyba
Reagovat
smazaný uživatel
to snad ne :(
Reagovat
kada.tom
retur á la Serena :-)
Reagovat
dadaft
nevyužité brejkboly, nevyužitý setbol,,,,,,,,,,,,,,,,,, cítím průser.
Reagovat
blixa
Zkus si vyměnit trenky ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
6:6 škoda
Reagovat
Fandina
SB mrzí, ale Angie si to odvrátila
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavně škoda přechozích her, teď to Petra musí ubojovat
Reagovat
Fandina
to ano, tam byly některé chyby zbytečné
Reagovat
Michaelus
Tak teď Petro!
Reagovat
kada.tom
má to grády, ne že ne :-D
Reagovat
PetaM
Řekněte někdo Kerber, že není fér, aby na kurtu byla 2x :D :D
Reagovat
kada.tom
tak TB je jistota, ale nebylo by špatné okrást Kerber o podání :-))
Reagovat
PetaM
Najednou si obě drží podání, jako by předchozí hry vůbec nebyly a nikdo nikoho nebreaknul :D
Reagovat
Fandina
Mění taktiku. Hlavně, aby Petra vyšla vítězně.
Reagovat
kada.tom
jo, jako mávnutím kouzelného proutku :-)
Reagovat
PetaM
Pěkné první hlasité pojď. Jedem!
Reagovat
smazaný uživatel
UF 6:5
Reagovat
smazaný uživatel
5:5 bojím se repete z USO
Reagovat
blixa
Kurwa Petra hraje se světovou jedničkou a vy tu kvičíte, jak kdyby se zmítala s holkou z druhý stovky ! Trochu respektu ke kvalitám soupeřky !
Reagovat
Fandina
Chceme, aby ji přehrála!!!
Reagovat
dadaft
zápas má své kvality,
to se musí nechat.

je to zvláštní, Angelique Kerber je No.1, vzpomínám si, jak v 2011 poprvé hrála na centru night session v QF USO a Věrka Zvonareva, která ten rok myslela na titul (ale nedosáhla), ji rozprášila ve dvou setech za 50 minut,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
to si pleteš, ty dvě spolu nikdy nerály :)
Reagovat
dadaft
jj, pravda, nebyla to Kerber, ale Lisická, koho Vera tak rozprášila.......
Reagovat
smazaný uživatel
O čem to mluvíš :D
Reagovat
kada.tom
jak Petra nemá brejk, tak servíruje parádně :-D
Reagovat
themimone
nj, Petra má příležitostí na rozdávání a není schopna jich využít. S postupem času tato situace bude akorát nahrávat do karet Angie a jestli Petra nedotáhne první set, tak už to bude mít hodně těžké něco s vývojem zápasu udělat :/
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš Petro, teď přidat na returnu pojď
Reagovat
Fandina
Konečně game bez problémů. Tak a teď brejk Peti a bláznivý set bude tvůj.
Reagovat
PetaM
Jsou jen 2 možnosti, jak přehrát Kerber. Buď jí uhonit k smrti (na což Petra nemá), nebo rozstřílet. Je jasné, co si Petra musí vybrat. Jedem Peťo!!! To půjde, jen trochu zlepšit BH a cajk!
Reagovat
dadaft
škoda,
tady byly brejkboly a stejně to Angie uhrála ---- místy do ní Petra neskutečně bušila, ale hovýnko z toho,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
slacker
hmm tio je blbka
Reagovat
Kozoroh
Petra má víc ze hry, ale trestuhodně nevyužívá šancí, které si vytváří nebo jí je Angie nabízí. Dřív nebo později ji za to Angie potrestá.
Reagovat
smazaný uživatel
Kerberka dorovná a Petrus ztratí a set jiste 6:4....to člověk už vidi
Reagovat
PetaM
Jsem si na 100 % jistý, že 4:6 v prvním setu neprohraje!!! :P :P
Reagovat
flex
když to můžu narvat do sítě nebo do autu
Reagovat
blixa
Protože jednička se upinkat nedá ;-)
Reagovat
PetaM
Petra by pinkání s Angi nezvládla. Po prvním setu pinkání by si ve druhém setu neuhrála ani míček.
Reagovat
flex
autama to taky nevyhraje, u 4 až 5. úderu je netrpělivá
Reagovat
smazaný uživatel
4:4 totálně zahozený celý set
Reagovat
Michaelus
tyvole to nevyužívání šancí je šílený
Reagovat
janek_da
lepší než horská dráha
Reagovat
EllNino
no mohlo to klidně bejt 6:1 1:0 pro Petru :D ...
Reagovat
Andrew89
PEtra hraje dobře...musí takhle hrát. když si s ní bude pinkat...prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
Není schopná na servisu proměnit 3gemboly trenér by musel být totální hulic aby ji chtěl trénovat!!
Reagovat
slacker
PK je zase zrala na [poradny pruplesk na lavicce, takhle deb.lne si furt ztracet servis.
Reagovat
kada.tom
achjo ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty krávo, prohrát si servis se třemi výhodami
Reagovat
janek_da
iqe musí být na mašli.
Reagovat
PetaM
Mně mrdne :D :D
Reagovat
Michaelus
Ona má 3 gemboly a všechny napálí to řitě
Reagovat
PetaM
To je ale strašné ... :D :D Petra je schopná tam napálit 3 outy velké jako kráva, aby pak předvedla neskutečné pecky na lajny a vyhrála game ... :D :D
Reagovat
Andrew89
snad udrží podání:)
Reagovat
kada.tom
na returnu hraje Petra hodně slušně a Kerber pomáhá ... toho prostě chce využít, tak snad Petře začne fungovat servis
Reagovat
smazaný uživatel
4:2 komon
Reagovat
Krisboy
Jo, Petra exhibičně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to fakt trapné jediná tenistka na okruhu co si to vždy prohraje sama bože proč je to takový labil?????
Reagovat
EllNino
to Petru teda hodně přeceňuješ a soupeřky hodně podceňuješ, už dlouhou dobu to není jen o Petře, i ostatní hrají dobře ...kor světová jednička
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no říkám si to samé, jak může být Kerber taková labilka nechápu fakt
Reagovat
smazaný uživatel
hm 3:2 Petra si servisem vůbec nepomáhá
Reagovat
smazaný uživatel
máte fungující link na Petru? pls
Reagovat
Krisboy
http://www.sportingvideo.org/20160925/vv57e755bcc01ce1.72214051-1439497.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-kerber-kvitova-wta-wuhan-tennis-13295.html
Reagovat
Fandina
http://live.shwidget.com/static/freeplayer/4062652467407100.html
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Je jen otázka času kdy to Petruška pokoni:-)
Reagovat
PetaM
To je jasné nám všem, zase tak chytrý komentář to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Hnusnej tenis, jdu ven, podívám se na replay, pokud vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
fanoušek tisíciletí :D
Reagovat
PetaM
Měj se hezky a pozor na auta. Ať to přežiješ.
Reagovat
kada.tom
Ale tak jako jo, proč ne :-)
Petro, koukej ten brejk potvrdit a upaluj za setem (zápasem), než se Kerberos probere :-)
Reagovat
PetaM
Petra si ji probere sama, pohoda :D
Reagovat
kada.tom
tak takhle opravdu ne, no ...
Reagovat
smazaný uživatel
3:1 skvělý return
Reagovat
flex
Dobře Petra
Reagovat
Kozoroh
Zakřiknul jsi to, hošane :-P
Reagovat
flex
Prapor hore.
Reagovat
Andrew89
prosím máte stream? díkyyy
Reagovat
Fandina
http://live.shwidget.com/static/freeplayer/4062652467407100.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-kerber-kvitova-wta-wuhan-tennis-13297.html
Reagovat
Andrew89
diky:)
Reagovat
smazaný uživatel
už 10 UE, Petra by se měla krotit
Reagovat
Michaelus
Dneska hraje na buď a nebo.
Reagovat
PetaM
Má pocit, že proti Angi to jinak nejde. Jakože je to pravda, ale u některých míčků by to chtělo ubrat. I když je to strašně těžké, když všechny výměny jede na max., je těžké se pak zkrotit ... Ale první vyhraný servis, super úspěch :D :D Musíme jít po krůčcích :D
Reagovat
smazaný uživatel
To hraje vždycky :)
Reagovat
smazaný uživatel
rychlí rebrejk
Reagovat
smazaný uživatel
rychlý
Reagovat
smazaný uživatel
Petro to neumíš ani prohoz
Reagovat
PetaM
Máme za sebou první game a já mám pocit, že už jsem prožil celý zápas :D :D
Reagovat
d@ve
Takhle se zapotit hned v první hře a navíc jej ještě prohrát. :/
Reagovat
d@ve
A ejhle, tak rychle srovnáno. :) No to jsem fakt nečekal..
Reagovat
r176
nějaký stream?
Reagovat
d@ve
http://live.robinwidget.com/streamvideo8/free-live-video-streaming-kerber-kvitova-wta-wuhan-tennis-13295.html
Reagovat
r176
děkuju
Reagovat
historik
kolik bodů chce ještě Kerberovce darovat!? Podání je už delší dobu řádně vachrlaté.
Reagovat
smazaný uživatel
3 2chyby v 1 gameu ??!!
Reagovat
EllNino
4
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist